Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lili - 2014-09-23 12:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możecie powiedzieć coś o kadrze w Belsku?
zastanawiam się nad aplikacją u nich a czytając powyższe opinie zaczynam się zastanawiać...
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-24 06:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ID BEDZIN: to co sie tutaj wyprawia jest nie do uwierzenia nie ma bazaru, nie ma pracy, nie ma nadgodzin, nic tylko patrzec jak ludzie zaczną uciekac bo kto bedzie robil za 1300zl juz wiele osób siedzi na L4 i napewno szuka nowej pray
zdjecie uzytkownika
Kryt - 2014-09-24 09:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy sytuacja w ID nie jest aby trochę dziwaczna? tom2417 napisał taki ładny esej o pracy wieńcząc go beznadziejnym stwierdzeniem - można stwierdzić, że skoro tam pracowałeś to sam jesteś frajerem - mierzmy się swoją miarą. ID oprócz uznanej marki widzę, że wiele więcej nie oferuje swoim pracownikom.
zdjecie uzytkownika
andi135 - 2014-09-24 17:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co burak wypisuje o ID.niech wezmie sie do pracy przy jablkach lub wykopkach burakow,nic innego niepotrawi,dac mu 1godz.przerwy,robic za niego i 4000 wyplaty,to by mu pasowalo.BURAK..........BURAK,niech starzy z jablek utrzymuja dalej.JAK ja bym byl twoim liderem to dopiero bys mial zycie,caly czas spalbys buraku.PASUJE 60000 wyplaty,wez sie za prace a nie za robote bo i tego niepotrawisz prawdopodobnie.KOLKO TOBIE W CZOLO.CALUSKI
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-25 06:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osoba która pisze coś na temat odrzywołka niech się najpierw nauczy ortografii skoro tak cisniesz ta firmę to po co tam pracujesz bo co z takim wykształceniem tylko tam cię przyjeli idź do gospodarza do jabłek tam lepiej zarobisz oprowadzi cię po sadzie no i na przerwę do domu na ciepły obiadek zaprosi widać buraki że to twoja pierwsza praca pracowałem tam i z tego co wiem to nie da sie blokować towaru by inni mogli zrobić normę po drugie usiadz glabie na miejscu lidera i kolarz sam co umiesz łatwe napewno to nie jest wiem chyba na którego Darka piszesz i z tego co wiem bo z nim pracowałem to nikogo nie wyzywa podnosi czasem głos ale postaw sie na jego miejscu wiesniaku bez szkoły tyle na temat....
zdjecie uzytkownika
DZOLO - 2014-09-26 07:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja wam powiem tak pracuje w bedzinie ale to juz niedlugo bo ja mam srednie a ci co maja zawodowe to beda tam juz do emerytury , ja bede chcial sie zwolnic juz na dniach, bo id bedzin to nie ta liga dlamnie jestem poprostu za dobry.
z wyrazami pozdrowien DZOLO cross
zdjecie uzytkownika
opentany - 2014-09-26 07:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyczliwy - 2014-09-06 19:30:46]:
a jak ona sie tam dostała ??
zdjecie uzytkownika
bolo Stara ekipa - 2014-09-27 08:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę , że liderzy , pewnie za
namową kierownictwa, zaczęli pisać pochlebne opinie o IDLu . Co za hipokryzja !!!
zdjecie uzytkownika
tom2417 - 2014-09-30 04:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andi135 - 2014-09-24 17:14:14]:
Ta praca to była pomyłka gościu !!zresztą mam inną z której jestem zadowolony a po za tym jest warto (także finansowo) ...
zdjecie uzytkownika
Robol bIDuLA - 2014-10-02 04:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w ID czułem się jak więzień pracując za karę za przysłowiową miskę ryżu,szkoda tylko że przepustki do kibla nie wypisują...po za tym nie dość że dają ci stawkę godzinową to jeszcze NORMY NA GODZINĘ,czyli podwójne niewolnictwo-tu za miskę ryżu i ciesz się że masz pracę a na magazynku normy które musisz wyrabiać bo inaczej wylecisz:)-drugi wariant jest przynajmniej lepszy bo można znaleźć inną pracę - w końcu kto lubi pracować w obozie??Krótko pracowałem i nie polecam nikomu tego obozowiska!!Przez 8 godzin nie widziałem jak jest na dworze czy słonce czy pada deszcz , nie zapaliłem ani nie zjadłem bo nie wolno było !! tam nawet kibla nie ma dla pracowników , po za tym podwójna ochrona ,uznany jesteś na starcie za ZŁODZIEJA lub Pijaczka.Jakby się media o tym dowiedziały mógłby zrobić się dość nie miły SZUM o tym jak naprawdę traktuję się ludzi w tym ŚMIECIOWISKU - OBOZOWISKU!!a 8 godzin tylko dla początkujących niewolników bo później przydziały na 12-13 godzin a jak nie to jakaś czarna lista (można wylecieć za odmowę nadgodzin)W sumie dyskryminacja a nie praca,jedna wielka POMYŁKA wybudowana przez ŻABOJADÓW w Będzinie!!I te agencje wszystkie to PARTNER ... SZKODA SŁÓW!!!
zdjecie uzytkownika
Bart91 - 2014-10-04 03:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ID Lodzistik xD xD xD + paleciaki na produkcji xD hehe jakie nimce :D
zdjecie uzytkownika
Uciekinier z OBOZU ZWANYM ID LOG - 2014-10-05 08:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
andi135 zapytaj się lepiej swoich starych jak się robi głupie dzieci!!!!Pewnie wydzierasz mordę na pracowników bo premię ci obiecali,a że nic więcej nie potrafisz robić to ze łzami w oczach bronisz TEGO ŚMIECIOWISKA W BĘDZINIE - za drugiej wojny światowej mówiło się na takich ludzi KAPO , PO OBOZACH DONOSILI na więźniów aby ratować własną skórę !!w sumie ID to typowy OBÓZ COŚ W STYLU OŚWIĘCIMIA.Ale mają mały problem !!!! teraz na legalu można ucieć z obozu i śmiało opluć takich ludzi do których się zaliczasz!!!HWDP ANDI NA PIESKA I NORMY BO INACZEJ DO PIACHU!!HAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
krosik - 2014-10-05 17:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coraz gorzej, szczególnie na crossie. Nie ma nadgodzin to ciekawe chociaż czy premie będą trochę większe albo czy w ogóle mają zamiar jeszcze je wypłacać. Jak nie to można założyć że z tej trochę bardziej doświadczonej ekipy mało kto zostanie. Robi się znacznie więcej od nowych, czy od tych którym nie chce się już za bardzo robić za takie pensje, a wypłaty takie same czy kilkadziesiąt złotych większe (symboliczna "premia" na odwal się).
zdjecie uzytkownika
Omijać - 2014-10-07 10:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dałem się nabrać DK Partner do tego Wariatkowa dobrze że to szybko Pierdol..em. Nigdy więcej żadnych Agencji a tam współczuje ludziom co pracują , obejrzyjcie się w około jest inna robota , sam zmieniłem jak to zobaczyłem . ......Takie 'Coś" powinni zrównać z ziemią.
zdjecie uzytkownika
RUSEK - 2014-10-09 00:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO BANDA WYZYSKIWACZY. A KIEROWNICY UDAJĄ BOŻKÓW BEZKARNYCH I WYŻYWAJĄ SIĘ NA LUDZIACH. NIEMOCTWO NIE ZNAJĄCE PRZEPISÓW BHP. CZY WY DZIADOSCY ŚCIEMNIACZE WIECIE CO TO JEST PRZERWA. W CHOŁCHOZIE LUDZIE TEŻ MIELI PRZERWY. MAGAZYN I KIEROWNICTWO TO BANDA DZIADOSZCZYZNY DORYWAJĄCA SIĘ DO WŁADY A NIE ZNAJĄCA ZYCIA. WSTYD ZE TAK WAS MATKA WYCHOWAŁA, A MOŻE ULICA. Z KĄD WY JESTEŚCIE A MOZE W TYM ZAKŁADZIE W MAGAZYNIE NA STANOWISKACH KIEROWNICZYCH PRACUJĄ SAME UFOLUDKI? KTO TO WIE? OPAMIĘTAJCIE SIĘ BO CZAS WASZEJ WŁADZY NIEDŁUGO SIĘ SKOŃCZY. UKŁADY NIC WAM NIE POMOGĄ. NIE BĘDZIE KUMOTERSTWA CHAMSTWA I WYZYSKU. PAMIĘTAJCIE, ZE TO WIDZĄ KAMERY A JEST ICH TROCHĘ.
zdjecie uzytkownika
do andi 135 - 2014-10-09 04:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
MOŻESZ MI SKOCZYĆ NA ZNAKA ZWIERZAKA !!! A TERAZ DO NORMY PAJACYKU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
zdjecie uzytkownika
ID Obóz wyzysku i mobbingu - 2014-10-15 04:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wolę gruszki i jabłka zbierać niż zapier...ać W ID Logiczny Obóz Pracy !!Przynajmniej świeżutkie owoce będe zbierał sobie !!! A tu jakiś KAPOWATY ANDI 135 wmawia że praca super hahahahahahBUHAHAHAHAHAHA!!!Yow Gościu mada faka więc skocz mi na piesaka!!!BO NORMY się WALą a SKLEPY CZEKAJĄ BUHAhahahahahahahaha!!!!Przerzucać towary za miskę ryżu na godzinę !!!!BUHAHAHAHAHAHAA!!!!Yow niewolnicy z ID!!!160 NA h (Bo ja to H mam w H..u) a kiedyś zrównamy te obozowisko żabojadzkie i zostawimy na pamiątkę pokoleniom a ANDI skończy w procesie 16 !!!!Jak wie łebuś co to znaczy !!
zdjecie uzytkownika
Logicznie To Obóż...ID - 2014-10-15 21:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i widzę co wypisuje jakiś frajerek o nicku Andi 135 !!Mogłęś chociaż skierować kto tak wypisuje nieładnie o tym ŚMIECIOWISKU zwanym ID !!Bo z tego co czytałem to wszyscy (w 98%) piszą źle o tym obozie!!!Może z biura jesteś gościu a za niedługo już nikt tam nie będzie chciał pracować a sam zostaniesz zmuszony skoczyć na pieska i (usunięte przez administratora)normy przez 12 godzin??za 10.50 brutto na godzinę???Andi że ciebie starzy nauczyli przerzucać kartony z palety na paletę to nie znaczy że każdy tak lubi robić!!pewnie stary twój liczył ci czas jak kazał ci za lizaka nazbierać 160 jabłek na godzinę (ale ten lizak to brutto oczywiście)Zresztą widać że masz coś z wioski szkoda tylko że mizernie oceniasz pracę a TYRANIE JAK NIEWOLNIK!!PRACA na wsi Jest ciężka ale za to przynosi rezultaty-zbieranie buraków czy jabłek to bardziej efektywne zajęcie ...zresztą nawet tam na Freszu macie coś wspólnego z tymi warzywami czy tam owocami jak to sam nazwałeś ??Nie ośmieszaj się Gościu bo wstyd Polsce przynosisz ,Ludzi o takich poglądach powinno wysyłać się na sybir lub w kosmos aby nikomu życia nie truli-chyba że jesteś SZARYM NIEDOŚWIADCZONYM ŁEBUSIEM To chociaż do szkoły na resocjalizację się zapisz!!Cwaniaczek z ciebie za komputerkiem a na tym poje...ym magazynie mordę wydzierasz na ludzi którzy zmuszeni są ciebie słuchać aby tylko tyrania nie stracili!!!czujesz się ważny ale tak naprawdę jesteś ZEREM!!NIKIM ,MOŻESZ PRZEDE MNĄ TYLKO KLEKNĄĆ MIĘDZY moimi NOGAMI a rozporek rozsunę sobie sam !!Widzisz jakoś twoja władza do mnie nie dotarła!!a teraz leć do starych niech ci obiadek poda ciepły i poczuj się dumny z tego że pracujesz !!!NARA
zdjecie uzytkownika
były więzień CROSSu - 2014-10-25 06:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w 99 procentach przekonany jestem że kierownictwo W ID logistic(Kierownictwo górnej półki-a nie ta hałastra z dolnej MORDOSZCZAWY i łebusie za komputerem ) popierają mobbing i pewnie jakieś premie obiecują jak załoga będzie wyrabiać normy.Każdy zna przysłowie że ryba psuje się od głowy-w zależności od godzin wypracowanych jak i najmniejszej liczbie pomyłek.Grafik ustalany jest w taki sposób aby każdy niewolnik tyrał w święta lub tam w niedzielę a w zamian oddawane jest np. z rzędu 4 a nawet 5 dni bezpłatnego wolnego które nawet psychicznie mobilizowały by do pracy jako w liczbie nadgodzin...to co wypisuje tom2417 o ID jest w jakimś stopniu prawdą - ochrona bezszczelna i myśląca że jest wojskiem ochrony pogranicza a praca na magazynie jak praca za karę w więzieniu!!Ogólnie dziwię się że mógłby ktoś podjąć się tak idiotycznej roboty,ale właśnie żeruję się najwięcej na bezrobociu i biedzie czym dokładnie jest przykładem w tym magazynie!!
zdjecie uzytkownika
obozowisko i śmieciowisko - 2014-10-25 07:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można śmiało zgłaszać anonimowo o sytuacjach mobbingowych w miejscu pracy,podałem ten magazyn do gazety Dziennika zachodniego i zgłosiłem do PIP-u,napewno się zainteresują - po za tym ochrona "ukradła" mi własną rzecz!!http://www.regiopraca.pl/portal/porady/prawa-pracownika/mobbing-w-pracy-co-jest-i-jak-sie-bronic
zdjecie uzytkownika
lalalalalalaalalalalal - 2014-10-25 14:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co kiedy was przenosza do jawozna zapipszajcie dalej na normy tylko powiem wam tak na każdym magazynie jest podobnie robic trza wyjeżdżajcie wszyscy za granice mada faka i tyle beeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
hfmnd kej - 2014-10-25 18:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam słychać na krosie na zmianie u bila niech ktoś opisze co się teraz dzieje na krosie witek marcin Krzysiek napiszcie jaka sytuacja jest na crosie
zdjecie uzytkownika
dziadek dawaj telewizor - 2014-10-27 04:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sytuacja jak zawsze taka sama Dramat dramatów czyli dno dna pomnożone przez kiła mogiła , a tak SERIO TO PODOBNO CAŁA EKIPA Z CROSA JEST NA KWARANTANIE BO WYKRYTO EBOLE NA MAGAZYNIE , PODOBNO UKRYWAŁA SIE NA SKLEPIE 115
zdjecie uzytkownika
co tam na crosie - 2014-10-27 10:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to od kiedy was przenosza do jawozna po nowym roku ile tam się w ogóle zarabia
zdjecie uzytkownika
Biznes partner szuka niewolników - 2014-10-28 20:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biznes partner ponownie szuka niewolników do przerzucania kartonów na paletę oferując miskę ryżu na godzinę - ostrzegam przed tym magazynem !!WPROST I OTWARCIE NIE WARTO TRACIĆ ZDROWIA I NERWÓW!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x