brak logo

SHIPCO

Szczecin

Opinie o SHIPCO

anonim 2009-05-05 12:00:33
naprawde nie ma gorszej firmy niz Shipco.(usunięte przez administratora)Stawki tez sa bardzo ale to bardzo niskie, a na dodatek szef nie wyplaca kasy od razu.
anonim 2009-05-14 18:04:50
znam temat choć w tej firmie nie pracowałem .ale znam ludzi którzy tam pracowali, polski szef to polaczek..tylko nasi potrafią być tacy.
anonim 2009-11-04 12:02:19
narzekają tylko ci co się nie sprawdzili u niego w robocie połowa z was przyszła do niego(usunięte przez administratora) a teraz go wyzywacie od(usunięte przez administratora) i wiekszość ma tupet do niego wrócić i o czym to świadczy tu właśnie polak potrafi być świnią
pracownik 2009-11-21 15:05:45
Ja mam bardzo dobre zdanie o tej firmie kasa na czas , przyjemna atmosfera, mili ludzie w Polsce a w szczegolnosci w Norwegii. Jest tan pan (usunięte przez administratora) wszyscy go tu uwielbiaja jest moim ulubionym kierownikiem, dobrze ze tacy ludzie sa wsrod nas...
szipkoman 2009-11-26 13:01:55
Tak, zgadzam sie(usunięte przez administratora) jest wspaniałym człowiekiem i wzorowym szipkomanem! Każdemu pomoże w potrzebie i zaopiekuje się na obczyźnie! Praca w Szipco jest przyjemnością a nie obowiązkiem i jeśli komuś nie pasuje to moze sobie popracować w innej firmie. Ja polecam Shipco bo to dobra firma!
gość 2009-11-27 10:40:56
Jak bym napisał że jesteś (usunięte przez administratora) to by się na mnie wszyscy (usunięte przez administratora) obrazili.
Po co zabierasz głos jak nie pracowałeś w tej firmie. I na przyszłość wypowiadaj sie tylko wtedy kiedy masz coś sensownego dopowiedzenia, żaden (usunięte przez administratora) nie pracował nigdy w shipco. Dla wyjaśnienia (usunięte przez administratora) jest pracownikiem firmy Norstec. I to między innymi dzięki niemu ta właśnie firma rozrosła się tak szybko.
szipkon 2009-11-28 20:50:00
no nareszcie porzadna opinia dzieki luka jestes najlepszy
szipkon 2009-11-28 20:50:00
no nareszcie porzadna opinia dzieki luka jestes najlepszy
anonim 2009-12-03 08:34:22
Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich którzy mają coś dopowiedzenia na tym forum aby pisali na temat SHIPCO lub ewentualnie SHIPKON. Bo widzę że kolejny(usunięte przez administratora) wyskoczył z takim tematem że administrator miał problem gdzie ten post wpiąć. Przeczytaj uważnie (usunięte przez administratora)!!!!!!!!!! pisz tylko to o czym wiesz i czego jesteś pewien. Dla wyjaśnienia prezes SHIPCO pan (usunięte przez administratora) nie miał i nie ma nic wspólnego z firmą KADET. LUKA jeśli pracowałeś w Rostocku z firmy Kadet to może twoim prezesem był pan (usunięte przez administratora)?????
Jakbyś miał choć ćwierć rozumu to byś o tym wiedział.
Luka 2009-12-03 23:29:45
Posłuchaj anonim,IDIOTĄ to ty jesteś dupolizie,bardzo cię widzę to ubodło kim, tak naprawdę jesteś łachudro?Myślisz że jesteś tak entelegentny?dziadu?to wiedz że to ty gówno wiesz albo specjalnie ściemniasz na tym forum,Firma ta buraku jakiś czas istnieje dzięki temu że jest towarzystwo wzajemnej adoracji co raz to firma jest na kogoś innego i ma inną nazwę ale to są te same małpy w tym cyrku,i wyjmij palca z dupy bo wreszcie go sobie złamiesz!IDIOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
praca 2009-12-16 07:18:37
ja od dłuższego czasu chcę wyjechać z shipco(szczecin)lecz jak dotąd mi się nie udało,może ktoś wie o jakimś wyjezdzie
1
KOWAL GDYNIA 2009-12-18 15:37:14
PRACOWALEM W NORWEGII W 2006-2007 KASA NA CZAS SZEF ANDRZEJ L SPOKO GOSC I LUDZIE Z KTORYMI PRACOWALEM SUPER POZDRAWIAM.
1
monter 2010-05-26 17:11:12
a czy na norwegie z shipco nie potrzeba czasem montera kadłubowego,może ktoś poda mi kontakt [usunięte przez moderatora]
pracownik spawacz 2010-12-12 01:31:10
Przecież każdy z nas ma wybór,i w każdej chwili może zmienić pracę (czy pracodawce) jeżeli chodzi o stawkę to kwestia dobrego dogadania się przed pracą.Może nie płaci zaraz po powrocie z kontraktu,ale dostaniesz swoje pieniądze[usunięte przez administratora]
jaaa 2013-07-04 15:27:03
ale tak jest w Norwegii czy w Polsce?
gw 2013-07-30 08:06:25
Na pomeranii niewiele sie dzieje teraz ale mozesz probowac w Norwegi. Dobry pieniadz i nie trzeba sie nadwyrezac. Jesli chodzi o mieszkanie to nie ma problemu, jak nie chcesz mieszkac na barakach to ci [usunięte przez administratora] znajdzie mieszkanie tylko musisz zaznaczyc przed wyjazdem zeby zdazyla cos sensownego wyszukac.
anonim 2013-08-12 14:52:46
Shipco płaciło podatki w Polsce ale z Norwegii przyszło mi pismo że muszę zapłacić podatek w Norwegii. W 2006 albo 2007 r wyjeżdżałem z Shipco i musiałem zapłacić ten podatek w Norwegii a w Polsce ubiegałem się o zwrot.
Teraz Shipco już nie wysyła nigdzie. Teraz jest Shipkon i jedziesz na norweskich warunkach czyli podatek od razu idzie do Norwegii.
3
mmm 2014-01-19 18:22:18
a co z ojcem dyrektorem z shipco?
anonim 2014-03-20 08:39:39
Shipco nie wysyła ludzi od 2009r. Ludzie często mylą Shipco z Shipkonem.
gumofilce 2014-11-21 11:36:15
Szipkomani wszystkich krajów - ŁĄCZCIE SIĘ!
nnnnnjjjjjj 2015-02-18 22:28:00
A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy i dlatego proszę o te info....dziekuje
heniu 2015-03-22 21:45:13
Witam napiszę mi ktoś ile shipkon płaci w norwegi spawacza
Pracownik 2015-08-11 11:24:13
Witam wszystkich których interesuje praca w Norwegi przez firme shipkon więc firma ok wszystko jest na czas nie ma problemu z mieszkaniami wypłatami oraz z transportem wszystko dobrze jest zorganizowane. ale jest problem z majstrami którzy nie maja pojęcia o pracy byli kiedyś szlifierzami a teraz wielkimi majstrami Prezes nie ma pojęcia co dzieje się na platformie FORRMAN Sławek Biedroń to zwykły cwaniak który nie potrafi czytac rysunku a karierę robi kosztem pracownika. ogólnie jest stosowany moobing na stoczni wescon przez Klamkę
2
suporex 2015-08-28 09:16:47
Bo wszyscy szipkomani to jedna rodzina. Nie ważne co pijesz ważne jest jak żyjesz! Pozdrawiam wszystkich sympatyków ruch shipco zawianych po całej galaktyce!
gumiak77 2015-12-26 14:33:59
Wszystkim szipkomanom i sympatykom ruchu shipco rozsianym na całym świecie, na święta i nowy rok życzę dużo nowych zadań w westkonie, dużo hajcu, siły do pracy i zdrowia do picia. Niech łaska Wodza będzie z wami wszystkimi!
król Julian 2016-01-18 10:13:25
Pan Sławek (Baltona) szaleje obecnie w Lansecie.Zwozi ludzi do domu przy zarobkach 3,5 tys. miesięcznie no poprotu aż chce się robić w Norwegii.Dużo wpisów w opiniach Langsetu
wiesiek 2016-02-04 11:24:32
Shipko od lat słynie z premii noworocznych. Generalnie 13, 14 a nawet szesnasta pensja w górnictwie to mały miki przy premii noworocznej w shipko. Ciepła rozmowa z Wodzem, dobre słowo a nawet obietnica rychłego wyjazdu na wczasy zarobkowo-wypoczynkowe w norwegii.. Czy można chcieć więcej?
tomi 2016-05-20 22:10:48
Firma dno pani prezes nie da się z nią pracować słyszałem że za granicą płaci po 8 euro skandal ale na dorobku jeszcze jest nie polecam
tomi2 2016-06-03 22:13:12
Tomi szlyszales napewno jak twoj klocek w toalecie sie zaycha. trzeba troszke popracowac w firmie zeby wyrazac opinie swoje. BEZMUZGU !!!
gefrajter klinke 2016-09-08 14:53:14
shipko/shipkon uber alles!
Wódz mit uns!
new 2016-10-17 22:50:14
Hej, wiecie czy w ogóle niedługo pojawią się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, bo przecież wazne jest to, żeby atmosfera teraz każdemu odpowaidała. Wiadomo, że dbanie o dobre stosunki z pracownikami przyczynia się do sukcesu całej firmy.
Zostaw swoją opinię o SHIPCO - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SHIPCO