Co wpływa na dużą rotacje w firmie?
no tak tak tylko chodzilo pewnie o to ze ofert pracy nie maja
Z moich obserwacji wynika, że jednak wciąż działają.
To prawda. Inter flora the end. Koniec filmu..

Firma zamknięta Koniec tematu
Siema Witek!!! Co tam słychać w wielkim świecie? Mikołaj był? Rózgę przyniósł czy pejczyk?
A mnie dziwi ciągłe, uporczywe dopytywanie się o te kwestie. Proszę przejrzeć komentarze zawarte w podstronach. Proszę wyciągnąć wnioski samemu!
Oni coś często szukają referenta ds. handlowych...
Golchen, najlepiej się tam po prostu zatrudnić. Wtedy sam przekonasz się dlaczego warto lub nie.
Dla chcących w Inter wraz z nowym sezonem poszukiwania nowych naiwnych :-)
Eeee, przereklamowane. Ja do dziś biorę nawet potrójną i nic nie pomaga...
W świetle polskiego prawa, internauta "Jerzy" w swoim wpisie z 24.07. zniesławił lub nawet znieważył osoby zatrudnione w firmie Inter-Flora (nie działa to w przypadku pracodawców, ponieważ zostało dokonane rozróżnienie).
zalecam lewatywę, najlepiej podwójną, podobno świetnie robi na stan umysłu, nawet najwyższe władze państwowe ja polecają!
Dzień dobły :) Pł(r)aca w tej fiłmie jest supeł :) ale tylko przez piełwszy miesiąc. No i te supeł szkolenia (płanie mózgu). Polecam tylko tym któłych nie lubię :)
Hej, napiszcie proszę jakieś widełki dla nowych w Inter-Flora, czy też jakieś naprowadzenie na kwotę, jesli niewolno Wam napisac wprost, czy jest to bliżej średniej krajowej, czy minimalnej. Interesuje mnie też, jak tutaj wyglądają rozmowy rekrutacyjne, o co takiego mogą zapytać na tych rozmowach? Pozdrawiam.
Inter Flora? Arcadia? Słaaaaabooo.
Majki, pytasz się o opłacalność pracy. Odwołam się do Twojej inteligencji, bo zakładam , że takową posiadasz. Skoro jest tyle wpisów powyżej o określonej treści, to pomyśl dlaczego się w ogóle na tym portalu pojawiły. Czy może nie z doświadczeń osób, które miały styczność z tą firmą i osobami w niej pracującymi/decydentami? Jeżeli proces analizy i syntezy nie jest Ci obcy, to wnioski przyjdą dość szybko ;)
Supeł fiłma!
To znaczy kto jest tymi matołami i darmozjadami? Pracodawcy czy pracownicy?
darmozjadów i matołów banda tyle mam do powiedzenia w tym temacie panowie i panie (usunięte przez administratora)
Oj Witek, Witek...