COM40 Sp. z o.o. Sp. K.

Ociąż

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 987 ocen.

COM40 Sp. z o.o. Sp. K.
3 987 6 1

Opinie o COM40 Sp. z o.o. Sp. K.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COM40 Sp. z o.o. Sp. K.

CoCoCOM

Hasło, z którym firma afiszowała się przez tak długi czas tj ''Pożądany pracodawca'' już dawno jest nieaktualna. Za czasów dyrektora p. Macieja było jakoś normalniej. Obecnej kadry kierowniczej szkoda komentować. Narobili linii, rozbudowali hale tylko po to, żeby po roku czasu je likwidować, a jak patrze na niektórych 'pracowników' ze wschodu to aż chce mi się stamtąd wyjść. Panie Kaczmarek, czas zrobić porządki, ODGÓRNE porządki. Pozdrawiam, pracownik z 6letnim stażem.

Trwamtv
@? 20.07.2018 11:42

No tak.Bo przejadą kawalek dalej np do Niemiec i zarobią tam trzy razy tyle.W tv nawet o tym mowią.

Nikt

Porzadany pracodawca buaha ha ha ha

kamil

Witam pracuję w com40 zaledwie 3 miesiące ale już na tyle wystarczająco długo aby mieć tej firmy dosyć,to co przez te 3 miesiące widziałem w tej firmie to jak traktują pracowników z długim stażem np 5 letnim tak nigdzie wcześniej takiego traktowania nie widziałem a naprawdę mam już ładnych parę lat pracy za sobą,przede wszystkim absurdem jest to żeby takiemu doświadczonemu pracownikowi od lat żałować podwyżki o głupią złotówkę ale wymagań i obowiązków coraz to więcej,żadnego stażowego nawet mu nie dają, a to co najgorsze to Ukraińców lepiej traktują niż Polaków,Polak chce zmienić stanowisko to usłyszy że na jego miejsce za bramą czeka setka chętnych,ukrainiec pójdzie zagadać że mu jest za ciężko to na drugi dzień robi już na innym stanowisku,ukrainiec bubli na robi to żadnych konsekwencji nie poniesie,Polak buble zrobi i na dzień dobry ma zabraną premię czasem nawet na 3 miesiące.Ja osobiście po urlopie wiosennym do tej firmy już nie wracam,ktoś zapyta dlaczego po urlopie ano dlatego że mam już wycieczkę wykupioną i szkoda było by nie jechać a po powrocie do Polski to już wszystko jedno będzie mi ale w com 40 mnie nie ujrzą a swoją drogą urlopy na przełomie kwietnia /maja to istny cyrk ale tak bywa kiedy to związków zawodowych nie ma.

Made in Poland
@kamil 19.02.2018 10:29

To prawda.Ukraińcow lepiej traktują niż nas....

Banan

Jak nie harujesz sobót i 12-stek, to wypłata to wielkie gó..wno.Ludzie odchodzą, bo mysleli że tu kokosy.....

anonymous

Juz nie ma kto robić, a będzie gorzej. Nadchodzą ciekawe czasy dla pracodawców. .Może wkoncu pracownik będzie miał wybór i juz musiał tu pracować.

Pracowniczek

Tragedia! Awansują ci co w (usunięte przez administratora) wchodzą, mówią co szefostwo chce usłyszeć, wyścig sxczorow i po trupach i juz. Nie ważne co i jak robisz trzeba lizać (usunięte przez administratora)

Pracownik
@Pracowniczek 15.07.2018 09:07

Chcesz być cacy? Musisz donosić, najlepiej imprezować z przełożonym i będzie git. To juz sprawdzone. Reszta ma przerąbane, chyba ze cicho siedzi i sie nie wychyla i ogon skuli.

Dr.Alban

Jak się prawdę pisze, to usuwają...Bo boli....

.......

Jak tak dalej bedzie to w tym zakładzie bd pracowac sami obcokrajowcy kazdy na kazdego donosi byle nie robic szkoda słów

Wania

David Zimyansʹki daye hroshi ukrayintsyam, yaki pikluvalysya pro te, shchob zrobyty robotu

Worker

Witam. Pojawil sie wakat na stanowisko: Specjalista inżynierii procesu. Ktoś ma jakies wiadomosci na temat tego stanowiska? Pozdrawiam

Tom

Harry Potter ciagle nie wiem co napisales bo admini usuwają Twoj komentarz.Juz drugi raz sie spóznilem

Harry Potter

Powtarzam: (usunięte przez administratora) i tyle w temacie....

Harry Potter

(usunięte przez administratora).Tyle w temacie...

Ekipa z correct

HEJ JAK TAM SIĘ SPISUJE PAN GERHARD CZERNIAK W COM40? TEN SPASIONY BURAK,DUPOWŁAZ I KAPUŚ CO TAK LUBIAŁ W CORRECT NA KOLEGÓW DONOSIĆ,PODOBNO WODA SODOWA MU NA GŁOWĘ CAŁKOWICIE UDERZYŁA,UWAŻAJCIE NA NIEGO TO JEST (usunięte przez administratora) I SZUJA,ZAFAJDANY KONFIDENT I SPRZEDAWCZYK,WŁASNĄ RODZINĘ SPRZEDA ABY SIE PCHAĆ PO TRUPACH DO PRZODU.ZIMNE POZDROWIENIA OD EKIPY Z CORRECT.SZKODA ŻE KACZMAREK NIE WIE JAKICH TO FRAJERÓW MA NA STANOWISKACH KIEROWNICZYCH.

niki
@Ekipa z correct 08.06.2018 00:05

Gerhard ma laskę czaicie nie rybę....

Dr.Alban

Taaaa...Niby 12 stki nieobowiązkowe, ale jak tu sie niezgodzić? Żeby potem mieć przesr..ane? Wszystko niby tak ładnie, bez mobbingu...no praca marzenie!Tylko że szkoda, że tak nie jest!

Pracownik
@Dr.Alban 22.06.2018 23:25

Taka firma zero szacunku dla pracowników ,premia zabierana za byle co i urlopy w kwietniu

Zatroskana

Nie cierpię: dupowłazów, konfidentów, kabli, kapusiów, dupowkrętów itd, itd......Ale gdzie się tylko nie rozejrzę oni są ....wszędzie.....A liderzy?Hmmm...Ci boją się wlasnego cienia, ale lubią jak im się w d...pe włazi.Masakra!A wogóle to czemu kazdy lider się zachowuje jakby był włascicielem????Hahaha!Panie Prezesie! Zrób Pan z tym porządek...

Pracująca
@Zatroskana 19.06.2018 22:56

Dobrze napisane. WŁAŚCICIELEM. liderzy stoją podpieraja się Onserwuja wszystkich dookoła żebyś tylko nie stanął żebyś tylko robił.

figo fago

teraz się zacznie obozowiczą tyrać po12 bo zaczynają się urlopy . Ale trzeba pamiętać że po 5 dwunastkach sobota też pracująca bo jak nie to po premii

Pracująca
@figo fago 22.06.2018 19:15

Banda idiotow na stolkach. Jedna pani to już typowa dziadówa ale tak jest jak się ma koleżankę menadżerke. Pomiatanie ludźmi. 28.06 odrobiony sobotą ale I tak zmuszają do przyjścia wyrobić plan. Firma wolne dała i firma wolne zabrała

Muzykalna.

Niech ktos naprawi te glosniki na szwalni matreacy! Na kontroli dokladnie.Jestem bardzo muzykalna.I nie dawajcie Eski! Na nockach...Kto sie tym zajmuje?

Muzkalna
@xyz 21.06.2018 13:26

Forma bezosobowa? Przecież to ty się dowaliŁAŚ, że nie rozszyfrowałam żeś baba! A co do głosnikow...To pisałam to w formie żartu.A po drugie...akordzistko, nie pisz tu tyle , bo normy nie wyrobisz,hahaha!Bo ja mam na godzine , jak słusznie zauważyłaś.Hihihi!

nowy pracownik

Jaka jest praca na stanowisku pomoc szwaczki w nowych skalmierzycach

nowy pracownik

Jaka jest praca na stanowisku pomoc szwaczki w nowych skalmierzycach czy idzie wytrzymać?

Kierowca

Dziadostwo pod względem załadunków

Pracownik

Nie polecam pracy w com40.

Nowy

Co sądzicie o Dziale Utrzymania Ruchu w com40? Chciałbym aplikować ale nie znam zarobków i trudności związanych z tym działem.

Pracownik

Mam.pytanie. z kim porozmawiać jeżeli z lderem. Nie można się dogadać tylko pomiata. Człowiekiem a kierownik nie reaguj. Pracuje. W cpm 40

Damian
@Pracownik 17.06.2018 14:11

Albo do kadr albo od razu bezpośrednio do dyrektora Nawrockiego Kamila.

Pracownik

Do kogo msm się. zwrócić jeżeli lider pomiata człowiekiem. a kierownik wogóle nie reaguje. Pracuje w com 40

Miki

Jak już Julian jest mistrzem na krojowni to faktycznie firma musi zbliżać się do końca istnienia, a nie myślą o rozbudowie, chyba że chcą zrobić największą biedronke w Polsce xD

Patrycja

Zatrudniajcie ludzi kompetentych a nie takich którzy maja znajomych i nic nie potrafią. Takim działaniem firma upadnie, ludzie na wysokich stanowiskach nie maja zupełnie kompetencji do swoich stanowisk, sa zatrudniani bo maja znajomych, dziewczyny, chłopaków jedym słowem zrobisz dobrze to dostaniesz robotę. Tyle na temat. Resztę traktuje sie jak w (usunięte przez administratora), nie docenia i tylko patrzy na ręce. Pilnuje jak w więzieniu jak by każdy spierd**** swoją robotę i bał się ciągle inwigilacji. Bez zaufania do pracowników nic nie ruszy a organizacja przez brak kompetentych pracowników na wysokich stanowiskach strasznie kuleje co przekłada się na zarobki firmy jak i pracowników.

Tom

Pracowałem w com40 .Powiem krótko, z kadrą jest tam jak w pis-e ,,mierny, bierny, ale wierny (kaczorowi)- kaczmarkowi !

Ola

Witam, jest szansa dogadać się aby we dwie osoby robić na ta sama zmianę? Niekoniecznie na tym samym stanowisku?

anonim

(usunięte przez administratora)

Konfederat KKK
@SHE 30.05.2018 20:11

Ogry a nie ogiery :)

Zostaw opinię o COM40 Sp. z o.o. Sp. K. - Ociąż

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COM40 Sp. z o.o. Sp. K.