brak logo

Famarol S.A.

Słupsk

Opinie o Famarol S.A.

Elmo 2011-10-13 10:14:06
To ile zarabiacie i jakie macie kierunki?
lolo 2011-12-29 20:00:32
średnia płaca w fam to 1300 -1500 zł a warunki pracy tragedia jak na Słupsk . Zakład zawdzięcza to detektorom biorą kasę i nic nie robią chyba ze prezes jest w firmie tak to pełna sielanka o dyrektorze produkcji to szkoda pisać to pseudo inżynier co zna się na wszystkim czyli niczym a promuje tylko synka który całymi dniami chodzi za tatusiem
ja 2012-01-09 20:47:53
Do adresata tych poniższych bzdur:
po pierwsze naucz się pisać
po drugie praktycznie każdy w tej firmie znalazł się po znajomości
po trzecie patrz na siebie a nie na innych
me 2012-01-11 21:09:28
Jesteś pewny, że to są wyłącznie bzdury?
Lepiej dwa razy pomyśl zanim coś napiszesz.....
jolo 2012-01-14 18:19:12
O przepraszam, ja zostałem zatrudniony bez żadnych znajomości - a zarabiam około 1300 .Kwotę 3 tyś zł to mam na kwartał...
lolo 2012-01-22 17:51:37
prawda o tym zakładzie jest taka to fakt ze są tu ludzie zatrudnieni po znajomości ale nikt nie ma tak dobrze jak ( usunięte przez administratora )są to ludzie co dużo szczekają ale wszystko co dobre szybko się kończy
twtwtw 2012-01-25 19:57:23
jeśli tak piszesz najprawdopodobniej im zazdrościsz, jesteś głupkiem bo inaczej nie można nazwać osoby która wypisuje tu takie brednie i jeszcze ma nadzieję że prezes to przeczyta, radzę iść do lekarza chociaż na głowę nie ma lekarstwa
xxx 2012-02-18 12:29:00
Prawda w oczy kole :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sfsdf 2012-07-01 16:04:10
Nie rozumiem dlaczego tak wszystkich \\\"obrońców\\\" to denerwuje? Skoro jest to FORUM to każdy może napisać co mu się podoba lub nie - oczywiście nie obrażając nikogo. Wydaje mi się, że każdy ma prawo do własnego zdania i opinii. Może naprawdę czas zacząć poważna dyskusję co nam się podoba lub nie.... Jeśli chodzi o sytuacje Panów( usunięte przez administratora ) to raczej taka dyskusja i tak nic nie zmieni...
zerki 2014-03-16 11:24:41
Od jakiegos czasu Famarol zmienił nazwę na UNIA, ale nadal zajmują się maszynami rolniczymi. Ciekawe co jeszcze się zmieniło.
Zygmunt 2014-06-06 16:02:25
Może ktoś napisze, co się zmieniło po za ta zmianą nazwy, bo chyba jednak coś musiało się zmienić, nie wierze, że stoją w miejscu.
konik zielone kopytko 2015-01-28 15:08:11
no własnie, czy zmiana nazwy przełożyła się w jakikolwiek sposób na sytuację pracowników i ogólnie warunki zatrudenienie w Famarol S.A.? proszę was o pilną odpowiedź bo się zastanawiam właśnie nad zatrudnieniem w tej firmie. maszyny rolnicze to mój konik, zalezy mi na takiej pracy. a szukają kogoś teraz
fabi 2015-03-31 00:56:01
Tak właściwie to chciałbym poznać wasze opinie na temat produktó tkore produkuje fama rol - nie wiem czy tutaj to dobre miejsce do zadawania takich pytań, ale spróbuję. poszukuje informacji na temat maszyn produkowanych przez famarol - jakie macie opinie i czy sami uwazacie. chociaz tutaj wiekszosc ludzi mowi o pracy.
Misio 2016-05-11 19:18:57
Wiesz co, no ja Ci powiem @radek ze każda okazja jest dobra, aby się czegoś nowego dowiedzieć, aczkolwiek muszę powiedziec, że jesli chodzi ogólnie o Famol to zadzwoń tam i jakoś będzie, zobaczysz koleżko
Zostaw swoją opinię o Famarol S.A. - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Famarol S.A.