Co możecie powiedzieć o pracy w firmie Giełda Kaliska Sp. z o.o.? Z tego, co widzę, poszukują kogoś na stanowisko Pracownik Obsługi
Trzeba strzec się co niektórych pracowników bo donoszą do biura jak kogoś nie polubili (panie) to zrobią wszystko aby został zwolniony tak naprawdę nie cofna się przed niczym dochodzi do pomówień które nie są prawdą. No cóż jak mawiał Książe Niccolo Machiavelli " cel uświęca środki". Powodzenia nowym pracownikom
Jakie warunki pracy są w Giełda Kaliska Sp. z o.o.? Czy jest szatnia i/lub stołówka pracownicza? Czy organizowany jest dojazd do pracy dla osoby pracującej na stanowisku Kierownik?
Warunki pracy są naprawdę dobre nawet powiedziałbym ze bardzo dobre zależy na co patrzysz ? -jedyny taki minus, że czasem wypadnie praca w święta i weekendy
Jaka atmosfera jest między działami w Giełda Kaliska Sp. z o.o.?
Mają teraz ogłoszenie na kierownika sprzedaży. Pisaliście tu wcześniej o słabej atmosferze. Możecie powiedzieć czy coś w tej kwestii się zmieniło? Czy nadal pracownicy są raczej niemili dla nowych?
brak premii brak wolnego w weekendy i święta
Na jakich zasadach zawierana jest umowa o pracę w firmie Giełda Kaliska Sp. z o.o.? Pojawiło się ogłoszenie na Pracuj.pl 13 września

Wyplata na czas Praca dla każdego kto lubi spędzać czas w pracy W Święta Niedziele W Ogólnie weekendy
Że na czas to super ale skoro te dni tak wymieniasz to one pewnie lepiej płatne są? wiadomo ile?
Jak dzieci, masakra :D Najlepiej z nikim nie rozmawiać faktycznie, bo potem się to zawsze odwraca przeciwko tobie. Słabo...
Poszukują pracownika bo zwolnił mnie na okresie próbnym pracownice rozgrywają swoje rozgrywki donoszą do biura i jakaś tam chcę aby zatrudniona została jej koleżanka. Z facetami spoko się pracuje ale kobiety są tam ciężkie i ciężko się wpasować ma wrócić ich kolega kierownik jak się nie wpasyjesz to po pracy powodzenia
Pracownicy nawet mogą zmieniać grafik jak chcą i nie ma nikt na to wpływu jak dla mnie żenada, a tekst jak dzieci znam i jak domniemam napisała go osoba zarządzającą która nie radzi sobie z pracownikami
Jak by był kompetentny kierownik i nie opowiadał bajek na rozmowie o pracę przestał kolorowac rzeczywistość to nie było by problemu. Nowi ludzie zmieniają się tam jak rękawiczki wyjeżdżając na giełdę sami o tym mówią i jak się uważnie słucha to tak jest. Pracownicy którzy są stali kontrolują kto może pracować i tak naprawdę oni decydują czy będzie się pracować do pracy idzie się pracować i po pieniądze, a nie wlazic komuś w (usunięte przez administratora) żeby tylko ja zachować bo to żadna rewelacja pracować wszystkie dni, a mało tego nie ma żadnej możliwości rozwoju więc sorry, ale to jest słabe...... i dziecinne jest to że osoba zatrudniająca ma słabe kompetencję i kieruje się przy zatrudnieniu niewiadomo czym to jest slabe albo wiadomo i żeby chronić swój tył poświęci wszystko pozdrawiam
co prawda to prawdo babom najlepiej współpracuję się z chłopami bo Pan Bóg tak stworzył ludzi ze baba do chłopa pasuje jak wtyczka do gniazdka ;) chociaż ino nie zawsze a to tyż prawda
nie skomentuje tego jeśli przychodzisz do pracy to masz pracować a nie pogaduszki sobie uprawiać
No racja, pogaduchy to może nie ale ogólnie komunikować się w jakikolwiek sposób to raczej można?
Nie rozumiem dlaczego w Niedziele od 6 rana są tylko dwie kolejki Powinny być 4 tak jak na giełdzie warzywnej są 4 stanowiska i kolejka idzie w miarę sprawnie To ja się pytam właścicieli giełdy dlaczego w niedziele od 6 nie mogą być tez 4 stanowiska otwarte ?
Intersująca alternatywa w stosunku do wielkopowierzchniowych sklepów typu Biedronka itd N Plusy pracy -punktualna wypłata -brak presji ze strony kierownika -elastyczny grafik pracy -premia kwartalna -można robić zakupy na miejscu ( po pracy lub w trakcie klienci są tak mili ze dowożą towar) Minusy Pracy - pełnienie dyżuru w wybrane święta( rotacyjnie)
a co jest śmiesznego w cyrku nie bardzo rozumiem nikt nie będzie klaskał czy dawał Ci wypłatę premie za siedzenie tylko za prace :)
No ale ten minus chyba przechodzi w plus, bo pewnie o wiele lepiej płatne te dni są? Jak tak to ma ile więcej można liczyć?
Czyli później z czasem indywidualne podwyżki są również w miarę łatwo negocjowane? Coroczne też występują?
Praca na Giełdzie Kaliskiej Realistyczne spojrzenie na tle innych miejsc pracy jest takie że, Jedyny Minus +praca odbywa się w dni świąteczne i godziny nocne ale nie wszystkie bo to rodzaj służby jak straż czy policja ale należy wymienić plusy -bardzo elastyczny grafik pracy -Kierownik może dać np kilka dni wolnych jeśli potrzebujesz -premia nawet świąteczna plus premia wakacyjna plus premia za kwartał wiec wychodzi więcej niż w innych firmach a praca nie jest ciężka -"ciężka" praca tylko w sezonie warzywno-owocowo-ogórkowym czyli tylko na czas wiosny wakacji wczesnej jesieni wychodzi razem 2-4 miesiące a reszta serio powiem ze przychodzi się do pracy jak do domu- nie odczujesz wielkiej różnicy - -
Wynagrodzenie na czas nawet wczesniej przed dniami swiatecznymi...
Wiele osób jest zainteresowanych losami firmy Giełda Kaliska Sp. z o.o.. Jeżeli masz ciekawe informacje na jej temat wypowiedz się na forum.
Jak się pracuje w Giełda Kaliska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Giełda Kaliska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Giełda Kaliska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!