Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olo - 2014-11-24 10:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jestem nie perwszy raz w pracy w holandii a 5 miesiac robie tu i all-works naprawde jest ok, prawda jest taka ze jak chcesz pracowac i jestes nauczony pracowac to bedziesz pracowal, prawda jest ze praca nie nalezy do najlzejszych, ale mozna to ogarnac i jest ok. z kasa nie ma zadnych problemów co tydzien w piatek rano jest kasa na koncie, dochodza dodatki wakacyjne i urlopowe, nie wierz w opinie ludzi, którzy byli tu 3 dni i jedyne na co ich teraz stac to pisanie bzdur, zraszko na kazda firme kego typu pisza takie rzeczy, pozdro
zdjecie uzytkownika
Elka - 2014-11-24 16:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowałam w oss z początku było ćieszko rece bolą i puchną ale po dwóch tygodniach ręce sie przyzwyczajają zmianowi w pracy sa zaiebiści gdy iest okazija można pożartować czas szybciej leći Z Wojtkiem i Pawłem mozna pożartować ,praca ćieżka iak na każdym zakładzie ,mam miłe wspomnienia z tego okresu .co mnie dobiło .po ukończeniu kontraktu dostałam dwa tygodnie przedłużenia nie było żadnei iformacjia że w połowie tygodnia dostane odgórnie eksmisie i karzą wracać do domu gdyby . była informacia wcześniej nic by mnie mówiła bym miała czas busa zamawiać a tu nie było rozmowy z kierowniczką kazali sie pakować i wyiechać ,do tej pory pozytywnie myślałam o all-woksie ale czasem traktują ludzi iak nic potrafią robić taki numer.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-11-25 09:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam poł roku i moge powiedziec ze jest ok, jesli wiesz po co jedziesz to dasz rade. Godziny sa (przez te pol roku nie bylo sytuacji zebym mial dzien wolny oprocz wekendu) , wyplaty sa regularnie. DOmki to chyba logiczne ze nie jest hotel piecio gwiazdowy, ale co sie dziwic jak nie raz widzialem jak przyjezdzaja paniusie w bialych kozaczkach i tipsach to szkoda słów
zdjecie uzytkownika
anonimus - 2014-11-25 13:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jechac do Oss, pracy sie nie boje tylko mam takie pytanko na stronie allworks napisali ze jest tam basen i sauna za free czy to prawda? bo coś mi sie wierzyc nie chce i czy jest tam moze jakaś silownia niedaleko POZDRo
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-11-25 14:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonimus- ty jedziesz sie zabawic czy do pracy. Na Wassenaar jest wesola miasteczko i aquapark ale czasu nie ma tam chodzic. Pracujemy po 12 godzin, wiec nikomu nie chce sie juz nigdzie chodzic. Praca w porzadu, godziny sa. Kasa co tydzien
zdjecie uzytkownika
olo mamolo - 2014-11-25 15:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Wassenaar godziny?! Nie badz smieszny. Zatrudnili za duzo ludzi i teraz wiara siedzi w domkach. Strata czasu i pieniedzy.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-11-25 20:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siedzieliśmy w zeszłym tygodniu, bo w Holandii była ptasia grypa jak wiadomo , ale juz pracujemy. dziś bylem 12 godzin, wiec ok
zdjecie uzytkownika
rafi - 2014-11-25 20:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w wasenarze.pracujesz 3 dni w tygodniu za 160e reszte siedzisz w domku.zarobkismieszne 4e,4,70e na godzine.na miesiac zarobilem 450e.nie polecam tej agencji nikomu.
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-11-25 23:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy ktoś jedzie do oss w piątek ?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-26 06:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,a jakie warunki są w domkach w Oss,jest ciepło itp?
zdjecie uzytkownika
żabka - 2014-11-26 08:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2014-11-25 23:00:53]:
hej, ja jade ale w sobote. Dojezdzam tam do siostry ,która pracuje juz tam 4 miesiące.
zdjecie uzytkownika
wnerwiona - 2014-11-26 09:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żabka - 2014-11-26 08:52:10]:
żabko mi przed chwilą powiedzieli że wyjazdy odwołane z powodu grypy, jak widać każdemu co innego mówią kłamcy
zdjecie uzytkownika
żabka - 2014-11-26 09:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wnerwiona - 2014-11-26 09:24:56]:
przestraszyłaś mnie i zadzwoniłam do nich i ja mam wyjazd normalnie, podpytałam o tą grype i niby już wszystko ok, widziałam też wczesniej na forum ktos o tym pisął że juz normalnie pracuja. A kiedy miałaś jechac? tez do oss?
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-11-26 10:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam jechać w ten piątek lub sobotę, kto jedzie teraz proszę napiszcie na moją pocztę m.stolarczyk@poczta.pl - jadę pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
wnerwiona - 2014-11-26 10:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żabka - 2014-11-26 09:42:12]:
Miałam jechać w tym tygodniu, mam dość tych krętaczy zwodzą mnie od końca września i za każdym razem jak rozmawiam to mówią co innego.
zdjecie uzytkownika
violka34 - 2014-11-26 11:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RR - 2014-11-20 20:35:51]:
dziekuje za info,wspólczucia
zdjecie uzytkownika
żabka - 2014-11-26 13:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wnerwiona - 2014-11-26 10:25:10]:
hej,
napisz do mnie na @ to spokojnie pogadamy a nie tak na forum :) jolkajolka108@interia.pl
zdjecie uzytkownika
BENN - 2014-11-27 07:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu BEEN haha zapraszam do mnie do pracy
zdjecie uzytkownika
kuki - 2014-11-27 08:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, prace jako nożownik można dostać od początku czy raczej nowych tam nie dają?
zdjecie uzytkownika
karmazyn - 2014-11-27 13:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widze wasze opinie to az zal sie robi, jedni zachecaja drudzy zniechecaja. prawda jest taka ze ci ktorzy zniechecaja wyjezdzaja tam regularnie a te opinie sa po to aby znichecic gdyz boja sie o wlasne dupy ze im ktos robote zabierze dla kazdego jej starczy, ja jezdze tam przez agencje i powiem ze jest dobrze i kazdy chetny do wyjazdu niech pojedzie tam zarobic.
zdjecie uzytkownika
Gienia - 2014-11-28 10:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję już jakiś czas przez tą firmę i mieszkam w Oss. Praca jest ciężka, ale jak ktoś chce pracować to będzie pracował, a jak ktoś myśli, że będzie bąki zbijał i uda mu się zarobić to lepiej niech nie przyjeżdża. Ludzie są różni. Niestety dużo złośliwych i mało pomocnych. Trzeba być spostrzegawczym i samemu sobie radzić. Oczywiście są też ludzie fajni, z którymi idzie się dogadać. W sumie wszędzie są ludzie ok i Ci mniej. Po prostu trzeba olewać i robić swoje. W końcu jak ktoś przyjeżdża to dla siebie, a nie dla kogoś. Domki są w porządku, ale jak ktoś jest bardzo wygodny to mu nie podpasuje. Poza tym jak są jakieś zniszczenia to sami sobie winni są ludzie, jak nie potrafią dbać to mają problem. Niestety przyjeżdża dużo osób, które chcą się zabawić, napić i najarać, ale tacy długo tu nie popracują. Ja osobiście polecam. Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
majkel - 2014-11-28 13:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kilo - 2014-11-21 15:02:47]:
Witam odradzam wszystkim prace w tej firmie!!!Mieszkałem w wassenar masakra jednym słowem te zdjęcia co mają na swojej stronie to fikcja kazali mi mieszkać w domku pary maja pokoje normalne ale za to chłopacy mają pokoje raczej szafy nic tam nie ma wchodzi łóżko piętrowe i tyle w 2 osoby nie ma opcji żeby nawet sie obrócić a ciuchy karzą trzymac w torbach bo nawet nie ma szaf odradzam wszytskim mam nadzieje że Polskie władze sie zainteresują tą firmą w koncu bo to masakra jak morzna tak ludzi oszukiwać za pralke trzeba płacić 5 euro i dużo tych ciuchów nie wrzuci żelazko płatne ludzie tam zarabiają po 150 euro na tydz i są zadowoleni mieszkają tam ludzie bez ambicji nie mówie że wszyscy ale wiekszosc tylko pije i ćpa
zdjecie uzytkownika
vgvg - 2014-11-28 14:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jredzie ktos do wassenaar w sobote z pomorskiego?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Niema
Pytania: Od kiedy
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony - 2014-11-28 18:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gta - 2014-11-23 16:18:10]:
Nikomu nie polecam pracować w tym obozie pracy. Pracy sie nie boje ale wytrzymałem tam 2 miesiące Bedąc gnojonym i popędzanym Oczernianym przez Ciapatego Azisa i Polaczków cwaniaków Tzw brygadzistów. Czyli Andzeja i jego Przydupasa z krzywym nosem Który mu w dupsko wchodzi.Świnia która nie jest Polakiem dla Polaków.UWAŻAJCIE!!! Jeżeli zdecydujecie sie tam jechać to powinniście wiedziec ze macie na Ręke 4.30 euro .i 6 osób na Campie .
NIE POLECAM Przeżyłem...
zdjecie uzytkownika
violka34 - 2014-11-28 20:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elka - 2014-11-24 16:56:49]:
Tez jestem tego samego zdania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy All-works?
Zadaj pytanie
x