Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
franko - 2015-05-11 16:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [njdsk - 2015-05-11 14:40:21]:
nie wiem kogo ale ponoć ty jesteś kolejny taki mówią na freszu i stoku :D
zdjecie uzytkownika
super - 2015-05-15 19:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Freszu kierownicy zmian zastraszaja pracowników premie dla wybranych lizusów pan menager zadowolony niedzi za swoim biurkiem i tylko allegro przeglada nie szkoda kasy na to stanowisko
zdjecie uzytkownika
super - 2015-05-15 19:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
P.Dyrektor powinien zaprosic kazdego pracownika osobno na rozmowe i dowiedziec sie sie co nas boli!!!co sie dzieje na magazynie duzo by sie ciekawych zeczy sie dowiedzial
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2015-05-18 14:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [super - 2015-05-15 19:44:54]:
czas abyście się w końcu wszyscy ogarnęli i zrozumieli JEDNĄ ZASADNICZĄ RZECZ pan dyrektor nie jest od tego aby umilać wam pracę i martwić się waszymi problemami każdego z osobna nie od tego on tam jest pan dyrektor jest od tego aby trzymać pieczę nad calym magazynem oraz jest od tego aby robota była zawsze wykonana JAK NAJMNIEJSZYM KOSZTEM oraz NA CZAS wbijcie sobie to w koncu do glowy raz na zawsze chcecie lepszych warunków pracy to szukajcie innego zajęcia do skutku to jedyne lekarstwo na wasze portwele i problemy w tym zakładzie echhhhh :D
zdjecie uzytkownika
maurycy - 2015-05-19 06:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie, YOGI wkoncu sie umył ? czy dalej od niego czuć kał ?
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-05-19 13:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maurycy - 2015-05-19 06:46:41]:
nadal czuć ponoć przez pomyłke pomylił szawke z twoją i chodzi w twoich ciuchach roboczych może dlatego
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-05-20 08:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
smiac mi sie chce z was bo raz ze pracujecie za grosze, dwa (usunięte przez administratora)by dostac 100? 200? premii? wytykaja wam ile wasze bledy kosztuja firme ale ile ukraina ich robi? cisza? :) doszly mnie sluchy ze przyjaciele ze wschodu opanowali prawie fresh a i nowi wejda na cross. Niedlugo na voice bedzie ukrainski a wtedy i stock padnie
slysze od bylych kumpli ze macie pieski na dwoch dzialach i ze nadal zabijacie sie o "strzaly" byle jak najwiecej ale coz was bardziej interesuje kto posuwa jedna kto interesuje sie druga i to ze administracja sie opierd**
dlaczego mam wraznenie ze kazdy z was placze ze jest im zle a nie robi nic by dobrze bylo?
chcecie to bawcie sie w tym swoim bagnie pracujac za grosze pracujac za pare zlotych premii przez wybieranie palet czy tez misje na stocku :przypadkowo" kolejne

strzalowcy albo wybieracze nigdy pewnie nie zaznaliscie ciezkiej pracy jak ja teraz ale ja wiem za co i za ile pracuje a ze pracuje ciezej to cos czego wam pewnie nie bedie dane
pisze to nie dla firmy IDL lecz dla was bo czy podest czy piesek to trzeba wiedziec ile zrobic i jak zarobic tylko ze czesc placzkow tego nigdy nie zrozumie bo zrobia wszystko by byc na liscie na gorze
zdjecie uzytkownika
Pedro - 2015-05-20 10:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Były ostatnio jakieś zwolnienia?
zdjecie uzytkownika
jodła - 2015-05-20 11:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ogłaszam ogłaszam zbiurkę hajsu na proszek i mydło dla YOGIEGO niech wkońcu umyje pupe i wypierze ta drache na spodniach bo capi capi kaałemmm
zdjecie uzytkownika
cross - 2015-05-20 17:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam lepsza propozycje zróbcie paletę stworzoną z lideów bilu Robercik pania asie jeszcze dołaczcie na tym stoku nic nie robi Krzysiek zamknie ja i odwiezie na pas w okolice fresha i kierunek ukraina bo tam jest wasze miejsce
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-05-20 18:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zajebisty pomysł tylko Krzysiek załaduj ta palete od razu do tira i mocno ofoliuj żeby nie uciekli najlepiej czarna folia i do tira pozdro dla ciebe krzychu
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2015-05-20 21:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pedro - 2015-05-20 10:52:27]:
Były zwolnienia i na tym nie koniec.Przewidziane są następne.
zdjecie uzytkownika
franko - 2015-05-22 17:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franciszek - 2015-05-06 12:38:26]:
mówiłem że będą zmiany ? :D a wy jak zwykle pyskaci "zapraszamy"
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2015-05-23 08:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poleciała Danka co nie wierzy już w bocianka
zdjecie uzytkownika
Danka - 2015-05-23 14:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asiu nie wypowiadaj się za mnie , a już tym bardziej w co wierzę!!!
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-05-23 15:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie powiem wam tylko tyle sami dajecie się tak wykorzystywać albo nie znacie swoich praw albo jesteście tak głupi. Schodzicie z nocki i za kilka godzin przychodzicie na 14 do pracy. Weźcie kodeks pracy do ręki poczytajcie sobie czy tak można.
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2015-05-24 10:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam się nie chce pracować w tej firmie to do łopaty rowy kopać.Zrozumiano!
zdjecie uzytkownika
lobo - 2015-05-24 11:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gonzo - 2015-05-24 10:45:59]:
lepiej rowy kopać i zarobic niz siedzieć w tym id za 1400 zl
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2015-05-25 13:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co na freshu dużo was jeszcze zostało nieudacznicy przezucacie tyle ton dziennie za 8 zł na godzine nawet na budowie jest lzej niż tam u was pewnie bola was już kręgosłupy o ile jeszcze je macie o kolanach nie wspomnę bo ile to razy w ciągu dnia można kucac po towar tak wiec zycze wam wszystkiego najgorszego albo zmiencie prace
zdjecie uzytkownika
Menel - 2015-05-25 20:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cwaniak - 2015-05-25 13:54:17]:
Ty o innych się nie martw a zajmij się sobą.Nieudacznik jest z Ciebie bo nawet pisać nie umiesz.Widać,że większość czasu spędziłeś na budowie ''przerzucając ''worki z cementem który Ci mózg wyżarł.Uważaj,żeby z Twojej czachy wióry nie zostały. Pozdrawiam Menel
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-05-26 01:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gonzo - 2015-05-24 10:45:59]:
zawsze mozna bo nadgodziny nigdy sie nie licza do czasu dobowego czy tygodniowego a ja pamietajac dalekie wiem dobrze ze jesli chodzilo o czas pracy to akurat firma tego przestrzegala i tutaj bede bylej firmy bronil
ale sie smiac z was bo pracujac za najnizsza krajowa na wozkach bez podestow wieleu robi normy czy tez chodzi na stock i tez szaleje. pogarszaja sie wam warunki pracy, spadaja premie, zwiazki podobno nie wypalily a wy wciaz dla paru zlotych wiecej normami sie przejmujecie? placzecie ze was firma nie szanuje? nie to sami siebie szanowac nie potraficie i to chyba tyle wtracania sie w moje byle a wasze obecne sprawy. Ukraina was dominuje a wy byle tylko pzarobic niewazne jakim kosztem
zdjecie uzytkownika
były zmykajacy - 2015-05-26 13:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co macie już te wózki bez podestów
zdjecie uzytkownika
Szogun - 2015-05-26 21:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd się w ogóle wzięli Ci Ukraińcy w ID kolejny pomysł na oszczędności ??? Mieszkają na magazynie czy na Łagiszy w slumsie ??? :d Pewnie to pomysł Sz.P. HORNIG czy jak jej tam leci
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: czekasz i czekasz przychodzi lider/kieronik zmiany wypytuje Cie o doświadczenie (a i tak z góry wie że cie zatrudni bo ma mało osób) mówi Ci o stawce 1800/mc ze moliwość nadgodzin jest (a ostatnimi czasy nawet i trzeba bo jak nie to pracodawca zgodnie z kp ma możliwość upomnienia/zwolnienia w przypadku gdy jest taka potrzeba ze musisz zostać /przyjsc wcześniej no i że jako jedyna firma (jeszcze na dzień dzisiejszy ma rozliczenie 3 iesieczne a nie jak w nowej ustawie 12 mc chyba jedyny plusik)
zapyta sie o uprawnienia na wózki widłowe buhahaha wózki jak to sa i tak elektryczne paleciaki (wozki podnosnikowe) ale niestety zgodnie z bhp musisz mieć uprawnienia wewnetrzne/ udt
spoko jak tam idziesz i chcesz pracować (masz możliwość robienia nadgodzin w/g możliwości rodziny) to możesz od razu przyjść jak ci zależy na wolnych weekendach i jednym grafiku (bo 1 raz w mc mogą ci zmienić i Cie zmusić byś przyszedł) to zastanów się nad tym
Pytania: wózki, doświadczenie i czy chcesz pracować
zdjecie uzytkownika
JP Armia - 2015-05-28 11:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie czy na Stocku jest ważna wydajność czy nie jest ważna????
zdjecie uzytkownika
franko - 2015-05-28 12:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JP Armia - 2015-05-28 11:03:19]:
wszystko jest ważne
-wydajność,brak błędów,uszkodzeń
-robienie nadgodzin ( po 12 h dziennie w razie potrzeby i po zwykłej stawce godzinowej a najlepiej charytatywnie) firma musi na tobie zarobić jeśli będziesz wymagający to na twoje miejsce przyjmą człowieka z ukrainy tańszy a co za tym idzie (lepszy wydajniejszy :D i będzie robił nawet po 16 h za zwykłą stawkę)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Id Logistic?
Zadaj pytanie
alert