brak logo

nowa piekarnia

Łuków

Opinie o nowa piekarnia

POLECAM 2015-04-19 19:41:58
Mi bardzo podoba się praca w tej firmie, jest miła atmosfera wynagrodzenie na czas i wyrozumiałe kierownictwo;) miło chodzi się do takiej pracy;) Polecam
ciastowy.... 2015-04-20 12:58:11
pracuję od dawna i nie narzekam,w sprawie dni wonych i urlopów dogaduję się z kieronictwem bez problemu, ponato nikt nie spomina o tym ,że cała piekarnia żywi się do 15 godziny jedzeniem zapewniwnym przez szefa.. pracować trzeba tak samo jak w kazdym innym miejscu nikt darmo pieniedzy nie rozdaje... ale wypłaty są na czas , przewa śniwdaniowa zapewniona i nadgodziny zapłacone.
jasmin 2015-04-20 17:34:10
a dlaczego piszesz że jedzą tylko ci którzy pracują do 15 . Przez bardzo długi czas dziewczyny z biura naginały i robiły surówki dokładały wędlinę dla popołudniowych zmian póżniej były gotowane zupy ale gro osób pogardziło więdz niech sie cieszą że mają masło do chleba .... ZASTANÓWCIE się co macie a czeego może nie być !!! i niepostójce bo niema na co
ida.. 2015-04-21 07:43:59
wiele tych opini wychodzi od osób ,które na krótko zagosciły w NOWEJ... jakiś przedstawiciel pisze,że zarabiał 1400zł ale zapomniał dodać ,że dojeżdzał służbowym samochodem do pracy i juz tu dostawał bonus od firmy ,bo musiałby dałożyć ze swojej kieszeni 400zł w misiacu na dojazdy....o prywatnych wycieczkach słuzbowym samachodem nie wspomnę... ktoś inny pisze ,że trzeba robić u szefa na gospodarstwie, chba ten ktoś zapomniał jak fajnie jest dostać od szefa woreczek kartofelków, cebuli,przetwory na zimę itp. ... Prawda jest taka ,że bardzo duża grupa osób pracuje tu od lat i potrafi dagadać sie z szefem, kierownikiem i miedzy sobą. Zakład zatrudnia bardzo dużą liczbe osób więc zawsze znajdzie sie ktoś niezadawolony... ale jak się UMIE i CHCE coś robić to napewno inni to docenią...
janek 2015-04-23 16:45:54
a mi tak jak w tej firmie nigdzie się tak dobrze nie pracowało,a pracowałem w kilku firmach,
leniwa z produkcji 2015-04-23 17:10:40
gutek jak ci się ta wieś szefa tak nie podoba to powiedz to tym pracownikom co mają zupki ,sałatki z wiejskich świeżych warzyw ,dodatki do zakładowych kanapek,ale co może być jak kierownik doczyta się jak mając za fri fajne śniadanie to ty plujesz tym żmijowym ozorem,czy zechce dalej zakład karmić ,chm..nie wiem.z tego co wiem to na folwarkach u pana i przy dziesięcinie u księdza pracowało się za darmo ,płacą uczciwe,urlop mam kiedy chcę,ubezpieczenie i jest mi dobrze
janek 2015-04-28 13:30:28
nie polecam, pensje głodowe, brak logiki i składu, ogólnie mówiąc omijać szerokim łukiem ;)
1
HAHAHIHI 2015-05-03 16:29:21
hi hi ha ha ciekawe kto tak wazeliny smaruje to raczej nie jest normalny pracownik
1
jasmin2 2015-05-03 16:54:03
A co z tymi ktorzy na nocy pracuja Czesto dla nich nic nie zostawiali na tackach bo jakos tak samo wszystko znikalo I za co tu byc wdziecznym Nie wazne tez czy ktos bral warzywa czy nic nie chcial na pole i tak mial jechac pod grozba zwolnienia z pracy
2
ktoś 2015-05-05 15:17:49
Ciekawa jestem ile osób zatrudnionych na sklepach ma normalną umowę o pracę na cały etat Bo z tego co wiem to nie dużo....
2
piekarz 2015-05-07 10:39:58
te pochlebne opinie to chyba sam kierownik pisze albo ludzie podstawieni z biura jakie dni wolne maasz dwa w miesiącu a liste jak sie podpisuje to ile kresek macie ewidencje podpisujecie że przepracowaliście 164 godziny a w rzeczywistości robi sie ponad 200 godzin żenada
1
PRAWDA 2015-05-08 01:03:22
pracowalam w nowej piekarni ogólnie praca jak praca wszedzie trzeba zapie... ale nie nawidzę ludzi którzy cały czas latają do kierownika i kierowniczki kablują na innych prcowników!!!
1
popop 2015-05-10 11:22:17
1300 w porywach do 1350 za ok 180-200 godzin pracy
1
mycha 2015-05-17 14:47:22
to zależy na jakim stanowisku pani pracuje bo ja jako w pracy w sklepie jestem zadowolona mam stałych klientów którzy są mili i uśmiechnięci potrafią poprawić humor ale ta nowakoordynatorka to chyba powinna mieć żółte papiery straszy pracowników zwolnieniem jeżeli nie zmniejszymy zamówień a tym samym zwrotów to na koniec dnia nie ma co sprzedawać
1
witek 2015-05-18 10:48:18
SŁYSZAŁEM, ŻE JUŻ NIE MA TAM KTO KOORDYNOWAĆ HEHEHEHEHEHE
1
janek 2015-05-21 07:06:59
masz rację, nie ma TAM orła koordynatora który ne zauważał bagatela 70% zwrotów HEHEHE
1
roman 2015-06-04 07:42:05
Hhahaahhahaahhah totalna bzdura, napisane pod dyktando szefa
on handloweic 2015-06-08 00:20:45
Szef to raczej nawet nie wie że tutaj jest jakakolwiek dyskusja na temat jego firmy :D:D
;) 2015-07-10 22:40:19
hm... praca niby w porządku gdyby nie fakt że nie można złożyć zamówienia zbyt dużego bo za duże zwroty będą itp... Moim zdaniem klient który przychodzi do sklepu i widzi puste półki więcej nie przyjdzie...
Jeśli chodzi o produkty szkoda że czasami nie są zbyt świeże, w pączkach brak nadzienia, jednego dnia chleb na zakwasie jest mięciutki pycha a kolejnego przyjeżdża towar a tam na chlebie można nóż złamać :D
1
Była 2015-07-22 19:52:30
Pracowałam w tej firmie,no cóż,praca fajna,ale krótka,po trzech miesiącach zwalniają nie martwiąc się,że ktoś zostanie bez grosza do życia.A na koniec piękne podziękowanie,wymyślają na ciebie nie stworzone rzeczy.Pani która tak oceniała powinna się teraz wstydzić,na przykładzie swojej rodziny,która narobiła manka,pozdrawiam.
1
;) 2015-07-26 23:42:09
do wiolka:
hm... owszem ocenia klient ile nadzienia w pączku (o ile jest ), ale nie wiem czy fajnie tak sprzedawać nie do końca świeży i idealny towar.
8h stać i wciskać ludziom kit, że to dzisiejsze, smaczne oczywiście świeże.
Wiem że często zostawia się np. chleb na drugi dzień jeśli zostało sporo a nie chce się narobić zwrotów.
Osobiście jako sprzedawczyni było mi poprostu głupio sprzedawać nieświeży towar. Potrafię się postawić na miejscy innyh ( czyt. klient) [i w życiu nie kupiłabym nieświeżego towaru.
W tej firmie brak składu i ładu....
1
JAAAA 2015-07-26 23:54:36
hm.. a czy ktoś wspominał tutaj na forum że człowiek jeśli chce pracować w tej firmie musi podpisywać pustą umowę? (składasz podpis na pustej umowie)
Człowiek tak naprawdę nie wie za ile pracuje, po zatym kopi umowy nie dostaje odrazu jeśli już to tylko jak zwróci się z prośbą do szanownej firmy. Ja np do tej pory nie widziałam swojej umowy z przed kilku lat

"W myśl art. 29 par. 3 k.p. w ciągu 7 dni od dnia zawarcia umowy o pracę pracodawca powinien na piśmie poinformować pracownika o warunkach zatrudnienia, czyli obowiązującej go dobowej i tygodniowej normie czasu pracy, częstotliwości wypłat wynagrodzenia za pracę, wymiarze przysługującego urlopu wypoczynkowego, długości okresu wypowiedzenia umowy o pracę, a także układzie zbiorowym pracy, którym pracownik jest objęty. Informację o zmianach tych warunków należy przekazać pracownikowi w formie pisemnej niezwłocznie, nie później niż w ciągu 1 miesiąca od dnia wejścia w życie tych zmian. "

Minęło kilka jak tam pracowałam a dalej umowy nie zobaczyłam. Mój błąd że zgodziłąm podpisać się pustą umowę, ale w dzisiejszych czasach człowiek szuka czegokolwiek nie zwraca na to uwagi, ale szczerze nie moim obowiązkiem jest zadbać o to abym pracownik dostał umowę ale pracodawcy.
2
bebeka 2015-07-29 21:40:11
haha jaką ty widziałaś wędline w tej lodówce i sorówki smieszna jesteś !!!tam hula wiatr i nic więcej nie ma,chyba że przeterminowane konserwy..
2
Była 2015-08-09 17:22:11
Nie wiadomo,czym oni się sugerują przyjmując kogoś do pracy.Jak sobie dobrze radzisz,to cię zwalniają,młode są NAJLEPSZE,NIE CHCE IM SIĘ PRACOWAĆ I RUSZAJĄ SIĘ JAK ŚLIMAKI,A DALEJ PRACUJĄ.Ktoś się ze mna zgodzi?
2
/,,,,,,, 2015-08-18 21:58:39
mądrych i doświadczonych zwalniają a cudaków przyjmują , kto tak rządzi?????????????????????????????????????????????????????????????????????
2
........... 2015-08-22 20:48:41
powyższą wypowiedż mamy od typowej wazeliny ha ha ha ha wstydż się wazelinko , za jakie pieniądze to robisz ??????????????????????????????????????
2
kupujaca 2015-09-07 07:57:49
To juz teraz nazwa tej piekarni nie pasuje weszlam ostatnio do ich firmowego sklepu o nazwie Nowa Piekarnia Łukow chcac kupic chleb krojony godzina 14 nie ma chleba a patrzac na polki sklepu jest makaron cukier leki papierosy ser zolty to czy nazwa Nowa piekarnia łukow pasuje wydaje mi sie iz trzeba zmienic nazwe sklepow SKLEP OGOLNOSPOZYWCZY bardziej pasuje to asortymentu sklepu ,.,.porazkaaaa
5
John Rambo 2015-09-12 16:45:29
Praca jak praca. Najgorsze jest to, że właściciel piekarni oczekuje od ludzi maksymalnego szacunku, a sam wszystkich w koło uważa za ludzi gorszego gatunku. Chciałby, żeby ludzie byli mu wdzięczni dozgonnie za pracę, a sam nie rozumie tego , że to czego się dorobił zawdzięcza w dużym stopniu dobrej pracy ludzi. Najlepszym przykładem jest to, że "dzień dobry" mało kiedy odpowiada, a jeśli nie zauważy gdy ktoś mu się ukłonił potrafi za to finansowo pracownika ukarać. Panie Karwowski prawdziwego szacunku nie da się kupić, a to że dziewczyny głośno krzyczą "dzień dobry" z daleka nie znaczy, że jest to szczere, pozdrawiam wszystkich z Nowej łącznie z szefem i kierownikiem
8
heniek 2015-09-27 10:40:41
mąka wróciła do piekarni ??? IZA mąka ? hehehe ciekawe jak długo
007 2015-11-08 20:00:11
On nie wie co to szacunek dla pracownika Wiem to z doswiadczenia Wiele lat tam pracowalam i szacunek to w tej firmie to bajki dla dzieci
3
BYŁY 2015-11-09 23:18:48
To prawda po południu w sklepach brak towaru,ekspedientki boją się zamówić więcej,bo za duże zwroty.Zarobki to najniższa krajowa czasem nawet poniżej,chyba to zależy od humoru szefa,nieliczne osoby zarabiają więcej.Praca jak wszędzie,nigdzie nie posadzą,ale wynagrodzenie niech odpowiada wykonywanej pracy,nie polecam tam pracować w takich warunkach za takie pieniądze.Ze starym pracownikiem się nie liczą,młody ma więcej do powiedzenia,niż stary.Bogaty asortyment,ale jego jakość pozostawia wiele do życzenia.
3
pracownik 2016-01-08 11:41:22
Szef ma swoich ludzi i wie co sie tu pisze Powiem wiecej te pochlebne opinie to raczej od jego ludzi sa
3
pracownik 2016-01-25 12:26:53
Zmienic mozna wiele jesli sie chce no ale po co Jak jeden pracownik odejdzie to przyjdzie nastepny i niewazne ze zadowolony pracownik jest bardziej wydajny Pracownik ma milczec i pracowac Zadowolony ma byc pracodawca Jak sie komus nie podoba to won z firmy i po klopocie A ze jakosc produktow zalezy od pracownikow to reszte mozna sobie dopowiedziec
5
Była 2016-02-04 20:21:48
Szef to chyba nie wie co się dzieje na sklepach,nie raz chciałam z nim porozmawiać ale za każdym razem mnie nie wpuszczono albo oszukiwano źe go nie ma.A na sklepach?Nieraz po13 żadnej pizzy cebularza,czy mojego ulubionego chleba już nie ma,Wiolka nie ma pojęcia jak prowadzić sklep.
5
klient 2016-06-09 21:38:27
Jestem klientem Nowej Piekarni i po za tym że mają pyszne ciasta i torty to obsługa spedycji jest nie miła, nie kompetentna i arogancka do klientów.
Nie jest to tylko moje zdanie bo moi znajomi co również mieli przyjemność składać tam zamówienie doświadczyli tego samego.
Panie na spedycji robią wielką łaskę że przyjmą zamówienie: bo albo jest za wcześnie albo za późno lub bądź umawiały się ze mną na coś innego a na końcu finałowym jest całkiem inna albo cena albo tort;). Nie wiem jaka jest zasada działanie tej firmy ale takim podejściem do klienta to nawet żeby te torciki były złote to nikt ich kupował nie będzie. Sam zamawiałem kilka razy i za każdym razem było coś nie tak. I nie to że bardzo nam smakują torty i ciasta to już po pierwszym zamówieniu na Nowej Piekarni było by to pierwsze i ostatnie zamówienie:) Bardzo pozdrawiam Panie od ZAMÓWIEŃ;) i kobietki wasze humorki waszych klientów nie interesują:)
10
Nina 2016-06-29 06:47:16
Nina
Oj każdy tylko narzeka , ale pomyślcie : pobory na czas , mogłam się dogadać co do wolnego i urlopu , pobory to temat dyskusyjny ale trak naprawdę nie najgorsze, gdyby nie stan zdrowia to nadal bym pracowała , mają fajne ciasta i smaczne , naprawdę ze starannie dobranych produktów ( wiem bo pracowałam na ciastkarni )
była pracownica
Była 2016-06-29 19:27:43
Ja też tam pracowałam i niestety takiego dobrego zdania to ja nie mam.Owszem wypłata na czas ale jaka to wypłata.Stosunek do pracownika wola o pomstę.A jeszcze do tego niewolnicza praca na ranczo szefa.Swoją drogą dziwne że to się jeszcze nigdzie nie doniosło bo to nie jest zgodne z prawem.Osobiście nie polecam pracy w tym zakładzie a wręcz odradzam.Praca dla ludzi o mocnych nerwach.
4
Ona 2016-06-30 11:02:53
Nie rozumiem dla czego każdy narzeka , ja uważam że praca jest ok, można się dużo nauczyć , poznać nowe receptury , wynagrodzenie na czas , urlop zgodnie z planowanym , kierownictwo ok, da się dogadać, polecam każdemu pracę w takiej firmie , a co do wypieków mają nowe ciasto truskawkowe na biszkopcie , bita śmietana i mus truskawkowy , fajne polecam na deser jak zjecie to zmienicie zdanie na temat firmy
Smakosz 2016-07-01 13:12:49
Pozdrowienia dla Nowej Piekarni z Łukowa. Może wprowadzicie do oferty takie ciasto?

Babeczki w kształcie jabłka. Przygotowałam czerwone i zielone jabłuszka. Są to babeczki waniliowe z dodatkiem twarogu, pokryte masą czekoladową obsypaną czerwonymi lub zielonymi wiórkami kokosowymi. Wystający ogonek to kawałek paluszka Mikado (może być również zwykły paluszek oblany roztopioną czekoladą). Do tego świeży listek mięty lub melisy.
Dekoracja jest łatwa i dość szybka do wykonania.
Dzień lub parę dni wcześniej można przygotować kolorowe wiórki kokosowe.
Do przygotowania tych babeczek można użyć dowolnego ciasta na muffinki/ babeczki, które wyrasta z tzw. górką.
Składniki na ok. 16 sztuk:
Babeczki według przepisu: „Babeczki motylki”
Kolorowe wiórki kokosowe:
ok. 100g wiórków kokosowych
czerwony i zielony barwnik spożywczy
Masa czekoladowa:
125g masła
100g czekolady gorzkiej
Dodatkowo:
paluszki w czekoladzie np. Mikado
świeże listki mięty lub melisy
Sposób przygotowania:
Przygotować wiórki kokosowe według przepisu: „Kolorowe wiórki kokosowe”.
Upiec babeczki według przepisu na „Babeczki motylki”. Pozostawić do ostygnięcia.
Przygotować masę czekoladową. Czekoladę połamać na kawałki i roztopić w kąpieli wodnej. Pozostawić, aby ostygła. Miękkie masło utrzeć mikserem na puszystą masę. Dalej miksując, dodać stopniowo chłodną, ale jeszcze płynną czekoladę.
Masą czekoladową posmarować dość grubo babeczki, robiąc górkę. Babeczki obsypać czerwonymi lub zielonymi wiórkami kokosowymi. (Można babeczkę posypać z góry lub delikatnie włożyć babeczkę do miski z wiórkami, ale nie dociskać, aby nie zdeformować masy).
Klientka 2016-07-02 12:51:40
Jestem klientką piekarni, kupuję ciasta bo nie mam kiedy piec :
proszę wprowadźcie do asortymentu ciasto nazywane miodziowiec lub hetmańskie
skład to dwa placki z miodem , masa : budyń ucierany z masłem , na wierzchu orzechy polane karmelem , pyszność , czekam kiedy będę mogła kupić
pozdrawiam
Klientka 2016-07-06 12:16:55
To tylko prośba do rozważenia , a nie żądanie rozkapryszonej klientki .
hgv dla mnie to oczywiste . Ciasto pyszne a więc może ?
Była 2016-07-19 09:08:20
No tak zjemy sobie po ciasteczku i świat od razu będzie piękniejszy.Co za bzdury ty dziewczyno opowiadasz.Weż przestań.To że ciasto ci smakowało nie znaczy że wszystko jest dobrze.Wypłata marna ,szacunku do pracownika brak ,rządzi ten co głośniej krzyczy , umowa podpisana in blanco , robota na ranczo w promocji ale wszystko inne spoko. No pogratulować optymizmu.Gdzie oni takich znajduja.
4
Kościelny 2016-08-07 09:43:48
W tej pracy wszystko jest odwrotnie. W upały nie ma wody do picia chociaż jest to obowiązkiem szefa. Filozofów tam nie brakuje a robić nie ma komu. Pracujesz na kilku stanowiskach jednocześnie bo ludzi brakuje albo więcej czasu spędzają na zwolnieniu niż w pracy. Dni wolnych nie ma (teoretycznie 2 dni w miesiącu wolne) bo nie ma komu pracować.
3
Stanisław 2016-08-12 17:48:11
Nie wiem skąd bierze się taka opinia o tym pracodawcy. Ja współpracuje z nimi od kilku lat i nie ma problemu ani z umowami jak i z pieniędzmi za pracę. Wydaje mi się, że ktoś niespełniony wylewa swoje żale. Jeżeli chodzi o mnie to pracowałem u gorszych ludzi.
Pozdrawiam Stanisław
3
Pracuś 2016-08-14 18:11:32
Jakie są zarobki na piekarni?jak ktoś coś wie to niech napisze bo słyszałem że szukają kogoś do roboty.
Kasia 2016-08-15 20:23:55
Ja też chcialabym wiedzieć coś o tej firmie. Na forum różne rzeczy wypisują?
Była 2016-08-27 08:31:57
Dobre rzeczy o tej piekarni to piszą tylko ludzie szefa . Chcesz zarabiać marne grosze i robić za popychadło zgłoś się do pracy . Pracownik praw tam to raczej nie ma za to obowiązków mu nie brakuje a im więcej robi tym mniej zarobi . Pensja to najniższa krajowa W czasem nawet mniej . Dni wolnych nie ma bo ludzi brak a urlop to dadzą jak chcą . Przeczytaj wszystkie niepochlebne opinie o będziesz wiedziała co to za praca.
2
maciek 2016-08-30 11:36:18
Ja to bym się załapał na przedstawiciela handlowego, bo można liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie u nich.
1
łuków 2016-11-26 17:11:40
Piekarnia jak piekarnia wszedzie dobrze gdzie nas nie ma jestbkilka osob ktre piepszą atmosfere w firmie Np. Ewcia i Beatka jedna madzejsza od drgiej, ale eby ktoraś pkjecia miała troche o tym co robi...? A najlepsze sa te wyjazde n te imprezki teraz do zelechowa... zamiast dac po 100-200 do wyplaty to dla wybranych są wyjazdy na zarcie i picie a jak kogos nie ma to pan Karwowski ma pretensje
N.K. 2016-11-28 20:36:13
Do "łuków"~ No na pewno wiedzą co robią skoro pracują tam okolo 20 lat, czlowieku jesli nie masz takiego doswiadczenia tak jak "Ewcia i Beatka" to sie nie odzywaj, bo zapewnie guzik wiesz. Jakby byly takie fatalne to nie dalyby rady przepracowac tam tylu lat. Pomysl najpierw, a dopiero pozniej oceniaj. Poza tym troche szacunku. Czysta zawiść. Gratuluję odwagi i pozdrawiam.
9
Zostaw swoją opinię o nowa piekarnia - Łuków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia