Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ID Obóz wyzysku i mobbingu - 2014-10-15 04:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wolę gruszki i jabłka zbierać niż zapier...ać W ID Logiczny Obóz Pracy !!Przynajmniej świeżutkie owoce będe zbierał sobie !!! A tu jakiś KAPOWATY ANDI 135 wmawia że praca super hahahahahahBUHAHAHAHAHAHA!!!Yow Gościu mada faka więc skocz mi na piesaka!!!BO NORMY się WALą a SKLEPY CZEKAJĄ BUHAhahahahahahahaha!!!!Przerzucać towary za miskę ryżu na godzinę !!!!BUHAHAHAHAHAHAA!!!!Yow niewolnicy z ID!!!160 NA h (Bo ja to H mam w H..u) a kiedyś zrównamy te obozowisko żabojadzkie i zostawimy na pamiątkę pokoleniom a ANDI skończy w procesie 16 !!!!Jak wie łebuś co to znaczy !!
zdjecie uzytkownika
Logicznie To Obóż...ID - 2014-10-15 21:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i widzę co wypisuje jakiś frajerek o nicku Andi 135 !!Mogłęś chociaż skierować kto tak wypisuje nieładnie o tym ŚMIECIOWISKU zwanym ID !!Bo z tego co czytałem to wszyscy (w 98%) piszą źle o tym obozie!!!Może z biura jesteś gościu a za niedługo już nikt tam nie będzie chciał pracować a sam zostaniesz zmuszony skoczyć na pieska i (usunięte przez administratora)normy przez 12 godzin??za 10.50 brutto na godzinę???Andi że ciebie starzy nauczyli przerzucać kartony z palety na paletę to nie znaczy że każdy tak lubi robić!!pewnie stary twój liczył ci czas jak kazał ci za lizaka nazbierać 160 jabłek na godzinę (ale ten lizak to brutto oczywiście)Zresztą widać że masz coś z wioski szkoda tylko że mizernie oceniasz pracę a TYRANIE JAK NIEWOLNIK!!PRACA na wsi Jest ciężka ale za to przynosi rezultaty-zbieranie buraków czy jabłek to bardziej efektywne zajęcie ...zresztą nawet tam na Freszu macie coś wspólnego z tymi warzywami czy tam owocami jak to sam nazwałeś ??Nie ośmieszaj się Gościu bo wstyd Polsce przynosisz ,Ludzi o takich poglądach powinno wysyłać się na sybir lub w kosmos aby nikomu życia nie truli-chyba że jesteś SZARYM NIEDOŚWIADCZONYM ŁEBUSIEM To chociaż do szkoły na resocjalizację się zapisz!!Cwaniaczek z ciebie za komputerkiem a na tym poje...ym magazynie mordę wydzierasz na ludzi którzy zmuszeni są ciebie słuchać aby tylko tyrania nie stracili!!!czujesz się ważny ale tak naprawdę jesteś ZEREM!!NIKIM ,MOŻESZ PRZEDE MNĄ TYLKO KLEKNĄĆ MIĘDZY moimi NOGAMI a rozporek rozsunę sobie sam !!Widzisz jakoś twoja władza do mnie nie dotarła!!a teraz leć do starych niech ci obiadek poda ciepły i poczuj się dumny z tego że pracujesz !!!NARA
zdjecie uzytkownika
były więzień CROSSu - 2014-10-25 06:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w 99 procentach przekonany jestem że kierownictwo W ID logistic(Kierownictwo górnej półki-a nie ta hałastra z dolnej MORDOSZCZAWY i łebusie za komputerem ) popierają mobbing i pewnie jakieś premie obiecują jak załoga będzie wyrabiać normy.Każdy zna przysłowie że ryba psuje się od głowy-w zależności od godzin wypracowanych jak i najmniejszej liczbie pomyłek.Grafik ustalany jest w taki sposób aby każdy niewolnik tyrał w święta lub tam w niedzielę a w zamian oddawane jest np. z rzędu 4 a nawet 5 dni bezpłatnego wolnego które nawet psychicznie mobilizowały by do pracy jako w liczbie nadgodzin...to co wypisuje tom2417 o ID jest w jakimś stopniu prawdą - ochrona bezszczelna i myśląca że jest wojskiem ochrony pogranicza a praca na magazynie jak praca za karę w więzieniu!!Ogólnie dziwię się że mógłby ktoś podjąć się tak idiotycznej roboty,ale właśnie żeruję się najwięcej na bezrobociu i biedzie czym dokładnie jest przykładem w tym magazynie!!
zdjecie uzytkownika
obozowisko i śmieciowisko - 2014-10-25 07:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można śmiało zgłaszać anonimowo o sytuacjach mobbingowych w miejscu pracy,podałem ten magazyn do gazety Dziennika zachodniego i zgłosiłem do PIP-u,napewno się zainteresują - po za tym ochrona "ukradła" mi własną rzecz!!http://www.regiopraca.pl/portal/porady/prawa-pracownika/mobbing-w-pracy-co-jest-i-jak-sie-bronic
zdjecie uzytkownika
lalalalalalaalalalalal - 2014-10-25 14:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co kiedy was przenosza do jawozna zapipszajcie dalej na normy tylko powiem wam tak na każdym magazynie jest podobnie robic trza wyjeżdżajcie wszyscy za granice mada faka i tyle beeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
hfmnd kej - 2014-10-25 18:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam słychać na krosie na zmianie u bila niech ktoś opisze co się teraz dzieje na krosie witek marcin Krzysiek napiszcie jaka sytuacja jest na crosie
zdjecie uzytkownika
dziadek dawaj telewizor - 2014-10-27 04:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sytuacja jak zawsze taka sama Dramat dramatów czyli dno dna pomnożone przez kiła mogiła , a tak SERIO TO PODOBNO CAŁA EKIPA Z CROSA JEST NA KWARANTANIE BO WYKRYTO EBOLE NA MAGAZYNIE , PODOBNO UKRYWAŁA SIE NA SKLEPIE 115
zdjecie uzytkownika
co tam na crosie - 2014-10-27 10:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to od kiedy was przenosza do jawozna po nowym roku ile tam się w ogóle zarabia
zdjecie uzytkownika
Biznes partner szuka niewolników - 2014-10-28 20:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biznes partner ponownie szuka niewolników do przerzucania kartonów na paletę oferując miskę ryżu na godzinę - ostrzegam przed tym magazynem !!WPROST I OTWARCIE NIE WARTO TRACIĆ ZDROWIA I NERWÓW!!
zdjecie uzytkownika
komar bez igły - 2014-11-01 20:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tego barachło nie przenoszą do jaworzna, miasto nie wyraziło zgody aby to dziadostwo trafiło na ich ziemie
zdjecie uzytkownika
dzolo - 2014-11-02 05:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadek włączta ogrzewanie, na stocku zrobił się drugi fresh a na crosie to już sybir
zdjecie uzytkownika
cdsdadxfvsasx - 2014-11-03 15:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam pizdzi na magazynie ale tak jest wszędzie a spróbujcie isc na l4 to nowy dyro wywali praca porzka dno i wodorosty
zdjecie uzytkownika
J..aceSlf FRAJEROW - 2014-11-03 17:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się nazywa ten nowy dyro??Damy radę dziadowi !!niech się postawi a z nami nie ma żartów!!Nazwisko dyrektora!!
zdjecie uzytkownika
Związek Zawodowy - 2014-11-05 09:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam i szczerze zachęcam do przystąpienia do Związku Zawodowego NSZZ Solidarność!!!Kontakt:t.cichon@solidarnosckatowice.pl
zdjecie uzytkownika
olaff - 2014-11-06 15:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie chcialbym nikogo tutaj obrazac i nie wiem czy przejdzie moj komentarz cenzure, wiec zapisze to tak:
(usunięte przez administratora) A spedzilem tam troche czasu.
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-11-06 17:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
buntujcie się przeciwko tej robocie liderom itemu nowemu dyrektorowi co tylko zwalniac ludzi potrafi nie dość za robomy za tak małe pieniądze to jeszcze nas gnoja dosyć tego zróbmy wreszcie jakiś bojkot bo tak dalej się nie da robic ono zrobia z nas dziafdów dosyć tego do huja pana
zdjecie uzytkownika
cdf - 2014-11-08 19:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie piszta co bo nuda wieje
zdjecie uzytkownika
ogarnij czape - 2014-11-18 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doszło do tego że typ z administracji tyra na produkcji, takie niszczenie ludzi to tylko w ID, jak można tak człowieka poniżać był chłop w adm a teraz jak śmieć dziabie norme. ale to jest możliwe tylko w ID = dno !!
zdjecie uzytkownika
xvfb - 2014-11-19 14:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz na myśli tego gościa z crosa a......k no do czego to doszło na jego miejscu bym się zwolił
zdjecie uzytkownika
ogarnij czape - 2014-11-20 12:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak dokładnie tego z crossa , ale widac ze facet niema jaj ani swojego honoru bo gdyby mial to odrazu by sie zwolnil
zdjecie uzytkownika
Leserowicz - 2014-11-26 02:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIe specjalnie chciało się mi wczytywać w Wasz wątek ale zajmę pewnie was na tyle wysatarczająco . bo potrzebuje teraz jakis informacji na temat tego jak sa przyjmowani nowi pracownicy, w sensie jak starsi pracownicy ich przyjmuja ? nawet jeśli nie specjalnie nadaje sie do tego to chcialbym poznac informacje czegos...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-26 07:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak nowy nowego może przyjąć?
zdjecie uzytkownika
cvffgbb - 2014-11-26 14:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bilu dlaczego tak niszczysz araka wkoncu kidys byliście kumplami w ty zrobisz wszystko żeby utrzymać się jako lider ten gość ma 2 dzieci na które musi zarobić a ty jesteś sam opanuj się troche
zdjecie uzytkownika
cvbx - 2014-11-26 14:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem się zapytać czy gośka z crossa robi jeszczebhpm
zdjecie uzytkownika
nick. - 2014-11-27 05:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak w id Mszczonów?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x