Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
York - 2015-06-02 16:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na h...nam ta pomoc Ukraińcom oni od zawsze biją nam nóż pod łopatki - odbierając robotę i zaniżając nasze zarobki. Dziwie się ludziom którzy litują się na tą nacją i wykazują współczucie. Nas POLAKÓW nie szanują ani na zachodzie a tym bardziej na wschodzie. Niemcy 2 m za granicą kontrolują wszystko co sie rusza a na ID Logistic zaprasza sie kolejnych Ukraińców którzy robią na czarno i finito. Jak już tu ktoś wspominał lepiej rowy kopać
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-06-07 13:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie od dzisiaj już chodzą plotki po całej administracji, że chcą docelowo zwolnić kadrę Polską, bo za dużo wymaga od firmy i za dużo im płacą. Ostatnio Ukraińcy rzucają się, że powinno być mniej Polaków na hali, bo czują się dyskryminowani, a Polacy ponoć rasistowskimi hasłami rzucają w ich kierunku.

W ogóle w biurze ubaw jest, jak widzą ludzi, którzy za mniej robią więcej. Jeden już wypalił, że niedługo w ogóle elektryki może się wywali, a zostawi ręczne paleciaki na hali, oprócz wysokiego składu, to jeszcze wydajność pójdzie w górę. A, jeszcze jest pomysł, że w momencie nie zgłoszenia przełożonemu wyjścia do toalety, to wlepią każdorazowo "karę porządkową", 20 złotych, bo za dużo ludzi ponoć się ostatnio na hali "opie*dala" w ten sposób, a firma traci na tym. Z jednej strony żal mi was, ale tak naprawdę nikt z was na to nie reaguje, więc biuro i dyrektor robią z wami co chcą :(
zdjecie uzytkownika
hm - 2015-06-07 22:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahahah,już biegnę zgłosić do biura że idę do ubikacji. Ciekawe które Ukry tak mówią,pajace.
zdjecie uzytkownika
franko - 2015-06-08 10:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczują was na tym forum a wy to wszystko łykacie z takimi ludzmi jak wy nigdy lepiej nie bedzie !!! :D
zdjecie uzytkownika
Alko - 2015-06-09 16:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie nie będzie lepiej bo dyrekcja zbratała sie z firmą świadczącą wynajem pracowników (Ukraińców) o nazwie Spektrum Sp. zoo. Jak tylko ktoś sie odezwie to na jego miejsce czeka 3 Ukraińców którzy będą pracować za 7 zeta na godzinę na umowę o dzieło jak w ogóle będzie ją miał bo Tadeusz K. i Dina K. to szczwane lisy. Wiedzcie tylko że w obecnej sytuacji na Ukrainie za polskie 1000 zł można przeżyć 3 miesiące więc nie dziwcie sie że ci ludzie harują jak mało kto a pracodawcy żerują na ich tragedii.
zdjecie uzytkownika
nieskalany - 2015-06-10 12:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zeszłym roku pamiętam jak przyszła Ukraina na fresha :D Strach było podjechać żeby zamknąć paletę, bo układali byle jak. Mnóstwo czasu traciłem na przekładanie, a potem pretensje, że zamykający się nie wyrabiają. Fakt zanim się wygramoliłem z tą chwiejącą piramidą rosły następne stosy po 2 metry i więcej. Coś się polepszyło obecni pracownicy ? Rozważam powrót tam, bo mam cholera 10 min spacerkiem
zdjecie uzytkownika
tytka - 2015-06-10 13:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zainteresowani pracą w firmie ID Logistics Polska S.A mogą składać swoje CV na stanowiska takiej jak: magazynier; kontroler jakości na magazynie; operator wózka widłowego wysokiego składowania; specjalista do spraw personalnych w takich miastach jak Będzin, Swadzim k. Poznania oraz w Mszczonowie.
zdjecie uzytkownika
siema - 2015-06-11 13:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co pewni goraco na magazynie i po co tak się meczycie i tak nie dorobicie do emerytury nie lepiej isc do ochrony ja mam 7 zeta za h a wy 8 tylko tyle ze ja nic nie robie pozdro dla was niewolnicy systemu gamole jooooo
zdjecie uzytkownika
związkowiec - 2015-06-12 18:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesteśmy na Facebooku,Solidarność Id Logistics
zdjecie uzytkownika
siema - 2015-06-18 09:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co ze jestescie na facebooku solidarnosc jak nic nie robicie pilnujecie tylko swoje tylki
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-06-20 20:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ojej, ponoc wy zwiazkowcy mieliscie zebranie i najwazniejsze co sie udalo to zalatwienie nowych "maszynek" do wody ktora zapewne zasponsorowala firma ktora ta wode dostarcza :) zwiazki ktory mialy zebranie a nie daly znac tym co placa co bylo ustalone czy tez obgadane?

smiac mi sie chce bo macie podobno ludzi ktorzy placa skladki ale wciaz nap**** normy na pieskach na obu dzialach gdzie one tylko sa
zapomnialbym o paleciakach ze na nich tez niektorzy szaleja za normami jesli im ukrancy nie zajma (to chyba bardziej tyczy sie crossa nz fresha - bo przeciez fresh zawsze bedzie najwazniejszy)
cross choruje, fresh ucieka na przyjecia a stock zawsze ma w plecy bo zatrudniani ludzi ponoc nic nie potrafia (a moze nie chca za te pieniadze?)
normy, uszkodzenia, bledy tragedia ponoc znow wzrasta wszystko poza normami a najlepsze jest to ze jesli zrobi to Polak to zle jesli zrobi to osoba ze wschodu to nic sie nie stalo - najwyzej pokrzycza
albo firma jest na skraju bankructwa albo robi sobie z was jaja zbierajac profity z ubezpieczen. 2016? pazdziernik? zwiazki juz padly i sie nie podniosa bo zastapia was ludzmi z ukrainy a gdy sie skonczy kontrakt to odpraw braknie gdy zamkna magazyn. Juz dlugo tam nie robie a juz wiem ze cross musi pasc wczesniej a gdy to sie stanie to oczekujcie ze nowe magazyny przejma i fresh i stock bo to zacznie sie bardziej oplacac
99% z was nie ma poprostu jaj by sie postawic i pomyslec by cos w swym zyciu zmienic
zdjecie uzytkownika
2015 - 2015-06-21 11:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stare wózki z podestami pod ścianą a robole na crossie ciągną paleciaki bo dyrektor zabroni korzystać z wózków które pewnie będą leżały jeszcze do końca roku. Wielka tragedia by się stała jak by kilka wózków wprowadził do obiegu żeby z paleciaków nie trzeba było korzystać. To co dyrektor zaoszczędzi na motogodzinach to straci na mniejszej wydajności. Aż dziw bierz że nikt z centrali tego nie zauważył. Albo po prostu ufają bezgranicznie dyrektorowi bez względu na konsekwencje. Brakuje co najmniej kilku wózków z podestami, szczególnie na nockach to widać, tym bardziej że te wózki już zaczynają się psuć ( te wycofane są solidniejsze ). To samo dotyczy długich wózków. Powinno być ich więcej. Szczególnie jak przychodzą ludzie z innych działów do pomocy na stock gdzie zazwyczaj jest najwięcej roboty. Chodzenie na stock z pieskami to robota głupiego. Człowiek się nachodzi a niewiele zrobi. Szczególnie na nadgodzinach. To co firma zaoszczędzi na wózkach to straci na słabszej wydajności. Może kiedyś to zrozumieją.
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-06-24 12:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co n crossie pracujecie już na paleciakach
zdjecie uzytkownika
franek_kimono - 2015-06-24 14:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak :)
zdjecie uzytkownika
rambo - 2015-06-27 00:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało że pracujemy to jeszcze norme robimy
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-06-27 17:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta norme na paleciakach i co fajnie się chodzi cały dzien
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-06-30 19:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Musisz robić ta normę bo inaczej liderka ma ciebie zakapuje a jak jesteś na crosie to Bin ciebie zniszczy
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2015-07-01 12:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja nie mogę boicie się tego binladena jakby był niewiadomo kim a to zwykły mami synek który mieszka z mamusia mamusi muminek i te jego groźne miny jak srajacy kot na puszczy koles jest słaby tylko taka maske zakłada
zdjecie uzytkownika
bizon - 2015-07-06 19:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem aż dwa tygodnie ;) najlepsza praca na swiecie ale dla życiowych nieudaczników
zdjecie uzytkownika
arto - 2015-07-10 05:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale są przynajmniej fajne laski. W szczególności ta liderka z crosa jest zajebista, tylko zdecydowanie za rzadko się uśmiecha
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-10 12:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [arto - 2015-07-10 05:59:58]:
dlugo juz tam pracujesz? 3 dni? tydzien? :) jeszcze cie nie nauczyli gdzie jest stock a gdzie cross? pozdrow asystentke Asie bo do liderki to jej daleko jeszcze :)
zdjecie uzytkownika
genowela - 2015-07-10 17:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widziałem to firma ID Logistics ma do zaoferowania wiele miejsc pracy. Ludzie zainteresowani podjęciem pracy mogą aplikować na takie stanowiska jak : Magazynier w miejscowościach Będzin - Łagisza, Mszczonów oraz Swadzim, a także jako operator wózka widłowego wysokiego składowania w Swadzimie, a także jako lider zmiany co-packing na Błoniach
zdjecie uzytkownika
genowela - 2015-07-10 17:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widziałem to firma ID Logistics ma do zaoferowania wiele miejsc pracy. Ludzie zainteresowani podjęciem pracy mogą aplikować na takie stanowiska jak : Magazynier w miejscowościach Będzin - Łagisza, Mszczonów oraz Swadzim, a także jako operator wózka widłowego wysokiego składowania w Swadzimie, a także jako lider zmiany co-packing na Błoniach
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dostanie pan umowe na 3/4 etatu z możliwością dopracowania. w umowie oczywioddaście nie jest to zawarte. Niby praca na 3/4 a trzeba robić jak na cały etat. o wolnych sobotach mozna zapomniec, chyba jedna w miesiacu. Niedziele tak samo. 3 na 4 niedziele to trzeba przyjsc na 22. za to dostaje sie wolną srode albo wtorek. Super. Za te pieniądze to mogeć oddać uryne na ten magazyn wracając ze słoku albo wawrzkowizny w niedzielny wakacyjny piękny wieczór. dwa tygodnie pracy tam aby zmusic sie aby zaczac myslem makówą i szukać czegos normalnego.B na odchodne trzeba wyprac przeciorane łachy robocze po ktore dostales po 20 ukraincach bo ci 20 zl pociagna z wyplaty. ale lepiej tak niz mam te szmaty brac do domu marnowac wode proszek prad i paliwo żeby to oddac. pozdro
Pytania: czy Pan umie liczyć
zdjecie uzytkownika
moon - 2015-07-22 16:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
moto godziny ??? czy wy ogóle zastanawiacie się co wy robicie ze swoim życiem, kto wam każe być tak bezmyślnymi istotami żeby ciągnąć wózek paletowy w XXI wieku !!! jak wam każą przyprowadzić wasze matki albo dzieci do pracy kiedy wy macie wolne - bo jak nie to was zwolnią - to też się zgodzicie ??? to możne od razu transplantacja i każdy odda po jednej nerce....pracować trzeba a nie dać się niszczyć co wy robicie ze swoim życiem, czy ktoś wam powiedział z tych naganiaczy że to taka gra komputerowa i będziecie mieć kolejne życie...
zdjecie uzytkownika
MG - 2015-07-25 07:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz rację. Ale na takich tępych ludzi nie ma rady. Kto mądrzejszy to już dawno przeszedł do Agaty w Czeladzi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Id Logistic?
Zadaj pytanie
alert