brak logo

Portowy Zakład Techniczny S.A.

Toruń

Opinie o Portowy Zakład Techniczny S.A.

Portowiec 2011-02-17 14:21:52
Firma do (usunięte przez administratora) .Ludzie tam pracujący to w wiekszości pijaki,a kadra traktuje ludzi jak bydło ,zarobki po 20 latach w firmie 11,80zł na godz.może dlatego wszyscy pija :-) Kontrakty zagraniczne w tej firmie to juz historia,teraz odsnieza sie dachy i zamiata place.
1
KG 2012-01-18 15:00:45
Nie wszyscy pracownicy to pijaki . Niektorzy pracownicy w swojej branzy znani sa na calym swiecie i uwazani za najlepszych specjalistow.
Niestety ale wlasnie takie osoby trzymaja ta firme jeszcze przy zyciu .
I to na ich renomie zdobywa sie kolejne kontrakty chociaz firma twierdzi ze to przez marke PZT. Niestety bez dobrych specjalistow ta firma jest nic nie warta lecz dopiero w przyszlosci dostanie nauczke za to .11.80 chyba brutto kolego i to jeszcze ze 100% dyspozycyjnoscia ,przeciez na 100 pracownikow fizycznych musi przypadac ponad 50 pracownikow umyslowych.
Niestety nie polecam



1
Strażak 2012-05-07 15:29:08
Podźielam zdanie poprzedników . Lepiej trzymać się z daleka od takich firm.
stas 2012-08-28 22:45:10
Dokladnie .Prawda.
ktoś coś 2015-02-27 20:18:04
Witam. Jestem pracownikiem PZT od samego początku, 20 lat. Opinia że w PZT pracują nieroby,pijaki to opinia zarządu. Zarząd twierdzi że za bramą jest kolejka do pracy-jakoś jej nie widzę. Widać natomiast nadmierny rozrost pracowników umysłowych.Płaca marna ciężka średni zarobek 12 złotych za godzinę. Dyspozycyjność 24 godzinna .Zarząd ma pracownika za śmiecia. Co trzeba przyznać wypłata jest na czas. Kontrakty to żenada 16 zł na godzinę za pracę w Brazylia Abudabi .
2
Sebb 2015-03-02 18:42:39
Witam Panowie wie ktoś ile zarabiają tam spawacze?? mam propozycje pracy z tej firmy i się zastanawiam. Chyba nie ma tam za dużo do spawania??
nic 2015-04-26 22:27:52
po 40 latach pracy może dostaniesz 2300 zł netto .spawania nie jest dużo i raczej ci co są to chyba wystarczą. Jeżeli masz ambicje zawodowe to sobie odpuść
text 2016-05-19 13:52:37
kura, z tego co wiem za tą praćę w miaę dobre zarobki są
lorbi 2016-11-24 20:52:47
PZT ,garstka słabo opłacanych fachowców (bez ambicj?),reszta pieniacze donoszący na siebie nawzajem.Pracowałem jako podwykonawca.Jak najdalej od takich firm!
Zostaw swoją opinię o Portowy Zakład Techniczny S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Portowy Zakład Techniczny S.A.