Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nozownik - 2015-02-06 16:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam wszystkich którzy wylewają swoje gorzkie żale na Bena i cały ALL WORKS przeczytajcie to. Pracowałam na Wassenarze 4 miesiące praca na nożu filetowanie drobiu, nabijanie kur na haki fakt ciężka,ale jeśli ktoś jest nauczony pracy wszędzie sobie poradzi. Jeśli chodzi o godziny pracy zaczynasz o 5 rano kończysz ok 18 praca 3 dni w tygodniu,ale jeśli jestes dobrym pracownikiem starasz się nie zgłaszasz ZIKÓW masz ją codziennie. Jeśli chodzi o wypłaty co tydzień są przelewane na Twoje konto oczywiscie zalezą one od ilości godzin ale JEŚLI DOBRZE PRACUJESZ MASZ NAWET 300-400 euro na reke :)) to nie żadna sciema. Pozdrawiam środkowym palcem wszystkich tych nierobów leserów i idiotów,złajdaczone stare baby które szukają weekendowej libacji rozrywki w kroku oraz tanich sensacji hahaha Mówie Wam praca nie jest zła Ben również jest w porządku tylko skoro juz tam pojechałeś/aś to pracuj. Złe komentarze są od tych wszystkich których pozdrawiam ŚRODKOWYM PALCEM. : D Powodzenia wszystkich życze, pozdro.
zdjecie uzytkownika
Aroo - 2015-02-06 17:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Haha wakacyjne i urlopowe też niby dostałeś? jak tak to chyba nie wiesz jak jest teraz , weź idź się rzuć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] xD fakt idzie zarobić jak chcesz ale nie ukrywaj też innych faktów bo cisniesz głupoty a palcem pozdrów swój nos . Skończyłem kontrakt 3 tyg temu i nie jest tak jak piszesz
zdjecie uzytkownika
nozownik - 2015-02-06 19:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Aroo - 2015-02-06 17:44:44]:
skończyłam kontrakt niedawno synek wez nie pieprz głupot jak chcesz to zaier...a jak nie to WEEK POLEN JA?! najwięcej właśnie na forach mają do powiedzienia te największe nieroby co dużo szczekają a mało robią, nie pracowałam tam 2 dni tylko dość długi czas dobrze wiem jak tam jest i będzie, jakbyś durniu czytał uważnie umowę wiedziałbyś,że 6 tyg po zakończeniu kontraktu otrzymujesz pieniądze wakacyjne i urlopowe ;]]
zdjecie uzytkownika
nozownik - 2015-02-06 19:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Aroo - 2015-02-06 17:44:44]:
pieniądze przyszły na czas tyle ile było na solarisie przelali kilka tygodni temu na moje konto :) także żadnych zastrzeżeń do nich nie mam. Nie ukrywam żadnych faktów, niby po co miałabym to robić śmieszne poznałam tam ludzi którzy pracują w ALL WORKSIE już po kilka lat i nie narzekają nie mają żadnych pretensji ani zastrzeżeń co do wypłat,godzin pracy powtarzam praca jest ciężka,ale jeśli chcesz to pracujesz takie jest moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
NIERADZE! - 2015-02-06 20:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja NAJWIEKSZA WYPŁATA przez pół roku pracy to 313e za 58.5 godzin -,- jak dostane juz solarisy (o które prosze się 2 miesiace) to z chęcią wstawie zdjęcie:)
Proponuję napisać za ile godzin dostałeś to 400 euro i czy dobrze pracowałeś rączkami czy buzią na te 400 euro.
Pozdrawiam środkowym palcem, dających się dymać frajerzyków :)
zdjecie uzytkownika
Luna - 2015-02-06 20:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warto również napomknąć o znajomościach, jeśli sobie nie przygruchasz ludzi którzy tam pracują po kilka lat to mają na Ciebie i Twoją prace [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i musisz się PROSIĆ żeby Cie Z ŁASKĄ ściągnęli do pracy. Złap nie daj boże spine z dziewczynami, które psiapsiołkują się z koordynatorami i ich psiakami na posyłki - wylecisz przy pierwszej lepszej okazji.
Pamiętajmy również, że praca nożownika polega na obróbce filetów, nie zrywaniu i rzucaniu na taśmę bo tak wiele osób nazywa tam DOBRĄ PRACĘ :)
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-02-06 21:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 19:14:44]:
W takim razie nie wiem jak to jest, że jednym wypłacają pieniądze a inni ich nie dostają może jakieś specialne znajomości.. albo firma była jeszcze "zdolna finansowo" do wypłaty pieniedzy w terminie, który ich obowiązywał w stosunku do zakończenia Twojego kontraktu. W stosunku do mnie i 5 osób z którymi się na bierząco kontaktuje, firma nie jest tak uczciwa więc ciesz się Swoim szczęściem. Dodatkowo po zakończeniu kontraktu oczekuje się od biura pracy PITu, świadectwa pracy, nic nie jestem w stanie załatwić a Panie z biura wydają się być kompletnie niezorientowane w temacie + totalnie zdezorientowane jakimikolwiek pytaniami, ŚMIESZNEEEE!
zdjecie uzytkownika
Byłam - 2015-02-07 22:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 16:45:28]:
Halo!!! 300-400 euro?? Chyba na stawce nożownika z Oss a nie Wassenaru XDD
zdjecie uzytkownika
Byłam - 2015-02-07 22:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIERADZE! - 2015-02-06 20:03:37]:
Dokładnie!!! Cały tydzień po 12 godzin dziennie wtedy może masz te 300 euro XD teraz chyba nawet nie wykraczają poza 40 godzin więc nawet 200 euro nie ma...
zdjecie uzytkownika
zuza - 2015-02-08 10:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W wassenar pracujesz 3 dni i jak masz 180 euro to gora. tak wogole to teraz best en west , wiec tam trzeba pisać aby ludzie nie przyjezdzali do tego szamba.
zdjecie uzytkownika
Cygan - 2015-02-08 18:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Allworks czy best west jedno wielkie ...... Tylko w best west nic nie wiedza a w allworks coś wiedzieli a ten co pisze ze Ben jest super i zarabia sie po300 euro to chyba pisał ten jelop benny synalek bena lub Diana żona benny niewyuczona Polka która dostała sie do biura i nas traktuje ja śmieci a jest niesamowicie prosta . Przyjedźcie zobaczycie jak tu jest mi nadal wiszą kasę ale siedzę i czekam podobno dostanę wszystko
zdjecie uzytkownika
Dejwoo - 2015-02-08 20:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi też mówiąże mamdostać wszystko , skończyłem kontrakt 8 tygodni temu i kasy dalej nie ma .. wiec ta pani co zarabiała tam 300-400e to głębokie gardło musi posiadać. Co do tych OŚLIC z biura to prawda kręcą kombinują , nic nie wiedzą .. Ta firma to jedno wielkie dno i naprawdę ludzie ogarnijcie Pizde i nie piszci kłamstw po złości żeby ktoś co chce tam wyjechać nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się tylko wiedział co i jak i co się tam dzieje . Pani NOŻownik to jak przypuszczam pewnie następna kurewka Bena która pozwalała się łapać za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uśmiechając się przy tym a do roboty nie zakładała majtek żeby złapać lepsze kontakty z ciapakami .. Prace da się przeżyć i sam to szczerze mówię ale głównie chodzi o oszustwa Bena np takie jak te : 130 osób bo jakoś tyle jest tam zatrudnionych NIE DOSTAŁO URLOPOWEGO I WAKACYJNEGO to trochę kasy jest jednak i trochę się na nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o ..Ben to stary krętacz i oszust , Diana hahah NA KASE ŁASA ;p Ma generalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na polaków a sama jest POLKĄ potrafi nie zrobić tygodniowych przelewów iludzie na weekend kasy nie dostają tylko w następnym tygodniu .. Więc ogarnijce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ukrywajcie jak jest bo tylko ludzi wprowadzacie w błąd . A między innymi takie właśnie pierdoły piszą te cwaniaczki któży już tam trochę pracują Benowi dobrze już zrobili i pastwią się nad innymi i czekają aż się potkniesz na pierwszym lepszym gównie .. CAŁA PRAWDA O TYM FERMENCIE
zdjecie uzytkownika
Tykacz - 2015-02-08 21:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dejwoo - 2015-02-08 20:03:09]:
to prawda co piszesz tylko z jednym sie mylisz.Baba w Opolu juz nie wysyła ludzi na kurczaki bo jak powiedział "zakończyliśmy współprace" w allworks w Holandii nic nie zrobisz.Ben i ta dianka wycyckali nas na niezła kase.Jak byś nie wiedział to pracujemy dla best&west
zdjecie uzytkownika
gjgnhjkfdjgfkgjhdf - 2015-02-10 14:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dejwoo - 2015-02-08 20:03:09]:
Ej AllWorks juz nie istnieje ? : D
zdjecie uzytkownika
gjgnhjkfdjgfkgjhdf - 2015-02-10 14:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDROWIENIA DLA PANI HALINY : DDDD hahaha
zdjecie uzytkownika
w potrzeie - 2015-02-10 16:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli ktos ma numer telefonu od pani moniki z oss to bardzo prosze napiscie pilne
zdjecie uzytkownika
sasa - 2015-02-11 08:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gjgnhjkfdjgfkgjhdf - 2015-02-10 14:25:05]:
Nie all works nie istnieje ben i ten polski lachociąg zakończyli współpracę z tą firmą
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-02-13 21:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julka - 2015-01-30 17:31:15]:
hej!teraz pracuje się za mniejsze pieniądze!po odciągnięciu domku i ubezpieczenia dostajesz 3,6 na rękę(razem z urlopowym)a w all worksie było 4,8
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-02-13 22:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RR - 2014-12-03 12:47:08]:
ha ha!jak kochasz siostrę to jej tam nie wysyłaj...
zdjecie uzytkownika
potrzeje - 2015-02-16 08:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziekuje za numer telefonu
zdjecie uzytkownika
c - 2015-02-19 15:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam tam ponad miesiac. osobiscie po pierwszym dniu chcialam wracac do domu, jest szybkie tempo pracy do ktorego trudno bylo mi sie przystosowac ale staralam sie oczywiscie na nowa kazdy patrzy z byka bo tego nie potfafi bo za wolno pracuje. inna sprawa towarzystwo na domku tez nie za ciekawe lubiejace imprezowac a ja do takich osob nie naleze i wolalabym spokoj no ale co wszystkim sie nie dogodzi.
zdjecie uzytkownika
Milena - 2015-02-25 19:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dostal od nich ostatnio wakacujne i urlopowe?
zdjecie uzytkownika
Pani - 2015-02-25 19:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 19:02:44]:
Dokładnie zgadzam się z kolegą a Ben to postarał Pan który nie ma za grosz szacunku do ludzi i nie piszę tu o sobie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak słów
Pytania: jak dlugo czekac na wakacyjne i urlopowe po zakonczeniu umowy
zdjecie uzytkownika
MISIA - 2015-02-25 23:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Milena - 2015-02-25 19:07:01]:
z tego co wiem nikt nie dostał urlopowego ani wakacyjnego
zdjecie uzytkownika
ninjaaaaaaaaa - 2015-03-02 15:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 16:45:28]:
Pracowałem tam jakiś czas . Mialem stawkę . Zarabialem minumum300 na tydzień (oczywiście oss) . Azis da się lubić . Pieniądze zawsze miałem na czas , poza wakacyjnym i urlopowy . Do dzisiaj czekam . Nie wiem nic w sprawie, ale jestem dobrej mysli . Poza tym jednym mankamentem to polecam firme . Moim zdaniem zle opinie wystawiają ludzie z dwiema lewym rękoma .
Pozdro mordeczki :)
Ebac lewaków
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy All-works?
Zadaj pytanie