Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ex - 2015-05-26 01:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gonzo - 2015-05-24 10:45:59]:
zawsze mozna bo nadgodziny nigdy sie nie licza do czasu dobowego czy tygodniowego a ja pamietajac dalekie wiem dobrze ze jesli chodzilo o czas pracy to akurat firma tego przestrzegala i tutaj bede bylej firmy bronil
ale sie smiac z was bo pracujac za najnizsza krajowa na wozkach bez podestow wieleu robi normy czy tez chodzi na stock i tez szaleje. pogarszaja sie wam warunki pracy, spadaja premie, zwiazki podobno nie wypalily a wy wciaz dla paru zlotych wiecej normami sie przejmujecie? placzecie ze was firma nie szanuje? nie to sami siebie szanowac nie potraficie i to chyba tyle wtracania sie w moje byle a wasze obecne sprawy. Ukraina was dominuje a wy byle tylko pzarobic niewazne jakim kosztem
zdjecie uzytkownika
były zmykajacy - 2015-05-26 13:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co macie już te wózki bez podestów
zdjecie uzytkownika
Szogun - 2015-05-26 21:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd się w ogóle wzięli Ci Ukraińcy w ID kolejny pomysł na oszczędności ??? Mieszkają na magazynie czy na Łagiszy w slumsie ??? :d Pewnie to pomysł Sz.P. HORNIG czy jak jej tam leci
zdjecie uzytkownika
JP Armia - 2015-05-28 11:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie czy na Stocku jest ważna wydajność czy nie jest ważna????
zdjecie uzytkownika
franko - 2015-05-28 12:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JP Armia - 2015-05-28 11:03:19]:
wszystko jest ważne
-wydajność,brak błędów,uszkodzeń
-robienie nadgodzin ( po 12 h dziennie w razie potrzeby i po zwykłej stawce godzinowej a najlepiej charytatywnie) firma musi na tobie zarobić jeśli będziesz wymagający to na twoje miejsce przyjmą człowieka z ukrainy tańszy a co za tym idzie (lepszy wydajniejszy :D i będzie robił nawet po 16 h za zwykłą stawkę)
zdjecie uzytkownika
franciszek - 2015-05-29 10:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polska jest mekką dla przedsiębiorców z zachodu mają tu doskonałą tanią siłę roboczą.
Wraz z napływem ludzi z ukrainy na teren naszego kraju nasze marne pensje będa jeszcze bardziej głodowe (co mnie bardzo dziwi bo te swoje wizy mogliby wykorzystać jadac dalej na zachod niemcy,holandia etc)tam są perspektywy na grubo lepsze pieniadze.
Przedsiębiorcy z obcych krajów na terenie naszego państwa jeszcze bardziej zacierają rączki bo będzie jeszcze tańsza siła robocza szkoda tylko że naszym kosztem.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
York - 2015-06-02 16:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na h...nam ta pomoc Ukraińcom oni od zawsze biją nam nóż pod łopatki - odbierając robotę i zaniżając nasze zarobki. Dziwie się ludziom którzy litują się na tą nacją i wykazują współczucie. Nas POLAKÓW nie szanują ani na zachodzie a tym bardziej na wschodzie. Niemcy 2 m za granicą kontrolują wszystko co sie rusza a na ID Logistic zaprasza sie kolejnych Ukraińców którzy robią na czarno i finito. Jak już tu ktoś wspominał lepiej rowy kopać
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-06-07 13:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie od dzisiaj już chodzą plotki po całej administracji, że chcą docelowo zwolnić kadrę Polską, bo za dużo wymaga od firmy i za dużo im płacą. Ostatnio Ukraińcy rzucają się, że powinno być mniej Polaków na hali, bo czują się dyskryminowani, a Polacy ponoć rasistowskimi hasłami rzucają w ich kierunku.

W ogóle w biurze ubaw jest, jak widzą ludzi, którzy za mniej robią więcej. Jeden już wypalił, że niedługo w ogóle elektryki może się wywali, a zostawi ręczne paleciaki na hali, oprócz wysokiego składu, to jeszcze wydajność pójdzie w górę. A, jeszcze jest pomysł, że w momencie nie zgłoszenia przełożonemu wyjścia do toalety, to wlepią każdorazowo "karę porządkową", 20 złotych, bo za dużo ludzi ponoć się ostatnio na hali "opie*dala" w ten sposób, a firma traci na tym. Z jednej strony żal mi was, ale tak naprawdę nikt z was na to nie reaguje, więc biuro i dyrektor robią z wami co chcą :(
zdjecie uzytkownika
hm - 2015-06-07 22:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahahah,już biegnę zgłosić do biura że idę do ubikacji. Ciekawe które Ukry tak mówią,pajace.
zdjecie uzytkownika
franko - 2015-06-08 10:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczują was na tym forum a wy to wszystko łykacie z takimi ludzmi jak wy nigdy lepiej nie bedzie !!! :D
zdjecie uzytkownika
Alko - 2015-06-09 16:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie nie będzie lepiej bo dyrekcja zbratała sie z firmą świadczącą wynajem pracowników (Ukraińców) o nazwie Spektrum Sp. zoo. Jak tylko ktoś sie odezwie to na jego miejsce czeka 3 Ukraińców którzy będą pracować za 7 zeta na godzinę na umowę o dzieło jak w ogóle będzie ją miał bo Tadeusz K. i Dina K. to szczwane lisy. Wiedzcie tylko że w obecnej sytuacji na Ukrainie za polskie 1000 zł można przeżyć 3 miesiące więc nie dziwcie sie że ci ludzie harują jak mało kto a pracodawcy żerują na ich tragedii.
zdjecie uzytkownika
nieskalany - 2015-06-10 12:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zeszłym roku pamiętam jak przyszła Ukraina na fresha :D Strach było podjechać żeby zamknąć paletę, bo układali byle jak. Mnóstwo czasu traciłem na przekładanie, a potem pretensje, że zamykający się nie wyrabiają. Fakt zanim się wygramoliłem z tą chwiejącą piramidą rosły następne stosy po 2 metry i więcej. Coś się polepszyło obecni pracownicy ? Rozważam powrót tam, bo mam cholera 10 min spacerkiem
zdjecie uzytkownika
tytka - 2015-06-10 13:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zainteresowani pracą w firmie ID Logistics Polska S.A mogą składać swoje CV na stanowiska takiej jak: magazynier; kontroler jakości na magazynie; operator wózka widłowego wysokiego składowania; specjalista do spraw personalnych w takich miastach jak Będzin, Swadzim k. Poznania oraz w Mszczonowie.
zdjecie uzytkownika
siema - 2015-06-11 13:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co pewni goraco na magazynie i po co tak się meczycie i tak nie dorobicie do emerytury nie lepiej isc do ochrony ja mam 7 zeta za h a wy 8 tylko tyle ze ja nic nie robie pozdro dla was niewolnicy systemu gamole jooooo
zdjecie uzytkownika
związkowiec - 2015-06-12 18:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesteśmy na Facebooku,Solidarność Id Logistics
zdjecie uzytkownika
siema - 2015-06-18 09:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co ze jestescie na facebooku solidarnosc jak nic nie robicie pilnujecie tylko swoje tylki
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-06-20 20:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ojej, ponoc wy zwiazkowcy mieliscie zebranie i najwazniejsze co sie udalo to zalatwienie nowych "maszynek" do wody ktora zapewne zasponsorowala firma ktora ta wode dostarcza :) zwiazki ktory mialy zebranie a nie daly znac tym co placa co bylo ustalone czy tez obgadane?

smiac mi sie chce bo macie podobno ludzi ktorzy placa skladki ale wciaz nap**** normy na pieskach na obu dzialach gdzie one tylko sa
zapomnialbym o paleciakach ze na nich tez niektorzy szaleja za normami jesli im ukrancy nie zajma (to chyba bardziej tyczy sie crossa nz fresha - bo przeciez fresh zawsze bedzie najwazniejszy)
cross choruje, fresh ucieka na przyjecia a stock zawsze ma w plecy bo zatrudniani ludzi ponoc nic nie potrafia (a moze nie chca za te pieniadze?)
normy, uszkodzenia, bledy tragedia ponoc znow wzrasta wszystko poza normami a najlepsze jest to ze jesli zrobi to Polak to zle jesli zrobi to osoba ze wschodu to nic sie nie stalo - najwyzej pokrzycza
albo firma jest na skraju bankructwa albo robi sobie z was jaja zbierajac profity z ubezpieczen. 2016? pazdziernik? zwiazki juz padly i sie nie podniosa bo zastapia was ludzmi z ukrainy a gdy sie skonczy kontrakt to odpraw braknie gdy zamkna magazyn. Juz dlugo tam nie robie a juz wiem ze cross musi pasc wczesniej a gdy to sie stanie to oczekujcie ze nowe magazyny przejma i fresh i stock bo to zacznie sie bardziej oplacac
99% z was nie ma poprostu jaj by sie postawic i pomyslec by cos w swym zyciu zmienic
zdjecie uzytkownika
2015 - 2015-06-21 11:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stare wózki z podestami pod ścianą a robole na crossie ciągną paleciaki bo dyrektor zabroni korzystać z wózków które pewnie będą leżały jeszcze do końca roku. Wielka tragedia by się stała jak by kilka wózków wprowadził do obiegu żeby z paleciaków nie trzeba było korzystać. To co dyrektor zaoszczędzi na motogodzinach to straci na mniejszej wydajności. Aż dziw bierz że nikt z centrali tego nie zauważył. Albo po prostu ufają bezgranicznie dyrektorowi bez względu na konsekwencje. Brakuje co najmniej kilku wózków z podestami, szczególnie na nockach to widać, tym bardziej że te wózki już zaczynają się psuć ( te wycofane są solidniejsze ). To samo dotyczy długich wózków. Powinno być ich więcej. Szczególnie jak przychodzą ludzie z innych działów do pomocy na stock gdzie zazwyczaj jest najwięcej roboty. Chodzenie na stock z pieskami to robota głupiego. Człowiek się nachodzi a niewiele zrobi. Szczególnie na nadgodzinach. To co firma zaoszczędzi na wózkach to straci na słabszej wydajności. Może kiedyś to zrozumieją.
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-06-24 12:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co n crossie pracujecie już na paleciakach
zdjecie uzytkownika
franek_kimono - 2015-06-24 14:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak :)
zdjecie uzytkownika
rambo - 2015-06-27 00:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało że pracujemy to jeszcze norme robimy
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-06-27 17:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta norme na paleciakach i co fajnie się chodzi cały dzien
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-06-30 19:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz robić ta normę bo inaczej liderka ma ciebie zakapuje a jak jesteś na crosie to Bin ciebie zniszczy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dostanie pan umowe na 3/4 etatu z możliwością dopracowania. w umowie oczywioddaście nie jest to zawarte. Niby praca na 3/4 a trzeba robić jak na cały etat. o wolnych sobotach mozna zapomniec, chyba jedna w miesiacu. Niedziele tak samo. 3 na 4 niedziele to trzeba przyjsc na 22. za to dostaje sie wolną srode albo wtorek. Super. Za te pieniądze to mogeć oddać uryne na ten magazyn wracając ze słoku albo wawrzkowizny w niedzielny wakacyjny piękny wieczór. dwa tygodnie pracy tam aby zmusic sie aby zaczac myslem makówą i szukać czegos normalnego.B na odchodne trzeba wyprac przeciorane łachy robocze po ktore dostales po 20 ukraincach bo ci 20 zl pociagna z wyplaty. ale lepiej tak niz mam te szmaty brac do domu marnowac wode proszek prad i paliwo żeby to oddac. pozdro
Pytania: czy Pan umie liczyć
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2015-07-01 12:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja nie mogę boicie się tego binladena jakby był niewiadomo kim a to zwykły mami synek który mieszka z mamusia mamusi muminek i te jego groźne miny jak srajacy kot na puszczy koles jest słaby tylko taka maske zakłada
zdjecie uzytkownika
bizon - 2015-07-06 19:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem aż dwa tygodnie ;) najlepsza praca na swiecie ale dla życiowych nieudaczników
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Id Logistic?
Zadaj pytanie
alert