Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
misia - 2015-02-13 21:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julka - 2015-01-30 17:31:15]:
hej!teraz pracuje się za mniejsze pieniądze!po odciągnięciu domku i ubezpieczenia dostajesz 3,6 na rękę(razem z urlopowym)a w all worksie było 4,8
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-02-13 22:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RR - 2014-12-03 12:47:08]:
ha ha!jak kochasz siostrę to jej tam nie wysyłaj...
zdjecie uzytkownika
potrzeje - 2015-02-16 08:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziekuje za numer telefonu
zdjecie uzytkownika
c - 2015-02-19 15:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam tam ponad miesiac. osobiscie po pierwszym dniu chcialam wracac do domu, jest szybkie tempo pracy do ktorego trudno bylo mi sie przystosowac ale staralam sie oczywiscie na nowa kazdy patrzy z byka bo tego nie potfafi bo za wolno pracuje. inna sprawa towarzystwo na domku tez nie za ciekawe lubiejace imprezowac a ja do takich osob nie naleze i wolalabym spokoj no ale co wszystkim sie nie dogodzi.
zdjecie uzytkownika
Milena - 2015-02-25 19:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dostal od nich ostatnio wakacujne i urlopowe?
zdjecie uzytkownika
Pani - 2015-02-25 19:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 19:02:44]:
Dokładnie zgadzam się z kolegą a Ben to postarał Pan który nie ma za grosz szacunku do ludzi i nie piszę tu o sobie
zdjecie uzytkownika
MISIA - 2015-02-25 23:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Milena - 2015-02-25 19:07:01]:
z tego co wiem nikt nie dostał urlopowego ani wakacyjnego
zdjecie uzytkownika
ninjaaaaaaaaa - 2015-03-02 15:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 16:45:28]:
Pracowałem tam jakiś czas . Mialem stawkę . Zarabialem minumum300 na tydzień (oczywiście oss) . Azis da się lubić . Pieniądze zawsze miałem na czas , poza wakacyjnym i urlopowy . Do dzisiaj czekam . Nie wiem nic w sprawie, ale jestem dobrej mysli . Poza tym jednym mankamentem to polecam firme . Moim zdaniem zle opinie wystawiają ludzie z dwiema lewym rękoma .
Pozdro mordeczki :)
Ebac lewaków
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-03-12 18:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 16:45:28]:
Czy cały czas tam pracujesz ?
Mam konkretne pytanie.
Odpisz.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-03-12 18:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktoś kto obecnie pracuje w Wasenar ???
napisz na gg 517542
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-03-15 20:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na friszkopie , na friszkopie.. Ben hakami lekko buja.. Musa korpus trzyma z dala , Ona filet opierda** hahaha :D POZDRO DLA WARIATÓW Z KOŃCA AUTOBUSU :D
zdjecie uzytkownika
byłam tam - 2015-03-18 10:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, pracowałam tam w ubiegłym roku. Do tej pory nie dostałam wakacyjnego. Czy jest szansa iż otrzymam swoje pieniądze?
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-03-19 10:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomnij
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-03-19 10:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba ich oddac do urzedu skarbowego to morze wtedy oddaca nam te wakacyjne ja miałam dostac je w połowie stycznia i nic jeszcze nie dostałam
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-04-01 23:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja siostra wrocila z Oss. Przepracowala 6 miesiecy. Nie poleca nikom, wrecz przeciwnie nie zyczy nikomu pracy z all-works.
zdjecie uzytkownika
cojawidzeniewierze - 2015-04-06 04:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak bardzo musza być zdesperowani ludzie ktorzy tam mimo wszystko wyjezdzaja ;ooo Trafiłęm tu przypadkiem zabładziłem w necie szukajac czegos innego ;p ale to co tu zobaczylem to przechodzi ludzkie pojecie ;o Jak mozna dawac sie tam wkorzystwywac ;o. Sam pracuje za granica ... w nie zbyt wymarzonej pracyo ktorej wiele sie slyszalo itp.. czyli na zmywaku w Uk. Ale ludzie w zyciu sie nie spotkalem z takim czyms ;o pracuje w malej knajpie w wiekszosci z polakami. mlodzi ludzie spoko anglicy przyjazni nikt nie drze mordy wszystko spoko. zapier...olu nie ma praktycznie wgl.. czasem w weekend jest troche ciezej. godzin mam +40 na tydzien kasa zawsze na czas i to dosc dobra mimo wszystko idzie spokojnie z tego z 300-400 funtow odlozyc po oplatach. moze offtopic ale powinno to komus dac myslenia. a i polecam kazdemu uk do wyjazdu bo pomimo wszystkim gadaniom ze praca sie skonczyla to tak naprawde jest jej w c,.. i jeszcze wiecej . drukujessz 20 -40 cv i masz o tak o .
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-04-06 18:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam w firmie All in i powiem ze wyplaty slabe za caly tydzien wraz z niedziela i sobota wzielam 350euro warunki fatalne
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2015-04-08 20:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cojawidzeniewierze - 2015-04-06 04:31:36]:
moze daj jakies namiary na ta super prace?
zdjecie uzytkownika
MISIA - 2015-04-08 20:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pozdro - 2015-04-08 20:23:10]:
wejdz na niedziela.nl,tam są lepsze oferty
zdjecie uzytkownika
blebleble byłam tam - 2015-05-05 10:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aroo - 2015-02-06 17:44:44]:
hahaha noo widze kolego że nie źle zarabiasz...za 36 godzin masz 300-400 euro PRZELEWU wiec netto masz od 8.33 do 11.11 za godzinę...czyli rozumiem że domek,ubezpieczenie,dojazd wszystko masz za free no i stawka zmienia Ci się co chwilę bo raz masz ponad 8 na czysto a raz 11... geniuszu jak Ty to robisz??? nie łgaj ludziom którzy w desperacji szukają pracy i na własne życeznie trafiają do tego gów...na! szanuj się i szanuj innych!!!
zdjecie uzytkownika
blebleble byłam tam - 2015-05-05 10:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 16:45:28]:
sorki mała pomyłka odpowiedź na "nożownik" nie "AROO" hahaha noo widze kolego że nie źle zarabiasz...za 36 godzin masz 300-400 euro PRZELEWU wiec netto masz od 8.33 do 11.11 za godzinę...czyli rozumiem że domek,ubezpieczenie,dojazd wszystko masz za free no i stawka zmienia Ci się co chwilę bo raz masz ponad 8 na czysto a raz 11... geniuszu jak Ty to robisz??? nie łgaj ludziom którzy w desperacji szukają pracy i na własne życeznie trafiają do tego gów...na! szanuj się i szanuj innych!!!
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-05-16 16:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a inpack w belgi jeszcze idzie czy już nie
zdjecie uzytkownika
Bella - 2015-05-19 21:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze moj wpis zostal skasowany co do morderstwa na zakladzie gdzie pracuja ludzie z bylego All worksu a teraz BestWest.Proponuje poczytac o morderstwie ktore wydarzylo sie w Rosmalen w firmie vrisekoop.Normalna patologia.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak słów
Pytania: jak dlugo czekac na wakacyjne i urlopowe po zakonczeniu umowy
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-06-07 13:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra piszcie jak to jest z tymi godzinami i przelewami, bo mam tam jechać i muszę podjąć decyzję.
Ile dni się pracuje w tygodniu i po ile godzin?
Ile wychodzi tygodniówka po odliczeniu wszystkiego?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-11 13:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylam na tamte wakacje. zawsze miałam wypłate na czas, + po 6 tyg dostałam 320 euro wakacyjnego. wypłaty różne, za 3 dni pracy od 150-180 euro, za 4 ok 220, 250. raz byłam 5 dni 62h, to dostałam 330. ale po tylu godzinach wszystkiego się odechciewa.
Prawdą jest to, że nigdy nie wiesz kiedy Cię ściągną do pracy bo ktoś odpadł. nieraz o 7 rano dowiadujesz sie, ze jednak masz isc, tak od razu z marszu. masz 10 min i wyjazd. jest ciezko, przynajmniej na poczatku. praca monotonna, ale czego sie spodziewac. najbardziej przykre jest to, ze nawet Ci koordynatorzy się nie drą na początku, tylko ludzie którzy pracuja koło Cb- Polacy... po 3 tygodniach jyż jesteś stałym pracownikiem, jest wielka rotacja, nieraz w tygodniu ok 20 nowych osób przyjeżdza. no ale da się przeżyc. najgorsze jest to ze w wielkiej tajemnicy trzymają na ile godzin idziesz do pracy. nie możesz sie przygotowac. najgorzej jest w pt, nieraz robi się do 20. oczywiscie nikt Cie nie uprzedza;/
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy All-works?
Zadaj pytanie
alert