brak logo

Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.

WWW 2013-11-09 20:48:03
FIRMA BARDZO SOLIDNA GODNA POLECENIA
7
Podwykonawca 2014-03-05 10:50:14
Witam. Pracuję dla Instalbudu jako podwykonawca na jednej z budów. Instalbud to jakaś totalna porażka. Chodzę po budowie proszę się o skończenie robót innych brygad bo cały czas ktoś wchodzi w szkodę i nikt nad tym nie panuje.
FAKTURY... to pewnie interesuje wszystkich. Instalbud jakby wszyscy poszli do inwestora o uregulowanie płatności to ogłosiłby upadłość. Jest już bankrutem a istnieje dzięki temu że trzyma kase podwykonawców i puszcza z 30-45 dniowym opóżnieniem + 30 dni termin płatności... także wyobrażcie sobie. Kadra słaba że ho ho. Nie polecam nikomu pracy w i dla Instalbud Rzeszów.
9
WWW 2014-03-31 20:02:43
INSTALBUD TO KPINY Z INZYNIERÓW. KADRA SŁABA, DYREKTOR TO PAJAC... NIE WIEM CZY CI LUDZIE MAJĄ COKOLWIEK WSPÓLNEGO Z BUDOWNICTWEM.... PAJACE SAME. NIE POLECAM WSPÓŁPRACY
3
Kierowniczka 2014-05-05 18:13:44
Co kilka miesięcy poszukują kierownika budowy na Warszawę, o co chodzi? Polecacie aplikować? Wzięli coś nowego?
2
pracownik 2014-05-13 20:46:10
Ten Instalbud to kpina z pracowników. Zarząd nie dba o podwykonawców i nie odbierają telefonów. radz sobie człowieku sam. Nie polecam firmy i lepiej sie trzymać z daleka jako podwykonawca.
1
Wojtek 2014-07-08 20:45:47
Pracowałem dla instal bud rzeszów. Brak BHP ludzie robią co chcą , firma wchodzi na firmę, Dyrektor może i ma fajny samochód ale to ściemniacz. Inspektor robót to oszustwo raz odbiera praca raz zaprzecza ze odebrał innym razem narąbany to ten w okularkach. Kierownik Przemuś gra jak oni mu kazą chłop dobrze chce ale kasy mało. Budynki na Nasielskiej w Warszawie odebrane a mi(usunięte przez administratora)kasy nie chcą zapłacić. A mówili pracownicy instal nie podejmuj sie bo nie płacą.....
7
podwykonawca 2014-10-26 10:31:28
INTALBUD RZESZÓW - tragedia! Najpierw nieprzygotowany front pod prace, potem kary umowne z tytułu opóźnienia! KPINA KPINA KPINA! Jak chcesz mieć święty spokój, to nie zaczynaj współpracy z tą firmą, bo wykończą Cię biurokracją, piszą milion pism, a na budowie oczywiście piękne oczy "no poczekacie" "przecież można się dogadać..." płatności? Może i płacą za wykonaną robotę, ale ceny jednostkowe są tragicznie niskie, a na końcu i tak wytkną Ci milion usterek, których nie masz możliwości poprawić, bo do czasu zakończenia wszystko było OK, dopiero jak przyszło do płacenia to znajdą milion usterek, których nikt normalny nie jest w stanie zrobić, bo wychodzi na to, że trzeba drugi raz przeprowadzić cały front, także BEZSENSOWNE są jakiekolwiek pertraktacje z nimi.
3
adam 2015-01-24 17:48:41
a znasz jaką inna firme co by wysyłałą do francji
boss 2015-03-21 17:09:10
Człowieku nie opowiadaj jak nie masz pojęcia- Kierownik Przemo zęby jadał na tej budowie-fakt firma mu nie ułatwiała zadania a facet robił co mógł i więcej...!
1
pracwnik 2015-08-04 12:47:14
odradzam pracy w tej firmie obietnice przez dyrektora to kpina z pracownika, zastraszanie pracownika oszukiwanie
bolo 2015-11-27 20:09:41
Chora firma unikajcie jak możecie w Lublinie już raczej nie znajdą podwykonawców
bolo 2015-11-27 20:16:29
Jak słyszałeś to się zatrudnij poszukują bo roszady jak lotku HAHA
kierownik 2015-11-28 11:32:45
Człowieku oni cały czas szukają kadry telefon czy laptop to dostaniesz wszędzie ludzie się zatrudniają widzą co się dzieje i kto ma trochę oleju w głowie ucieka zostają tylko ci którzy nie potrafią sobie poradzić w życiu lub czekają na emeryturę wiem bo pracowałem trzy miechy.Instalbud to porażka kierownik budowy tam niema nic do powiedzenia jesteś tylko kukiełką w rękach śmiesznych dyrektorów którzy z budownictwem nie mają nic wspólnego tam kadra zmienia się jak w kalejdoskopie kadra traktowana jak podludzie podwykonawcy jeszcze gorzej
xxx 2015-12-01 20:09:46
@zbyszek czytasz ale nie rozumiesz i piszesz pierdoły
były pracownik 2015-12-06 17:33:20
INSTALBUD-RZESZÓW to porażka panowie i panie
8
xxx 2015-12-15 17:58:47
@enej to próbuj dowiesz się co to jest opinia jak ci tak zależy
op124 2016-01-03 19:54:58
@123456 hahaha
xxx 2016-01-04 23:44:26
A dlaczego poszukują? bo niema chętnych? jak są tacy wspaniali to dlaczego ciągle poszukują ///////////////////////?
123b 2016-01-20 18:46:04
Uwaga na nich a szczególnie podwykonawcy.....
3
123b 2016-01-20 19:19:59
Cały czas szukają to normalne popracują i w nogi a to co instalbud obiecuje to mrzonki popracujecie zobaczycie najlepiej przekonać się na własnej skórze
1
MAX 2016-01-20 19:28:34
@123b masz racje tak jest
1
MAX 2016-01-25 18:37:15
@staszek czy spokojnie to nie wiem
op124 2016-01-27 17:43:32
@olk możesz serce włożyć i mieć chęci a góra i tak cię zgnoi
bolo 2016-01-31 18:00:33
@zami ty nie rozumiesz..... tu chodzi o mądrych dyrektorów co z budownictwem nie mają nic wspólnego a szczególnie jeden.A jak nie łapiesz to pasujesz do nich a sam sobie szefem w tej firmie to i tak nie będziesz
1
mietek 2016-02-01 18:13:25
@brzeszcz i co roboty nie masz z takim stażem INSTALBUD cię zatrudni biorą jak leci
1
JÓZEK 2016-02-07 20:26:32
UWAGA NA TĄ FIRMĘ
1
JÓZEK 2016-02-11 18:25:07
@Zbyszek poczytaj wcześniejsze posty to się dowiesz tylko odróżnij co piszą ludzie a co biuro INSTALBUDU własnych pracowników też nie mają za wielu samo zaplecze bo lepiej się kroi podwykonawców
op124 2016-02-22 21:01:39
@Zbyszek a ja myślę że po prostu grzejesz ławę w INSTALBUDZIE i piszesz pierdoły lub nie potrafisz czytać
ADAM 2016-02-23 19:31:45
TAK JEST PANIE @ ZBYSZEK SPRAWA JEST PROSTA TRZEBA KOSIĆ PODWYKONAWCÓW TONIE TAKIE ZŁE PANIE INSTALBUD TO WŁAŚNIE WASZA POLITYKA
agat 213 2016-02-23 21:25:06
INSTALBUD oni są niereformowalni trzeba bardzo uważać wiem bo pracowałem dawno temu i jak widzę nic się nie zmieniło dalej żerują na wykonawcach z tego żyją POZDRAWIAM
MANIEK 2016-03-03 16:17:02
Kubeł zimnej wody to dla ciebie OSZUŚCI I ZŁODZIEJE podstawiasz się i piszesz głupoty bo za to ci płacą ciekaw jestem jaką funkcje tam pełnisz ale chyba wyższa ranga bo piszesz to z takim przekonaniem jak wierny pis
ppp 2016-03-04 15:46:54
a jak z pracą w biurze w Rezszowie? Opłaca się aplikować, są chociaż jakieś normalne umowy( w znaczeniu o prace a nie staże i inne pierdoły), i jaka podstawa?
LG 2016-03-04 19:19:25
UWAGA NA RZESZOWSKI INSTAKBUD
tomcio 2016-03-15 17:49:44
Witam chciałbym podjąć w tej firmie pracę jako podwykonawca na warszawie proszę oiakieś nowe komentaże;
JÓZEK 2016-03-15 21:08:04
@tomcio jako podwykonawca nie polecam
podwykonawca instalbudu 2016-04-14 10:24:57
Jak chcesz mieć święty spokój to trzeba się położyć i nic nie robić !!!
0lo 2016-04-19 10:34:54
Ile ci płacą w tym biurze że wypisujesz brednie
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. 2016-04-26 22:27:02 [użytkownik zarejestrowany]
Chyba nie o nas chodzi, w InstalBud Rzeszów sp. z o. o. nikogo do Francji nie wysyłamy.
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. 2016-04-26 22:36:02
@bolo dlaczego tak sądzisz? Może mylisz nas z inną firmą o podobnej lub takiej samej nazwie?
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. 2016-04-26 22:39:07
@0lo na jakiej podstawie ocenia się które opinie są prawdziwe, a które nie?
robson165 2016-06-21 08:55:13
witam wszystkich,,otoz chciałbym poinformować tutaj obecnych ze sa 2 firmy instalbud rzeszow,maja nawet ten sam adres,,roznia się tylko tym ze siedziby maja na roznych pietrach oraz tylko jedna to sp.zoo,,wiec podawanie samej nazwy może być bardzo mylące,,wspolpracowalem z instalbudem i zlego słowa na nich niepowiem,,atmosfera dobra i zadnych klopotow finansowych,,,może by tak na przyszlosc nipy sprawdzać??
BETON 2016-07-27 14:54:52
Panowie I Panie
BYŁEM jednym z podwykonawców dla tej oszukańczej firmy w Warszawie
po pierwsze nigdy nie płaca w terminach , czesto jest to miesiąc dwa później
po drugie za całą budowe kadra zmieniłą sie całkowicie
a najwiekszą bandą jest Pan dyr S. oszust kłamca
Jak przychodzi do wypłaty końcowej to jest problem i unikanie telefonów
Moi koledzy niedość że nie zarobilo to prawie wszyscy dostali niebotyczne kary za rzekome nie dotrzymanie terminu .
Firma nie ma kasy tylko slizga sie na podwykonawcach , oby skończyła jak DOLCAN I INNI
NIE POLECAM I TRZYMAJCIE SIE OD TEGO SYFU JAK NAJDALEJ
Większośc branzowców już zna tą firmę i za chwile nikt tak nie będzie chciał pracować
A nawet jesli to dobrze czytajcie umowy , bo wynika że Instalbud od początku zakłada oszukać podwykonawców

powodzenia
BETON 2016-07-27 15:16:45
I jeszcze jedno, za cały rok nie znalazłem nikogo kompetentnego poza kierownikiem który tak naprawde nie ma nic do powiedzenia . Burdel bałagan , odbiory niby są , potem i tak jest szukanie usterek i nagle nie ma odbiorów , tylko po to żeby zgnębić wykonawce i najlepiej żeby machną ręką na ostatnia fakture i kaucję .
Ciekawy jestem czy firma będzie istnieć za trzy czy pięć lat , bo jak padnie to kto wypłaci kaucje gwarancyjna . Chyba dobrze się jest zastanowić nad gwarancją bankową .

Przestrzegam wszystkich zarówno chętnych do pracy w tej firmie bo gnoją ludzi , zwłaszcza te oszusty dyrektorki jak i podwykonawców . Nawet jak stracicie kase to ją odrobicie a zdrowia i zszarganych nerwów nikt wam nie odda czy naprawi
@miki 2016-07-27 20:24:38
Szanowny Panie BETON. Ciekaw jestem co robiłeś dla INSTALBUD, ale szkalowanie wychodzi Ci dobrze. Czy będąc Podwykonawcą byłeś bez skazy? Ja pracuje dla dużego GW i wiem, że problemy zaczynają się na budowie, od zazwyczaj źle wykonanej roboty, albo opóźnionej...
3
staszek 2016-08-01 16:39:11
To skoro można liczyć na dobre zarobki @Arkadiusz, to się wcale nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. Pewnie i wypłata jest terminowa, prawda? Bardzo by mi zależało na tym, żeby dostawać wynagrodzenie o czasie. Z góry dziękuję za odpowiedź
Mam pytanie 2016-11-25 12:28:25
Witam,
Bardzo często pojawia się ogłoszenie na specjaliste ds. kosztorysowania z Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o. Czy opłaca się aplikować? Czy ktos pracował na tym stanowisku, bo ogłoszenie jest średnio co 4 mc...
3
Zostaw swoją opinię o Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.