Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cross - 2015-04-04 13:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To dyrektorku pokazałeś klasę,mam nadzieję że będziesz musiał kiedyś spędzić święta bez rodziny,najlepiej w pracy. Daruj sobie może następnym razem te poczęstunki(i tak wszystko było ch,u,jo,we) i nie prprzychodz na dół do nas żebyśmy nie musieli patrzeć na Ciebie i słyszeć twoich fałszywych tekstów.
zdjecie uzytkownika
cross - 2015-04-04 16:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
swieta w pracy to jest to zawsze o tym marzyłem jejejeje będziemy tak zapierdalac ze hej kocham ta prace
zdjecie uzytkownika
były pracownika - 2015-04-04 21:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami jesteście sobie winni.Co to ma byc zeby w swięta przyjsc do pracy?Róbcie tak dalej a bedziecie je...c za miskę ryżu bo dyrektor kazał!Bunt ze nie przychodzicie w swieta ew. 200zł na głowe plus każda godzina to setka!
Gorzej jak murzyny,tam przynajmniej bunt potrafią zorganizować.
zdjecie uzytkownika
Mareczek z crosa - 2015-04-05 06:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahah wy pajace zmiencie prace , a nie narzekacie ze swieta w pracy, osły bez szkoły pracy za 1300 to szuka sie kilka sekund no chyba ze wy wszyscy co tam pracujecie macie podstawowe wyksztalcenie, jak mozna narzekac i nie zmieniac pracy no osły debilne sa z was i tyle !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
franciszek - 2015-04-05 16:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mareczku z crosa ile w tobie emocji w trakcie pisania na tym forum aż sama geba sie usmiecha czytajac takie wypociny :D aha po tym co tu piszesz sprawiasz wrażenie chłopca po szkole podstawowej :D
zdjecie uzytkownika
Do mARECZKA - 2015-04-05 19:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj osiołku !!Teraz są święta wielkanocne i spędzam sobie czas w domu !! Z rodziną , ze swoim synem a pracowałem na tym francuskim obozie ... moje szczęście krótko!!!za sprawą jakiejś tam firmy bIznes złodziej...w sosnowcu kazali nam robić badania u Chaberki , a przyjęli mnie na dział stock ... moim szczęściem jest że już nie muszę patrzeć na tą pożal się boże magazyn za zamkiem ... teraz pracuję i wiem że żyję!!
zdjecie uzytkownika
plus - 2015-04-06 20:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie , narzekacie a sami godzicie się na taką pracę. Kto miał jaja ten dawno odszedł np. do Czeladzi i tam zarabiają dużo więcej i Święta w domu z rodziną. A reszta frajerów robi za najniższą krajową soboty,niedziela i Święta. Ale każdy robię tam gdzie lubi !!!
zdjecie uzytkownika
mlpp - 2015-04-09 15:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smycze dziada - 2015-03-02 21:31:02]:
To gdzie znacie podobne magazyny ?
zdjecie uzytkownika
smycze dziada - 2015-04-09 19:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlpp - 2015-04-09 15:01:51]:
tradis,raben,nd logistics,selgros itd itd
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-04-11 19:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak gadajac z kumplami doszlismy do wniosku ze gdyby pan dr. zapowiedzial ze firma zwolni kazdego co tego chce dokladajac pare zl do odpraw to na oko mialby z pol magazynu do zapelnienia magazynu na wszystkich dzialach
sluchajac od bylych wspolpracownikow co sie tam u was dzieje to w sumie starczy po jednej osobie z kazdej zmiany przeniesc np z crossa gdzie malo sie dzieje na dzial obok a na fresh sciagnac z 6 osob ze wschodu i juz mozna sie pozbyc niewygodnych osob
Zbychu (jak mowia o tobie) ogarnij sie bo jak inne magazyny stracisz dobrych ludzi ktorym zalezy tylko na kasie, w dzisiejszych czasach nikt dla idei nie bedzie za ciebie czy firme umieral i dam swoja glowe do sciecia ze nawet twoi pomagierzy o tym wiedza a stowka premii napewno jest "odpowiednia" motywacja
nigdy nie zamykalem sobie drogi do poprzednich firm gdzie pracowalem ale do IDL tylko grozba glodowki moze (moze!) moglaby mnie do tego zmusic
pozdrawiam bylych kolegow i pozostalych niewolnikow :D
zdjecie uzytkownika
zbychuwalsie - 2015-04-11 21:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lubił bym Zbycha, ale gejem nie jestem ku**sów nie toleruje. Tyle tylko mogę o dyrektorze powiedzieć :)
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-04-12 07:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
którą dziewczyne ze stocka masz na mysli ??
zdjecie uzytkownika
stokowiec - 2015-04-14 21:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O aśke oczywiście
zdjecie uzytkownika
PRACOWNICZ - 2015-04-15 11:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widze ze zwiazki zawodowe nie dzialaja wogole! ja wole siedziec na l4 juz 5 miesiac i mi jest dobrze
zdjecie uzytkownika
stoc - 2015-04-15 16:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stokowiec - 2015-04-14 21:01:38]:
Masakra dajcie już tej dziewczynie spokój, współczuję jej do innych liderów się nie doczepicie bo się boicie a ona jest dla Was nie dostępna i to Was boli i założę się że piszę to ktoś kto dostał kosza bo ona przychodzi tam pracować q nie flirtowac, ogarnijcie się wkoncu
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-16 14:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Krzyśka i tej czarnej już zeszli to mają teraz inny temat
zdjecie uzytkownika
fresh men - 2015-04-17 11:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszcie lepiej co si dzieje na magazynie a nie jakies ploty
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-19 13:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
związki? żyjecie? no tak, szykujecie się do wielkich rzeczy
zdjecie uzytkownika
freshmen - 2015-04-20 10:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jakich wielkich rzeczy?
zdjecie uzytkownika
DZOLO CROS - 2015-04-20 11:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAHAHA GAMONIE DO 67 ROKU ZYCIA BEDZIE DYMAĆ ZA 1300 ZŁ MUKA GAMONIE!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-20 13:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [freshmen - 2015-04-20 10:53:52]:
sarkazm. Przewodnicząca mydli nam oczy mowiac ze niedlugo bedzie o nich glosno. Czekamy od stycznia i doczekac sie nie mozemy
zdjecie uzytkownika
przyjecia - 2015-04-20 16:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani założycielka chce chronić swój tyłek, namawia żeby się wszyscy zapisywali bo jak będzie określona liczba członków to dostanie swoje biuro i już będzie miała z głowy sprawy związane z przyjęciami :)
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-04-22 20:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo Danka za odwage i wyczucie chwili
moze kiedys mlodziez dowie sie kiedys co to sa zwiazki i co moga gdy maja ludzi pod soba. Ale coz kazdy widzi ze Pani przewodniczaca ma cos dla siebie (kasa przywileje etc etc) widzi zle - zal mi was ze nie doceniacie zwiazkow, kazdy placze ze placi (majatek? zapewne 12-20zl? biedi bankruci) ale kazdy w kazdym zakladzie prywatnym czy panstwowym nalezacy do zwiazkow (niekoniecznie "S") powie wam ze cena jest warta jakosci
Ale przeciez az tyle piwa czy wodki stracicie miesiecznie/rocznie a wasze rodziny beda musialy jesc chleb z cukrem - narzekanie w naszym kraju jest wszechobecne a to koledzy w pracy a to pracodawcy a bo to pensja za niska a premie nie kazdy dostaje
plakac kazdy moze troche lub troche gorzej (placze placac 50zl co miesiac ale ciesze sie ze co rok mam chociaz tez 5% wiecej)
dlatego kazdemu ze znajomych mowie "nie" pracy w IDL bo raz to wyzysk a dwa to ludzie ktoryz patrza tylko i wylacznie na siebie albo patrzac na innych z zzawiscia ale coz to my - Polacy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: czekasz i czekasz przychodzi lider/kieronik zmiany wypytuje Cie o doświadczenie (a i tak z góry wie że cie zatrudni bo ma mało osób) mówi Ci o stawce 1800/mc ze moliwość nadgodzin jest (a ostatnimi czasy nawet i trzeba bo jak nie to pracodawca zgodnie z kp ma możliwość upomnienia/zwolnienia w przypadku gdy jest taka potrzeba ze musisz zostać /przyjsc wcześniej no i że jako jedyna firma (jeszcze na dzień dzisiejszy ma rozliczenie 3 iesieczne a nie jak w nowej ustawie 12 mc chyba jedyny plusik)
zapyta sie o uprawnienia na wózki widłowe buhahaha wózki jak to sa i tak elektryczne paleciaki (wozki podnosnikowe) ale niestety zgodnie z bhp musisz mieć uprawnienia wewnetrzne/ udt
spoko jak tam idziesz i chcesz pracować (masz możliwość robienia nadgodzin w/g możliwości rodziny) to możesz od razu przyjść jak ci zależy na wolnych weekendach i jednym grafiku (bo 1 raz w mc mogą ci zmienić i Cie zmusić byś przyszedł) to zastanów się nad tym
Pytania: wózki, doświadczenie i czy chcesz pracować
zdjecie uzytkownika
gryzc - 2015-04-24 13:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda kasy na składki dla związków lepiej te pieniądze zainwestować w siebie czyli przepic najlepsza inwwestycja a jeszcze lepiej to zwolnic się z tej pojebanej roboty
zdjecie uzytkownika
franek kimono - 2015-04-24 14:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gryzc nie cwaniakuj na forum tylko rób te kartony :D żebyś miał za co pić :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Id Logistic?
Zadaj pytanie