Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-08-11 19:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Osama - 2014-08-11 17:24:50]:
Hej Osama, a jakie sa godziny pracy?
zdjecie uzytkownika
Bro - 2014-08-12 01:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, pracowałem przez tą firmę w Wassenarze. Powiem Wam ludzie jak najbardziej obiektywnie. Praca jak to praca, nie jest aż tak hardcorowa ale do lekkich też się nie zalicza. Trzeba wyrobić normę, w większosci w polskich firmach też tak jest. Co innego kierownictwo. ben jest po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chyba rzeczywiscie w dzieciństwie ktos mu krzywdę zrobił. Imbecyl, idiota to mało powiedziane. Traktuje ludzi jak smieci. Mysli że jest bogiem chyba. Bardzo nieprzyjemny typ i ze względu na niego odradzam Wam wyjazd w tamto miejsce pracy. Marzena hmmmm moim zdaniem to dupodaja bena. Kawał typowej polskiej szmaty która czuje się lepsza od innych bo nadstawia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla bena. Tak marzenko wszyscy o tym wiedzą. polska zdziro. Poza tym Ci którzy bronią tutaj bena i marzeny to są ich poplecznicy. Taka jest prawda i większosc to wie. Ogólnie praca normalna ale ze względu na kierownictwo jest to najgorsze miejsce w NL do pracy. Zastanówcie się ludzie zanim pojedziecie,
Pozdrawiam Bro.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-08-12 17:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja siostra wyjechala do Oss trzy dni temu. Pojechala minibusem, ktorego kierowca przyjechal ja zabrac pod sam dom. Fajnie i wygodnie. Jak bedziecie jechac do Oss to pamietajcie, wezcie ze soba ciepla koldre. Moja siostra wziela spiwor i musiala dokupic koc jak dojechala na miejsce. Sklep jest okolo 3.5 km odleglosci. Na pierwsze dni wezcie ze soba jakies jedzenie…, zeby nie targac tyle bo trzeba isc na pieszo no a czlowiek przeciez jest wykonczony po podrozy. Dla mojej siostry byl to pirwszy tego typu wyjazd. Ma pozytywne wrazenia. Ludzie na miejscu sa spoko. Juz w pierwszy dzien dawali jej rady, tlumaczyli wszystko, tak wiec moja siostra nie byla pozostawiona sama sobie.Mowi mi, ze praca jest po 12 godzin dzienniei , ze wcale nie jest tak strasznie jak ludzie tutaj opisuja. Moja siostra w Polsce wykonywala podebnego typu prace produkcyjene, zawsze na nogach, czasami w jakis chlodniach itp…tylko , ze za 1200 zlotych miesiecznie…tak wiec dla niej praca sama w sobie nie jest zadnym problemem.Kto jest wiec przyzwyczajony do tego typu pracy w Polsce to mysle, ze moze bez problemu sprobowac zwlaszcza jesli nie zna jezyka i jest to pierwsze dla kogos doswiadczenie tego typu. Pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-08-12 17:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ah, jeszcze jedno. Pracuje sie tutaj cztery dni po 12 godzin a trzy dni sie odpoczywa. Nie trzeba wcale wyjezdzac po dwoch miesiacach do Polski, ale oczywiscie nie pracujesz w ciagu tego okresu. Maksymalnie mozesz pracowac tutaj 6 miesiecy w roku. Nie wiem dlaczego jest taki system tam. Podaje tylko te informacje dla zainteresowanych.
zdjecie uzytkownika
just - 2014-08-12 20:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam!!
jade w najblizsza sobote do oss. powiedzcie cos konkretnego o warunkach, pracy. bede wdzieczna.
zdjecie uzytkownika
lila - 2014-08-13 09:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [just - 2014-08-12 20:59:42]:
cześć, wróciłam z oss tydzień temu, byłam tam całą umowę. Praca jest ok, ale trzeba wiedziec ze jedziesz tam zeby pracowac a nie imprezowac. Ostatnio było duzo godzin, pracowałam nawet po 12 godzin dziennie (ale za to wypłata wysoka była :) ) . Ogólnie warunki dobre, byłam w innych agencjach i bylo o wiele gorzej i w zyciu juz bym do takiej nie pojechala. All works mogę polecić, moja szwagierka teraz też jedzie do oss , ale w piatek
zdjecie uzytkownika
Anioł Stróż - 2014-08-13 18:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga DLA INTELIGENTNYCH - Magda pisząca o swojej siostrze, to podstawiona pracownica AllWorks. Ludzie, nie dajcie się zwieźć, to kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przeczytajcie dokładnie wszystkie opinie i wyciągnijcie wnioski. Włączcie myślenie, przeszukajcie dosłownie "cały internet" zanim się zdecydujecie. Też wyjeżdżam we wrześniu i wierzcie mi, że od dwóch tygodni nie robię nic, tylko całymi dniami szukam odpowiedniej agencji - upatrzyłam już 3-4, które są rzetelne. Pamiętajcie, jak ktoś się ciągle ogłasza, to nie znaczy, że ma pracę. Oni dostają kasę za ściągnięcie ludzi, a później zostawiają Was na domkach bez pracy. Prawdę pisze osoba, która wspomina, ze zarabia się tam max 150 e na tydzień - pracujecie tylko na nocleg :/
zdjecie uzytkownika
Byłam - 2014-08-13 20:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anioł Stróż - 2014-08-13 18:06:40]:
Akurat zarabia się ok 200 euro tygodniowo bo masz po 12 godzin 4 dni w tygodniu ;))) wiec nie oszukuj tak jest na Oss. Ale masz rację mają kasę za każdego nowego pracownika, za wyrobienie mu nr sofi i to nie małą...
zdjecie uzytkownika
jus - 2014-08-14 11:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do oss jade teraz w sobote. owszem, pzeszukuje internet w poszukiwaniu o tym opinii, logiczne. jadac do holandii z poprzednim biurem zrobilam to samo. znalazlam same negtywne opinie na jej tema i samej pracy. ale ludzie nie dajmy sie zwariowac. jedziemy tam do pracy. wiadomo ze lekko nie ma nigdzie. chcac zarobic musisz sie narobic bo za darmo nic nie ma. a jak nie ta praca to inna, bedac tam, znajac troche jezyk napewno czlowiek sobie poradzi. kazdy odbiera sytuacje inaczej i nie ma co wyrabiac sobie opini na dany temat, jesli sie tam nie bylo i widzialo na wlasne oczy.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-14 23:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam kolega ogonowski pedał ze swoim człeniem pedałem uważajcie na nich
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-08-15 11:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jade do brata w ten weekend do wassenar. On pracuje tu 4 miesiac . Mowi, ze jest ok. Jak pracujesz i robisz swoje to nikt sie ciebie nie czepia. Ale jak imprezujesz a pozniej nie chodzisz to masz problemy i wylatujesz. Wyplaty na czas. Ja jade nie przejmuje sie tymi opiniami
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-08-15 17:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anioł Stróż - 2014-08-13 18:06:40]:
Aniele Strozu , to ja Magda, nie jestem zadna podstawiona pracownica All-worksa. Chlopie , mieszkam tysiace kilometrow z dala od Polski od prawie 14 lat. Zdecydowalam sie opisac tutaj doswiadczenia mojej siostry z racji tego iz bylam pierwsza, ktora odradzala jej wyjazd po przeczytaniu wszystkich opinii tutaj na forum. Rozumiem, ze twoje doswiadczenie z ta firma bylo negatywne ale napewno nie bylo tak dla mojej siostry, przynajmniej na razie. Powiem Ci tylko jedno, moja siostra skontaktowala najpierw pewna firme z Warszawy, ktora rekrutowala ludzi do pracy w magazynach Rossmana. Kazali jej przyjechac do Wa-wy aby podpisala umowe , z gotowymi bagazami na wyjazd. Jak sie skonczya ta przygoda? Moja siostra wydala 170 zlotych (120 zl bilet pociagiem w dwie strony plus taxi)ale nigdzie niestety nie wyjechala. O firmie jakos wszyscy pisza bardzo ale to bardzo dobrze. Znalazla nowe ogloszenie, zaproponowano jej prace w Oss. Napewno gdyby byla to praca w Wassemarze moja siostra nigdy by nie wyjechala rozwazajac wlasnie opinie tutaj przedstawione o Benie i jego dziewczynie, bo nikt nie zasluguje na ponizenie i to jeszcze w pracach , ktore same w sobie sa mozemy powiedziec dla zdesperowanych. Jednak w tym Oss, jak narazie jest wszystko okey. Opisuje tutaj doswiadczenie mojej siostry, bo moze bedzie ono przydatne komus, kto potrzebuje wyjechac, kto potrzebuje pieniedzy…i mysle , ze moja opinia jest jak najbardziej obiektywna. Jezeli beda tam jakies problemy opisze rowniez o nich.
zdjecie uzytkownika
ogonowski - 2014-08-16 12:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda jestem z człeniem
zdjecie uzytkownika
Acerbid - 2014-08-16 15:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie chcecie to jedzcie ale ja odradzam tak jak jest napisane wyżej na temat (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora)to prawda oraz (usunięte przez administratora)z niego i tyle coś tylko zrobisz nie tak od razu gestapowiec ben wie o tym i już macie pozamiatane później będzie was rzucał po całej hali czyli będziecie robić wszystko co najgorsze warunki mieszkalne hmm mieszka się w 6 osób w parku w wassenar park nazywa się Duinrell na zdj wszystko spoko ale pokoje są strasznie małe jedynym + to pokój dla pary w którym i tak nie da się ruszyć domki sa wyposażone kompletnie tylko ze jest mała lodóweczka tak zwana kawalerka na 6 osób to tragedia musicie sobie odrazu kombinowac tam 2 bo sie nie pomiesciecie pranie kosztuje 5 euro strasznei drogo nie ma pralek w domkach trzeba isc na pralnie jedynym plusem jaki moge przypisac do miejsca zamieszkania to darmowe wejscie na wszystk co znajduje sie w parku (usunięte przez administratora)tu mozecie popatrzec co park oferuje chcecie dowiedziec sie wiecej zapraszam na meila grzesiek6683@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-08-18 13:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, gdzie lepiej trafić Oss czy Wassennaar, gdzie jest mniej bena? dzieki za odp. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
4gf, - 2014-08-18 14:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakowanie i filetowanie drobiu wyjazd 23.08
Agencja Pracy Allworks poszukuje kandydatów do pracy w Holandii przy pakowaniu i ...
Data dodania: 2014-08-13 - Stawka za godzinę: 8.63

uwaga lepiej sie zastanowic byłem nie polecam więcej strat niż zysku?
zdjecie uzytkownika
gABRYSIA - 2014-08-19 12:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulka - 2014-08-08 17:04:50]:
Szybciej wróci niż dojedzie0tydzień czasu tylko był mój mąż tam-totalna rozszada
zdjecie uzytkownika
ogonowski - 2014-08-19 21:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człeniu kochasz mnie ?
zdjecie uzytkownika
ogonek - 2014-08-19 21:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ben nam nie przeszkodzi w związku prawda misiu?
zdjecie uzytkownika
Boki - 2014-08-20 03:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy przyzwyczajeni do innych warunków nie są w stanie zbyt długo wytrzymać w zupełnie odmienionym środowisku - zwykle holenderskim. Czasami dużo się słyszy o traktowaniu Polaków na obczyźnie, dlatego obawy myślę można jakoś racjonalnie wytłumaczyć. Z drugiej jednak strony, gdyby coś notorycznie było łamane to all-works już dawno zniknąłby z rynku a wiele osób nie podjęłoby w ten sposób u nich współpracy. Zadowoleni z pracy i wyjazdów również są, bo nie może być tylko źle jak niektórzy sobie wyobrażają.
zdjecie uzytkownika
pytanko:) - 2014-08-20 17:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jadę w ta sobote do oss jest ,az tak zle????
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-08-21 08:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanko:) - 2014-08-20 17:31:35]:
byłam w oss pełny kontrakt, wróciłam 2 miesiące temu. NIe jest źle, ale trzeba pracować, jeśli jedziesz tam imprezować to nie ma sensu. Jest dużo godzin, wiec jest sporo roboty (wiem od znajomych ktorzy tam nadal są)
zdjecie uzytkownika
3d - 2014-08-21 10:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogonowski czy tam siedzi czy na urlop pojechał prosze o info bo jedziemy we dwuch w ten łykend i dostanie z amojego kumpla szmaciaż
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-08-21 11:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie przyjechalam z na urlop do Polski , pracuje tam dwa miechy. Ludzie zamist pisac te negatywne komentarze wezcie sie do roboty. Ja po przeczytaniu prawie zrezygnowalam. Pojechalam cala w strachu. Jestem na Oss i jestem bardzo zadwolona. Praca nie lekka ale ok. Pierwszy tydzien byl najgorszy , ale juz sie przyzwyczailam . Godzinny sa, wyplaty tez o czasie. Nie czytajcie tych komentarzy, tylko jedzcie jesli chcecie pracowac. Ja biore teraz mame i brata . pozdro
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-08-21 11:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanko:) - 2014-08-20 17:31:35]:
Ja jade w tasobote kto jedzie pisac pisac niki120@onet.eu mozna sie jakos zgadac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski