Inter-Flora

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 137 ocen.

Opinie o Inter-Flora

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter-Flora

Lidia

Firma jak najbardziej @ciekawy działa i prowadzi nadal swoją działalność we Wrocławiu. Czy ktoś z pracowników może się odnieść do aktualnej sytuacji w firmie? Skoro nadal ludzie interesują się tym co się tutaj dzieje, to warto dać znać.

e4r3

no tak tak tylko chodzilo pewnie o to ze ofert pracy nie maja

Mastaler

Z moich obserwacji wynika, że jednak wciąż działają.

ricki titi

To prawda. Inter flora the end. Koniec filmu..

ciekawy
@ricki titi 27.02.2016 22:53
To prawda. Inter flora the end. Koniec filmu..

dużo długów po sobie zostawili, bo niby po co by to nagle zamykali?

Tadek

Firma zamknięta Koniec tematu

Crimson

Siema Witek!!! Co tam słychać w wielkim świecie? Mikołaj był? Rózgę przyniósł czy pejczyk?

Franco

A mnie dziwi ciągłe, uporczywe dopytywanie się o te kwestie. Proszę przejrzeć komentarze zawarte w podstronach. Proszę wyciągnąć wnioski samemu!

Demichelis

Oni coś często szukają referenta ds. handlowych...

killer
@Demichelis 25.07.2015 23:55
Oni coś często szukają referenta ds. handlowych...

moze maja duzo tych referentów albo tak im nieboraki uciekaja z tego stanowiska haha

kramer
@killer 26.07.2015 14:54
moze maja duzo tych referentów albo tak im nieboraki uciekaja z tego stanowiska haha

Albo ta firma jest mało atrakcyjnym miejscem pracy...

Leopold

Golchen, najlepiej się tam po prostu zatrudnić. Wtedy sam przekonasz się dlaczego warto lub nie.

Jojo

Dla chcących w Inter wraz z nowym sezonem poszukiwania nowych naiwnych :-)

Witt

Eeee, przereklamowane. Ja do dziś biorę nawet potrójną i nic nie pomaga...

Apostoł

W świetle polskiego prawa, internauta "Jerzy" w swoim wpisie z 24.07. zniesławił lub nawet znieważył osoby zatrudnione w firmie Inter-Flora (nie działa to w przypadku pracodawców, ponieważ zostało dokonane rozróżnienie).

prawnik
@Apostoł 01.03.2015 12:39
W świetle polskiego prawa, internauta "Jerzy" w swoim wpisie z 24.07. zniesławił lub nawet znieważył osoby zatrudnion...

zalecam lewatywę, najlepiej podwójną, podobno świetnie robi na stan umysłu, nawet najwyższe władze państwowe ja polecają!

Gucio

Dzień dobły :) Pł(r)aca w tej fiłmie jest supeł :) ale tylko przez piełwszy miesiąc. No i te supeł szkolenia (płanie mózgu). Polecam tylko tym któłych nie lubię :)

igrek

Hej, napiszcie proszę jakieś widełki dla nowych w Inter-Flora, czy też jakieś naprowadzenie na kwotę, jesli niewolno Wam napisac wprost, czy jest to bliżej średniej krajowej, czy minimalnej. Interesuje mnie też, jak tutaj wyglądają rozmowy rekrutacyjne, o co takiego mogą zapytać na tych rozmowach? Pozdrawiam.

Zeus

Inter Flora? Arcadia? Słaaaaabooo.

Witek

Majki, pytasz się o opłacalność pracy. Odwołam się do Twojej inteligencji, bo zakładam , że takową posiadasz. Skoro jest tyle wpisów powyżej o określonej treści, to pomyśl dlaczego się w ogóle na tym portalu pojawiły. Czy może nie z doświadczeń osób, które miały styczność z tą firmą i osobami w niej pracującymi/decydentami? Jeżeli proces analizy i syntezy nie jest Ci obcy, to wnioski przyjdą dość szybko ;)

Śłubokłęt

Supeł fiłma!

Kramer

To znaczy kto jest tymi matołami i darmozjadami? Pracodawcy czy pracownicy?

jerzy
@Kramer 21.07.2014 14:00
To znaczy kto jest tymi matołami i darmozjadami? Pracodawcy czy pracownicy?

pracownicy ofkors

jerzy

darmozjadów i matołów banda tyle mam do powiedzenia w tym temacie panowie i panie (usunięte przez administratora)

Kobra

Oj Witek, Witek...

dusza

kolejny nabór pracowników - tym razem znów do księgowości, trzeba wymienić kadrę, która nie dała się podporządkować i nie chodziła ze spuszczoną głowa przed panem i władcą oraz pozostałą rodzinką, bo tylko takie osoby maja tam racje bytu...pseudo prezes bez wykształcenia, a wydaje mu się, że jak jest właścicielem firmy to można mu wszystko(usunięte przez administratora)

obserwator

żeby pracowac z ludzmi to samemu trzeba byc człowiekiem, a nie burakiem...najpierw nalezy zacząć os siebie, a potem stawiać niesamowite oczekiwania...szanuj ludzi to inni bedą cię szanować...dostajesz to co sam dajesz, prosta zasada w życiu!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

mario

prowizja duża ale musi być dobra sprzedaż. branża trudna i wymagająca. wybrałem spożywkę. znam ja lepiej i łatwiej się sprzedaje. zawsze możesz kierowniczce czekolade sprezentować i zamówienie leci :)

mario

Ostatnio aplikowałem tam na handlowca ale nie spełnili moich oczekiwań. 3k na start + prowizja od sprzedaży to za mało. Poza tym auto służbowe bez limitu kilometrów dopiero po miesiącu. Bezsensu. Przecież nie będę zużywał swojego albo jeścił ałtobusem.

zulu

ostatnio nawet została zwolniona osoba sprzątająca biura...

obserwator

pseudo prezes to powinien pracować w burakach a nie z ludźmi !!!

ogrodnik
@obserwator 10.06.2014 15:46
pseudo prezes to powinien pracować w burakach a nie z ludźmi !!!

No pewnie by chciał pracować z ludźmi ale trafiają się same buraki. wiem co mówię. sieje ogórki a wyrasta burak, sadze ziemniaki a tu burak. Jak żyć Panie premierze?

nik

nie polecam pracy nikomu w tej firmie,doświadczyłem tej "przyjemności" na własnej skórze,właścicielowi wydaje się, że to czasy (usunięte przez administratora),masz harować,siedzieć po godzinach,zastępować mnóstwo innych pracowników,a na koniec i tak usłyszysz,ze jesteś do niczego i na niczym się nie znasz..brak szacunku, oblizanie i upokarzanie to norma w tej firmie, a jakby tego było mało nie wypłacają w terminie wynagrodzeń...

ona

Aplikowałam na stanowisko Specjalisty ds. administracji,(kwiecień 2014) 2 rozmowy rekrutacyjne po czym postaje tel od prezesa, że jestem przyjęta. Rezygnuję z poprzedniej pracy, bo praca na miejscu zarobki nie najgorsze. Przychodzę do pracy na 1 dzień, w sekretariacie nic dziewczyna nie wie, po czym pojawia się prezes, więc uprzejmnie sie witam i mówię, że ja na 1 dzień, lekko zaskoczony wychodzi, każe czekać i okazuje się, że tej pracy nie ma.Z tego co tu przeczytałam nie byłam 1 w tej sytuacji, poza tym widzę, że ogłoszenie jest wystawione ponownie. Tak wygląda zatrudnienie w Inter-Flora Siechnice.

prorok srorok
@prorok 06.06.2014 22:39
nie bądż bezczelna jak twoi pracodawcy w tej firmie, bo doigrasz się tak samo jak oni wkrótce, ta firma to padaczka wrocławskie...

idz sie pomodl do swojego jesuska o wolna polske bez takich jak ty i zeby cie zabral do swojej firmy w chmurach :) tam podobno nic nie robisz i caly dzien sie opier.....

ona
@ona ona 06.06.2014 21:42
Nie wiem co bierzesz ale daje rade. Masz dobrego dilera :) Nie podpisałaś chociaż listu intencyjnego? Zostawiasz prace po 1 tel...

Nic nie trzeba brać aby opisać jaka jest ta firma,poza tym to nie była praca w sekretarianie, a co do wyglądu to mój jest odpowiedni, następnym razem pomyśl nad czymś mądrzejszym zanim napiszesz coś tak żenującego.

ona

Aplikowałam na stanowisko Specjalisty ds. administracji,(kwiecień 2014) 2 rozmowy rekrutacyjne po czym postaje tel od prezesa, że jestem przyjęta. Rezygnuję z poprzedniej pracy, bo praca na miejscu zarobki nie najgorsze. Przychodzę do pracy na 1 dzień, w sekretariacie nic dziewczyna nie wie, po czym pojawia się prezes, więc uprzejmnie sie witam i mówię, że ja na 1 dzień, lekko zaskoczony wychodzi, każe czekać i okazuje się, że tej pracy nie ma.Z tego co tu przeczytałam nie byłam 1 w tej sytuacji, poza tym widzę, że ogłoszenie jest wystawione ponownie. Tak wygląda zatrudnienie w Inter-Flora Siechnice.

albert

Jasne, na pewno. a w której połówce jesteś?

byłem i widziałem
@albert 04.06.2014 17:18
Jasne, na pewno. a w której połówce jesteś?

jw, byłem, widziałem i nie polecam. szkoda zdrowia.

miejscowy

ta firma to juz taka wrocławska ikona rotacji pracowników i poszukiwania nowych w ciągłych ogłoszeniach, pół Wrocławia już tam pracowalo i pewnie drugie pół za chwilę bedzie pracować hahaha

albert

1. pewnie jest przebudowa strony. 2. handlowcy zawsze maja największą rotacje bo na handlowców idą ludzie bez doświadczenia i bez wizji. Oczywiście nie wszyscy ale duża grupa. Pomyśl sam czy ktoś będzie trzymał pracownika, który nie generuje zysku? Nie wydaje mi się :)

byłem i widziałem

ze strony zniknęli handlowcy bo rotacja jest tak duża, że może budzić niepokój zarówno potencjalnych pracowników jak i klientów. takie jest moje zdanie. w dziale handlowym nie ma już chyba nikogo kto pracuje tam dłużej niż rok i wcale się nie dziwię

znawca firm
@byłem i widziałem 04.06.2014 13:53
ze strony zniknęli handlowcy bo rotacja jest tak duża, że może budzić niepokój zarówno potencjalnych pracowników jak i klientów...

prawie jak w coca coli hehe

Miszcz mowy polskiej

A mnie nasuwa się nieodparte wrażenie, że to Sheela może być copyrighterem" i "sadzić ortografy" na stronie internetowej tej firmy ;)

Sheela

@shella - bez komentarza. P.s. Copywriter nie "...righter"

Sheela

szukałam opinii na temat różnych firm, do których chciałam aplikować i nasuwa mi się jedno nieodparte wrażenie po przeczytaniu tych postów :D @Queue musisz być mega sfrustowany, skoro aplikowałeś do firmy, ale nie zdecydowałeś się na pracę w niej i tracisz czas dwa razy dziennie na pisanie swojej opinii o niej. Jeśli tak traktujesz wszystkie firmy, do których się zgłaszałeś to chyba pracujesz jako copyrighter :) Dziękuję za inne bardziej konstruktywne komentarze, były mi bardziej pomocne

Queue

@goska - konsekwencje zależą od rodzaju umowy. Btw. Tak jak pisałem wyżej wg mnie lepiej żadnej umowy z nimi nie zawierać nawet mailowej :-)

Queue

@plus i tym sposobem kolejny "zadowolony" pracownik.

Queue

Od byłych pracowników to się raczej nic nie dowiesz. Co do aplikowania to wg mnie strata czasu no chyba, że chcesz się nauczyć wyczuwać słabe firmy :-)

Queue

@goska jak chcesz to aplikuj w końcu to są tylko opinie. Ja aplikowałem, ale z moim doświadczeniem wyczułem akcje i wolałem odpuścić bo takie firmy to tylko zawracanie głowy. Jestem zwolennikiem bazowania na własnych doświadczeniach. P.S. Ta firma cały czas szuka pracowników (teraz to nawet głównej księgowej :-)) więc jak nie będziesz aplikowała teraz to spokojnie możesz to zrobić np. za tydzień albo za miesiąc :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

znawca

O TEJ FIRMIE WE WRO JEST JUZ TAKA OPINIA, ŻE KANDYDATÓW DO PRACY MUSZĄ SZUKAĆ JUZ W INNYM WOJEWÓDZTWIE BO TUTAJ WSZYSCY ZNAJĄ O CO CHODZI HAHAHA

GMAIL

branża nikogo i niczego nie tłumaczy, jeśli ktoś zatrudnia pracowników to jego obowiązkiem jest zapewnić pracę, a jeśli ludzie pracują to należy im się za to wynagrodzenie, nikt charytatywnie nie pracuje...

anonim

(usunięte przez administratora)

znawca firm

to żadna nowość Kolego, oni dają regularnie co kilka tygodni ogłoszenia na pracuj. pl i tak od kilku już lat, więc to wszystko tłumaczy, szukają bez przerwy handlowców do działu handlowego, a tam w sumie chyba jest kilka etatów, więc sobie wytłumacz skąd te ciągłe ogłoszenia z pracą ;-) Powodzenia Ci życzę, ale gdzie indziej Kolego!

Potencjalny przyszły pracownik

Czy ktoś wie co się obecnie dzieje w dziale handlowym? Bo na moją świadomość zniknęły wszystkie kontakty do handlowców. Trochę to niepokojące. Pięknie dziękuję za wyczerpującą odpowiedz.

nicky

Były pracowniku, co masz na myśli pisząc o "dawaniu z siebie wszystkiego" ? Sądzisz, że jeśli otrzymam pracę w Inter-Florze a będę w stanie klaskać uszami i drapać się stopami po głowie, to zostanie to zauważone przez Pana Prezesa?

były pracownik

Polecam tą Firmę ,tylko tym ,którzy potrafią pracować i chcą dać z siebie wszystko,wtedy zostanie to zauważone przez Pana Prezesa,kombinatorzy sami się wykruszają,a odrobina stresu jak wszędzie,polecam i pozdrawiam INTER-FLORĘ!

fachowiec

tam już jako handlowcy pracowało chyba pół Wrocławia i okolic, a drugie pół pewnie będzie wkrótce pracować po góra kilka miesięcy, więc sami sobie wyciągnijcie trafne wnioski z takiej sytuacji, takie klimaty haha, pozdro

kontra

A ja znam sporo kiepskich opinii o tej firmie.

anonim

Witam ile mozna zarobic we firmie Inter Flora wiele dobrego słychac o tej firmie wiec to pewnie na zarobki ludziom tez sie przeklada??

Anonim

Jaka pensja?

Zostaw opinię o Inter-Flora - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter-Flora