brak logo

ista Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o ista Polska Sp. z o.o.

anonim 2009-05-04 07:05:53
Odradzam. Po paru latach rzucania się od jednej strategii do drugiej, w 2007 roku firma doszła do wniosku, że najlepiej zarobi na obniżeniu pracownikom wynagrodzeń. To, łącznie z ogólnym bałaganem, kiepskim zarządzaniem spowodowanym przez stałą rotację w dziale logistyki, finansów i personalnym doprowadziło do odejścia większości doświadczonej kadry z działów usług i handlu. Nota bene wielu podkupił były prezes isty (zarząd jednoosobowy), który wyleciał z firmy w 2007 roku (po tym jak ją prawie rozwalił), po czym bezkarnie zaczął prezesować u konkurencji. Aktualnie sytuacja niewiele lepsza. Część przydupasów byłego została i kontynuuje bałagan robiąc dobrą minę do złej gry.
anka 2010-12-28 11:59:20
Rzeczywiście, współpraca z ta firmą pozostawia wiele do życzenia. Przede wszystkim bardzo małe nastawienie na klienta, umiejętności sprzedażowe kadry zarządzającej odstają od firm konkurencyjnych. Proces rekrutacji w firmie mało klarowny i mało wiarygodny.
anonim 2011-11-19 12:37:47
Uważam, że były prezes, który prezesuje u konkurencji od 2007 robi tam identyczna polityke. Obecna sytuacja firmy ista jest stabilna, firma nastawiona pozytywnie do pracowników, proces rekrutacji na wysokim poziomie, zarobki dla pracowników na wysokim poziomie ......
niedowiarek 2011-11-20 11:43:21
Ciekawe kto zainteresowany jest takim gloryfikowaniem firmy robiąc tak pozytywne i uspakajajace środowisko wpisy?
wiarygodny 2012-03-16 00:35:45
Nie gloryfikuje tylko pisze jak jest. Prezes który odszedł do konkurencji lub inaczej wywalili go robił i robi dalej złą pracę u konkurencji. Przerost formy nad trescia, układy i układziki. Uważam, że praca i struktura w ista jest stabilna.
Researcher 2013-07-03 13:25:50
anonim - 2013-06-02 13:36:28

mój znajomy pracował kiedyś w tej firmie i bardzo chwalił sobie warunki finansowe. Podobno swego czasu oferowali też szkolenia i kursy dla pracowników- to prawda? zastanawiam się czy tam nie aplikować, ale podobno dużo się zmieniło na gorsze- ktoś coś wie, jak tam teraz jest?
Osoby zainteresowane pracą na stanowisku mobilnego doradcy techniczno- handlowego w stabilnej firmie, oferującej umowę o pracę, zapraszam do kontaktu(usunięte przez administratora)
bandit 2013-12-05 10:42:11
Pozdrowienia dla p. [usunięte przez moderatora] - proszę czasem przyjść do pracy na 8 a nie na 10,
bo inni zasuwają na swoje wypłaty od 6 do 18 albo i dłużej
1
hehe 2014-01-06 21:31:05
W Oddziale Poznań firma niestety wykorzystuje pracowników.
Nie płaci za nadgodziny, jest bardzo dużo pracy a mimo to Pan Patelka z Panem Szpurkiem nie raczą wyłożyć ani złotówki. Wspólnie wykorzystują ludzi Tam pracujących.
(usunięte przez administratora)
1
Technik 2014-01-06 21:33:02
Odział Szczecin.
Pracy dużo od 7 do 18 za to wypłata dla osoby z wyższym wykształceniem = 2200 zł NEtto. Dużo za mało. Niepolecam.
1
Życiowy 2014-01-07 21:12:59
Firma Ista niestety bije się o klientów z głównym konkurentem Techemem,
który daje ceny dumpingowe i niestety tym samym zniża się do jego poziomu.
1
bezrobotny 2014-02-07 10:01:15
czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w oddziale Isty w Krakowie - jakie warunki i atmosfera ?
Hehe 2014-05-12 08:55:38
Pozdrawiam Mistrza Patelki z Poznania
2
Dociekliwy 2014-06-09 14:14:39
Istnieje raczej odwrotna sytuacja.
gość 2014-10-30 15:12:44
lepiej sobie daruj tą rekrutację
gość1 2014-12-01 15:32:19
Odpowiadam koledze wyżej - praca jest czysto odtwórcza tzn. przerzucanie protokołów i innych papierów, która wiele nie uczy.
Firma ma kilka systemów odczytujących podzielniki, które nie są dopracowane
powinna mieć jeden max. 2 w okresie przejściowym.
Ponadto Pracodawca wykorzystuje pracowników w oddziale Poznań nie płacąc za nadgodziny, których wymaga i są niezbędne do wykonania zadań.
Osoby na stanowiskach kierowniczych zatrudniane są "poznajomości"
bez zdolności menadżerskich.
bandit 2014-12-02 16:39:29
Jak to Pani z firmy rekrutującej powiedziała "jeszcze takiej
sytuacji nie mieliśmy, żeby z 12 osób zostały się 2"
hehheheehehehe chyba to mówi wszystko w temacie
hehhehehehehehehehhe HWDI
Sławek 2014-12-05 09:49:20
o nie co tydzień na dywaniku u Bazgi
5
gość 2015-01-23 11:30:42
Coś cisza tutaj, jak tam wygląda aktualna sytuacja w nowym roku 2015? Chciałem dopytać o bonusy na przedstawiciela jakie dają tj. opieka medyczna, narzędzia- samochód (jak tak to jaki?)
hehe 2015-03-12 12:14:50
Mercedes-Benz S klasse Cupe AMG :)
oczywiście nowy model 2015
3
krytyk obiektywny 2015-11-15 01:00:39
Opinia na temat stanowiska: Specjalista ds. Technicznych.
Szczerze odradzam. Totalny chaos organizacyjny, brak jakiegokolwiek wsparcia, egoizm współpracowników, nikt Ci nic nie powie, ucz się sam. Zero procedur - pomimo iż firma liczy sobie już ponad 20 lat! nie potrafiła wypracować procedur, instrukcji, szkoleń. Oferowane materiały szkoleniowe są na poziomie gimnazjalnym, mierne prezentacje power point zawierające liczne błędy. Olbrzymia odpowiedzialność za powierzony magazyn. Magazyn to wielkie słowo, to stajnia Augiasza - rażące braki towaru, niezgadzające się in plus, in minus stany towaru na dziesiątki tysięcy zł. A co w zamian ? obietnice o corocznej premii w wysokości 25% rocznych zarobków, czy pięknie? mrzonka!, zapomnieli dodać że trzeba przepracować pełny rok, no i oczywiście jak będzie się zgadzać stan magazynowy na wyjątkowo niskim poziomie - nie do osiągniecia, chyba że ... co sugerują po cichu współpracownicy potrafisz oszukiwać klientów i dopisywać im do zleceń to czego brakuje ci w magazynie - kryminał! Na rozmowie kwalifikacyjnej kreowanie wizerunku wspaniałej firmy, imprezy integracyjne wyjazdy, ale cóż po nich skoro rodziny tym nie nakarmię. Jedyny dobry benefit to pakiet medyczny - standard jak wszędzie w korporacjach.
Generalnie większość kandydatów rezygnuje lub w ogóle nie stawia się do pracy (przykład: Wrocław, Szczecin) jak rozezna się w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mogła by wejść i czym to grozi - odradzam i przestrzegam wszystkich uczciwych i skrupulatnych pracowników.
Rekrutacje ista prowadzi w formie ukrytej poprzez Arche Consulting Katowice.
5
bandit 2015-12-01 10:37:49
Hehe i cała prawda wyszła o firmie Ista.
Niestety w/w argumenty są jak najbardziej prawdziwe.
3
lucy 2015-12-15 13:46:30
rozmowa kwalifikacyjna prowadzona przez firmę zewnętrzną beznadziejna, pół godziny pytań w kółko tych samych aż się niedobrze robiło, cechy charakteru twoje, pracodawcy, pracowników i jeszcze najlepiej twojego psa, najlepsze to jak wyglądało zestawienie które robiłam w poprzedniej firmie ponad 10 lat temu. No gratulacje! Ironią losu jest to że jak dotychczas najkrótsza rozmowa trwała 5 min w firmie, w której najwięcej zarabiałam, po prostu albo pracownik się sprawdzi albo nie i do widzenia, a bajek na początek można dużo naopowiadać, pod tym względem to pracodawcy trochę dają się ponieść i coraz bardziej przesadzają, bo co mi da jakiś test jeżeli w poprzedniej pracy koleżanka pokazała mi tylko jak się obsługuje program komputerowy którego nie znałam a po dwóch tygodniach lepiej go obsługiwałam od niej mimo że miała dwuletnie doświadczenie. Te długie rozmowy kwalifikacyjne tylko uczą cwaniactwa i to wszystko.
3
lucy 2015-12-21 10:14:39
to czy ktoś nadaje się do pracy tak naprawdę wychodzi "w praniu", nie mam nic przeciwko rozmowom kwalifikacyjnym poza tym iż po przejściu II etapu nie mogłam się dowiedzieć ile dokładnie będę zarabiała, ani na czym tak naprawdę ma polegać praca, nawet nie byli w stanie określić konkretnych godzin pracy na tym stanowisku co jest dla mnie podstawą. Za granicą takie informacje są zawarte w każdym ogłoszeniu o pracę, traci się niepotrzebnie tylko czas.
1
to_już_za_mną 2016-02-04 01:04:03
Już na szczęście mnie tam nie ma. Nie powiem, że to najgorsza praca na świecie. Do samej pracy nic nie miałam, głównie chodziło o to z kim się musiało pracować. Krótko - nie jest to praca dla Kobiety, która ma do siebie choć szczątkowy szacunek. Część panów mentalnością przypomina samców alfa z serialu Mad Men - poklepie życzliwie po pupie, powie, żeby przynieść kawę i na koniec poprosi, żeby się nie wtrącać do poważnych spraw. Także pod względem etyki pracy i spojrzenia na pracownika (pracownicę) firma jest ok. 50 lat opóźniona. I piszę firma a nie "kilku panów" bo ma się wrażenie, że centrala przymykała na to oko bo ważniejszy jest wynik finansowy. Ostatnio nawet może i zaczęło się coś zmieniać, ale z całym szacunkiem dla nowej pani dyrektor, nie jestem pewna czy da radę głową przebić ten mizoginiczny mur.
2
tomi 2016-04-01 01:20:16
Rekrutacja na stanowisko specjalisty ds. technicznych czysto teoretyczna, 3 etapowa, za czego każdy etap w kółko o tym samym !?!?!?!, jak przesłuchanie przez KGB i w sumie nadal ciężko wywnioskować jaki jest zakres obowiązków oraz cele na kolejne miesiące, rok. Zarobkowo: - obietnice bez pokrycia, Niby jest premia, ale pracownica po cichu powiedziała że obiecywanej jej jeszcze nikt nie widział. Na pytanie, z czego wynika wolny wakat, na który aplikujemy lub ewentualnie, dlaczego inna osoba się nie sprawdziła, rozmijające odpowiedzi i zakłopotane spojrzenia po sobie osób rekrutujących. Od razu widać że w przypadku tego stanowiska fluktuacja pracowników w ista jest bardzo częsta, firma permanentnie rekrutuje na to stanowisko co 3 miesiące.
Odradzam, śmierdząca sprawa. Zresztą od razu widać kiedy rekruter mówił prawdę a kiedy próbował zataić przede mną niewygodne fakty.
6
mikenn 2016-04-18 13:56:43
Pracowałem na podobnym stanowisku. Rozmowa, która twoim zdaniem wygląda jak przesłuchanie jest konieczna. Pamiętaj proszę, iż tego typu specjalista to robota bardzo odpowiedzialna. Jeden Twój błąd może mieć naprawdę poważne skutki. Ta firma dba o systemu rozliczania ciepła i to od poprawnego ich funkcjonowania zależy jakie rachunki będą płacić lokatorzy wielu osiedli. Wolne wakaty to najcześćiej konsekwencja nowych zleceń. Coraz więcej budynków mieszkalnych przechodzi bowiem na te systemy.
1
Laguz 2016-07-01 14:38:26
A ile proponują za pracę specjalisty ds technicznych?
Dla mnie benefity nie są takie ważne - jak rozsądnie płacą to będzie mnie na to wszystko stać z zarobionych pieniędzy.
1
moria 2016-08-15 16:08:48
@diono ale ja jednak wolałabym się skupić na konkretnych benefitach które moge za taką pracę za taką otrzymać pracę, a to że pracodawca pisze w ogłoszeniu o integracji to frazes uważam. możesz napisać co konkretnie wchodzi w pakiet tej opieki medycznej?
Zostaw swoją opinię o ista Polska Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ista Polska Sp. z o.o.