Big Star Limited Sp. z o.o.
2 308

Opinie o Big Star Limited Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Big Star Limited Sp. z o.o.

Kasia87

Czy ktoś wie czy firma daje umowy na czas nieokreślony?,nie długo kończy mi się umowa i powinnam dostać na stale i nie wiem czy mam na co liczyć

Alex27
@Kasia87 05.07.2018 15:21

Tak przedłuża, ja dostałam i moja koleżanka z innego sklepu BS rowniez dostała na czas nieokreślony. Jak dobrze pracujesz, realizujesz plany, robisz swoje, masz poparcie Kiero, to bez obaw

Kasia87

Czy ktoś wie czy firma daje umowy na czas nieokreślony ? Powinnam dostać teraz na stałe i nie wiem czy mam na co liczyć

Pracownik sklepu

Uwaga!!! Dyrekcja jeździ i sprawdza funkcjonowanie sklepów.

Szukasz pracy?

ANONIM

Co myslicie o przedluzeniu promocji i sprawdzaniu naduzyc i zwrotu za bledy?

Zola

Czy moze mi ktos wytlumaczyc czemu nasza firma nie wprowadza promocji do systemu tylko musimy wszystko za kazdym razem sprawdzac z lista? Jeszcze teraz przedluzenie promocji -50%, nowe rzeczy ktore nie wchodza w promocje, lista basic zmieniona i rozszerzona o inne rzeczy (usunięte przez administratora)Kurde, nie dosc,ze ciezko jest wyrobic premie, pensje sa smieszne, to jeszcze za wszystko nam zabierac.. nie dziwne ze wszedzie jest taka rotacja i nikt nie chce tu pracowac..

Nowa12

Kto decyduje o przedłużeniu umowy kierownik sklepu czy rks?

Stary
@Nowa12 09.06.2018 06:49

Zależy Komu? Kierownikowi przedłuża umowę RKS, a w sklepie o przedłużeniu umowy pracownikowi decyduje Kierownik sklepu

pracownik

(usunięte przez administratora)firma ma wspaniałych pracowników na sklepach dlatego wykorzystanie ich na wyższe stanowiska pracy POPRZEZ ZAPROPONOWANIE im (konkretnym pracownikom sprawdzonym, rks znają pracowników kto do czego się nadaje) np. stanowiska rks jest wspaniałym rozwiązaniem. (usunięte przez administratora)

Ciekawski

Ktoś się orientuje jaka stawka dla zastępcy i samego kierownika (podstawa + premia)? Idzie 3 tysiące na rękę bez problemu wciągnąć?

kierownik
@Ciekawski 31.05.2018 15:34

ok 2,500zl z premią jeżeli dobrze pójdzie mówię o kierowniku

Nick

Firma nie dba ani o klienta ani o pracownika. Szczerze odradzam.

poszukująca7

Obecnie na stronie BS wisi ogłoszenie dot. pracy na stanowisku księgowej oraz copywritera w Kaliszu. Polecacie / odradzacie ? ;) jakie wynagrdzenie, i warunki pracy?

Bzyk
@Były 30.11.2017 15:47

Mam pytanie jak wygląda call center w sklepie internetowym . Jaki jest kierownik itd ?

kiero

A ja myślę BSowo,ze jestes z centrali. I lejesz wodę. Wiem to.

Bzyk
@BSowa 11.05.2018 21:17

Jak wygląda praca w biurze ? Jaka atmosfera .

Pracownik BS

Wystawiam pozytywną opinię o firmie. Jak w każdej firmie , z niektórymi decyzjami firmy się nie zgadzam lub są dla mnie zaskoczeniem . Ale jestem pracownikiem, pracując w firmie mam wykonywać swoje obowiązki dobrze, a nie negować jej zarządzenia . Bardzo podobają mi się ostatnio wprowadzane zmiany, i widać że firma stara dbać się zarówno o klienta jak i pracownika.

Zadowolona
@Lola 22.05.2018 18:28

Ścieżki kariery, podwyżki, możliwość rozwoju i awansu, dla tych, którym się chce pracować i robić swoje :-) ja zostałam doceniona

Kiero

Jak masz wyrobione wskaźniki, to audyt masz zaliczony. Bez wyników i wyrobionych wskaźników, nie masz co liczyć na premie za audyt, tak jest teraz i tak było wcześniej.

pracownik BS
@Kiero 13.05.2018 18:29

nie do końca mogę się z tym zgodzić , jeśli nie zrobisz wskaźników i nie wykonasz celu, ale wszystko poza tym jest na plus, to szansa na premie audytową jest.

BSowa

A ja...ja uwielbiam pracę w Big Starze, pracuję z cudownymi ludźmi, na których mogę liczyć w życiu zawodowym jak i prywatnym. 3 minione lata w Big Starze to najlepszy czas zawodowy w moim życiu. A centrala...raz jest lepiej raz jest gorzej. Wzrosty są wykazywane w naszym przypadku to u nas spokój, spokój i jeszcze raz spokój. Każdemu życzę tak zgranego zespołu.

BSowa
@Zawiedziona 16.05.2018 07:55

Śmiać mi się chce kiedy widzę komentarze "jesteś z centrali" (usunięte przez administratora)

Hura

W koncu zrobili porzadki(usunięte przez administratora)

Zawiedziona
@Hura 15.05.2018 08:43

Chyba nie,my nadal walczymy z regionalnym

Wojtek

Ha,ha,ha. (usunięte przez administratora) napewno jesteś zadowolony.

kierownik
@Wojtek 12.05.2018 09:32

tak jestem zadowolona i ja i mój zastępca(usunięte przez administratora)

ona

Podwyżki stały się faktem!☺

Bilans 0
@ona 09.05.2018 07:20

(usunięte przez administratora)Podwyzki sa a za audyt zabrali wiec i tak jej nie odczujemy (usunięte przez administratora)

Olga

Do Bsowa a jednak jesteś z centrali,miałam rację. (usunięte przez administratora)

BSowa
@Olga 12.05.2018 06:50

Jedyne co mogę powiedzieć to, że współczuję ludziom pracującym w firmie którzy nie wierzą że w praca w BSie może sprawiać naprawdę ogromną przyjemność. Praca w sklepie nie za biurkiem w Kaliszu. Pozdrawiam BSowa.

Podwyzka bez podwyzki

Nie wierzcie w te podwyzki! (usunięte przez administratora) Brawo wielkie brawo dla strategow i analitykow!

jaka podwyżka
@Podwyzka bez podwyzki 26.04.2018 10:59

jakie podwyżki? 3 lata zastępcą kierownika i ani grosza wyższej pensji..

Bunia

Czy ktoś może mi napisać jak wygląda praca w biurze ? Aktualnie szukają księgowej. Chodzi mi o ogólne warunki, wynagrodzenie oraz atmosferę w pracy. Będę wdzięczna za info.

Mariusz

Nie polecam pracy w firmie Big Star.

Miodek

(usunięte przez administratora) szkoda czasu, omijać szerokim łukiem.

Doświadczony

(usunięte przez administratora) Ja osobiście dużo nadgodzin robiłem w każdy wolny dzień przychodziłem do pracy gdy tylko trzeba było prowadziłem sklep (usunięte przez administratora) bo nie miał kto prowadzić sklepu A potem (usunięte przez administratora) kogoś nowego zatrudnili(usunięte przez administratora)

Luiza

A o co chodzi z tym dekoratorem? Ktoś wie coś więcej?

On

O co chodzi z tym dekoratorem? Ktoś wie coś więcej?

kierownik

Chciałam zapytać,czy dostaliście awanse no i podwyżkę pensji.bede wdzieczna za odpowiedz

Nikj
@kierownik 25.04.2018 08:16

Osoby z najdłuższym stażem, teraz jeszcze kierownicy i zastępcy dostaną. No i osoba wybrana na dekoratora, choć tutaj jeszcze nic nie wiemy jak to będzie wyglądać.

Pracownik

To regionalni sobie zmieniają zespoły A firma im na to pozwala . Wola nowych niedoświadczonych pracowników niż stałych. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam tą"firmę" .

Kiero
@Niezalezna 21.04.2018 08:52

Powiem Ci tak,masz 20 lat i myślisz,że zjadlas wszystkie rozumy. Nawet nie wiesz dokładnie co piszesz. Jesteś typowym pracownikiem (usunięte przez administratora) jakich setki. A tak naprawdę (usunięte przez administratora)nawet nie wiesz na czym polega odpowiedzialność za swoje decyzję o jakiej piszą ludzie którzy tu pracują. (usunięte przez administratora)

sprzedawca

Czekam na emaila w którym to sprzedawcy będą oceniac (mocne i słabe strony) kierownika sklepu.... a nie tylko kierownik ocenia wszystkich "pod sobą"...

Sprzedawca
@Sklepowa 17.04.2018 10:26

firma myśli że kierownicy wybrani przez nich są "idealni" ... a tak naprawdę większość kierowników bierze tylko kasę za nic ...a ich codzienne obowiązki wykonują sprzedawcy oraz zastępca.... Zmiany z kierownikiem wglądają tragicznie i chaotycznie ... nie wiem jak takie osoby planują swoje życie skoro dnia nie umieją sobie zaplanować ...

Były pracownik

Pewna regionalna obsługiwała klienta byłem tego świadkiem . Będąc na jego miejscu nie kupił bym nic tak samo zrobił klient wyszedł niezadowolony. Wy macie prawo nas osądzać?Zero kompetencji i doświadczenia w pracy z klientem wy nam wypominacie standardy klienta których sami nie znacie ?wola zatrudnić kogoś kto pracował w banku niż awansować stałych I rzetelnych pracowników .

Doświadczony
@Zaciekawiony 16.04.2018 20:31

Tak

Wojtek

U mnie dziewczyny dostały awanse 100 zł. (usunięte przez administratora)

Doświadczony
@Wojtek 13.04.2018 09:09

Dostały 100zl bo najniższą krajowa poszła w górę ? ????????????

Zostaw opinię o Big Star Limited Sp. z o.o. - Kalisz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Big Star Limited Sp. z o.o.