Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nowa piekarnia

Pracowałeś w firmie nowa piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sara - 2014-01-25 23:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Pracujesz teoretycznie od np 6 rano lecz aby zdążyć wyłożyć i sprawdzić towar, pracujesz za free od 4:40.(usunięte przez administratora).Grafik zmienia się z godziny na godzinę (prawa kodeksu pracy są zawieszone do odwołania)Umowy o pracy podpisuje się in blanco !!. Oczywiście nie planów urlopowych, paczek i talonów na święta - nawet bułki od firmy nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
tak - 2014-06-15 16:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Taka prawda
zdjecie uzytkownika
nikolo - 2014-09-22 12:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w tej pieakarni jest rózna raz lepiej raz gożej ale ogółnie nie polecam to prawda umowa jest pusta do podpisu duzo potrąceń i fakt czasem pracujesz za darmo te godziny do 6 rano i po zamkniecu ogarniasz też za darmo .ogólnie odradzam nie jest tak rózowo jak wygląda z wieszchu.
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-10-22 21:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem zadowolona, z wykladaniem towaru radze sobie w 40 minut, po zamknieciu sklepu wychodze po 15 minutach, wystarczy sie dobrze zorganizowac :)
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-11-06 12:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mama - 2014-10-22 21:14:43]:
pracujesz godzine za darmo i jeszcze sie z tego cieszysz Pogratulowac tylko optymizmu
zdjecie uzytkownika
Dora - 2014-11-06 13:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikolo - 2014-09-22 12:16:34]:
Praca jak praca tylko stosunek do pracownika pozostawia wiele do zyczenia Pracowac milczec i byc zadowolonym
zdjecie uzytkownika
kobitka - 2015-01-10 14:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeszcze trzeba dodać,że mało kto w tej firmie ma umowę na cały etat głównie umowa na pół lub 3-4.Fakt jast faktem ,że godzine pracuje sie za darmo,czyli w skali miesiąca troche jednak naleci godzin.Ogólnie nie jest tak żle wypłada jest na czas, chociaż płaca jak chca.Zatrudnijcie sie to sie sami przekonacie.









zdjecie uzytkownika
Sprzedawczyni - 2015-02-13 18:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcesz robić za niewolnika przyjmij się. Umowy in blanco za najniższą krajową pół lub 3/4 etatu oczywiście. I nie upominaj się o swoje bo od razu jesteś do zwolnienia. A nowa koordynatorka -krawcowa -bez pojęcia o handlu pieczywem,totalna wieśniara co wszystkie rozumy pozjadała. Lepiej już do Biedronki iść do roboty.
zdjecie uzytkownika
mija - 2015-02-15 10:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szef jak szef(nie mam nic do niego) ale te psy goncze szefa (koordynatozy)to porazka. przyjezdzają i wymyslają swoje mądrości nikomu niepotrzebne do zycia. Tylko ciekawosc nie daje mi zyc jak do tych głupot szef sie odnosi.
zdjecie uzytkownika
Handlowiec - 2015-02-19 19:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Współczuję dziewczynom na sklepach , za wykładanie towaru przed otwarciem i sprzątanie,robienie zwrotów po pracy oczywiście za free, ciągłe jakieś obciążenia za wymyślone braki, kit w postaci prowizji za utarg bo nikt nie wie jak jest liczony i często jest tak że zrobią na punkcie większy utarg a dostaną mniejszą wypłatę. Dla handlowców podwójne listy obecności - zapieprza się po 2-3 soboty w miesiącu, a na oficjalnej soboty są wolne, robisz nadgodziny za które nie płacą i nie chcą oddać wolnym i to wszystko przez 6-8 miesięcy na umowę zlecenie , oczywiście bez żadnego urlopu i ubezpieczenia chorobowego za 1400 zł na rękę.W ciągu roku ok. 10 handlowców zwolnili. Totalna załamka.
zdjecie uzytkownika
zudzona - 2015-02-23 17:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,chcecie się przyjąć składajcie cv bo niedługo w tej firmie nikt już nie będzie pracował a to dzięki naszej pani krawcowej doprowadzi sklepy do upadku najpierw nabiał teraz pieczywo oddajemy konkurencji swoich klientów na tacy także konkurencjo zamawiajcie więcej towaru bo niedługo klienci z nowej przyjdą do was. Do tego doprowadza pani koordynator ze towar będzie można kupić do godz 8 rano potem już go nie będzie bo nie może być zwrotu.1 kosz to max 2 to już za dużo będzie kara. Ciekawi mnie tylko czy szef wie ze jego zaufany pracownik działa na jego szkodę bo nie długo zamiast rozwijać firmę będzie ja zwijac. Pani krawcowa nabiał czy pieczywo to nie suknia ślubna ze będzie lezec aż zjedzą ja mole to trzeba umieć sprzedać a pani nie ma o tym zielonego pojęcia. Przy pani stereotyp blondynki staje się prawda. Nawet nie nauczyli dzień dobry mówić jak się wchodzi. Zapraszamy panią na sklep i to pani będzie tłumaczyć ludziom dlaczego nie ma już chleba czy bułki bo panią nie życzy sobie zwrotu według pani wszyscy codziennie mają jeść to samo i w takich samych ilościach. Żal mi pani i osób które muszą z panią pracować. Wszystko było dobrze do pojawienia się w firmie pani Ani teraz zaczyna się katastrofa i jeszcze trochę to pani sama będzie juz stała za lada bo nie będzie komu
zdjecie uzytkownika
zudzona - 2015-02-23 17:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,chcecie się przyjąć składajcie cv bo niedługo w tej firmie nikt już nie będzie pracował a to dzięki naszej pani krawcowej doprowadzi sklepy do upadku najpierw nabiał teraz pieczywo oddajemy konkurencji swoich klientów na tacy także konkurencjo zamawiajcie więcej towaru bo niedługo klienci z nowej przyjdą do was. Do tego doprowadza pani koordynator ze towar będzie można kupić do godz 8 rano potem już go nie będzie bo nie może być zwrotu.1 kosz to max 2 to już za dużo będzie kara. Ciekawi mnie tylko czy szef wie ze jego zaufany pracownik działa na jego szkodę bo nie długo zamiast rozwijać firmę będzie ja zwijac. Pani krawcowa nabiał czy pieczywo to nie suknia ślubna ze będzie lezec aż zjedzą ja mole to trzeba umieć sprzedać a pani nie ma o tym zielonego pojęcia. Przy pani stereotyp blondynki staje się prawda. Nawet nie nauczyli dzień dobry mówić jak się wchodzi. Zapraszamy panią na sklep i to pani będzie tłumaczyć ludziom dlaczego nie ma już chleba czy bułki bo panią nie życzy sobie zwrotu według pani wszyscy codziennie mają jeść to samo i w takich samych ilościach. Żal mi pani i osób które muszą z panią pracować. Wszystko było dobrze do pojawienia się w firmie pani Ani teraz zaczyna się katastrofa i jeszcze trochę to pani sama będzie juz stała za lada bo nie będzie komu
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-25 18:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli chodzi o kierowców też nie mają lekko płacą za braki utworzone przez pijaną spedycje która nie widzi co jest napisane na WZ bo są kompletnie pijani. Ciągłe obciążenia za kosze których ubywa co miesiąc po sto a na piekarni nie widać różnicy..jest ich full.Co do wypłaty to na czas ale premia wyssana z palca nigdy nie wiesz ile zarobisz. W dwóch słowach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny i ciesze się ze juz mnie tam nie ma
zdjecie uzytkownika
piekarz11 - 2015-02-26 00:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno dno i jeszcze raz dno potrącenia są za byle co nie mają szacunku dla ludzi nikomu nie proponował bym zatrudniać się w tej firmie
zdjecie uzytkownika
mija - 2015-02-26 11:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nowa koordynatorka uiszcza mobbing na sklepach
zdjecie uzytkownika
ISCO - 2015-02-26 13:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zudzona - 2015-02-23 17:32:21]:
Kolego zwolnili ciebie z pracy i teraz sie chcesz odegrać i wypisywać głupoty!!
zdjecie uzytkownika
Handlowiec - 2015-02-26 14:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ISCO - 2015-02-26 13:27:35]:
1. Nie przedłużyli mi umowy a nie zwolnili. 2. Nie piszę głupot , tylko opisałem rzeczywistość panująca w tej firmie. 3. Gdybym się chciał odegrać już dawno był bym ze skargą w Urzędzie Skarbowym, Inspekcji Pracy i w Sanepidzie. 4.
I najważniejsze wpis "zudzona" nie jest mojego autorstwa.
zdjecie uzytkownika
kierowcabombowca - 2015-02-26 15:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2015-02-25 18:00:49]:
Ciężko pracujący kierowco, po pijaku to cię robił chyba twój stary. Przypinasz łatkę pijaków dwudziestu osobą pracującym na spedycji opartą na pojedynczej sytuacji i jednej osobie. Przez ostatnie dwa lata to jednak kierowcom z NP zatrzymano 4 prawa jazdy. Braki rzekomo utworzone przez "PIJAKÓW" powinieneś z głosić na terenie zakładu bo MASZ OBOWIĄZEK SPRAWDZIĆ TOWAR, ale przecież ci się nie chciało. Jeżeli płaciłeś za braki to TYLKO ZE SWOJEJ WINY!!!Narzekasz że nie ma lekko, a gdzie jest???. Flaki mi się przewracają jak czytam twój post, byłeś w najbardziej uprzywilejowanej grupie zatrudnionej w zakładzie.Jako jedyni macie pięciodniowy tydzień pracy, jak pierwsi otrzymujecie premię,jako jedyni możecie wygrać dodatkowa kasę w konkursach promocyjnych,jako jedyni macie premię na braki(200zł) a ty jeszcze płaczesz? Nie jestem kierowcą, ale patrząc na ich system pracy oraz jej czas to nie jest chyba z tą robotą tak tragicznie.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-26 15:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowcabombowca - 2015-02-26 15:05:29]:
ty tak piszesz,że wina kierowcy, spedycje bronisz to pewnie jesteś jednym z tych co dobrze z uch strzelają i masz dwie premie jedną niby premię co to faktycznie jest część wypłaty, a drugą za kablowanie na wszystkich i jesteś szpiclem,a te wypowiedzi które są wyżej o tych nieprawidłowościach to wszystko prawda, należy jeszcze dodać, że umowa jest napisana na inne stanowisko, a w rzeczywistości wykonujesz inne obowiązki.
Do wiadomości tych, którzy nie pracowali, nie pracują w nowej :
te opinie, które chwalą tą firme są nie prawdziwe, wręcz kłamliwe.
zdjecie uzytkownika
kierowcabombowca - 2015-02-26 17:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-02-26 15:49:28]:
Jak ci tak żle w tej firmie to co tam jeszcze robisz? Marudzisz, narzekasz jak stara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami, płaczesz na nieprawidłowości a nadal pracujesz w tej firmie.Z ucha nie muszę strzelać bo robią to sami kierowcy. Czemu WIELKI KIEROWCO nie napiszesz o nieprawidłowościach na stacji paliw, i pobranych a nie wpłaconych pieniądzach za faktury???
zdjecie uzytkownika
Hans Cloc - 2015-02-26 17:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale Wy wszyscy macie nasrane w głowach,narzekacie na tą firmę ale dalej pracujecie!!!jak wam jest/było żle, to dlaczego pracujecie/pracowaliscie...jest wolny kraj i każdy może zmienić prace kiedy chce,ale wy pracujecie dalej tylko nażekacie na wszystko i wszystkich!!!lepiej za robote byscie sie wzieli a nie tylko.. a to żle... a to nie dobrze!!żenada!W blaszaku ponażekajcie przy winie w kartonie!!żenada.
zdjecie uzytkownika
uczynny - 2015-02-27 13:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dobrze ma się dziać w firmie jeśli nawet kierowniczką cukierni jest osoba niekompetentna i bez szkoły, patrzy tylko jak utrudnić życie pracownikom i donosi na każdego. Praca na cukierni polega głównie na donoszeniu na innych za byle co, jeśli nie chcesz donosić to inni będą na ciebie donosili.
zdjecie uzytkownika
PYZATA - 2015-02-27 18:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
O KURCZE A CO TAK DUŻOO OPINI SIE NAROBIŁO.LATAJA JAK NA SRAKE
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-03-01 13:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje już kilka lat i nie narzekam. praca jak każda inna. Lekko nie jest a najgorszy fakt ze jeden musi zapier***** za drugiego. (bo on za 1200 nie będzie robił)
zdjecie uzytkownika
reni - 2015-03-02 15:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żenada, dorośli ludzie a jak dzieci, dużo sobą reprezentują, nie jest dobrze ale tragicznie też nie jest, lepiej tak niż wcale
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy nowa piekarnia?
Zadaj pytanie