INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o.

adam 2015-01-24 17:48
a znasz jaką inna firme co by wysyłałą do francji
boss 2015-03-21 17:09
Człowieku nie opowiadaj jak nie masz pojęcia- Kierownik Przemo zęby jadał na tej budowie-fakt firma mu nie ułatwiała zadania a facet robił co mógł i więcej...!
2
pracwnik 2015-08-04 12:47
odradzam pracy w tej firmie obietnice przez dyrektora to kpina z pracownika, zastraszanie pracownika oszukiwanie
1
bolo 2015-11-27 20:16
Jak słyszałeś to się zatrudnij poszukują bo roszady jak lotku HAHA
Oskar 2015-11-27 23:13
Widziałem ostatnio, że szukają kogoś na stanowisko kierownika budowy w Warszawie. Wymagania są, bo trzeba być członkiem Izby Inżynierów, mieć min. 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku i znać j. angielski. Mimo to oferują służbowy samochód, telefon czy laptop, więc myślę, że się opłaca, tym bardziej, że taki kierownik zarabia niezłą sumkę.
kierownik 2015-11-28 11:32
Człowieku oni cały czas szukają kadry telefon czy laptop to dostaniesz wszędzie ludzie się zatrudniają widzą co się dzieje i kto ma trochę oleju w głowie ucieka zostają tylko ci którzy nie potrafią sobie poradzić w życiu lub czekają na emeryturę wiem bo pracowałem trzy miechy.Instalbud to porażka kierownik budowy tam niema nic do powiedzenia jesteś tylko kukiełką w rękach śmiesznych dyrektorów którzy z budownictwem nie mają nic wspólnego tam kadra zmienia się jak w kalejdoskopie kadra traktowana jak podludzie podwykonawcy jeszcze gorzej
1
zbyszek 2015-11-30 14:27
zawsze możesz @kierownik skorzystać z oferty na wyższe stanowisko, akurat teraz szukają kogoś na kierownika budowy w stolicy, opłaca się bo dają samochód i laptopa
xxx 2015-12-01 20:09
@zbyszek czytasz ale nie rozumiesz i piszesz pierdoły
były pracownik 2015-12-06 17:33
INSTALBUD-RZESZÓW to porażka panowie i panie
9
enej 2015-12-15 02:27
moim zdaniem warto sprobowac przynajmniej samemu bedzie sie wiedzialo na czym sie stoi, poza tym jezeli komus powaznie zalezy na pracy to nie bedzie opieral sie opiniami
xxx 2015-12-15 17:58
@enej to próbuj dowiesz się co to jest opinia jak ci tak zależy
xxx 2016-01-04 23:44
A dlaczego poszukują? bo niema chętnych? jak są tacy wspaniali to dlaczego ciągle poszukują ///////////////////////?
MAX 2016-01-25 18:37
@staszek czy spokojnie to nie wiem
op124 2016-01-27 17:43
@olk możesz serce włożyć i mieć chęci a góra i tak cię zgnoi
bolo 2016-01-31 18:00
@zami ty nie rozumiesz..... tu chodzi o mądrych dyrektorów co z budownictwem nie mają nic wspólnego a szczególnie jeden.A jak nie łapiesz to pasujesz do nich a sam sobie szefem w tej firmie to i tak nie będziesz
1
brzeszcz 2016-02-01 11:27
wydaje mi się, że kierownik budowy nadzoruje jedynie budowę, ale ma nad sobą dziesiątki innych "szefów". Ja tam bym chciał być takim kierownikiem, szczególnie, że mam wieloletni staż.
1
wielgus 2016-02-03 13:21
@brzeszcz kierownik budowy na budowie jest osobą odpowiedzialną za wszystko, komuś cegła spadnie na stope to on za to odpowiada. Strasznie ciężkie psychicznie stanowisko, jednak firma nie szuka teraz żadnego kierownika
1
JÓZEK 2016-02-07 20:26
UWAGA NA TĄ FIRMĘ
2
JÓZEK 2016-02-11 18:25
@Zbyszek poczytaj wcześniejsze posty to się dowiesz tylko odróżnij co piszą ludzie a co biuro INSTALBUDU własnych pracowników też nie mają za wielu samo zaplecze bo lepiej się kroi podwykonawców
Zbyszek i Alek 2016-02-19 20:44
Dobra dzięki @Józek już przeczytałem i właściwie sprawa jest prosta, aczkolwiek nie jest to dla mnie jakaś zła rzecz, dla ojca raczej też, więc chyba po prostu zaryzykujemy
op124 2016-02-22 21:01
@Zbyszek a ja myślę że po prostu grzejesz ławę w INSTALBUDZIE i piszesz pierdoły lub nie potrafisz czytać
ADAM 2016-02-23 19:31
TAK JEST PANIE @ ZBYSZEK SPRAWA JEST PROSTA TRZEBA KOSIĆ PODWYKONAWCÓW TONIE TAKIE ZŁE PANIE INSTALBUD TO WŁAŚNIE WASZA POLITYKA
agat 213 2016-02-23 21:25
INSTALBUD oni są niereformowalni trzeba bardzo uważać wiem bo pracowałem dawno temu i jak widzę nic się nie zmieniło dalej żerują na wykonawcach z tego żyją POZDRAWIAM
Zbyszek i Alek 2016-03-03 11:38
Nie no @agat213 nie trzeba ja już wiem dokładnie jak to jest i w filmie jest naprawdę dobrze, więc nie ma co się rzucać w ogóle, polecam kubeł zimnej wody
ppp 2016-03-04 15:46
a jak z pracą w biurze w Rezszowie? Opłaca się aplikować, są chociaż jakieś normalne umowy( w znaczeniu o prace a nie staże i inne pierdoły), i jaka podstawa?
tomcio 2016-03-15 17:49
Witam chciałbym podjąć w tej firmie pracę jako podwykonawca na warszawie proszę oiakieś nowe komentaże;
Zbyszek i Alek 2016-04-08 13:59
No ja Ci powiem, że my z ojcem jesteśmy bardzo zadowoleni, ogólnie to praca chociaz niektórzy mogą mówić, ze im się nei podoba jest bardzo dobra, nie ma problemu z atmosferą i pieniędzmi, jest okej naprawdę
1
podwykonawca instalbudu 2016-04-14 10:24
Jak chcesz mieć święty spokój to trzeba się położyć i nic nie robić !!!
1
0lo 2016-04-19 10:34
Ile ci płacą w tym biurze że wypisujesz brednie
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. 2016-04-26 22:27
Chyba nie o nas chodzi, w InstalBud Rzeszów sp. z o. o. nikogo do Francji nie wysyłamy.
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. 2016-04-26 22:36
@bolo dlaczego tak sądzisz? Może mylisz nas z inną firmą o podobnej lub takiej samej nazwie?
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. 2016-04-26 22:39
@0lo na jakiej podstawie ocenia się które opinie są prawdziwe, a które nie?
er 2016-05-10 20:24
hej wszystkim no a ja tam widze ze pojawila sie od nich oferta pracy na stanowisko kierownika budowy w Warszawie oferuja pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,stabilne zatrudnienie, niezbędne narzędzia pracy m.in. samochód, telefon, laptop..
robson165 2016-06-21 08:55
witam wszystkich,,otoz chciałbym poinformować tutaj obecnych ze sa 2 firmy instalbud rzeszow,maja nawet ten sam adres,,roznia się tylko tym ze siedziby maja na roznych pietrach oraz tylko jedna to sp.zoo,,wiec podawanie samej nazwy może być bardzo mylące,,wspolpracowalem z instalbudem i zlego słowa na nich niepowiem,,atmosfera dobra i zadnych klopotow finansowych,,,może by tak na przyszlosc nipy sprawdzać??
BETON 2016-07-27 14:54
Panowie I Panie
BYŁEM jednym z podwykonawców dla tej oszukańczej firmy w Warszawie
po pierwsze nigdy nie płaca w terminach , czesto jest to miesiąc dwa później
po drugie za całą budowe kadra zmieniłą sie całkowicie
a najwiekszą bandą jest Pan dyr S. oszust kłamca
Jak przychodzi do wypłaty końcowej to jest problem i unikanie telefonów
Moi koledzy niedość że nie zarobilo to prawie wszyscy dostali niebotyczne kary za rzekome nie dotrzymanie terminu .
Firma nie ma kasy tylko slizga sie na podwykonawcach , oby skończyła jak DOLCAN I INNI
NIE POLECAM I TRZYMAJCIE SIE OD TEGO SYFU JAK NAJDALEJ
Większośc branzowców już zna tą firmę i za chwile nikt tak nie będzie chciał pracować
A nawet jesli to dobrze czytajcie umowy , bo wynika że Instalbud od początku zakłada oszukać podwykonawców

powodzenia
@miki 2016-07-27 20:24
Szanowny Panie BETON. Ciekaw jestem co robiłeś dla INSTALBUD, ale szkalowanie wychodzi Ci dobrze. Czy będąc Podwykonawcą byłeś bez skazy? Ja pracuje dla dużego GW i wiem, że problemy zaczynają się na budowie, od zazwyczaj źle wykonanej roboty, albo opóźnionej...
6
staszek 2016-08-01 16:39
To skoro można liczyć na dobre zarobki @Arkadiusz, to się wcale nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. Pewnie i wypłata jest terminowa, prawda? Bardzo by mi zależało na tym, żeby dostawać wynagrodzenie o czasie. Z góry dziękuję za odpowiedź
Mam pytanie 2016-11-25 12:28
Witam,
Bardzo często pojawia się ogłoszenie na specjaliste ds. kosztorysowania z Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o. Czy opłaca się aplikować? Czy ktos pracował na tym stanowisku, bo ogłoszenie jest średnio co 4 mc...
18
Bb 2017-02-24 14:32
Podbijam temat, czy ma ktos jakies konkretne informacje odnośnie tego stanowiska?
Ona 2017-05-18 10:20
Firma powiększyła się kilkukrotnie przez ostatni czas i dlatego są ciągle nowe ogłoszenia na niby to samo stanowisko. Było 4 kosztorysantów a teraz jest 14. Wiem bo tu pracuje. Nikogo nie zwalniają i nikt się sam nie zwalnia, czasami są tylko rotacje na stanowiskach. Polecam. Wypowiadam się jako osoba zatrudniona w firmie.
Stała posada, stałe godziny pracy, podwyżki wraz z wzrostem doświadczenia na stanowisku i naprawdę fajna atmosfera.
Jeszcze raz polecam.
1
jack 2017-06-24 14:53
czy warto sie przyjac do pracy Instalbud Rzeszow??
1
to ja 2017-07-05 15:19
No,dobrze wiedzieć,żeby się nie wpakować ...a taka możliwość istniała.......uff!!!!!!!!!
Marta 2017-07-25 09:32
@Ona - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia? Jak wygląda kwestia zarobków w Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.? Każda merytoryczna wiadomość będzie cenna dla osób, które poszukują pracy.
jack 2017-08-15 20:18
Mam zamiar przyjac sie do pracy w Instalbudzie WARTO???
INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o. 2017-08-28 14:47 [pracodawca]
Duża liczba rekrutacji nie oznacza tylko i wyłącznie rotacji pracowników. W przypadku Instalbud-Rzeszów jest to spowodowane rozwojem firmy, która nieustannie zwiększa swoje obroty, a za tym idą kolejne zatrudnienia. Tworzone są również nowe działy, a liczba zatrudnionych pracowników w Instalbud-Rzeszów ciągle rośnie.
2
INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o. 2017-08-28 14:51 [pracodawca]
Pilnujemy legalności zatrudnienia, w związku z tym pracownicy są zatrudniani w oparciu o umowę o pracę. Staże są również realizowane, a przed nimi prowadzone są rozmowy kwalifikacyjne, gdyż każdy stażysta traktowany jest jako potencjalny pracownik. Zdecydowana większość z nich zostaje pracownikami firmy.
1
INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o. 2017-08-28 14:56 [pracodawca]
Jeśli szukasz stabilnego, legalnego zatrudnienia i chcesz się rozwijać to warto.
1
INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o. 2017-08-29 09:10 [pracodawca]
Staramy się aby zawsze terminowo wypłacać wynagrodzenia. Pełna stawka jest na umowie o pracę, nie ma umów „śmieciowych”.
1
Marta 2017-08-29 19:39
@INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o. - czy oferujecie swoim pracownikom pakiet szkoleń, zarówno wdrożeniowych, jak i podnoszących kwalifikacje na obranym stanowisku? Jest to dla wielu osób kluczowa kwestia przy podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu. Progres zawodowy jest ważny w dzisiejszych czasach.
INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o. 2017-08-30 09:49 [pracodawca]
Od początku istnienia stawiamy na rozwój potencjału tkwiącego w pracownikach i podnoszeniu ich poziomu kwalifikacji i kompetencji. Zachęcamy do sprawdzenia jednego z artykułów na naszej stronie internetowej, w którym podsumowane zostały dane z raportu dotyczącego szkoleń przeprowadzonych w 2016 roku.

http://instalbud.rzeszow.pl/2017/03/07/podsumowanie-szkolen-2016-roku/
Zostaw swoją opinię o INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o.