COM40 Sp. z o.o. Sp. K.

Ociąż

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 958 ocen.

Opinie o COM40 Sp. z o.o. Sp. K.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COM40 Sp. z o.o. Sp. K.

Best to

KolAga ma rację jeszcze trochę będą sami robić peda ... pier.... jeba.... com i to całe scierwo

Artur

Nie jedna (usunięte przez administratora) dała żeby zostać na swoim stanowisku pracy A mistrze i liderzy to hieny byle do siebie jak ma być dobra jakość jak tu się liczy ilość ciągle normy podnoszą sam szef będzie tapicerowal heh

Gg

Teraz (usunięte przez administratora) a za chwilę będą szukać i dzwonić żebyś przyszedł

prac

Brawo ty skąd masz takie wieści jezeli ja od poniedziałku idę do szycia

Brawo ty

Kilka miesięcy temu plotki że brakuje 300 osób, teraz plotki że 200 osób zwolnią no zastanówcie wy się trochę

Nowa

Gdzie najlepiej na produkcje aplikować jako dziewczyna żeby nie było za ciężko?

Hhhh
@Zwolniony 19.01.2018 20:44

Niby na jakiej lini?

pracownik
@Zwolniony 19.01.2018 20:44

Kolego może nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło,głowa do góry świat na tej firmie się nie kończy,trafisz lepiej.Natomiast co do zwolnień to słychać jakieś pogłoski że firma chce łącznie zwolnić ok 200 osób i zlikwidować któreś linie,no nie oszukujmy się ale to że było tyle zwrotów i reklamacji to nie do końca jest wina tylko pracowników,problem tkwi w tym że na produkcji nie patrzą na jakość tylko na ilość,na jakość zaczynają patrzeć wtedy kiedy już reklamacje przyjdą,pośpiech,stres i patrzenie się na ręce nadąsanego lidera z rękoma w kieszeni który tylko gnać potrafi ludzi i straszyć zwolnieniami odbija się negatywnie na całej produkcji czego właśnie mamy przykład,kolejny problem jest taki że firma w krótkim czasie[rok] pozwoliła się zwolnić naprawdę dobrym,ogarniętym ludziom z doświadczeniem i umiejętnością wykonania dobrze pracy bo żałowała dać po 1 zł podwyżki.Chcieli kolegów i koleżanki z Ukrainy?ok mają i co teraz z Nimi zrobią?szkoda tylko że właściciel firmy ma ludzi w tyłku[pożądany pracodawca który nawet nie potrafi od czasu do czasu zrobić spotkania z ludżmi z produkcji tylko wysłuchiwać swoich przydupasów na spotkaniach jacy to Oni są pożyteczni dla firmy,tak ciężko jest raz w miesiącu zrobić spotkanie co miesiąc z innym działem i wysłuchać pracowników i dowiedzieć się skąd biorą się takie błędy w produkcji,pewnie ciężko bo lepiej słuchać gamoni przez których to sporo dobrych ludzi się zwolniło niż porozmawiać z pracownikami.

Były

No z urlopami to tu jest przejebane, wyznaczają Ci od Górnie a później się dziwią że ludzie walą w kulki i idą na L4. No trzeba się zastanowić.

Hyh
@Koniosraj 15.01.2018 21:26

L4 a później bez roboty

ROBOTNIK
@Były 15.01.2018 09:13

Nie ma co histeryzować z tymi urlopami,sprawę załatwia się krótko,bierzesz 100-150 zł i idziesz do lekarza specjalisty z tej firmy to najlepiej od razu do psychiatrii mówisz że jesteś z correctu lub com40 i koniec rozmowy,lekarz już dalej wie co ma robić,sam fakt że w kwietniu na urlop Nas wysyłają powinien dać lekarzowi do myślenia jakie to ćmoki,czopki i cymbały zarządzają tymi firmami i że tylko desperaci i kredytobiorcy tam pracują.

Kandydat pewniak

Witam czy można przyjść jutro na rozmowę o pracę? Tak około 17 bym był. Wstane o 12 bo trzeba się wyspać, ugotuje obiad a mam zupę buraczkowa filet z mintaja kartofle i kapusta pekińska. potem odwiedzę toaletę zapale szluga no i zaczne się szykować. 19e jedzie o 16:37 to mogę się delikatnie spoznic .. poczekajcie jak coś. Wezmę dowód CV i świadectwo pracy z Lazura gdzie robiłem 2 dni a w 3 po przerwie poszedłem do domu. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Maciek

Właśnie jak u was z urlopami? podobno rok temu mieliscie urlopy w kwietniu, czy zawsze jest tak czy tez to tylko plotki. Jest duzo ofert pracy w ociazu i skalmierzycach ale jak traktuje sie tam ludzi z gory i kaze sie urlopowac w kwietniu to ja raczej podziekuje....niewolnictwo to chyba juz było

888
@Stary 14.01.2018 11:42

Pan(usunięte przez administratora)ma na to co się dzieję w jego firmie a doskonale wie co się dzieje ale najważniejsze dla niego jest to aby końcowy bilans finansowy mu się zgadzał,zmienić nigdy się nie zmieni tam nic,Ja nie ukrywam że w połowie kwietnia idę na L4 na półtora miesiąca.

Trzepacz Łukasz
@Maciek 14.01.2018 00:22

Bez problemu dają urlop nawet na pół roku i to płatny z wyprzedzeniem o parę lat.. ja idę od lutego na 2 lata na urlop bo już swoje przerobilem w tej firmie i jestem szanowany.

Niepalący

Prośba do przełożonych zlikwidujcie palarnie koło stołówki na h15 przecież przez to wyjscie ewakuacyjne to na stołówce jest tak zimno że nie da się wytrzymac dla mnie palarnia powinna być na środku parkingu z twieraniem na karte bo skoro mozna palic tylko w czasie przerwy to tacy którzy wyskoczyliby na papieroska bez wiedzy przełożonych mieliby po premii bo my nie palący nie mozemy sobie zrobić małych przerw

ÓsmyRokwCom
@Niepalący 17.11.2017 18:15

Podpisuję się, wkladaja krzeslo miedzy drzwi a nam ciagnie po plecach i jeszcze oburzeni jak sie im drzwi zamknie, pomimo tego iz jest napisane ze wejscie obok. Poza tym gdy bylo cieplo to na stolowce smierdzialo fajami bo Ukraina robi sobie palarnie na schodach.

Gosia

Jak to urlop w kwietniu za karę? To przestrzegają tam kodeks pracy czy nie? Złożyłam tam papiery ale teraz to mam wątpliwości co ja będę robić na urlopie w kwietniu?

Zsinteresowany pracą

Heja! Jak firma dba o urlopy wypoczynkowe pracowników czy planuje je z pracownikami czy nadal jak poprzednimy laty wysyła ludzi na urlopy ot tak widzimisie wiosną albo koniec zimy?

beawit3806

Mam pytanie ile może zarobić lider magazynu w com40

kolega z pracy.

ŻEGNAJ IZABELLO,BYŁAŚ SUPER KOLEŻANKĄ

nie rok

na święta kupię sobie szprotki bo na karpia dla mnie i mojej rodziny firmy nie było stać

Guccio
@nie rok 18.12.2017 12:57

Szprotki wyniosą cię drożej

Eldorado

Są tam jakieś fajne laski ? ????

Ania

Powinni ta szatnie męska przecież cała do góry bo jak się przechodzi i otworzy ktoś drzwi to cofa ten smród na kilometr ????

SHE

Hahaha dobre to jest. A mąż co na to ....

Choroby weneryczne zabijają

Kiedy ostatnio badaliście się na KIŁĘ? Może warto sprawdzić czym zaraża się swoje dziewczyny, narzeczone i partnerki. Info do tych wszystkich, którzy mieli do czynienia z tą panienką złapaną ostatnio ja seksie. Wczesna diagnoza jest najważniejsza. Ja już się leczę.

miłosz

A jak zarabia Pomoc produkcyjna warto iść Z Góry Dzięki Za Odpowiedz Pozdro

Niezadowolny
@miłosz 08.10.2017 10:00

Nie ma już pomocy produkcyjnej . wszyscy sa w akordzie ale nie wszyscy maja taka sama prace...jak dobrze trafisz to będziesz rozkaldal towar za ta sama stawkę co tapicer czy pakowacz

Nikt
@Niezadowolny 09.10.2017 19:05

Na magazynie jest pomoc produkcyjna niezakordowana. Stawka 11.50 + max 60% premi.

Nygus

Wie ktoś ile karpiowego będzie czy wogule jest

Stary pracownik

Dzisiaj w com wszyscy zastanawiają się jak zatrzymać starych doświadczonych pracowników a może warto pomyśleć o stażowym np 50zł brutto za przepracowany rok w firmie wypłacany do wynagrodzenia co m-c albo dać taką samą stawkę pracownikom tylko różne premie a tak to jak i dlaczego podpowiadać nowym pracownikom wedle czego jak taki za m-c czy dwa dostanie kase taką jak ty gdzie pracujesz kilka lat i tak samo jesteś traktowany

qaz
@Stary pracownik 27.11.2017 21:07

500zl za brutto za 10 lat - niezle sie cenisz. ale sam pomysl b.dobry. i popieram calkowicie.

Un

Jakie warunki trzeba spełnić żeby dostać dodatkową kase na święta ?

antos
@Un 22.11.2017 15:27

rok temu trzeba bylo byc zatrudnionym przynajmniej od 1 pazdziernika i nie mogles miec wiecej jak 14 dni L4 w listopadzie. Jednak w tym roku moze byc innaczej.

pracownica

W tej firmie bez względu na to jaki masz staż pracy 5-10 lat to i tak będą mieli na ciebie wyrąbane a najbardziej przekonasz się jak umowa ci się skończy np pięcioletnia i jak ci wyskoczą z umową na rok,półtora to wówczas zrozumiesz jak bardzo im na Tobie zależy,nogi ci się ugną i powietrze z ciebie zejdzie w kilka sekund,ta firma to istny kanał a z tymi umowami to już jaja na maksa robią.

wiesio
@pracownica 01.10.2017 10:34

teraz kazdy dostaje takie umowy bo zmienilo sie prawo o umowach, od dnia wejscia ustawy po 3 latach pracownikow musza dac umowa na czas nieokreslony i dlatego kazdy pracownik dostal umowe wlasnie do tego dnia co mija 3 lata od wejscia ustawy, jedni maja na 2 lata drudzy na kilknascie miesiecy.

Karola
@wiesio 02.10.2017 17:44

Dokładnie tak jest jak Pan mówi, ale taka pracownica najpierw weźmie papier podpisze, potem wychodząc z taką umową prychnie, obsmaruje na forum, bo może. Anonimowo najłatwiej. A wystarczyło się doinformować np. zapytać w kadrach i już samopoczucie lepsze, bo nie powodem jest, ze pracodawca jej nie szanuje tylko ustawodawca jakieś niestworzone przepisy wymyśla. I znowu jest na co ponarzekać. Nie wpadnie na to, że ograniczony czas pracy na takiej umowie poskutkuje ta wymarzona na czas nieokreślony. No ale w sumie pracodawca i to może obejść, bezczelny cham... * moją wypowiedź proszę traktować pół żartem, pół serio.

Ciekawy

Ile zarabia lider a ile kierownik? Co różni jednego od drugiego?

Afajshs
@Klocek 17.11.2017 20:16

Kurde, ja jestem liderem i 6 tys Jeszcze w zyciu nie miałem :-(, ciekawy jestem ile godzin trzeba mieć żeby 6 tys. Jak się z tym nie chowają to napisz kto tyle odbiera i gdzie?!

Klocek
@Afajshs 19.11.2017 18:51

Za mało godzin bierzesz albo za słabo kombinujesz żeby na wydajności więcej wyciągnąć ;) a kto to Ci nie powiem a zaraz pewnie napiszesz ze sobie to wymyśliłem bo prawdy nie powiecie ale kto ma wiedziec to wie i kwity od wypłat też widziałem więc raczej sobie nie wymyśliłem . Ale skoro jesteś liderem to wiadomo że bedziesz zaprzeczał bo przecież by Cię zjedli jakbyś sie prprzyznał ze za (usunięte przez administratora) nie robotę masz takie siano . Kolejny przykład ostatnio sie sklocilem nawet z jednym czarnym bo mi wyskoczył ze ma taki zapier... że do kibla nie ma czasu iść na co ja mu mówię że niech przestanie pieprzyc bo co chwilę na fajce go widze i na stołówce jak je to godzinę siedzi. To on do mnie że ja mam lajty on nie to wprost mu mówię sie zamienmy ja się nauczę na lidera a on niech robi jako pracownik to sie owinal i poszedl. A nie daj Boże poproś o coś w momencie gdy serfuje po internetach buuu

weteran

Przyjdzie czas gdzie niestety correct jak i com40 będą wręcz zmuszone dać ludziom podwyżki finansowe ponieważ wszystkie firmy co roku w styczniu ludziom dokładają i nie da się ukryć że niebawem te firmy a co niektóre już się zrównają z zarobkami z firmą correct,com bo 11.5 brutto plus max 60%premii to dupy nie urywa jak za taką robotę i nadmiar obowiązków,176h z jedną sobotą i ledwo 2400 na rękę to już niebawem na miejscu zarobię tyle samo bez dojazdu i stresu a chcę zaznaczyć ze pracuję już tu 6 lat i jak widzę to kiedy nowy pracownik przychodzi i po 3 miesiącach ma tą samą kasę co ja po 6 latach tak mam ochotę rzucić wypowiedzenie,śmiech na sali żeby pracownikowi żadnego stażowego nie płacili ale wymagania i obowiązki takie jak by płacili ze 4000 tys na rękę gdzie tu nawet 4 brutto nie ma,socjal w tej firmie na święta to śmiech na sali bo 280 brutto to lipa na maxa,tak jak by go nie było bo ze 200 zł po odciągnięciu ma się na rękę,200 zeta podziel na 12 miesięcy i masz 16,66 to za to jest paczka fajek i jedno piwo no ale jak już np się zachoruję w listopadzie to już ma się 0

Krus
@weteran 10.11.2017 12:50

176h z jedną sobotą i 2400 na rękę (przy plus max 60% premii) - WOW! Ja tam pracuję i nigdy takiej wypłaty nie miałem przy 176h pracy (a mam niby to 60%, choć w rzeczywistości jest to 55%). Coś tu się nie zgadza. Może w Correct tak mają, ale w com40 niemożliwe. Druga sprawa jest taka, że co roku są jakieś podwyżki - lipa, że przeważnie dają tylko akordzistom, ale są. I karpiowe to fakt jest malutkie w porównaniu do innych firm.

weteran
@Krus 11.11.2017 22:52

To ile masz za te 176h? u mnie przelicznik jest prosty 176*11,5 wychodzi 2024 plus 60% i masz 3238 plus dodatek za nocki np tydzień nocek to 92 zł brutto to już mamy 3330 brutto i odejmij 28% d tej kwoty i wychodzi 2398.Srednia za godz 13,625.

Piotrek

Jak wygląda przerwa śniadaniowa przy 8h pracy i jeśli jestes 12h? Czy to prawda, że jest dział gdzie robisz od poniedziałku do piatku?

comic
@:))) 16.09.2017 19:16

Czyli ok bo 15 minut extra od pracodawcy. Prawo nakazuje 15 minut na 8h.

kkkkk
@comic 27.10.2017 12:16

Od IKEA, a nie od Com40 ,

Madzia

Może ktoś podpowiedzieć jak się pracuje w COM40 ? Widzę , że mają trochę ofert pracy i mam zamiar aplikować. Czy sama rekrutacja jest dość trudna czy spokojnie można przejść? Jaka atmosfera, bardzo sobie dokuczacie? Czy są jakieś dodatki socjalne lub inne?

Slobi

Jaką stawkę na godz mają szwaczki, czy warto starać się tam o prace?

Jerzyk

Interesuje mnie praca specjalisty ds. zakupów. Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś istotnego przed rozmową rekrutacyjną? Czy COM40 Sp. z o.o. Sp. K. stawia jakieś wymagania na początek i jakie? Jak się pracuje w firmie? Będę wdzięczny za pomoc, dziękuje.

Karol

Mam nadzieję, że przepisy regulujące zatrudnienie w firmach będą tak modyfikowane żeby pracownik miał większe bezpieczeństwo. Może to jest jeszcze na etapie marzeń ale nadzieja jest!. Ostatecznie zawsze możemy zrezygnować.

elza

Były podwyżki dla wózkowych 2 zł ale nie wszyscy dostali ( dostali 1 zł) dlatego ze albo mieli zwolnienie L4 albo słabszy akord A przecież jak masz L4 to zabieraja premie , jak masz slaby akord tez zabieraja co miesiąc . Wiec czemu pracodawcy każą ich podwójnie ! ? sprawiedliwość

hasan
@elza 05.10.2017 09:08

mowisz o MWG?

Manitu

Może dla niektórych praca jest ciężka ale tak generalnie to nie powinni pracować tylko odpoczywać. Ja lubię być potrzebny, lubię pracować i być docenianym za to co robię. Fajnie mi się tu pracuje i zapraszam.

Aneta

Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda praca na dziale gdzie są sprawdzane pokrowce w com40 ? Koleżanka mnie zachęcała żebym poszła na ten dział, ale jak czytam te opinie to aż ciężko mi uwierzyć że tam jest tak fajnie...

Ac/dc
@Aneta 29.09.2017 18:16

Na początku łapki bolą.Potem się przyzwyczają.Jak wytrzymasz najgorsze 3 pierwsze m-ce -to będzie ok.I kasa potem też lepsza.Bo na początku płacą najniższą krajowa, czyli 1500 na rękę.

Arek

A jak jest na lateksqch. ..dzieki

Patrycja

@stefan nie jestem pracownikiem COM40, ani w żaden sposób z tą firmą związana. Jestem moderatorem gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda Wasza praca oraz by osoby, które trafiają na ten wątek szukając opinii o swoim potencjalnym miejscu pracy mogły tu znaleźć pomocne informacje. Dlatego właśnie dopytuje o kwestie niejasne.

Patrycja

@stefan dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że poziom pakietu socjalnego nie jest dla Ciebie zadowalający. Jakie według Ciebie powinny zajść w firmie zmiany?

stefan
@Patrycja 26.09.2017 10:20

rozumiem ze Pani jest z HR? takim pakietem socjalnych nie sciagniecie ludzi do pracy. W innych duzo duzo biedniejszych zakladach pracy socjal jest duzo bogatszy np. wczasy pod grusza daja po 500 zl, paczki dla pracownikow osobno i dla dzieci osobno na swieta. Nie daja 200 zl na swieta tylko po 500 albo w formie nagrody rocznej za dobre wyniki firmy dodatkowe sumy. Dofinansowania na kolonie dla dzieci itd itd. a tu jest marazm: 200 zl dodatkowo jak jeszcze w listopadzie nie pojdziesz na L4. Caly rok mozesz nie brac zwolnienia przychodzic na 12stki a tu sie rozchorujesz i nie dostaniesz grosza :) smieszne to tak jak reklamujecie sie w lokalnych radiach o prace ze bogaty pakiet benefitow . Co macie na mysli? Ze jest dofinansowanie do Multisportu? bo nic innego nie ma. A za Multisporta i tak trzeba dac ze swoich

Stary pracownik

Kiedy w końcu zrobią jeden zegar albo dzwonek na H15 ogłaszający przerwe bedzie wtedy porządek jak na halach w correct bo liderzy straszą jedynkami mistrzowie nie reagują udają że nie widzą problemu jakby się bali ludzi i czy miedzy przerwami dla poszczególnych grup nie można zrobic chociaż 5 min przerwy skoro jest jedna stołówka i 3 dostepne toalety

phi
@Stary pracownik 24.09.2017 14:07

Sikać na czas, a raczej wtedy kiedy ci ustalają? - poebało?

Patrycja

Przeglądałam ostatnie oferty pracy w COM40, jednak wymienione są w nich głównie wymagania. Niewiele można dowiedzieć się o tym, co oferuje pracownikowi pracodawca. Możecie powiedzieć, czy oprócz wynagrodzenia można również liczyć na dodatkowe benefity, czy też pakiet socjalny? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne.

Kiss
@stefan 27.09.2017 20:14

Weź przestań z tym obiadkiem!Lepiej powiedz ile na konto przelewają w tych Winiarach.To nie ten sam zakład co 20 lat temu-płacą najnizszą krajową. Nie wiem z czego się cieszysz. ....Z 2000 pln. brutto+obiadek raz w roku?

stefan
@Kiss 27.09.2017 20:48

no to ludzie pchaja sie tam dla najnizszej krajowej?

herman

Wicie może jak ma na imię i czy ma fb dziewczyna blondynka wsiada na parczewskiego i jedzie do Com40 ?

Krawiecki

Patrząc na ich listę ofert pracy to nie maja zbyt dużego zapotrzebowania. Chciałem zacząć pracę w COM 40 ale może dowiem sie więcej szczegółów o pracy w firmie i atmosferze? Lubie być przygotowana do rozmowy.

anka
@Krawiecki 11.09.2017 22:57

A man pytanie czy potrzebuja szwaczki bardzo prosze o odpowiedz

sqwerty

Słyszeliście, że firma dowozi ludzi autobusem z Kalisza, Ostrowa i Pleszewa? Jakie wrażenia?

:D
@sqwerty 11.09.2017 10:43

Tak to prawda ze są dojazdy załatwione, tez tam aplikuje swoje CV mam nadzieje ze będzie dobrze tak jak znajomy mówi

wilku

@ Led zeppelin w skali miesiąca to lepsze to niż nic nie dostać.

Led zeppelin

Podwyżka........Na rekę wychodzi 0,80 gr/h.Dobre i to,ale se jaja z nas robią.

Co do chu

Ukraińcy kontrola magazyny wózkowi oni już po podwyzkach widziałem umowy każdego jednego A my zwykli pracownicy ? Na pytanie czemu my pracownicy produkcji nie mamy podwyżek padła odpowiedź . Nie wiadomo nic na ten temat . Najlepiej brudasom dac a Polaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

xxx
@Co do chu 08.09.2017 22:42

z tego co wiem to magazyn dostal podwyzke pracownicy liniowi takze ale o kontroli to od 2 lat nie dostali zltowki

Kolargol

Każdy ma prawo do własnego zdania, które wyrabiamy sobie obserwując innych. Widocznie ktoś potrafi być obiektywny i mówi głośno to o czym wszyscy wiedzą tylko jest to mało wygodna prawda i lepiej ja przemilczeć?

qwerty

siemka wszystkim sluchajcie no ludkowie chodza sluchy ze ukraincy maja po 13 pln na godzine potwierdzi to ktos

:)))
@qwerty 07.09.2017 19:15

Tak mają 13zł brutto, ale nie mają płacone nadgodzin, dodatku za nocki ,ani premii (przynajmniej ci którzy pracują ze mną) Firma nalicza im według swoich stawek i płaci pośrednikowi , a pośrednik wypłaca im minimalne 13zł jakie obowiązuje przy umowach na zlecenie- bo takie umowy oni mają.

samba
@:))) 08.09.2017 22:42

ok dzieki za cynk

Kasiula

Może niektórym nie odpowiada praca w COM40 i maja prawo tak oceniać. Z tego co wiem to firma ma opinię dobrego pracodawcy.

zorro

Ponoć podwyżki mają być wprowadzane stopniowo działami czy jakoś tak,, ale jak na produkcji ma to być tylko złotówka to trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tej firmy bo nie idzie już zarobić nawet jak si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a śmieszne że operatorzy którzy mają lżejszą robotę mają już po 14zł a produkcja 11,20 śmiech na sali....

Proszę o odp

Witam czy ktoś coś wie na temat podwyżek dla pracowników produkcji com ? I czy jeśli takowe podwyżki będą to już z ta wypłata czy na następny okres bo doszły mnie słuchy że niby od 1 wrzesnia A już w sierpniu nowi podobno dostawali 13.5 zł na pierwszej umowie

Aaa

A na rozmowie obrazu oferują pracę czy trzeba czekać?

aaaa

Jeszcze pytanie, po podpisaniu umowy ile ma sie czasu na lekarza medycyny pracy/ czy na nastepny dzien trzeba juz isc do pracy /

wiesio
@aaaa 02.09.2017 14:38

najpierw wszystkie badania a pozniej podpisanie umowy. Nie robia odwrotnie

Zostaw opinię o COM40 Sp. z o.o. Sp. K. - Ociąż

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COM40 Sp. z o.o. Sp. K.