brak logo

nowa piekarnia

Łuków

Opinie o nowa piekarnia

HAHAHIHI 2015-05-03 16:29:21
hi hi ha ha ciekawe kto tak wazeliny smaruje to raczej nie jest normalny pracownik
1
jasmin2 2015-05-03 16:54:03
A co z tymi ktorzy na nocy pracuja Czesto dla nich nic nie zostawiali na tackach bo jakos tak samo wszystko znikalo I za co tu byc wdziecznym Nie wazne tez czy ktos bral warzywa czy nic nie chcial na pole i tak mial jechac pod grozba zwolnienia z pracy
2
ktoś 2015-05-05 15:17:49
Ciekawa jestem ile osób zatrudnionych na sklepach ma normalną umowę o pracę na cały etat Bo z tego co wiem to nie dużo....
2
piekarz 2015-05-07 10:39:58
te pochlebne opinie to chyba sam kierownik pisze albo ludzie podstawieni z biura jakie dni wolne maasz dwa w miesiącu a liste jak sie podpisuje to ile kresek macie ewidencje podpisujecie że przepracowaliście 164 godziny a w rzeczywistości robi sie ponad 200 godzin żenada
1
PRAWDA 2015-05-08 01:03:22
pracowalam w nowej piekarni ogólnie praca jak praca wszedzie trzeba zapie... ale nie nawidzę ludzi którzy cały czas latają do kierownika i kierowniczki kablują na innych prcowników!!!
1
popop 2015-05-10 11:22:17
1300 w porywach do 1350 za ok 180-200 godzin pracy
1
mycha 2015-05-17 14:47:22
to zależy na jakim stanowisku pani pracuje bo ja jako w pracy w sklepie jestem zadowolona mam stałych klientów którzy są mili i uśmiechnięci potrafią poprawić humor ale ta nowakoordynatorka to chyba powinna mieć żółte papiery straszy pracowników zwolnieniem jeżeli nie zmniejszymy zamówień a tym samym zwrotów to na koniec dnia nie ma co sprzedawać
1
witek 2015-05-18 10:48:18
SŁYSZAŁEM, ŻE JUŻ NIE MA TAM KTO KOORDYNOWAĆ HEHEHEHEHEHE
1
janek 2015-05-21 07:06:59
masz rację, nie ma TAM orła koordynatora który ne zauważał bagatela 70% zwrotów HEHEHE
1
roman 2015-06-04 07:42:05
Hhahaahhahaahhah totalna bzdura, napisane pod dyktando szefa
on handloweic 2015-06-08 00:20:45
Szef to raczej nawet nie wie że tutaj jest jakakolwiek dyskusja na temat jego firmy :D:D
;) 2015-07-10 22:40:19
hm... praca niby w porządku gdyby nie fakt że nie można złożyć zamówienia zbyt dużego bo za duże zwroty będą itp... Moim zdaniem klient który przychodzi do sklepu i widzi puste półki więcej nie przyjdzie...
Jeśli chodzi o produkty szkoda że czasami nie są zbyt świeże, w pączkach brak nadzienia, jednego dnia chleb na zakwasie jest mięciutki pycha a kolejnego przyjeżdża towar a tam na chlebie można nóż złamać :D
1
wiolka 2015-07-13 20:13:10
Juz o jakości wypieków się nie wypowiadajmy, ile nadzienia jest w pączku i czy chleb jest długo świezy to ocenia klient, jeśli mu nie podpasuje cos, to drugi raz nie kupi w nowej piekarni, tylko pójdzie gdzieś indziej, tak to działa. To forum pracy, napiszcie może jakie warunki sa tu na produkcji, bo poszukuje własnie pracy. Pozdrawiam.
Była 2015-07-22 19:52:30
Pracowałam w tej firmie,no cóż,praca fajna,ale krótka,po trzech miesiącach zwalniają nie martwiąc się,że ktoś zostanie bez grosza do życia.A na koniec piękne podziękowanie,wymyślają na ciebie nie stworzone rzeczy.Pani która tak oceniała powinna się teraz wstydzić,na przykładzie swojej rodziny,która narobiła manka,pozdrawiam.
1
;) 2015-07-26 23:42:09
do wiolka:
hm... owszem ocenia klient ile nadzienia w pączku (o ile jest ), ale nie wiem czy fajnie tak sprzedawać nie do końca świeży i idealny towar.
8h stać i wciskać ludziom kit, że to dzisiejsze, smaczne oczywiście świeże.
Wiem że często zostawia się np. chleb na drugi dzień jeśli zostało sporo a nie chce się narobić zwrotów.
Osobiście jako sprzedawczyni było mi poprostu głupio sprzedawać nieświeży towar. Potrafię się postawić na miejscy innyh ( czyt. klient) [i w życiu nie kupiłabym nieświeżego towaru.
W tej firmie brak składu i ładu....
1
JAAAA 2015-07-26 23:54:36
hm.. a czy ktoś wspominał tutaj na forum że człowiek jeśli chce pracować w tej firmie musi podpisywać pustą umowę? (składasz podpis na pustej umowie)
Człowiek tak naprawdę nie wie za ile pracuje, po zatym kopi umowy nie dostaje odrazu jeśli już to tylko jak zwróci się z prośbą do szanownej firmy. Ja np do tej pory nie widziałam swojej umowy z przed kilku lat

"W myśl art. 29 par. 3 k.p. w ciągu 7 dni od dnia zawarcia umowy o pracę pracodawca powinien na piśmie poinformować pracownika o warunkach zatrudnienia, czyli obowiązującej go dobowej i tygodniowej normie czasu pracy, częstotliwości wypłat wynagrodzenia za pracę, wymiarze przysługującego urlopu wypoczynkowego, długości okresu wypowiedzenia umowy o pracę, a także układzie zbiorowym pracy, którym pracownik jest objęty. Informację o zmianach tych warunków należy przekazać pracownikowi w formie pisemnej niezwłocznie, nie później niż w ciągu 1 miesiąca od dnia wejścia w życie tych zmian. "

Minęło kilka jak tam pracowałam a dalej umowy nie zobaczyłam. Mój błąd że zgodziłąm podpisać się pustą umowę, ale w dzisiejszych czasach człowiek szuka czegokolwiek nie zwraca na to uwagi, ale szczerze nie moim obowiązkiem jest zadbać o to abym pracownik dostał umowę ale pracodawcy.
2
bebeka 2015-07-29 21:40:11
haha jaką ty widziałaś wędline w tej lodówce i sorówki smieszna jesteś !!!tam hula wiatr i nic więcej nie ma,chyba że przeterminowane konserwy..
1
Była 2015-08-09 17:22:11
Nie wiadomo,czym oni się sugerują przyjmując kogoś do pracy.Jak sobie dobrze radzisz,to cię zwalniają,młode są NAJLEPSZE,NIE CHCE IM SIĘ PRACOWAĆ I RUSZAJĄ SIĘ JAK ŚLIMAKI,A DALEJ PRACUJĄ.Ktoś się ze mna zgodzi?
1
/,,,,,,, 2015-08-18 21:58:39
mądrych i doświadczonych zwalniają a cudaków przyjmują , kto tak rządzi?????????????????????????????????????????????????????????????????????
1
nokli 2015-08-19 20:41:06
Młodzi nie mają aż tak wysokich wymagań finansowych jak pracownicy z doświadczeniem, może to jest powód właśnie tych zwolnień, niestety nie jest prosto prowadzić piekarnie i współczuję decyzji właścicielowi ale czasami takie decyzje są jedynym wyjściem aby firma mogła nadal normalnie funkcjonować na rynku.
........... 2015-08-22 20:48:41
powyższą wypowiedż mamy od typowej wazeliny ha ha ha ha wstydż się wazelinko , za jakie pieniądze to robisz ??????????????????????????????????????
1
kupujaca 2015-09-07 07:57:49
To juz teraz nazwa tej piekarni nie pasuje weszlam ostatnio do ich firmowego sklepu o nazwie Nowa Piekarnia Łukow chcac kupic chleb krojony godzina 14 nie ma chleba a patrzac na polki sklepu jest makaron cukier leki papierosy ser zolty to czy nazwa Nowa piekarnia łukow pasuje wydaje mi sie iz trzeba zmienic nazwe sklepow SKLEP OGOLNOSPOZYWCZY bardziej pasuje to asortymentu sklepu ,.,.porazkaaaa
4
John Rambo 2015-09-12 16:45:29
Praca jak praca. Najgorsze jest to, że właściciel piekarni oczekuje od ludzi maksymalnego szacunku, a sam wszystkich w koło uważa za ludzi gorszego gatunku. Chciałby, żeby ludzie byli mu wdzięczni dozgonnie za pracę, a sam nie rozumie tego , że to czego się dorobił zawdzięcza w dużym stopniu dobrej pracy ludzi. Najlepszym przykładem jest to, że "dzień dobry" mało kiedy odpowiada, a jeśli nie zauważy gdy ktoś mu się ukłonił potrafi za to finansowo pracownika ukarać. Panie Karwowski prawdziwego szacunku nie da się kupić, a to że dziewczyny głośno krzyczą "dzień dobry" z daleka nie znaczy, że jest to szczere, pozdrawiam wszystkich z Nowej łącznie z szefem i kierownikiem
5
Laik 2015-09-18 23:49:50
Wydaje mi się, że słoma ludziom będzie z butów wystawać już zawsze @John Rambo. Nie chcę wypowiadać się negatywnie na temat Twojego szefa, bo człowieka nie znam, ale przykro jest czytać takie komentarze jak Twój. Szkoda, że właściciel piekarni nie rozumie sensu posiadania dobrych pracowników, którym należy się szacunek.
4
heniek 2015-09-27 10:40:41
mąka wróciła do piekarni ??? IZA mąka ? hehehe ciekawe jak długo
Gaaa 2015-10-19 13:34:11
nowa piekarnia działa na rynku od 20 lat, więc nie jest taka nowa :) A co do samej firmy i właściciela, to jak tak patrzę na ich stronę, to wydaje mi się, że nie ma czego im zarzucić. Piekarnia jak piekarnia.. praca na pewno nie należy do najłatwiejszych, ale jak ktoś to lubi, to chyba śmiało może się tam zatrudnić.
007 2015-11-08 20:00:11
On nie wie co to szacunek dla pracownika Wiem to z doswiadczenia Wiele lat tam pracowalam i szacunek to w tej firmie to bajki dla dzieci
1
BYŁY 2015-11-09 23:18:48
To prawda po południu w sklepach brak towaru,ekspedientki boją się zamówić więcej,bo za duże zwroty.Zarobki to najniższa krajowa czasem nawet poniżej,chyba to zależy od humoru szefa,nieliczne osoby zarabiają więcej.Praca jak wszędzie,nigdzie nie posadzą,ale wynagrodzenie niech odpowiada wykonywanej pracy,nie polecam tam pracować w takich warunkach za takie pieniądze.Ze starym pracownikiem się nie liczą,młody ma więcej do powiedzenia,niż stary.Bogaty asortyment,ale jego jakość pozostawia wiele do życzenia.
1
Hodor 2015-12-08 01:32:33
@BYŁY jak to pensja niższa niekiedy od najniższej krajowej? Na umowie o pracę to nie jest chyba dopuszczalne. Chociaż nie wiem jaką tam macie umowę...
Eryk 2016-01-02 23:06:28
to ciekawe, bo jakby tak było z tą niby umową, to nikt by czegoś takiego nie podpisał.. nie rozumiem takiego zabiegu a tym bardziej decyzji pracowników
pracownik 2016-01-08 11:41:22
Szef ma swoich ludzi i wie co sie tu pisze Powiem wiecej te pochlebne opinie to raczej od jego ludzi sa
1
klask 2016-01-08 14:50:34
@pracownik to moze opiszesz ja kto wyglada/wygladalo w Twoim przypadku. Rozumiem ze nie polecasz ale chcialbym jakies konkrety co Ci sie nie podobalo i czy nie mozna bylo tego zmienic
pracownik 2016-01-25 12:26:53
Zmienic mozna wiele jesli sie chce no ale po co Jak jeden pracownik odejdzie to przyjdzie nastepny i niewazne ze zadowolony pracownik jest bardziej wydajny Pracownik ma milczec i pracowac Zadowolony ma byc pracodawca Jak sie komus nie podoba to won z firmy i po klopocie A ze jakosc produktow zalezy od pracownikow to reszte mozna sobie dopowiedziec
3
Była 2016-02-04 20:21:48
Szef to chyba nie wie co się dzieje na sklepach,nie raz chciałam z nim porozmawiać ale za każdym razem mnie nie wpuszczono albo oszukiwano źe go nie ma.A na sklepach?Nieraz po13 żadnej pizzy cebularza,czy mojego ulubionego chleba już nie ma,Wiolka nie ma pojęcia jak prowadzić sklep.
1
Pysz 2016-02-21 15:42:06
Wiesz @była że wszystko robi się rano i tak to potem sobie stoi, no nie jest normalną praktyką, aby dodawać wypieków coraz to nowszysch, których może nikt nie kupić
rogal 2016-04-10 12:47:00
@Pysz, ale takie piekarnie powinny wprowadzać nowości, by zachęcić konsumentów do kupna ich pieczywa. Zwykłe kajzerki czy chałki są wszędzie, a ceny są konkurencyjne. Nowa piekarnia chyba o tym ostatnio zapomniała. Tak to przynajmniej wygląda jak się patrzy z boku na ich ofertę.
1
maciek 2016-05-12 15:34:21
wydaje mi się, że u nich nie jest jeszcze tak źle, bo maja dostawy pieczywa dwa razy dziennie na pewno.
byly ph NP 2016-05-16 23:32:27
co miesiac poszukuja przedstawiciela handlowego, co miesiac przyjmuja po czym pracownik zwalnia sie sam. tak bylo ze mna. zaden szanujacy sie przedstawiciel nie zostanie tam dluzej niz miesiac a nowicjusz nie przetrwa tego miesiaca. wlasciciel (erotoman, ktory wymusza na pracownicach dekoldów kiedy jada do klientow czy przy rozmowie z nim) nie ma szacunku do drugiego czlowieka. jedyne o czym mozna z nim porozmawiac to o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sexie, dawaniu mezowi w domu a jak nie przejawiasz checi rozmowy o swoich intymnych relacjach z partnerem to probuje niszczyc cie na zebraniach pracowniczych wymuszajac na innych pracownikach by dolaczyli do tego linczu.
drugim minusem jest wdrazanie do pracy - nie masz zadnego przygotowania merytorycznego, nie doczekasz sie cennika z ktorym mozesz pojechac do klienta. kaze ci kontynuowac rozmowy z klientami sieci a o tapie tych rozmow musisz dowiedziec sie sam ...najlepiej od klientow tych sieci, ktorzy dosc juz maja odbierania telefonow co miesiac od innych przedstawicieli i tlumaczenia im co firma im obiecala miesiac wczesniej. jezeli juz dojdzie do umowienia spotkania szef kaze sie zabrac po czym nie jedzie twierdzac ze -cytuje "glut mu przez ciebie z nerwow urosł w gardle" - co jest Twoja wina.
jezeli myslisz o kwocie 1400 zl jak sie umawiasz na poczatku - nie nastawiaj sie dostaniesz 900zl. auto sluzbowe? nie ma szans w sobote wozisz po kilka bulek ze sklepu do sklepu, bo tam brakuje, a tam jest za duzo SWOIM autem.
nie polecam !!!
2
A...o-P...y 2016-05-30 22:32:52
Jako były pracownik mogę powiedzieć że praca w Nowej Piekarni jako pracownik biurowy może być całkiem miła. Ludzie są przyjaźni choć mają swoje słabe i głupie strony. Nie będę tu wymieniać co i jak oraz kto co robi, bo kto pracuje ten wie. Są tacy którym można ufać i tacy na których trzeba uważać. Zakład działa jak działa , trudno powiedzieć czy się rozwija czy nie zwłaszcza po takim czasie. Mój post jest odpowiedzią na Post @byly ph NP z 16.05. Z którym zdecydowanie zgadzam się jeżeli chodzi o postawę człowieka z największym biurem w Piekarni. Jest to zachowanie naganne niszczące wielu ludzi. Nie każdy żyje w świecie napięć "glutów w gardle" które w rzeczywistości sam wprowadza. Nie każdy ma ochotę słuchać jak zwraca się do Kobiet myśląc że je to bawi lub cieszy a tak naprawdę krępuje i zawstydza a często doprowadza do płaczu , zwłaszcza w towarzystwie innych Pracowników. Pragnę zaznaczyć że nie Tylko Kobiety mają z tym problem, faceci są poniżani równie skutecznie. Szkoda że sam Szef tego nie widzi. Przygotowania do pracy dla nowego pracownika również nie ma , musi sobie radzić sam. Na szczęście są ludzie bardzo pomocni dzięki którym jest to łatwiejsze, a których nie wymienię dla ich bezpieczeństwa w Firmie .
Nie zgadzam się z jednak z opinią o samochodzie służbowym, takiego problemu nie było.
Podsumowując praca W Piekarni może być fajna ale musi się wiele zmienić przede wszystkim postawa Szefa i jego donoszącej i potwierdzającej Armii dziewczyn biegających całymi dniami po Piekarni z dołu na górę.
Widząc z własnych obserwacji oraz opowieści dawnych jak i obecnych pracowników chciało by się napisać wiele więcej a na pewno dużo bardziej wulgarnie jednak nie widzę w tym większego sensu ponieważ w zmiany opisane wyżej nie wierzę.
Nie wiem czy Polecać czy nie. Praca jest dla ludzi o mocnych nerwach.
Do wszystkich pracowników "trzymajcie się ciepło" a do wiadomego Pana o "ponadludzkich mocach czytania w myślach i uczuciach innych :) " Ogarnij się człowieku.
1
klient 2016-06-09 21:38:27
Jestem klientem Nowej Piekarni i po za tym że mają pyszne ciasta i torty to obsługa spedycji jest nie miła, nie kompetentna i arogancka do klientów.
Nie jest to tylko moje zdanie bo moi znajomi co również mieli przyjemność składać tam zamówienie doświadczyli tego samego.
Panie na spedycji robią wielką łaskę że przyjmą zamówienie: bo albo jest za wcześnie albo za późno lub bądź umawiały się ze mną na coś innego a na końcu finałowym jest całkiem inna albo cena albo tort;). Nie wiem jaka jest zasada działanie tej firmy ale takim podejściem do klienta to nawet żeby te torciki były złote to nikt ich kupował nie będzie. Sam zamawiałem kilka razy i za każdym razem było coś nie tak. I nie to że bardzo nam smakują torty i ciasta to już po pierwszym zamówieniu na Nowej Piekarni było by to pierwsze i ostatnie zamówienie:) Bardzo pozdrawiam Panie od ZAMÓWIEŃ;) i kobietki wasze humorki waszych klientów nie interesują:)
5
Nina 2016-06-29 06:47:16
Nina
Oj każdy tylko narzeka , ale pomyślcie : pobory na czas , mogłam się dogadać co do wolnego i urlopu , pobory to temat dyskusyjny ale trak naprawdę nie najgorsze, gdyby nie stan zdrowia to nadal bym pracowała , mają fajne ciasta i smaczne , naprawdę ze starannie dobranych produktów ( wiem bo pracowałam na ciastkarni )
była pracownica
Była 2016-06-29 19:27:43
Ja też tam pracowałam i niestety takiego dobrego zdania to ja nie mam.Owszem wypłata na czas ale jaka to wypłata.Stosunek do pracownika wola o pomstę.A jeszcze do tego niewolnicza praca na ranczo szefa.Swoją drogą dziwne że to się jeszcze nigdzie nie doniosło bo to nie jest zgodne z prawem.Osobiście nie polecam pracy w tym zakładzie a wręcz odradzam.Praca dla ludzi o mocnych nerwach.
2
Ona 2016-06-30 11:02:53
Nie rozumiem dla czego każdy narzeka , ja uważam że praca jest ok, można się dużo nauczyć , poznać nowe receptury , wynagrodzenie na czas , urlop zgodnie z planowanym , kierownictwo ok, da się dogadać, polecam każdemu pracę w takiej firmie , a co do wypieków mają nowe ciasto truskawkowe na biszkopcie , bita śmietana i mus truskawkowy , fajne polecam na deser jak zjecie to zmienicie zdanie na temat firmy
Smakosz 2016-07-01 13:12:49
Pozdrowienia dla Nowej Piekarni z Łukowa. Może wprowadzicie do oferty takie ciasto?

Babeczki w kształcie jabłka. Przygotowałam czerwone i zielone jabłuszka. Są to babeczki waniliowe z dodatkiem twarogu, pokryte masą czekoladową obsypaną czerwonymi lub zielonymi wiórkami kokosowymi. Wystający ogonek to kawałek paluszka Mikado (może być również zwykły paluszek oblany roztopioną czekoladą). Do tego świeży listek mięty lub melisy.
Dekoracja jest łatwa i dość szybka do wykonania.
Dzień lub parę dni wcześniej można przygotować kolorowe wiórki kokosowe.
Do przygotowania tych babeczek można użyć dowolnego ciasta na muffinki/ babeczki, które wyrasta z tzw. górką.
Składniki na ok. 16 sztuk:
Babeczki według przepisu: „Babeczki motylki”
Kolorowe wiórki kokosowe:
ok. 100g wiórków kokosowych
czerwony i zielony barwnik spożywczy
Masa czekoladowa:
125g masła
100g czekolady gorzkiej
Dodatkowo:
paluszki w czekoladzie np. Mikado
świeże listki mięty lub melisy
Sposób przygotowania:
Przygotować wiórki kokosowe według przepisu: „Kolorowe wiórki kokosowe”.
Upiec babeczki według przepisu na „Babeczki motylki”. Pozostawić do ostygnięcia.
Przygotować masę czekoladową. Czekoladę połamać na kawałki i roztopić w kąpieli wodnej. Pozostawić, aby ostygła. Miękkie masło utrzeć mikserem na puszystą masę. Dalej miksując, dodać stopniowo chłodną, ale jeszcze płynną czekoladę.
Masą czekoladową posmarować dość grubo babeczki, robiąc górkę. Babeczki obsypać czerwonymi lub zielonymi wiórkami kokosowymi. (Można babeczkę posypać z góry lub delikatnie włożyć babeczkę do miski z wiórkami, ale nie dociskać, aby nie zdeformować masy).
Klientka 2016-07-02 12:51:40
Jestem klientką piekarni, kupuję ciasta bo nie mam kiedy piec :
proszę wprowadźcie do asortymentu ciasto nazywane miodziowiec lub hetmańskie
skład to dwa placki z miodem , masa : budyń ucierany z masłem , na wierzchu orzechy polane karmelem , pyszność , czekam kiedy będę mogła kupić
pozdrawiam
hgv 2016-07-05 21:35:11
@klientka ja rozumiem że należy sie wsłuchiwac w potrzeby klientów, ale czy troszke nie przesadzasz? Chyba wiedzą co schodzi najlepiej i dla ciebie jednej nagle nie zmienią asortymentu. No błagam troche skroimności...
Klientka 2016-07-06 12:16:55
To tylko prośba do rozważenia , a nie żądanie rozkapryszonej klientki .
hgv dla mnie to oczywiste . Ciasto pyszne a więc może ?
efgth 2016-07-11 18:22:22
@hgv no faktycznie to mogloby byc troche ciezkie :D
Była 2016-07-19 09:08:20
No tak zjemy sobie po ciasteczku i świat od razu będzie piękniejszy.Co za bzdury ty dziewczyno opowiadasz.Weż przestań.To że ciasto ci smakowało nie znaczy że wszystko jest dobrze.Wypłata marna ,szacunku do pracownika brak ,rządzi ten co głośniej krzyczy , umowa podpisana in blanco , robota na ranczo w promocji ale wszystko inne spoko. No pogratulować optymizmu.Gdzie oni takich znajduja.
Nadal 2016-07-19 11:03:15
No daj spokój, nie stresuj jej, moim zdaniem dobrze gada, jeśli się jej dobrze żyje to trzeba się tylko cieszyć, mnie to imponuje, ja staram się każdego dnia coś robić, nie zawsze to wychodzi tak jak trzeba, ale generalnie na plus wszystko, więc spokojnie
Zostaw swoją opinię o nowa piekarnia - Łuków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia