Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DZOLO - 2015-01-22 17:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty zaczapkowany dziadu oddaj smycze
zdjecie uzytkownika
Byku - 2015-01-22 22:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smycze dziada - 2015-01-20 22:51:55]:
Na produkcji, a co produkujesz? Pochwal się
zdjecie uzytkownika
smycze dziada - 2015-01-23 11:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko produkuje wory,mięso,nabiał :D i się wcale nie chwale
zdjecie uzytkownika
steru - 2015-01-23 15:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam przełożeni w id ? Słyszałem ze ok pytam bo zastanawiam się nad zatrudnieniem sie w id
zdjecie uzytkownika
dziadek bez tv - 2015-01-23 15:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przełożeni są ok smiało zatrudniaj sie w ID kadra zarządzająca to mgr wiec nie ma tutaj lipy kazdy jest po studiach pełna profeska , nie bedziesz żalowac , na rozmowie o prace powołaj sie na DZOLA to jest figura w id ma wielkie układy z władzą
zdjecie uzytkownika
Byku - 2015-01-23 16:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smycze dziada - 2015-01-23 11:44:37]:
A to ty na freshu robisz. Jesteś rolnikiem, rzeźnikiem, mleczarzem i masarzem. Zapodaj dobrą polędwice na tatar.
zdjecie uzytkownika
steru - 2015-01-23 19:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyczuwam chyba sarkazm ...pytam poważnie bo taki znajomy robi na freszu i mówi ze jest ok ale chciałem usłyszeć inne opinie
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-23 22:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
A co powiecie na temat IDL Mszczonów ? Chce się tam zatrudnić ale nie jestem pewny, jak wygląda temat liderów kierowników, managerów i ogólnie ludzie z biura.
Lubie pracować na stocku, jak wygląda tam sytuacja z pracą, jest jej dużo ?
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2015-01-24 19:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu jest strasznie robie tu juz 8 lat czy tu się w końcu ccoś zmieni?
Dyrektor to piórek nic na dobre nie robi za A hold było lepiej kultura!!!
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2015-01-25 12:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze uważałem że najlepszym rozwiązaniem na kiepskie warunki pracy oraz marną płacę to zwyczajnie ZMIANA PRACY nie ma się co gniewać ale taka jest prawda
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2015-01-26 15:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co zmiana pracy?
Zapisz my się LUDZIE SA ZWIĄZKI ZAWODOWE niech się rozwiną na większą
skale bo są i działają bo co oni na gorze z nami wyrabiają ten dyrektor za dużo sobie pozwala
trochę szacunku dla ludzi.
Tych POMARANCZOWYCH JEST ZA DUŻO NIE ROBI LIDERZY ASYSTENCI TYLKO SOBIE CHODZĄ
guwno robią a do roboty !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2015-01-26 17:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eechhhhhh :D życzę powodzenia wraz z waszymi związkami
zdjecie uzytkownika
xxx. ... - 2015-01-26 19:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO JET GŁUPIE I GŁUPIEGO PODEJŚCIE BY BYŁO LEPIEJ
LUDZIOM.
CZY TU WAM JEST TAK DORZE ZE WAS WYKORZYSTUJĄ PRZERZUCAJA NA INNE DZIAŁY
OBIECUJĄ I NIE DOTRZYMUJA SŁOWA. ....TO TAK JEST SUPER???
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2015-01-26 19:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jęczycie jak małe dzieci :D zamiast działać. Na co liczycie że wszystko się samo zmieni z tego co tu piszecie tak można wywnioskować chcecie lepiej zsolidaryzujcie się i zawalczcie o coś wspólnie razem !!!! aż mi się kosa w kieszeni otwiera jak czytam te wypociny w robocie gęby nie potraficie otwierać a tu co 2 ma tyle do powiedzenia żenada
zdjecie uzytkownika
przewodnicząca - 2015-01-27 17:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,koledzy i koleżanki jeśli chcecie zmienić warunki pracy na lepsze to przestańcie tylko wypisywać na forum jak to Wam jest źle, zapiszcie się do Związków Zawodowych i dajcie im mocną kartę przetargową w negocjacjach, bo w grupie siła. Zapisać można się na dwa sposoby :1.Osobiście zgłosić się do przewodniczącej Związków Zawodowych , która pracuje na Recepcji Cross i jest to Danuta Zwoźniak lub ściągnąć deklarację ze strony Solidarności i wysłać na E-mail: idl.solidarni@onet.pl Osoby , które przystąpią do związków nie muszą się obawiać, że dowie się o tym ktoś z zarządu (obawa przed zwolnieniem z pracy), ponieważ o tym kto jest członkiem Związków wie tylko przewodnicząca. Czekam na wasze Deklaracja ,a tym samym na Wasze poparcie moich działaj , bo Związki to Wy. Ze związkowym pozdrowieniem Przewodnicząca ZOZ NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" ID LOGISTICS POLSKA S.A. w Będzinie
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-01-27 18:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zalozycielami zwiazkow i ich najwiekszymi oredownikami od zawsze byly osoby zadowolone ze swych cieplych stanowisk bojace sie o to by tego nie stracic i by swoj byt polepszyc. Mimo ze uwazam ze zwiazki to sluszna sprawa to nie w tym zakladzie? gdzie 70% nie wie co zwiazki moga? w firmie gdzie 90% ma gdzies kiedy i ich zwolnia? za 100zl podwyzki? nieznanego systemu premiowania? zmian organizacji pracy by nowy dyrektor mial sie czym wykazac w przyszlym CV? Wiele osob mowi ze chca by ich zwolnic ale same robia wszystko by do tego nie doszlo. Ale Polak zawsze bedzie plakac nad swym losem zamiast wziasc los we wlasne rece
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2015-01-27 20:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EX więc bierz los we własne ręce a nie narzekaj na 70% niedoinformowanych w tym zakładzie rób nadal za 100 zł podwyżki :D Związki to słuszna sprawa owszem kto będzie chciał wiedzieć czym są związki z pewnością się doinformują w czym rzecz. Jesteś kolejnym który potrafi tylko narzekać niż działać. Nadal uważam że ludzie powinni się solidaryzować jeśli chcą jakiś zmian.
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-01-27 20:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie juz tam od ponad pol roku nie ma :) siedze sobie na kopalni pracujac "uczciwie" polowe tego co wy i zarabiajac tyle co wy tylko ze x2 :) a zmeczony wychodze tak samo, ok bardziej brudny i o dziwo zwiazki walcza o swych ludzi bo warto. Warto bo kazda skladka jest minimum 2x wyzsza niz zapewne w ID czy podobnych magazynach a kazda procentowa podwyzka dla nich jest duzo wieksza niz jestesmy to sobie wyobrazic. Oni sie nie sprzedaja za drobne. Bez urazy ex koledzy ale ci z najnizszym wynagrodzeniem? na to miejsce przyjda inni by chociaz doswiadczenie w papierach dostac
zdjecie uzytkownika
członek - 2015-01-28 16:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ania frajera na te aukcje to ty sobie szukaj we własnej rodzinie a nie na forum ID LOGISTIC trzeba być skończonym idiotą żeby w to wierzyć
zdjecie uzytkownika
Bot - 2015-01-28 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zaśmiecaj forum. Szukaj naiwnych gdzie indziej. Żadna z ciebie Ania tylko cwaniaczek któremu płacą niewielkie pieniądze za spamowanie różnych forum. Tam wygrywają - boty. Jak by mądra Ania tam wygrała to nie piała by innym o tym. Na stronie Tanie aukcje.com na fb właściciele napisali "Korzystajcie póki ta strona jest nowa i jest większa szansa kupić coś na prawdę wartościowego za parę złoty". Jak Ania by dalej chciała wygrywać, to nie pisała by o tym innym.
Także wypad z stąd.
zdjecie uzytkownika
Bot - 2015-01-28 21:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i jeszcze jedno. Jak by ktoś był na tyle głupi (w id nie jeden by się znalazł).
Z regulaminu tej strony dowiemy się że firma jest zarejestrowana na Cyprze. To już wiadomo o co chodzi. Można nawet przeczytać na końcu.

6.Wszelkie spory wynikające z łączącej strony umowy rozstrzyga właściwy cypryjski sąd powszechny.

Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
jamądry - 2015-01-28 21:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie chodzi o to, że rzeczywiście kupujesz coś dużo taniej. Ale od kuchni wygląda to tak, że musisz najpierw doładować konto. Załóżmy, że jedno przebicie ceny kosztuje 10 gr. X osób licytuje - każdemu zabiera kasę z konta. Tobie uda się po 100 kliknięciach - 10 PLN + cena za którą wylicytowałeś. Pamiętajmy, że w aukcji brało np 1000 osób. W efekcie okazuje się, że organizator Zarabia na pojedynczej rzeczy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dużo, bo 100 naiwniaków wierzyło, że wylicytuje coś taniej i każdy z nich traci po dyszce a zwycięzca cieszy się, ze kupił TV za 350 PLN + dyszka za kliknięcia. Także ja również życzę powodzenia i nawołuję do zachowania porządku - to forum ID L! ! ! ! ! Nagana.
zdjecie uzytkownika
Ania Piotruś:) - 2015-01-29 06:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bot - 2015-01-28 21:03:44]:
super za reprymendę :)ja akurat jestem Ania ale ta pracująca w id i aż mnie ruszyło jak zobaczyłam ten spam bo reklamować głupot nie mam zamiaru mimo że raz w tej aukcji wzięłam udział!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: czekasz i czekasz przychodzi lider/kieronik zmiany wypytuje Cie o doświadczenie (a i tak z góry wie że cie zatrudni bo ma mało osób) mówi Ci o stawce 1800/mc ze moliwość nadgodzin jest (a ostatnimi czasy nawet i trzeba bo jak nie to pracodawca zgodnie z kp ma możliwość upomnienia/zwolnienia w przypadku gdy jest taka potrzeba ze musisz zostać /przyjsc wcześniej no i że jako jedyna firma (jeszcze na dzień dzisiejszy ma rozliczenie 3 iesieczne a nie jak w nowej ustawie 12 mc chyba jedyny plusik)
zapyta sie o uprawnienia na wózki widłowe buhahaha wózki jak to sa i tak elektryczne paleciaki (wozki podnosnikowe) ale niestety zgodnie z bhp musisz mieć uprawnienia wewnetrzne/ udt
spoko jak tam idziesz i chcesz pracować (masz możliwość robienia nadgodzin w/g możliwości rodziny) to możesz od razu przyjść jak ci zależy na wolnych weekendach i jednym grafiku (bo 1 raz w mc mogą ci zmienić i Cie zmusić byś przyszedł) to zastanów się nad tym
Pytania: wózki, doświadczenie i czy chcesz pracować
zdjecie uzytkownika
ID-Birkenau - 2015-01-29 17:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam tanio siło robocza?dalej WC na kluczyk i chodzenie przez 8h jak robociki ,aaa sory tam się nie robi 8h tylko 10-12h :D
Te wasze związki ehh...xD Widać ludzie niczego się w tym syfie nie nauczyli i dalej marzą im się złote gruszki na wierzbie :D
zdjecie uzytkownika
do ID-birkenau - 2015-01-31 09:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Id-birkenau pewnie teraz robisz gdzie indziej jako tania siła robocza ;) i nie kłam ani się nie tłumacz że jest inaczej :) klamczuchu zapewne cie zwolnili bo kiepski byłeś niewolnik pewnie nic innego nie chciałeś robić tylko chodzić do WC cale 10-12 h nadal niczego się nie nauczyłeś :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Id Logistic?
Zadaj pytanie
x