Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
edeok - 2015-11-10 17:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! szukają teraz osób jako Contract Manager wiaodmo, ze trezba miec tu doswiadczenie w budowaniu treci unikalnych dla klientów, ale wydaje mi się, ze najważniejsze to umieć kieorwac zespoem i tez to napisali w ofercie przy wymaganiach. Tylko nie wiaodmo jak z wynagrodzeniem i to mnie troche martwi.
zdjecie uzytkownika
kison - 2015-11-12 21:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarządzanie zespołem wcale nie musi być takie łatwe jak się wydaje, wiec pewnie dlatego tą umiejętność wpisali w wymagania.
zdjecie uzytkownika
zarzadzajacy zespolem - 2015-11-14 22:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kison - 2015-11-12 21:02:35]:
oj tak w tej firmie żeby zarządzać zespołem trzeba miec naprawde bogate umiejętności :D zapraszam choć na tydzień pracy tutaj a zobaczysz jaki poziom organizacji prezentują sobą zarządzający hahahahahaha !!!
zdjecie uzytkownika
migera - 2015-11-15 02:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W logistyce może być różnie, czasami awans po pewnym czasie jest pewny w innych firmach mało realny..
zdjecie uzytkownika
pao - 2015-11-17 12:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
logistyka to teraz jest dobra branża, nawet bez wykształcenia mozesz pracowac byleby mieć doswiadczenie.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-11-19 13:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-10-24 22:56:12]:
Zaraz pewnie jakiś troll podszyje się pode mnie, ale odpowiadam "ktosiowi" - podziękowałem nieserdecznie tej firmie za współpracę, pracowałem jeszcze w "Strokrotce" za 2000 netto jako magazynier, a pod koniec lipca zeszłego roku wyjechałem do Anglii na stałe. Łysemu i jego przydupasom którzy wtedy tam liderowali, każdemu z osobna najchętniej zaszczepiłbym trochę kultury metodą siłową. Dziwne, że ten bajzel organizacyjny jeszcze się nie rozpadł na kawałki...
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-11-25 12:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pytanko jest co bilu już nie pracuje w id
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-12-01 12:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ponoć nawet ukraincy uciekają z tej roboty pomimo tego że u nich w kraju ciężko z pracą ta firma wraz z tym dyrektorem to dno puści was z torbami :D
zdjecie uzytkownika
lodzio - 2015-12-02 07:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do pana dyrektora nie schodz na dół psie jepany i nie podawaj nam ten swojej fałszywej ręki bardzo cię o to proszę złodzieju zasrany
zdjecie uzytkownika
443 - 2015-12-05 01:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, może ktoś jest zainteresowany praca w firmie ID Logistics Polska S.A., jeśli tak to teraz akurat szukają lidera zmainy co-packing oraz magazyniera
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2015-12-12 22:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po nowym roku mają być podwyżki.Z tego co mi wiadomo to o 200zł mają wzrosnąć zarobki.
zdjecie uzytkownika
Przyjecia - 2015-12-13 22:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad masz takie informacje?
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2015-12-14 22:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przyjecia - 2015-12-13 22:41:48]:
Ze zródełka
zdjecie uzytkownika
nsa - 2015-12-15 04:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak szczerze to branża jest na tyle niestabilna że bym się nie nastawiał na to tak mocno, a jeżeli miałoby się to okazać prawdą po prostu być mile zaskoczonym.
zdjecie uzytkownika
klepek - 2015-12-15 06:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówie wam że będzie podwyżka 200 zł uwierzcie mi :D
zdjecie uzytkownika
jamondry - 2015-12-15 15:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli srednio 10% podwyzki biorac pod uwage wynagrodzenie magazynier, sztaplarz, kierownik i spece na gorze. Bedzie tylko trzeba najpierw zwolnic 10% zalogi albo wymienic na ukry bo skads te pieniadze musza wytrzaskac
zdjecie uzytkownika
wyrobnicy - 2015-12-15 16:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze są, tylko że do tej pory szkoda im było je wydawać na niewolników. Ale że niewolnicy się buntują i uciekają do innych panów którzy im dają trochę więcej pieniążków dlatego ta podwyżka. Podwyżka dla administracji, szczególnie tej na górze mija się z celem. Prace mają lekką, nie odchodzą, więc i pewnie robili by to samo za trochę mniejsze pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2015-12-15 20:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po nowym roku podwyżka to raz a dwa to dodatkowy bączek w postaci bona o wartości 100 zł do zrealizowania na odpuście w gminie Psary
zdjecie uzytkownika
nnnnnnnnnnnnnn - 2015-12-24 10:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bin laden jeszcze tam pracuje
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-12-24 14:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nnnnnnnnnnnnnn - 2015-12-24 10:06:17]:
bin laden pracuje ale zdegradowany w probecie jest
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-12-25 15:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co ty myjka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciemniasz gdzie go dali
zdjecie uzytkownika
Kros - 2015-12-27 10:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na przyjecia go dali
zdjecie uzytkownika
bvbvvb - 2015-12-28 00:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, widzialem aktualne oerty pracy od firmy ID Logistics Polska S.A. a mianowcie na stanowsiko referenta do spraw rozliczen czy magazyniera w Będzienie
zdjecie uzytkownika
Puma - 2015-12-31 12:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bvbvvb - 2015-12-28 00:58:46]:
To łap te oferty bo Ci uciekną tylko uważaj żeby Cie nie przerosły.
zdjecie uzytkownika
aleksander - 2015-12-31 15:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna oferta od nich zwróciła moją uwagę - ta jako Magazynier, wiaodmo, że jest to praca stała z książeczką sanepid, ale za to bez uprawnień do obsługi wózka widłowego.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-01-02 15:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy sam dyrektor pracowałby za 1900 brutto ?
zdjecie uzytkownika
minio - 2016-01-03 19:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie porownujmy stanowiska dyrektora do pracy magazyniera, wiadomo ze obydwie prace roznia sie pod wzgledem fizywcznym, jednak dyrektor ma powazne obowiazki
zdjecie uzytkownika
Stock - 2016-01-20 17:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to w ogóle mialo być za badanie natężenia hałasu? Przy wyłączonych nawiewach?
zdjecie uzytkownika
kaj - 2016-01-20 18:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@minio no tak, dyrektor ma o wiele bardziej odpowiedzialne i stresujące zajęcie, dlatego też po prostu zarabia o wiele większe pieniądze. No ale jak tak patrze na ofertę na spedytora krajowego w Będzinie to dużo roboty nie ma, bo np. bieżąca obsługa zleceń spedycyjnych stałych klientów a zarobki pewnie około 3500 brutto.
zdjecie uzytkownika
34567 - 2016-02-03 16:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaj oprocz tego tycg 3,5 tysiaca mysle ze mozna tez chyba liczyc na jakies premie albo benefity..chociaz to pewnie zalezy od tego czym sie wykażesz w firmie
zdjecie uzytkownika
tomasz-dział stock - 2016-02-05 11:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam do sierpnia 2015r. i teraz juz jestem po operacji kręgosłupa a za rok czeka mnie operacja na staw biodrowy, dzieki wypadkowi w pracy
zdjecie uzytkownika
lonik - 2016-02-05 16:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda to słyszec @tomasz, ale nie ma co winic firmy, mogłes bardziej przestrzegac BHP i uwazac w pracy. Ja mysle nad aplikacja na spedytora krajowego. Wymagana jest praktyczna i teoretyczna znajomość przepisów spedycyjnych i transportowych, czy umiejętność obsługi giełd transportowych. Konkurencja spora 40 osób juz aplikowało, to chyba warto.
zdjecie uzytkownika
minio - 2016-02-07 17:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto ale trzeba spełniac wszystkie ich kryteria wtedy masz szanse moze sie dostać, poza tym to praca w bardzo stabilnej i olbrzymiej firmie, powstali w 2001roku wiec maja ogromne dosiwadczenie w branzy logistycznej.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-12 16:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
minio-tekst o olbrzymiej i stabilnej firmie i ich ogromnym doświadczeniu-bezcenny...każdy kto tam był będzie wiedział o co chodzi:)
zdjecie uzytkownika
galbor - 2016-02-12 16:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mają spore doświadczenie ale cały czas się uczą i usprawniają swoje systemy. Wymagań dużych nie mają @lonik, bowiem wystarczy wykształcenie podstawowe.
zdjecie uzytkownika
dlaczego - 2016-02-12 18:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego zwolniliście budynia z crossach ł na paletyzacji teraz bidny tuła się po innych zakładach tylko ze wszedie jest za słaby żeby prpracowac choby miesiąc zmarnowaliście chłopakowi zżycie pozdrowinia dla robercika
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2016-02-14 20:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze, jak na firmę, która według @minio 15 lat działa na rynku, to bardzo dobrze im się wiedzie. Cały czas się rozkręcają, cały czas szukają, a to spedytorów, a to referentów.
zdjecie uzytkownika
Kat - 2016-02-16 23:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Budynia zwolnili dlatego,że często chodził palić papierosy na palarnie,ponadto nie interesował sie pracownikami i dużo bąków puszczał na hali.
zdjecie uzytkownika
szklane oko - 2016-02-23 23:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochrona złapała budynia jak chłopak na crossie załatwiał potrzebe fizjologiczną w postaci oddawania kału.W trakcie kontroli ochrona dopatrzyła się,że budyń ma brudne uszy.Decyzja mogła byc tylko jedna.Budyń do zwolnienia !
zdjecie uzytkownika
cross - 2016-03-11 12:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sweter zamykający to jeszcze tam robi? Bartosz
zdjecie uzytkownika
Her - 2016-03-17 20:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co Wy w ogóle gadacie, ja nie mogę, wchodzę żeby dowiedzieć się czegokolwiek o pracy i zarobkach, ale widzę że tutaj odchodzą naprawdę niezłe historie i numery
zdjecie uzytkownika
kotek - 2016-03-31 20:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj pawcio pawcio nawet tu cie latwo rozpoznac no sa niezle numery i historie pawelku ale coz zrobic prawda ? :D
zdjecie uzytkownika
minio - 2016-04-04 10:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kotek no na przykład można pisać o konkretach, a nie szukać sensacji :) BTW - widzę, że firma poszukuje magazyniera lub operatora wózka wysokiego składowania w Mszczonowie. Jest umowa o pracę?
zdjecie uzytkownika
ddry - 2016-04-21 07:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to juz calkowite dno z coraz mniejszymi zamowieniami oraz ruskimi niewolnikami i kasa za ktora oplacisz tylko mieszkanie i przezyjesz 1 tydzien omijac jak tylko sie da syf jescze raz syf ostrzegam!!!
zdjecie uzytkownika
goryl z brzytwą - 2016-04-23 23:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komu zarobki sie nie podobają to niech sie zwolni a nie płacze na forum.A jak Cie nie stać na opłacenie czynszu to sie wyprowadż z rodziną pod most i zamieszkaj w kartonie.Bez pozdrowień.
zdjecie uzytkownika
ddry - 2016-04-24 13:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
goryl z brzytwa blysles inteligencja jak 90% ludzi zza biorka czy to krosowego czy tez stokowego przeczytaj to co napisales dokladnie i ze zrozumieniem emocje zostaw na boku
chce nadmienic ze juz tam nie pracuje i niestety twoje zyczenie sie nie spelni i nie zamieszkam pod mostem
nadal ostrzegam ludzi przed ta firma i kudzmi takimi jak ty twoja wypowiedz powinna ich tylko utwierdzic w tym co pisze :))))
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-04-24 14:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do administracji to sie zgadzam z kolega powyzej a najbardziej blyskotliwy jest pan lysogora ten koles przechodzi sam siebie az dziw bierze ze tacy ludzie zasiadaja na stanowiska lidera
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-04-24 17:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lysogora to jeszcze nic w porownaniu z rafalem ze stocka
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na początek test wydajności zamiatania, ponieważ norma wynosi 20m2 na godzinę zamiecionej podłogi. Następnie test siły, ponieważ trzeba wynosić do kontenerów na śmieci kosze o wadze średnio 50kg. Potem bieg przełajowy przez halę, z paletą napojów przywiązaną w pasie, aby sprawdzić ogólną wytrzymałość i kondycję. Na koniec krótki test na rozróżnianie brudu na podstawie smaku.
Pytania: Jaka jest chropowatość włosia zastosowanego w przedstawionej miotle?

Pracownik A wylał na podłogę sok marchwiowy "Hortex", a pracownik B wysypał na to mąkę "Basia". Sporządź możliwie najtańszy kosztorys biorąc pod uwagę, że jeżeli przekroczysz limit wydatków na środki czystości powyżej 5zł, zostanie Ci to odliczone od podstawy wypłaty. Podpowiedź - obaj pracownicy zostali zwolnieni.

Oblicz pole budynku hali logistycznej, wiedząc że x=25ha, a lambda jest stała. Dla osób o ograniczonych zdolnościach podpowiedź - w męskiej toalecie mieszczą się 3 sedesy.

Czy zgadza się pan na umowę o dzieło. Będzie pan miał płacone od każdej wyczyszczonej plamy, 1m2 zmiecionej podłogi, a za kosze na śmieci będzie liczone od kilograma.
zdjecie uzytkownika
goryl z brzytwą - 2016-04-24 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddry - 2016-04-24 13:52:22]:
Moją inteligencję zostaw w spokoju,a skup się na swojej.Po wpisie widać gołym okiem,że inteligencja Twoja jest porównywalna do doniczki.Siedzisz i płaczesz na forum nie mówiąc o ''emocjach'' które mi przypisujesz,a które Tobie towarzyszą.DDRY kolego lub koleżanko :Jak pracodawca nie zna się na kreatywności,to znaczy,że jego firma nie jest innowacyjna i nie zasługiwała na takiego pracownika jak Ty.Proponuje szczęścia w ogrodnictwie może tam się uda i będziesz spełniony bądż spełniona.Na koniec zachęcam do skorzystania i zapoznania sie z ogólnymi zasadami interpunkcji bo nawet z pisaniem masz problemy.Bez pozdrowień.
zdjecie uzytkownika
ddry - 2016-04-24 21:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Echhhh tak tak brak mi argumetow dlatego juz nie skomentuje twojej wypowiedzi :D

ps. strzeżcie się tego miejsca pracy !!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Id Logistic!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert