Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.

Piasek

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 476 ocen.

Opinie o Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.

Agnieszka

@2222 dlaczego masz takie zdanie o firmie Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.? Czemu uważasz, że pracodawca nie ma szacunku do pracowników? Czy ktoś może myśli podobnie? Wasze pozostawione informacje są istotne dla osób nowo zatrudniających się w firmie.

2222

Karol Kania i Synowie jest najgorszą firmą w jakiej dotychczas pracowałe. Nie mają szacunku do pracowników a przede wszystkim płacą groszę. Strzerzcie się przed ta firmą. Pozdrawiam

Agnieszka

@Julian to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o pozytywach pracy w tym miejscu? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę?

Julian

Super firma.mega zarobki.warunki jak na zachodzie.bogaty pakiet socjalny.uczciwe szefostwo.kto ma okazje niech sie tam stara o przyjęcie

Agnieszka

Zaglądacie czasem na fanpage Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.? :) https://www.facebook.com/karol.kania.i.synowie.spzoo

hdsdjskk

Co sadzicie o pracy na wozku widlowym lub na ladowarce JCB? czy w ogole warto zaczynac? za jakie pieniadze?

anie

no ale jednak oferta pracy na kucharza jest aktualne więc może jednak kolego powyżej wcześniej ma trochę rACJI

anonim

(usunięte przez administratora)

noproblem
@AA 30.10.2016 13:38
sam jesteś podłoze pod pieczarki, oni produkuja podłoże do uprawy pieczarek. takie masz tam stanowisko a i tak nic nie rozumies...

A czym się różni podłoże pod pieczarki od podłoża do uprawy pieczarek? Bo dla mnie to jedno i to samo.

AA
@noproblem 03.11.2016 15:20
A czym się różni podłoże pod pieczarki od podłoża do uprawy pieczarek? Bo dla mnie to jedno i to samo....

Pod pieczarki można wypić wódkę.... a żeby te pieczarki wyrosły, potrzebne jest podłoże pod uprawę pieczarek. Weź to na logikę KKiS to wytwórnia podłoza pod pieczarki czy może wytwórnia podłoża pod uprawę pieczarek???

pracownik

Jak ktoś chce pracować to zarobi. Wiadomo praca specyficzna, ale do tego jest socjalny, czego nie ma w każdej firmie. Pieniądze na święta, paczki dla dzieci na mikołaja, do podręczników dopłacają. w poprzedniej robocie dawali uścisk dłoni i to z łaską.

anonimus

może mi ktoś napisać jakie obowiązki ma magazynier wyrobów gotowych, jakie są jego zarobki, bo widziałem oferte pracy i jestem zainteresowany tylko nie wiem czy się opłaca

iii

Czy może mi ktoś powiedzieć jakie obowiązki mają magazynierzy wyrobów gotowych, czy opłaca sie aplikować na to stanowisko, bo ostatnio widziałem oferte takiej pracy w tej firmie???

anonim

(usunięte przez administratora)

anonimus

Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie obowiązki ma magazynier wyrobów gotowych w pawłowiczkach, czy ciężko się na tym stanowisku pracuje?Bo widziałem oferte pracy i chciałbym spróbować...ale czy warto?

anonim

(usunięte przez administratora)

Daniel
@SeZe 05.02.2016 20:23
oni mają też hotele stąd oferty na kelnerów itp

A gdzie to w lesie ?

SeZe
@Daniel 22.01.2017 15:21
A gdzie to w lesie ?

Styl70 to ich hotel. ten na trasie do Katowic

xxxx

ile wynosi stawka operatora wózka widłowego ?

haker

Dlaczego usunęliście moje wpisy? Nikogo nie obraziłem ani nie używałem wulgaryzmów ?

zawiedziony

Ja szukam pracy jako technolog ktoś coś wie jak tam ci co pracuj na stanowisku technolg.

2310

ALE O CO WAM CHODZI JA PARĘ ŁADNYCH LAT TAM PRACOWAŁEM ZAROBKI OK JAK NA TEN REJON WARUNKI PRACY KAŻDY ZNA MI SIĘ ZNUDZIŁO JAK WIELU INNYM A WIĘC CO WAS TAM TRZYMA

dan

Mi powiedziano ze jeden z elektrykow odchodzi na emeryturę i pracował tam 21 lat.

haker
@dan 23.05.2015 07:08
Mi powiedziano ze jeden z elektrykow odchodzi na emeryturę i pracował tam 21 lat.

A, dwóch kolejnych ????

...
@dan 23.05.2015 07:08
Mi powiedziano ze jeden z elektrykow odchodzi na emeryturę i pracował tam 21 lat.

Zapytaj o WSZYSTKICH elektryków. Zastanów się, skąd nagle w tej firmie taki wysyp ofert pracy. Zrobisz co uważasz, bo pewnie i tak szukasz jakiegoś potwierdzenia "że nie jest aż tak źle" zamiast faktycznych opini. Idź, powmawiaj sobie przez rok, dwa, 21 lat że może będzie lepiej a te codzienne idiotyzmy to jakiś wyjątek, po 21 latach dojdziesz do odpowiednich wniosków. Jak masz rozum - omijaj, jak ci nie szkoda życia - probuj.

haker

dan Zapytaj się dlaczego potrzebują elektryków ??? Potem dlaczego odeszli ??? Co zrobili aby ich zatrzymać ??? To tyczy się też każdego stanowiska( sprzątaczki, brygadzistów, mechaników, operatorów, kierowców i każdego jednego co odeszli.

dan

Witam, jak wygląda praca jako elektryk w pawłowiczkach? i czy ogólnie polecaće pracę w tej firmir? z góry dziekuję za odpowiedzi

anonim

(usunięte przez administratora)

byly

Nie polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

AA

w biurze praca super:), a nie lepiej na cieciówke można się nawet wyspać.

ines

witam, a jak praca w biurze? widze ze jest ogloszenie na pracownika administracji-moge prosić o opinie

...

Dokladnie tak. Nic nie trzyma, dlatego sie zwalniają a to dopiero początek roku. Pozostali albo nie mogą, albo JESZCZE nie mogą. Za niedługo zostanie samo kierownictwo i będą kierować, ale chyba golebiami nad zakładem.

anonim

(usunięte przez administratora)

haker

Co trzyma ? Trzyma to, albo to są pracownicy przed emerytalni, albo bez wykształcenia, albo ich sytuacja rodzinna zmusiła. Ps. W Pawłowiczkach masa ludzi się zwalnia to chyba o czymś świadczy

prawy
@haker 05.03.2015 07:46
Co trzyma ? Trzyma to, albo to są pracownicy przed emerytalni, albo bez wykształcenia, albo ich sytuacja rodzinna zmusiła. Ps...

chcesz wiedzieć co trzyma pracownika w takiej firmie to ci powiem,ludzie co tam robią mają żony ,dzieci,kredyty itd i to tylko ich trzyma bo ciężko jest z pracą na terenie dębowej czy parczewa,a firma zadowolona jest jak przychodzi do pracy żonaty bo żonaty robić musi na rodzine a kawaler nie.i uwierz że nie czuje sie wcale pokrzywdzony ,wywalili mnie z tamtąd to fakt ale nie żałuje bo teraz chociaż mam spokojną prace i nikt nie patrzy sie na twoje rece co i jak robisz,i wiecznie za mało,za wolno itd

patataj

jeszcze troche a będą bułki przywozić z pawłowiczek bo do sklepu do żmiarek nie wyjda bo sie będą bali.

OLE

Dziwne że urodziles dziecko hehe ale opinie są w 100 procentach trafione ta firma schodzi na psy nic dodac nic ujać tylko pracować i o nic nie pytać a przedewszystkim o podwyżki .Chociaz już tam nie pracuje ale opinie wystawiam o tym zakladzie negatywną niestety.

Zły

Szkoda czasu na pisanie bo nic to nieda.trzeba sie przekwalifikowac i szukac pracy jak sie chce normalnie dalej zyć

Kokos@

Paula jakie kulturalne wyjscie?? Uderzyc go w twarz zeby sie opamietal?? Dlaczego kierownictwo jest takie najwazniejsze skoro my na nich robimy ?? Ten gosc wogole nie ma pojecia o pracy u Pana Karola !!! Paula otworz oczy !!

paula

zawsze to jest na plus jak firma dba o pracowników, a zwłaszcza o ich dzieci, fakt, że teraz raczej już wieksze firmy nie organizują jakis wakacyjnych wyjazdów za bardzo. Każdy ma wybór przecież czy pójdzie do tej czy innej pracy, nie rozumiem komentarza powyżej, jeśli naprawde tak jest jak mówisz @kokos@ to widze tylko jedno, kulturalnie wyjście

Zły

I niechce tu nikogo obrazać a jedynie zwrócic uwage ze mozna by do tych wycieczek dodac opcje biletu typowo dla całej rodziny zeby nikt sie nie czuł poszkodowanym

Zły

Wycieczki organizowane w ramach socjalu przez panią P są dyskryminujące dla męskiej częsci firmy.owszem,idea jest ok ale to kobieta przewaznie bierze ze sobą dzieci na takie wypady.i tu pojawia sie problem bo jak mąz pani z kadr będzie szczęsliwy ze zona bierze dzieciaki i znika na pół dnia tak faceci płacą ekstra za to zeby mozna było z małzonką pojechac no bo w domu zostawic niewypada.reasumując,kobiety mają tanią,uszytą na ich potrzeby wycieczke natomiast facetą się to zwyczajnie nie opłaca

AA

0,7 Krupnik

xxx

Dwa piwa

666

witam jak sie pracuje w dębowej?

max

Witam , Wszystkich mam pytanie odnośnie w/w firmy jak tu sie pracuje i jakie są srednie zarobki i czy warto sie pchać w tą firmę czyli rozwojowa jest ? , czy po prostu odpuścić generalnie chodzi mi o pawłowiczki,

Junior

Zeby dostac podwyzke trzeba sie najpierw dostac do szefa zeby z nim o tym porozmawiac.a to nie realne przy naszym kierownictwie które skutecznie do tego zniechęca

śnieżynka

Panowie , a może razem trzeba zawołać o podwyżkę ? Co wy na to , skoro "nagroda" i tak jest nieosiągalna.

Zenek

Cisza. Nie wiem dlaczego? Może kwota Panu nie odpowiadała i to że daleko do domu mam. Chociaż co w dzisiejszych czasach znaczy odległość.

kylo

no i jak ci poszlo zenek na rozmowie..?

Zenek

xxx - 2013-04-07 19:55:11 1600 bruttoA ja mam propozycję na kierownika produkcji do dębowej. Jak tam teraz jest. Ile można zarobić. Starczy mi na dojazdy z Lublina

Tołdi

Niby dobrze bo praca jest ale na tle innych firm to zarobki są na zenującym poziomie.jak policzyć prace na rózne zmiany w ciągu jednego tygodnia,przerwy po 8h między zmianami i bycie pod telefonem to wychodzi ze to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład o europejskich standardach bo nikt za to poswięcenie nam nie płaci a zarabiamy naprawde bez zadnych rewelacji:-(

bezrobotny

mam zamiar przyjąc się na kierownika fermentacji co mnie czeka za robota i jaki zarobek

nn

ten śmieszny system oceniania jest i w Żmiarkach,straszenie plusami i minusami,

no tak

porównałbym tą prace do pracy na kasie w supermarkecie ! (usunięte przez administratora)

Krajalnica do chleba

Pracuję u Kani już kilka lat. Nie raz miałem tyle godzin, ale takiej wypłaty jeszcze w życiu nie wziąłem. Chciałbym tak zarabiać jak wy. Macie tam wolny etat? hehe

pikok

Dobrze ze ten rok juz sie kończy.Prócz ogromnego rozczarowania jakie nam przyniósł pod względem finansowym to nieprzyniósł nic więcej.Wiele obiecano,nic niezrobiono poza zmiejszeniem załogi przy takiej samej wydajności produkcji.Aparat autodestrukcji został odpalony a patrząc na poczynania tych nad nami to paliwa mu zabraknie jak tylko przyjdzie wiosna.Tak wiec wesołych świąt wszystkim zycze i oby następne byly tak radosne jak u wszystkich którzy u nas nie pracują.

anonimanonimus

nie macie wody????? pogadajcie, a biuro powinno wysłuchiwać skarg pracowników i czerpać z tego nauki i odpowiednio zarządzać, a nie besztać. w sumie my tez nie mamy wody a pracujemy na dworze tez - musimy swoją, ani żarcia i nikt nas potem do domu nie odwozi. polska, a nie francja elegancja....

xxxx
@anonimanonimus 26.05.2011 04:48
nie macie wody????? pogadajcie, a biuro powinno wysłuchiwać skarg pracowników i czerpać z tego nauki i odpowiednio zarządzać, a...

sle ty mąwry jesteś

anonimanonimus

każda praca jest trudna. nie wiecie chyba na czym polega praca pracownika z przeciwnego obozu i tu nie chodzi o wykształcenie, bo tak naprawde liczy sie doświadczenie, w tej pracy jest doświadczenie i w tej pracy jest doświadczenie, pracownik biurowy jest odpowiedzialny za dokumenty i całą masę naprawdę niefajnych rzeczy, od których włos się jeży, w przypadku pomyłki może ściagnąc ogromne straty dla firmy, jasne, że lepiej się siedzi w czystym biurze,ale stres pewnie jest, po tysiąckroc sprawdzanie rubryczek,numerów,danych,obliczanie faktur,załatwianie klientów,papierowe realizacje zamówień,tez nie da się długo, bo mózg się wyłacza, parę takich pomyłek i żaden z was nie ma roboty, z kolei praca fizyczna tez jest ciężka i też wbrew temu co biurowy pisze także wymaga uzycia mózgu, tylko w inny sposób, bardziej materiałowy, rzeczowy, wcale nie gorszy,poprostu materiałowy, a nie na abstrakcyjnych liczbach, czy jakichś danych, które sa literkami, od nich także bardzo wiele zależy i nie wiem czemu biurowcu się wymądrzasz, skoro byle pacan może zrobić szkołę jak ma na to kasę, bo mu rodzice płacą wszystko-najczęściej, ale nie każdy położy płytki np.,czy naprawi rurę, do tego też potrzeba ogromnej wiedzy!!!!! nie podoba mi się, że się nie szanujecie, to wy wszyscy razem budujecie tą firmę, może pracownicy nie-biurowi powinni wysłac kogos do szefa wyżej, żeby pogadał w waszym imieniu, bo może on nie wie co się dzieje. a co do konszachtów, z układami zawsze tak było i będzie i czasem trzeba dać robotę jakiemus [usunięte przez moderatora], a jak jest niekumaty to niech se tam papla, a wy róbcie swoje i tyle i nie słuchajcie go. ciekawe swoją drogą, czy te wypadki, o których mówicie dzieją sie naprawdę z przemęczenia, tak jak mówicie, a nie z przepicia i nietrzeżwośći. a w domu się wysypiacie czy balujecie? a macie przerwy? dalej idąc też nie wiecie czy pracownik biurowy nie musi zabrać jakiejś roboty do domu czasem. musicie się dogadać. a akurat nie wiem czy wiecie, ale wdychanie tego jest podobno zdrowe, tylko nie wiem w jakich ilościach, jak pracowałam w stadninie koni za jazdy darmowe jako szczeniak to przychodziła do nas taka babka z astmą, której lekarz kazał wdychać-wiecie co- na astmę. a wypadki zdarzają się chyba wszędzie, kierowca tira np. jezdzi po 9 h z dwiema pauzami 45 min, potem 12h przerwy i znowu-np a wypadki są, a teraz teraz ciężko kontrole i tacho oszukać. u mnie w firmie pracuje się często po 72h bez snu, a pracownicy pracują wszyscy i głową i mięśniami i wypadków nie ma, nikt nie pije w pracy i uczulano nas na zasady bezpieczenstwa, w stylu nie wsadzaj tu rąk, nie trzymaj tego tak, duzy ciężar dzwiga wiele osób, a nie kozaczysz sam itede, tez nie wszyscy sie lubią, ale to nic przeszkadza w pracy. trafiłam tutaj przez przypadek, nie wiem jak jest w waszej firmie, mowię to co myślę. podajcie sobie ręce i dogadajcie się, kłótnie do niczego nie prowadzą. pozdrawiam.

leoś

Witam.Czy na wakacje można się zatrudnić?Ile można miesięcznie zarobić,jakie prace się wykonuje,czy jest bardzo ciężko?

Zostaw opinię o Karol Kania I Synowie Sp. z o.o. - Piasek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.