Towimor S.A.

Toruń

Opinie o Towimor S.A.

zarząd 2015-07-22 13:13
Dziękujemy
3
komedia 2015-07-28 18:53
ha,ha ,ha "...adekwatnie do umiejętności oraz doświadczenia" kto to napisał ha,ha,ha
2
fryt 2015-07-31 18:07
jednak to prawda że trzymają głównie znajomości i rodzinne konszachty reszta to mięso. A przecież w firmie powinno się mieć odpowiednie wykształcenie szczególnie w takiej branży a nie tylko angielski.
doktor 2015-08-01 06:46
fryt chyba że pchasz dupsko na stołek Takich darmozjadów jest dostastek Zapraszamy na produkcje do monterki i ślusarki tam angielski niepotrzebny
witold 2015-08-01 11:47
przecież na montarzu też są po znajomościach i rodzinnie
4
doktor 2015-08-02 07:21
to dziwne bo ja i wielu innych trafiłem tam z marszu Poza niskimi pensjami to co drażni jest brak organizacji Jest ponoć gostek co był u prezesa z programem organizacji pracy tak bynajmiej mówią ludzie i to jest nawet do przyjęcia Zobaczymy????
pracownik 2015-08-07 16:49
Dajcie 2 złote podwyżki na godzinę innym niż umysłowi i produkcja są działy !!!!!!
Pan 2015-08-09 13:28
Co tu tak mało płacą . A zyski to kilka milionów
1
doktor 2015-08-10 09:48
szukają oszczędności na pracownikach a nie na działaniu firmy
1
as 2015-08-11 22:42
A za co wyleciał Dyrektor Produkcji?
5
prawy 2015-08-16 06:15
co lewy gotujesz sie? Oklepało by sie pare misek i na chirurgie z nimi!!!! jak za dawnych dobrych czasów w kosowie
1
Łukasz 2015-08-21 10:54
Wiecie może jak wygląda wynagrodzenie? czy na akord czy na godzine?
doktor 2015-08-23 06:12
klimek nie obawiej sie idą zmiany masz pojęcie o monterce to ciśnij majstra Początki nie są łatwe ale jak nie donosisz na kolegów to cie nie zajadą tatuś tu nic nie pomoże
Chudu byk 2015-10-14 11:23
Powiem tak,w 2005 roku Towimor obchodził swoją 100-tną rocznicę powstania.
W roku 2006lub 2007 zmienił właściciela i od tego czasu wpłata pensji na konto jest taka sama.(powiększona tylko o dodatek stażowy)
(usunięte przez administratora)
1
Waldek 2015-10-21 09:55
Widzę, że w Towimowrze poszukują Mistrza produkcyjnego. :) Możecie Panowie zapodać jakieś tajniki mniej oficjalne? Np. jaka kasa, zakres obowiązków, czy tryb zmianowy, ile ludzi pod sobą etc.???
Waldek 2015-10-21 10:12
Witam,
Widzę, że w Towimowrze poszukują Mistrza produkcyjnego. :) Możecie Panowie zapodać jakieś tajniki mniej oficjalne? Np. jaka kasa, zakres obowiązków, czy tryb zmianowy, ile maszyn, ludzi pod sobą etc.??
7
jozek 2015-11-04 14:18
Witam.
Ile zarabia nowy pracownik na stanowisku tokarz ?
ślusarz?
15
kkkksssss 2015-11-09 11:51
Witam, mam zamiar zacząć pracę w TOWIMOR jako planista. Czy może ktoś udzielić mi informacji jak wygląda praca na tym stanowisku? jaka kasa? czy zmianowa?
3
tomasz 2015-11-10 17:53
praca jako planista- będziesz biegał po produkcji, nosil czasami ciezary, dawał ludzion robote z detalami, i bedziesz tłumaczyl się co robileś kierownikowi. I jedni i drudzy będą cię j..li bo na produkcji się nie spodoba ze jednym dajesz lepsza robotę z dobrym czasem a innym byle co. Kierownik będzie cie j..ł że wolno idzie i tak w kółko. W zimę będziesz chodził w czapce i kurtce bo troche sypie śniegiem na hale ale dajemy radę.
4
Hubert 2015-11-14 00:57
(usunięte przez administratora) jak najdalej od tej firmy i kontroli jakości
2
to masz 2015-11-14 19:20
jako forma jest ok, robi fajne konstrukcje oczywiście na dokumentacji powierzonej ale do tego też trzeba mieć fachowców od produkcji, szkoda że opinię o firmie psują nieodpowiedni ludzie na stanowiskach. (usunięte przez administratora)
1
PROBOSZCZ 2015-11-30 19:29
To ile w koncu płaca jako monter a ile jako spawacz??? Bo tu tylko gadanina ze rodzina znajomości i uklady. Ale chyba jak umiesz cos robic i robisz to dobrze to masz profity a jak nie to sie zwalniam i ide dalej. No bynajmiej ja a wlasnie odeszlem tez od jednej zadki...... Moge prosic o konkrety?
3
Proboszcz 2015-11-30 21:02
To ile w końcu monter zarabia bo tu tylko o rodzinach i znajomosciach mowa?
5
Łukasz 2016-01-05 13:25
może ktoś przybliżyć jak wygląda stanowisko elektryk/automatyk w towimor?
5
Lukasz 2016-01-09 17:01
dziękuję za opinie

a praca na miejscu czy delegacje? bo tam jest napisane, że długotrwałe delegacje itp. jak to wygląda?
afas 2016-02-02 12:42
Do Korei wysylaja
1
Marek87 2016-06-07 12:16
A jak wygląda sprawa z nowymi, zielonymi, którzy chcą się przyuczyć do zawodu?? Od razu zostają wrzuceni na głęboką wodę czy jest ktoś w rodzaju mentora?? A drugie pyt.: system pracy jest zmianowy??
7
Inżynier 2016-07-02 10:36
Widzę sporo ofert pracy. Czy polecacie aplikowania inżynierowi na konstruktora. Bo oferty są non stop więc co ciągle się biuro rozrasta czy co?
sam on 2016-07-04 22:03
Inżynier sam sobie odpowiedź na pytanie czemu często szuka się konstruktorów.
1. Albo jest nieciekawa atmosfera.
2. Albo niskie place.
3. Albo i to i to
6
młody 2016-07-11 19:49
A co powiecie o stanowisku inżynier/technolog spawalnik? Warto aplikować? Jak zarobki? Jaka atmosfera na linii spawacze - spawalnicy? Możliwości rozwoju na tym stanowisku chyba dosyć duże.
nikt 2016-07-30 18:59
Otóż taka prawda, jeżeli się coś potrafi i reprezentuje sobą faktycznie inż. to jest i dobra praca i dobra płaca, natomiast jeżeli przychodzi ktoś tylko z papierkiem, że ma wyższe, a nie potrafi podstawowych rzeczy to odchodzi z niczym, ew. wyrzutami sumienia, że się nie uczył sam (bo z uczelni to można tylko papier wynieść)
5
Johny 2016-08-03 08:24
Witam panowie jak wyglada z praca spawacza u was w firmie ?
gołąbek 2016-08-07 23:33
co to da ,co ty wiesz
Ernesto Farnandino 2016-08-23 19:26
Ciekawe jaką Ty uczelnie skończyłeś, że twierdzisz, że po Politechnice masz tylko papierek. Zawodówkę przyzakładową :D ?
perth 2016-09-02 19:42
RYWAL szuka Dyr. Personalnego z miejscem pracy w Towimorze, wiecie o co chodzi?
19
p 2016-11-27 21:01
w ostatnim czasie bez przerwy pojawia się ogłoszenie na project managera, ciekawe czy warunki pracy liche czy kandydaci się nie sprawdają, wiecie coś?
2
punktów 2017-01-05 22:03
Wszystko dobrze na P4
Grzegorz 2017-01-06 19:28

Mam kilka pytań o pracę, mógłby ktoś podać e-mail, albo odezwać się na d.grz@o2.pl

?

pozdrawiam
Nick 2017-01-10 17:39
Jeśli do biura konstrukcyjnego to odradzam (usunięte przez administratora)
2
Grzegorz 2017-01-13 21:46
Nick pisz na @
1
Frezer 2017-01-24 20:32
Żegnaj Piotrze.Będziemy tęsknić.
13
Przedziałek 2017-02-07 16:47
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat zarobków w biurze konstrukcyjnym i jaka panuję tam atmosfera.
Agnieszka 2017-02-27 14:59
Hej! Czytaliście już wywiad przeprowadzony przez Redakcję GoWork.pl? Poruszone jest w nim wiele ciekawych kwestii. Co myślicie?
p 2017-03-01 10:55
ponawiam pytanie o stanowisko asystenta project managera bo ogłoszenie pojawia się niemal non stop od ponad roku, o co chodzi? Tak źle czy nikt się nie nadaje?;)
1
Agnieszka 2017-03-02 08:30
@p, a myślisz o aplikowaniu? Uważam, że warto spróbować!
P18 2017-05-05 17:09
Wreszcie pozytywnie zmiany w firmie. Nowy szef produkcji, człowiek z wiedzą i inteligentnym podejściem do pracownika.
6
Agnieszka 2017-05-08 08:31
@P18 to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Jakie jeszcze pozytywne aspekty dostrzegasz w pracy w Towimor S.A.? Z czego jesteś najbardziej zadowolony? Podziel się z nami swoją opinią.
Mac 2017-06-25 12:59
Jaką kondycję ma firma czy wart składać aplikację .
Chcę się na dużej zakotwiczyć a nie tylko na 3 mc.
Pozdrawiam
1
Towimor 2017-07-01 20:38
I tyle się dowiedziałeś o płacy pier.. . Tylko o szefostwie i kolegach.to jest forum o pracy zarobki.benefity itp więc czopy okrętowe mówcie jak jest z zarobkami.
1
pracownik 2017-08-07 13:37
Nic sie noe dowiesz bo blokuja wypowiedzi. Napisałem prawde to nawet nie dodali opini a nie było przekleństw.
2
Zostaw swoją opinię o Towimor S.A. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Towimor S.A.