brak logo

Vincit Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Vincit Sp. z o.o.

firma Vincit 2011-02-16 09:55:43
Witam, z tej strony firma Vincit.
Proszę o kontakt wszystkich byłych pracowników firmy, którzy czują się przez nas oszukani.
elek 2011-02-19 12:27:17
Oj wstydzi się firma wstydzi okantowała wszystkich swoich pracowników i jeszcze usunęła piękne cenzurki
anonim 2011-02-20 15:50:29
Witam serdecznie wszystkich dodających opinie na temat pracy w firmie Vincit ;-). Z przyjemnością przyglądam się wpisom i powiem szczerze, że bawi mnie to ;-). Ludzie co się z wami dzieje?jeżeli macie problem i tak wam źle to proszę kierować sprawy bezpośrednio do biura lub wyższych instancji! co to za dziecinada?w szczególności zwracam się do konkurencji wypisującej bzdury ;-) Do PAŃ siedzących w tej samej branży, których interes niezbyt się wiedzie i próbują zaszkodzić w ten sposób firmie VINCIT.....Bardzo proszę nie pisać, że ta wypowiedź pochodzi od osoby pracującej w tej firmie!!! jestem osobą, która zna dane środowisko a ludzie z zazdrości i nienawiści próbują kogoś zniszczyć! Uważam, że obrażanie ludzi pracujących w biurze także jest nie na miejscu....(usunięte przez moderatora) Pozdrawiam wszystkich ;-)
anonim 2011-02-20 17:43:18
Jeśli jest Pan/Pani osobą znającą tylko to środowisko i nie wie co się dzieje konkretnie z osobami które dla tej firmy pracują to proszę się nie wypowiadać! Ludzie mają prawo wyrażać się w taki sposób jeśli faktycznie czują się oszukani a jest takich wielu, bo dobrze wiem, że znaczna ilość pracowników zrezygnowała ze współpracy z firmą Vincit.
moja droga ;-) 2011-02-20 18:58:32
Czyje firmy nie płacą ubezpieczenia to nie płacą.....;-) A skąd wiesz kto zrezygnował a kto nie? następne płytkie pomówienia ;-) Wyrażać opinie może każdy to fakt ale nie kłamliwie bo to jest RÓŻNICA ;-) a wy wszyscy tym się żywicie i to jest smutne ;-/
anonim 2011-02-21 16:53:28
firma Vincit - 2011-02-16 09:55:43

Witam, z tej strony firma Vincit.
Proszę o kontakt wszystkich byłych pracowników firmy, którzy czują się przez nas oszukani.

No to chyba przez swoich pełnomocników w sądzie, bo szkoda naszego czasu
Pracownicy Niemcy 2011-02-21 22:21:31
proszę, proszę ciągłe wymysły i nic nowego..... ;-) wypowiedzi tych samych ludzi ;-) Dlaczego Ci którzy zostali w pracy są zadowoleni i pracują dalej????? dlaczego nie mają problemów z firmą? nie dziwie się ludziom, którzy byli nie kompetentni i nie wywiązywali się ze swoich zadań.....(oczekiwali kokosów) a tu firma sprzeciwiła się i nie zamierza płacić za czyjeś błędy!!! Jak ktoś chce pracować to pracuje a jak ktoś się ciągle miga to później obwinia cały świat za jego niepowodzenia.....Może niech Ci pokrzywdzeni wypowiedzą się na forum na temat swojej pracy i o błędach, które popełnili.
franek kimono 2011-03-02 12:07:21
vincit to dno tez mialem propozycje pracy od nich ale gdy tylko wszedłem do biura i zobaczyłem ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od razu zrezygnowałem i widze że dobrze zrobiłem bo bym teraz miał problemy
Fryc 2011-03-31 09:46:20
masz racje bo pod starym adresem firmy nawet nie odbieraja poczty,tu sa spaleni to zwinęli żagle i szukaja jeleni w nowej firmie (usunięte przez moderatora)
PRACOWNIK Z REKA NA PULSIE 2011-04-01 21:52:39
Vackmer Consulting Sp. z o.o TO JEST NOWY SPOSOB NA DOJENIE LUDZI (usunięte przez moderatora) Nazwa prawie jak Vincit
2013-08-28 23:02:58
co to za pytania?! ta firma juz nie istnieje.
małaTipsi89 2015-01-27 13:29:51
nie rozumiem zupełnie o co chodzi z tym ksr, może jakieś artykuł gdzieś albo newsa oficjalnego ma ktoś z was pod rękę i może tutaj przedstawić żeby udowadniająco pokazać sytuację firmy Vincit Sp. z o.o. ? byłabym wdzięczna bo nie wiem czy inwestowac czas w przygotowanie kistu motywacyjnego żeby im wysłac
karol 2015-03-31 12:52:40
Widze ze niestety nie będe tu pierwszą proszącą o jakieś konkrety na temat firmy Vincit z Wrocławia. Przesukałam najpier internet żeby nie było ale tam też zbytnich konkretów nie ma, wiec nie ma na czym się podeprzeć. Jeśli jest to jakiś obecny ich pracownik to niech może powie czego można się spodziewać po nich
45t6y 2016-05-15 18:26:17
@called noo ale to sprawdzales ich tam? nie wiem moze warto tez odwiedziec ich strone interentwoa jezlei maja a raczej sporo firma ja posiada jednak..
Zostaw swoją opinię o Vincit Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vincit Sp. z o.o.