Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nowa piekarnia

Pracowałeś w firmie nowa piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sara - 2014-01-25 23:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracujesz teoretycznie od np 6 rano lecz aby zdążyć wyłożyć i sprawdzić towar, pracujesz za free od 4:40.(usunięte przez administratora).Grafik zmienia się z godziny na godzinę (prawa kodeksu pracy są zawieszone do odwołania)Umowy o pracy podpisuje się in blanco !!. Oczywiście nie planów urlopowych, paczek i talonów na święta - nawet bułki od firmy nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
tak - 2014-06-15 16:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka prawda
zdjecie uzytkownika
nikolo - 2014-09-22 12:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w tej pieakarni jest rózna raz lepiej raz gożej ale ogółnie nie polecam to prawda umowa jest pusta do podpisu duzo potrąceń i fakt czasem pracujesz za darmo te godziny do 6 rano i po zamkniecu ogarniasz też za darmo .ogólnie odradzam nie jest tak rózowo jak wygląda z wieszchu.
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-10-22 21:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem zadowolona, z wykladaniem towaru radze sobie w 40 minut, po zamknieciu sklepu wychodze po 15 minutach, wystarczy sie dobrze zorganizowac :)
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-11-06 12:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mama - 2014-10-22 21:14:43]:
pracujesz godzine za darmo i jeszcze sie z tego cieszysz Pogratulowac tylko optymizmu
zdjecie uzytkownika
Dora - 2014-11-06 13:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikolo - 2014-09-22 12:16:34]:
Praca jak praca tylko stosunek do pracownika pozostawia wiele do zyczenia Pracowac milczec i byc zadowolonym
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x