Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nowa piekarnia

Pracowałeś w firmie nowa piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aldi - 2015-03-28 22:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w Nowej praca jak każda inna trzeba wszędzie robić a tutaj wyłącznie ludzie są winni . Nie ma zdrowej atmosfery w pracy tylko nerwowo każdego dnia.Najbardziej mnie zastanawia po co są w piekarni sprzątaczki które prawie nic nie robią tylko kierowniczka ludzi od produkcji bierze do sprzątania. Nie polecam nikomu iść tam do pracy ze względu na samolubnych ludzi tam pracujacych. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-03-29 18:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hans Cloc - 2015-02-26 17:57:41]:
masz racje janek
zdjecie uzytkownika
była - 2015-03-29 19:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ciągu miesiąca zamknięty punkt w Sokołowie - 2 dziewczyny zwolnione, drugi w Puławach - 3 dziewczyny zwolnione, teraz mają zamykać punkt w Siedlcach - ze 2 do zwolnienia. W Łukowie w punktach firmowych od 10,00 nie kupisz drożdżówki, gdyż koordynatorka zabroniła zwrotów, więc się nie zamawia towaru tak samo dzieje się w innych miastach. Nie radzę tam składać CV.
zdjecie uzytkownika
pracownikprodukcji - 2015-04-17 12:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tych głupich i pustych komentarzy.... mi bardzo podoba się praca w Nowej Piekarni i nie zauważyłam negatywnych stron np takich jak są opisywane w poprzednich komentarzach... dla mnie jest to stek bzdur wyssanych z palca... ja bardzo polecam pracę w Nowej Piekarni... bo sama jestem z niej bardzo zadowolona:)
zdjecie uzytkownika
qwer - 2015-04-18 15:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od niedawna w tej firmie. Praca jak każda. Pracuje po 7,8 godzin pilnuję to co robię,a i z kierownictwem idzie się dogadac. Wypłata też jest na czas. Więc nie wiem dlaczego czepiacie się tej firmy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-18 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedni piszą głupoty drudzy powtarzają po nich a jeszcze inni maja radochę z tych co to piszą te głupoty jak tak żle to dlaczego pracujesz w tej firmie dla mnie to dziecinada, bzdury by komus dokuczyć ale komu i po co tak bez celu? Jak nie macie o tym pojęcia to po co się wypowiadacie? Ja osobiście lubie swoja prace w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2015-04-19 15:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w kilku firmach no i w Nowej Piekarni też. Tak złej atmosfery pracy nigdzie indziej nie spotkałem.Wszechobecna niekompetencja oraz ekscentryczne pomysły właściciela i lansowanie nierobów , pijaków i pod...laczy dopełnia całości.Jeśli dobrze i rzetelnie pracujesz to możesz liczyć że ci pracy jeszcze dołożą a o kasie zapomnij.Możesz jedynie awansować na rolnika na ranczu zwanym "SACHALINEM" o czym nikt nie raczył wspomnieć a sezon się zbliża. Murzyni poszukiwani do pracy w polu oczywiście jako nagroda!!! Pozdrawiam i radze mijać tą firmę szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
gutek - 2015-04-19 18:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ok można się wiele nauczyć,wynagrodzenie na czas i spokojna atmosfera jak dla mnie.POLECAM
zdjecie uzytkownika
POLECAM - 2015-04-19 19:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi bardzo podoba się praca w tej firmie, jest miła atmosfera wynagrodzenie na czas i wyrozumiałe kierownictwo;) miło chodzi się do takiej pracy;) Polecam
zdjecie uzytkownika
ciastowy.... - 2015-04-20 12:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję od dawna i nie narzekam,w sprawie dni wonych i urlopów dogaduję się z kieronictwem bez problemu, ponato nikt nie spomina o tym ,że cała piekarnia żywi się do 15 godziny jedzeniem zapewniwnym przez szefa.. pracować trzeba tak samo jak w kazdym innym miejscu nikt darmo pieniedzy nie rozdaje... ale wypłaty są na czas , przewa śniwdaniowa zapewniona i nadgodziny zapłacone.
zdjecie uzytkownika
jasmin - 2015-04-20 17:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego piszesz że jedzą tylko ci którzy pracują do 15 . Przez bardzo długi czas dziewczyny z biura naginały i robiły surówki dokładały wędlinę dla popołudniowych zmian póżniej były gotowane zupy ale gro osób pogardziło więdz niech sie cieszą że mają masło do chleba .... ZASTANÓWCIE się co macie a czeego może nie być !!! i niepostójce bo niema na co
zdjecie uzytkownika
ida.. - 2015-04-21 07:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele tych opini wychodzi od osób ,które na krótko zagosciły w NOWEJ... jakiś przedstawiciel pisze,że zarabiał 1400zł ale zapomniał dodać ,że dojeżdzał służbowym samochodem do pracy i juz tu dostawał bonus od firmy ,bo musiałby dałożyć ze swojej kieszeni 400zł w misiacu na dojazdy....o prywatnych wycieczkach słuzbowym samachodem nie wspomnę... ktoś inny pisze ,że trzeba robić u szefa na gospodarstwie, chba ten ktoś zapomniał jak fajnie jest dostać od szefa woreczek kartofelków, cebuli,przetwory na zimę itp. ... Prawda jest taka ,że bardzo duża grupa osób pracuje tu od lat i potrafi dagadać sie z szefem, kierownikiem i miedzy sobą. Zakład zatrudnia bardzo dużą liczbe osób więc zawsze znajdzie sie ktoś niezadawolony... ale jak się UMIE i CHCE coś robić to napewno inni to docenią...
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-23 16:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi tak jak w tej firmie nigdzie się tak dobrze nie pracowało,a pracowałem w kilku firmach,
zdjecie uzytkownika
leniwa z produkcji - 2015-04-23 17:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gutek jak ci się ta wieś szefa tak nie podoba to powiedz to tym pracownikom co mają zupki ,sałatki z wiejskich świeżych warzyw ,dodatki do zakładowych kanapek,ale co może być jak kierownik doczyta się jak mając za fri fajne śniadanie to ty plujesz tym żmijowym ozorem,czy zechce dalej zakład karmić ,chm..nie wiem.z tego co wiem to na folwarkach u pana i przy dziesięcinie u księdza pracowało się za darmo ,płacą uczciwe,urlop mam kiedy chcę,ubezpieczenie i jest mi dobrze
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-28 13:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam, pensje głodowe, brak logiki i składu, ogólnie mówiąc omijać szerokim łukiem ;)
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-04-29 01:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale głodowe pensje to jakie, co, bo nie wiem czy to najniższa kraowa czy może jeszcze mniej. powiedzcie mi, bo myślałem o robocie w nowej piekarni a teraz sie waham
zdjecie uzytkownika
HAHAHIHI - 2015-05-03 16:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownikprodukcji - 2015-04-17 12:57:23]:
hi hi ha ha ciekawe kto tak wazeliny smaruje to raczej nie jest normalny pracownik
zdjecie uzytkownika
jasmin2 - 2015-05-03 16:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasmin - 2015-04-20 17:34:10]:
A co z tymi ktorzy na nocy pracuja Czesto dla nich nic nie zostawiali na tackach bo jakos tak samo wszystko znikalo I za co tu byc wdziecznym Nie wazne tez czy ktos bral warzywa czy nic nie chcial na pole i tak mial jechac pod grozba zwolnienia z pracy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-05 15:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawa jestem ile osób zatrudnionych na sklepach ma normalną umowę o pracę na cały etat Bo z tego co wiem to nie dużo....
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-05-07 10:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te pochlebne opinie to chyba sam kierownik pisze albo ludzie podstawieni z biura jakie dni wolne maasz dwa w miesiącu a liste jak sie podpisuje to ile kresek macie ewidencje podpisujecie że przepracowaliście 164 godziny a w rzeczywistości robi sie ponad 200 godzin żenada
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2015-05-08 01:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam w nowej piekarni ogólnie praca jak praca wszedzie trzeba zapie... ale nie nawidzę ludzi którzy cały czas latają do kierownika i kierowniczki kablują na innych prcowników!!!
zdjecie uzytkownika
popop - 2015-05-10 11:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HAHAHIHI - 2015-05-03 16:29:21]:
1300 w porywach do 1350 za ok 180-200 godzin pracy
zdjecie uzytkownika
mycha - 2015-05-17 14:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwer - 2015-04-18 15:59:17]:
to zależy na jakim stanowisku pani pracuje bo ja jako w pracy w sklepie jestem zadowolona mam stałych klientów którzy są mili i uśmiechnięci potrafią poprawić humor ale ta nowakoordynatorka to chyba powinna mieć żółte papiery straszy pracowników zwolnieniem jeżeli nie zmniejszymy zamówień a tym samym zwrotów to na koniec dnia nie ma co sprzedawać
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-05-18 10:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SŁYSZAŁEM, ŻE JUŻ NIE MA TAM KTO KOORDYNOWAĆ HEHEHEHEHEHE
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-21 07:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz rację, nie ma TAM orła koordynatora który ne zauważał bagatela 70% zwrotów HEHEHE
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy nowa piekarnia?
Zadaj pytanie
alert