Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nawer - 2014-09-06 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak pracuje, i nie liderka tylko asystentka :D
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2014-09-06 19:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zal mi tych osób które pracują w tej zezni hwdp dla liderów wyzyskiwaczy ludzkiej naiwności ukraincy z crossa pokaza wam jak się robie tak wiec hwdp cross wszystkie zmiany jesteście ..... ze tam nadal pracujecie
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-06 22:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może i była asystentką. Zawsze jest uśmiechnięta imiła dla wszystkich.
zdjecie uzytkownika
tom2417 - 2014-09-09 15:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i co leszczuchy z id ???pracowałem w id przez 8 godzin dziennie za miskę zupy bez przerw z nadgodzinami -ale poszedłem po rozum do głowy i znalazłem inną robotę i JESTEM ZADOWOLONY:-) właśnie dzisiaj wypłatka strzeliła na konto:-)zastanawiam się ile bym musiał w tym zje(BA)ym magazynie tyrać pod presją czasu gadać do tej piepszonej słuchawki OK !!!TERAZ JEST OK !!!!WALTA SIĘ NA SWOJE NIEWYPARZONE GĘBY KIEROWNICY BEZ KULTURY OSOBISTEJ I WY BURŻUJE Z BIUR - wypiszcie sobie przepisy bhp na tych swoich SALONACH a robolowi dajcie normy i niech zapier..ala na suchy chleb...NORMY CZEKAJĄ!!!!HAHAHA...POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FRAJERÓW PRACUJĄCYCH W ID !!! DO NORMY !!! SZNELLA!!!
zdjecie uzytkownika
Do dupy ! - 2014-09-09 21:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dałem się kiedyś nabrać jeszcze przez firmę pośredniczącą i zachęcającą dobrymi zarobkami ,na szczęście to już historia która trwała niezbyt długo ...( stracony czas , nerwy , zdrowie i pieniądze) ale ostatnimi czasy często widzę ogłoszenia na słupach , po monopolowym , o czymś to świadczy.............
zdjecie uzytkownika
07sks - 2014-09-14 12:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w ID w Odrzywołku woj. Mazowieckie. Mamy 20 min przerwy i gnieździmy się po korytarzach bo stołówka jest zbyt mała na tyle osób. natomiast nasz lider Darek k utworzył sobie grupkę ulubieńców która poniża resztę pracowników lider nabija im i blokuje najlepsze palety żeby inni oprócz jego ulubiencow nie mogli tych palet rozkładac lider obraza i obmawia pracowników. na zmianie darka jest atmosfera nienawiści i zgryzoty
zdjecie uzytkownika
gh98 - 2014-09-14 12:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie w id Odrzywołek wszyscy liderzy obrażają pracowników jednak tylko darek jest najgorszy z nich pod względem swoich pupilków którym pozwala rządzić, są na niego donosy do dyrektora i uważam ze bardzo słuszne. sam bym chętnie doniósł tylko nie mam kontaktu do dyrekcji. no cóż na spotkaniu tez mówiono nam zupełnie co innego niż jest z rzeczywistości. Szkolenie mieliśmy 2 godzinne w sali konferencyjnej po czym zaprowadzono nas na zakład gdzie nie miał kto się nami zając postaliśmy godzinkę po czym przyszedł brygadzista informując na która godzinne mamy się stawić. szkolenie na skanerze trwało 2 godziny. od pracownika który pierwszy raz ma skaner w ręce wymaga się żeby w tym samym dniu wyrobił najwyższą norme,organizacji pracy nie ma w ogóle jest bałagan, na tomista nawet gdy towaru nie ma normę musisz wyrobić i nikogo nie obchodzi ze nie masz z czego
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-09-23 12:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możecie powiedzieć coś o kadrze w Belsku?
zastanawiam się nad aplikacją u nich a czytając powyższe opinie zaczynam się zastanawiać...
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-24 06:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ID BEDZIN: to co sie tutaj wyprawia jest nie do uwierzenia nie ma bazaru, nie ma pracy, nie ma nadgodzin, nic tylko patrzec jak ludzie zaczną uciekac bo kto bedzie robil za 1300zl juz wiele osób siedzi na L4 i napewno szuka nowej pray
zdjecie uzytkownika
Kryt - 2014-09-24 09:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy sytuacja w ID nie jest aby trochę dziwaczna? tom2417 napisał taki ładny esej o pracy wieńcząc go beznadziejnym stwierdzeniem - można stwierdzić, że skoro tam pracowałeś to sam jesteś frajerem - mierzmy się swoją miarą. ID oprócz uznanej marki widzę, że wiele więcej nie oferuje swoim pracownikom.
zdjecie uzytkownika
andi135 - 2014-09-24 17:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co burak wypisuje o ID.niech wezmie sie do pracy przy jablkach lub wykopkach burakow,nic innego niepotrawi,dac mu 1godz.przerwy,robic za niego i 4000 wyplaty,to by mu pasowalo.BURAK..........BURAK,niech starzy z jablek utrzymuja dalej.JAK ja bym byl twoim liderem to dopiero bys mial zycie,caly czas spalbys buraku.PASUJE 60000 wyplaty,wez sie za prace a nie za robote bo i tego niepotrawisz prawdopodobnie.KOLKO TOBIE W CZOLO.CALUSKI
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-25 06:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osoba która pisze coś na temat odrzywołka niech się najpierw nauczy ortografii skoro tak cisniesz ta firmę to po co tam pracujesz bo co z takim wykształceniem tylko tam cię przyjeli idź do gospodarza do jabłek tam lepiej zarobisz oprowadzi cię po sadzie no i na przerwę do domu na ciepły obiadek zaprosi widać buraki że to twoja pierwsza praca pracowałem tam i z tego co wiem to nie da sie blokować towaru by inni mogli zrobić normę po drugie usiadz glabie na miejscu lidera i kolarz sam co umiesz łatwe napewno to nie jest wiem chyba na którego Darka piszesz i z tego co wiem bo z nim pracowałem to nikogo nie wyzywa podnosi czasem głos ale postaw sie na jego miejscu wiesniaku bez szkoły tyle na temat....
zdjecie uzytkownika
DZOLO - 2014-09-26 07:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja wam powiem tak pracuje w bedzinie ale to juz niedlugo bo ja mam srednie a ci co maja zawodowe to beda tam juz do emerytury , ja bede chcial sie zwolnic juz na dniach, bo id bedzin to nie ta liga dlamnie jestem poprostu za dobry.
z wyrazami pozdrowien DZOLO cross
zdjecie uzytkownika
opentany - 2014-09-26 07:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyczliwy - 2014-09-06 19:30:46]:
a jak ona sie tam dostała ??
zdjecie uzytkownika
bolo Stara ekipa - 2014-09-27 08:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę , że liderzy , pewnie za
namową kierownictwa, zaczęli pisać pochlebne opinie o IDLu . Co za hipokryzja !!!
zdjecie uzytkownika
tom2417 - 2014-09-30 04:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andi135 - 2014-09-24 17:14:14]:
Ta praca to była pomyłka gościu !!zresztą mam inną z której jestem zadowolony a po za tym jest warto (także finansowo) ...
zdjecie uzytkownika
Robol bIDuLA - 2014-10-02 04:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w ID czułem się jak więzień pracując za karę za przysłowiową miskę ryżu,szkoda tylko że przepustki do kibla nie wypisują...po za tym nie dość że dają ci stawkę godzinową to jeszcze NORMY NA GODZINĘ,czyli podwójne niewolnictwo-tu za miskę ryżu i ciesz się że masz pracę a na magazynku normy które musisz wyrabiać bo inaczej wylecisz:)-drugi wariant jest przynajmniej lepszy bo można znaleźć inną pracę - w końcu kto lubi pracować w obozie??Krótko pracowałem i nie polecam nikomu tego obozowiska!!Przez 8 godzin nie widziałem jak jest na dworze czy słonce czy pada deszcz , nie zapaliłem ani nie zjadłem bo nie wolno było !! tam nawet kibla nie ma dla pracowników , po za tym podwójna ochrona ,uznany jesteś na starcie za ZŁODZIEJA lub Pijaczka.Jakby się media o tym dowiedziały mógłby zrobić się dość nie miły SZUM o tym jak naprawdę traktuję się ludzi w tym ŚMIECIOWISKU - OBOZOWISKU!!a 8 godzin tylko dla początkujących niewolników bo później przydziały na 12-13 godzin a jak nie to jakaś czarna lista (można wylecieć za odmowę nadgodzin)W sumie dyskryminacja a nie praca,jedna wielka POMYŁKA wybudowana przez ŻABOJADÓW w Będzinie!!I te agencje wszystkie to PARTNER ... SZKODA SŁÓW!!!
zdjecie uzytkownika
Bart91 - 2014-10-04 03:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ID Lodzistik xD xD xD + paleciaki na produkcji xD hehe jakie nimce :D
zdjecie uzytkownika
Uciekinier z OBOZU ZWANYM ID LOG - 2014-10-05 08:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
andi135 zapytaj się lepiej swoich starych jak się robi głupie dzieci!!!!Pewnie wydzierasz mordę na pracowników bo premię ci obiecali,a że nic więcej nie potrafisz robić to ze łzami w oczach bronisz TEGO ŚMIECIOWISKA W BĘDZINIE - za drugiej wojny światowej mówiło się na takich ludzi KAPO , PO OBOZACH DONOSILI na więźniów aby ratować własną skórę !!w sumie ID to typowy OBÓZ COŚ W STYLU OŚWIĘCIMIA.Ale mają mały problem !!!! teraz na legalu można ucieć z obozu i śmiało opluć takich ludzi do których się zaliczasz!!!HWDP ANDI NA PIESKA I NORMY BO INACZEJ DO PIACHU!!HAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
krosik - 2014-10-05 17:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coraz gorzej, szczególnie na crossie. Nie ma nadgodzin to ciekawe chociaż czy premie będą trochę większe albo czy w ogóle mają zamiar jeszcze je wypłacać. Jak nie to można założyć że z tej trochę bardziej doświadczonej ekipy mało kto zostanie. Robi się znacznie więcej od nowych, czy od tych którym nie chce się już za bardzo robić za takie pensje, a wypłaty takie same czy kilkadziesiąt złotych większe (symboliczna "premia" na odwal się).
zdjecie uzytkownika
Omijać - 2014-10-07 10:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dałem się nabrać DK Partner do tego Wariatkowa dobrze że to szybko Pierdol..em. Nigdy więcej żadnych Agencji a tam współczuje ludziom co pracują , obejrzyjcie się w około jest inna robota , sam zmieniłem jak to zobaczyłem . ......Takie 'Coś" powinni zrównać z ziemią.
zdjecie uzytkownika
RUSEK - 2014-10-09 00:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO BANDA WYZYSKIWACZY. A KIEROWNICY UDAJĄ BOŻKÓW BEZKARNYCH I WYŻYWAJĄ SIĘ NA LUDZIACH. NIEMOCTWO NIE ZNAJĄCE PRZEPISÓW BHP. CZY WY DZIADOSCY ŚCIEMNIACZE WIECIE CO TO JEST PRZERWA. W CHOŁCHOZIE LUDZIE TEŻ MIELI PRZERWY. MAGAZYN I KIEROWNICTWO TO BANDA DZIADOSZCZYZNY DORYWAJĄCA SIĘ DO WŁADY A NIE ZNAJĄCA ZYCIA. WSTYD ZE TAK WAS MATKA WYCHOWAŁA, A MOŻE ULICA. Z KĄD WY JESTEŚCIE A MOZE W TYM ZAKŁADZIE W MAGAZYNIE NA STANOWISKACH KIEROWNICZYCH PRACUJĄ SAME UFOLUDKI? KTO TO WIE? OPAMIĘTAJCIE SIĘ BO CZAS WASZEJ WŁADZY NIEDŁUGO SIĘ SKOŃCZY. UKŁADY NIC WAM NIE POMOGĄ. NIE BĘDZIE KUMOTERSTWA CHAMSTWA I WYZYSKU. PAMIĘTAJCIE, ZE TO WIDZĄ KAMERY A JEST ICH TROCHĘ.
zdjecie uzytkownika
do andi 135 - 2014-10-09 04:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
MOŻESZ MI SKOCZYĆ NA ZNAKA ZWIERZAKA !!! A TERAZ DO NORMY PAJACYKU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
zdjecie uzytkownika
ID Obóz wyzysku i mobbingu - 2014-10-15 04:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wolę gruszki i jabłka zbierać niż zapier...ać W ID Logiczny Obóz Pracy !!Przynajmniej świeżutkie owoce będe zbierał sobie !!! A tu jakiś KAPOWATY ANDI 135 wmawia że praca super hahahahahahBUHAHAHAHAHAHA!!!Yow Gościu mada faka więc skocz mi na piesaka!!!BO NORMY się WALą a SKLEPY CZEKAJĄ BUHAhahahahahahahaha!!!!Przerzucać towary za miskę ryżu na godzinę !!!!BUHAHAHAHAHAHAA!!!!Yow niewolnicy z ID!!!160 NA h (Bo ja to H mam w H..u) a kiedyś zrównamy te obozowisko żabojadzkie i zostawimy na pamiątkę pokoleniom a ANDI skończy w procesie 16 !!!!Jak wie łebuś co to znaczy !!
zdjecie uzytkownika
Logicznie To Obóż...ID - 2014-10-15 21:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i widzę co wypisuje jakiś frajerek o nicku Andi 135 !!Mogłęś chociaż skierować kto tak wypisuje nieładnie o tym ŚMIECIOWISKU zwanym ID !!Bo z tego co czytałem to wszyscy (w 98%) piszą źle o tym obozie!!!Może z biura jesteś gościu a za niedługo już nikt tam nie będzie chciał pracować a sam zostaniesz zmuszony skoczyć na pieska i (usunięte przez administratora)normy przez 12 godzin??za 10.50 brutto na godzinę???Andi że ciebie starzy nauczyli przerzucać kartony z palety na paletę to nie znaczy że każdy tak lubi robić!!pewnie stary twój liczył ci czas jak kazał ci za lizaka nazbierać 160 jabłek na godzinę (ale ten lizak to brutto oczywiście)Zresztą widać że masz coś z wioski szkoda tylko że mizernie oceniasz pracę a TYRANIE JAK NIEWOLNIK!!PRACA na wsi Jest ciężka ale za to przynosi rezultaty-zbieranie buraków czy jabłek to bardziej efektywne zajęcie ...zresztą nawet tam na Freszu macie coś wspólnego z tymi warzywami czy tam owocami jak to sam nazwałeś ??Nie ośmieszaj się Gościu bo wstyd Polsce przynosisz ,Ludzi o takich poglądach powinno wysyłać się na sybir lub w kosmos aby nikomu życia nie truli-chyba że jesteś SZARYM NIEDOŚWIADCZONYM ŁEBUSIEM To chociaż do szkoły na resocjalizację się zapisz!!Cwaniaczek z ciebie za komputerkiem a na tym poje...ym magazynie mordę wydzierasz na ludzi którzy zmuszeni są ciebie słuchać aby tylko tyrania nie stracili!!!czujesz się ważny ale tak naprawdę jesteś ZEREM!!NIKIM ,MOŻESZ PRZEDE MNĄ TYLKO KLEKNĄĆ MIĘDZY moimi NOGAMI a rozporek rozsunę sobie sam !!Widzisz jakoś twoja władza do mnie nie dotarła!!a teraz leć do starych niech ci obiadek poda ciepły i poczuj się dumny z tego że pracujesz !!!NARA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x