Towimor S.A.

Toruń

Opinie o Towimor S.A.

piotr 2015-01-03 22:31:18
bez znajomości się dostaniesz jak masz wyksztalcenie i znasz angielski. Licz się z tym, że dostaniesz mase obowiązków, stawkę niższą od niektorych roboli ktorzy są po znajomości a nic nie umią, ale bedziesz miała odpowiedzialność. Nie mówiąc, ż ejak dostaniesz się na wyższe stanowisko to będziesz j...na przez tych na wyższych stanowiskach
kandydat 2015-01-07 16:51:24
hej
Mam pytanie jakie są zarobki początkującego pracownika na produkcji?
czy zarobki są wyższe od najniższej krajowej jak tak to o ile?
11
Mariann 2015-01-17 21:40:28
Głupoty piszecie o tych znajomościach. Sam się dostałem bez żadnych znajomości. Płaca to fakt, szału nie ma jak wszędzie. Ale zależy co kto oczekuje. Towimor jest dobrym miejscem do zdobycia doświadczenia. Fakt są stare maszyny ale doświadczenie i tak zdobędziesz. Popracować z dwa lata, starać się dużo uczyć, nauczyć się niemieckiego i w Niemczech masz pewną pracę za oczywiście inne pieniądze. No ale jakieś doświadczenie musisz mieć a w Towimorze z pewnością je zdobędziesz. Wszystko zależy od Ciebie.
1
Robol 2015-01-18 21:21:36
ale ty wikary pierdoły wypisujesz telewizję oglądasz w sobotę w pracy, to chyba w biurowcu tam można, mam nadzieję że dyrektor sprawdzi gdzie jest ten owy telewizor i zagoni ciebie do roboty.a co do młodych to przez dwa lata się nie nauczy wszystkiego chyba że zamiatać
on 40 2015-01-30 11:07:21
Interesuja mnie zarobi frezerow,bo ogloszenie bylo na obwiedniowego
7
anglik 2015-01-30 11:37:10
czy ludzie bezpośredni nie produkcyjni znają angielski? Bo widzę ogłoszenia o pracę ale wymagany biegły angielski.
1
Mariann 2015-02-13 20:44:22
Kto piszę że przez dwa lata nauczysz się WSZYSTKIEGO? Doświadczenie na pewno zdobędziesz, ale to zależy od Ciebie czy będziesz chciał. W dwa lata owszem nie będziesz jakimś tam wielkim fachowcem, ale mając nawet takie doświadczenie, w Niemczech robotę przy obróbce metali dostaniesz, bo miałes już stycznośc z tym fachem. oczywiście język trzeba znać. Znajomy tak zrobił.
alladyn 2015-03-14 20:56:20
jak czytam, że potrzebują ludzi z doświadczeniem teraz, a sam jestem świadkiem że wynagrodzenie jest adekwatne do znajomości a nie doświadczenia (sam to przechodziłem w towimorze) to co mam sądzić o takiej firmie? Tak z ciekaowsci zapytam... zresztą jeżeli na stanowiska piszą, że mile widziana znajomość rysunku technicznego a ktoś ma być kims tam w zakładzie który jest w pełni oparty na rysunkach a oni zamiast tego wymagaja angielski to można sobie odpowiedzieć na pytanie kogo tam przyjmują.
1
Biszop 2015-03-20 20:48:32
Już nie ma ludzi z doświadczeniem tylko ze znajomością angielskiego.
Jak znasz angielski to rysunek masz w małym palcu.
as 2015-04-01 20:57:39
Widzę, że znowu poszukujecie dyrektora produkcji. Czy w Towimorze jest taka rotacja na tym stanowisku. A może chodzi o coś innego. Dajcie proszę jakieś info bo chciałem aplikować ale mam wątpliwości.
3
bajery 2015-05-05 20:28:23
TOWIMOR organizuje imprezy integracyjne dla pracowników?
Tak, w różnych formach, nie są to ściśle, z góry ustalone przyjęcia. Liczymy na kreatywność naszych pracowników i jesteśmy otwarci na propozycję.

wywiadu udzielił prezes P.S.
zenon 2015-05-12 18:54:38
Moja kreatywnością było złożenie wypowiedzenia. I nie żałuję. Wszystko po znajomości, redziny dwu pokoleniowe czasami nawet i trzy pokoleniowe.
ziomek 2015-06-18 19:32:17
jak wyglada praca jako spawacz w firmie towimor? jakie zarobki? warto ubiegac sie o prace w tym kierunku?
padaka 2015-06-19 18:24:48
Na produkcji niskie place a w biurze konstrukcyjnym dodatkowo taki szef ze kazdy tylko szuka nowe roboty nawet za mniejsza kase a w biurze taka rotacja ze az dziwne ze zarzad sie tym nie interesuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktoś 2015-06-26 18:05:38
Gratuluję wielkich nagród w zarządzie...
10
zarząd 2015-07-22 13:13:09
Dziękujemy
1
komedia 2015-07-28 18:53:02
ha,ha ,ha "...adekwatnie do umiejętności oraz doświadczenia" kto to napisał ha,ha,ha
2
fryt 2015-07-31 18:07:16
jednak to prawda że trzymają głównie znajomości i rodzinne konszachty reszta to mięso. A przecież w firmie powinno się mieć odpowiednie wykształcenie szczególnie w takiej branży a nie tylko angielski.
doktor 2015-08-01 06:46:38
fryt chyba że pchasz dupsko na stołek Takich darmozjadów jest dostastek Zapraszamy na produkcje do monterki i ślusarki tam angielski niepotrzebny
witold 2015-08-01 11:47:21
przecież na montarzu też są po znajomościach i rodzinnie
4
doktor 2015-08-02 07:21:44
to dziwne bo ja i wielu innych trafiłem tam z marszu Poza niskimi pensjami to co drażni jest brak organizacji Jest ponoć gostek co był u prezesa z programem organizacji pracy tak bynajmiej mówią ludzie i to jest nawet do przyjęcia Zobaczymy????
pracownik 2015-08-07 16:49:22
Dajcie 2 złote podwyżki na godzinę innym niż umysłowi i produkcja są działy !!!!!!
Pan 2015-08-09 13:28:44
Co tu tak mało płacą . A zyski to kilka milionów
1
doktor 2015-08-10 09:48:48
szukają oszczędności na pracownikach a nie na działaniu firmy
1
as 2015-08-11 22:42:11
A za co wyleciał Dyrektor Produkcji?
4
prawy 2015-08-16 06:15:30
co lewy gotujesz sie? Oklepało by sie pare misek i na chirurgie z nimi!!!! jak za dawnych dobrych czasów w kosowie
1
Łukasz 2015-08-21 10:54:48
Wiecie może jak wygląda wynagrodzenie? czy na akord czy na godzine?
doktor 2015-08-23 06:12:55
klimek nie obawiej sie idą zmiany masz pojęcie o monterce to ciśnij majstra Początki nie są łatwe ale jak nie donosisz na kolegów to cie nie zajadą tatuś tu nic nie pomoże
Waldek 2015-10-21 09:55:43
Widzę, że w Towimowrze poszukują Mistrza produkcyjnego. :) Możecie Panowie zapodać jakieś tajniki mniej oficjalne? Np. jaka kasa, zakres obowiązków, czy tryb zmianowy, ile ludzi pod sobą etc.???
Waldek 2015-10-21 10:12:32
Witam,
Widzę, że w Towimowrze poszukują Mistrza produkcyjnego. :) Możecie Panowie zapodać jakieś tajniki mniej oficjalne? Np. jaka kasa, zakres obowiązków, czy tryb zmianowy, ile maszyn, ludzi pod sobą etc.??
5
jozek 2015-11-04 14:18:35
Witam.
Ile zarabia nowy pracownik na stanowisku tokarz ?
ślusarz?
10
kkkksssss 2015-11-09 11:51:00
Witam, mam zamiar zacząć pracę w TOWIMOR jako planista. Czy może ktoś udzielić mi informacji jak wygląda praca na tym stanowisku? jaka kasa? czy zmianowa?
2
tomasz 2015-11-10 17:53:51
praca jako planista- będziesz biegał po produkcji, nosil czasami ciezary, dawał ludzion robote z detalami, i bedziesz tłumaczyl się co robileś kierownikowi. I jedni i drudzy będą cię j..li bo na produkcji się nie spodoba ze jednym dajesz lepsza robotę z dobrym czasem a innym byle co. Kierownik będzie cie j..ł że wolno idzie i tak w kółko. W zimę będziesz chodził w czapce i kurtce bo troche sypie śniegiem na hale ale dajemy radę.
4
Hubert 2015-11-14 00:57:29
(usunięte przez administratora) jak najdalej od tej firmy i kontroli jakości
2
to masz 2015-11-14 19:20:11
jako forma jest ok, robi fajne konstrukcje oczywiście na dokumentacji powierzonej ale do tego też trzeba mieć fachowców od produkcji, szkoda że opinię o firmie psują nieodpowiedni ludzie na stanowiskach. (usunięte przez administratora)
1
PROBOSZCZ 2015-11-30 19:29:21
To ile w koncu płaca jako monter a ile jako spawacz??? Bo tu tylko gadanina ze rodzina znajomości i uklady. Ale chyba jak umiesz cos robic i robisz to dobrze to masz profity a jak nie to sie zwalniam i ide dalej. No bynajmiej ja a wlasnie odeszlem tez od jednej zadki...... Moge prosic o konkrety?
3
Proboszcz 2015-11-30 21:02:33
To ile w końcu monter zarabia bo tu tylko o rodzinach i znajomosciach mowa?
4
Łukasz 2016-01-05 13:25:33
może ktoś przybliżyć jak wygląda stanowisko elektryk/automatyk w towimor?
5
Lukasz 2016-01-09 17:01:01
dziękuję za opinie

a praca na miejscu czy delegacje? bo tam jest napisane, że długotrwałe delegacje itp. jak to wygląda?
afas 2016-02-02 12:42:31
Do Korei wysylaja
1
Marek87 2016-06-07 12:16:12
A jak wygląda sprawa z nowymi, zielonymi, którzy chcą się przyuczyć do zawodu?? Od razu zostają wrzuceni na głęboką wodę czy jest ktoś w rodzaju mentora?? A drugie pyt.: system pracy jest zmianowy??
7
Inżynier 2016-07-02 10:36:20
Widzę sporo ofert pracy. Czy polecacie aplikowania inżynierowi na konstruktora. Bo oferty są non stop więc co ciągle się biuro rozrasta czy co?
sam on 2016-07-04 22:03:26
Inżynier sam sobie odpowiedź na pytanie czemu często szuka się konstruktorów.
1. Albo jest nieciekawa atmosfera.
2. Albo niskie place.
3. Albo i to i to
3
młody 2016-07-11 19:49:09
A co powiecie o stanowisku inżynier/technolog spawalnik? Warto aplikować? Jak zarobki? Jaka atmosfera na linii spawacze - spawalnicy? Możliwości rozwoju na tym stanowisku chyba dosyć duże.
nikt 2016-07-30 18:59:47
Otóż taka prawda, jeżeli się coś potrafi i reprezentuje sobą faktycznie inż. to jest i dobra praca i dobra płaca, natomiast jeżeli przychodzi ktoś tylko z papierkiem, że ma wyższe, a nie potrafi podstawowych rzeczy to odchodzi z niczym, ew. wyrzutami sumienia, że się nie uczył sam (bo z uczelni to można tylko papier wynieść)
4
Johny 2016-08-03 08:24:08
Witam panowie jak wyglada z praca spawacza u was w firmie ?
gołąbek 2016-08-07 23:33:10
co to da ,co ty wiesz
Ernesto Farnandino 2016-08-23 19:26:44
Ciekawe jaką Ty uczelnie skończyłeś, że twierdzisz, że po Politechnice masz tylko papierek. Zawodówkę przyzakładową :D ?
perth 2016-09-02 19:42:13
RYWAL szuka Dyr. Personalnego z miejscem pracy w Towimorze, wiecie o co chodzi?
15
p 2016-11-27 21:01:58
w ostatnim czasie bez przerwy pojawia się ogłoszenie na project managera, ciekawe czy warunki pracy liche czy kandydaci się nie sprawdają, wiecie coś?
1
Zostaw swoją opinię o Towimor S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Towimor S.A.