Opinie o Merkury S.A. w Kraków

Poniżej zobaczysz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie Merkury S.A.. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Merkury S.A. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi najmu i zarządzania nieruchomości

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Merkury S.A. w Kraków

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 20 dni.

Jaki dress code obowiązuje w Merkury S.A.?

Gucii Nowy wpis

Kraków Merkury market firma przyjmuje kasjerów do pracy ale tylko osoby z orzeczeniem choć dałbym głowę że to info zostało dołożone potem ok tygodnia temu na polecenie osób trzecich(usunięte przez administratora)nie związanych ani z firmą i daleko od prawa stan na lipiec ten rok

Pytanie Nowy wpis

Jaki jest styl zarządzania w Merkury S.A.?

Damian Nowy wpis

Pracowałem na magazynie w Merkury market praca nie adekwatna do wynagrodzenia . Na początek umowa zlecenie 3 mies. Za najniższą krajową po 12 godzin w tyg ok 47 ale nadgodziny nie są płatne dodatkowo. Jeżeli chodzi o szkolenie jak się sam nie nauczysz no trudno . Zero benefitow ale za to jest odpowiedzialność zbiorowa jeżeli brakuje towaru ty płacisz ... Ps. Jak nie masz noża na gardle to omijaj szerokim łukiem ta praca dla desperatów

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Merkury S.A. na stanowisko praca? Czy przeprowadzana jest wstępna rozmowa telefoniczna?
logo firmy Agent - Pośrednik w obrocie nieruchomościami
Nieruchomości Apartament Joanna Erszkowicz
(80 opinii)
logo firmy ARCHITEKT
Wrocław
ASPA Pracownia Architektoniczna Sp. z o.o. Sp. K.
(1 opinia)
logo firmy Doradca ds. Nieruchomości Metrohouse
Warszawa
PARTNER METROHOUSE
(2 opinie)
Aplikuj na wiele ofert
Aleksandra

Kategorycznie nie polecam pracy w Merkury Market. W pracy tej nie ma żadnych szkoleń !!! Pierwszy tydzień byłam pozostawiona sama sobie. Pracownicy którzy tam już pracowali przede mną mieli ten sam problem. Uczył ich ktoś kto sam prawie nic nie umiał. to porażka !!! Niestety przez to cierpią klienci, a szczególnie Ci którzy kupują kuchnie !!! Obłęd !!! Kierownictwo to osoby do wymiany. Pracują tam za długo i mają ciepłą posadkę .Zwolniłam się bo dostałam idiotyczne polecenie Nie będe pisac jakie bo i tak usuną. Tam ciągle brakuje towaru wystawiane są PR czyli potrącenie dla pracowników za brak towaru. Tylko że towar przyjmuje magazyn a nie sprzedawca ! Nie wspomnę że pracowałam w temp. 12 stopni !!! po 12 godzinach odtajałam w domu ! Klienci wychodzili ze sklepu narzekając że jest zimno a co dopiero MY pracownicy. Nie polecam !!!

M

Prawdę pisze o was

M

(usunięte przez administratora) niewyplacaja tak jak mówią i (usunięte przez administratora) nie pracojcie tam szkoda czasu tak samo grafik (usunięte przez administratora) masz robić 4dni a na grafiku 5

Ela

Ja akurat jestem bardzo zadowolona, zarówno z obsługi jak i dostępności towaru (szafa miała być za 5-6 tygodni a była za 2! :) Dodam jeszcze że Panowie z transportu- 5* za pełen profesjonalizm, wcześniejszy kontakt i wniesienie (a nie było najłatwiejsze). Polecam!!!

Jolanta
@Ela

To wniesienie odpłatne było?

Kupujący

Ten sklep to tragedia!!!! Niekompetencja totalna!!! Magazynier do wymiany!!!! Facet nie patrzy co wydaje, totalna porażka !!!!

Mm
@Kupujący

Samo życie, sama prawda

@Kupujący

Zgadzam się w 100%

Irena

@Pracownik napisał o przymusowym wysyłaniu pracowników na urlop bezpłatny. Czy często dochodzi do takich sytuacji? Może wynikało to tylko z obostrzeń spowodowanych pandemią? Chciałabym podjąć pracę w markecie, ale mam rodzinę na utrzymaniu, nie stać mnie na taki luksus jak bezpłatne urlopy... Napiszcie, też, jak wygląda możliwość wybrania płatnego urlopu, czy trudno jest uzyskać zgodę?

Kantują na metrach

Metry zaokrąglają zawsze w górę na niekorzyść klienta

Urszula

Dzień dobry, po jakim czasie od odbycia rozmowy rekrutacyjnej w Merkurym na stanowisko pracownika magazynu, dostaje się odpowiedź odnośnie przyjęcia bądź odrzucenia naszej kandydatury? Czy po rozmowie wiadomo chociaż mniej więcej o tym czy pracodawca jest nami zainteresowany? Jest coś co np. od razu dyskwalifikuje kandydata?

Dzisiaj rząd wprowadził ograniczenia co do liczby osób mogących przebywać na markecie. Ilość kas razy 3. Więc szef wpadł na genialny pomysł jak obejść ten pomysł. Na każdym markecie jest średnio 4 do 8 kas, więc liczba klientów ograniczała by się do 12/24. I tu genialny pomysł, naklejmy na każde stanowisko komputerowe kartkę "kasa zamówieniowa" i od razu ilość kas na markecie wzrasta do 30/50 więc i klientów bez problemu może być na sklepie grubo ponad setkę.... jak by ktoś szukał pracy w tej firmie to niech liczy się z tym że prawo stanowi właściciel ..... już nie będę poruszała temat urlopów bezpłatnych, bo w dalekim poważaniu ma to czy ktoś ma rodzinę na utrzymaniu. Albo podpisujesz albo do zwolnienia....

@Pracownik

Witaj, dalej jesteś zatrudniony w Merkurym? Czy takie sytuację w dalszym ciągu się zdarzają? Zastanawiam się, czy ktoś zgłosił problem do odpowiednich służb?

Darek

Obsługa na poziomie pustaka betonowego zero wiedzy. Pracownicy czyli te pustaki zachowują się jak by byli tam za karę. Dramat Dramat.

@Darek

@Darek, obrażanie pracowników firmy niczemu nie służy. Nie pomoże to ani pracodawcy, ani osobom rekrutującym- w wyrobieniu sobie opinii o firmie. Powiedz proszę, czy pierwszy raz korzystałeś z usług firmy?

Rexy5

Stanowczo odradzam pracy w merkurym , patologia totalna, kierownik (pan M. ,czepia sie do wszystkiego , nie obchodzi go nic co ty myślisz, nieda się dogadać w żadnej sprawie. Najgorsza niemiła praca w jakiej byłam. Co tam się dzieje jest nie do opisania .Stawka zaniżona nawet jak masz ulgę zwolnienia z podatku.

@Rexy5

Cześć @Rexy5 , na jakim stanowisku byłeś zatrudniony w firmie Merkury? Piszesz o kierownictwie, a co powiedziałbyś o współpracownikach? Czy w dalszym ciągu masz kontakt z kimś pracującym w firmie? (być może sytuacja uległa zmianie przez ten rok?)

Renata

Szukam zatrudnienia w marketingu. Zastanawiam się, jak duży zespół oraz możliwości ma ten dział w firmie Merkury? Czy wszyscy z działu pracują zdalnie, czy hybrydowo?

Monia

Witam chciałam napisać że ten sklep a raczej pracownicy to żenada człowiek przychodzi zostawia pieniądze i to nie małe a oni zachowują się tak jakby robili wielką łaskę że cię obsłużą. Transport też daje wiele do życzenia w ogóle nie zgadza się cena za transport z tym co było uzgadniane w sklepie TRAGEDIA!!!

Ramirez

Z pewnością w tym momencie nikomu nie jest przyjemnie. Każdy musi borykać się z jakimiś utrudnieniami. Ale generalnie firma jest ok!

kraków

nie polecam - katastrofa z obsługą reklamacji - pieknie jest przy kupowaniu i przez tel. po zgłoszeniu rekl. otrzymujesz pismo to się mieści w standardzie bez oglądania płytek przez specjalistę. wymiar podany w opisie wszędzie 80x80 a przy układaniu wow 79x79 wykończenie lapato ok pod światło krzywe lico wykończenie krawędzi beznadzieja 1-2 krawędź na ostro 2 pozostałe mydełko płytki są krzywe dodatkowo na krótkim odcinku 10 cm dodatkowe wykrzywienie nie do wyprostowania klinami przy układaniu ale dla MM TO się mieści w standardzie nie polecam i polecam omijać ten sklep kupiłem 2 kolory i na obu ta sama sytuacja z jakością

Kasia

Merkury Market to firma zatrudniająca gangsterów z podkarpacia. Nie ma tu przesady. To są ludzie, którzy z szerokim uśmiechem potrafią powiedzieć ci, że dałaś się oszukać i wykopać cię na zbity pysk. Wszystko w atmosferze nieskrywanych szykan i bluzgów i za aprobatą Mamdeli. Wyłudzają odszkodowania na poronienie, zakładają fałszywe profile, grzebią w prywatnych telefonach, sieją propagandę, próbują wrobić w coś czego nie powinnaś podpisywać. Stolarka budowlana - kraków

Zostaw merytoryczną opinię o Merkury S.A. - Kraków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Merkury S.A.?

Zobacz opinie na temat firmy Merkury S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Merkury S.A.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Merkury S.A.
2/5 Na podstawie 7 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Siewna 25
    31-231 Kraków
  • NIP: 6771131281 REGON: 350868687 KRS: 0000043294
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)