Szkółka Roślin Ozdobnych Elżbieta i Włodzisław Barcikowscy

3.6/5
Na podstawie 17 ocen.

Opinie o Szkółka Roślin Ozdobnych Elżbieta i Włodzisław Barcikowscy

ina Nowy wpis

To chyba kompletny brak życzliwości pisać że mogliby tu żałować pieniądzy na godną stawkę czy nawet umowy nie dawać. Nie wiecie że to niezgodne z przepisami nie dawać umowy?

Klientka Nowy wpis

W połowie kwietnia 2024 r dokonalam zamowienia z automatyczną opłatą, na kwotę ok150 zl. wliczając w nią opłatę za transport. Przez miesiąc nie otrzymalam zamówionych roślin. Po przypomnieniu im o moim zamowieniu, dostalam informację zwrotną, że towar zostanie wysłany najpóźniej do 16 maja. Oczywiście nie zostal on wysłany. W kolejnej mojej wiadomości anulowalam zamowienie (po miesiącu oczekiwania) z żądaniem zwrotu pieniędzy. Dzis mamy 1 czerwca i pieniędzy nadal nie mam na koncie. Wciąż tylko dostaję wiadomości na maila że pieniądze zostaną oddane. W zwiazku z tym sprawę zglaszam do Rzecznika Praw Konsumenta oraz na policję. Proszę nie zamawiać u nich nawet chwastów! To (usunięte przez administratora)

Qwerty Nowy wpis

Tyle samo płacą czyli 15 zł bez względu na doświadczenie ( czy masz doświadczenie czy nie dla szefowej jesteś zwykłym (usunięte przez administratora) do roboty )a jak chłopaka to odradzam już wgl (usunięte przez administratora)

toja

Każdy moze osobiście sprawdzić jak jest, nie na podstawie opinii ludzi kierujących się emocjami, a wypłatę można ustalic przed rozpoczęciem pracy i wtedy wszystko jasne

To ty Nowy wpis

Więc musisz być bardzo zdesperowana że musisz się upokarzać i pracować w tym obozie za ten psi grosz

Rozmowa kwalifikacyjna nie musi być stresująca. Czy ta w Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów spełniła Twoje oczekiwania? Które pytania podobały Ci się najbardziej? Twoje doświadczenia mogą pomóc innym!
Iwona,sp

Dziękuje za rośliny, wspaniale zapakowane i doskonała jakość, polecam

BJOGLDLNB

Roślinki przetrwały podróż (odpowiednio zabezpieczone) i ładnie się przyjęły, to był już drugi zakup w szkółce polecam entuzjastom wszelkich traw, ziół...

Dzień dobry! Dziękujemy za podzielenie się opinią. W naszej Szkółce pracują wspaniali ludzie, ale to tylko ludzie i oczywiście zdarzają się błędy. Staramy się je wyeliminować i dziękujemy za cenne uwagi. Zwrot do Pani został zrealizowany, a za brak zamówionej rośliny jeszcze raz serdecznie przepraszamy. Wszystkiego dobrego!

Rośliny dotarły po 3 tygodniach od zakupu, były spakowane przez panią Kasię bardzo starannie. Myślę, że dlatego tak późno bo musiały urosnąć. Doniczki c 2 a w nich miniaturki wysokie na 5 cm i o podobnej średnicy, po kilku latach mają dorosnąć do 30 cm. Kto ma na to czas? Zakup zrobiłem impulsywnie i dziś sprawdziłem ponownie ofertę. Brak zdjęć i opisu oferowanych roślin oglądasz tylko zdjęcie poglądowe a w sumie "kupujesz kota w worku". Państwo Barcikowscy powinni się tego wstydzić to jest oszukiwanie i świadome wprowadzanie w błąd, manipulacja. Byłem klientem pierwszy i ostatni raz, odradzam wszystkim.

@Marek

Standardowe działanie. Kupowanie maleńkich sadzonek, a później przesadzanie do większych doniczek żeby wywindować na starcie cenę bez dużych nakładów i roślinki w drogę.

Małgorzata

Sadzonki w bardzo dobrym stanie, świetnie zabezpieczone. Wszystkie się przyjęły. Polecam ten sklep i na pewno będę jeszcze w nim kupować. Nr zamówienia SLEOAZAPL

sto7Beata

Lubię ten sklep. Zawsze są mili i dostaję wszystkie informacje. Widać cierpliwość i uwagę dla kupującego. Dziękuję

zakupowicz

Jjestem bardzo zadowolona. Już dwa razy korzystałam z zakupów roślin. Wszystkie się przyjęły. Dostawa szybka i kwiaty dotarły w dobrym stanie. Pewnie na wiosnę ponownie skorzystam. Ewa Kałuża Łódź

Iwona

Zamówione roślinki były dobrze zabezpieczone do transportu,przyjęły się w gruncie także jak najbardziej polecam.

Kama

Zamówione rośliny były bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Rośliny które otrzymałam były ładne zdrowe i rewelacyjnie się przyjęły. Firma solidna zamówienie zrealizowała w deklarowanym terminie. POLECAM firmę i oferowane przez nią rośliny

(TYWUVFJLH)

Zakupione rośliny przyszły zgodnie z zamówieniem, dokładnie zabezpieczone na czas transportu (TYWUVFJLH)

SHKXNKNRX

Rośliny dotarły szybko i dobrze zapakowane. Wszystki dobrze się przyjęły i świetnie się rozwijają.

Alem

Wszystko w jak najlepszym porządku. Wysyłka zgodnie z podaną informacją.

zadowolona klientka

Zamówienie dostarczone bardzo szybko, roślinki dobrze zabezpieczone. Dziękuję za prezent - kolejna roślinka, której się nie spodziewałam.

LCELZMDDX

Krzewy zamówione świetnie się rozwijają i pięknie kwitną.

Dorota

Wszystkie zamówione rośliny otrzymałam w bardzo dobrym stanie, były starannie zapakowane. Polecam firmę.

HVXDSHECN

To już mój drugi zakup w tej szkółce. Rośliny przyszły zapakowane bezpiecznie, choć nie wszystkie były najwyższej jakości. Ale wiem, że przy zakupach online jest to zawsze jakieś ryzyko. Mimo to polecam ten sklep

Maria Gocławska

Sadzonki przyszły w dobrym stanie, dobrze zapakowane. Były dorodne, rosną ładnie. Nie było z niczym problemów. Gdy będę czegoś szukać, zacznę od tej firmy. z pozdrowieniami Maria Gocławska.

Zostaw merytoryczną opinię o Szkółka Roślin Ozdobnych Elżbieta i Włodzisław Barcikowscy - Pakość

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Szkółka Roślin Ozdobnych Elżbieta i Włodzisław Barcikowscy?

Zobacz opinie na temat firmy Szkółka Roślin Ozdobnych Elżbieta i Włodzisław Barcikowscy tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Szkółka Roślin Ozdobnych Elżbieta i Włodzisław Barcikowscy?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 5 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii