brak logo

Betafence

Kotlarnia

Opinie o Betafence

nolte 2009-10-23 12:19
Bardzo fajna i sympatyczna firma! Poukładana z bardzo dobrym produktem, rewelacyjną atmosferą i kulturą pracy.
blueray 2009-10-25 23:48
ha ha ha tylko ciekawe dlaczego nie mogą znaleźć ludzi do pracy a ci co przychodzą w większości rezygnują po 2 dniach...
nolte 2009-10-26 17:47
Tutaj Betafence nie jest wyjątkiem bo na produkcję ciężko znaleźć ludzi generalnie na rynku. Natomiast jeśli chodzi o pracowników umysłowych to pracują tam ludzie i po kilka lat. Atmosfera w biurach rewelacja. W branży ogrodzeniowej jest to nr 1 w Polsce pod kątem kultury pracy. Pracowałem tam i polecam!
krosniarz 2009-10-30 15:25
pracowalem tam ok. 2,5 roku. skoro tyle czasu wytrzymalem to chyba nie jest az tak zle. praca do najlzejszych nie nalezy. najbardziej denerwujace to wygorowane wymagania kadry kierowniczej, a park maszynowy nie pierwszej mlodosci wiec awaryjny. odszedlem stamtad z usmiechem na ustach:)
4
bluray 2010-07-11 15:53
chyba przespałeś cały czas pracy w tej firmie i nie zauwazyłeś rzeczywistości. co za bzdury. ludzie odchodzą stamtąd na potęgę
anonim 2011-01-13 09:28
tesz tam robiłem normalny [usunięte przez administratora] pracy sniadanie trwa niecałe 15 minut [usunięte przez administratora] niemorzliwy kierownik to palant na dodatek ci co dłużej robiom kapujom na nowo przyjentych bo chłopaki niedajom sobie rady na poczontku
2
anonim 2011-01-17 18:48
tesz tam pracuje,na krosnach zapierdol okrotny...kapuja bo normy nowi nie wyrabiaja,akort,akort i akort...a pracujemy za 9zł na godz...rada- masz słabe rece odpadasz...ogolnie polecam desperata...a co do kierownictwa to palanty po zawodowkach!nornalnych ludzi jest tam mało.pozdro krosna!
anonim 2012-01-01 16:33
Zamiast \"Betafence\" ta firma powinna się nazywać \"NORMA\". Dużo ciekawych opinii ludzie dodają,wszystko to cała prawda na jej temat.15-20 min przerwy to jest max,co do kierownictwa to lepiej pominąć ten temat,wiecznie mało normy, nawet gdy maszyna obmawia posłuszeństwa ich to nie obchodzi-JECHAĆ,JECHAĆ!Aby się tam dostać są 2 opcje. Pierwsza-bezpośrednio przez BETAFENCE (mało prawdopodobne),druga-przez firmę zewnętrzną, jednak Betafence zmieniło pośrednika na niejaką firmę z Gliwic...teraz praca tam stała się praktycznie nieopłacalna(7zł/godz,śwątki,piątki,3 zmiany,umowa podpisywana na cały tydzień czasu i tak na okrągło),obiecują chłopakom co miesiąc, że zostaną przejęci przez firmę bezpośrednio,jednak niektórzy pracowali tam po 2 lata i się tego nie doczekali...Ogólnie polecam jeśli masz mocne nerwy i chcesz pracować dla samej idei ,a nie żeby się czegoś dorobić-w tej firmie nie masz szans.
1
anonim 1 2012-01-03 16:44
anonim - 2012-01-01 16:33:45

Zamiast \"Betafence\" ta firma powinna się nazywać \"NORMA\". Dużo ciekawych opinii ludzie dodają,wszystko to cała prawda na jej temat.15-20 min przerwy to jest max,co do kierownictwa to lepiej pominąć ten temat,wiecznie mało normy, nawet gdy maszyna obmawia posłuszeństwa ich to nie obchodzi-JECHAĆ,JECHAĆ!Aby się tam dostać są 2 opcje. Pierwsza-bezpośrednio przez BETAFENCE (mało prawdopodobne),druga-przez firmę zewnętrzną, jednak Betafence zmieniło pośrednika na niejaką firmę z Gliwic...teraz praca tam stała się praktycznie nieopłacalna(7zł/godz,śwątki,piątki,3 zmiany,umowa podpisywana na cały tydzień czasu i tak na okrągło),obiecują chłopakom co miesiąc, że zostaną przejęci przez firmę bezpośrednio,jednak niektórzy pracowali tam po 2 lata i się tego nie doczekali...Ogólnie polecam jeśli masz mocne nerwy i chcesz pracować dla samej idei ,a nie żeby się czegoś dorobić-w tej firmie nie masz szans.
taj zgadzam sie i tez jestem na nie
Rojek 2015-02-03 19:50
Ja nie nastawiałbym się na pracę na produkcji ponieważ wiążę się to z ogromnym trudem. Sądzę że lepiej podejść do tematu bardziej profesjonalnie i celować w dział obsługi klienta. Tylko jak kierownictwo podchodzi do osób niedoświadczonych?? Dział obsługi klienta czy call center a także jak ma się poziom zaróbków do pułapu finansowego w innych firmach oferujących obsługę.
wiking 2015-03-19 13:07
Praca dla tych co mają chirurgicznie usunięte nerwy.Wiem bo przez ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przeszedłem
wiking 2015-04-14 20:09
do Niuzoo.Wyczuwam że już w tej firmie pracujesz.Ale nie o tym.Pamiętam czasy gdy szefem produkcji był belg.Można było rozwiązać każdy problem. I pamiętam czasy gdy nastały nasze rodzime wykształciuchy.Dla nich operator czy ustawiacz jest jak cytryna.Wycisnąć ile można.A o ich wiedzy na temat maszyn wolę się nie wypowiadać.Liczą się słupki i wykresy,którymi można się pochwalić.Można nawet zrobić łaskę/tę od Radosława Sikorskiego/wierchuszce z centrali byle zaistnieć.I jeszcze jedno.Jeżeli dla admina słowo 'obóz' jest niecenzuralne to o czym tu mówić.
3
Janusz 2015-04-21 11:00
Ta firma podobnie jak jej towar jest po prostu do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kupiłem ich słupki bekaclip na zatrzaski, tylko przy sprzedaży nie powiedziano mi, że muszę też kupić "obcęgi bekaclip do zatrzasków plastikowych". Zatelefonowałem do Betatafence ( co to za nazwa? ) by mi sprzedali te cholerne obcęgi, ale gdzie tam. Odesłali mnie do sklepu, ale nie znalazłem żadnego, w którym mógłbym kupić. Ten ich towar to szajs. OSTRZEGAM PRZED ZAKUPEM TYCH SŁUPKÓW Z ZATRZASKAMI BEZ OBCĘGÓW !!!
luky 2016-03-18 22:46
Firma Beta...... kosztami pracy przebiła chińczyków, tylko pogratulować nadzorcom, bo menadżerami to raczej komplement. Kapitalizm w czystej postaci, wyzysk, wyzysk i norma (Polak-Polakowi.............). Ogólny kryzys i brak pracy powoduje że mogą tak zaniżać stawki. Total dno .................itd. Pracy ogólnie nie polecam.
klijięt 2016-04-11 13:14
przez to coś mam wirusa
1
klijięt 2016-04-11 13:16
penie że mój syn ściągał gry
Czarek 2016-04-11 23:43
Odkąd zacząłem prace w tej firmie moje całe życie się zmieniło, mój pies zaczął się sam wyprowadzać na spacer a żona zaczęła dobrze gotować. Polecam
eloelotom 2016-04-19 10:19
Witam, widzę że większość opini negatywnych. Teraz widzę że szukają do biura do księgowości tam też tak słabo ?
4
eloelotom 2016-05-10 15:55
Dzięki za opinię narazie niestety nie zadzwonili do mnie.
wiking 2016-08-12 12:58
temat szkolenia dla kadry nadzorców : Jak dobrze używać bata
allbea 2016-09-10 19:49
słyszałem , że szukają mistrza produkcji ktoś coś wie ?
czarna 2016-09-11 16:57
@ allbea - neistety nic mi nie wiadomo, a zwłaszcza że na gowork nie ma ofert pracy z firmy Betafence
Kaszka 2017-01-17 21:17
Jak się nie chce pracować to później takie opinie się pojawiają. Czyli jak zarobić, żeby się nie narobić. Nie ma zakładu pracy, w którym będzie miód i maliny. Pracujesz i sumiennie wykonujesz swoją pracę to dostajesz adekwatne wynagrodzenie w TEJ właśnie firmie
Ob. Serwator 2017-02-18 10:15
Adekwatny to twoje drugie imię ?
Ta firma to NiW (czyli nasrać i wyjśc).
Balc 2017-03-02 18:50
W tej właśnie firmie pracujesz i nie zarobisz normy wygórowane ze musiałbyś robić 10 godzin aby zrobić na 8 no chyba że masz kogoś w rodzinie który pracuje jako biurowy to odrazu jesteś ustawiony. Szef totalny palant biurowi takze pracowałem tam 5 lat jestem w szoku ze tyle wytzymalem.
4
Marta 2017-07-22 16:03
@Balc ale co się dzieje, jeżeli podczas 8h pracy nie wyrobisz normy? Możesz napisać o tym więcej? 5letni staż to naprawdę dobre osiągnięcie, co spowodowało zakończenie pracy w Betafence? Takie informacje są niezbędne forumowiczom, aby zrozumieć, jak to może w tej firmie wyglądać.
wiking 2017-08-16 13:51
Zeby wyrobić normę są potrzebne cztery składniki: sprawna maszyna,dobry operator,odpowiedni materiał do produkcji oraz szef produkcji skłonny wysłuchać argumentacji operatorów/np.w sprawie punktu trzeciego/. A w tej firmie przynajmniej dwa punkty szwankują.I to poważnie.
Marta 2017-08-16 18:38
@wiking z wcześniejszych wypowiedzi można wnioskować, że masz na myśli kierownika produkcji, a co z drugim aspektem? Co masz na myśli?
Zostaw swoją opinię o Betafence - Kotlarnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Betafence