brak logo

Śnieżka-Invest

Świebodzice

Opinie o Śnieżka-Invest

Robert Wrocław 2012-04-26 08:35
Pracowałem w Śnieżce Invest Spzoo być może jest teraz SA,ale chodzi o producenta michałki ze Świebodzic.Praca w kanale Sieci była fantastyczna do Makro potrafiłem sprzedać 2 tony bez problemu.Były narzędzia ja osobiście miałem clio 2 osobowe,ale z klimą.Pracowało mi się dobrze(usunięte przez administratora)Natomiast jak zaczęły się jaja z udziałowcami wprowadzenie innego zarządu to wtedy główny udziałowiec (usunięte przez administratora)sprzedał to ,a szkoda.Przyszedł napoleon czyli nowy dyrektor z Magnata i zaczął swoje porządki.Rynek detaliczny wzmacnia,a rynek hurtowy i Sieci w szczególności słabo ponoć jesst nowa pani,która zajmuje się sieciami pewnie koleżanka dyr.szkoda firmy,a (usunięte przez administratora) chyba górą sprzedaje michałki z Hanki gdzieś na śląsku i szykuje się do przejęcia Śnieżki i pewnie ogłoszenia upadłości.Michałki kiedyś były dobre,a dziś ...
2
A 2012-04-26 08:42
Tak kolego masz rację ja uciekłam ze Śnieżki jak (usunięte przez administratora) z PH został RKS ODBIŁO CHŁOPAKOWI PARAGONY NAM KAZAŁ ZBIERAĆ...Robert właśnie fajnie że piszesz,a gdzie teraz pracujesz jak możesz to podjedż jutro rano do Silimpexu o 8 to porozmawiamy.
1
Kolec 2012-10-03 15:03
produkcja zmierza do upadłości Śnieżki i likwidacji michałków oryginalnych - nawet prości pracownicy produkcji widzą, co nowe kierownictwo kombinejszyn.
Michałki z Hanki - najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] - nie chcielibyście zobaczyć co tak naprawde w środku kryją...
1
anonimmmmm 2014-03-06 03:23
Jest to najgorszy zakład w jakim do tej pory pracowałam. Zero organizacji. Nowi pracownicy nie są przeszkalani na maszyny tylko po prostu muszą sobie radzić. Nie ma zainteresowania brygadzistów co się dzieje na ich zmianach. (usunięte przez administratora)
1
zuza 2014-10-14 14:27
Podpisuje sie pod postem wyzej, bez przeszkolenia na maszyny, co przy szybkim tempie pracy jest mocno stresujace. Ogolnie ciezka praca ,caly czas na stojaco i w dodatku trzeba dzwigac spore ciezary. Za taka place to nie polecam, zreszta ciagla rekrutacja mowi sama za siebie.
1
Eli 2015-04-16 18:48
Pracowalam w Śnieżce pol roku. Zgadzam się z powyższymi postami, zero przeszkolenia, zero BHP, a później jak jest audit to panika i biegają za pracownikami z lista zeby podpisać, ze brało się udział w szkoleniu... Tylko jedna brygadzistka jest w porzadku., reszta zero kultury i zainteresowania. Muszisz pracować wszędzie, prawie na każdym dziale. Niektóre jaśnie panie, niektóre zero wychowania, ale jest tez kilka super osób
;-) generalnie nie polecam, praca dla osób, które muszą pracować, jak ktoś nie musi o niech poświęci ten czas na szukanie innej pracy
1
byla pracownica 2016-01-16 00:21
no dokladnie pani ala majstrowa he he nie nadaje sie juz nie pamieta jak w koncie spala na mogulu niech pilnuje starego zeby nie chlal dama a agatka stara panna juz ja swedzi i szuka
Malarz 2016-01-18 08:00
ale Śnieżka-Invest produkuje słodycze a nie farby...
Malarz 2016-01-18 08:01
ale temat dotyczy nie FFiL Śnieżka SA ale Śnieżka-Invest która produkuje słodycze a nie farby...
1
gbnn 2016-05-05 20:26
juz nie ma tej oferty @piotr :( a szkoda bo bardzo fajna...
O 2016-10-24 17:45
Wyzysk czlowieka i jeszcze raz wyzysk. Za dodatkowa prace w sobote przecietny X dostaje ochlapy !! Ludzi traktuja jak tanią sile robocza, jak ktos tu napisal, do wszystkiego. Od noszenia towarow, zamiatanie placu i plewienie trawnika... przywiesc, zawiesc, ....nie wspomne o wielu innych rzeczach. Wszystko to za najnizsza srednia krajowa nie przekraczajaca magicznej 2 na poczatku.... no i te ochlapy za milion nadgodzin w soboty i niedziele. Dojezdzajace szefostwo tylko zleca, zbiera zniwa i wyjezdza, a ty czlowieczku zapierniszaj 7 dni w tygodniu. Gdzie inspekcja pracy? Nikt tego nie sprawdzi?
1
Zdzicha 2016-11-25 15:45
Napiszcie lepiej jak oszukują pracujące tam Ukrainki...Napiszcie,czy pracują one legalnie na "umowę o dzieło"chociażby,czy też może jednak pracują one na czarno bez umowy,bo takie mam na ten temat informacje.Napiszcie,czy przestrzega się w tym " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; ustawowego czasu pracy.Czy Ukrainiec,to nie człowiek?A może to nacja niewolników co?Coś mi się zdaje,że nie długo zainteresują się tą bandą pseudo pośredników pracy- odpowiednie służby...Czy kierownictwo tej fabryki nie zdaje sobie sprawy z nadużyć jakie mają tam miejsce?Oszustwo trzeba tępić w zarodku-czasy rządu przekrętów z PO skończyły się!
3
Zdzicha 2016-11-25 15:46
Napiszcie lepiej jak oszukują pracujące tam Ukrainki...Napiszcie,czy pracują one legalnie na "umowę o dzieło"chociażby,czy też może jednak pracują one na czarno bez umowy,bo takie mam na ten temat informacje.Napiszcie,czy przestrzega się w tym " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; ustawowego czasu pracy.Czy Ukrainiec,to nie człowiek?A może to nacja niewolników co?Coś mi się zdaje,że nie długo zainteresują się tą bandą pseudo pośredników pracy- odpowiednie służby...Czy kierownictwo tej fabryki nie zdaje sobie sprawy z nadużyć jakie mają tam miejsce?Oszustwo trzeba tępić w zarodku-czasy rządu przekrętów z PO skończyły się!
3
Bodex 2016 2016-12-16 20:03
No wybieram się na rozmowę do nich ale po tych opiniach to chyba się zastanowię czy warto
1
Żabcia 2017-01-03 23:04
Mam aplikować na specjalistę marketingu internetowego i chciałbym coś się dowiedzieć. Jakie są zarobki i generalnie atmosfera?
1
żabiec 2017-02-10 09:14
żabcia daj adres pogadamy
Justyna 2017-02-21 17:56
Witam, czy mógłby ktoś powiedzieć mi dlaczego tyle hejtu jest wobec firmy. Mam inne zdanie i to całkiem dobre.
NIK 2017-03-13 22:11
Od dawna jesteśmy zainteresowani tą firmą , myślę że niedługo będą mieć niespodziankę
Dominika 2017-03-14 19:27
Co nowego słychać w firmie Śnieżka-Invest? Bardzo mało wpisów na forum.
Zdzicha 2017-03-17 13:26
"Notujemy coraz więcej przypadków, w których Ukraińców przymusza się do pracy ponad normę – po 12 godzin na dobę, od poniedziałku do niedzieli. Za pensję niższą od minimalnego wynagrodzenia i oczywiście bez wypłaty za nadgodziny czy pracę w nocy. Problem dotyczy nie tylko imigrantów, choć z naszych szacunków wynika, że w tym przypadku to zjawisko przybiera na sile – mówi w rozmowie z Onetem główny inspektor pracy Roman Giedrojć i zapowiada przygotowanie nowych przepisów dotyczących kontroli w firmach".
Coś mi się wydaje,że dobiorą się nie długo do 4 liter komuś w tej firmie,he,he!
2
Natalia 2017-03-23 12:56
Śnieżka-Invest jest moim miejscem pracy. Pracuję już bardzo długo i nie narzekam. Jak ktoś jest wybitnym fachowcem to zawsze może mieć swoją firmę!!
Zostaw swoją opinię o Śnieżka-Invest - Świebodzice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Śnieżka-Invest