Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx. .. - 2014-06-07 10:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka wypłata to jalmuzna a gdzie za na godziny i ta obiecana premia gdzie to jest?
zdjecie uzytkownika
NN - 2014-06-10 12:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również nie polecam.W gorszej firmie nie pracowałam.W moim przypadku była to praca od poniedziałku do soboty,1 dzień wolnego i znowu 6dni pracy.Zaczełam się z tego wszystkiego stresować,mylić,słabnąć.W tej firmie nie ma czasu żeby zregenerować siły.Swoją drogą podziwiam ludzi,którzy tam potrafią wytrzymać dłużej.Wypłata to grosze.
zdjecie uzytkownika
La riva - 2014-06-12 10:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie powinny być uzgadniane na piśmie. Bo to co jest na gębę ustalane to nigdy nie ma przełożenia na rzeczywistość.
zdjecie uzytkownika
wert - 2014-06-13 13:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No prosze co za czasow dozylismy :D :

Pracownik/Pracownica Magazynu
DOJAZD Z SIEWIERZA!!!

Miejsce pracy: Będzin / woj. śląskie

Zadania:
- kompletacja towaru,
- układanie zeskanowanych produktów na palety,
- obsługa wózków widłowych

Wymagania:
- uprawnienia na wózki widłowe,
- książeczka sanepid – aktualna,
- doświadczenie na ww. stanowisku – mile widziane,

Juz wszyscy z okolicy "przejechali" sie na idl i niewolnictwo z Siewierza potrzebne. Prosze przyjezdzajcie nam pomoc. Bardzo prosze. Juz nam kregoslupy, nadgarstki i nogi powysiadaly potrzebujemy pomocy ! co marudzicie 1300 na reke spokojnie kazdego miesiaca wyplata na czas
zdjecie uzytkownika
bolos - 2014-06-13 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [La riva - 2014-06-12 10:34:14]:
do: La riva
Po co mydlisz ludzia oczy z premiami?.
Pracuje juz w idl dosc dlugo. Premie skonczyly sie w zeszlym roku
Kazdy picker ktory przewinal sie przez ta firme wie ze polityka polega na wyeksploatowaniu pracownika, wyrzucenie go badz czekaniu az sam sie zwolni. Kazdy nie wierzy, kto czyta to forum, sam chce przyjsc i sprawdzic i tak to sie kreci byle do przodu. Zapraszamy
zdjecie uzytkownika
BOLO - 2014-06-16 18:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKIe NARZEKANIE TO SŁYSZĘ OD KILKU LAT A TYLKU KILKU NORMALNYCH SIĘ ZWOILNILO A RESZTA ROBI I NARZEKA . PRAWDZIWE FRAJERSTWO !!! NIE ŻAŁUJE JUŻ WAS !!!
zdjecie uzytkownika
La riva - 2014-06-16 22:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikomu nic nie mydlę. Gdzie niby napisałem, że dają premie? Napisałem, że wszystko co jest uzgadniane powinno być uwiecznione na piśmie.
zdjecie uzytkownika
La riva - 2014-06-21 02:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że dopóki nie ma wszystkiego udokumentowanego to nie ma co wierzyć w zapewnienia na gębę bo tak sobie człowiek tylko nadziei narobi.
zdjecie uzytkownika
bublee - 2014-06-25 22:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ID Logistics została założona w 2001 roku we Francji. W tej chwili posiada swoje oddziały na czterech kontynentach zatrudniając ponad 5 200 osób. Jest nowoczesną, dynamicznie rozwijającą się firmą oferującą usługi logistyczne dopasowane do potrzeb klientów. Jako swoją specjalizację traktujemy przede e wszystkim kompleksową obsługę logistyczną dużych sieci handlowych. Naszą ambicją jest stanie się wiodącym operatorem logistycznym w Europie przy jednoczesnym umacnianiu swojej pozycji w Azji i Ameryce Południowej. Swoje działania opieramy na czterech podstawowych wartościach: przedsiębiorczości, solidarności, profesjonaliźmie i ambicji

OPROCZ TEGO POTRAFIMY NA MAXA WYKORZYSTAC PRACOWNIKA I SPUSCIC GO W UBIKACJI - OD 2 LAT NIE MAMY SOBIE LEPSZEGO KONKURENTA W WOJ SLASKIM CO WIDAC PO NASZYM OGLOSZENIU POJAWIAJACYM SIE CODZIENNIE W INTERNECIE KIEDY TO POSZUKUJEMY NOWEGO PRACOWNIKA W LICZBIE NAJLEPIEJ 20 OSOBNIKOW.
POZDRAWIAM KRYSTIAN M.
zdjecie uzytkownika
La riva - 2014-06-26 02:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W internecie na swojej stronie można napisać wszystko, ale tylko osoby, które tam pracują na co dzień są w stanie wystawić dobre osądy.
zdjecie uzytkownika
termit - 2014-06-30 07:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przecież (usunięte przez administratora) to gość który zajmował się analizą danych...gość zna sie dobrze na excelu i wie jak "obrabiać" dane żeby bylo pokazane że on i jego żona są super...

teraz troche histori: KM podkopał pozycję(usunięte przez administratora) który wylądował w Poznaniu...podlizywał się do Le Francuza...a wiem to dobrze że mu obrabiał plecy i go krytykował bo chciał zostac Dyrektorem....ups nie udało się
gość jest słaby...nawet j angielskiego nie zna bo wiem że uzywa google translatora
kiedyś mu sie noga powinie...poczekajcie
zdjecie uzytkownika
KtośTam - 2014-07-05 15:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wchodząc na to "coś" od razu traktują cię jak złodzieja, przy wyjściu kontrola osobista,nie miła ! start 6.00 i RURA ! ! ! do pierwszej przerwy za 4,5 h nie możesz zabrać swojego picia a na halach często brak wody lub kubków na przerwie możesz się napoić, nie wolno "patrzeć na telefon " lepiej zainwestować w zegarek bo 80 zł kary , ogólnie polecam tę tylko WROGOM ! , przez Agencje zarobek 1200 zł. Agencje proponują inne stawki + premie + dodatki , prawda jest INNA ! ! !
zdjecie uzytkownika
idl to syf - 2014-07-05 17:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na crossie w bedzinie szykują się zwolnienia w związku z likwidacja bazaru pewnie w pierwszej kolejności poleca ludzie spod agencji już się przymierzają i ma być tylko sporzywka ludzie spierdalajmy z tej firmy bo to jest najgorszy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kk - 2014-07-08 17:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie zadzwonili z siedziby w Odrzywołku. Proponowali stanowisko na planowaniu transportu, na miejscu wrzucili do administracji magazynu. Szkoda gadać, osobiście 2 dni tam wytrzymałem. NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
AMKDikenson - 2014-07-12 13:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tym bajzlu i powiem tak odwiedziłem wszystkie trzy działy ale najgorszy był cross i lider zwany BIN LADEN. To człowiek który słowo kultura osobista nie zna, prowadzi mobing w stosunku do pracowników a do tego mówi że " są zespołem" a traktuje wszystkich jak te śmieci.
Dziwię się że CIULA trzymają jeszcze bo dzięki niemu dużo bardzo dobrych pracowników odchodziło z własnej woli, nikt przecież nie lubi jak taki jeden GNOJEK traktuje innych w taki sposób że prawie gnoja załatwić.
zdjecie uzytkownika
faraonek - 2014-07-15 17:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mrówka liczy kase oddziału tak żeby jemu i jego szczurzastej żonce wystarczyło w budzecie na wożenie sie samochodami firmowymi...zobaczcie o której oni do roboty przyjeżdżają....hrabiostwo....a Krystuś kiedyś siedział cicho i analizował dane...wykorzystał okazje wygryzł kilka osób...jak był francuzik to krytykował go i sie sadził na jego krzesełko....jaka jest jego tajemnica??? włazi w tyłek ludziom z carrefoura...oni sie go nie czepiają i ma spokój, do tego machluje cyframi i wychodzi na swoje...jak go spotkam na hali to mu napluje...wiecie na co....pewnie skasuja moja wypowiedz ale bede ja powtarzał wiecznie
zdjecie uzytkownika
bolos - 2014-07-15 21:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatni

Pedał jest w sadzie,
sędzia się go pyta.
(usunięte przez administratora) A homoseksualista na to.
A to nie był Zorro?!

pozdro z urlopu aby tam nie wracac !
zdjecie uzytkownika
Komar - 2014-07-16 01:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czasami się zastanawiam czy warunki oferowane przez ID Logistics są w miarę porównywalne z innymi firmami logistycznymi. Bo kiedyś zasłyszałem taką opinię, że oferują oni nieco więcej niż konkurencja. Nie wiem jak jest teraz, ale myślę, że firma, która istnieje w 14 krajach nie pozwoliłaby sobie na bylejakość.
zdjecie uzytkownika
faraonek - 2014-07-16 05:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolego, a ty nie masz rozumu czy co...wydaje ci się że standardy jakie ma ta firma w Francji będa stosowane w polsce? A czy u nas żądzą ludzie z Francji czy patałachy z Polski. Zobacz sibie na dyrektora....ile razy w w miesiącu widzisz tgo szmaciarza w koszuli i spodniach wyjściowych.....a ile razy z t-shirt'ie i dżinsach...(usunięte przez administratora) to i trzyma na stanowiskach słabej jakości ludzi
zdjecie uzytkownika
Komar - 2014-07-16 09:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@faraonek Skoro firma ma korzenie francuskie to wybacz ale musi postawić na jakość. Przecież nie jest to ani jakiś dziwny twór, ani franczyza tylko filia francuskiej firmy. Także włącz swoją dedukcję i pomyśl, że powinno być tak jak we Francji. Skoro nie jest to znaczy, że coś jest nie tak i uważam, że francuska placówka powinna jakoś zareagować, chyba, że nic nie wie o warunkach dla pracownika, które mogą być po prostu kiepskie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
Katowice
(śląskie)
Spółka ID LOGISTICS od momentu pojawienia się w branży TSL, czyli od roku 2001, opiera swoją działalność na wdrażaniu innowacyjnych i technicznie wysoce zaawansowanych rozwiązań. Nowoczesny sposób prowadzenia działalności zaowocował, z biegiem lat, szerokim spectrum projektów, perfekcjonizmem operacyjnym oraz dynamicznym wzrostem przychodów. Dzisiaj ID LOGISTICS działa pewnie i stabilnie na arenie międzynarodowej, daje zatrudnienie ponad 12000 o
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
faraonek - 2014-07-16 10:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
otóż to....trafiłeś kolego w sedno problemu....Francja ma gdzieś oddział w Polsce do chwili gdy na papierze czy tez w raportach cyfry wyglądają na akceptowalne.
raporty tworzą managerowie typu K Mrówek więc tam gdzie mogą, wykazują fantastyczne nieracjonalne dane...
ok małe podsumowanie...CRF jest z ID logistics dlatego bo ID jest francuskie i jest tanie. Tanie jest dlatego że mało płaci pracownikom i non stop słyszymy że kary musimy płacić za złą pracę jako operator. zła praca wynika z rotacji i sezonowości jak równiez niezadowolenia z pracy pracowników...znajdź mi takiego kozaka który powie że jest dumny z tego że pracuje w IDL, że nigdy nie myślał o zmianie pracy, że firma daje możliwość rozwoju opierając się na umiejetnościach pracowników a nie na "drapaniu pleców".
powodzenia
ps. nie zmienie zdania że to wina tych którzy coś mogą zrobić a nie robią...to beznadziejni ludzie bez kręgosłupa moralnego i jaj.
Mrówek nie przychodzi na hale bo nie umiałby ludziom w oczy spojrzeć a i co odpowiedzieć na podstawowe pytanie... czy będą jakieś podwyżki, bo te płace to żałość
zdjecie uzytkownika
Marc - 2014-07-17 18:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam ktos szuka kogos do dojazdu do odzywolka Id Logistic?
zdjecie uzytkownika
Marc - 2014-07-17 18:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marc - 2014-07-17 18:10:42]:
z Białobrzegow?
zdjecie uzytkownika
pola - 2014-07-23 21:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam na rozmowie w ID... w odrzywołku... poinformowano mnie: bardzo dużo pracy, trzeba być dyspozycyjnym (nadgodziny), praca na 3 zmiany, duża odpowiedzialność a pieniądze... uśmiałam się i wyszłam (na chleb by nie starczyło). Przyjmą każdego kto się zgodzi na te ich warunki, bez względu na doświadczenie i umiejętności które posiadasz. Jedna wielka PORAŻKA.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-07-24 09:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pola - 2014-07-23 21:19:55]:
Wczoraj była "łapanka" czyli targi pracy w urzędzie pracy w Radomiu do tej firmy. Z tego co widziałem to nawet z Szydłowca szukają bo nikt za miskę ryżu tam pracować nie chce :) Kiedy ci pseudo przedsiębiorcy zrozumieją, że ludzie już nie są tacy naiwni. Po odliczeniu dojazdów na chleb z margaryną wystarczy. Powinni jeszcze zatrudnić kogoś do batożenia pracowników :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x