Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nowa piekarnia

Pracowałeś w firmie nowa piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mija - 2015-02-26 11:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A nowa koordynatorka uiszcza mobbing na sklepach
zdjecie uzytkownika
ISCO - 2015-02-26 13:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zudzona - 2015-02-23 17:32:21]:
Kolego zwolnili ciebie z pracy i teraz sie chcesz odegrać i wypisywać głupoty!!
zdjecie uzytkownika
Handlowiec - 2015-02-26 14:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ISCO - 2015-02-26 13:27:35]:
1. Nie przedłużyli mi umowy a nie zwolnili. 2. Nie piszę głupot , tylko opisałem rzeczywistość panująca w tej firmie. 3. Gdybym się chciał odegrać już dawno był bym ze skargą w Urzędzie Skarbowym, Inspekcji Pracy i w Sanepidzie. 4.
I najważniejsze wpis "zudzona" nie jest mojego autorstwa.
zdjecie uzytkownika
kierowcabombowca - 2015-02-26 15:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były - 2015-02-25 18:00:49]:
Ciężko pracujący kierowco, po pijaku to cię robił chyba twój stary. Przypinasz łatkę pijaków dwudziestu osobą pracującym na spedycji opartą na pojedynczej sytuacji i jednej osobie. Przez ostatnie dwa lata to jednak kierowcom z NP zatrzymano 4 prawa jazdy. Braki rzekomo utworzone przez "PIJAKÓW" powinieneś z głosić na terenie zakładu bo MASZ OBOWIĄZEK SPRAWDZIĆ TOWAR, ale przecież ci się nie chciało. Jeżeli płaciłeś za braki to TYLKO ZE SWOJEJ WINY!!!Narzekasz że nie ma lekko, a gdzie jest???. Flaki mi się przewracają jak czytam twój post, byłeś w najbardziej uprzywilejowanej grupie zatrudnionej w zakładzie.Jako jedyni macie pięciodniowy tydzień pracy, jak pierwsi otrzymujecie premię,jako jedyni możecie wygrać dodatkowa kasę w konkursach promocyjnych,jako jedyni macie premię na braki(200zł) a ty jeszcze płaczesz? Nie jestem kierowcą, ale patrząc na ich system pracy oraz jej czas to nie jest chyba z tą robotą tak tragicznie.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-26 15:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowcabombowca - 2015-02-26 15:05:29]:
ty tak piszesz,że wina kierowcy, spedycje bronisz to pewnie jesteś jednym z tych co dobrze z uch strzelają i masz dwie premie jedną niby premię co to faktycznie jest część wypłaty, a drugą za kablowanie na wszystkich i jesteś szpiclem,a te wypowiedzi które są wyżej o tych nieprawidłowościach to wszystko prawda, należy jeszcze dodać, że umowa jest napisana na inne stanowisko, a w rzeczywistości wykonujesz inne obowiązki.
Do wiadomości tych, którzy nie pracowali, nie pracują w nowej :
te opinie, które chwalą tą firme są nie prawdziwe, wręcz kłamliwe.
zdjecie uzytkownika
kierowcabombowca - 2015-02-26 17:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-02-26 15:49:28]:
Jak ci tak żle w tej firmie to co tam jeszcze robisz? Marudzisz, narzekasz jak stara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami, płaczesz na nieprawidłowości a nadal pracujesz w tej firmie.Z ucha nie muszę strzelać bo robią to sami kierowcy. Czemu WIELKI KIEROWCO nie napiszesz o nieprawidłowościach na stacji paliw, i pobranych a nie wpłaconych pieniądzach za faktury???
zdjecie uzytkownika
Hans Cloc - 2015-02-26 17:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale Wy wszyscy macie nasrane w głowach,narzekacie na tą firmę ale dalej pracujecie!!!jak wam jest/było żle, to dlaczego pracujecie/pracowaliscie...jest wolny kraj i każdy może zmienić prace kiedy chce,ale wy pracujecie dalej tylko nażekacie na wszystko i wszystkich!!!lepiej za robote byscie sie wzieli a nie tylko.. a to żle... a to nie dobrze!!żenada!W blaszaku ponażekajcie przy winie w kartonie!!żenada.
zdjecie uzytkownika
uczynny - 2015-02-27 13:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dobrze ma się dziać w firmie jeśli nawet kierowniczką cukierni jest osoba niekompetentna i bez szkoły, patrzy tylko jak utrudnić życie pracownikom i donosi na każdego. Praca na cukierni polega głównie na donoszeniu na innych za byle co, jeśli nie chcesz donosić to inni będą na ciebie donosili.
zdjecie uzytkownika
PYZATA - 2015-02-27 18:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
O KURCZE A CO TAK DUŻOO OPINI SIE NAROBIŁO.LATAJA JAK NA SRAKE
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-03-01 13:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuje już kilka lat i nie narzekam. praca jak każda inna. Lekko nie jest a najgorszy fakt ze jeden musi zapier***** za drugiego. (bo on za 1200 nie będzie robił)
zdjecie uzytkownika
reni - 2015-03-02 15:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żenada, dorośli ludzie a jak dzieci, dużo sobą reprezentują, nie jest dobrze ale tragicznie też nie jest, lepiej tak niż wcale
zdjecie uzytkownika
cukiernik - 2015-03-04 22:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fakt z kierowniczką cukierni nie jest łatwa praca!ale tez trzeba ją zrozumieć, musi znosić humorki i wymysły szefa i kierownika. według mnie ta osoba na pewno zasługuje na podziw i szacunek że wytrzymała w tej pracy kilka lat, po za tym umie dobrze zorganizować pracą na produkcji, irytujące jest tylko jej "bzik" co do czystości
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-06 20:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracowałam tam byłam tylko na rozmowie -ale teksty właściciela "Ale laska się zmieniłaś odkąd zdjęcie robiłaś" bądź pytania czy jestem mężatka czy mam dzieci a co najlepsze na końcu że on (szef) nie widzi we mnie uczuć to co najmniej żenujące zachowania, zastanawiające mnie czy nie zgłosić tego dalej a na pewno do UP który mnie tam skierował... współczuję kobietom tam pracującym...
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-12 13:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nikolo - 2014-09-22 12:16:34]:
Firma w ogóle nie szanuje pracowników.Dostaje się pusta umowę trzeba ja wypełnić tylko i nie wiadomo ile się zarabia i jak liczą za prace.Dziewczyny w sklepach są traktowane jak śmiecie a zarazem zastraszane ponieważ nowa pani koordynatorka mówi im coś a jak jej pomysł nie wypali twierdzi ze ona tego nie mówiła(odwraca kota ogonem) nie zna się na tej robocie i miesza innym.Myśli ze pozjadała wszystkie rozumy.Sporo ludzi się przyjmuje o odrazu zwalnia.Jest ogólnie beznadziejna atmosfera.Trzeba uwarzać co sie komu mowi poniewaz na drugi dzień może czekać na biurku wypowiedzenie.Nie polecam nikomu tej firmy
zdjecie uzytkownika
ktos cos - 2015-03-12 13:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostaje się puste umowy,nie wypełnione.Złe traktowanie pracowników.Często pracuje się po godzinach charytatywnie.Strasznie małe zarobki na taka prace.Straszenie utrata pracy.Nowa koordynatorka czepia się dziewczyn w sklepach za byle co.Che niby poprawy a tylko pogarsza atmosferę oraz utargi sklepów.Nie zna się a najwięcej gada...
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-03-13 10:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mika jeżeli ty zarabiasz 1800 zł z premią to się ciesz bo powodu do radości nie ma ten który robi to samo co ty za 1200 zł. Sprawiedliwości w piekarni nie ma i zapewne nie będzie. Nie radzę przyjmować się do tego zakładu bo psychika wam wysiądzie. Ludzie pracują tam po jednym dniu i następnego już nie przychodzą. Czyja jest wina? Kierowniczki? Zarobków? A może atmosfery tam panującej? Wielu pracowników wie o czym mówię.
zdjecie uzytkownika
bylant - 2015-03-15 08:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hans Cloc - 2015-02-26 17:57:41]:
a dlaczego to niby ktos nie moze wyrazic swojego zdania Fakt jest faktem pije sie tam na okraglo pracownik jest niczym a najlepiej maja ci co donosza kierownikowi wszystkie plotki Czas sie przyznac do tego ze ludzi traktuje sie tam jak niewolnikow
zdjecie uzytkownika
sssm - 2015-03-17 12:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napisz konkretnie w jakim sklepie kupiłaś te ciasto nie oceniaj wszystkich sklepów bo akurat w naszym klienci zawsze zachwalaja ciastyo i nigdy nie miałyśmy żadnej skargi jeżeli spotkałas się z czymś takim po to właśnie masz numer tel na naszej firmowej reklamowce żeby zadzwonić i poinformować o czymś takim wtedy zostaną wyciągnięte konsekwencje.
zdjecie uzytkownika
Bielany. - 2015-03-18 17:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynatorka - krawcowa - bez wiedzy na temat spożywki Super i nieźle kroi : punkt firmowy w Sokołowie zlikwidowany 2 sprzedawczynie zwolnione, jak i cała trasa ponad 20 odbiorców hahahahaaaa. Ciekawe gdzie dalej będą zamykać punkty firmowe i ile osób jest jeszcze do zwolnienia? Prosimy o wcześniejsze informacje z biura Nowej piekarni. Gratulacje dla osób odpowiedzialnych za nabór niekompetentnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2015-03-18 21:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Istnieje tylko jedno rozwiązanie zwolnić panią koordynator
zdjecie uzytkownika
ktos :P - 2015-03-25 20:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta piekarnia to patologia. tak jakby rzadzilo nia dziecko, szef jest chory na glowe, wszyscy sie podniecaja jakby pracowali w jakiejs waznej firmie a to jest tylko zwykla piekarnia, nie ma ladu to wszystko, az brak slow i nie wiadomo czy smiac sie czy plakac, ps. ja sie smieje :D
zdjecie uzytkownika
ślepa - 2015-03-25 20:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kocham ludzi uczciwych i inteligentnych, konfidentów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie nawidzę
zdjecie uzytkownika
aldi - 2015-03-28 22:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Nowej praca jak każda inna trzeba wszędzie robić a tutaj wyłącznie ludzie są winni . Nie ma zdrowej atmosfery w pracy tylko nerwowo każdego dnia.Najbardziej mnie zastanawia po co są w piekarni sprzątaczki które prawie nic nie robią tylko kierowniczka ludzi od produkcji bierze do sprzątania. Nie polecam nikomu iść tam do pracy ze względu na samolubnych ludzi tam pracujacych. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-03-29 18:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hans Cloc - 2015-02-26 17:57:41]:
masz racje janek
zdjecie uzytkownika
była - 2015-03-29 19:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ciągu miesiąca zamknięty punkt w Sokołowie - 2 dziewczyny zwolnione, drugi w Puławach - 3 dziewczyny zwolnione, teraz mają zamykać punkt w Siedlcach - ze 2 do zwolnienia. W Łukowie w punktach firmowych od 10,00 nie kupisz drożdżówki, gdyż koordynatorka zabroniła zwrotów, więc się nie zamawia towaru tak samo dzieje się w innych miastach. Nie radzę tam składać CV.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy nowa piekarnia?
Zadaj pytanie