Czy braliście udział w rekrutacji na stanowisko Administrator Nieruchomości w Landeskrone 5 Sp. z o.o.? Jak wyglądało spotkanie z przedstawicielem firmy?
Kompletnie nie rozumiem poprzednich wpisów. Widocznie są to osoby, które z własnej winy rozstały się ze spółką w sporze. Jestem byłym pracownikiem Landeskrone i nigdy nie miały miejsca przytoczone fakty w poprzednich komentarzach. Atmosfera bardzo rodzinna i przyjazna, z wieloma osobami kontaktuję się, pomimo zakończenia współpracy. Sam Pracodawca jest bardzo uczciwy i nigdy nie spotkałem na swojej drodze zawodowej tak wspaniałego szefa i zespołu.
Zapewne z faktem najwspanialszego szefa. Na tyle ile znam tę firmę to nikt kto trochę tam pracował nigdy by tak nie powiedział.
Pracownicy sami powinni zrobić sobie rachunek sumienia, czy na pewno byli uczciwi i wykonywali swoje obowiązki za otrzymywane wynagrodzenie
Cóż to za zwrot akcji. Z rozmowy o kiepskim szefie doszliśmy do oceniania pracowników. Widać misją tej firmy jest nie tylko „nie płacimy kontrahentom”, ale także „obwiniamy pracownika”. Ps. Wiecie, że można odpowiadać oficjalnie jako firma, a nie trzeba używać fake nicków?
głównym przesłaniem firmy, jej misją jest "nie płacimy" zaczynając od pracowników kończąc na wykonawcach i dostawcach usług jak najdalej od tej "firmy" i wszystkich pozostałych landeskrone a jest ich ponad dwadzieścia jadne powstają a inne znikają tylko po to żeby wyzyskiwać pracowników i firmy pacujące dla nich
Nie polecam, wyzysk i brak szacunku do pracownika. Chaos w zarządzaniu. Same nadgodziny i robienie prywaty dla szefa. Sztuczna atmosfera i obgadywanie za plecami. Już na rozmowie rekrutacyjnej trzeba było czekać na spóźnionego prezesa.

Jak się pracuje w Landeskrone 5 Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Landeskrone 5 Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.