Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
juszczenko - 2015-09-27 19:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie w kodeksie pracy jest napisane że należy ci się premia albo nagroda?
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-10-04 08:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni nawet urlop na żądanie zabierają.Pracownik nie może zażądać urlopu na żądanie ponieważ pracodawca mu zabrał.Czy jest to zgodne z prawem ?
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-10-05 09:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wracam z pracy i czytam twoj post ze zabrali ci żetona wiec widzac ze kumple nie spia pytam ich "czy cos sie zmienilo od mego odejscia?" i nie uwierzysz
4 osoby powiedzialy ze w zyciu nie slyszaly by im żetona zabrano i znajac firme zadzwoniles a nie stawiles sie osobiscie ;-) a teraz placzesz ;-) az ciekaw jestem na ktorym dziale pracujesz i ktory z liderow "zrobil ci ten numer"
ile tam pracujesz? 1-2 miesiace? max 3 produkujac jakies 400-600 coli?
jestem przeciwny pracy w tej firmie ale bez jaj ;-) przy tej placy ta firma MUSI wymagac od siebie przestrzegania praw pracowniczych. Tak bylo podobno jest i oby tak bylo do......... wiosna? lato? jesien? nie pamietam kiedy sie to konczy
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-10-06 15:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od kiedy żetony trzeba zgłaszać osobiście w firmie? ogarnij się :)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-10-07 09:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej (usunięte przez administratora)firmie musisz wszystko zgłaszać tym spedalonym liderom bo jak nie zgłosisz to spedaleni liderzy i ich psy mają uraz na psychice ze jak to nikt ich nie pyta o zgode te panienki z biura ktoś musiał mocno bić że teraz się wożą po całej hali im sie wydaje że są tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie kim a w oczach pracowników nawet ich poważne zachowanie i stanowczość rozpierdala ze śmiechu każdego z osobna
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-10-08 20:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lol - cytujac siebie "by żetona zabrano i znajac firme zadzwoniles a nie stawiles sie osobiscie" jesli pracowales to wiesz ze gdy osobiscie wziales urlop to na 90% byl on wypoczynkowy a gdy dzwoniles to na tyle samo % byl on zetonem :-) pomijam ze pracodawca ma prawo odmowic ci urlopu wypoczynkowego a tym bardziej zetona (polecam poznac kodeks pracy a pozniej plakac jak to jakas firma "gwlaci" prawa pracownicze)
przerobilem tam 3 lata i raz wzialem zetona przyznajac ze poprostu bylem czlowiekiem i zapilem :-) a majac normalnych liderow zawsze mozna sie dogadac majac naprawde sytuacje zyciowe
lol - najwazniejsze ogarnalem sie 2 lata temu i odszedlem :-D
zdjecie uzytkownika
norklr - 2015-10-09 12:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma zajmuje się oczywiście szeroko pojętą logistyką i działaja na terenie całej polski, ale z tego co wiem najchętniej zatrudniali osoby na magazyn w sumie, bo wymagali pamiętam księzkai sanepidu atualnej i nie trzeba było miec uprawnień do obsługi wózka widłowego. Także praca nie wydaje mi się być zła.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-10-10 22:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [norklr - 2015-10-09 12:53:07]:
najchetniej??!! hehehehehehehehe ;-)
zdjecie uzytkownika
rage - 2015-10-12 16:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
id logistics tilburg
nie rozmawiaj po polsku bo wylecisz
nie trzymaj rąk w kieszeniach bo nagana
krótko traktują cię gorzej jak psa oczekując że jeszcze ci się to sopdoba
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-10-24 22:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy Krzysiek zamykający z crossa nadal tam robi
zdjecie uzytkownika
cros - 2015-10-24 23:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak robi nadal a co tesknisz?
zdjecie uzytkownika
vw - 2015-11-03 10:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
id to straszny syf ci co tam zostali to nieudacznicy vw
zdjecie uzytkownika
budyn - 2015-11-07 21:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co fajnie się robi za 1300 ja to teraz jestem wielkim panem i zarabiam 1500 pozdrawiam budyn co po kiblach srał
zdjecie uzytkownika
franko - 2015-11-10 06:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my też cię pozdrawiamy :D
zdjecie uzytkownika
edeok - 2015-11-10 17:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! szukają teraz osób jako Contract Manager wiaodmo, ze trezba miec tu doswiadczenie w budowaniu treci unikalnych dla klientów, ale wydaje mi się, ze najważniejsze to umieć kieorwac zespoem i tez to napisali w ofercie przy wymaganiach. Tylko nie wiaodmo jak z wynagrodzeniem i to mnie troche martwi.
zdjecie uzytkownika
kison - 2015-11-12 21:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarządzanie zespołem wcale nie musi być takie łatwe jak się wydaje, wiec pewnie dlatego tą umiejętność wpisali w wymagania.
zdjecie uzytkownika
zarzadzajacy zespolem - 2015-11-14 22:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kison - 2015-11-12 21:02:35]:
oj tak w tej firmie żeby zarządzać zespołem trzeba miec naprawde bogate umiejętności :D zapraszam choć na tydzień pracy tutaj a zobaczysz jaki poziom organizacji prezentują sobą zarządzający hahahahahaha !!!
zdjecie uzytkownika
migera - 2015-11-15 02:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W logistyce może być różnie, czasami awans po pewnym czasie jest pewny w innych firmach mało realny..
zdjecie uzytkownika
pao - 2015-11-17 12:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
logistyka to teraz jest dobra branża, nawet bez wykształcenia mozesz pracowac byleby mieć doswiadczenie.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-11-19 13:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-10-24 22:56:12]:
Zaraz pewnie jakiś troll podszyje się pode mnie, ale odpowiadam "ktosiowi" - podziękowałem nieserdecznie tej firmie za współpracę, pracowałem jeszcze w "Strokrotce" za 2000 netto jako magazynier, a pod koniec lipca zeszłego roku wyjechałem do Anglii na stałe. Łysemu i jego przydupasom którzy wtedy tam liderowali, każdemu z osobna najchętniej zaszczepiłbym trochę kultury metodą siłową. Dziwne, że ten bajzel organizacyjny jeszcze się nie rozpadł na kawałki...
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-11-25 12:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pytanko jest co bilu już nie pracuje w id
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-12-01 12:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ponoć nawet ukraincy uciekają z tej roboty pomimo tego że u nich w kraju ciężko z pracą ta firma wraz z tym dyrektorem to dno puści was z torbami :D
zdjecie uzytkownika
lodzio - 2015-12-02 07:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do pana dyrektora nie schodz na dół psie jepany i nie podawaj nam ten swojej fałszywej ręki bardzo cię o to proszę złodzieju zasrany
zdjecie uzytkownika
443 - 2015-12-05 01:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, może ktoś jest zainteresowany praca w firmie ID Logistics Polska S.A., jeśli tak to teraz akurat szukają lidera zmainy co-packing oraz magazyniera
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2015-12-12 22:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po nowym roku mają być podwyżki.Z tego co mi wiadomo to o 200zł mają wzrosnąć zarobki.
zdjecie uzytkownika
Przyjecia - 2015-12-13 22:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad masz takie informacje?
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2015-12-14 22:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przyjecia - 2015-12-13 22:41:48]:
Ze zródełka
zdjecie uzytkownika
nsa - 2015-12-15 04:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak szczerze to branża jest na tyle niestabilna że bym się nie nastawiał na to tak mocno, a jeżeli miałoby się to okazać prawdą po prostu być mile zaskoczonym.
zdjecie uzytkownika
klepek - 2015-12-15 06:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówie wam że będzie podwyżka 200 zł uwierzcie mi :D
zdjecie uzytkownika
jamondry - 2015-12-15 15:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli srednio 10% podwyzki biorac pod uwage wynagrodzenie magazynier, sztaplarz, kierownik i spece na gorze. Bedzie tylko trzeba najpierw zwolnic 10% zalogi albo wymienic na ukry bo skads te pieniadze musza wytrzaskac
zdjecie uzytkownika
wyrobnicy - 2015-12-15 16:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze są, tylko że do tej pory szkoda im było je wydawać na niewolników. Ale że niewolnicy się buntują i uciekają do innych panów którzy im dają trochę więcej pieniążków dlatego ta podwyżka. Podwyżka dla administracji, szczególnie tej na górze mija się z celem. Prace mają lekką, nie odchodzą, więc i pewnie robili by to samo za trochę mniejsze pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2015-12-15 20:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po nowym roku podwyżka to raz a dwa to dodatkowy bączek w postaci bona o wartości 100 zł do zrealizowania na odpuście w gminie Psary
zdjecie uzytkownika
nnnnnnnnnnnnnn - 2015-12-24 10:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bin laden jeszcze tam pracuje
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-12-24 14:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nnnnnnnnnnnnnn - 2015-12-24 10:06:17]:
bin laden pracuje ale zdegradowany w probecie jest
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-12-25 15:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co ty myjka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciemniasz gdzie go dali
zdjecie uzytkownika
Kros - 2015-12-27 10:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na przyjecia go dali
zdjecie uzytkownika
bvbvvb - 2015-12-28 00:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, widzialem aktualne oerty pracy od firmy ID Logistics Polska S.A. a mianowcie na stanowsiko referenta do spraw rozliczen czy magazyniera w Będzienie
zdjecie uzytkownika
Puma - 2015-12-31 12:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bvbvvb - 2015-12-28 00:58:46]:
To łap te oferty bo Ci uciekną tylko uważaj żeby Cie nie przerosły.
zdjecie uzytkownika
aleksander - 2015-12-31 15:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna oferta od nich zwróciła moją uwagę - ta jako Magazynier, wiaodmo, że jest to praca stała z książeczką sanepid, ale za to bez uprawnień do obsługi wózka widłowego.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-01-02 15:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy sam dyrektor pracowałby za 1900 brutto ?
zdjecie uzytkownika
minio - 2016-01-03 19:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie porownujmy stanowiska dyrektora do pracy magazyniera, wiadomo ze obydwie prace roznia sie pod wzgledem fizywcznym, jednak dyrektor ma powazne obowiazki
zdjecie uzytkownika
Stock - 2016-01-20 17:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to w ogóle mialo być za badanie natężenia hałasu? Przy wyłączonych nawiewach?
zdjecie uzytkownika
kaj - 2016-01-20 18:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@minio no tak, dyrektor ma o wiele bardziej odpowiedzialne i stresujące zajęcie, dlatego też po prostu zarabia o wiele większe pieniądze. No ale jak tak patrze na ofertę na spedytora krajowego w Będzinie to dużo roboty nie ma, bo np. bieżąca obsługa zleceń spedycyjnych stałych klientów a zarobki pewnie około 3500 brutto.
zdjecie uzytkownika
34567 - 2016-02-03 16:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaj oprocz tego tycg 3,5 tysiaca mysle ze mozna tez chyba liczyc na jakies premie albo benefity..chociaz to pewnie zalezy od tego czym sie wykażesz w firmie
zdjecie uzytkownika
tomasz-dział stock - 2016-02-05 11:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam do sierpnia 2015r. i teraz juz jestem po operacji kręgosłupa a za rok czeka mnie operacja na staw biodrowy, dzieki wypadkowi w pracy
zdjecie uzytkownika
lonik - 2016-02-05 16:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda to słyszec @tomasz, ale nie ma co winic firmy, mogłes bardziej przestrzegac BHP i uwazac w pracy. Ja mysle nad aplikacja na spedytora krajowego. Wymagana jest praktyczna i teoretyczna znajomość przepisów spedycyjnych i transportowych, czy umiejętność obsługi giełd transportowych. Konkurencja spora 40 osób juz aplikowało, to chyba warto.
zdjecie uzytkownika
minio - 2016-02-07 17:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto ale trzeba spełniac wszystkie ich kryteria wtedy masz szanse moze sie dostać, poza tym to praca w bardzo stabilnej i olbrzymiej firmie, powstali w 2001roku wiec maja ogromne dosiwadczenie w branzy logistycznej.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-12 16:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
minio-tekst o olbrzymiej i stabilnej firmie i ich ogromnym doświadczeniu-bezcenny...każdy kto tam był będzie wiedział o co chodzi:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na początek test wydajności zamiatania, ponieważ norma wynosi 20m2 na godzinę zamiecionej podłogi. Następnie test siły, ponieważ trzeba wynosić do kontenerów na śmieci kosze o wadze średnio 50kg. Potem bieg przełajowy przez halę, z paletą napojów przywiązaną w pasie, aby sprawdzić ogólną wytrzymałość i kondycję. Na koniec krótki test na rozróżnianie brudu na podstawie smaku.
Pytania: Jaka jest chropowatość włosia zastosowanego w przedstawionej miotle?

Pracownik A wylał na podłogę sok marchwiowy "Hortex", a pracownik B wysypał na to mąkę "Basia". Sporządź możliwie najtańszy kosztorys biorąc pod uwagę, że jeżeli przekroczysz limit wydatków na środki czystości powyżej 5zł, zostanie Ci to odliczone od podstawy wypłaty. Podpowiedź - obaj pracownicy zostali zwolnieni.

Oblicz pole budynku hali logistycznej, wiedząc że x=25ha, a lambda jest stała. Dla osób o ograniczonych zdolnościach podpowiedź - w męskiej toalecie mieszczą się 3 sedesy.

Czy zgadza się pan na umowę o dzieło. Będzie pan miał płacone od każdej wyczyszczonej plamy, 1m2 zmiecionej podłogi, a za kosze na śmieci będzie liczone od kilograma.
zdjecie uzytkownika
galbor - 2016-02-12 16:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mają spore doświadczenie ale cały czas się uczą i usprawniają swoje systemy. Wymagań dużych nie mają @lonik, bowiem wystarczy wykształcenie podstawowe.
zdjecie uzytkownika
dlaczego - 2016-02-12 18:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego zwolniliście budynia z crossach ł na paletyzacji teraz bidny tuła się po innych zakładach tylko ze wszedie jest za słaby żeby prpracowac choby miesiąc zmarnowaliście chłopakowi zżycie pozdrowinia dla robercika

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Id Logistic!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert