Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nowa piekarnia

Pracowałeś w firmie nowa piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cukiernik - 2015-03-04 22:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fakt z kierowniczką cukierni nie jest łatwa praca!ale tez trzeba ją zrozumieć, musi znosić humorki i wymysły szefa i kierownika. według mnie ta osoba na pewno zasługuje na podziw i szacunek że wytrzymała w tej pracy kilka lat, po za tym umie dobrze zorganizować pracą na produkcji, irytujące jest tylko jej "bzik" co do czystości
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-06 20:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracowałam tam byłam tylko na rozmowie -ale teksty właściciela "Ale laska się zmieniłaś odkąd zdjęcie robiłaś" bądź pytania czy jestem mężatka czy mam dzieci a co najlepsze na końcu że on (szef) nie widzi we mnie uczuć to co najmniej żenujące zachowania, zastanawiające mnie czy nie zgłosić tego dalej a na pewno do UP który mnie tam skierował... współczuję kobietom tam pracującym...
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-12 13:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nikolo - 2014-09-22 12:16:34]:
Firma w ogóle nie szanuje pracowników.Dostaje się pusta umowę trzeba ja wypełnić tylko i nie wiadomo ile się zarabia i jak liczą za prace.Dziewczyny w sklepach są traktowane jak śmiecie a zarazem zastraszane ponieważ nowa pani koordynatorka mówi im coś a jak jej pomysł nie wypali twierdzi ze ona tego nie mówiła(odwraca kota ogonem) nie zna się na tej robocie i miesza innym.Myśli ze pozjadała wszystkie rozumy.Sporo ludzi się przyjmuje o odrazu zwalnia.Jest ogólnie beznadziejna atmosfera.Trzeba uwarzać co sie komu mowi poniewaz na drugi dzień może czekać na biurku wypowiedzenie.Nie polecam nikomu tej firmy
zdjecie uzytkownika
ktos cos - 2015-03-12 13:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostaje się puste umowy,nie wypełnione.Złe traktowanie pracowników.Często pracuje się po godzinach charytatywnie.Strasznie małe zarobki na taka prace.Straszenie utrata pracy.Nowa koordynatorka czepia się dziewczyn w sklepach za byle co.Che niby poprawy a tylko pogarsza atmosferę oraz utargi sklepów.Nie zna się a najwięcej gada...
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-03-13 10:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mika jeżeli ty zarabiasz 1800 zł z premią to się ciesz bo powodu do radości nie ma ten który robi to samo co ty za 1200 zł. Sprawiedliwości w piekarni nie ma i zapewne nie będzie. Nie radzę przyjmować się do tego zakładu bo psychika wam wysiądzie. Ludzie pracują tam po jednym dniu i następnego już nie przychodzą. Czyja jest wina? Kierowniczki? Zarobków? A może atmosfery tam panującej? Wielu pracowników wie o czym mówię.
zdjecie uzytkownika
bylant - 2015-03-15 08:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hans Cloc - 2015-02-26 17:57:41]:
a dlaczego to niby ktos nie moze wyrazic swojego zdania Fakt jest faktem pije sie tam na okraglo pracownik jest niczym a najlepiej maja ci co donosza kierownikowi wszystkie plotki Czas sie przyznac do tego ze ludzi traktuje sie tam jak niewolnikow
zdjecie uzytkownika
sssm - 2015-03-17 12:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Napisz konkretnie w jakim sklepie kupiłaś te ciasto nie oceniaj wszystkich sklepów bo akurat w naszym klienci zawsze zachwalaja ciastyo i nigdy nie miałyśmy żadnej skargi jeżeli spotkałas się z czymś takim po to właśnie masz numer tel na naszej firmowej reklamowce żeby zadzwonić i poinformować o czymś takim wtedy zostaną wyciągnięte konsekwencje.
zdjecie uzytkownika
Bielany. - 2015-03-18 17:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynatorka - krawcowa - bez wiedzy na temat spożywki Super i nieźle kroi : punkt firmowy w Sokołowie zlikwidowany 2 sprzedawczynie zwolnione, jak i cała trasa ponad 20 odbiorców hahahahaaaa. Ciekawe gdzie dalej będą zamykać punkty firmowe i ile osób jest jeszcze do zwolnienia? Prosimy o wcześniejsze informacje z biura Nowej piekarni. Gratulacje dla osób odpowiedzialnych za nabór niekompetentnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2015-03-18 21:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Istnieje tylko jedno rozwiązanie zwolnić panią koordynator
zdjecie uzytkownika
ktos :P - 2015-03-25 20:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta piekarnia to patologia. tak jakby rzadzilo nia dziecko, szef jest chory na glowe, wszyscy sie podniecaja jakby pracowali w jakiejs waznej firmie a to jest tylko zwykla piekarnia, nie ma ladu to wszystko, az brak slow i nie wiadomo czy smiac sie czy plakac, ps. ja sie smieje :D
zdjecie uzytkownika
ślepa - 2015-03-25 20:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kocham ludzi uczciwych i inteligentnych, konfidentów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie nawidzę
zdjecie uzytkownika
aldi - 2015-03-28 22:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Nowej praca jak każda inna trzeba wszędzie robić a tutaj wyłącznie ludzie są winni . Nie ma zdrowej atmosfery w pracy tylko nerwowo każdego dnia.Najbardziej mnie zastanawia po co są w piekarni sprzątaczki które prawie nic nie robią tylko kierowniczka ludzi od produkcji bierze do sprzątania. Nie polecam nikomu iść tam do pracy ze względu na samolubnych ludzi tam pracujacych. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-03-29 18:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hans Cloc - 2015-02-26 17:57:41]:
masz racje janek
zdjecie uzytkownika
była - 2015-03-29 19:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ciągu miesiąca zamknięty punkt w Sokołowie - 2 dziewczyny zwolnione, drugi w Puławach - 3 dziewczyny zwolnione, teraz mają zamykać punkt w Siedlcach - ze 2 do zwolnienia. W Łukowie w punktach firmowych od 10,00 nie kupisz drożdżówki, gdyż koordynatorka zabroniła zwrotów, więc się nie zamawia towaru tak samo dzieje się w innych miastach. Nie radzę tam składać CV.
zdjecie uzytkownika
pracownikprodukcji - 2015-04-17 12:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tych głupich i pustych komentarzy.... mi bardzo podoba się praca w Nowej Piekarni i nie zauważyłam negatywnych stron np takich jak są opisywane w poprzednich komentarzach... dla mnie jest to stek bzdur wyssanych z palca... ja bardzo polecam pracę w Nowej Piekarni... bo sama jestem z niej bardzo zadowolona:)
zdjecie uzytkownika
qwer - 2015-04-18 15:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od niedawna w tej firmie. Praca jak każda. Pracuje po 7,8 godzin pilnuję to co robię,a i z kierownictwem idzie się dogadac. Wypłata też jest na czas. Więc nie wiem dlaczego czepiacie się tej firmy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-18 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedni piszą głupoty drudzy powtarzają po nich a jeszcze inni maja radochę z tych co to piszą te głupoty jak tak żle to dlaczego pracujesz w tej firmie dla mnie to dziecinada, bzdury by komus dokuczyć ale komu i po co tak bez celu? Jak nie macie o tym pojęcia to po co się wypowiadacie? Ja osobiście lubie swoja prace w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2015-04-19 15:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w kilku firmach no i w Nowej Piekarni też. Tak złej atmosfery pracy nigdzie indziej nie spotkałem.Wszechobecna niekompetencja oraz ekscentryczne pomysły właściciela i lansowanie nierobów , pijaków i pod...laczy dopełnia całości.Jeśli dobrze i rzetelnie pracujesz to możesz liczyć że ci pracy jeszcze dołożą a o kasie zapomnij.Możesz jedynie awansować na rolnika na ranczu zwanym "SACHALINEM" o czym nikt nie raczył wspomnieć a sezon się zbliża. Murzyni poszukiwani do pracy w polu oczywiście jako nagroda!!! Pozdrawiam i radze mijać tą firmę szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
gutek - 2015-04-19 18:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ok można się wiele nauczyć,wynagrodzenie na czas i spokojna atmosfera jak dla mnie.POLECAM
zdjecie uzytkownika
POLECAM - 2015-04-19 19:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi bardzo podoba się praca w tej firmie, jest miła atmosfera wynagrodzenie na czas i wyrozumiałe kierownictwo;) miło chodzi się do takiej pracy;) Polecam
zdjecie uzytkownika
ciastowy.... - 2015-04-20 12:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję od dawna i nie narzekam,w sprawie dni wonych i urlopów dogaduję się z kieronictwem bez problemu, ponato nikt nie spomina o tym ,że cała piekarnia żywi się do 15 godziny jedzeniem zapewniwnym przez szefa.. pracować trzeba tak samo jak w kazdym innym miejscu nikt darmo pieniedzy nie rozdaje... ale wypłaty są na czas , przewa śniwdaniowa zapewniona i nadgodziny zapłacone.
zdjecie uzytkownika
jasmin - 2015-04-20 17:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego piszesz że jedzą tylko ci którzy pracują do 15 . Przez bardzo długi czas dziewczyny z biura naginały i robiły surówki dokładały wędlinę dla popołudniowych zmian póżniej były gotowane zupy ale gro osób pogardziło więdz niech sie cieszą że mają masło do chleba .... ZASTANÓWCIE się co macie a czeego może nie być !!! i niepostójce bo niema na co
zdjecie uzytkownika
ida.. - 2015-04-21 07:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele tych opini wychodzi od osób ,które na krótko zagosciły w NOWEJ... jakiś przedstawiciel pisze,że zarabiał 1400zł ale zapomniał dodać ,że dojeżdzał służbowym samochodem do pracy i juz tu dostawał bonus od firmy ,bo musiałby dałożyć ze swojej kieszeni 400zł w misiacu na dojazdy....o prywatnych wycieczkach słuzbowym samachodem nie wspomnę... ktoś inny pisze ,że trzeba robić u szefa na gospodarstwie, chba ten ktoś zapomniał jak fajnie jest dostać od szefa woreczek kartofelków, cebuli,przetwory na zimę itp. ... Prawda jest taka ,że bardzo duża grupa osób pracuje tu od lat i potrafi dagadać sie z szefem, kierownikiem i miedzy sobą. Zakład zatrudnia bardzo dużą liczbe osób więc zawsze znajdzie sie ktoś niezadawolony... ale jak się UMIE i CHCE coś robić to napewno inni to docenią...
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-23 16:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi tak jak w tej firmie nigdzie się tak dobrze nie pracowało,a pracowałem w kilku firmach,
zdjecie uzytkownika
leniwa z produkcji - 2015-04-23 17:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gutek jak ci się ta wieś szefa tak nie podoba to powiedz to tym pracownikom co mają zupki ,sałatki z wiejskich świeżych warzyw ,dodatki do zakładowych kanapek,ale co może być jak kierownik doczyta się jak mając za fri fajne śniadanie to ty plujesz tym żmijowym ozorem,czy zechce dalej zakład karmić ,chm..nie wiem.z tego co wiem to na folwarkach u pana i przy dziesięcinie u księdza pracowało się za darmo ,płacą uczciwe,urlop mam kiedy chcę,ubezpieczenie i jest mi dobrze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy nowa piekarnia?
Zadaj pytanie