Timken Polska

• Pustkowie
  • Siemianowice Śląskie
  • Długoszyn

3. Opinie o pracodawcach Sosnowiec
  5. Opinie o Timken Polska Sp. z o.o.

Opinie o Timken Polska Sosnowiec

Nie przegap nowości o Timken Polska Sp. z o.o.!

Timken Polska Sp. z o.o.

07.02.2022 11:25

Szanowni Państwo,
    Wasze opinie, które wskazują nam obszary wymagające naszej uwagi są  dla nas istotne. Zostają one poddana analizie.

Aby móc udzielić rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się uwagi i pytania dotyczące naszej firmy, liczymy na zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczne komentarze - tylko do takich możemy się odnieść. Przypominamy, że opinie niezgodne z regulaminem forum mogą być usuwane przez administratora portalu.

W celu wyjaśnienia nurtujących Państwa kwestii oraz możliwości udzielenia odpowiedzi na Państwa pytania, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem: [email protected]

Serdecznie pozdrawiamy,

Zespół rekrutacji
    xxx

20.01.2026 21:11

Porządki w wpisach. Dlaczego zniknęło ok. 20 wpisów różnych ludzi. Dobrze, że są zdjęcia. Parodia.
    #PracownikProdukcji
    Wieloletni pracownik.

29.06.2026 22:41

.Dziekujemy pani z BHP ze dzis dostalismy 30 min dodatkowej przerwy.Lepiej pozno niz wcale.Caly poprzedni tydzien lał sie żar ale dopiero jak ktos zasłabł wpadlas na ten pomysl.Narażenie zdrowia i zycia pracownikow kwalfikuje sie pod prokurature.Caly tydz. pracowalismy w tropiku, gdy Ty siedziałas w klimie.Nic nie zrobilas wczesniej dla dobra zwyklych pracownikow.Mamy nadzieje ze to byla ostatnia taka powazna Pani wtopa. POZDRAWIAMY PS:Prosimy kadry lub Pania o wystawienie samemu SOBIE wniosku o ukaranie- mandatu,kary finansowej ewent upomnienia - za zbytnia opieszałość w dzialaniach , w zwiazku z tropikalnymi, niebezpiecznymi upałami,ktore narażały życie ,zdrowie i bezpieczeństwo pracownikow. Nie bylo zadnej informacji od Pani, co do pracy w takich upalach.Nie bylo info o robieniu sobie dodatkowych przerw przy zlym samopoczuciu,odpoczynku w klimatyzowanym pomieszczeniu.O tym co pracownik moze zrobic przy takiej pogodzie i jakie ma prawa.Nikt nas nie informowal .Dziekujemy.

01.07.2026 06:09

No nie biedactwo jedno ; nic nie wiedziało co ma zrobić. Proste jak tyle lat pracujesz to wiesz jak jest w lato i jak nie pasuje to śmiało zmieniaj robotę nikt tu cię nie trzyma na siłę a chętni są. No i masz rację (usunięte przez administratora) się do kogoś co coś zrobił i uwalić. Takie zagrożenie to zgłaszaj to się dowiesz jakie masz prawa i dopiero jak ogranicza wszystko do podstawowego prawa to będziesz zadowolony. Poczytaj (usunięte przez administratora) najpierw co ci się należy - woda i tyle a potem idź się wypłacz do kąta bo takim jadem gówno zdziałasz a tylko zaszkodzisz

30.06.2026 21:46

Jak jest gorąco to pani BHP siedzi w klimatyzowanym pomieszczeniu bo tak jest wygodniej, a jak wyjdzie to tylko patrzy do kogo tu się przy***** . Ludzie źle się czują, mdleją ale oni mają to gdzieś bo liczy się ilość , a jak nie zrobisz normy to trzeba się tłumaczyć, i nie ma że za ciepło . Nie wspomnę o ustawiaczach na S3 co dużo mówią jacy są zarobieni a tylko to na komórkach siedzą albo na stołówce bo tam chłodniej.

01.07.2026 06:01

Co ty pierd… wyjdź z tej swojej nory i przejrzyj na oczy bo są osoby które nosa nie wystawią z biura bo ciepło; patrz kierownik nawet nie podejdzie na minutę; są tacy co nie przychodzą w ogóle ; patrz związki . Sorry ale każdy szuka chłodu i nie pierd… że taki biedny bo każdy może zejść i się schłodzić w każdej chwili i nikt nie robi afery. Ciepło jest wszędzie no i jak się nie podoba to wiesz wypierd… chętni czekają na Twoje miejsce.

30.06.2026 02:56

Jak tam sie trzymacie ? Cieplutko aż chce sie Ż..... ,Na s4 38°C a miedzy bieżniami na S3 45°C.

25.11.2025 18:41

Hej jak się pracuje w tej firmie? Chodzi mi o atmosferę i samą pracę godna polecenia?
    CF90

10.12.2025 19:29

Długoś stażu na danym stanowisku nie jest wyznacznikiem wiedzy, umiejętności itp. Wciskanie przycisków na panelu z pamięci bez wiedzy czym to manipule nieczynni cię operatorem maszyny, śmieszne jest to jak się wyjdzie na palarnie przy S4 i posłucha jacy to poniektórzy biedni zabiegani a na fajce co godzinę
    Francuz

18.06.2026 05:34

Jak nie chcesz mieć problemów zdrowotnych to omijaj szerokim łukiem.
    Mr. T

25.03.2026 21:15

Porzadna firma z bogata historią. Kasa jak wszedzie , premie kwartalne o dziwo wysokie tyle ze kwartalne. Jest mnirj zamowien bo firma zbyt wysoko ceny lozysk podniosla,kilu znanych klientowi pozrywalo kontrakty. Ale jakos praca jest. Ukraincy ladnie pracuja . Fajna kadra liderow na wydzialach. A praca raz jest ostra zasuwa a raz idzie spokojnie pracować. Wysokie wymogi jakościowe troche przesadzone. Ogolnie polecam firme.

23.04.2026 08:06

Jak policzysz sobie tą premie kwartalną to co wychodzi koło 500zł miesięcznie czyli nie wysoka premia ale jak wszędzie.
    Francuz

18.06.2026 05:29

A ty lider czy kierownik że tak bez mydła ??

14.05.2026 18:29

A kiedy te zwolnienia ?! Czemu nikt nic nie mówi ?! Dlaczego straszą że osoby z l4 będą zwalniani Człowiek po wypadku ma przyjść do pracy i nie może chorować A teraz ludzie chorzy chodzą do tego syfu bo się boją że polecą A gdzie są te całe związki Słyszałem że już dużo wiedzą !!!!!!!
    Na szczęście były pracownik

22.05.2026 08:04

A czego się boją? Jest sporo lepszych firm, z lepszą stawką i warunkami, a wszyscy sr*ją w portki, jakby na Timkenie świat się kończył. Żałosne.
    Wałek

12.06.2026 02:22

Boją się tylko ci, którzy wiedzą, że poza siedzeniem w telefonie nic innego nie potrafią robić.

18.05.2026 13:04

Witam na wydziale s2 który zamykają jest taki koleś rudy w okularach co sie dogadal chyba z magazynierem bo go wpuszcza samego i sam pobiera plytki i bierze garściami pewnie sprzedaje na złomie a potem sie dziwią ze zamykają wydzial bo sie nie oplaca jak rudy kradnie garściami plytki ciekae jak to wyglada na jego zmianie bo ja zauważyłem jak byl na innej zmianie nie swojej .
    #LiderZespoluTeamLeader

14.05.2026 00:26

Dlaczego inni mają nadgodziny,a inne wydziały miałby może z 2 soboty od początku roku.Ciekawe kiedy to wszystko zamkną,już widać to po zwolnieniach i kolejnych 100 Jeleni szykowanych jestdo odstrzału
    #OperatorLiniiProdukcyjnej

14.05.2026 11:10

żalisz się ze nie ma nadgodzin ? a to jakaś forma dodatkowego zarobku ? poczytaj na jakich zasadach powinny być udzielane nadgodziny , a ty powinieneś mieć stawkę na której nie musiałbyś dorabiać do przeżycia .Jak ci ciągle mało to nikt nie broni drugiego etatu wziąć .
    Kamil

22.08.2025 02:12

Ludzie obudźcie się! Zgodnie z kodeksem pracy przebranie się przed pracą i umycie się po pracy normalnie wlicza się do czasu pracy. Za przychodzenie wcześniej i wychodzenie 5 po ( bo ktoś tak sobie wymyślił) powinniśmy mieć płacone, a przypominam że mamy płacone za 8h. Nie dajmy się wykorzystywać chociaż w tym aspekcie.
    Tak

16.01.2026 12:22

Przebranie się owszem co nie znaczy że trzeba zejść do szatni pół godziny wcześniej

23.04.2026 08:15

Żeby się umyć po robocie to tak 15 20 min trzeba zejść żeby o ludzkiej godzinie wyjść z pracy, ale jak wam tak każą do deski pilnować stanowiska że o równej się schodzi nikt wam nie broni przychodzić do pracy za 5. Zgodnie z kodeksem w momencie gdy jesteś do dyspozycji przez pracodawcę to zaczyna się twoja godzina w pracy, więc kulturalnie można przyjść za 5 za 2 a wyjść 15 po.

12.02.2026 14:20

Dramat dramat i jeszcze raz dramat ! Jak zakład pracy może dać 900 zł podwyżki ! Osoby które poważnie chorują i to nie jest ich wina Dostają takie pieniądze ! Do tego atmosfera w zakładzie jest coraz gorsza ! Jak może operator rządzić liderem i go buzować na innych pracowników ?! Ta jedna osoba psuje relacje pracowników i nie tylko na tej jednej zmianie ! Do tego za donoszenie dostają powyżej zrealizował Porażka co się dzieje w tym zakładzie !!!!!!!!!

23.04.2026 08:12

900 ale chyba rocznie, tego zakładu nie stać na taką podwyżkę.
    Szlifierka

25.02.2026 02:22

To są jakieś kpiny , zwykły szary klikacz przycisków jest lepiej traktowany niż osoby z długoletnim stażem czy doświadczenie. Liderzy mają w nosie wydział chodzą tylko spisać cyferki, operatorzy robią co chcą a nie to co jest w ich obowiązkach, jeszcze te bezczelne odcinki z boku ,,niech to nie ruszy" czy ,,olej to dobrze mi siedzi" maszyny oddawane do przebudów zawalone syfem po dach a jak zwrócisz uwagę żeby posprzątał błoto to bezczelnie powie ci to nie jest w jego obowiązkach i rura na palarnie
    #Ustawiacz
    Planeta walków

28.02.2026 19:43

Ale misiu kolorowy do przebudowy są zawsze wyznaczone osoby , jak jesteś na ustawianiu to masz swoje linie do ustawiania czyli do przebudowy nie podchodzisz i do liń kolegów tez nie bo masz swoje 2-3 w teorii bo czasami ciężko jest sie uprościć żeby ktoś podszedł.. Realnie to więcej siedzicie jak na popołudniowej kawce z ciastem niż robicie .( do jakiś regulacji problemów jakościowych też nieraz ciężko jest się ubłagać bo ciężko sie z fotela od komórki ze szklanikowki wstaje)

11.03.2026 16:58

A Tobie płacą za spanie ?! Co by się po Ciebie nie poszło Czy po innych pseudo ustawiaczy To tylko śpicie ! Do awarii żaden nie chce podchodzić Bo albo książę śpią albo grają ! Więc nie gadaj tu o wyciągania błota 🫡🫡🫡 Bo sam się weź w końcu za pracę która ci płacą ?!

05.03.2026 23:47

Czy to prawda że od nowego roku zwolnienia na S7 operatorów? Mają zostać tylko liderzy i ustawiacze. Że zastąpią nas robotami na całym wydziale
    #OperatorLiniiProdukcyjnej

09.03.2026 21:20

No jakby nie patrzeć postęp idzie automaty roboty ale dużo wody upłynie zanim zastąpią człowieka Nie liczyłbym na ten Niwy Rok

04.03.2026 21:21

zmiany, zmiany, zmiany na S4. wtedy będzie normalniej. a tak to kpiny.
    #OperatorProdukcji
    Xd

20.02.2026 22:58

Ludzie serio te wasze wpisy to jakiś żart,, ciężka praca ,warunki itp, a większość piszących to przesiedzi 1/2 zmiany na (usunięte przez administratora) z telefonem skitranym za maszyną. A przy najmniejszym problemie/Awarii ustawiacz i w długą na palarnie żalić się jak to jest ciężko.
    #PracownikProdukcji
    Kukold

23.01.2026 02:17

Pracownik S4.Dlaczego zapi.. tyle lat w tej firmie i co roku słyszę co dałeś od siebie przy ocenie rocznej? Pomijając fakt że robię wszystko od a do z a Ukrainiec ma większą stawkę ode mnie i dużo mniejsza wiedzę i doświadczenie.
    #Headhunter
    Wałek

15.02.2026 00:27

Jak mają być skoro na każdym kroku są kłamania w żywe oczy, albo opierdalacie im (usunięte przez administratora) na boku jak tylko odejdzie na narzekacie
    R32013XM

15.02.2026 18:00

Gdzie obiecywane oceny wyżej za 1.5 lini ? Gdzie coś więcej przy premii ? ? ? Dosyć że ledwo da się na jednej robić to nakłamali żeby ludzie w grudniu robili na 1.5 lini za frajer. Ale spokojnie za rok wszyscy będziemy mieli najniższą krajową hehe

22.11.2025 19:31

13.01.2026 17:20

Nosz i kolejny (usunięte przez administratora) Poważnie to wasz jedyny problem ? A nie gdzie podwyżki co z premią ? Co z Tokarska i produkcja? Moze warto skupić się na realnych problemach a nie mielić jeden wątek bo ktoś został wyróżniony ! Jednym słowem (usunięte przez administratora) idź i miej odwagę i powiedz co cię boli a nie to trzeba mieć choć trochę godności

14.01.2026 16:29

Skąd wiesz, że tego nie zrobiłem? I pytania o premię i produkcję. Ja wszystko już wiem. Ja mam swoją godność, dlatego wyróżnienie za wiek i płeć nie przystoi. Chyba sam masz problem. Ja i i inni nie mają
    Gringo z STE

10.12.2025 16:01

Najgorsza firma. Brud, smród i ubóstwo. Jak nie jesteś swój człowiek to dostaniesz do roboty najgorsze (usunięte przez administratora) do roboty. Najbardziej czaso i pracochłonne. Znajomi dostają śmietanę i przychodzą w soboty tylko posiedzieć i posciemniać
    Kandydatka - Rekrutacja

03.11.2025 14:21

Aplikowałam jakiś czas temu na stanowisko do Timkena. Po czym zadzwoniła do mnie Pani z innej firmy do której aplikowałam, że nie mogę dalej przejść etapów rekrutacji skoro aplikowałam do Timkena. Dlaczego w ofercie pracy lub zaraz po aplikacji nie otrzymałam maila, że Timken z innymi firmami ma podpisane umowy, że nie można rekrutować/zatrudniać ludzi? Proszę o odpowiedź drogi dziale HR
    Do ktoś taki

27.11.2025 12:56

To prawda. Tylko mam na to rozmowy telefoniczne lub osobiste a nie mailowe, bo rekruterzy wcale nie są głupi, żeby pisać takie rzeczy w mailach. Polecam się zastanowić, czy warto aplikować do Timkena bo po zakończeniu współpracy może być różnie z pracą.
    Wow

02.12.2025 17:30

Dobrze, że dajesz znać ku przestrodze. HR nie zaprzecza więc to prawda
    BEBEN

29.09.2025 09:10

Kiedy będzie wyrównana płaca na wałeczkach niektórym potrafi płaca się na tym samym stanowisku wachać między 500-600 brutto bez zbędnych projektów które czas maja robić ci którzy siedzą cała dniówke i nic nie robią. Czemu ukraincy którzy dostawa umowę na stałe też od razu u x więcej zarabiają od pracownika który dłużej pracuje na jakiej podstawie ze pracuje krócej to trzeba go wynagrodzić???? Gdzie jest ta równość płac ?????????
    Hi

28.11.2025 18:22

Równo to się zajedziesz na tych liniach a nie zarobisz, ciesz się że praca jest i że możesz zarabiać mniej od towarzyszy..a przy rozmowie rocznej czemu tak mało od siebie dałeś haha

30.10.2025 15:00

Kiedy ktoś się w końcu weźmie za firmę sprzątająca szatnie ? Ja rozumiem siąść sobie odpocząć na chwilę ale 3h w szatni na telefonie. Jakość sprzątania też pozostawia wiele do życzenia, może im audyt zrobicie. Nie uzupełnione dozownik podłogi brudne
    Mbappe

31.10.2025 18:25

Popieram wieczny(usunięte przez administratora) brak mydła papieru... szatnie to wgl nie sprzątane..apropo wyremontowanej łaźni w większości to ledwo woda leci tydzień temu jak chciałem sie umyć to zamiast strumienia wody to krople leciały... I to samo w natryskach obok ... dosyć (usunięte przez administratora) nie sprzątany to jeszcze nie działa...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Timken Polska?

Kontakt - Timken Polska Sp. z o.o.

Gen.grota Roweckiego 130 41-200 Sosnowiec

Branża główna: Maszyny i urządzenia

Wałeczki

11.06.2024 14:35

Czemu na japońskim jedni robią na 1.5 lini a jedni mają po 1 ??? Uważam że to jest nie uczciwe jak mam robić na 1.5 a drudzy na 1 jakie jest kryterium żeby wykończyć jednego pracownika?? Gorąco na hali wieczne awarie problemy jakościowe codziennie te same powtarzające się i ustawiacze którzy nic nie robią tylko siedzą w swojej klimatyzowanej kanciapie. S4 nie polecam ....
    MALIK

29.08.2025 15:42

Ten kto ma w planach powrócić do 1.5 lini niech sobie stanie na tych złomach za prawie najniższa krajowa latac w tym gorący!!! Jeżeli w tej firmie docenienie to dodanie więcej pracy za mniej to największe gratulacje!! Nawet ukraincy nie chcą robić w tym muzeum technologii!!! Gdzie są pieniądze!!!
    JEFF

09.10.2025 15:56

I co z wyrówaniem wynagrodzenień dla wieloletnich pracowników?? Projekt żeby stary pracownik nie zarabiał mniej od nowego czy przechodzącego pod firme pracownika z Ukrainy !!!!!!!
    DoBani

08.10.2025 19:23

Jeśli chodzi o wynagrodzenie to jest to jakaś komedia... Nowi pracownicy dostają więcej niż ten doświadczony ze stażem... Nawet UA ma już wyższe stawki niż ja po dobrych paru latach pracy... Czas wyrwać się z tej karuzeli bo tu nie ma przyszłości... PS. Ciekawe czy się obudzą jak za niedługo nie będzie komu robić na S4... A chcą znów wprowadzić pracę na 1.5 lini... Za co? Za plusik do oceny rocznej? I 70zl więcej podwyżki? Żart.... Sami sobie stańcie na 1.5 lini i zobaczcie jak jest fajnie... Powodzenia.... Najpierw pieniądze wtedy może porozmawiamy... Ale pieniądze co miesiąc choćby w formie procentowego dodatku a nie plusiki do jakiejś bzdurnej oceny....
    Kcin

09.10.2025 15:17

Wszystko sie zgadza ale czy ktoś coś z tym robi ? No nie !! Ledwo da się na jednej pracować wszędzie na pomiarówkach pluje, raz dogładza raz nie, normy których nie da się zrobić ktoś sobie obliczył ile powinno zejść w kalkulatorze ale tyle idzie tylko tam! Pieniądze śmieszne wiedząc że nowy dostanie x więcej a ty sie użeraj albo najlepiej wyszkol nowego wiedząc ze zarabia więcej .

04.10.2025 20:36

07.10.2025 14:45

Ludzie jesteście daremni,kozaki w necie ukryte pod głupimi nazwami (usunięte przez administratora) w świecie. (usunięte przez administratora) zwierzyniec na wydziałach a potem płacz bo Bhapowiec zły bo dał mandat. Jak się nie podoba to zmieńcie firmę ale skończy się wychodzenie na papieroski co godzinę i (usunięte przez administratora)głupot

08.10.2025 12:54

Jak pracowałem w Timkenie, to za czas wydmuchany na papierosa poza przerwą ustalono odrabianie, wiec szybko ludzie się zdyscyplinowali, ale kierownicy musieli tego pilnować i pilnowali, jak mnie w zakładzie przestało sie podobać, to się zwolniłem i poszedłem do innego, wtedy nie było jeszcze forów i internetu, zeby sie wyżalać przed innymi, ale za to są teraz sygnaliści i oni powinni być czujni, nie wiem jak jest w Timkenie, pozdrawiam.

30.09.2025 21:35

Zimna woda w łazienkach .Człowiek chce się wykąpać po pracy a tu cyk..zimna woda,pozakładane czujniki i zakręcanie wody bo oszczędności ...hahaaaa żenada

07.10.2025 14:49

Kto za wcześnie schodzi ten du*e w zimnej wodzie moczy, a czujnik pozakładali bo światło się paliło dla siebie samego, ciekawe czy w domu też tak robicie że idziecie do roboty a w salonie się pali
    Pracownik gorszego sortu

30.08.2025 11:55

Jak długo w zakładzie gdzie jest podobno poszanowanie..towarzysze z ua będą biegać w koszulkach czarno-czerwonych..
    ja~

19.08.2025 00:27

Kolejny powrót z urlopu i trupy nie chcą odpalić po rzekomych ,,remontach" , Utrzymania ruchu brak na I Zm, ustawiaczy brak a ty operatorze się martw o normę

27.06.2024 22:56

Nocna zmiana i ponad 32 stopnie na hali a na innych wydziałach po 35 stopni.. zero klimy ale robol musi pracować.. Żenadaaa....
    Sumer time

04.06.2025 15:35

Jak letnia atmosfera?? Jest cieplusio i milusio??
    Mr. T

23.07.2025 06:35

Zgodnie z przepisami kodeksu pracy możesz odmówić bez konsekwencji, po uprzednim zgłoszeniu tego faktu , że się źle czujesz od gorąca itd
    Summertime holocaust

14.06.2025 07:22

Witajcie cudaki dlaczego tak bo zbliża się lato vol 9 a na tym wysypisku złomu znowu będzie gorąco ja w tym roku iedee do pipu w tej sprawie te wentylatorki (usunięte przez administratora) każdy poważny zakład jest odpowiednio klimatyzowany oraz wentylowany tu jest smud i brud o to akurat zawiadomię sanepid przeszłem się po każdej szatni w tym przybytku rozkoszy każda jest zdezelowana co wy oprawiacie za (usunięte przez administratora)po wielu szatniach chodzi robactwo prusaki i karaczany wiele szatni ms dalej gumolit i stare zardzewiałe szafki ubraniowe sanepid jak był ostatnio to wzieliście sie za remont szatni na japonskich i to tylko jednej szatni która z resztą po 7 miesiącach iest odremontowana w 25 procentach ta partacka firma remontowa też gwno robi a wy nie widzicie że doją was z hajsu co za wstyd taka renomowana firma a pluje jadem na swych poddanych niskimi płacami warunkami jak w obozie w Birkenau a ta wasza ankieta to kpina jak można tak łżeć że ten zakład daje komuś opcje rozwoju zasłaniacie się i ja bardzo dobrze wiem że ta opinia za niedługo będzie pisać usunięto przez moderatora bo se to usunięcie by się oczyścić z winy tego że tak nie jest
    Jest okej

16.06.2025 22:06

Wyremontowali prysznice ale za to upchali ludzi z innych wydziałów przejść się nie da przebierać w powietrzu zaduch śmierdzi i jest brudno zamiast tym się zająć to dowalili ludzi z innych wydziałów brawo TIMKEN !!!
    Każe Mi Robić PL

14.06.2025 04:49

Chcę poinformować uprzejmie wszystkich tu zgromadzonych parafian kościoła matki boskiej timkenowskiej iż podczas gdy udałem się do toalety na s3 spotkałem łysego UA co spożywał przy otwartych drzwiach kabiny nr 1 tej przy urwanym grzejniku browara firmy Carlsberg i miał to w du### czy widzę czy nie jego proceder nie mam zamiaru iść do liderówy na kieleckich bo i tak mnie oplują bo mają to też w du### żenua to co się tu ostatnio dzieje wstyd dawajcie dalej UA przywileje pastuchom a pozatym biada wam musimy za nich poprawiać sztuki congratulations more refunds from customers AAM/ Ford bravo !!!
    Bhp

05.06.2025 14:13

Czy ktoś w Timkenie sprząta szatnie ?? Rozumiem remont ale remont w szatni na kuzniarkach się skończył a (usunięte przez administratora) jest od początku roku że strach . Nowe prysznice już całe przeżołlnjete zasłony zagrzybiałe TIMKEEEEN!! Innofejszyn for ju .

30.07.2024 12:46

Iza

04.08.2024 20:17

No właśnie, jaką stawkę ma pracownik? Zastanawiam się czy składać papiery, czy 4 tyś się wyciągnie?? Dzięki za wszelkie info..
    Majka

10.05.2025 18:18

Najniższa krajowa :/.
    Timkien

28.01.2025 13:20

Podwyżki w 2025 z ocenę zrealizowal czyli 90% załogi otrzymuje taką ocenę wyniosą 2600 zl brutto rocznie czyli uwaga 150zł na ręke :D:D:D
    MIimi

10.05.2025 18:00

Brutto :P

08.12.2024 15:35

Typowa korporacja. Więcej, więcej, więcej. Chcesz zarobić, rób nadgodziny, o ile są. Warunki pracy trudne. Z zewnątrz czysto, ładnie pięknie, a w środku zepsucie do granic bólu. Na produkcji zależnie od wydziału. Jedni pracują w pampersach, drudzy opieprzają się ile mogą. Standardem jest pracowanie na kilku maszynach w jednym czasie, nie zawsze do tego przystosowanych. Przełożeni to beton zbrojony, nie słuchają i wszystko wiedzą najlepiej. Jakikolwiek przejaw myślenia jest piętnowany i tępiony. Masz robić to co Ci każą i nie dyskutować. Pracownicy to mistrzowie podpierdzielania, przez co atmosfera przypomina wyścig szczurów. Ale to zasługa korporacji.
    Rafał 1988

18.02.2025 17:42

Atmosfera jest tam okropna nie pracowałem w gorszym zakładzie jak Timken ! Jeśli jesteś (usunięte przez administratora) To kierownictwo będzie za tobą A osoba która się nie odezwie jest najgorsza ! T
    Tadek

10.05.2025 17:57

Niestety 100% tej wypowiedzi to prawda. Podnoszą normy bez żadnego uzasadnienia i to drastycznie. Nie wyrabiasz się, to chodzisz bez podwyżki. Pampersy, bo nie ma czasu nawet iść do toalety. O przerwie zapomnij, norma ważniejsza. Wyzysk fizyczny i psychiczny. Drenowanie pracownika. Trzymajcie się od tej firmy z daleka :/
    Irg

09.03.2024 10:14

Można zapytać, na jaką stawkę można liczyć na stanowisko produkcyjne, czy z wszystkimi dodatkami wyjdzie się netto 4 tys, na rękę?
    XXX

27.03.2025 15:43

Serio tylko 3500 znam ludzi którzy odeszli od nas do timkiena i chwalą sue że po 6 tysi zarabiają i jak wspaniałą jest praca
    S2

02.04.2025 02:17

Jakimi dodatkami?
    Jober

22.03.2025 02:08

Kto zatrudnił tych gamoni że wschodu . Lenie smierdzace , marudy , o wszystko pretensje ,najgorsza opcja jaka zakład zrobił biorąc ich pod dach . I złego słowa nie można na nich powiedzieć. Wstyd i hańba.

22.03.2025 12:39

Cos o tym wiem, pracowałem z nimi w jednym z zakładów, część chciała sie uczyć, ale większość tylko zarobić, z małym wkładem pracy, cóż długo sie muszą jeszcze uczyć.
    Krystek

04.08.2024 06:12

Nie trawie takich akcji gdy jakiś nowy łepek od razu ma więcej na start niż ten doświadczony a piszą ze tutaj tak jest. w jaki sposób radzicie sobie z atmosferą przy tym?

11.11.2024 17:44

Popieram, pracowałem tam 9 lat, nie na produkcji, jak poprosiłem o podwyżkę, to kierownik tylko mnie wyśmiał, wiec szukałem w międzyczasie innych zakładów, długo to nie trwało, kierownik miał minę, jakby mu komar narobił na wargę, nie mógł zrozumieć, że to on ma zwalniać, a nie odwrotnie, z Timkena odszedłem, poszedłem za kasą teraz mam emeryturę i jestem mega zadowolony, Timken jako ludzie był super tylko byli tacy, którzy tych ludzi nie lubili, życzę zakładowi jak najlepiej, ale o własną przyszłość musimy zadbać sami.
    Rafał 1988

18.02.2025 17:45

Tak to prawda ! Nie odejdę bo całe życie tam siedzą I nikt by ich nie chciał Bo nic nie potrafią !!! Tylko siedzenie na (usunięte przez administratora) w telefonie przez 8 h przez 10-20 lat ! To gdzie oni do innej pracy
    Żenada

18.02.2025 17:35

Zakład żenada ! Atmosfera żenada ! Liderzy żenada ! Kierownictwo poniżej realizacji(usunięte przez administratora) Płacę żenada (usunięte przez administratora)

16.02.2025 17:30

Tymken

16.02.2025 17:31

Im więcej z siebie dajesz tym od firmy mniej dostajesz (usunięte przez administratora)

11.02.2025 11:06

Timken Polska Sp. z o.o.

11.02.2025 11:10

Uprzejmie proszę o pilne skontaktowanie się z koordynatorem współpracy oraz kierownikiem.

29.01.2025 19:26

Wstyd ,(usunięte przez administratora)i kawał mułu.Ważne żeby osoby na górze były zadowolone, a pracownika mają w głębokim poszanowaniu...

Zostaw merytoryczną opinię o Timken Polska Sp. z o.o.