Newell Poland Services

3.7/5

• About us
  • Benefits
  • Charity & Sustainability
  • Who are we looking for?

About us

• Czapury
  • Kicin
Żerniki - Newell Poland Services

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Newell Poland Services Sp. z o.o.

Opinie o Newell Poland Services Poznań

Nie przegap nowości o Newell Poland Services Sp. z o.o.!

A.

08.05.2026 15:47

Na jakie zarobki mozna liczyć na Custom Service Specialist? z językiem obcym.

no co tam

20.05.2026 11:21

Jezyk obcy czyli angielski czy inny?

Michał z Koła :D

16.05.2026 18:04

Pracowałem jako HR Data Porcessing Analyst kilka lat temu i mam bardzo dobre wspomnienia oraz opinię o firmie, jednak przede wszystkim o ludziach, który tam pracują. Pozdrawiam i generalnie polecam :)
    #AnalitykDanych

03.01.2024 04:01

Consumer Services Representative? Szukają z francuskim oraz angielskim. Jak to jest z tymi zarobkami? jednak trochę mogą one być rozbieżne skoro nie są podawane tak wprost? teraz po nowym roku mogą nastąpić zmiany w ich zakresie? czy warunki będą zależne od języka?

05.03.2026 20:58

Premie są po zakończeniu roku, wypłacane od kwietnia/maja i zazwyczaj magiczna podwyżka wynosi 6%

Yolo

20.04.2026 23:59

To chyba inna firma patrząc na podwyżki na poziomie 3% w tym roku xd

08.04.2026 15:26

Proces rekrutacyjny przebiegał w miłej atmosferze. W końcowym etapie okazało się jednak, że początkowe, jasno uzgodnione warunki nie zostały uwzględnione przy finalnych ustaleniach. Nie mam zastrzeżeń do samych wymagań, natomiast większa transparentność i konsekwencja pozwoliłyby uniknąć niepotrzebnej straty czasu. Mam nadzieję, że firma w przyszłości zwróci większą uwagę na spójność ustaleń w trakcie całego procesu.
    Yolo

20.04.2026 23:58

Jakie stanowisko?
    Virginia

11.03.2022 12:37

Jest szansa zostać Team Leaderem po dwóch latach pracy?
    Rodrigo

14.03.2022 11:41

Jak masz szczęście to tak. Warunek jest taki, że poprzedni Team Lead musi odejść lub awansować - co zdarza się, bo nie ma rzeczy niemożliwych, nawet w Newellu. Mówię tu o Consumer Service, bo w Customer Service jak się zostało Team Leaderem to już do emerytury. Szczęście oznacza też, że nie trafiło się w (usunięte przez administratora) nazywane czule Yankee Candle. Tam nie ma życia.
    Xdd

26.10.2025 01:10

Nie ma szans. Pozycje kierownicze są otwierane raz na rok i dostaje się je po znajomości. Przez to najlepsi pracownicy zwolnili się w ostatnich miesiącach

30.09.2025 22:36

Xdd

26.10.2025 01:09

ConsumerServices69

10.09.2025 22:24

Ta firma spada na psy. Ciągłe przerzucanie ludzi pomiędzy teamami, ucinanie pozycji. Na końcu zostaje 1 os na zespół i robi wszystko za 6 osób. Większość ludzi zaczęła się zwalniać już rok temu po cięciach w budżecie. Nie pracuję już więc się nie wypowiem jak jest teraz, ale z pewnością nie jest lepiej

01.02.2024 10:33

Rzetelna firma

31.03.2021 10:30

Numer kontaktowy do firmy nie działa, jest jedynie komunikat - kiedy firma jest czynna po czym rozłącza.
    Kontrahent z Pytaniem

10.12.2023 00:04

Przepraszam bardzo, ale czy biuro Newell Rubbermaid jest nadal zamkniętę???? Dzwonię na ten numer praktycznie codziennie, ale dodzwonić się nie idzie!!!! Tylko raz ktoś odebrał, ale był w zastępstwie, więc nie wiedzieli co mi odpowiedzieć!!!!!! Czy pracownik recepcji nadal jest dostępny pod wskazanym numerem telefonu tylko przez dwa dni w tygodniu? Albo wcale?!?!
    Poufne

02.01.2024 17:55

Nie da się dodzwonić. Nikt nie odbiera.
    NickiNick

07.09.2022 09:53

Czy pracuje tam dalej ta czarna dziunia, co jarała fajki na telekonferencjach i była tam jakąś szefową świeczkową? Jakimś Tl czy coś w tym stylu i pamięta jako ona miała na imię?
    Luna

30.04.2023 13:56

Obecnie 4,8 tys na ręke
    komando

31.07.2023 11:26

jak macie wykształcenie to lepiej iść do szkoły i pracować dwa etaty *2 x 18h - podstawa wtedy to 2 x 3690 = 7380 brutto plus dodatki np. na wiosce macie już do tego dodatku 738 zł . serio nie marnujcie zycia sobie tam, bo mozna duzo zarobić gdzie indziej nawet w szkole :)
    Jdj

14.03.2023 09:35

Jakie są zarobki na stanowisku pracownik magazynu ?
    Klient

10.05.2022 13:56

Wartości firmy wg jej profilu i strony internetowej: Authenticity, as we always act with integrity, honesty and transparency. Partnership, as we respect each other and collaborate to achieve shared goals. Courage, as we are bold and lead from the front to deliver breakthrough results. Agility, as we change and adapt with speed ahead of our competition. Entrepreneurship, as we create new ideas and solutions in product, process and execution. Execution, as we take decisive actions that drive every day great execution (EDGE). Simplicity, as we break (usunięte przez administratora) complexity to increase efficiency and effectiveness. Growth, as we invest in and constantly strive for personal and team development. Przykłady komentarze jej pracowników na linkedinie: "Tylko imbecyle cieszą się z elektrycznych aut. „Zielone”? Haha, dobre sobie. Ciekawe ilu z tych entuzjastów tych „zielonych” szkodników wytężyły choć sekundę resztki szarych komórek, żeby zdać sobie pytanie: „a co z produkcją, a co gorsza utylizacją tych baterii”? Szok, jacy dziś są ludzie." "Pan serio? Naprawdę nie ma pan pojęcia co się dzieje widać, smutne że człowiek z tak małą wyobraźnią zarządza tak dużą spółką." "Wymyślać sobie możesz we własnej firmie. Profesjonalizm wiąże się także z odpowiednim ubiorem, adekwatnym do pełnionej funkcji. Ale pewnie Twojemu „pokoleniu Z „ czy jak tam się nazywacie jest to obce." "Dno." "Fajnie. A pomaga ktoś Polakom, którzy nie mogę w zasadzie wrócić do Polski z Ukrainy? Chyba najpierw powinnismy dbać o swoich, a potem o uchodźców, z których ponad połowa nawet biała nie jest i ani słowa po ukraiński nie umie. Szczepienia tez nagle Niewazne, tak? Opieka medyczna, prawna, finansowa- czy w Polsce nie ma ludzi potrzebujących? Jakoś szpitale odmawiały przyjęć ludzi, ludzie umierali przez bałwanów, a teraz wszystko dla Ukrainy. Skandal." Pytanie do firmy: Czy to są wartości jakie chcecie prezentować potencjalnym klientom? Podpowiem tylko, że są to publiczne komentarze waszego Consumer Services Specialist, i jest ich ponad 100, wszystkie w podobnym klimacie. Czy to jest ta otwartość i partnerstwo jakie chcecie zaproponować swoim klientom i to są ludzie, którzy mają nas obsługiwać?
    Stasiu

09.11.2022 10:00

A czy zaznaczono, że ci pracownicy wyrażają opinię w imieniu firmy Newell czy prywatnie ? Wątpię czy w imieniu frmy, gdyż regularnie przeprowadzane są szkolenia, które jesteśmy zobowiązani przejść i tam wyraźnie się mówi, że nie wolno nam wyrażać opinii w imieniu firmy. Na rekrutacji nikt nie pyta o poglądy i stosunek do "zielonej energii", aborcji czy religii. Jeżeli komuś to przeszkadza, to może po prostu przestać robić interesy z Newell niestety ale codziennie widzę samochody z ośmioma gwiazdkami, wulgarnymi hasłami tzw. strajku kobiet (błyskawice) itp. Mam też znajomych wyrażajacych pochopne opinie, zawsze miałem ich za inteligennych ludzi ... czy mam zerwać z nimi wieloletnie kontakty teraz z powodu ich opinii różnych niż moje ? Każdy zasługuje na drugą szansę, a każdy myśli, że ma rację (ja też), nauczyliśmy się wyrażać pochopnie opinie a prawda jest taka, że nawet starsi ludzie często błądzą mimo całego życiowego bagażu.

15.03.2022 16:57

Newell Poland Services Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko Koordynator. Czy ktoś z Was brał udział w procesie rekrutacji? Podzielcie się swoimi wrażeniami.
    Filoktet

22.03.2022 16:00

Dobry proces!
    Pawlo

07.03.2022 13:57

Firma spoko na rok, czegoś się nie można nauczyć, ale za długo to tu też nie ma co siedzieć
    Stefan

28.02.2022 14:47

Nie polecam teamu Fine Writing. (usunięte przez administratora), leniuszek bez kompetencji do prowadzenia zespołu, którego połowa już szuka nowej pracy. Ja się stąd również zwijam. Walki o jakąkolwiek podwyżki, blokowanie transferów wewnętrznych przez managera, traktowanie pracowników jak numerki. Po dwóch miesiącach ścieżka rozwoju się kończy, i pozostaje day-to-day obsługa klienta, bez wsparcia managementu. Nie warto za te pieniądze.
    Barburka

05.03.2022 22:01

To jest rozkoszony słodziak i odczepcie się od niego, bo wiele zmieniło się na lepsze, gdy Sekwana wpłynęła do zespołu Fine Writing!!!
    Federer

09.02.2022 23:01

jak może być tu dobrze skoro latem sam wielki szef zwinął interes a wkrótce po nim jego zastępca z rynku NA
    Córka Elona Muska

01.03.2022 10:18

Na ORLENie razem tankowali paliwo do kanistrów ze strachu przed wojną!!
    Franek

01.03.2022 22:08

Gdzie dowody?
    Wasza Matka

07.02.2022 16:01

Omikron w pełni, a oni znowu ogłaszają powrót do biura. Nie wiem czy to komedia czy tragikomedia...
    Jeffrey

13.12.2021 12:50

Jeśli serio myślicie, że wrócimy do biura to niezłe fantazje macie w głowach :D Prawie nikt wracać nie chce, więc przekażcie to swoim szefom w Stanach!!!!
    zainteresowany

02.02.2022 13:52

Jakiego wynagrodzenia można oczekiwać na start, w waszej firmie? Język francuski i angielski
    Byk

07.02.2022 01:05

Można oczekiwać wynagrodzenia w wysokości kilu świeczek Yankee Candle zraszanych łzami pracowników
    Twój były

21.12.2021 21:01

A tak dopytam - o co ten hałas? Z tego co wiem, to wracacie do biura na jeden dzień w tygodniu, jeden! I to bez piątków. To nawet dla dla higieny osobistej warto wyjść z domu raz w tygodniu. Dodam tylko, że praca w tej firmie nie jest obowiązkowa, każdy z Was ma wybór, oby nie z deszczu pod rynnę. Wpisujcie miasta.

24.12.2021 20:18

Jednej rzeczy nie rozumiem. Co chcecie osiągnąć wypisując te żale tutaj? Decyzja zapadła w Stanach, a Wy obwiniacie wszystkich tutaj. Myślicie, że te anonimowe posty docierają do nich? Jeżeli coś nie odpowiada, to napiszcie oficjalnie mail do HR, z imienia i nazwiska. To jest profesjonalna metoda reagowania w takich sytuacjach. I żeby była jasność, też uważam, że powrót w tym momencie jest niefortunny, ale też nie przesadzajmy. Każdego dnia w biurze będzie i tak mniej osób niż w niejednym sklepie czy tramwaju. Jeżeli przestrzegasz zasad 3xD to nie masz czego się obawiać.
    CUSTOMER SERVICE (EN-PANISH)

26.12.2021 00:42

What is the salary for a customer service with english and spanish?
    CUSTOMER SERVICE (EN-PANISH)

26.12.2021 00:41

What is the salary (gross and net) for a customer service with English and Spanish?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Newell Poland Services?

Ginger Cat

17.12.2021 23:38

Pozdrowienia dla starej ekipy Newella ze Stanley Black & Decker! Zajrzyjcie do naszych ofert pracy, bo znajdziecie tam to, co Newell chce wam zabrać: Remote work - spend a lot time on Home Office! :) Nie zrozumcie mnie źle, w Newellu było spoko i ludzie fajni, ale czuć że dla tej firmy szczytem nowoczesności były przenosiny do biura w Andersii i wymiana stacjonarnych kompów na laptopy. Powodzenia w biurowym kiszeniu się i mrożeniu w zimnym open space i wdychaniu wirusa niesprawną klimatyzacją. Właśnie dla takich chwil nie żałuję, że odeszłam :)
    Dymo DE

21.12.2021 21:05

A pamiętasz dlaczego jesteś w Miele? Podpowiem - nie był to zbieg okoliczności. Dla przyzwoitości - nie wypowiadałabym się na Twoim miejscu.
    George

23.12.2021 11:14

General Electric Polska melduje się i pozdrawia dawnych kolegów i koleżanki z Newella. 100% home office, pensja warszawska, mieszkam w Poznaniu. Da się? Da się! Trzeba tylko żyć w 2021/2022 roku, a nie mentalnie tkwić w 2015. Warszawa, Kraków, Gdańsk, Katowice i Wrocław łowią pracowników poznańskich, którym zawsze kiepsko płacili, a Wy kogo łowicie? Z Nowego Sącza nawet ciężko wyciągnąć, bo pensja nie styka. Przypomnijcie sobie jaką panikę mieliście u siebie gdy Miele weszło na rynek i nagle połowa waszych pracowników z niemieckim i francuskim odeszła. Za chwile będzie powtórka, bo sobie w Newellu ubzdurali return to office, gdy absolutnie nikt nie wraca :)
    Dziki Hokej

23.12.2021 10:28

Nagłówki z dzisiejszej prasy z dedykacją dla osób decyzyjnych: 1. NEWELL WRACA DO BIURA, GDY, "w ciągu kilku tygodni do szpitali może trafić nawet milion osób zakażonych covidem - powiedział "Rzeczpospolitej" prof. Andrzej Horban". 2. NEWELL WRACA DO BIURA, GDY nadciąga Omikron, który "jest naprawdę bardzo zakaźny. Liczba zakażeń podwaja się co drugi dzień - zaalarmował przewodniczący Rady Medycznej". 3. NEWELL WRACA DO BIURA, GDY "jeszcze nie skończyła się jedna fala pandemii, a już nakłada się na nią kolejna". 4. NEWELL WRACA DO BIURA, GDY "liczba zakażeń nowym wariantem koronawirusa Omikron wzrosła sto razy we Włoszech". 5. NEWELL WRACA DO BIURA, GDY "fikcją jest to, że osoby, które zaszczepiły się w lutym, marcu, kwietniu tego roku nadal są odporne". 6. NEWELL WRACA DO BIURA, GDY "na koniec stycznia będziemy widzieli przyspieszenie i rozpoczęcie piątej fali, w tym sensie, że zacznie się dominująca pozycja Omikronu, to ona będzie definiowała piątą falę". 7. NEWELL WRACA DO BIURA, GDY "rekordowa liczba zakażeń w ciągu doby - po raz pierwszy od wybuchu pandemii koronawirusa w Wielkiej Brytanii dobowa liczba wykrytych zakażeń znacznie przekroczyła 100 tysięcy". 8. NEWELL WRACA DO BIURA, GDY "to pewne, że jeszcze w tym roku we Francji wykrywanych będzie 100 tys. zakażeń koronawirusem dziennie". 9. NEWELL WRACA DO BIURA, GDY "w Portugalii od północy 25 grudnia praca zdalna będzie obowiązkowa". Ale Newell udaje, że nic nie widzi, nic nie słyszy i że będzie fajnie. CHOCIAŻ RAZ WSŁUCHAJCIE SIĘ W POTRZEBY SWOICH PRACOWNIKÓW! CHOCIAŻ RAZ!
    Mirek z EMEA

20.12.2021 11:05

Najśmieszniejsze jest, że Newell powołał w Stanach jak się pandemia zaczęła jakiś "Future Workplace task force" - to chyba wyglądało jak polski sejm, dwa lata siedzieli, myśleli jak to wszystko będzie wyglądać, ale chyba nic nie wymyślili, bo rezultat był "a co tam, niech robią w biurze i łapią tego wirusa, wracamy wszyscy i bez wyjątków!". Na koniec wszyscy sobie pogratulowali, że odkryli to, co było przed pandemią, czyli praca z biura. Śmiech na sali :)
    PŁYWAM BOSO

20.12.2021 00:44

Uwaga - świąteczny quiz bez nagród. Jakie bonusy niezwiązane z funduszem socjalnym oferuje Newell swoim pracownikom na Święta: A) Wypłata trzynastki B) Dodatkowe płatne 2 dni urlopowe C) Świąteczna premia D) Powrót do biura w trakcie trwania czwartej fali pandemii (poziom infekcji/hospitalizacji/zgonów taki sam jak w poprzednich dwóch falach) i łączący się z tym dodatkowy bonus w postaci podwyższonej szansy na złapanie COVIDka dla pracowników i ich bliskich. Tylko jedna odpowiedź jest prawidłowa!!!!!!!!!
    Płonąca Drukarka

19.12.2021 22:23

Firma ok, ale amerykańskie szefostwo to hipokryzja pełną gębą - w jednym mailu piszą, że health, safety and wellbeing of all our employees is our number one priority, a kilka linijek później, że mimo, że pandemia szaleje, Polska bije rekord przypadków i zgonów, to zmuszają do powrotu do biura - i to nawet nie chodzi o to, że na jeden dzień tylko, ale po półtorej miesiąca mają być już trzy, a pewnie w takim tempie w czerwcu już na stałe. Health i safety na pewno nikogo tam w Stanach nie obchodzą i nawet chyba nie o dolary chodzi, bo przecież pracujemy dobrze - po prostu zdanie pracowników się nie liczy i ma być tak jak sobie w Stanach postanowili, bo co z tym zrobicie? Chcą Wam udowodnić, że nic nie możecie i będzie tak oni chcą. Ilu faktycznie internetowych napinaczy złoży wypowiedzenia?
    Zwiazki

19.12.2021 12:14

Wiecie co, czas założyć związki w tym zgniłym trupiarstwie. Na dniach spodziewajcie się proszę maila z informacja o chęci przystąpienia. Zapraszam wszystkich którym zależy na zmianie do przystąpienia do związków zawodowych. Razem damy radę ;)
    Czarne Pantery

19.12.2021 20:28

Przecież oficjalnie są, ale o ich działalności nikt nie słyszał...

Kontakt - Newell Poland Services Sp. z o.o.

Plac Andersa 7 61-894 Poznań

REGON:632034231

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    Bogdan

16.12.2021 23:15

W Poznaniu z uwagi na (usunięte przez administratora) zamknęli Stare i Nowe Zoo, a tymczasem Newell w tym samym Poznaniu i w tym samym czasie postanowił zagonić pracowników do biura i udawać, że nic się nie dzieje, a pandemia się skończyła :) Wniosek taki, że nawet zwierzątka mają lepiej niż pracownicy Newella. To była fajna firma, ale w 2016 :)
    Mahmood Shariff

15.12.2021 17:35

Companies of all sizes are rethinking their plans to send workers back to the office as the new omicron variant adds another layer of uncertainty. Google and Ford Motor are among those once again delaying their return-to-office plans. Officials in the United Kingdom, Denmark, Norway and Sweden also have asked people in recent days to work from home!!!!! BUT NOT NEWELL!!! THEY WOULD FORCE YOU TO GO TO WORK EVEN DURING A WAR!!! THEY HAVE NO MERCY!!!!! EVIL CAPITALISTS!!!
    Angelina

15.12.2021 12:19

Mamy wracać do biura, gdy pandemia się rozkręca? Dlaczego nie latem, gdy było mniej przypadków? Dlaczego nie wiosną? Odnieście się do statystyk, a nie PRowych sloganów "One Newell": - 1 października zarejestrowano w Polsce od początku pandemii 2 908 432 przypadki i 75 666 zgonów - 14 grudnia zarejestrowano w Polsce od początku pandemii 3 757 085 i 89 045 zgonów - Jaki to przyrost? W półtora miesiąca? 948 653 przypadki i 13 379 zgonów. Prawie milion w półtora miesiąca! Jesteśmy w oku cyklonu, szczepionki średnio działają, pół Europy wprowadza ostre restrykcje a tu co sie dzieje? Zaganiacie nas do biura? W imię czego?!
    Steve

14.12.2021 11:11

Pan Chief Human Resources Officer w Stanach ma tyle lat, że komputera to on raczej średnio używa, więc nic dziwnego, że chce nas zagodnić do biura znowu! Pojęcia nie mają, że sytuacja na rynku pracy jest już zupełnie inna i wszędzie praca zdalna stała się standardem!! I po co pisaliśmy w tych ankietach, że chcemy pracować z domu?! JEDNA WIELKA ŚCIEMA!!
    Stachu

07.12.2021 11:27

Fajna firma, ale jeśli nie zmienią nastawienia do pracy zdalnej (obecnie to tylko sytuacja tymczasowa) to będą przedpotopowym miejscem do pracy. Ja na pewno odejdę i cały nasz popołudniowy team także.
    Weronika

07.12.2021 11:19

Firma nie nadąża za zmianami - wszyscy na około oferuję pracę zdalna, a tu jakieś (usunięte przez administratora) z Atlanty myślą, że ludzie chcą wracać do biur. Otóż - CZASY SIĘ ZMIENIŁY!! Jeśli myślicie, że od przyszłego roku ponad 300 osób z Consumer Service i Customer Service karnie wróci do biura TO SIĘ MYLICIE!!! Odejdziemy i będziemy pracować w innych shared services w Poznaniu, Wrocławiu i Gdańsku, bo inne tego typu firmy uznają już pracę zdalną za element nowej rzeczywistości!!! ODEJDZIEMY I NIKT NIE PRZYJDZIE NA NASZE MIEJSCE!!
    Witold

25.11.2021 23:36

Pozdro dla Dymo German/Dutch Teamu!!! To były czasy!!! Mathias nadal pracuje? Polecam wszystkim Dymo na początek, bo można się fajnych systemów i procesów nauczyć, a jak ktoś ma żyłkę IT to nawet rozwinąć! Tylko nie za długo - rok, może półtorej to max, później rozwoju nie będzie, a z awansami w dawnych czasach krucho było, chyba że ktoś chce się kabanem rozpychać jak Matthias, ale nawet jemu to nie pomogło za wiele! Nie wiem jak teraz, bo już dawno nie pracuję. Fajne Dymo było, czasem wspominam te TeamViewery z rożewnieniem!! Pozdro dla ekipy!!
    Ania

02.12.2021 21:46

Mathiasa już dawno nie ma!!! Ale team dymo emea jeszcze rok temu był nadal spoko :)
    Alkohol-LW-450

01.12.2021 21:10

Spoko miejsce na max 2 lata
    Donaj

02.12.2021 21:42

Koleś, kpisz? Dwa lata to zdecydowanie za długo, spoko to może być przez półtorej roku - później robi się już nudno. Polecam, ale nie jako miejsce na stałe!!!
    ABC

15.06.2021 18:57

Dodatkowymi benefitami, o których nie przeczytacie w ogłoszeniu są mobbing i depresja.
    to proste

16.08.2021 19:53

Po co zglaszac (usunięte przez administratora) do HR? Przeciez to by znaczylo, ze beda musieli cos z tym zrobic. Szybciej znajdziesz inna prace :)
    RAF

01.12.2021 01:54

(usunięte przez administratora) i depresja ? Dlaczego tego nie zgłosiłeś do HR tylko tutaj wypisujesz takie bzdury? Wszelkie przejawy (usunięte przez administratora) są traktowane bardzo poważnie. Firma prowadzi wiele działań antymobbingowych.
    Artur

18.11.2021 21:19

Mirki, pracowałem dwa lata, nie było źle, zwykłe shared-servicowe korpo - odbierasz telefony, odpisujesz na maile, robisz zamówienia, z ludźmi z teamu wychodzisz na piwo, szefową prosisz o podwyżkę, której nigdy nie dostajesz i szukasz firmy, gdzie dadzą ci 150 zł więcej. I tak to życie się kręci.
    Lol

01.11.2021 19:40

Hej, Powiedzcie proszę ile hajsu tu da się ogarnąć na pracy z dwoma językami. Zróbmy sobie podsumowanko. Wiem ze CC 5500-6000 zł JD >6000 z Wiem ze w newell najgorzej bo Ok 4500 czy to prawda?
    CardScanFan

06.11.2021 00:50

4500-4700 to tylko z angielskim lub jakims popularnym językiem (hiszpański?) - później dają bonusy w zależności od języka, najwięcej z holenderskim (uczcie się, bo się opłaca!! Wszędzie!!), francuski i niemiecki też coś mają. Jakieś podwyżki były, ale niech się wypowie jakiś aktualny pracownik.

23.10.2021 11:55

Czy w Newell Poland Services Sp. z o.o. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
    Dżalalabad

26.10.2021 23:59

Czasem możliwa jest wypłata w świeczkach Yankee Candle. Mi płacą natomiast w kurach i kaczkach, ale słyszałem, że jak ktoś się dogada to lepsza waluta też możliwa (kozy, owce). Mam nadzieję, że pomogłem.
    Pink

20.10.2021 14:33

Nie da się tu pracować w dobrej atmosferze, supervisorzy chronią swoich długoletnich pracowników i totalnie nie zwracają uwagi na gaslighting i (usunięte przez administratora) Nic dziwnego, że każdy odchodzi w milczeniu ze spuszczoną głową. Omijajcie szerokim łukiem. Wieje toksyną

21.10.2021 11:34

Droga PINK/Drogi PINK, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Jest nam przykro, czytając o Twoim negatywnym wrażeniu. Zarzuty, które opisujesz, są bardzo poważne. Zależy nam, aby móc się do nich odnieść, ale jest to niezwykle trudne przy braku możliwości ich weryfikacji. Pragniemy zaznaczyć, że wszelkie kwestie dotyczące naszych pracowników są dla nas niezwykle ważne. Każdą zgłoszoną do nas sprawę wnikliwie badamy, zapewniając poczucie bezpieczeństwa osobie zgłaszającej. Jeżeli jesteś otwarta/otwarty na rozmowę, możesz skontaktować się z nami pisząc email na adres: [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół HR Newell Brands
    Marcin W.

22.10.2021 09:57

O jaki zespół chodzi, bo właśnie zaaplikowałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    FAFAŁ

03.09.2021 14:18

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO PRACY W CUSTOMER SERVICE - JA CIĄGNĘ DODATKOWE PÓŁ ETATU PO KRYJOMU, BO TU SIĘ ABSOLUTNIE NIC NIE DZIEJE! POZDRO DLA KUMATYCH!
    Dolk

11.09.2021 19:51

Ale dokad? Można jakieś dane? Gdzie płaca lepiej niż tu? Wiem tylko o CC czy macie jeszcze jakieś firmy, które nie pachną taka zgnilizną jak to? PS a wiecie czego ten typ się zwolnił może co nami rządził ?

Zostaw merytoryczną opinię o Newell Poland Services Sp. z o.o.

Oferty pracy - Newell Poland Services Sp. z o.o.

Customer Service Coordinator (Portuguese & English)

Customer Service Coordinator (French & English) - Yankee Candle, Parker

Customer Service Coordinator (German & English) - Parker, Yankee Candle