(usunięte przez administratora) tez się dziwie ze on potrafi do kościoła chodzić z takim sumieniem!!!! Człowiek bez wstydu !!
To prawda Józek to fałszywa wsza, lepiej żeby się wypisał z kościoła bo jak można tak wkręcać ludzi
Józek to wsza... chodzi do kościoła jakiś wstyd być takim czlowiekiem
W końcu ludzie prawdę piszą !! Józek chodzi do kościoła a ludzi okłamuje i wkręca... tez się przejechałem i tez mu wierzyłem w te jego obiecanki cacanki.. Lepiej omijać tego pana bo nic z tego nie wyjdzie????
Co to pana józka i jego firme wszystko się zgadza! Kłamca i bajkopisarz
Pan Jozek totalny (usunięte przez administratora)to prawda!! Do kościoła chodzi a okłamuje i (usunięte przez administratora)ludzi, wstyd!
Wielki Bajkopisarz! Miał być na dany termin, zwlekał i zwlekał.. Nie ma na ci liczyć na tego Pana! Dostał zaliczkę i się już nie pojawił...
Porażka , słowa rzuca na wiatr i jest nie uczciwy i nie szczery...
Katastrofa...
Szkoda słów! Ludzie mówią również co ja myśle..
Odradzam na 100% , nie słowny nie dokładny i jeszcze (usunięte przez administratora) Porażka
Dzień dobry, czy Waldemar Zmarzły Usługi Rolnicze to jednoosobowa firma i Pan działa sam czy może zatrudnia jakichś pracowników? Pytam ponieważ chciałabym się dowiedzieć czy można liczyć na pracę w tym miejscu. Ktoś coś wie na ten temat?
Polecam jak najbardziej ???????? Super wykonana robota wszystko na czas i z pełną precyzją.
polecam jak najbardziej!
Uwaga Oszust!
Odradzam pod każdym względem..
Uwaga!! Absolutnie nie Polecam!
Co wiecie odnośnie firmy Waldemar Zmarzły Usługi Rolnicze w mieście Pociękarb, bo nadal nie widzimy informacji od zatrudnionych?
Jak się pracuje w Waldemar Zmarzły Usługi Rolnicze?
Zobacz opinie na temat firmy Waldemar Zmarzły Usługi Rolnicze tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Waldemar Zmarzły Usługi Rolnicze?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!