brak logo

Team Vikaren

Odense

Opinie o Team Vikaren

ozi 2014-09-06 23:22:40
chyba ze sie cos zmienilo niedostalem zadnych konkretnych informaci otakim terminie
01 2014-09-09 11:38:40
praca jest w systemie rotacyjnym,wraca pierwsza,jedzie trzecia i jest tam razem z drugą,pierwsza po czterech tygodniach jedzie,wraca druga na cztery tygodnie itd.
ozi 2014-09-09 13:29:16
czy ten termin po 15 wrzesnia dla trzeciej grupy jest aktualny
01 2014-09-09 14:13:08
wydaje się być aktualny,ale tego nie potwierdzają nawet pracownicy biura
ozi 2014-09-09 16:02:56
akiedy bendzie cos wiadomo na pewno duzo osob nic niewie co kiedy i jak
Pit 2014-09-10 15:47:07
Pierwsza grupa zostaje w Bułgarii bo ma ruszyć już produkcja na dwie zmiany (razem z drugą grupa).
Wyjazd trzeciej grupy -zmiana pierwszej pod koniec wrzesnia.
ozi 2014-09-12 11:31:27
jakies nowe wiesci gdzie szkolenie
01 2014-09-13 00:35:34
powinno być w UK,taką informację uzyskałem w tym tygodniu
ozi 2014-09-13 15:32:13
noto czekamy
jau3nC 2014-09-14 16:48:49
Ma ktoś może kontakt z kims kto już tam pracuje?
Ciekawi mnie jak to wszystko wygląda tj. warunki pracy, zakwaterowania wyżywienia itp.
pozdr
01 2014-09-15 00:36:45
dziwne,że nikt kto tam pojechał się nie odezwał.w Bułgarii na pewno mają net.chyba,że ich izolują od świata zewnętrznego,żeby nowi pracownicy nie dowiedzieli się o warunkach pracy i nie zrezygnowali.
ozi 2014-09-15 14:39:55
zobaczym moze nie bendzie tak zle niema co zakladac najgorszego oby ruszylo sie cos ztym szkoleniem
ozi 2014-09-16 13:42:17
ktos ma jakies nowe wiesci odnosnie wyjazdu
Pit 2014-09-16 17:57:07
Cisza... nie zdziwiłbym się jak dostaniemy info w piątek popołudniu ze w niedziele wyjazd na szkolenie.
qwert 2014-09-16 19:24:37
jestesmy w Bulagrii , jest okey i sorry ludzie ale wole podziwiac morze czarne niz forum. Dla waszego spokoju napisze ze wszystko w porzadku , zakwaterowanie , jedzenie i co najwazniejsze ekipa




Pit 2014-09-18 18:58:27
Dzięki za info. A jak nazywa się ten hotel?
hmm 2014-09-18 22:09:15
już wiadomo że wylot do UK w przyszłym tygodniu choc nie wiadomo dokładnie w który dzien :D jestem ciekaw kiedy podpisujemy umowe, czy przed szkoleniem kiedy wszystko wiemy co i jak, czy po szkoleniu kiedy moze okazac sie ze warunki płacy itd są inne niz wstępne i nie mozna juz zrezygnowac, chyba że chce się oddać koszty szkolenia :) jestem ciekaw
gosc 2014-09-19 12:11:07
wylot na szkolenie w Angli we wtorek
gosc 2014-09-19 13:29:36
Umowę dziś otrzymamy i obowiązywać będzie od poniedziałku przed treningiem. Pit to Villa Orange nie dostałeś linka ? chyba w Sozopol nie jestem pewien
1
ozi 2014-09-19 14:13:15
kto jedzie ze szczecina do berlina
Pit 2014-09-19 15:20:19
Nie dostałem właśnie, umowy tez nie dostałem (a Wy już macie?).
Dostałem tylko rezerwacje biletu i hotelu.
Ja będę jechałze sSzczecina ale w poniedziałek.
ozi 2014-09-19 15:29:58
na umowe jeszcze czekam albo dzisiaj mozliwe ze poniedzialek
Pit 2014-09-19 15:49:23
Ok. Dzięki
pablojumper 2014-09-20 20:33:22
Witajcie

Ja jadę ze Szczecina we wtorek
:) Ciekawe o której będzie zbiórka i ilu nas będzie?
01 2014-09-22 18:19:10
Dajcie jakieś namiary na siebie,jak już będziemy w Berlinie,to się jakoś spykniemy.Ja lecę jutro,tj 23.09
ozi 2014-09-22 20:09:54
witam ja jade jutro ze szczecina dajcie znac jakos pod busem kto leci na szkolenie
Roman 2014-09-25 18:17:24
Jakby ktoś zechciał odwiedzić siedzibę firmy w Vejle, niech nie zdziwi się, gdy obłsugująca biurwa z grymasem inkasenta w urzędzie skarbowym odprawi was z kwitkiem, twierdząc że na wizytę trzeba się umówić (z naszych pensji żyją).
Generalnie mocno polski vikar z najgorszymi cechami polskich firm.
Zasady pracy jak w obozie koncentracyjnym (mogę przesłać skan dla zainteresowanych)
Nie polecam.
1
qwerty 2014-09-29 01:43:22
witam , czy ktoś może mi jasno opisać jak wygląda sytuacja tam na miejscu w Burgas ? warunki mieszkaniowie , system pracy 12 h czy jeszcze wiecej dorzucaja >
Mike 2014-10-03 18:35:46
Sorry koledzy - ale to forum TEAM VIKAREN ODENSE - TeamVikaren PL - Szczecin to oddzielna firma.
Tomek 2014-10-07 15:44:19
Roman tu wiekszosc wpisów tych ostatnich dotyczy oddzialu w szczecinie i nie ma nic pokrewnego z dzialeniem oddzialow dunskich . chociaz lepiej chyba faktycznie przeniesc sie z dunskiego forum na polskie bo to inne bajki . Mają zupełnie inne oferty .
niezadowolony 2014-12-16 09:09:42
jesteśmy na 'postojowym' i czekamy na wypłate, idą święta itd a kasa na koncie miała być do 15-tego, jakaś żenada. zgłaszam sprzeciw i zbiorowy pozew
zadowolony 2015-01-19 22:10:37
Daj spokój gościu. Przedwczesna ejakulacja widzę nastąpiła;)
Kasa przyszła przed świętami, a postojowe to nie wina agencji tylko polityki.
poll 2015-02-11 00:01:59
Tak więc przygoda w Bułgarii zaczyna się od nowa.Ciekawe jak nas podzielą,czy zostanie przy starym,czy nowy układ,bo pewnie połowa zrezygnowała.Oczywiście zanim to wszystko się teraz ruszy,to wystartujemy w maju,a nie w marcu.Najważniejsze jednak,że to już pewniak:)pzdr dla wszystkich...
1
mn 2015-02-26 18:25:35
dostaliscie pit za zeszly rok od team vikaenu?
radek 2015-03-16 20:57:31
czy ta bulgaria wogole ruszy
Piter 2015-03-18 10:38:04
pewnie będzie jak za pierwszym razem ...mega poślizg na starcie, a o wyjeździe dowiemy się dwa dni przed wylotem.
pablojumper87 2015-04-04 00:42:52
Macie jakieś info czy Bułgaria ruszy przed wakacjami?
1
banjo_banjo 2015-05-04 18:37:18
Info na temat Bułgarii nie ma, ale jest info z ostatniej chwili na temat zmian personalnych w teamvikaren :-) (usunięte przez administratora)
1
pablojumper 2015-05-07 22:26:01
Ciekawe czy teraz coś się ruszy .... ponoć podpisali Rosjanie umowę z Turcją dzisiaj na budowę rury :)
ozi 2015-05-08 19:57:57
nom ciekawe wyglada to bardziej wiarygodnie
mixtet 2015-05-10 13:03:17
Witajcie!
Saipem dostał pozwolenie od klienta na rozpoczęcie prac na morzu czarnym . Niedługo pewnie dostaniemy jakieś konkretne informacje na temat powrotu:)
replize 2015-05-15 12:24:46
Hej

Przeczytałem na anglojęzycznej stronie że canusa została poproszona przez saipem o natychmiastowe wznowienie prac nad rurociągiem w Bułgarii.... powie ktoś czy wracamy czy nie? Nie wiem czy się teraz gdzieś zatrudniać jakiś poje....y stan zawieszenia. Z aps narazie cisza....:(
1
Zyczliwa 2015-06-30 22:37:55
oszusci, lepiej jechac przez firmy sprawdzone np. przez znajomych, lub bezposrednio jesli ktos ma taka mozliwosc. Internetowymi wpisami sie nie sugerujcie, latwo tutaj wstawic pozytywne opinie, a gdyby u nich bylo rzeczywiscie dobrze to by ta firma nie wzbudzala tylu kontrowersji, takze uwazajcie i korzystajcie jesli chcecie charować na obczyznie jak wół za polską stawkę.
7
WALD 2015-07-15 22:08:28
Padło, wszystko padło, projekt niewypał, kasy nie ma. nie polecam
MAG 2015-08-20 21:36:23
Nie polecam.... Praca na wezwanie . Zero planów . Pracowałam niedawno i Panie sa dosc niemile zwłaszcza pani Agnieszka zupełnie niekompetentna osoba , próbowałam kontaktu z inna pania Dorota ale odzywki wręcz chamskie , do innych sie dodzwonić nie mozna . Idźcie tam na własne ryzyko jeśli was ciśnie i pilnujcie swoich godzin .
kranex 2015-08-26 13:25:11
No wiec tak. Firma Team Vikaren w Goleniowskim Parku Przemyslowym wobec mnie byla w porzadku i jestem zadowolony z pracy i płacy oraz moim zdaniem kierownicy tez byli w porzadku i mozna bylo sie z kazdym dogadac. Robilem w grudniu 2014 r i wyplata przyszla chyba nawet wieksza jak sobie liczylem. Pare dni temu dzwonili do mnie i zdecydowalem ze ponowie prace w tej firmie poniewaz nie mam do nich zadnych wiekszych zastrzezen :-)
Anty dk 2016-05-19 13:05:10
Bardzo niezetelna firma , pracowałem unich w Danii do tej pory ani wypłaty ani świadectw pracy, firma 2 razy w roku bankruteje zmienia nazwę w czesniej nazywali sie jsv ,jsc,power job ostatnio vikar aty się Mart ze nie masz za co jeść ,w biurze źecz jasna polskie baby bardzo arogancki system rozmowy i mają zupełnie gdzieś aby coś ci załatwić , wyzysk,hamstwo,aroganstwo to dewiza tej firmy bardzo mocno niepolecam
Anty wiesniak 2016-05-19 13:10:19
Bardzo niezetelna firma , pracowałem unich w Danii do tej pory ani wypłaty ani świadectw pracy, firma 2 razy w roku bankruteje zmienia nazwę w czesniej nazywali sie jsv ,jsc,power job ostatnio vikar aty się Mart ze nie masz za co jeść ,w biurze źecz jasna polskie baby bardzo arogancki system rozmowy i mają zupełnie gdzieś aby coś ci załatwić , wyzysk,hamstwo,aroganstwo to dewiza tej firmy bardzo mocno niepolecam
kolo 2016-07-05 07:55:23
oszukują z wypłatami, pracujemy z dziewczyna dla PF i tam jest o 300 % leiej
morgi 2016-08-17 15:23:10
ta oferta o której mówisz jest z czerwca, nieaktualna już
Zostaw swoją opinię o Team Vikaren - Odense
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Team Vikaren