Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rocky - 2014-08-13 05:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Taka jest prawda ,że w Idlu zostali sami frajerzy . Pracy na rynku jest sporo i nie trudno znaleźć coś innego
zdjecie uzytkownika
tom2417 - 2014-08-13 07:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram cię ONA -to obozowisko należy podać do inspekcji pracy , albo nagłośnić w telewizji!!To hańba i wstyd tak wyzyskiwać czy tam ekslploatować człowiekiem!!Ludzie chcą pracować ale nie chcą czuć się obrażani czy dyskryminowani,po za tym burżujom z biura powinno się dać po łapach za węwnętrzne przepisy W ID
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-08-13 19:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To góra żywi sie z naszego potu wydanego bo nie ma tam czym oddychać i tylko szybko a asystentów jak mrówek to czuje sami byli robotami a teraz się ponoszą brak słów.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-08-14 13:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem w tej Rzeźni ale krótko , przez AG Partner (masakra) , na rozmowie co innego a co innego w rzeczywistości ,ochłapy totalne , jakieś 4 zł na /h wychodzi , krew mnie zalewa za stracony czas i nerwy z tym związane. Wziąć kanister i(usunięte przez administratora)! ! .Nigdy więcej żadnych Agencji ( nie nabierajcie się !) , była rozmowa z Panią Koordynator , proponowali 100 zł od łepka jak się kogoś przyprowadzi do pracy ( widać jak jest dobrze)..............
zdjecie uzytkownika
Myślący - 2014-08-18 09:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
abc - byłeś a nawet nie potrafisz poprawnie napisać nazwy agencji przez którą pracowałeś.
Brawo! Pewnie tak samo zrozumiałeś Panią na rozmowie i podpisaną umowę.
Zacznijcie najpierw wymagać jakiegoś minimum od siebie!
Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu pracy w której płacą za leżenie!
zdjecie uzytkownika
tom2417 - 2014-08-18 12:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Myślący !!Twoje minimum ma się dość krytycznie jeśli popierasz niewolnictwo czy obozy pracy ...widocznie masz jakieś super stanowisko za lepsze pieniądze niż minimum socjalne !!mam 35 lat i wiem dobrze jak się pracuje w innych zakładach pracy a jak się pracuje w ID a wymagać od siebie będę wtedy kiedy będzie to miało sens w tym co się robi,ja za 1200 netto plus wypracowanie nadgodzin (po 12 godzin) pracować nie będę..po pierwsze Bo mam RODZINĘ którą muszę utrzymać a po drugie BO MAM RODZINĘ Z KTÓRĄ TEŻ CHCIAŁBYM SPĘDZAĆ CZAS!!Na szczęście pracy jest sporo i dość szybko znalazłem inną ofertę gdzie w ID bym musiał zapieprzać od poniedziałku do niedzieli plus nadgodziny tyrać i normy walić abym zarobił to co zarabiam teraz bez nadgodzin ,z wolnymi sobotami!!!Więc nie wciskaj kitów i nie obrażaj ludzi że są leniami ,w ID pracowników się dyskryminuje,obraża na dzień dobry jak i na do widzenia...Po za tym normy są wygurowane tylko dlatego aby udowodnić każdemu że nikt nie daje rady i aby mieć w garści KAŻDEGO jak przyjdzie do zwolnień !!Dla mnie holokaust zakończył się 70 lat temu a W Tym Faszystowskim magazynie udowodniają co i jak myślą nadal o polakach na zachodzie...więc ... nie dyskutuj i nie pisz bzdur -POMYŚl lepiej zanim napiszesz!!!Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
sewer 0517 - 2014-08-18 21:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W tej firmie nie zarobisz tyle ile byś chciał, w tej firmie nie licz na awans, w tej firmie twa premia to fikcja, w tej firmie się nie rozwiniesz bo każdy proces rekrutacji ma już swego kandydata zanim się rozpocznie, w tej firmie poszukują ludzi z "nożem na gardle" (zakredytowanych) którym płaci się tylko tyle ile państwo wymaga, a wymaga się więcej niż byś myślał. Jeśli nie masz wyjścia i musisz coś zarobić - przyjdź, przyjmą Cię bez zbędnych pytań ... jeśli jednak chciałbyś rozpocząć jakąś karierę zawodową, szukaj dalej ...
zdjecie uzytkownika
Picker - 2014-08-19 09:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka fikcja??? Ja od dwóch miesięcy wyrabiam na premię. W ostatnim miesiącu nawet na tą najwyższą . Może nie jest to łatwe ale możliwe. Słyszałem od kilku osób ze tez cos dostały.
Pozdr.
zdjecie uzytkownika
Myślący - 2014-08-19 11:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tom2417 nie irytuj sie tak bo Ci pęknie jakaś żyłka. Nie miałem zamiaru nikogo obrażać. Ale co 3 firma w Polsce ma takie forum i wygląda ono dokładnie tak samo :)Na rynku jest bardzo dużo firm ktore płacą tak samo jak id. To gdzie będziesz pracował to jest twój świadomy wybór. Każdy jest kowalem swojego losu. Ja akurat nie jestem po niczyjej stronie. Takie mamy czasy w naszym pięknym kraju. Pozdrawiam i pokój z Wami :)
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-08-23 08:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Myślący - 2014-08-18 09:25:44]:
Ty myślący chyba "INNACZEJ" może się przedstawisz ? , robisz sobie to rób ale jak tak zachwalasz to chyba za te 1200 zł , ja już pracuję "Myślący" gdzie indziej ,ale NIEEE za 1200 zł.... :) co mnie tylko tu podkusiło to 8h, nic więcej , a na rozmowie padła suma 1800 netto co jest KŁAMSTWEM , mój błąd że nie przeszukałem netu wcześniej ,. ...Tak że zacznij myśleć poważnie "Myślący" i zacznij szukać bardziej płatnej pracy jak się oczywiście do czego innego nadajesz............
zdjecie uzytkownika
tom2417 - 2014-08-23 09:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wogóle żałuje że poszedłem do tej roboty niewolniczej,wtedy sądziłem że może nie być aż tak źle , w sumie mówili że dwójka na przodzie może być to poszedłem i ZAŁAMAŁEM RĘCE przeszukałem neta w nowych ofertach pracy i naszczęście mnie już tam nie ma...to praca dla niewolników albo naiwnych ludzi,teraz mam dwójkę z przodu i czas dla siebie - wystarczy tylko dobrze przeglądać oferty i nie dać się bałamucić oszustwem byle jakimi ofertami pracy takimi jak w ID
zdjecie uzytkownika
BYŁY ROBOL ID BĘDZIN - 2014-08-23 10:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kilka uwag które mnie irytowały w tym obozie pracy :
1.jedna przerwa pół godzinna na której trzeba się najeść (nawpychać) napalić ile wlezie bo innych przerw nie ma ...
2.traktowanie pracowników jak robotów bez potrzeb fizjologicznych(ważne są normy które są tak wygórowane że pershingi na wysokości lamperii nie nadążają)zbieranie zamówień i presja przed niewyrobieniem normy na koniec zmiany w którą można trafić na jakąś CZARNĄ LISTĘ wymyśloną przez kierownictwo...
3.Brak warunków socjalnych - po zakończonej pracy nie ma możliwości wzięcia prysznica (w kiblu syf)coś tam niby jest ale to pewnie pozory przed kontrolą
4.Traktowanie pracowników jak złodziei albo alkoholików ( sprawdzanie alkomatem na wejściu jeszcze jest zrozumiałe-teraz jest tak w każdym zakładzie pracy,ale do cholery jasnej przegięcie z kontrolą już dało mi poczucie dyskryminacji,wynoszenie WŁASNYCH POWTARZAM WŁASNYCH PAPIEROSÓW CZY NAPOJÓW POWINNO BYĆ DOZWOLONE!!)Tego nie ma w innych zakładach pracy,w tym momeńcie to kierownictwo ID jest ZŁODZIEJEM pracowników,oszukuje lub pluje w twarz pracownikowi z tego co ciężko na to pracuje zwykły szary pracownik!!!!
5.MINIMUM SOCJALNE ZA TYRANIE OD PONIEDZIAŁKU DO NIEDZIELI (1280 ZŁ NETTO) Są niby jakieś tam dni wolne w grafiku ustalone ale to jest też przekręt abyś robił nadgodziny za setki , tyrał na kierownictwo na burżujów z biura -naburmuszonych pań czy panów WIELKICH ŁASKAWCÓW KTÓRZY MÓWIĄ ŻE MASZ SIĘ CIESZYĆ BO MASZ PRACĘ I MASZ TYRAĆ NADGODZINY BO CZARNA LISTA CZEKA...
6.PREMIA TO FIKCJA ... no może rzucają coś pracownikom ale to też pozory aby nie było,do premii wyznaczani są dupko-włazy albo ci którzy pracują dziennie po 12 godzin od poniedziałku do niedzieli nie POPEŁNIAJĄC ŻADNYCH BŁĘDÓW W PICKINGACH..(przychodząc do tej pracy masz być ROBOTEM I ROBOLEM,NIC NIE MAJĄCYM DO POWIEDZENIA)
....
Jeżeli jesteś inteligentny , bystry, zorientowany lubisz pracować ponad normy wysiłek i zdrowy rozsądek człowieka przy czym masz sporo czasu wolnego - najlepiej 12 godzin dziennie od poniedziałku do niedzieli TA PRACA JEST WŁAŚNIE DLA CIEBIE-Ja naszczęście aż tak bystry i inteligentny nie jestem ,wolę pracę po 8 godzin z dwójką na przodzie i mieć głęboko ten magazyn a wszystkim pracownikom ID LOGISTIC życzę powodzenia BO JA JUŻ TAM NIGDY NIE WRÓCĘ!!!
zdjecie uzytkownika
id będzin - OBÓZ I WYZYSK - 2014-08-23 11:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka że Z NIEWOLNIKA NIE MA PRACOWNIKA !!! a każdy PRACOWNIK to CZŁOWIEK a NIE ŚWINIA BEZ UCZUĆ lub KOŃ POCIĄGOWY ZA SIANO I WODĘ ( HAHAHA....TAM NAWET WODY NIE DAJĄ CZŁOWIEKOWI ZA TYRKĘ )ZERO WARUNKÓW SOCJALNYCH a co do premii to owszem wyznaczają dupowłazów!! WYMAGAŃ OD CHOLERY ZA MINIMUM SOCJALNE-CZYLI MAJĄ CIĘ ZA NIC JESTEŚ NIKIM , ZEREM ...TYLKO NORMA SIĘ LICZY
zdjecie uzytkownika
Cartman - 2014-08-24 18:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno się zwolniłem, powiem tak na dziale Fresh jest nienajgorzej, ale i tak nie zmienia to faktu że firma jest kiepska. Wyzysk człowieka, nie mają już ludzi do pracy bo nikt nie chce iść do tak ciężkiej pracy za tak marne pieniądze. Jeżeli będziecie na rozmowie i powiedzą wam że idziecie na dział Cross to odmówcie. Tam jest rzeźnia. Kierownicy drą ryja po pracownikach i się na nich wyżywają.
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-08-25 01:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota jak robota ale że ciężka? hahahaha nie rozśmieszaj tu nikogo. Idioci to pojmują. Łopatologia jak ch.. Chyba kolego nie miałeś okazji pracować za czasu kierowników! Teraz ściema i relaks. Fakt kasa i premia to komediodramat ale uwierz że są większe obozy. Wracasz do domu (nawet po 8h) i nie czujesz rąk i nóg albo nikogo nie interesuje - zostajesz 12h i cześć. Tutaj się jeszcze nawet pytają czy możesz zostać. Cieszcie sie że macie dach nad głową! na budowie naginasz pod chmurą i latasz do toja. Chociaż i tu prawie jak w toju. nara
zdjecie uzytkownika
Roty - 2014-08-25 09:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że w ID nie jest tak źle jak by się mogło wydawać. Pewnie robota do najlżejszych nie należy, nie można sobie usiąść i nic nie robić (chociaż kto tam wszystkich wie) ale też nie ma nie wiadomo jakiej harówki. W każdej branży trzeba od siebie coś dać, żeby coś otrzymać. Chociaż mam wrażenie, że w ID do tematu podchodzą inaczej.
zdjecie uzytkownika
tomitomi - 2014-08-26 23:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich. Chciałbym, jak już piszecie to piszcie w jakiej miejscowości pracujecie.A mój temat na temat ID: Moja dziewczyna, pracowała koło Piotrkowa Tryb. w Rokszycach. I się tak chwaliła, ponoć na delegacje do Będzina jeździła bo tam 250zł dniówki. W sumie naliczyła że jej wyjdzie ok 5000zł jak bedzie tam na delegacje jeździć :D LOL.HAHA I też to dotyczy tego co koleżanka "ONA" wcześniej na forum napisała. Otóż ta moja ,tak chciała zarabiać że jak poszła do pracy, bo była na zwolnieniu, to ją widziałem 2 razy w ciągu miesiąca.I związek poszedł się ębać...I pytanie mam do Tych osób którzy tam pracują/pracowali. Jaka w końcu jest prawda i ile tam rzeczywiście się zarabia i ile pracuje ??? Bardzo bym chciał się dowiedzieć. Nadmieniam że była pracowała na pikniku/picingu/ czy coś tam i na czymś tam jeszcze.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wukone - 2014-08-28 19:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1340-1370 netto picker bez nadgodzin BEDZIN
premi juz nie ma.
I niestety wszystko co powyzej napisano negatywnie o idl to pi razy oko smutna prawda tego dobytku znajdujacego sie w Bedzinie
Doszlo do tego ze Oslowi zabrano nawet marchewke:(
zdjecie uzytkownika
taki... - 2014-08-28 19:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam już nikt nie chce pracować teraz Ukraińcy tam pracują taka firma nam nie dadzą zarobić to tania siłę zatrudniają.
zdjecie uzytkownika
wukone - 2014-08-28 19:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ma ukraincow widzialem dawno temu 3-4 chodzili w takich samych bluzach chyba z logo agencji pracy, ktora ich tam przyslala, mowili w jezyku naszych sasiadow ze wschodu ale byli tylko "przez chwile".

Pozdrowie od razu pana kierownika Grzegorza Lewinowskiego.
Musisz skonczyc odpowiednia szkole moze jakies kursy. Zycze wiecej kultury i obycia z ludzmi. Przepraszam ale wygladasz i zachowujesz sie jak lobuzy pijace pod moja klatka schodowa.
zdjecie uzytkownika
taki... - 2014-08-29 19:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Popieram Lewinowski to kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i gorzej gustem był a teraz pana i menadżera udaje na niczym się nie zna i kłamcą jest zgarnia grube pieniądze
zdjecie uzytkownika
taki... - 2014-08-29 20:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Są Ukraińcy pracują a nam jałmużnę płacą firma padła żal juz jak ........
zdjecie uzytkownika
kl - 2014-08-30 17:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ukraina zagościła na crossie nikt już nie chce tu pracować dlatego sciagaja ludzi nie wiadomo skad następnym ich posunieciem będą Białorusini i Litwini dzisiaj jeden Ukrainiec rozkładał chemie na bazarze no w koncu nie ma się co dziwic firma porazka
zdjecie uzytkownika
****************** - 2014-09-01 15:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrowienia dla liderów z crosa jesteście zajebistymi ściemniaczami zrobicie wszystko aby ludzi sciagnac z wolego cos im obiecać a potem nie dac w tej firmie magazynier,, tłumacz'' czyli maszyna do przerzucania towaru WYMAGAŃ OD CHOLERY ZA MINIMUM SOCJALNE-CZYLI MAJĄ CIĘ ZA NIC JESTEŚ NIKIM , ZEREM ...TYLKO NORMA SIĘ LICZY słowa liderów sa( usunięte przez administratora ) warte jak można być tak zakłamanym na szczęście już tam nie pracuje i nigdy więcej tam nie wróce na rynku jest sporo ciekawej pracy tylko trzeba poszukac
zdjecie uzytkownika
do ************** - 2014-09-01 23:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Na szczęście już tam nie pracuje i nigdy wiecej tam nie worce" - Tak się składa, że pracujesz więc ściemniaczem na dzień dobry jesteś TY. Pewnie lamentujesz o te bony które obiecali za wczoraj i wczoraj mieliśmy dostać a dostaniemy za pół roku jeśli wogóle dostaniemy. Pozdro ściemniaczu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski