brak logo

Id Logistic

Będzin

Opinie o Id Logistic

ciekawa 2016-01-02 15:53
Ciekawe czy sam dyrektor pracowałby za 1900 brutto ?
1
Stock 2016-01-20 17:32
Co to w ogóle mialo być za badanie natężenia hałasu? Przy wyłączonych nawiewach?
tomasz-dział stock 2016-02-05 11:31
pracowałem tam do sierpnia 2015r. i teraz juz jestem po operacji kręgosłupa a za rok czeka mnie operacja na staw biodrowy, dzieki wypadkowi w pracy
1
xxx 2016-02-12 16:27
minio-tekst o olbrzymiej i stabilnej firmie i ich ogromnym doświadczeniu-bezcenny...każdy kto tam był będzie wiedział o co chodzi:)
dlaczego 2016-02-12 18:09
dlaczego zwolniliście budynia z crossach ł na paletyzacji teraz bidny tuła się po innych zakładach tylko ze wszedie jest za słaby żeby prpracowac choby miesiąc zmarnowaliście chłopakowi zżycie pozdrowinia dla robercika
Kat 2016-02-16 23:37
Budynia zwolnili dlatego,że często chodził palić papierosy na palarnie,ponadto nie interesował sie pracownikami i dużo bąków puszczał na hali.
szklane oko 2016-02-23 23:26
Ochrona złapała budynia jak chłopak na crossie załatwiał potrzebe fizjologiczną w postaci oddawania kału.W trakcie kontroli ochrona dopatrzyła się,że budyń ma brudne uszy.Decyzja mogła byc tylko jedna.Budyń do zwolnienia !
cross 2016-03-11 12:48
sweter zamykający to jeszcze tam robi? Bartosz
kotek 2016-03-31 20:24
oj pawcio pawcio nawet tu cie latwo rozpoznac no sa niezle numery i historie pawelku ale coz zrobic prawda ? :D
ddry 2016-04-21 07:03
ta firma to juz calkowite dno z coraz mniejszymi zamowieniami oraz ruskimi niewolnikami i kasa za ktora oplacisz tylko mieszkanie i przezyjesz 1 tydzien omijac jak tylko sie da syf jescze raz syf ostrzegam!!!
1
goryl z brzytwą 2016-04-23 23:42
Komu zarobki sie nie podobają to niech sie zwolni a nie płacze na forum.A jak Cie nie stać na opłacenie czynszu to sie wyprowadż z rodziną pod most i zamieszkaj w kartonie.Bez pozdrowień.
ddry 2016-04-24 13:52
goryl z brzytwa blysles inteligencja jak 90% ludzi zza biorka czy to krosowego czy tez stokowego przeczytaj to co napisales dokladnie i ze zrozumieniem emocje zostaw na boku
chce nadmienic ze juz tam nie pracuje i niestety twoje zyczenie sie nie spelni i nie zamieszkam pod mostem
nadal ostrzegam ludzi przed ta firma i kudzmi takimi jak ty twoja wypowiedz powinna ich tylko utwierdzic w tym co pisze :))))
1
janek 2016-04-24 14:03
co do administracji to sie zgadzam z kolega powyzej a najbardziej blyskotliwy jest pan lysogora ten koles przechodzi sam siebie az dziw bierze ze tacy ludzie zasiadaja na stanowiska lidera
Były 2016-04-24 17:33
Lysogora to jeszcze nic w porownaniu z rafalem ze stocka
goryl z brzytwą 2016-04-24 20:22
Moją inteligencję zostaw w spokoju,a skup się na swojej.Po wpisie widać gołym okiem,że inteligencja Twoja jest porównywalna do doniczki.Siedzisz i płaczesz na forum nie mówiąc o ''emocjach'' które mi przypisujesz,a które Tobie towarzyszą.DDRY kolego lub koleżanko :Jak pracodawca nie zna się na kreatywności,to znaczy,że jego firma nie jest innowacyjna i nie zasługiwała na takiego pracownika jak Ty.Proponuje szczęścia w ogrodnictwie może tam się uda i będziesz spełniony bądż spełniona.Na koniec zachęcam do skorzystania i zapoznania sie z ogólnymi zasadami interpunkcji bo nawet z pisaniem masz problemy.Bez pozdrowień.
ddry 2016-04-24 21:21
Echhhh tak tak brak mi argumetow dlatego juz nie skomentuje twojej wypowiedzi :D

ps. strzeżcie się tego miejsca pracy !!!!!
1
lorek 2016-05-04 18:38
Super nie nie możesz na to liczyć to wiedz napewno.
ex 2016-05-06 19:05
z tego co wiem przez kilka lat nic sie nie zmienilo
a. Umowa o prace jest prawda niezaleznie czy agencja czy firma cie zatrudnia (o ile jestes Polakiem)
b. System premiowania jest atrakcyjny a nawet bardzo bo przeciez ile dostaniesz i czy wogole dostaniesz jest niespodzianka a to juz jakas atrakcja
c. swiadczenia socjalne? jak zawsze placa za urlop i L4 a nawet daja "bogate" bony swiateczne no i najwazniejsze badania okresowe masz za free
1
adi 2016-05-06 19:43
sweter bartek zamykający z crossa to robi tam dalej
zulu 2016-05-07 14:39
@adi, sweter bartek nie robi. pojechał zrywać pieczarki w psarach
adi 2016-05-07 18:24
co Robert już z nim nie wytrzymał i go zwolnił
adi 2016-05-09 22:39
a dawid zamykajacy jeszcze tam robi
Bylypracownik 2016-05-24 11:01
Jak tam niewolnicy ? Pewno fajnie się robi za taką głodową pensje (jak można ją tak nazwać). Brak mi określenia jak bardzo trzeba się nie cenić żeby tam pracować. W każdym magazynie jest lepsza robota i co ważniejsze dużo większe pieniądze. Pozdrawiam i życzę zdrowia bo one to wam się przyda w tym zacnym zakładzie
4
Shasslanna 2016-06-06 14:30
Mój mąż ciągle tam robi, ale po wakacjach basta! Pensja 1700 zł :/ nie ma nadgodzin, bo tylko ukraina może je robić. Kilka wpisów widzę tzw. szeptaczy internetowych, którzy chcą jakoś wypromować tą firmę :/ Nikomu jej nie polecam, chyba, że ktoś jest sam, bez rodziny na utrzymaniu, to na początek dla doświadczenia wystarczy.
5
dyrektor 2016-07-13 13:56
Widzę że zaczynają się pojawiać obiektywne oceny tego syfu.
Pan dyrektor zaczyna już pisać chyba posty bo się boi o to że nie ma jednak za bramą tylu chętnych.
Nie wierzcie w to co wam obiecują i strzeżcie się tego miejsca.

Były pracownik.

6
dyrektor 2016-07-13 20:08
Norklr tak bardzo spory plus skoro już szukają ludzi bez uprawnień.
Jeszcze 3 lata temu i więcej nowemu dawano 1800 a teraz dają 1750 spory plus.
Proszą się już pracowników aby ściągali kogoś do pracy też spory plus przecież na miejsce każdego pracownika stoi sznur chętnych za bramą.
Umowa na czas nieokreślony dla pracownika z bardzo długim stażem nierealny,tłumacząc się że kontrakt mają krótki kolejny plus.
Krótko, leją wodę i to z coraz bardziej kiepskimi argumentami uważając ludzi tam pracujących za bezmyślnych niestety tak nie jest.

Były pracownik.
3
kazik 2016-07-13 20:41
Dla nowych pracowników zapewne się obniżyła z 1800 na 1750 oczywiście brutto.
kaczorek 2016-07-13 23:03
Dyrektor nic nie może.Jedynie co może dla pracowników załatwić to mydło w toalecie.Siedzi cicho jak struś.O podwyżkach zapomnijcie.
2
Stefan 2016-07-18 22:04
Do roboty a nie pisać bzdury,a jak wam sie nie chce pracować w magazynie to do łopaty rowy kopać !
a.r 2016-09-08 05:23
witam, znana mi firma bo sam tam pracowałem kiedys, pare lat do tyłu, nie za duzo. zaczynałem od agencji i było wtedy ok. przez agencje mielismy lepiej ja na umowie bezbosrednio z id-lem. wiadomo, trzebabyło troche nadgodzinami nadrabiac ale i premie były wysokie za wydajnosc, non stop jakies bonusy za nadgodziny jak magazyn byl w czarnej d.pie.wyciagałem ok 2500- 3000 a czasem 3500 miesiecznie, niektorzy do pieciu dociągali jak godzin nałapali, a byli tacy co po 1400 brali tylko. a czemu, bo mieli wyjeb.ane na wszystko a najwięcej narzekali. i chyba tak do tej pory tak jest
kinga 2016-09-24 10:55
A jak tam jest z socjałem?
były 2016-10-14 22:55
Podczas mojej 3 letniej pracy w ID kilka osób wyleciało właśnie za próbę kradzieży pierdół.Dwóch za maszynki jednorazowe do golenia,jeden za rakietkę do gry piłeczką na rzepy itp.
2
miłek 2016-10-15 08:24
Nic dziwnego @byly, że za kradzieże wywalają nawet te małe - kradzież to kradzież. A odnośnie rekrutacji to jest w związku z tym duża rotacja?
1
obiektywny 2016-11-09 15:47
Szkoda że tych z góry nie wywalali jak okradali ludzi z wypracowanych nadgodzin :D
6
Zaskroniec 2016-12-17 20:46
W tym roku każdy z pracowników otrzyma bon świąteczny na żywą krowe do zrealizowania na targowisku ze zwierzętami.Nowy pomysł Dyrektora w sprawie bonów to efekt porozumienia z pracownikami w projekcie '' talerz krowi na wigilijnym stole''
2
litfin 2016-12-21 00:07
bedo jakie podwyzki po nowym roku??
Jak tam przechodzicie do lidla?
Podobno lepsza kasa. Rekrutacja juz jest ponoc.
jazadowolony 2017-01-11 23:47
Pan Dyrektor dał fajną podwyżkę. Do tego premia niezła plus bony za brak l4, bilety do kina, karnet na basen, full wypas opcja. Jaki lidl? Pójdą i zaraz wrócą bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ! ID-L na duży plus!
1
dotyk motyla )) 2017-01-24 20:53
Bony,bilety do kina i basen - full wypas opcja. Widać,że masz full wypas ale w głowie.Gdybyś popytał starszych pracowników to byś wiedział,że karnety na basen,bilety do kina i bony były już przed obecnym dyrektorem.Nie chwal się wyczynami dyrektora który tak naprawdę to załatwił jak ktoś tu napisał mydło w toalecie. Uważaj żebyś nie zgłupiał z tego zadowolenia ,a swojego szefa skieruj na jakąś impreze organizowaną przez Ośrodek Doradztwa Rolniczego.Tytuł CZEMPIONA gwarantowany ! pozdrawiam
3
jazadowolony 2017-01-29 23:31
@dotyk motyla ))
Ciemna maso ty.
3 zdania do ciebie.
Czempionem to chyba jesteś ale co najwyżej w drelichowym uniformie jako naczelny hejter paśnika.
Pytać nikogo nie muszę bo pracowałem tam jak jeszcze Francuzi rządzili a ty wtedy z mlekiem pod nosem łapałeś pokemony w pierwszej ławce na Polaku i przez to teraz nie wiesz co to sarkazm.
Ja w przeciwieństwie do ciebie zdobyłem doświadczenie, zrobiłem drugą kategorię i teraz przywożę ci kartony, żebyś miał jakieś misje i co wrzucać na paletki.

1
jazadowolony 2017-02-01 13:18

Wielki rycerzu.
Błędy tylko błędami wszak do prosiąt zwracam się.
Chwalić ciebie przeto należy (tu autor celowo zwraca się rozpoczynając od małej litery podkreślając jego brak szacunku do adresata) albowiem prawy jest pismak co głosi tak wzniosłe słowy.
Cóż że jeszcze poczynasz w tym ID zachodzę wciąż do głowy?
Toż wielkie serce, zasługi czy wielkie honory?
Znam jam ci jeden niejedno prosię:
Prosię wysyłek, prosię przyjęć prosię PANA.
Słyszę i widzę choć serce się kraje, bom też jak te prosięta pasionym był.
Odjeżdżam więc na koniu swym giermku mój.
Ku chwale bywaj więc zdrów ale szanuj prosięta one.
Co byś nie musiał jak te prosięta – sam sobie dopowiedz.
Żegnaj rycerzu. Bądź dzielny i Bóg ci zapłać.
3
dotyk motyla )) 2017-02-01 16:27
Witam. Skąd to ''poeto'' spisałeś ?? aż dwa dni forumowicze musieli czekać nie wstyd Ci ?? Na czyją prośbę został skasowany mój ostatni wpis ? czyżbyś reagował nerwowo i histerycznie ? Zatem krótko : Baranku po Wyższej Szkole ! Nie zawieszaj smętnej głowy,to,że ostatnio dałeś się oskubać nie oznacza,że masz się schować w wełnie.W końcu w swej baraniej naturze jesteś dość uparty o ile nie dasz się złapać na lep słodkich słówek bo skończysz jako BARANINA !!! pozdrawiam ))
1
ruda 2017-02-23 13:40
Czy firma pracuje w święta ? Sa liczone 100 na nadgodzinach ?
dotyk motyla )) 2017-02-26 21:03
W sprawie pracy w święta oraz czy nadgodziny będą zapłacone czy oddane wolnymi dniami decydują zwierzchnicy dyrektora magazynu,a sam dyrektor w tej kwestii ma tyle do powiedzenia co żyd za okupacji.
Dyrektor i tak jest zadowolony , że zwierzchnictwo puściło bąka w postaci 2.200 brutto i to ,że mógł to ogłosić jak prawdziwy karzeł wśród karłów.
1
niezrzeszony kibic 2017-02-27 22:00
Zejdź już z tej ambony bo nie można czytać tych bzdur. Jedna wielka frustracja się wylewa z ciebie.
Czego jęczysz? jak ci tak źle to się zwolnij i idź wszędzie, gdzie tylko chcesz bo przecież wszędzie jest lepiej i wszędzie płacą więcej.
#ruda - setki tylko z wolnego a święta często gęsto było z grafiku, w zamian gdzieś w tygodniu było wolne kiedyś. Nie wiem jak teraz bo podobno Polaków już tam nie ma. Ostatni został, nie może się zwolnić i wylewa żale pod pseudonimem dotyk motyla ))
Praca jak praca. Kasa licha, premie liche, chyba że będzie się lał pot bo tyłku to z 500 dostaniesz ale to nie możesz błędów też robić, bo zabierają.
Maja 2017-03-01 13:59
@niezrzeszony kibic długo już pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się czegoś więcej o warunkach pracy w firmie.
dotyk motyla )) 2017-03-11 11:08
Maju ! Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej na temat warunków pracy w magazynie IDL ,to skontaktuj się z Dyrektorem on jest kompetentny w sprawach kadrowych i finansowych.
Niezrzeszony kibicu ! Twój nik oraz osobowość ,że tak powiem jest ''skumplikowana'' żebyś zrozumiał to jestem tu po to ,by bawić się kosztem takich - jak Ty ''JELENI''
Maja 2017-03-13 10:06
@dotyk motyla )) chętnie poznam Wasze wrażenia z pracy w firmie i to co np. oceniacie na plus. Dlatego właśnie dopytuje.
były 2017-03-23 21:23
jak tam ukraincy przejęli już wszystkie hale nawet stock'a w 2015 stawka za panowania nowego dyrektora wzrosła z 1800zł do 1900zł brutto ile teraz aktualnie zarabia picker?
kkp 2017-03-24 16:41
Picker zarabia najniższą krajową. Do tego brak sprzętu do pracy bo ukraina wszystko przejęła i w interesie pracownka jest sobie znaleźć ten sprzęt ponieważ lidera to nie interesuje i to ty masz zrobić wydajność a nie on bo w przeciwnym razie przejdziesz pranie mózgu i będziesz poniżany. Poza tym Ukraińcy są w tej firmie faworyzowani i Polak nie ma nic do powiedzenia. Jest po prostu śmieciem.
wójt 2017-03-24 16:52
Jesteś śmieciem jak nie jesteś dobrym kolegą lidera. Kumple liderów awansują za biurko albo maja super wydajność co za tym idzie super premia.
Zostaw swoją opinię o Id Logistic - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic