Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BUNGALICE I BUNGALE - 2015-01-19 15:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK ZA 1 TYDZIEŃ PO ZJEŹDZIE NIE POWROCIE NIE ODDAWAJĄ KASY! ZABEZPIECZENIE DALSZEJ BIEDY I UMOWY!!!!!!!!! LEPRZE GÓWIENKO W POLU NIŻ W AKORDZIE BUN GOLU POWIEM KROTKO KTO W HOLANDII ZAROBI 800 EURO I MA Z TEGO SATYSFAKCJĘ MASAKRA CO NAJMNIEJ MUSI BYĆ 145O RESZTĘ BIORĄ ZŁODZIEJE A GDZIE SOCIAL!!!!! CHCESZ SIĘ DZIECI DOROBIĆ TO DO BUN GALI NIC WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!! LUB POSTÓJ UH UH
zdjecie uzytkownika
beata1983 - 2015-01-19 15:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade teraz w sobote na wassenar z pomorkiego moj tel 797769233 kto jedzie niech sie odezwie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tragedia - 2015-01-19 16:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata1983 - 2015-01-19 15:50:46]:
nawet nie jedz !!!!!!!!!!!! i już mi cie zal,ty nie wiesz co jest masakra !!!!!!!!!!!!!!! BIEDA!!!! I POSTOJE!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jjhhhh - 2015-01-19 21:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno wielkie dno kawaler może jechac ale nikt kto ma rodzine bo nie wyrobi
zdjecie uzytkownika
Katon - 2015-01-19 23:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [green devils - 2015-01-18 08:21:20]:
Jeszcze jedno pytanie: Piszesz iż pracuje się 10-11 godzin, ale czy w ten czas wliczasz przerwy (wiem że nie są one płatne). Czy te 10-11 godzin to pełny czas pracy? Daj info please.
zdjecie uzytkownika
violka34 - 2015-01-20 07:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katon - 2015-01-15 22:17:49]:
Witam wiec juz ci piszę,praca cięzka ale to kwestia wdrozenia się.Prauje tylko 3 dni w tyg.mówią że to tylko na poczatku tak,zobaczymy...Zarobki zostawiają wiele do zyczenia na umowie stawka 8.66 na reke wychodzi 4.77 wiec łatwo obliczycjak duzy podatek zabieraja wychodzi jakos 48% warunki mieszkaniowe ciasne pokoje,dosc przytulne.Pozdrawiam i powodzonka:-)
zdjecie uzytkownika
Katon - 2015-01-20 07:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [violka34 - 2015-01-20 07:21:36]:
A gdzie pracujesz Violu ? W Wasenar czy Oss? I czy masz kontakt z Benem/Bennym? Jeśli tak, to napisz jaki on jest? Czy naprawdę taki straszny jak go na forach przedstawiają?
zdjecie uzytkownika
green devils - 2015-01-20 09:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie w ten czas nie wliczam przerw. tyle wychodzi . jezdzisz roznie jak jest duzo roboty to wyjazd 5 lub 6 rano
zdjecie uzytkownika
Kamil1992 - 2015-01-20 15:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Czy jedzie ktoś z was teraz w ten piątek ? bo ja jadę mój numer to (usunięte przez administratora).Woj. Lubelskie
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-01-20 17:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim. Ja jadę w ten piątek tj. 23, z chłopakiem, z Łodzi. Ktoś jeszcze rusza?
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-01-20 18:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola a na co Ty jedziesz? bo ja dostaam dzis telefon na pakowanie karmy w Rheine
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-01-21 11:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2015-01-20 18:19:59]:
Nie wiem, nie powiedzieli dokładnie na co. Wiem tylko tyle, że do drobiu.
zdjecie uzytkownika
gumis - 2015-01-23 17:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka..mi kazali przyjechac do biura na podpisanie umowy niewiem co robic..???jak tak jestda sie zarobic?
jehac?
priv.rafal1987@opoczta.pl
zdjecie uzytkownika
gumis - 2015-01-23 17:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto jedzie dajcie znac sms lub tel na nr (usunięte przez administratora)..
STRZAŁKA....
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-01-27 10:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jade w piatek jedzie ktos z łódzkiego sk613@wp.pl
zdjecie uzytkownika
kamcia - 2015-01-27 11:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba - 2015-01-27 10:02:29]:
Hej Seba, ja wracam z urlopu na wasenar teraz ale z mazowieckiego tez w piątek
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-01-27 12:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witaj kamcia ja jade do Rijswijk jade z sieradza pozdro
zdjecie uzytkownika
Zeta - 2015-01-27 15:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba - 2015-01-27 12:17:09]:
A co to za praca??
zdjecie uzytkownika
adam78 - 2015-01-27 19:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja mam jechcac z ta firma w lutym jako ona jest. jest praca mozna zarobic czy sa besikbary prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
tylinia - 2015-01-27 21:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moj maz byl w pazdzierniku na kurczakach w wassenaar. Praca ciezka, malo godzin, nic nie zarobik i zjechal po dwoch tygodniach. Nie boi sie ciezkiej oracy bo to budowlaniec, ale pracowal 2 razy w tygodniu po 8 godzin. Czyli prawie NIC.
zdjecie uzytkownika
NIERADZE! - 2015-01-29 11:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radze decydować się na tą firmę, ludzie nie dostają wypłat! W biurze powiedziano nam, że firma nie jest zdolna finansowo do wypłacenia nam naszych pieniedzy! Pieniadze przeznaczone na wypłaty są wypłacane osobą które skończyly kontrakt, ponieważ nie wypłacono im urlopowego i wakacyjnego i na to własnie beda robić osoby które teraz wybieraja sie na Wassenaar! Nowe osoby dostaja wypłaty poprzepracowaniu 2 tygodni, OSTRZEGAM ŻE TYCH PIENIEDZY NIE DOSTANIECIE I BEDZIECIE PRACOWAC ZA DARMO!
zdjecie uzytkownika
NIERADZE! - 2015-01-29 11:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej PRAWDY na temat firmy zostawiam email nala918171@gmail.com
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-01-29 12:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda nie wypłacają kasy tylko ze allworks już nie ma a jest Best & West.Podobno Best West kupiło allworks.Dzwoniłem do opola ale Pani powiedziała ze już nie współpracuja z allworks i Best West Nawet opole zrezygnowało to ja uciekłem we wtorek z OSS a kasy pewnie nie dostane uważajcie.Jak ktoś ma namiary na fajna firme to dajcie znac
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Niema
Pytania: Od kiedy
zdjecie uzytkownika
green devils - 2015-01-30 02:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak bylo ja dostalem wyplate po 3 tygodniach a pracowalem w oss !! i jeszcze nie na swoje konto !!! co zawsze dostawalem bo mialem holenderskie konto . nie dzwoncie do opola bo to juz nie ta firma . nazwa sie zmienila a dalej jest hardcorowo. 22 stycznia szok. i jak tu zyc :))))
zdjecie uzytkownika
julka - 2015-01-30 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie o co chodzi z tą zmianą firmy na Best West? praca teraz jest na tych samych warunkach co była w All Works?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy All-works?
Zadaj pytanie
x