Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rozbawiony - 2014-12-09 20:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-09 18:53:41]:
Xxx skoro tak namawiasz napisz co dadzą Ci związki? To bardzo ciekawe bo albo jesteś jednym z pomysłodawców i chcesz ochronić swoją dupę pod płaszczykiem związków zawodowych, albo brak ci tak naprawdę podstawowej wiedzy co to są związki i co są w stanie załatwić ! Bo napewno nie podwyżkę !!! Brzuch mnie boli ze śmiechu ! miałem kiedyś doświadczenie z tym tworem i z całym szacunkiem to jest dupochron dla garstki ludzi których i tak w świetle prawa mozna sie łatwo pozbyć . Pozdrawiam naiwnych :)
zdjecie uzytkownika
Dry - 2014-12-09 20:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AMEN
zdjecie uzytkownika
xcbto - 2014-12-10 11:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co to za związki co ludzimi nie będą?
Co tylko swoich przydupasow będą bronić a resztę co do zwolnienia bo nnie da się ich obronić przed zwolnieniem?
zdjecie uzytkownika
taka - 2014-12-10 13:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DAJCIE NAM GODNIE ZAROBIĆ ZA TAK CIĘŻKA PRACE!
LIDERZY I PRZYDUPASY ASYSTENCI TYLKO URZĄDZAJĄ SOBIE
SPACERY ZŁAPALI W KIESZENI LUDZIE JAK TO WYGLĄDA
KIM ONI SA?
A ZWIĄZKI CO NAM DADZĄ KIEDY NAM POLEPSZA?
DAJCIE NAM ZAROBIĆ DYREKTOR TO JEST KŁAMCĄ I OSZUSTEM !!!!
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-12-11 07:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam te wypowiedzi to mi się niedobrze robi.Mówicie o podwyżkach a kto wam je da.Dyrektorek pewnie niedługo wyleci choćby dlatego że powstały związki zawodowe "No i już menagery nie musicie liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrowi.A jeśli chodzi o zakazy związane z wychodzeniem do toalety mam na to wyje.....,chodze kiedy mam taką potrzebe.za te pieniądze nie będe niewolnikiem.
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2014-12-11 12:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już jesteś niewolnikiem za te pieniądze co robisz ;) i chodzenie do tolety kiedy tylko zechcesz nie czyni cie w żaden sposób wolnym jeśli nie odpowiada praca zawsze możesz ją zmienić na bardziej płatną ;) wtedy będziesz mógł z pełną świadomością mówić od wolności ale wobec id ;)

nadmieniam że już tam nie pracuje :)
zdjecie uzytkownika
Ada - 2014-12-13 07:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągłe steaszenie ludzi różnymi sposobami ostrzeżenia w postaci karteczek że nie wyrobiłes normy i naraziłeś zakład na straty finansowe, ciągłe apsurdy z któeych naprawde chce mi się śmiać, mój liddero jest jakby jakiś zasteaszony ciągle lata pogania nas dosłownie do roboty, panuje tam jeden wielki rozpizdziec, wczoraj zaczynając nocke zostaliśmy poinformowani o tym że w sobote przychodzimy na trzecią zmiane 'na nadgodziny' jeżeli ktoś nie przyjdzie dostaje enke..dziwne.
zdjecie uzytkownika
zula - 2014-12-16 13:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W (usunięte przez administratora)mają pracownikkow. Wczorajsza "Wigilia " w Odrzywołku, niby miły gest od firmy....
Nikogo, żadnej osoby z kadry kierowniczej aby złożyć ludziom z nocnej zmiany życzenia. Wyszedł bidny lider i wystękał kilka miłych słów, żeby ludziom nie było przykro w sumie nikt się nie kwapił do tego.Szkoda mi go było, bo przewracal oczami za swoich przełożonych....
Na stole końcówki jedzenia, samavWigilia na czas żeby nie zadługo.....
Miało być miło a totalna kompromitacja, żenada i Brak szacunku dla ludzi....
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-12-17 07:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podwyżki ale nie dla wszystkich tylko dla 60% Załogi a gdzie reszta
zdjecie uzytkownika
ferajna z idla - 2014-12-17 12:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co powiecie o tej nowej asystence na stocku, jak dlamnie to sprawia wrazenie ze nie wiele wie co wogole sie tam dzieje
zdjecie uzytkownika
oj - 2014-12-17 19:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest taka lala co nic........tylko stoi a poruszała by się lala........
zdjecie uzytkownika
sztaplarz - 2014-12-18 06:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
porusza sie... z tym okularnikiem z krosa na papieroska co godzinke lalunia
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-12-18 09:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie nic nie wie lala jedna tylko papieroski, a ciekawe gdzie oni tak znikaja na nockach na długie minuty? aż tyle zajmuje im palenie? czy moze cos innego sie dzieje ? bo dosc dlugo ich zwłaszcza na nockach nie ma hmm ciekawe
zdjecie uzytkownika
były freshmen - 2014-12-18 20:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ADA takie info tylko na tym forum
na którym dziale dają NN za brak nadgodzin :)
nie pracuję tam już od jakiegoś czasu, ale to ciekawe, ha, ha
gdzie to ?
Na fresh ? tam pracowałem kila lat temu i było swietnie
gdzie takie numery ? :):)
zdjecie uzytkownika
dzolo - 2014-12-19 03:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
poczytajcie sobie co dały związki zawodowe w Castoramie sosnowiec http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3463833,castorama-lamie-prawa-pracownicze-pikieta-przed-castorama-w-sosnowcu-oswiadczenie-castoramy,id,t.html szybko ich sie pozbył dyrektor :D angażujcie się w działalność związku zawodowego w IDL a szybko zostaniecie zwolnieni
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-12-19 11:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie nic nie wie lala jedna tylko papieroski, a ciekawe gdzie oni tak znikaja na nockach na długie minuty? aż tyle zajmuje im palenie? czy moze cos innego sie dzieje ? bo dosc dlugo ich zwłaszcza na nockach nie ma hmm ciekawe
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-12-19 16:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odwal się od niej. Gdybyś miał taka wiedzę jak Ona tp trz był byś asystentem a nie pickerem! A co Ona robi w nocy z RM to jej prywatna sprawa.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-12-19 18:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka pusta lala a na czym ona się zna.......?
zdjecie uzytkownika
sur6htdrtxf - 2014-12-19 20:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiedze??? chyba buzie i tyleczek. nic wiecej
zdjecie uzytkownika
moon - 2014-12-19 23:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o związki zawodowe to próbują was tylko zniechęcić..prawda jest taka że boją się ich jak diabeł święconej wody...PAMIĘTAJ RAZEM ZAWSZE MOŻESZ WIĘCEJ !!!
zdjecie uzytkownika
dzolo - 2014-12-20 08:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaką ona ma wiedze, ludzie, jest asystenką po znajomosci, a nie dlatego ze ma wiedze
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-12-20 08:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po znajomości to chyba ty pracujesz.A że jest ładna to chyba nie znaczy , że nie ma wiedzy. A ona jeszcze daleko zajdzie w IDLu, Zobaczycie !!!
zdjecie uzytkownika
dzolo - 2014-12-20 09:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie wypnie to zajdzie daleko
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: czekasz i czekasz przychodzi lider/kieronik zmiany wypytuje Cie o doświadczenie (a i tak z góry wie że cie zatrudni bo ma mało osób) mówi Ci o stawce 1800/mc ze moliwość nadgodzin jest (a ostatnimi czasy nawet i trzeba bo jak nie to pracodawca zgodnie z kp ma możliwość upomnienia/zwolnienia w przypadku gdy jest taka potrzeba ze musisz zostać /przyjsc wcześniej no i że jako jedyna firma (jeszcze na dzień dzisiejszy ma rozliczenie 3 iesieczne a nie jak w nowej ustawie 12 mc chyba jedyny plusik)
zapyta sie o uprawnienia na wózki widłowe buhahaha wózki jak to sa i tak elektryczne paleciaki (wozki podnosnikowe) ale niestety zgodnie z bhp musisz mieć uprawnienia wewnetrzne/ udt
spoko jak tam idziesz i chcesz pracować (masz możliwość robienia nadgodzin w/g możliwości rodziny) to możesz od razu przyjść jak ci zależy na wolnych weekendach i jednym grafiku (bo 1 raz w mc mogą ci zmienić i Cie zmusić byś przyszedł) to zastanów się nad tym
Pytania: wózki, doświadczenie i czy chcesz pracować
zdjecie uzytkownika
c cc - 2014-12-20 11:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to każdy dojdzie daleko a tu w tym magazynie jest WIELKI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> nic sie tu nie zmieni tu ludzie pracują po 10 lat i ich nie docenią tylko
Kto daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pozytywnie myślący - 2014-12-20 14:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak czytam te wasze komentarze to śmiać mi się chce....dobrze,że chociaż tutaj się możecie pożalić bo podczas rozmowy z dyrektorem nikt nie miał jaj by nawet zaproponować jakieś zmiany, tylko by to zrobić potrzebujecie anonimowych kartek....co do wypowiedzi na temat "lali" to powiem Ci człowieku tyle: strzel sobie w ten zakuty łeb....nie znasz Jej ale Twoja wiedza na Jej temat jest widzę przeogromna, zastanów się nad tym co piszesz bo nie masz pojęcia co piszesz, przeżyjesz choć trochę tego co Ona a ugryziesz się w ten ostry język który jak widać jest ostry tylko wirtualnie bo w oczy Jej przecież tego nie powiesz:) strach??:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Id Logistic?
Zadaj pytanie
x