Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-16 08:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piter z DRY tobie tez?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-03-17 10:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jest z adrianem z crosa zamykajacym
zdjecie uzytkownika
rekrutacja - 2015-03-17 12:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnimy w oparciu o umowę o pracę - Magazyn okolice Nadarzyna.
Praca w magazynie. Stała pensja+system premiowy.Możliwość zarobienia ponad 2500 brutto.
Zapraszam do przesłania aplikacji: rekrutacjaulzw@gmail.com
zdjecie uzytkownika
WŁADCA PALET - 2015-03-17 14:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nażarł sie śledzi z crosa i miał boleśći brzucha, zgłosił to liderowi i lider sie kapnoł że je ukradł z palety, ZOSTAŁ ZWOLNIONY DYSCYPLINARNIE DOBRY BYŁ GOŚĆ ALE OKAZAŁ SIE ZŁODZIEJEM !!!!
zdjecie uzytkownika
na gotowo panowie - 2015-03-18 08:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha dokładnie ukradł śledzie zjadł je na przerwie a potem go brzuch bolał i chciał iśc do domu wczesniej i kapneli sie że brakujące śledzie to on zpałaszował ,co za tępy gośc, i wyleciał ZŁODZIEJ NA DYSCYPLINIE HAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-03-18 08:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co jadł te sledzie co innego wypic jakiś napoj i wyrzucić puszke do kosz hahahahahah
zdjecie uzytkownika
bbvnh - 2015-03-18 10:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czepiacie się adriana nie tyle towaru idzie w straty id zarabia na nadwyżkach i daje je solidowi do kontroli zwłaszcza na crossie a gościa się czepiacie
zdjecie uzytkownika
na gotowo panowie - 2015-03-18 11:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kradzież to kradzież wiec go wywalili, ale po co wogóle zgłaszał że go brzucho boli, jak by siedział cicho to może by sie nie kapneli że zawinoł swoik śledzi
zdjecie uzytkownika
smycze dziada - 2015-03-18 15:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
echhhh te afery z id :) i te wasze posty :)
zdjecie uzytkownika
MF - 2015-03-21 17:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie mam pytań co tak wsiedliście na Aśkę?kopa wam dała czy co?jest za to taka jedna chętna odważna blondi i przyjmuje towar na stocku może na nią siądziecie ona ma mało wrażeń w życiu
zdjecie uzytkownika
vgt - 2015-03-23 15:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co ile wam obiecał dyrektor bonów na swieta z pewnoscia swieta będą na bogato
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-03-23 16:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
vgt nie marudz jak zbity pies :D jeczysz jakby ci brakowało tych bonów :D
zdjecie uzytkownika
rysiek z lidla - 2015-03-23 17:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bony bedą tylko i wyłącznie na papier do pupy
zdjecie uzytkownika
stock - 2015-03-23 19:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie o tej młodej, małej czarnej z przyjęć stockowych?
zdjecie uzytkownika
dry - 2015-03-23 20:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba chodzi o Eweline
zdjecie uzytkownika
dry - 2015-03-23 21:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vgt - 2015-03-23 15:59:49]:
Co ty taki obrońca Pani S ? Może Tobie dała to ją bronisz. On powinna wrócić tam gdzie jej miejsce czyli produkcję . Na liderkę się nie nadaje. Nikogo jeszcze nie złapała na wyjadaniu a to jej praca!
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-03-24 09:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za duzo siedzicie w tej robocie i poza laskami z roboty zadnych juz chyba nie widzicie robicie sie wszyscy zazdrosni o nie ich jest kilka a was caly magazyn proponuje troszke wiecej czasu poswiecac prywatnemu zyciu worki wam popuchly od tej roboby :D
zdjecie uzytkownika
bilu - 2015-03-24 15:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja cie obronie Asiu tylko najpierw przestane się uganiać za ta młoda czarna z solidu ona nie ma nawet 20 lat po co jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawracasz koles weź lepiej grzecznie siedz w domku z rodzicaci pon pracy a nie bajeruj młodych lasek bo ona na ciebie z pożałowanie patrzy
zdjecie uzytkownika
osama - 2015-03-24 16:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to bilu zarywa do tej młodej z solidu ????????????
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-24 17:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do kogo on nie zarywał?
zdjecie uzytkownika
osama - 2015-03-24 18:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e no pare dziewuszek by sie znalazło co nietrafiły w jego gust
zdjecie uzytkownika
pan z crossa - 2015-03-24 19:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ktora,on to by za kazda polecial
zdjecie uzytkownika
ogier z dry - 2015-03-24 21:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
On tovmoze sobie wybierać dziewczyny i nie musi latać za nimi to one latają za nim
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: czekasz i czekasz przychodzi lider/kieronik zmiany wypytuje Cie o doświadczenie (a i tak z góry wie że cie zatrudni bo ma mało osób) mówi Ci o stawce 1800/mc ze moliwość nadgodzin jest (a ostatnimi czasy nawet i trzeba bo jak nie to pracodawca zgodnie z kp ma możliwość upomnienia/zwolnienia w przypadku gdy jest taka potrzeba ze musisz zostać /przyjsc wcześniej no i że jako jedyna firma (jeszcze na dzień dzisiejszy ma rozliczenie 3 iesieczne a nie jak w nowej ustawie 12 mc chyba jedyny plusik)
zapyta sie o uprawnienia na wózki widłowe buhahaha wózki jak to sa i tak elektryczne paleciaki (wozki podnosnikowe) ale niestety zgodnie z bhp musisz mieć uprawnienia wewnetrzne/ udt
spoko jak tam idziesz i chcesz pracować (masz możliwość robienia nadgodzin w/g możliwości rodziny) to możesz od razu przyjść jak ci zależy na wolnych weekendach i jednym grafiku (bo 1 raz w mc mogą ci zmienić i Cie zmusić byś przyszedł) to zastanów się nad tym
Pytania: wózki, doświadczenie i czy chcesz pracować
zdjecie uzytkownika
? - 2015-03-25 05:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myjcie się chłopcy i dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny kiedy nowa ochrona w Id karze wam ściągać skarpety ,majtki i staniki bo podobno teraz moda na wynoszenie towaru w bieliźnie, nawet na osobistą nie trzeba wchodzić aby zażądano rozbierania na hali ciekawe ile jeszcze ludzie będą znosić takie poniżanie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-25 10:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba będzie zjadać wszystko na miejscu. Przynajmniej schodząc na przerwę będziemy już najedzeni
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Id Logistic?
Zadaj pytanie