Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nowa piekarnia

Pracowałeś w firmie nowa piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-18 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedni piszą głupoty drudzy powtarzają po nich a jeszcze inni maja radochę z tych co to piszą te głupoty jak tak żle to dlaczego pracujesz w tej firmie dla mnie to dziecinada, bzdury by komus dokuczyć ale komu i po co tak bez celu? Jak nie macie o tym pojęcia to po co się wypowiadacie? Ja osobiście lubie swoja prace w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2015-04-19 15:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w kilku firmach no i w Nowej Piekarni też. Tak złej atmosfery pracy nigdzie indziej nie spotkałem.Wszechobecna niekompetencja oraz ekscentryczne pomysły właściciela i lansowanie nierobów , pijaków i pod...laczy dopełnia całości.Jeśli dobrze i rzetelnie pracujesz to możesz liczyć że ci pracy jeszcze dołożą a o kasie zapomnij.Możesz jedynie awansować na rolnika na ranczu zwanym "SACHALINEM" o czym nikt nie raczył wspomnieć a sezon się zbliża. Murzyni poszukiwani do pracy w polu oczywiście jako nagroda!!! Pozdrawiam i radze mijać tą firmę szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
gutek - 2015-04-19 18:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca jest ok można się wiele nauczyć,wynagrodzenie na czas i spokojna atmosfera jak dla mnie.POLECAM
zdjecie uzytkownika
POLECAM - 2015-04-19 19:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi bardzo podoba się praca w tej firmie, jest miła atmosfera wynagrodzenie na czas i wyrozumiałe kierownictwo;) miło chodzi się do takiej pracy;) Polecam
zdjecie uzytkownika
ciastowy.... - 2015-04-20 12:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję od dawna i nie narzekam,w sprawie dni wonych i urlopów dogaduję się z kieronictwem bez problemu, ponato nikt nie spomina o tym ,że cała piekarnia żywi się do 15 godziny jedzeniem zapewniwnym przez szefa.. pracować trzeba tak samo jak w kazdym innym miejscu nikt darmo pieniedzy nie rozdaje... ale wypłaty są na czas , przewa śniwdaniowa zapewniona i nadgodziny zapłacone.
zdjecie uzytkownika
jasmin - 2015-04-20 17:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego piszesz że jedzą tylko ci którzy pracują do 15 . Przez bardzo długi czas dziewczyny z biura naginały i robiły surówki dokładały wędlinę dla popołudniowych zmian póżniej były gotowane zupy ale gro osób pogardziło więdz niech sie cieszą że mają masło do chleba .... ZASTANÓWCIE się co macie a czeego może nie być !!! i niepostójce bo niema na co
zdjecie uzytkownika
ida.. - 2015-04-21 07:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele tych opini wychodzi od osób ,które na krótko zagosciły w NOWEJ... jakiś przedstawiciel pisze,że zarabiał 1400zł ale zapomniał dodać ,że dojeżdzał służbowym samochodem do pracy i juz tu dostawał bonus od firmy ,bo musiałby dałożyć ze swojej kieszeni 400zł w misiacu na dojazdy....o prywatnych wycieczkach słuzbowym samachodem nie wspomnę... ktoś inny pisze ,że trzeba robić u szefa na gospodarstwie, chba ten ktoś zapomniał jak fajnie jest dostać od szefa woreczek kartofelków, cebuli,przetwory na zimę itp. ... Prawda jest taka ,że bardzo duża grupa osób pracuje tu od lat i potrafi dagadać sie z szefem, kierownikiem i miedzy sobą. Zakład zatrudnia bardzo dużą liczbe osób więc zawsze znajdzie sie ktoś niezadawolony... ale jak się UMIE i CHCE coś robić to napewno inni to docenią...
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-23 16:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi tak jak w tej firmie nigdzie się tak dobrze nie pracowało,a pracowałem w kilku firmach,
zdjecie uzytkownika
leniwa z produkcji - 2015-04-23 17:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gutek jak ci się ta wieś szefa tak nie podoba to powiedz to tym pracownikom co mają zupki ,sałatki z wiejskich świeżych warzyw ,dodatki do zakładowych kanapek,ale co może być jak kierownik doczyta się jak mając za fri fajne śniadanie to ty plujesz tym żmijowym ozorem,czy zechce dalej zakład karmić ,chm..nie wiem.z tego co wiem to na folwarkach u pana i przy dziesięcinie u księdza pracowało się za darmo ,płacą uczciwe,urlop mam kiedy chcę,ubezpieczenie i jest mi dobrze
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-28 13:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam, pensje głodowe, brak logiki i składu, ogólnie mówiąc omijać szerokim łukiem ;)
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-04-29 01:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale głodowe pensje to jakie, co, bo nie wiem czy to najniższa kraowa czy może jeszcze mniej. powiedzcie mi, bo myślałem o robocie w nowej piekarni a teraz sie waham
zdjecie uzytkownika
HAHAHIHI - 2015-05-03 16:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownikprodukcji - 2015-04-17 12:57:23]:
hi hi ha ha ciekawe kto tak wazeliny smaruje to raczej nie jest normalny pracownik
zdjecie uzytkownika
jasmin2 - 2015-05-03 16:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jasmin - 2015-04-20 17:34:10]:
A co z tymi ktorzy na nocy pracuja Czesto dla nich nic nie zostawiali na tackach bo jakos tak samo wszystko znikalo I za co tu byc wdziecznym Nie wazne tez czy ktos bral warzywa czy nic nie chcial na pole i tak mial jechac pod grozba zwolnienia z pracy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-05 15:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawa jestem ile osób zatrudnionych na sklepach ma normalną umowę o pracę na cały etat Bo z tego co wiem to nie dużo....
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-05-07 10:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
te pochlebne opinie to chyba sam kierownik pisze albo ludzie podstawieni z biura jakie dni wolne maasz dwa w miesiącu a liste jak sie podpisuje to ile kresek macie ewidencje podpisujecie że przepracowaliście 164 godziny a w rzeczywistości robi sie ponad 200 godzin żenada
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2015-05-08 01:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalam w nowej piekarni ogólnie praca jak praca wszedzie trzeba zapie... ale nie nawidzę ludzi którzy cały czas latają do kierownika i kierowniczki kablują na innych prcowników!!!
zdjecie uzytkownika
popop - 2015-05-10 11:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [HAHAHIHI - 2015-05-03 16:29:21]:
1300 w porywach do 1350 za ok 180-200 godzin pracy
zdjecie uzytkownika
mycha - 2015-05-17 14:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qwer - 2015-04-18 15:59:17]:
to zależy na jakim stanowisku pani pracuje bo ja jako w pracy w sklepie jestem zadowolona mam stałych klientów którzy są mili i uśmiechnięci potrafią poprawić humor ale ta nowakoordynatorka to chyba powinna mieć żółte papiery straszy pracowników zwolnieniem jeżeli nie zmniejszymy zamówień a tym samym zwrotów to na koniec dnia nie ma co sprzedawać
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-05-18 10:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SŁYSZAŁEM, ŻE JUŻ NIE MA TAM KTO KOORDYNOWAĆ HEHEHEHEHEHE
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-21 07:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz rację, nie ma TAM orła koordynatora który ne zauważał bagatela 70% zwrotów HEHEHE
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-06-04 07:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POLECAM - 2015-04-19 19:41:58]:
Hhahaahhahaahhah totalna bzdura, napisane pod dyktando szefa
zdjecie uzytkownika
on handloweic - 2015-06-08 00:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef to raczej nawet nie wie że tutaj jest jakakolwiek dyskusja na temat jego firmy :D:D
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-07-10 22:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hm... praca niby w porządku gdyby nie fakt że nie można złożyć zamówienia zbyt dużego bo za duże zwroty będą itp... Moim zdaniem klient który przychodzi do sklepu i widzi puste półki więcej nie przyjdzie...
Jeśli chodzi o produkty szkoda że czasami nie są zbyt świeże, w pączkach brak nadzienia, jednego dnia chleb na zakwasie jest mięciutki pycha a kolejnego przyjeżdża towar a tam na chlebie można nóż złamać :D
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2015-07-13 20:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz o jakości wypieków się nie wypowiadajmy, ile nadzienia jest w pączku i czy chleb jest długo świezy to ocenia klient, jeśli mu nie podpasuje cos, to drugi raz nie kupi w nowej piekarni, tylko pójdzie gdzieś indziej, tak to działa. To forum pracy, napiszcie może jakie warunki sa tu na produkcji, bo poszukuje własnie pracy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Była - 2015-07-22 19:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w tej firmie,no cóż,praca fajna,ale krótka,po trzech miesiącach zwalniają nie martwiąc się,że ktoś zostanie bez grosza do życia.A na koniec piękne podziękowanie,wymyślają na ciebie nie stworzone rzeczy.Pani która tak oceniała powinna się teraz wstydzić,na przykładzie swojej rodziny,która narobiła manka,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-07-26 23:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiolka - 2015-07-13 20:13:10]:
do wiolka:
hm... owszem ocenia klient ile nadzienia w pączku (o ile jest ), ale nie wiem czy fajnie tak sprzedawać nie do końca świeży i idealny towar.
8h stać i wciskać ludziom kit, że to dzisiejsze, smaczne oczywiście świeże.
Wiem że często zostawia się np. chleb na drugi dzień jeśli zostało sporo a nie chce się narobić zwrotów.
Osobiście jako sprzedawczyni było mi poprostu głupio sprzedawać nieświeży towar. Potrafię się postawić na miejscy innyh ( czyt. klient) [i w życiu nie kupiłabym nieświeżego towaru.
W tej firmie brak składu i ładu....
zdjecie uzytkownika
JAAAA - 2015-07-26 23:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hm.. a czy ktoś wspominał tutaj na forum że człowiek jeśli chce pracować w tej firmie musi podpisywać pustą umowę? (składasz podpis na pustej umowie)
Człowiek tak naprawdę nie wie za ile pracuje, po zatym kopi umowy nie dostaje odrazu jeśli już to tylko jak zwróci się z prośbą do szanownej firmy. Ja np do tej pory nie widziałam swojej umowy z przed kilku lat

"W myśl art. 29 par. 3 k.p. w ciągu 7 dni od dnia zawarcia umowy o pracę pracodawca powinien na piśmie poinformować pracownika o warunkach zatrudnienia, czyli obowiązującej go dobowej i tygodniowej normie czasu pracy, częstotliwości wypłat wynagrodzenia za pracę, wymiarze przysługującego urlopu wypoczynkowego, długości okresu wypowiedzenia umowy o pracę, a także układzie zbiorowym pracy, którym pracownik jest objęty. Informację o zmianach tych warunków należy przekazać pracownikowi w formie pisemnej niezwłocznie, nie później niż w ciągu 1 miesiąca od dnia wejścia w życie tych zmian. "

Minęło kilka jak tam pracowałam a dalej umowy nie zobaczyłam. Mój błąd że zgodziłąm podpisać się pustą umowę, ale w dzisiejszych czasach człowiek szuka czegokolwiek nie zwraca na to uwagi, ale szczerze nie moim obowiązkiem jest zadbać o to abym pracownik dostał umowę ale pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
bebeka - 2015-07-29 21:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasmin - 2015-04-20 17:34:10]:
haha jaką ty widziałaś wędline w tej lodówce i sorówki smieszna jesteś !!!tam hula wiatr i nic więcej nie ma,chyba że przeterminowane konserwy..
zdjecie uzytkownika
Była - 2015-08-09 17:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiadomo,czym oni się sugerują przyjmując kogoś do pracy.Jak sobie dobrze radzisz,to cię zwalniają,młode są NAJLEPSZE,NIE CHCE IM SIĘ PRACOWAĆ I RUSZAJĄ SIĘ JAK ŚLIMAKI,A DALEJ PRACUJĄ.Ktoś się ze mna zgodzi?
zdjecie uzytkownika
/,,,,,,, - 2015-08-18 21:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mądrych i doświadczonych zwalniają a cudaków przyjmują , kto tak rządzi?????????????????????????????????????????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
nokli - 2015-08-19 20:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młodzi nie mają aż tak wysokich wymagań finansowych jak pracownicy z doświadczeniem, może to jest powód właśnie tych zwolnień, niestety nie jest prosto prowadzić piekarnie i współczuję decyzji właścicielowi ale czasami takie decyzje są jedynym wyjściem aby firma mogła nadal normalnie funkcjonować na rynku.
zdjecie uzytkownika
........... - 2015-08-22 20:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powyższą wypowiedż mamy od typowej wazeliny ha ha ha ha wstydż się wazelinko , za jakie pieniądze to robisz ??????????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
kupujaca - 2015-09-07 07:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To juz teraz nazwa tej piekarni nie pasuje weszlam ostatnio do ich firmowego sklepu o nazwie Nowa Piekarnia Łukow chcac kupic chleb krojony godzina 14 nie ma chleba a patrzac na polki sklepu jest makaron cukier leki papierosy ser zolty to czy nazwa Nowa piekarnia łukow pasuje wydaje mi sie iz trzeba zmienic nazwe sklepow SKLEP OGOLNOSPOZYWCZY bardziej pasuje to asortymentu sklepu ,.,.porazkaaaa
zdjecie uzytkownika
John Rambo - 2015-09-12 16:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca jak praca. Najgorsze jest to, że właściciel piekarni oczekuje od ludzi maksymalnego szacunku, a sam wszystkich w koło uważa za ludzi gorszego gatunku. Chciałby, żeby ludzie byli mu wdzięczni dozgonnie za pracę, a sam nie rozumie tego , że to czego się dorobił zawdzięcza w dużym stopniu dobrej pracy ludzi. Najlepszym przykładem jest to, że "dzień dobry" mało kiedy odpowiada, a jeśli nie zauważy gdy ktoś mu się ukłonił potrafi za to finansowo pracownika ukarać. Panie Karwowski prawdziwego szacunku nie da się kupić, a to że dziewczyny głośno krzyczą "dzień dobry" z daleka nie znaczy, że jest to szczere, pozdrawiam wszystkich z Nowej łącznie z szefem i kierownikiem
zdjecie uzytkownika
Laik - 2015-09-18 23:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wydaje mi się, że słoma ludziom będzie z butów wystawać już zawsze @John Rambo. Nie chcę wypowiadać się negatywnie na temat Twojego szefa, bo człowieka nie znam, ale przykro jest czytać takie komentarze jak Twój. Szkoda, że właściciel piekarni nie rozumie sensu posiadania dobrych pracowników, którym należy się szacunek.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-09-27 10:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mąka wróciła do piekarni ??? IZA mąka ? hehehe ciekawe jak długo
zdjecie uzytkownika
Gaaa - 2015-10-19 13:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowa piekarnia działa na rynku od 20 lat, więc nie jest taka nowa :) A co do samej firmy i właściciela, to jak tak patrzę na ich stronę, to wydaje mi się, że nie ma czego im zarzucić. Piekarnia jak piekarnia.. praca na pewno nie należy do najłatwiejszych, ale jak ktoś to lubi, to chyba śmiało może się tam zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
007 - 2015-11-08 20:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Laik - 2015-09-18 23:49:50]:
On nie wie co to szacunek dla pracownika Wiem to z doswiadczenia Wiele lat tam pracowalam i szacunek to w tej firmie to bajki dla dzieci
zdjecie uzytkownika
BYŁY - 2015-11-09 23:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda po południu w sklepach brak towaru,ekspedientki boją się zamówić więcej,bo za duże zwroty.Zarobki to najniższa krajowa czasem nawet poniżej,chyba to zależy od humoru szefa,nieliczne osoby zarabiają więcej.Praca jak wszędzie,nigdzie nie posadzą,ale wynagrodzenie niech odpowiada wykonywanej pracy,nie polecam tam pracować w takich warunkach za takie pieniądze.Ze starym pracownikiem się nie liczą,młody ma więcej do powiedzenia,niż stary.Bogaty asortyment,ale jego jakość pozostawia wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
Hodor - 2015-12-08 01:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@BYŁY jak to pensja niższa niekiedy od najniższej krajowej? Na umowie o pracę to nie jest chyba dopuszczalne. Chociaż nie wiem jaką tam macie umowę...
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2016-01-02 23:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ciekawe, bo jakby tak było z tą niby umową, to nikt by czegoś takiego nie podpisał.. nie rozumiem takiego zabiegu a tym bardziej decyzji pracowników
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-08 11:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on handloweic - 2015-06-08 00:20:45]:
Szef ma swoich ludzi i wie co sie tu pisze Powiem wiecej te pochlebne opinie to raczej od jego ludzi sa
zdjecie uzytkownika
klask - 2016-01-08 14:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik to moze opiszesz ja kto wyglada/wygladalo w Twoim przypadku. Rozumiem ze nie polecasz ale chcialbym jakies konkrety co Ci sie nie podobalo i czy nie mozna bylo tego zmienic
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-25 12:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klask - 2016-01-08 14:50:34]:
Zmienic mozna wiele jesli sie chce no ale po co Jak jeden pracownik odejdzie to przyjdzie nastepny i niewazne ze zadowolony pracownik jest bardziej wydajny Pracownik ma milczec i pracowac Zadowolony ma byc pracodawca Jak sie komus nie podoba to won z firmy i po klopocie A ze jakosc produktow zalezy od pracownikow to reszte mozna sobie dopowiedziec
zdjecie uzytkownika
Była - 2016-02-04 20:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef to chyba nie wie co się dzieje na sklepach,nie raz chciałam z nim porozmawiać ale za każdym razem mnie nie wpuszczono albo oszukiwano źe go nie ma.A na sklepach?Nieraz po13 żadnej pizzy cebularza,czy mojego ulubionego chleba już nie ma,Wiolka nie ma pojęcia jak prowadzić sklep.
zdjecie uzytkownika
Pysz - 2016-02-21 15:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz @była że wszystko robi się rano i tak to potem sobie stoi, no nie jest normalną praktyką, aby dodawać wypieków coraz to nowszysch, których może nikt nie kupić
zdjecie uzytkownika
rogal - 2016-04-10 12:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pysz, ale takie piekarnie powinny wprowadzać nowości, by zachęcić konsumentów do kupna ich pieczywa. Zwykłe kajzerki czy chałki są wszędzie, a ceny są konkurencyjne. Nowa piekarnia chyba o tym ostatnio zapomniała. Tak to przynajmniej wygląda jak się patrzy z boku na ich ofertę.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-05-12 15:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że u nich nie jest jeszcze tak źle, bo maja dostawy pieczywa dwa razy dziennie na pewno.
zdjecie uzytkownika
byly ph NP - 2016-05-16 23:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co miesiac poszukuja przedstawiciela handlowego, co miesiac przyjmuja po czym pracownik zwalnia sie sam. tak bylo ze mna. zaden szanujacy sie przedstawiciel nie zostanie tam dluzej niz miesiac a nowicjusz nie przetrwa tego miesiaca. wlasciciel (erotoman, ktory wymusza na pracownicach dekoldów kiedy jada do klientow czy przy rozmowie z nim) nie ma szacunku do drugiego czlowieka. jedyne o czym mozna z nim porozmawiac to o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sexie, dawaniu mezowi w domu a jak nie przejawiasz checi rozmowy o swoich intymnych relacjach z partnerem to probuje niszczyc cie na zebraniach pracowniczych wymuszajac na innych pracownikach by dolaczyli do tego linczu.
drugim minusem jest wdrazanie do pracy - nie masz zadnego przygotowania merytorycznego, nie doczekasz sie cennika z ktorym mozesz pojechac do klienta. kaze ci kontynuowac rozmowy z klientami sieci a o tapie tych rozmow musisz dowiedziec sie sam ...najlepiej od klientow tych sieci, ktorzy dosc juz maja odbierania telefonow co miesiac od innych przedstawicieli i tlumaczenia im co firma im obiecala miesiac wczesniej. jezeli juz dojdzie do umowienia spotkania szef kaze sie zabrac po czym nie jedzie twierdzac ze -cytuje "glut mu przez ciebie z nerwow urosł w gardle" - co jest Twoja wina.
jezeli myslisz o kwocie 1400 zl jak sie umawiasz na poczatku - nie nastawiaj sie dostaniesz 900zl. auto sluzbowe? nie ma szans w sobote wozisz po kilka bulek ze sklepu do sklepu, bo tam brakuje, a tam jest za duzo SWOIM autem.
nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
A...o-P...y - 2016-05-30 22:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako były pracownik mogę powiedzieć że praca w Nowej Piekarni jako pracownik biurowy może być całkiem miła. Ludzie są przyjaźni choć mają swoje słabe i głupie strony. Nie będę tu wymieniać co i jak oraz kto co robi, bo kto pracuje ten wie. Są tacy którym można ufać i tacy na których trzeba uważać. Zakład działa jak działa , trudno powiedzieć czy się rozwija czy nie zwłaszcza po takim czasie. Mój post jest odpowiedzią na Post @byly ph NP z 16.05. Z którym zdecydowanie zgadzam się jeżeli chodzi o postawę człowieka z największym biurem w Piekarni. Jest to zachowanie naganne niszczące wielu ludzi. Nie każdy żyje w świecie napięć "glutów w gardle" które w rzeczywistości sam wprowadza. Nie każdy ma ochotę słuchać jak zwraca się do Kobiet myśląc że je to bawi lub cieszy a tak naprawdę krępuje i zawstydza a często doprowadza do płaczu , zwłaszcza w towarzystwie innych Pracowników. Pragnę zaznaczyć że nie Tylko Kobiety mają z tym problem, faceci są poniżani równie skutecznie. Szkoda że sam Szef tego nie widzi. Przygotowania do pracy dla nowego pracownika również nie ma , musi sobie radzić sam. Na szczęście są ludzie bardzo pomocni dzięki którym jest to łatwiejsze, a których nie wymienię dla ich bezpieczeństwa w Firmie .
Nie zgadzam się z jednak z opinią o samochodzie służbowym, takiego problemu nie było.
Podsumowując praca W Piekarni może być fajna ale musi się wiele zmienić przede wszystkim postawa Szefa i jego donoszącej i potwierdzającej Armii dziewczyn biegających całymi dniami po Piekarni z dołu na górę.
Widząc z własnych obserwacji oraz opowieści dawnych jak i obecnych pracowników chciało by się napisać wiele więcej a na pewno dużo bardziej wulgarnie jednak nie widzę w tym większego sensu ponieważ w zmiany opisane wyżej nie wierzę.
Nie wiem czy Polecać czy nie. Praca jest dla ludzi o mocnych nerwach.
Do wszystkich pracowników "trzymajcie się ciepło" a do wiadomego Pana o "ponadludzkich mocach czytania w myślach i uczuciach innych :) " Ogarnij się człowieku.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie nowa piekarnia!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert