Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nieskalany - 2015-06-10 12:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zeszłym roku pamiętam jak przyszła Ukraina na fresha :D Strach było podjechać żeby zamknąć paletę, bo układali byle jak. Mnóstwo czasu traciłem na przekładanie, a potem pretensje, że zamykający się nie wyrabiają. Fakt zanim się wygramoliłem z tą chwiejącą piramidą rosły następne stosy po 2 metry i więcej. Coś się polepszyło obecni pracownicy ? Rozważam powrót tam, bo mam cholera 10 min spacerkiem
zdjecie uzytkownika
tytka - 2015-06-10 13:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zainteresowani pracą w firmie ID Logistics Polska S.A mogą składać swoje CV na stanowiska takiej jak: magazynier; kontroler jakości na magazynie; operator wózka widłowego wysokiego składowania; specjalista do spraw personalnych w takich miastach jak Będzin, Swadzim k. Poznania oraz w Mszczonowie.
zdjecie uzytkownika
siema - 2015-06-11 13:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co pewni goraco na magazynie i po co tak się meczycie i tak nie dorobicie do emerytury nie lepiej isc do ochrony ja mam 7 zeta za h a wy 8 tylko tyle ze ja nic nie robie pozdro dla was niewolnicy systemu gamole jooooo
zdjecie uzytkownika
związkowiec - 2015-06-12 18:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesteśmy na Facebooku,Solidarność Id Logistics
zdjecie uzytkownika
siema - 2015-06-18 09:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co ze jestescie na facebooku solidarnosc jak nic nie robicie pilnujecie tylko swoje tylki
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-06-20 20:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ojej, ponoc wy zwiazkowcy mieliscie zebranie i najwazniejsze co sie udalo to zalatwienie nowych "maszynek" do wody ktora zapewne zasponsorowala firma ktora ta wode dostarcza :) zwiazki ktory mialy zebranie a nie daly znac tym co placa co bylo ustalone czy tez obgadane?

smiac mi sie chce bo macie podobno ludzi ktorzy placa skladki ale wciaz nap**** normy na pieskach na obu dzialach gdzie one tylko sa
zapomnialbym o paleciakach ze na nich tez niektorzy szaleja za normami jesli im ukrancy nie zajma (to chyba bardziej tyczy sie crossa nz fresha - bo przeciez fresh zawsze bedzie najwazniejszy)
cross choruje, fresh ucieka na przyjecia a stock zawsze ma w plecy bo zatrudniani ludzi ponoc nic nie potrafia (a moze nie chca za te pieniadze?)
normy, uszkodzenia, bledy tragedia ponoc znow wzrasta wszystko poza normami a najlepsze jest to ze jesli zrobi to Polak to zle jesli zrobi to osoba ze wschodu to nic sie nie stalo - najwyzej pokrzycza
albo firma jest na skraju bankructwa albo robi sobie z was jaja zbierajac profity z ubezpieczen. 2016? pazdziernik? zwiazki juz padly i sie nie podniosa bo zastapia was ludzmi z ukrainy a gdy sie skonczy kontrakt to odpraw braknie gdy zamkna magazyn. Juz dlugo tam nie robie a juz wiem ze cross musi pasc wczesniej a gdy to sie stanie to oczekujcie ze nowe magazyny przejma i fresh i stock bo to zacznie sie bardziej oplacac
99% z was nie ma poprostu jaj by sie postawic i pomyslec by cos w swym zyciu zmienic
zdjecie uzytkownika
2015 - 2015-06-21 11:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stare wózki z podestami pod ścianą a robole na crossie ciągną paleciaki bo dyrektor zabroni korzystać z wózków które pewnie będą leżały jeszcze do końca roku. Wielka tragedia by się stała jak by kilka wózków wprowadził do obiegu żeby z paleciaków nie trzeba było korzystać. To co dyrektor zaoszczędzi na motogodzinach to straci na mniejszej wydajności. Aż dziw bierz że nikt z centrali tego nie zauważył. Albo po prostu ufają bezgranicznie dyrektorowi bez względu na konsekwencje. Brakuje co najmniej kilku wózków z podestami, szczególnie na nockach to widać, tym bardziej że te wózki już zaczynają się psuć ( te wycofane są solidniejsze ). To samo dotyczy długich wózków. Powinno być ich więcej. Szczególnie jak przychodzą ludzie z innych działów do pomocy na stock gdzie zazwyczaj jest najwięcej roboty. Chodzenie na stock z pieskami to robota głupiego. Człowiek się nachodzi a niewiele zrobi. Szczególnie na nadgodzinach. To co firma zaoszczędzi na wózkach to straci na słabszej wydajności. Może kiedyś to zrozumieją.
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-06-24 12:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co n crossie pracujecie już na paleciakach
zdjecie uzytkownika
franek_kimono - 2015-06-24 14:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak :)
zdjecie uzytkownika
rambo - 2015-06-27 00:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało że pracujemy to jeszcze norme robimy
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-06-27 17:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta norme na paleciakach i co fajnie się chodzi cały dzien
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-06-30 19:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Musisz robić ta normę bo inaczej liderka ma ciebie zakapuje a jak jesteś na crosie to Bin ciebie zniszczy
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2015-07-01 12:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja nie mogę boicie się tego binladena jakby był niewiadomo kim a to zwykły mami synek który mieszka z mamusia mamusi muminek i te jego groźne miny jak srajacy kot na puszczy koles jest słaby tylko taka maske zakłada
zdjecie uzytkownika
bizon - 2015-07-06 19:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem aż dwa tygodnie ;) najlepsza praca na swiecie ale dla życiowych nieudaczników
zdjecie uzytkownika
arto - 2015-07-10 05:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale są przynajmniej fajne laski. W szczególności ta liderka z crosa jest zajebista, tylko zdecydowanie za rzadko się uśmiecha
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-10 12:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [arto - 2015-07-10 05:59:58]:
dlugo juz tam pracujesz? 3 dni? tydzien? :) jeszcze cie nie nauczyli gdzie jest stock a gdzie cross? pozdrow asystentke Asie bo do liderki to jej daleko jeszcze :)
zdjecie uzytkownika
genowela - 2015-07-10 17:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widziałem to firma ID Logistics ma do zaoferowania wiele miejsc pracy. Ludzie zainteresowani podjęciem pracy mogą aplikować na takie stanowiska jak : Magazynier w miejscowościach Będzin - Łagisza, Mszczonów oraz Swadzim, a także jako operator wózka widłowego wysokiego składowania w Swadzimie, a także jako lider zmiany co-packing na Błoniach
zdjecie uzytkownika
genowela - 2015-07-10 17:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widziałem to firma ID Logistics ma do zaoferowania wiele miejsc pracy. Ludzie zainteresowani podjęciem pracy mogą aplikować na takie stanowiska jak : Magazynier w miejscowościach Będzin - Łagisza, Mszczonów oraz Swadzim, a także jako operator wózka widłowego wysokiego składowania w Swadzimie, a także jako lider zmiany co-packing na Błoniach
zdjecie uzytkownika
moon - 2015-07-22 16:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
moto godziny ??? czy wy ogóle zastanawiacie się co wy robicie ze swoim życiem, kto wam każe być tak bezmyślnymi istotami żeby ciągnąć wózek paletowy w XXI wieku !!! jak wam każą przyprowadzić wasze matki albo dzieci do pracy kiedy wy macie wolne - bo jak nie to was zwolnią - to też się zgodzicie ??? to możne od razu transplantacja i każdy odda po jednej nerce....pracować trzeba a nie dać się niszczyć co wy robicie ze swoim życiem, czy ktoś wam powiedział z tych naganiaczy że to taka gra komputerowa i będziecie mieć kolejne życie...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-25 07:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
MG - 2015-07-25 07:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz rację. Ale na takich tępych ludzi nie ma rady. Kto mądrzejszy to już dawno przeszedł do Agaty w Czeladzi
zdjecie uzytkownika
Hm - 2015-08-09 23:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że ID Logistic to kolejna firma w branży, która zbiera większość niepochlebnych opinii. Zastanawiam się z czego to wynika. Nie wierzę, że można tak łatwo doprowadzić do tego, by ludzie zwyczajnie z firmy uciekali. Mają ciekawe oferty pracy, chociażby na magazyniera, ale po opiniach mam mieszane uczucia.
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-08-10 09:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego jestes taki zdziwiony? wszystkie firmy logistyczne i wszelakie inne firmy sa nastawione na zysk ktory powinien rosnac rok w rok by zarzad dostawal premie by akcjonariusze widzieli ze ich akcje zwyzkuja :-)
a na czym najlatwiej zaoszczedzic? na pracownikach :-) obciac im premie dajac groszowe podwyzki. Tak dziala kazdy magazyn logistyczny a ze traci sie pracownikow z doswiadczeniem to nic bo przeciez nadgodziny ida w koszta ktore jak zawsze mozna odpisac od podatku
zdjecie uzytkownika
Fresh - 2015-08-10 23:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzę że na crossie sami ukraincy zostają, a wszyscy Polacy na stocka
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na początek test wydajności zamiatania, ponieważ norma wynosi 20m2 na godzinę zamiecionej podłogi. Następnie test siły, ponieważ trzeba wynosić do kontenerów na śmieci kosze o wadze średnio 50kg. Potem bieg przełajowy przez halę, z paletą napojów przywiązaną w pasie, aby sprawdzić ogólną wytrzymałość i kondycję. Na koniec krótki test na rozróżnianie brudu na podstawie smaku.
Pytania: Jaka jest chropowatość włosia zastosowanego w przedstawionej miotle?

Pracownik A wylał na podłogę sok marchwiowy "Hortex", a pracownik B wysypał na to mąkę "Basia". Sporządź możliwie najtańszy kosztorys biorąc pod uwagę, że jeżeli przekroczysz limit wydatków na środki czystości powyżej 5zł, zostanie Ci to odliczone od podstawy wypłaty. Podpowiedź - obaj pracownicy zostali zwolnieni.

Oblicz pole budynku hali logistycznej, wiedząc że x=25ha, a lambda jest stała. Dla osób o ograniczonych zdolnościach podpowiedź - w męskiej toalecie mieszczą się 3 sedesy.

Czy zgadza się pan na umowę o dzieło. Będzie pan miał płacone od każdej wyczyszczonej plamy, 1m2 zmiecionej podłogi, a za kosze na śmieci będzie liczone od kilograma.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 11:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-08-18 11:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ex - 2015-08-10 09:18:43]:
Dam takie małe porównanie, aby niektórych oświecić jak bardzo się mylą. Poniżej dwie oferty pracy, jedna z Anglii, a druga z Polandii. Obie oferty pracy na stanowisko pickera.

W UK masz 8.20 GBP na start, po 12 tygodniach podwyżka na 9.17 GBP, a po roku czasu kolejna na 10.35 GBP, bez jakichś pół etatów z dopełnieniem czy zleceń i cholera wie czego jeszcze.

http://www.cv-library.co.uk/job/202779030/Order-Picker-6AM-2PM?s=100226&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

A w Polandii proszę bardzo - 11.30 PLN, co daje jakieś może 2 GBP na godzinę, plus premia "uznaniowa" do 100 PLN, czyli maks. 17 GBP. Tak was cenią w Polsce przedsiębiorcy, a za tą godzinową stawkę w porywie może ze 3 bilety autobusowe kupicie, albo dwa i pół litra bezołowiowej.

http://www.jobexpress.pl/oferta/245607/Magazynier-Picker?powiadomienie_rss=1/?utm_source=Careerjet&utm_medium=oferty_pracy&utm_campaign=standardowe

Różnica? W UK tygodniówki wyjdzie Ci tyle, co w Polsce ponad miesiąc pracy. A lepsza heca - z tej tygodniówki tam lepiej wyżyjesz, niż tutaj z miesięcznej.
zdjecie uzytkownika
facio - 2015-08-25 16:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co binladen robi a przyjęciach na crossie to co już nie robi tych zenujacych odpraw zapraszam wszystkich zakłamany dupek
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Id Logistic?
Zadaj pytanie
alert