Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-21 22:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byłam - 2014-07-21 22:39:48]:
Ahaa rozumiem..a czy mogłabyś coś więcej mi napisac? dokładnie o pracy w Oss, jesli cos wiesz. a i czytałam że to z agencji przewoznika mozna bylo wziac a Pani mi powiedziała ze mamy poszukac jakiegos sobie, tak zeby nas zawiozl najlepiej w sobote wieczorem zebysmy mieli cala niedziele na zaaklimatyzowanie sie.
A i czy jak powiedziała ze to jest oferta dla par to mamy wieksze szanse na szybszy wyjazd;)?
zdjecie uzytkownika
julja - 2014-07-21 22:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulka - 2014-07-21 22:24:30]:
najlepiej znajdz sobie cos innego dobrze ci rade
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-21 23:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julja - 2014-07-21 22:58:49]:
Jaką Ty masz opinię? Podziel się
zdjecie uzytkownika
Komik - 2014-07-22 00:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, wszystko pewnie zależy od potrzeby zatrudnienia. Sporo ofert jest również sezonowych i zależą one od pogody, warunków zatrudnienia itp. Chociaż z drugiej strony rzeczywiście mało to sensowne wystawiać CV na pracę, która nie jest pewna. Nie mniej jednak uważam, że all-works oferuje bardzo szeroki zakres prac na rynku holenderskim, niemieckim. Swoją rolę przy rekrutacjach spełniają chyba dobrze.
zdjecie uzytkownika
żaba - 2014-07-22 11:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam już prawie trzeci miesiąc ( wassenar), rok temu byłam w oss. wracam teraz z urlopu i czytając te opinie, mam wrażenie że pracuje w innej firmie !
RObota jest, tylko trzeba CHCIEĆ pracować a nie siedzieć na domku i imprezować.
Wypłaty są regularnie, nigdy nie miałam sytuacji żebym nie dostała kasy. Paulka, jak jedziecie w parze to chodzi o to ze macie wspolny pokoj, nie ma to chyba znaczenia co do czekania na wyjazd :)
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 11:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żaba - 2014-07-22 11:18:21]:
Rozumiem, my jestesmy nastawieni na prace a nie na obijanie się po to przeciez jedziemy, żaba poprostu po przeczytaniu tych opini to się naprawde wystraszyłam..;/ Dzis do mnie dzwoniła Pani z Lublina że podeśle mi umowy i czy już znaleźlismy przewoznika.Aczkolwiek cos mi się wydaje, że zadzwoni w czwartek i jednak odwoła wyjazd.
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 11:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żaba - 2014-07-22 11:18:21]:
Żaba napisz coś o Oss, naprawde warunki są tak tragiczne jak niektórzy tu wypisuja??
zdjecie uzytkownika
Byłam - 2014-07-22 11:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulka - 2014-07-22 11:30:54]:
Przewoźnika zawsze proponowała firma nie wiem czemu teraz jest inaczej. Dokładnie jak mówi żaba to że jedziesz w parze nie ma znaczenia na tempo wyjazdu wszystko zależy od zapotrzebowania. Zależy o jakie warunki Ci chodzi pracy czy mieszkaniowe? A nie wiem czy ta praca do lekkich należy jeśli pracujesz po 11 godzin dziennie niekiedy więcej niekiedy mniej czasem masz dzień wolny w tygodniu...
zdjecie uzytkownika
Byłam - 2014-07-22 11:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Komik - 2014-07-22 00:53:35]:
Na niemieckim all works raczej nie oferuje pracy XDD sama Holandiaaaa... aha no i jeden dział od niedawna w Belgii ;) PZDR>
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 11:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byłam - 2014-07-22 11:39:15]:
O warunki pracy i warunki mieszkaniowe
zdjecie uzytkownika
żaba - 2014-07-22 12:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paulka, ja też za pierwszym razem miałam przełożony wyjazd o tydzień. Pozniej jak wyjechałam to sama zrozumialam dlaczego. Czasem musza komus przelozyc np wam wyjazd o tydzien zebym ja nie siedziala na domku ;) chodzi o to zeby byly godziny. Tak jak ktos napisał wyżej teraz jest sporo godzin, ale to dobrze bo po to decyduje sie na wyjazd zeby zarobic.
Na oss warunki wg mnie sa dobre, ale wiadomo jesli masz brudasow na domku to trzeba juz ich pogonic do mopa zeby nie bylo syfu :)
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 12:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żaba - 2014-07-22 12:00:48]:
Dzięki Żaba za takie info;)) będe na bieżąco pisac jak tam się sprawy mają
zdjecie uzytkownika
żaba - 2014-07-22 12:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli jestescie nastawieni na pracę to nie ma się czego bać :) powodzenia i kto wie może do zobaczenia :)
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 15:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dostałam umowę z agencji na załączniku jest wpisane miasto Spijkenisse, a mówiono że wyjazd jest do Oss./, już nic nie wiem...
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-07-22 17:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej paulka ja tez dostałam dziś umowę i pytałam się o to , Pani mi powiedziała , ze siedziba jest w spijkenisse a praca w wassenaar i oss. Moja kumpla pojechala dwa tygodnie temu do oss i chwali sobie , wiec tez jade
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 20:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2014-07-22 17:57:22]:
Hej Olka! a kiedy jedziesz?? albo kiedy masz byc w Oss?? Mi Pani powiedziała ze w sobote rano mozemy wyjechac, no ale do czwartku musimy czekac czy na 100%. Ty również?
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 22:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i mam pytanie, jesli posiadam tylko konto polskie, a wynagrodzenie bedzie przelewane na to konto to jakim sposobem bede mogła wypłacic tam kase? Albo czy ktos pomoze mi w załozeniu konta w Holandii? czy zapewne trzeba liczyc na siebie?
zdjecie uzytkownika
Dolores - 2014-07-23 03:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanko bo w ta sobote jade do Spijkenisse ze Śląska na filetowanie moze ktos jedzie również w tym terminie wraże czego podaje pisac Dami9114@interia.pl
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 08:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dolores - 2014-07-23 03:35:53]:
hej,ja jadę w sobotę ze śląska ale do wassenaar do siostry która jest tam miesiąc . Spijkenisse to tam jest ich biuro .
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 10:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2014-07-23 08:13:29]:
Jolka a jak wrazenia siostry?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: startpraca.pl
świętokrzyskie
(świętokrzyskie)
AllWork jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Pracy, Agencją Doradztwa Personalnego  na terenie Polski i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 8764. Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:-kasjer/kelner do pracy w klubie sportowym -praca polega na podawaniu napojów, słodyczy oraz posiłków typu pizza, tosty -praca w syste
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 10:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadowolona, ma cały czas godziny, nie raz marudzi że nawet za duzo :) ale po to jechala i ma fajna wyplate. Na domku tez ma symatyczne osoby , mamy razem mieszkac w pokoju wiec jak dla mnie super ;)
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 11:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2014-07-23 10:58:32]:
Jolka a czy juz masz wyjazd potwierdzony na 100% ? bo mi powiedziała Pani że w czwartek moze potwierdzic czy wyjazd bedzie na 100 % i wtedy w sobote mamy wyjechac/
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 11:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez czekam na jutro na potwierdzenie
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 11:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2014-07-23 11:47:36]:
ahaa rozumiem napisz do mnie na email zebysmy tu nie zasmiecały pjaworska1@gmail.com mam kilka pytan;))
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 11:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x