brak logo

Medical Tribune Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Medical Tribune Polska Sp. z o.o.

Anna 2010-10-20 15:13:15
Proszę ,niech ktoś napisze,kto pracował bądz pracuje w tej firmie,faktycznie tak dobrze płacą ?średnio 20 zł brutto!?
Ja 2010-10-21 15:01:00
Ja pracowałam w tej firmie przez pół roku. Płaca średnio 6zł za godzinę a w ofercie piszą 20zł żeby zachęcić bo nikt nie chce tam pracować. 20zł owszem możesz wyrobić siedząc tam chyba dzień i noc i nie zdejmując słuchawek z ucha. Generalnie przed świętami spóźniają się z wypłatą a ty zostajesz z niczym. Kierownicy traktują cię jak maszynkę do zarabiania pieniędzy. Nawet wychodząc do toalety musisz się odznaczać w systemie i tracisz minuty z przerwy, im krócej w toalecie tym dłuższą masz przerwę na śniadanie. Jak dla mnie najbardziej satysfakcjonującym dniem pracy był dzień w którym zakomunikowałam kierownikom że się zwalniam i wreszcie zaczęłam pracę w której ktoś mnie szanował. Zaznaczam iż nie byłam osobą która pracę olewała, przychodziłam, wychodziłam punktualnie od poniedziałku do piątku a i tak bardziej doceniani byli ci z ciętym językiem którego kierownicy się bali i którzy olewali prace a czasem wpadli w soboty. Pracy nie polecam, już chyba lepsze warunki i większe pieniądze na kasie w Biedronce lub Tesco.
2
Anna 2010-10-25 17:23:23
Dzięki,dzwonili do mnie
W takim razie szkoda marnować czas .
tojakonsultant 2011-01-03 19:37:11
ciekawe jak kolezanka to zrobila, ze zarabiala 6zł/godz, skoro KAŻDY niezaleznie od tego ile dzwoni i ile godzin pracuje miesiecznie dostaje 10zł/godz podstawy, nie mowiac o prowizji i premii za plan - wszystko mamy w umowie przeciez.
fakt, plany sa wysokie i nie zawsze udaje sie je zrobic.
ale mnie tam sie dobrze pracuje, mam jakies 22-23 zł za godzine, pracuje 100 godz, nie narzekam. fakt, plany sa wysokie i nie zawsze udaje sie je zrobic.
a takich "prawdomównych inaczej" to najwiecej jest wsrod osob, ktore wylecialy za przekrety,

crazy 2011-04-02 13:58:35
10 zł podstawy to jest przez pierwsze dwa miesiace a raczej 12 zł od nowego roku by zachęcić frajerów żeby w ogóle przyszli do medicala.Po 2 miesięcznym okresie ochronnym stałą stawkę zapewnia się jedynie wtedy kiedy wyrobi się plan który jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] duzy a wręcz niedozrobienia przez większość, więc jesli nie wyrabia się planu to stawka jest wg deklarowanych godzin na dany miesiac : jesli jest od 14o w góre to jest 12 zł za godzine, jeśli min.110 h w miesiacu 10 zł a jeśli mniej niż 110 to 8 zł brutto oczywiście.I ta stawka jest również uzależniona od czasu połączeń który jest niedozrealizowania żeby przez 6 h pracy wygadac 2 h - zeby tyle mieć połączeń.Kiedyś ponoć w tej firmie zarabiało się wiecej a teraz jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] blada. w marcu odeszlo okolo 10 osob a nawet więcej starych pracownikow bo ich tam nikt nie szanuje.Srednie zarobki 1000-1300 zł. A stawka godzinowa może być nawet 3 zł brutto przy nie zrobionym planie. Więc życze Wam powodzenia :D:D:D:D:D
1
Żabka 2011-04-04 15:39:04
medical jest jak wesołe miasteczko, jest wesoło ale tylko przed wypłatą.
Żabka 2011-04-04 15:44:19
Kurestwo dziadostwo i kumoterstwo!!! Kierownicy na swoich stanowiskach po znajomościach,słuchawke mieli 10 lat temu na uszach i ciagle "ile masz dzisiaj?" Mysla ze to wszystko bedzie tak piekne i proste jakby chcieli wiec odradzam przygode z Medicalem, bo uwierzcie ze bedzie krotka. Albo Cie wypierdola albo sami sie zwolnicie.Czaasem tak mysle ze im pały tylko w tym akwarium brakuje zeby poganiac swoich baranow do roboty.
Żabka 2011-04-04 15:58:53
Medical jest jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyssie Cie okradnie i wydoi do cna i nic w zamian
2
anonim 2011-06-22 11:02:34
Witam. W dniu dzisiejszym postanowiłem wreszcie poddać ocenie Call Center na terenie Warszawy. Proszę nie atakować mnie za poglądy,bo są moje własne i nie musicie tak samo myśleć.

Witam. Mam na imię Stanisław i wiele osób zapewne z Medical Tribune mnie doskonale zna. Dziwie się bredniom co piszą ludzie o tym miejscu pracy.
Pensja jest uzależniona od wykonania planu i przegadanych 2 godzin w ciągu 6 godzin.
Mówiąc szczerze pracuje tam ponad 1 miesiąc i jak na razie sprzedałem ponad 120 prenumerat(wyrabiając 213% planu dla grupy MpD),otrzymałem premię 940zł do podstawy i 200zł z konkursu tygodniowego, dodatkowo spodziewam się od trenerki 100wki okazyjnej. A dziś o 15 mam nadzieję zobaczyć swoją fakturę.
Jeśli chodzi o godziny rozmowy to dzień w dzień rozmawiam ponad 2 godziny i nie widzę w tym nic trudnego jak na razie. Praca jest związana z moimi zainteresowaniami komunikacji interpersonalnej, czysty telemarketing i chcę sprzedawać ponad 100% planu miesiąc w miesiąc odkładając przy tym na szkolenia NLP i komunikacji interpersonalnej w wielu dziedzinach. Atmosfera w MT jest bardzo dobra. Trenerzy i przełożeni pomocni. Zobaczymy jak wypłata bo na dniach podpiszę swoją fakturę za pierwszy miesiąc, ale swój cel już i tak osiągnąłem i stać mnie na szkolenie NLP praktyk, co by się nie działo w następnych miesiącach ochronnych. Jak będzie dobrze szło liczę na awans w strukturze firmy,ale dużo muszę jeszcze poprawić i udoskonalić.
Moja ocena jak na razie 6/6, zobaczymy czy w przyszłości się zmieni.
1
... 2011-06-23 12:18:05
A i jest i wynagrodzenie 3700 brutto przy 140 godzinowym planie.
Jest to jak najbardziej firma godna polecenia.
Jan 2011-07-19 19:34:50
Świetna sprawa, też złoże tam moje CiVi. Panie [usunięte przez administratora] naprawdę imponujący wynik, życze dalszych sukcesów i zasłużonego awansu. Dziękuje za radę
1
????? 2012-04-04 22:25:26
czy ktoś może tak szczerze powiedzieć czy iść tam do pracy ??? bo na tych szkoleniach ci ludzie pierdziela jakies głupoty ?
... 2012-04-27 00:05:22
Tak tak. Po odejściu Staszka i kilku innych wcześniej nie ma charyzmatycznych osób. Też mnie ciekawi kto siedzi pod nickiem pracownik i uchyli rąbka tajemnicy, chcielibyśmy wiedzieć kim jest ta osoba która unosi się z dumą przez internet.
jedyny 2012-09-16 22:32:19
Moją opinię na temat tej firmy każdy zna, kto tam pracuje, chcesz podpisać cyrograf, zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okokok 2013-04-19 20:45:46
Hej, Twoja opinia jest bardzo przydatna. A jak oceniasz ostatnie dwa mies pracy? o ile nadal tam oczywiście pracujesz:) pozdrawiam.
2
prosze o odp 2013-05-16 22:53:50
Witam, pracuje tu ok 2 tygodnii i co 2 dni widze jak ktos się zwalnia. Spytałem sie kogos na papierosie to mówia mi, że oni też odchodzą, w nastepnym tygodniu. Co tu jest grane, jeśli ktoś wie co się tu dzieje niech mi powie bo to jest dla mnie dziwne, dlaczego nikt tu nie chce pracować i czy warto tu dluzej zostac, czy [usunięte przez moderatora] stad.
gosc 2013-08-06 12:51:02
anonim - 2013-08-06 11:43:08

czy ktoś może mi powiedzieć czy trudno jest się dostać do firmy Medical Tribune Polska sp.z.o.o? jakie trzeba mieć kwalifikacje?
Kazdego teraz biorą bo tak kiepska jest tam płaca, że nikt nie chce pracować, spójrz na post wyżej i sobie odp, czy napewno chcesz tam się przyjąć. ... Ja po roku pracy odradzam.
gosc 2013-08-10 14:28:20
Witam. Czy to pytanie retoryczne? Przypuszczam kto pyta więc odpowiadam, że osoba na wyższym stanowisku powinna lepiej wiedzieć i potwierdzilaby, że na tym blogu nie wypisuje się historii scence fiction ale fakty. Pozdrawiam kierowniczki i Prodact Manager i zachęcam do lektury blogu.
oszukana 2013-11-17 23:24:48
Odradzam. Zwalnialam się to dostałam 3 na godz. Lepiej im nie mówić ze się odchodzi bo wyrzywaja się na tobie.
2
Katarzyna 2014-09-09 09:56:11 [użytkownik zarejestrowany]
niestety miałam wątpliwą przyjemność pracowania tam...tylko wyzysk i niewolnictwo, grosze marne.
2
Styniu 2015-01-31 22:00:45
Zastanawiam się jakie kwalifikacje trzeba posiadać, aby mieć pewność zatrudnienia w Medical Tribune, która jest matką dla wielu czasopism bazujących na wiedzy medycznej i tym podobnych. Uważam, że jakość pism jest wysoka, ale nie nie stałoby się to bez udziału świetnej kadry. Chciałbym do niej dołączyć...
Małgośka 2015-05-15 12:07:15
Jestem po rozmowie. Za ok. tydzień dostanę odpowiedź czy mnie przyjęli. Obawiam się trochę tego co czytam. Jednak po pracy w Sądzie Rejonowym w Pruszkowie, już raczej nic nie jest dla mnie straszne. Pożyjemy, zobaczymy. Spróbować nie zaszkodzi...
sasa 2015-05-15 19:30:48
pracuje w firmie od dwoch lat, nie jest latwo wyrobic plany sprzedazowe, ale jest to do wykonania, mozna zarobic calkiem dobre pieniadze wiec jesli ktos pisze, ze otrzymal 3 zl za godzine to niestety musze tutaj powiedziec, ze sam na to zasluzyl. Wyrabiajac min 80 % planu kazdy otrzymuje normalne pieniadze
eeee 2015-07-31 15:56:43
zarobki bardzo dobre mila atmosfera pracowalam dwa lata POLECAM JAK NAJBARDZIEJ
anulka31 2015-10-15 11:04:17
Również jestem ciekawa jakie warunki oferują i czy faktycznie jest realna szansa aby otrzymac ok.20zł/godz.Jaka atmosfera?Jak przełożeni?
Monte Cristo 2016-01-09 01:04:22
po przeczytaniu z w/m opinii musze na pisać kilka słów od siebie. Po pierwsze nie jest to praca dla kazdego, tylko jesli umiesz sprzedawać i sprzedajesz dużo to zarobisz nawet do 4tyś miesięczie.Ale trzeba się troche przyłożyć plan nie jest łatwy lecz można go zrobić,dużo zależy od nastawienia i motywacji do pracy. Nie jest to praca dla tych, co przychdzą by odbębnic 6 lub 8 godzin Praca nie jest lekka, ale też nie ciężka da się wytrzymać. Pracę mogę polecic osobą, które mają doświadczenie w prcy na słuchawkach i lubią tę pracę ja takie doświdczenie na byłem pracyjąc w innych call center na róznych projektach. Nadmienie że pracują też osoby bez doświadczenia i też sobie daja radę i zarabiają nie złą kasę Trzeba być kreatywnym i umiejętnie prowadzić rozmowę z klientem. I co najważniejsze nie poddawać sie nawet jak ci nie idzie sprezedaż Zawsze można zwrucuc sie o pomoc do liderów, albo onisami ci pomogą Atmoswera w pracy jest ok to nie prawda ze stoją ci nad głową i cisną na wynik jednego dnia masz gorszą sprzedaż to na drugi dzień mozesz miec lepszą sprzedaż i nadrobisz plan z nawiąską Ja pracuje juz ok 2 lat i nie narzekam przy 150 godz można zarobic spokojnie 3tyś jesli chodzi o stawki to najniższa stawka to 10zl/h Stawka jest zależna na ile godzin sie zdeklarujesz w danym miesiacu 120 godz-10zl/h 140 godz-12zł/h 160-14 zl/h minimum 80 proc planu i prowizja od kazdego zamówienia za 100 proc planu 600zl premi i 200zł zadodatki 400tyś utargu. Praca polega na sprzedaży prenumerat róznch czasopism medyczych. grafik ustlasz do własnych potrzeb jest możliwośc pracy w soboty ale tylko dla chetnych
Misio 2016-03-20 11:00:58
Hej, mam pytanko, czy prowizja od sprzedaży czasopism jest wypłacana niezależnie od wyrobienia założonego planu miesięcznego?
Misio 2016-03-20 17:03:13
No ciekawe, może ktoś kto pracuje tam podzieli się tą istotną wiedzą ;-)
Info 2016-05-17 21:06:31
Jestem pracownikiem Medical od 2 lat i szczerze mogę polecic te pracę. Co do reguły zarobki w granicach 2800-3600 brutto na zleceniu przy 140 godz. Jak wyrabiasz plan po 3 mcach mozesz przejsc na umowe o prace sama podstawa 2000 brutto + prowizja i premia czy dodatki z konkursów.
Wiadomo praca na zleceniu jest średniofajna i w przypadku nieobecności nie zarabiamy ale można mieć pełne ubezpieczenie gdzie na chorobowym mamy płacone.
1
jhb 2016-06-29 22:58:33
@Info no to powiem szczerze zarobki nie powalają za specjalnie jak mam byc szczera... No to z prowizjami i podstawą ile można zarobic na rękę? bede wdzięczna za informacje zwrotną :) pozdrawiam !!
Zostaw swoją opinię o Medical Tribune Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medical Tribune Polska Sp. z o.o.