Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Id Logistic

Pracowałeś w firmie Id Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
FreshMen - 2015-02-12 19:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yooo witajcie. Jestem pracownikiem Idelowskiego obozu. Co sądzę o konkursie? To nie jest konkurs. To ponowny sprawdzony sposób pana Zbigniewa B. na podniesienie norm pracowniczych oraz przerobu magazynu. Jest z tego nie tylko znany ale również za to opłacany. Niestety to co nam obiecał okazało się stekiem bzdur. Pozatym całkowicie i świadomie blokuje dostęp związków Zawodowych do pracowników. Zakaz kontaktów w godzinach pracy i kolportażu jakichkolwiek ulotek związkowych. Związki gwarantują całkowitą anonimowość członków. Ludzie kura belle czym nas więcej tym lepiej.
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2015-02-13 10:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do ktoś: wypowiadam się bo jako gimbaza też mam prawo do własnych argumentów nic nie szkodzi że już tu nie pracuje moja firma nie musi posiadać forum bo nie ma takiej potrzeby,pozatym to nie moje posty są moderowane przez admina drogi kolego tylko twoje więc zanim zaczniesz mnie atakować zastanów się co masz zamiar napisać pozdrawiam GIMBAZA :D
zdjecie uzytkownika
loko - 2015-02-16 18:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o administracje to prawda że trzeba zrobić dobrze komuś żeby się tam dostać. Nowy dyr lubi doświadczone [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
juzek - 2015-02-16 19:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie trzeba nic robic zeby dostac sie do administracji zreszta tan caly idl to chyba podkladka pod czarne interesy
zdjecie uzytkownika
pan z crossa - 2015-02-17 17:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opanuj troche emocje binladen bo w końcu ktoś nie wytrzyma czy to w pracy czy po pracy :) pozdro!
zdjecie uzytkownika
przewodnicząca - 2015-02-19 19:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi drodzy macie narzędzie (Związki Zawodowe) i nie chcecie z niego skorzystać, jak długo będzie jeszcze to znosić, Związki Zawodowe to Wy, wasze problemy ale i Wasze sugestie w rozwiązaniu tych problemów, musicie sobie uświadomić ,że w mocnej grupie siła . To ZOZ ma być informowana przez Was o problemach i w Waszym imieniu rozmawiać z Pracodawcą, więc proszę dołączcie do Nas, bądźmy silni, niech zobaczą że ludzie mają dość, a będzie tak jak osiągniemy większość w Magazynie.
zdjecie uzytkownika
pan z crossa - 2015-02-20 16:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co związki zrobiły jak były podwyżki? pozwoliły dyrektorowi podnieść stawkę o 100zł TYLKO, widać jak jesteście 'dla ludzi'. Chronicie tylko swój tyłek
zdjecie uzytkownika
przewodnicząca - 2015-02-20 20:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pana z crossa
w momencie gdy było wyrównanie nasza Organizacja dopiero zaczynała się organizować,pragnę zauważyć , że powstaliśmy 3.12.2014,a wyrównanie było od 01.01.2015.A może gdyby pan z Crossa do Nas dołączył, to wzmocniłby naszą Organizację i miał wpływ na to co należy zmienić. Nie od razu Rzym zbudowano.
zdjecie uzytkownika
jestem w związku - 2015-02-21 17:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie macie się czego bać ludzie drodzy trzeba działać na narzekaniu w pracy jak i na forum nic się nie zmieni pozwólcie sobie NA TO CZEGO CHCECIE ! I OCZEKUJECIE W TEJ PRACY zorganizujcie się a zobaczycie sami że jest warto
zdjecie uzytkownika
pan z crossa - 2015-02-21 20:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a potem i tak wszystkich za te związki wyrzucą :)
zdjecie uzytkownika
damian k - 2015-02-21 21:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i tak skończyła się piekna historia z udziałem pana od paletyzacji co tylko udawał ze poprawia palety a tu nagle dowiedział się ze czeka go zwolnienie no cóz panie Damianie przynajmniej sztaplaze nie będą już musieli na ciebie uwazac gdzie znajdziesz prace ty biedaku i za co sobie kupisz czekolade nie ma tego złego ... w końcu dorobiłeś się wieswagena pozdro dla pana Damiana z crossa
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-22 18:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w końcu zwolnili tego wieprza i świniaka grubego
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-02-22 20:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakiego wieprza i swiniaka? o kogo chodzi?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-22 22:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O Damiana K z crossa
zdjecie uzytkownika
damian k - 2015-02-23 12:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i w końcu nastała wiekopomna chwila Damian k za burta a zabawa toczy się dalej no i dobrze bo tylko ludziom działal na uśmiech
zdjecie uzytkownika
kowal - 2015-02-24 09:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przynajmniej nie sra już w kiblu przez pół dniówki
zdjecie uzytkownika
byku - 2015-02-24 09:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie tam mocne kregosłupy? Bo raczej po kilku latach zaczną wam wysiadać.
zdjecie uzytkownika
binladen - 2015-02-25 06:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez ten pajac kowalski co zasrywa kible robi dalej to o co chodzi?!
zdjecie uzytkownika
damian k - 2015-02-25 09:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak robi ale do końca miesiąca wiec już nie długo
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-02-27 01:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam koledzy i koleżanki.Pracowałem w id jakieś 5 lat temu i gdy się przyjmowałem było naprawdę ok. Nie patrzyli w ogóle na błędy itp liczyła się tylko norma ,czyli wtedy chyba 110 coli.Robiliśmy ją z palcem w d... gdyż towar braliśmy jaki chcieliśmy z ramp zaraz po przyjęciu czyli jakieś knorki z 300 kartoników na palecie a liderzy wklepywali żeby można było rozwozić przy pełnym zadowoleniu kierownika(pewnie wielu z was pamięta Twitiego:))Także na początku było wesoło a przed moim przyjściem jeszcze lepiej.Można było fajnie zarobić za nadgodziny ale nie będę pisał ile bo i tak nikt nie uwierzy.Nikt nie nabijał na skaner 10 pozycji a na palecie miał 15 coli tylko czekało się aż przyjmą coś fajnego a w międzyczasie bajerka:). Potem zaczęli wprowadzać vois-y (spowalniacze) i dali ludzi do wydawania towaru, a za błędy nie było premii- czyli nie było jej już w ogóle bo nawet jak nie zrobiłeś to i tak mówili że zrobiłeś:( i co miesiąc wpływała wypłata 1400zł- śmiech na sali.Normę dźwigli do chyba 150- dzięki kolażom którym zawsze było mało-pewnie do dziś tam pracują.
Liderzy też byli w porządku(Robert i Harry pzdr:)I tak skończyła się moja kariera w id , bo wiedziałem że jedyne czego można się tam dorobić to garba. Po id pracowałem w innych magazynach i zawsze było lepiej niż tam bo gorzej być nie może.Także ludzie!! wpiszcie w google oferty pracy i na pewno coś znajdziecie. Jeśli chodzi o związki zawodowe to nad czym wy się w ogóle zastanawiacie? W grupie tkwi siła , macie swojego przedstawiciela a pracodawca bat nad sobą. To co piszę na pewno nie dotrze do starych zatwardziałych idlowców, potomków aholdu ale wy młodzi szukajcie innej, normalnej pracy, albo starajcie się coś zmienić! PZdr i życzę wytrwałości:)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-27 09:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz nawet 1400 nie dostaniesz chyba ze są nadgodziny co ostatnimi czasy jest rzadkoscia, nie mowiac juz o premii ktorej nie ma bo zawsze jakis blad znajda chociaz go nie zrobisz
zdjecie uzytkownika
kondor - 2015-02-28 12:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie nie zniechęciły wasze opinie, bo jestem świerzo po studnaich lgistyki na aonie i niesztety pracę potrzebuje na już. Także spróbować, spróbuje, bo to i w moim zawodzie i nawet jeśli tylko na chwilę, to zasili to moje i tak bardzo ubogie CV, chce tylko się dowiedzieć, czy lepiej CV wysłać emailem czy zanieść do rąk własnych?
zdjecie uzytkownika
bożekisne xD - 2015-02-28 14:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do butelki i transportem przesyłowym na alaskę. stamtąd pony expressem, tak będzie najszybciej xD lgistyka motzno xD świerzo po stódiah naaaaaaaaah xD
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: czekasz i czekasz przychodzi lider/kieronik zmiany wypytuje Cie o doświadczenie (a i tak z góry wie że cie zatrudni bo ma mało osób) mówi Ci o stawce 1800/mc ze moliwość nadgodzin jest (a ostatnimi czasy nawet i trzeba bo jak nie to pracodawca zgodnie z kp ma możliwość upomnienia/zwolnienia w przypadku gdy jest taka potrzeba ze musisz zostać /przyjsc wcześniej no i że jako jedyna firma (jeszcze na dzień dzisiejszy ma rozliczenie 3 iesieczne a nie jak w nowej ustawie 12 mc chyba jedyny plusik)
zapyta sie o uprawnienia na wózki widłowe buhahaha wózki jak to sa i tak elektryczne paleciaki (wozki podnosnikowe) ale niestety zgodnie z bhp musisz mieć uprawnienia wewnetrzne/ udt
spoko jak tam idziesz i chcesz pracować (masz możliwość robienia nadgodzin w/g możliwości rodziny) to możesz od razu przyjść jak ci zależy na wolnych weekendach i jednym grafiku (bo 1 raz w mc mogą ci zmienić i Cie zmusić byś przyszedł) to zastanów się nad tym
Pytania: wózki, doświadczenie i czy chcesz pracować
zdjecie uzytkownika
konrad - 2015-02-28 19:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tępe strzały z marnym żartem w id tego pod dostatkiem przykładów jest sporo począwszy od 1 powyżej mojego
zdjecie uzytkownika
xD - 2015-03-01 11:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cip cip taś taś zarobiłeś kiedyś moszną przez ucho kurczaczku? hahah boże kocham to miejsce xD
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Id Logistic?
Zadaj pytanie