Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2010-06-17 00:14:06 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o All-works - opole. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
ona 88 - 2010-11-02 17:02:46 odpowiedz | cytuj
Hej
witam wszystkich!

Pracowalalam dla tej firmy dosyc dlugo i nigdy nie mialam z nia zadnych problemow. Czytalam juz roznie opinie na jej temat bo zawsze bardzo mnie interesowalo co ludzie wypisuja.
Firma stara sie o godziny dla pracownika, aczkolwiek czasami tych godzin nie ma bo nie ma zamowien co jest normalna koleja rzeczy.Aczkowiek tych godzin tez jest duzo wiekszosci ale nikomu nie dogodzisz. Ben jest czasami nerwowy ale to tez jest normlane gdyby ktos z was mial tyle ludzi na glowie i kazdy z nich ma problem z ktorym idzie do niego badz innych pracownikow Allworks po 3 razy powie to samo to sie idzie zdenerwowac.
Firma wyplacalna cvo tydzien przelewy na konto jezeli uwazasz ze cos sie nie zgadza zawsze to dla ciebie sprawdza!.
W chlodni cieplo nie jest wiec trzeba sie przyszykowac. Warunki mieszkalne, ludzie zyja i beda dalej tam zyc wiekszosc uwaza bungalow za swoj wlasny dom bo tak dlugo tam sa.Jezeli mieszkasz z fajnymi ludzi bedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zobaczycie.
Benny bardzo mily holender ktory nawet nauczyl sie mowic po polsku zeby wam bylo latwiej. Moze nie wszystko rozumie ale wiekszosc. Diana czasami zlosliwa ale tez trzeba miec glowe na karku przy takiej ilosci ludzi ktorym co chwile cos nie pasuje. Jej zadaniem jest myslenie o firmie i o ludziach co stara sie robic ale wszystkiego od zaraz nie da sie.
Wioleta z Opola bardzo mila babka w sumie mialam z nia przyjemnosc tylko przez tel ale tez bardzo pomocna.
pit bull - 2011-04-05 10:36:29 odpowiedz | cytuj
Pracowałem razem z dziewczyna w tej firmie w miejscowosci Wassenaar warunki mieszkalne super ale praca rOwna sie z obozem koncentracyjnym jest tam taki Ben on jest jak kapo nie polecam
ola - 2011-04-12 20:02:16 odpowiedz | cytuj
WITAM
MAM PYTANIE CZY KTOŚ PRACOWAŁ.
TERAZ DLA FIRMY ALL WORKS
jak jest tam naprawdę słyszałam różne opinie >i jeszcze jedno w jakim wieku są tam ludzie z góry dziekuje pozdrawiam
wercia - 2011-04-23 10:27:31 odpowiedz | cytuj
witam chcialam sie zapytac jak tak naprawde jest w pracy poprzez posrednictwo firmy all works mam zamiar wyjechac z moim chłopakiem i wiem ze ta praca jest ciezka przy kurczakach ale nie jedziemy na wakacje chcemy pracowac zeby zarobic pieniadze a nie na wypoczynek chodzi mi o to ze chce wiedziec bez ubarwiania jakie sa warunki w pracy chodzi o to czy jest osoba ktora przez pierwsze dni pomaga w nabraniu doswiadczenia , zalezy nam na dłuzszym wyjezdzie min.6 miesiecy, dlatego chcialabym sie dowiedziec jak naprawde jest . Z gory dziekuje uczciwym za odpowiedz
anonim - 2011-05-24 13:56:50 odpowiedz | cytuj
Witam ja wyjechalam do pracy z tego biura i jestem wsciekla bo malo tego ze wyjechalam pierwszy raz nie znalam jezyka to nikt tam na miejscu na mnie nie czekal telefony mieli powylanczane i nigdzie nie moglam sie dodzwonic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mieli wszystko wyladowalam na lodzie bez niczego przyjechalam w piatek a oni odezwali sie w niedziele cale szczescie ze poznalam naprawde zyczliwych ludzi w busie ktorzy mi pomogli to biuro to jedna wielka sciema ja tak tego nie zostawie oni juz nikogo tak nie zrobia
anonim - 2011-05-24 22:58:23 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-05-24 13:56:50

Witam moglabys ze mna pogadac o ten agencji ??? To moj numer gadu bardzo bym prosil o kontakt .. 15544338
anonim - 2011-06-21 18:53:29 odpowiedz | cytuj
pracuje w tej firmie jest beznadziejna a ta monika to sie pomylila ze sie urodzila hehe
adam - 2011-06-21 19:03:36 odpowiedz | cytuj
powiem wam ze tu w oss to jest tylko jedno zajebiste cpanie feta trawka koks co tylko chcesz zapraszam do naszego obozu.najgorszy to jest ten azis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] malpa gnoja powinni przez oswiecim przepuscic he hitler by wiedzial co znim zrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czarna smierdzaca hehe obys to huju przeczytal hehe
anonim - 2011-07-03 03:40:13 odpowiedz | cytuj
Zapraszam na wassenaar cioty do prawdziwej roboty. kooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
lar - 2011-07-25 20:14:38 odpowiedz | cytuj
z całego serca nie polecam tam pracowac
zyczliwy - 2011-07-25 20:26:12 odpowiedz | cytuj
witam ja wyjechałem przez to biuro do pracy moze raczej do obozu pracy nie polecam praca jest ciezka a ludzi ten azis traktuje jak smieci które z dnia na dzien mozna wyzucic z pracy.Co do warunków mieszkalnych to nie zycze najgorszemu wrogowi ciasne 2-osobowe pokoiki 2m na 1.5 to wiezniow maja lepiej i oni tam zyć muszą za wyrok a tu do oss ludzie wyjezdzają do pracy a nie do obozu .w tych bungalach to tylko jet pijanstwo ćpanie trawka koks poprosu wszystko jezeli jet ktos normalny nie polecam tej pracy przez biuro All-wor...
hu - 2011-07-25 20:31:46 odpowiedz | cytuj
normalny człowiek tam nie bedzie pracował to praca dla debili ćpunów a ten azis smirdzacy traktuje polaków nieludzko wynagrodzenie jest tez smieszne na czysto na godz.wychodzi 4.60e niech sobie sami pracują
anonim - 2011-10-02 18:03:32 odpowiedz | cytuj
tak jak ludzie pisza banda ćpunow i narkomanow.
jak nie feta to trawka a jak nie trawka to koks.
szczerze nie polecam a stawka 4,6 to w dupe niech sobie wsadza za ta robote to sie odwala!!
Bolo - 2011-12-16 08:16:07 odpowiedz | cytuj
Mieszkania w miare Ok,duzo zalezy z jakimi ludzmi sie mieszka,Ludzie i ich mentalność bardziej wykańczają niz Ben.Ben kim on jest tylko zwykłym pracownikiem który swoim wyglądem i krzykiem straszy nic pozatym poprostu nie przejmowac sie nim bo on sam czasami gubi sie i nie wie czego chce.Wiadomo zarobki nie ciekawe bo przez agencje cos tam zapłacic musza bo by nikt nie pracował,Umowa z nimi nie jest do konca OK, bo nie ma tam że za dojazdy odciągają co tydz 25 euro i że pierwsza wypłata jest po 2 tyg a nie już po pierwszym tygodniu a wakacyjne powinni płacic ze swoich pieniędzy a oni odciągają z pieniędzy pracowników a potem wypłacaja ,to tak samo jak byśmy sami sobie wypłacali te wakacyjne .,no i duzo donosicieli którzy myśla ze tym cos uzyskają ze Ben ich bedzie bardziej lubiał,NIE bo jemu nie zalezy na nikim jestes zwykłym murzynem z polski i masz robic a jak masz cos do powiedzenia to wypad do Polski,tak wiec najlepiej sie nie udzielac i nie komentowac niczego ani nikogo bo za godzine Ben bedzie wiedział co i kto powiedział,są tacy którzy mieszkają z toba i tylko czekaja żeby cos sie dowiedziec a potem raport złożyć Benowi.Ogólnie tam nikt nic nie wie ,poprostu Czeski film...
EBWFJB - 2011-12-29 16:49:59 odpowiedz | cytuj
CO WY PIERDOLICIE WARUNKI SUPER CO ZA POJEBANI LUDZIE TU PISZĄ, TO NIE JEST ZADNA DOBRZE SZANUJACA SIE FIRMA ,JA TAM PRACOWAŁEM PONAD 3 LATA ,POWINIENEN NORMALNIE DOSTAC KONTRAKT NA STAŁE I PODWYSZKE, JAK KTOS LIZE DUPE SZEFOWI ZAJEBANEMU BENOWI TO DOBRZE BEDZIE MIAŁ I OCZYWISCIE JAK MU SIE SPODOBASZ A JAK NIE TO CI POWIE WYPIERDALAJ, TO SA OSZUSCI NAWET BELASTING ROBIA W HUJA A O LUDZIACH NIE BEDE SIE WYPOWIADAŁ, TAM NAWET KRYMINALISCI PRZYJEŻDŻAJA, ZASTANÓWCIE SIE ZANIM TAM WYJEDZIECIE !!!!!!!!!!!!!!!
samira - 2012-01-03 18:07:37 odpowiedz | cytuj
Co z tym Benem?serio taki sadysta?on tam jest na hali cały czas??/
samira - 2012-01-03 18:14:07 odpowiedz | cytuj
Witam!Jak wypłata po 2 tygodniach?W Oss płacili po tygodniu,w Wasenarze jest inaczej?Chciałabym się wiecej dowiedzieć jak tam jest ,mój mail ask777@interia.pl bardzo prosze o kontakt.
mała - 2012-01-18 15:58:29 odpowiedz | cytuj
Hmmmmm...tak to czytam i zastanawiam w jaki sposob te osoby zostały zwolnione..ze az tak ta prace zle oceniaja...narkotyki narkomani PRZEPRASZAM o czym w ogole mowa...ALL WORKS miesci sie w holandii wiec nie unikniony jest widok osoby z blancikiem ktora po 12 godzinach pracy w taki wlasnie sposob sie relaksuje...w kazdym miejscu na ziemi trzeba sobie radzic...czy to polska i kazik szef czy holandia i zamiast kazika jest ben...BEN bardzo fajny człowiek nie wiem jak widza go inni..wiele widzialam bo nie pracowalam tam 2 dni...ale sama nie raz tak bym potraktowala ludzi...nie ma czasem innej obcji a produkcja trwa...a jezeli chodzi o miejsce zamieszkania to SUPER...MASZ BUNGALO...6 OSOB Z KTORYMI TRZEBA SIE ZAPRZYJAZNIC A NIE KLUCIC CZY DASAC...W KOŁO DRZEWKA PTASZKI GESI I W OGOLE...PIEKNE MIEJSCE...POZDRAWIAM TYCH NEGATYWNIE PATRZACYCH NA ZYCIE I TA FIRME...POZDR BENA MARKO DIANE I BENNIEGO...BUZIOLE..
Thru - 2012-01-22 19:43:14 odpowiedz | cytuj
Ty zaklamana i.....ko takie bzdury to tylko ktos z biura moze wypisywac Ben narkoman wyzywajacy i ponizajacy ludzi 80%pracownikow to polacy 20% reszta swiata i 3%ludzi tzn Polakow ktorzy rozmawiaja po angielsku w tym bylam i ja nie pozwolilam sobie z moim chlopakiem na 12godzinna harówe w takich warunkach i hamstwie z kasa tez problemy byly zero kultury tolerancji zrozumienia autokar do pracy patologia tak jak i przewoznicy ktorzy w deszczu i sniegu w kubice sie zabawiaja a zakwaterowanie to nie jeden pies w schronisku ma lepsze wszyscy tak sie wypowiadaja bo taka prawda ! Polak z biura Polakowi taki zgotowal los! Scierwo tam jest!
mala - 2012-01-27 12:42:42 odpowiedz | cytuj
pracowałam z chłopakiem tam do pazdziernika i nic i nikt mnie tak nie zmeczył jak POLACY coraz gorsi przyjezdzali .....popracowac sobie na trawe ,koksa, i pierdolic bzdury... łysy faktycznie troche nerwowy ale teraz gdziekolwiek nie pojade to sie nie boje... bo co mnie nie zabilo u łysego to mnie wzmocni u innego,,,, co do naszych tz ziomali to wiem napewno ze moj syn do holandii sam nie pojedzie bo po powrocie nie bede go leczyc z trawy ja ogolnie bylam widziałam i wiem jedno trawa wyzera mozg jak ktos jedzie tylko dla rozrywki to ma w dupie innych co tam sa i chca uczciwie robic nie da sie zyc z tymi ludzmi tam POZDRAWIAM
byłem - 2012-03-02 09:37:31 odpowiedz | cytuj
to najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Holandii a ta Monika ryżawa s...ka zakłamana w niczym nie pomaga LUDZIE NIE JEDZCIE TAM!!!zapierniczać trzeba a kasa guwniana obuz pracy i masz milczeć i napierdzielać a ludzie w większosci to podstępne sprzedawczyki liżący dupe tej k..wie Monice.ryża smierdząca brudna druciara!!!
x