Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nowa piekarnia

Pracowałeś w firmie nowa piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-23 16:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi tak jak w tej firmie nigdzie się tak dobrze nie pracowało,a pracowałem w kilku firmach,
zdjecie uzytkownika
leniwa z produkcji - 2015-04-23 17:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gutek jak ci się ta wieś szefa tak nie podoba to powiedz to tym pracownikom co mają zupki ,sałatki z wiejskich świeżych warzyw ,dodatki do zakładowych kanapek,ale co może być jak kierownik doczyta się jak mając za fri fajne śniadanie to ty plujesz tym żmijowym ozorem,czy zechce dalej zakład karmić ,chm..nie wiem.z tego co wiem to na folwarkach u pana i przy dziesięcinie u księdza pracowało się za darmo ,płacą uczciwe,urlop mam kiedy chcę,ubezpieczenie i jest mi dobrze
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-28 13:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam, pensje głodowe, brak logiki i składu, ogólnie mówiąc omijać szerokim łukiem ;)
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-04-29 01:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale głodowe pensje to jakie, co, bo nie wiem czy to najniższa kraowa czy może jeszcze mniej. powiedzcie mi, bo myślałem o robocie w nowej piekarni a teraz sie waham
zdjecie uzytkownika
HAHAHIHI - 2015-05-03 16:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownikprodukcji - 2015-04-17 12:57:23]:
hi hi ha ha ciekawe kto tak wazeliny smaruje to raczej nie jest normalny pracownik
zdjecie uzytkownika
jasmin2 - 2015-05-03 16:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jasmin - 2015-04-20 17:34:10]:
A co z tymi ktorzy na nocy pracuja Czesto dla nich nic nie zostawiali na tackach bo jakos tak samo wszystko znikalo I za co tu byc wdziecznym Nie wazne tez czy ktos bral warzywa czy nic nie chcial na pole i tak mial jechac pod grozba zwolnienia z pracy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-05 15:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawa jestem ile osób zatrudnionych na sklepach ma normalną umowę o pracę na cały etat Bo z tego co wiem to nie dużo....
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-05-07 10:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te pochlebne opinie to chyba sam kierownik pisze albo ludzie podstawieni z biura jakie dni wolne maasz dwa w miesiącu a liste jak sie podpisuje to ile kresek macie ewidencje podpisujecie że przepracowaliście 164 godziny a w rzeczywistości robi sie ponad 200 godzin żenada
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2015-05-08 01:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalam w nowej piekarni ogólnie praca jak praca wszedzie trzeba zapie... ale nie nawidzę ludzi którzy cały czas latają do kierownika i kierowniczki kablują na innych prcowników!!!
zdjecie uzytkownika
popop - 2015-05-10 11:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HAHAHIHI - 2015-05-03 16:29:21]:
1300 w porywach do 1350 za ok 180-200 godzin pracy
zdjecie uzytkownika
mycha - 2015-05-17 14:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwer - 2015-04-18 15:59:17]:
to zależy na jakim stanowisku pani pracuje bo ja jako w pracy w sklepie jestem zadowolona mam stałych klientów którzy są mili i uśmiechnięci potrafią poprawić humor ale ta nowakoordynatorka to chyba powinna mieć żółte papiery straszy pracowników zwolnieniem jeżeli nie zmniejszymy zamówień a tym samym zwrotów to na koniec dnia nie ma co sprzedawać
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-05-18 10:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SŁYSZAŁEM, ŻE JUŻ NIE MA TAM KTO KOORDYNOWAĆ HEHEHEHEHEHE
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-21 07:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz rację, nie ma TAM orła koordynatora który ne zauważał bagatela 70% zwrotów HEHEHE
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-06-04 07:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POLECAM - 2015-04-19 19:41:58]:
Hhahaahhahaahhah totalna bzdura, napisane pod dyktando szefa
zdjecie uzytkownika
on handloweic - 2015-06-08 00:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef to raczej nawet nie wie że tutaj jest jakakolwiek dyskusja na temat jego firmy :D:D
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-07-10 22:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm... praca niby w porządku gdyby nie fakt że nie można złożyć zamówienia zbyt dużego bo za duże zwroty będą itp... Moim zdaniem klient który przychodzi do sklepu i widzi puste półki więcej nie przyjdzie...
Jeśli chodzi o produkty szkoda że czasami nie są zbyt świeże, w pączkach brak nadzienia, jednego dnia chleb na zakwasie jest mięciutki pycha a kolejnego przyjeżdża towar a tam na chlebie można nóż złamać :D
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2015-07-13 20:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz o jakości wypieków się nie wypowiadajmy, ile nadzienia jest w pączku i czy chleb jest długo świezy to ocenia klient, jeśli mu nie podpasuje cos, to drugi raz nie kupi w nowej piekarni, tylko pójdzie gdzieś indziej, tak to działa. To forum pracy, napiszcie może jakie warunki sa tu na produkcji, bo poszukuje własnie pracy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Była - 2015-07-22 19:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie,no cóż,praca fajna,ale krótka,po trzech miesiącach zwalniają nie martwiąc się,że ktoś zostanie bez grosza do życia.A na koniec piękne podziękowanie,wymyślają na ciebie nie stworzone rzeczy.Pani która tak oceniała powinna się teraz wstydzić,na przykładzie swojej rodziny,która narobiła manka,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-07-26 23:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiolka - 2015-07-13 20:13:10]:
do wiolka:
hm... owszem ocenia klient ile nadzienia w pączku (o ile jest ), ale nie wiem czy fajnie tak sprzedawać nie do końca świeży i idealny towar.
8h stać i wciskać ludziom kit, że to dzisiejsze, smaczne oczywiście świeże.
Wiem że często zostawia się np. chleb na drugi dzień jeśli zostało sporo a nie chce się narobić zwrotów.
Osobiście jako sprzedawczyni było mi poprostu głupio sprzedawać nieświeży towar. Potrafię się postawić na miejscy innyh ( czyt. klient) [i w życiu nie kupiłabym nieświeżego towaru.
W tej firmie brak składu i ładu....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-26 23:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
JAAAA - 2015-07-26 23:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm.. a czy ktoś wspominał tutaj na forum że człowiek jeśli chce pracować w tej firmie musi podpisywać pustą umowę? (składasz podpis na pustej umowie)
Człowiek tak naprawdę nie wie za ile pracuje, po zatym kopi umowy nie dostaje odrazu jeśli już to tylko jak zwróci się z prośbą do szanownej firmy. Ja np do tej pory nie widziałam swojej umowy z przed kilku lat

"W myśl art. 29 par. 3 k.p. w ciągu 7 dni od dnia zawarcia umowy o pracę pracodawca powinien na piśmie poinformować pracownika o warunkach zatrudnienia, czyli obowiązującej go dobowej i tygodniowej normie czasu pracy, częstotliwości wypłat wynagrodzenia za pracę, wymiarze przysługującego urlopu wypoczynkowego, długości okresu wypowiedzenia umowy o pracę, a także układzie zbiorowym pracy, którym pracownik jest objęty. Informację o zmianach tych warunków należy przekazać pracownikowi w formie pisemnej niezwłocznie, nie później niż w ciągu 1 miesiąca od dnia wejścia w życie tych zmian. "

Minęło kilka jak tam pracowałam a dalej umowy nie zobaczyłam. Mój błąd że zgodziłąm podpisać się pustą umowę, ale w dzisiejszych czasach człowiek szuka czegokolwiek nie zwraca na to uwagi, ale szczerze nie moim obowiązkiem jest zadbać o to abym pracownik dostał umowę ale pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
bebeka - 2015-07-29 21:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasmin - 2015-04-20 17:34:10]:
haha jaką ty widziałaś wędline w tej lodówce i sorówki smieszna jesteś !!!tam hula wiatr i nic więcej nie ma,chyba że przeterminowane konserwy..
zdjecie uzytkownika
Była - 2015-08-09 17:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiadomo,czym oni się sugerują przyjmując kogoś do pracy.Jak sobie dobrze radzisz,to cię zwalniają,młode są NAJLEPSZE,NIE CHCE IM SIĘ PRACOWAĆ I RUSZAJĄ SIĘ JAK ŚLIMAKI,A DALEJ PRACUJĄ.Ktoś się ze mna zgodzi?
zdjecie uzytkownika
/,,,,,,, - 2015-08-18 21:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mądrych i doświadczonych zwalniają a cudaków przyjmują , kto tak rządzi?????????????????????????????????????????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 20:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
nokli - 2015-08-19 20:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młodzi nie mają aż tak wysokich wymagań finansowych jak pracownicy z doświadczeniem, może to jest powód właśnie tych zwolnień, niestety nie jest prosto prowadzić piekarnie i współczuję decyzji właścicielowi ale czasami takie decyzje są jedynym wyjściem aby firma mogła nadal normalnie funkcjonować na rynku.
zdjecie uzytkownika
........... - 2015-08-22 20:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powyższą wypowiedż mamy od typowej wazeliny ha ha ha ha wstydż się wazelinko , za jakie pieniądze to robisz ??????????????????????????????????????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nowa piekarnia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy nowa piekarnia?
Zadaj pytanie
alert