CORRECT K. Błaszczyk i Wspólnicy Spółka komandytowa

Ociąż

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 880 ocen.

CORRECT K. Błaszczyk i Wspólnicy Spółka komandytowa
2 880 6 1

Opinie o CORRECT K. Błaszczyk i Wspólnicy Spółka komandytowa

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CORRECT K. Błaszczyk i Wspólnicy Spółka komandytowa

ciekawy

Coś na temat działu produkcji materacy Lateksowych??

Don Flotatore
@United 19.07.2018 08:01

A pana panie United rozpoznałem od razu :))))

anonymous

Tragedia.

Agata

Czy firma CORRECT zapewnia Wam oprócz wynagrodzenia dodatkowe profity? Popularne jest udzielanie dofinansowań na karty sportowe, dojazdy do pracy lub pakiet socjalny. Jak Wasz pracodawca stara się doceniać pracowników?

PANŁADNY
@Marek 16.07.2018 17:14

Udaj się do działu kadr wypełnij wniosek. Opcji cenowych kilka do wyboru w zależnosci jak intensywnie chcesz z karty korzystac.

dawid

ile zarobi na początku inzynier utrzymania ruchu?

PANŁADNY
@dawid 13.07.2018 16:43

Dokładnie ile to ci nie powiem ale nie zawiele chyba bo znam jednego co pierwszy rok na tym stanowisku zawsze był pusty tydzień przed wypłatą ;))) Ogólnie zasada jest przeważnie taka że do stanowisk menagerskich jak masz czyste rączki i koszule = mała wypłata Upieprzony, spocony = przyzwoicie

Qwerty

Czy jest szansa że jeśli pójdę do pracy z druga osoba to czy jest szansa dogadania się i dania nas na te same zmiany?

donik
@Qwerty 07.06.2018 17:48

jasne ze tak.

On

Wie ktos cos wiecej o tym losowniu 1000 za frekwencje? To w lipcu nie mialo byc?

111
@On 05.07.2018 21:31

w tym koszyku są nazwiska samych liderów ich przydupasów itd.

anonymous

PANIE BŁASZCZYK I PANIE KACZMAREK , CZY PANOWIE WOGÓLE WIEDZĄ CO W TEJ WASZEJ FIRMIE SIE DZIEJE W SPRAWIE PRZYJĘĆ DO PRACY ? SA RÓWNI I RÓWNIEJSI .W WASZEJ FIRMIE CZEKA SIE NA PRZYJECIE DO PRACY PONAD ROKKKKK - TAK PONAD ROK . LUDZIE SA ODSYŁANI Z KWITKIEM ,I CIĄGLE IM SIE OBIECUJE ZE BEDA PRZYJĘCI . TE ETATY KTÓRE SĄ , PRZEZNACZONE DLA OSÓB , I PRACĘ 8 MIO GODZINĄ ,NIE MAJĄ SZANS ABY DOSTAC SIE ,CHYBA ŻE KTOS MA SZEROKIE PLECY. JA SWOJE CV - DOSTARCZALEM CHYBA 4 RAZY , I CIĄGLE DZIWNYM TRAFEM CV GINEŁY. DO DZISIAJ NIE MAM PRACY W WASZEJ FIRMIE ,PO MIMO UKONCZENIA WYŻSZYCH STUDIÓW, PRACY RÓWNIEZ ZA GRANICA , I DUZE DOŚWIADCZENIE Z PRACA ,KIEROWANIEM LUDZMI . WIEM PANOWIE DYREKTORZY ŻE MACIE SPORO OBOWIĄZKÓW, W TAK DUZEJ FIRMIE , ALE PROSIŁBYM O DOGŁBŁEBNE ZAINTEROSOWANIE SIE PANÓW, PRZEDEWSZYSTKIM PRACĄ KADR . DZIWNE MI SIE WYDAJE ,ZEBY W TAK DŁUGIM CZASIE , I TYLE DOSTARCZANYCH CV, NIE MOZNA BYŁO ZNALEŻSĆ W WASZEJ FIRMIE PRACY . NIE POTRAFIE ZROZUMIEĆ PRACOWNIKÓW KADR W WASZEJ FIRMIE . UWAŻAM ZE JEST TO BARDZO KRZYWDZĄCE POSTĘPOWANIE KADR . W STOSUNKU DLA OSÓB KTORE CHCĄ PRACOWAĆ W WASZEJ FIRMIE .POZDRAWIAM SERDECZNIE

ja
@anonymous 06.07.2018 14:01

teraz biorą tylko ukrainę.

nick

Masakra jaką te firmy mają na rynku opinie wśród ludzi,kalisz,ostrów i okolice a najgorsze w tym wszystkim jest to że w tym opiniach jest 100% prawdy.Aż wstyd się przyznawać że się tam pracuje.

PANŁADNY
@nick 09.07.2018 11:28

A ty czytasz czasem te odpowiedzi? Zobacz wyżej.

Agata

Czy CORRECT K. Błaszczyk i Wspólnicy Spółka komandytowa poszukuje aktualnie pracowników? Czy posiadacie informacje na jakie stanowiska poszukiwani są pracownicy? Jakie należy spełniać wymagania? Jakie warunki zatrudnienia oferowane są na początku współpracy?

Rugy

Klime by zamontowali.Kadry mają mimo że fizycznie nie robią a pracownik fizyczny ma sie ugotowac

Pracownik
@KomisjaRoman 12.06.2018 23:25

Niechcij tej wody w tych półlitrowych butelkach,rok czy dwa lata temu jak po zamawiali pełne palety tak w tych upałach zaczęły się psuć i jak się napiles tak w ustach smak samego plastiku,pies by tego nie wypił.

Dek

Co to za oboz masakra góra jak nie wiem a koleś łazi i sprawdza czy nogawek nie podwijasz a na magazynie kierownictwo i także inni pracownicy w ubraniach prywatnych w krutkich spodenkach paraduja po co ten magazyn buduje hyba imigranci będą tam pracowac heh

Stasio
@Dek 13.06.2018 22:03

jak uzasadnia to że nie można mieć podwiniętych nogawek ? jak ktoś zasłabnie z gorąca i sobie rozbije głowę to kto będzie za to odpowiedzialny ?

Zapomnij

Zwlekają w sprawie podwyżek.Mieli zebranie na którym ustalili tylko to ze muszą zrobic nastepne zebranie w sprawie tego czy bedzie podwyżka.Nie wiadomo czy sie smiac czy płakac

Agata

@Buli Może rozwiniesz swoją opinię o szczegółowe uzasadnienie Twojego zdania na temat współpracy z firmą CORRECT? Detale zwiększają wiarygodność takiej opinii. @Renia @Nick Czy problem zgłaszany był kierownictwu, czy instytucjom ponad firmą? Dajcie koniecznie znać, jeśli sytuacja się zmieni.

Ras
@Agata 04.06.2018 16:16

Z tym zgłaszaniem kierownictwu to nie wygłupiajmy sie.Przecież przez ich decyzje jest tak zle w firmie

Pracownik cp

A czy to prawda, że gruby jeszcze przytył?

Obcy
@Pracownik cp 28.06.2018 03:20

Może Gruby jest w ciąży 500+ i te sprawy ;)

Agata

Czy posiadacie aktualne informacje odnośnie nowych ofert pracy? Na jakie stanowiska firma CORRECT K. Błaszczyk i Wspólnicy Spółka komandytowa potrzebuje pracowników? Jakie są wymagania i warunki zatrudnienia? Odpowiedzi na te pytania będą pomocne dla osób poszukujących pracy w Ociążu.

pracownik M-1

Na montażu-1 tylko obiecują i nic więcej i wymyślają nowe stanowiska na menadżerów

Przeczkolak

Pracowalem na wozku bylem zadowolony polecam rozladunek surowca w correctcie ! Pozdrawiam znajome twarze !

Agata

@No name mpi Drogi Użytkowniku, zacznijmy od tego, że jestem moderatorem forum GoWork.pl i moim zadaniem jest dopytywanie użytkowników o szczegóły ich współpracy z firmą CORRECT, aby inni użytkownicy mogli od razu zapoznać się z konkretnymi oraz szczegółowymi informacjami. @nick Popraw mnie, proszę, jeśli źle Cię zrozumiałam, ale z Twojej opinii wnioskuję, że nie jesteś zadowolony z pracy w firmie CORRECT. W takim wypadku chciałabym Cię prosić, abyś napisał, co konkretnie powoduje, że masz takie zdanie? Prosiłabym Cię o więcej informacji na ten temat. Pisząc merytoryczną odpowiedź na pewno pomożesz innym użytkownikom.

Goodbye
@nick 27.06.2018 23:35

Słuchaj zawsze możesz to Ty założyć związki zawodowe . Zostać ich prezesem a wtedy Cię nie mogą zwolnić . Dlaczego jeszcze tego nikt nie zrobił ? Walcz o dobra ludzi w ich imieniu żaden problem . Ja miałem takie plany ale gdy wrócę z urlopu zabieram papiery , bo już zdążyłem znaleźć sobie inną pracę podczas wolnego :) koniec z tym chorym zakładem

niki

gerhard ma dziewczynę razem pracują

niki
@Ja 27.06.2018 09:08

nie pałka między nogami tylko Magda

brak nn

Zastanawiam sie jak pracownik ma montazu 1 pracujacy przy "tasmie" ma isc nalac sobie wode z baniaka i do czego. Ma opuscic stanowisko?

Monter

Montaż1 wiadomo coś o podwyżkach?

Monter
@Monter 15.06.2018 07:46

Halo montaż :) ciekawy jestem

Agata

@I co teraz @Obcy Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum, gdyż Wasze wypowiedzi go łamią. Forum nie jest miejscem do obrażania kogokolwiek. Dbamy o to, by każda zamieszczona opinia była jak najbardziej wiarygodna, a brak szczegółów oraz niecenzuralne wypowiedzi niestety obniżają znacznie wiarygodność. Jeżeli jesteście pracownikami firmy CORRECT K. Błaszczyk i Wspólnicy, może podzielicie się opinią na temat współpracy, tym razem już kulturalnie i dbając o merytorykę?

Heee
@Jo 20.06.2018 09:55

Każdy operator tak ma niezależnie od działu. (usunięte przez administratora) mają nawet 16zl

Agata

Chciałabym Was upomnieć o zachowanie odpowiedniego toru dyskusji oraz o kulturę wypowiedzi, gdyż niektóre komentarze są niezgodne z regulaminem. Firma CORRECT aktualnie poszukuje pracowników na wiele stanowisk. Pełną listę ofert pracy możecie zobaczyć tutaj - https://www.gowork.pl/praca/correct-k.-blaszczyk-i-wspolnicy-spolka-komandytowa;pr Wrzucam link dla każdego zainteresowanego. Jeśli ktoś z Was zdecyduje się aplikować na któreś stanowisko - zachęcam wtedy do napisania, co na rozmowie kwalifikacyjnej zostało zaproponowane.

No name mpi
@Agata 20.06.2018 21:19

Tutaj są opinie o correct,a Ty żadnej opinii jeszcze nie dodałaś,więc siebie upomnij.

Jo

Jakieś 500 plus w te wakacje będzie, czy nie ma na co liczyć?

Dżabar
@Jo 18.06.2018 10:33

Ten, co wtedy to wymyślił, już nie pracuje. Odpowiedz sobie sam.

Obcy

A jak kogoś piłka nie interesuje, to po co to wolne?

Obcy
@KomisjaRoman 16.06.2018 00:20

Drugie zmiany, w dniach meczy Reprezentacji Polski mają wziąć urlopy, lub mają odrobić w soboty

Agata

@PANŁADNY Czy finalnie sprawę udało się rozwiązać na korzyść pracowników? A może podjęto jednak dalsze kroki? Daj koniecznie znać, czy coś się zmieniło w kwestii warunków wykonywania pracy. @Nick Jestem tylko moderatorem forum GoWork, a moim zadaniem jest dbanie o jakość wypowiedzi użytkowników i zadawanie pytań odnośnie pracodawców. @KomisjaRoman Czy zatem mogę liczyć na to, że przedstawisz nam tutaj na forum obie strony współpracy z firmą CORRECT? Pamiętajmy, że im więcej szczegółów, tym opinia jest bardziej wiarygodna i wartościowa.

PANŁADNY
@Agata 13.06.2018 22:09

Nie udało się ale ja się przeniosłem :)

Tys

Na hali sauna.Dodatkowej przerwy nie ma

Agata

@Chętny do pracy na magazynie, aplikowałeś do CORRECT K. Błaszczyk i Wspólnicy czy dopiero rozważasz tę możliwość? Jeżeli weźmiesz udział w rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie, to proszę Cię o przedstawienie warunków zatrudnienia jakie zostaną Ci zaproponowane na rozmowie kwalifikacyjnej.

KomisjaRoman
@Agata 15.05.2018 20:38

Ludzie szukaja odpowiedzi dlaczego nikt nie chce pracowac na magazynie, operatora wózków szukać trzeba chyba w innym wojewodztwie. Mało pracowników przez co reszta pracujacych dostaje po garach, nadgodziny praca w ciaglym stresie, szybko szybko bo bedzie postój. Ogrom pracy który nakładany jest przez kierownictwo i ich STANDARDY ciężko ma sie z prawidłowym obsadzeniem stanowisko, z powodu braku wykwalifikowanych pracownikow którzy odeszli ze wzgledu finansowych itp, a nowi tylko ze wschodniej granicy. To jest obłędne koło które chyba nie bedzie miało końca ludzie chca zarobić ale wiecej jest minusów pracy w tym zakladzie niż pozytywów.

777

To co się dzieje w tych firmach to przechodzi ludzkie pojęcie,ludzie zwalniają się lawinowo a właściciel firmy ma to centralnie w tyłku nawet się nie zainteresuje tym jaka jest przyczyna tych zwolnień.A prawda jest taka że powodem tych zwolnień są nieodpowiedni ludzie na stanowiskach lider,kierownik,manager którzy prowadzą nagminny mobbing wobec pracowników strasząc zabraniem premii już za byle co psując praktycznie doszczętnie atmosferę między pracownikami co prędzej czy póżniej kończy się tym że taki pracownik się zwalnia bo lepiej się zwolnić niż psychicznie wykończyć wśród debili.Panie Kaczmarek z całym szacunkiem ale jest pan słabym pracodawcą jak na człowieka w pierwszej dziesiątce najbogatszych,osobiście za to co się w Panskich firmach dzieję i to że Pan tym się nie interesuje powinni Pana z tej listy dożywotnio wykreślić dowiadując się jakim kosztem Pan majątek zbił.POŻĄDANY PRACODAWCA?chyba jeszcze dla ukrainców mówię jeszcze bo i oni powoli mają dosyć.

Renia

Na hali upał a mistrz na montażu1 chodzi po hali i sprawdza czy ludzie nie mają podwinietych nogawek a bonelowy ciągnie wrecz targa korlety z połamanymi kółkami bo mimo ze było zgłaszane nikt sie tym nie umie zając ale pierdołami czy napój jest w pojemniku a nie obok to skrupulatnie sprawdzają

Nick
@Renia 01.06.2018 19:13

...no i jeszcze podobno te wiatraczki mają nam pozabierać to jest przykre ale to jest tylko nasza wina tylko jakiś grubszy strajk nas ratuje

Zostaw opinię o CORRECT K. Błaszczyk i Wspólnicy Spółka komandytowa - Ociąż

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CORRECT K. Błaszczyk i Wspólnicy Spółka komandytowa