Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gjgnhjkfdjgfkgjhdf - 2015-02-10 14:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDROWIENIA DLA PANI HALINY : DDDD hahaha
zdjecie uzytkownika
w potrzeie - 2015-02-10 16:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli ktos ma numer telefonu od pani moniki z oss to bardzo prosze napiscie pilne
zdjecie uzytkownika
sasa - 2015-02-11 08:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gjgnhjkfdjgfkgjhdf - 2015-02-10 14:25:05]:
Nie all works nie istnieje ben i ten polski lachociąg zakończyli współpracę z tą firmą
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-02-13 21:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julka - 2015-01-30 17:31:15]:
hej!teraz pracuje się za mniejsze pieniądze!po odciągnięciu domku i ubezpieczenia dostajesz 3,6 na rękę(razem z urlopowym)a w all worksie było 4,8
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-02-13 22:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RR - 2014-12-03 12:47:08]:
ha ha!jak kochasz siostrę to jej tam nie wysyłaj...
zdjecie uzytkownika
potrzeje - 2015-02-16 08:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziekuje za numer telefonu
zdjecie uzytkownika
c - 2015-02-19 15:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam tam ponad miesiac. osobiscie po pierwszym dniu chcialam wracac do domu, jest szybkie tempo pracy do ktorego trudno bylo mi sie przystosowac ale staralam sie oczywiscie na nowa kazdy patrzy z byka bo tego nie potfafi bo za wolno pracuje. inna sprawa towarzystwo na domku tez nie za ciekawe lubiejace imprezowac a ja do takich osob nie naleze i wolalabym spokoj no ale co wszystkim sie nie dogodzi.
zdjecie uzytkownika
Milena - 2015-02-25 19:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dostal od nich ostatnio wakacujne i urlopowe?
zdjecie uzytkownika
Pani - 2015-02-25 19:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 19:02:44]:
Dokładnie zgadzam się z kolegą a Ben to postarał Pan który nie ma za grosz szacunku do ludzi i nie piszę tu o sobie
zdjecie uzytkownika
MISIA - 2015-02-25 23:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Milena - 2015-02-25 19:07:01]:
z tego co wiem nikt nie dostał urlopowego ani wakacyjnego
zdjecie uzytkownika
ninjaaaaaaaaa - 2015-03-02 15:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 16:45:28]:
Pracowałem tam jakiś czas . Mialem stawkę . Zarabialem minumum300 na tydzień (oczywiście oss) . Azis da się lubić . Pieniądze zawsze miałem na czas , poza wakacyjnym i urlopowy . Do dzisiaj czekam . Nie wiem nic w sprawie, ale jestem dobrej mysli . Poza tym jednym mankamentem to polecam firme . Moim zdaniem zle opinie wystawiają ludzie z dwiema lewym rękoma .
Pozdro mordeczki :)
Ebac lewaków
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-03-12 18:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 16:45:28]:
Czy cały czas tam pracujesz ?
Mam konkretne pytanie.
Odpisz.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-03-12 18:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktoś kto obecnie pracuje w Wasenar ???
napisz na gg 517542
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-03-15 20:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na friszkopie , na friszkopie.. Ben hakami lekko buja.. Musa korpus trzyma z dala , Ona filet opierda** hahaha :D POZDRO DLA WARIATÓW Z KOŃCA AUTOBUSU :D
zdjecie uzytkownika
byłam tam - 2015-03-18 10:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, pracowałam tam w ubiegłym roku. Do tej pory nie dostałam wakacyjnego. Czy jest szansa iż otrzymam swoje pieniądze?
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-03-19 10:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomnij
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-03-19 10:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba ich oddac do urzedu skarbowego to morze wtedy oddaca nam te wakacyjne ja miałam dostac je w połowie stycznia i nic jeszcze nie dostałam
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-04-01 23:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja siostra wrocila z Oss. Przepracowala 6 miesiecy. Nie poleca nikom, wrecz przeciwnie nie zyczy nikomu pracy z all-works.
zdjecie uzytkownika
cojawidzeniewierze - 2015-04-06 04:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak bardzo musza być zdesperowani ludzie ktorzy tam mimo wszystko wyjezdzaja ;ooo Trafiłęm tu przypadkiem zabładziłem w necie szukajac czegos innego ;p ale to co tu zobaczylem to przechodzi ludzkie pojecie ;o Jak mozna dawac sie tam wkorzystwywac ;o. Sam pracuje za granica ... w nie zbyt wymarzonej pracyo ktorej wiele sie slyszalo itp.. czyli na zmywaku w Uk. Ale ludzie w zyciu sie nie spotkalem z takim czyms ;o pracuje w malej knajpie w wiekszosci z polakami. mlodzi ludzie spoko anglicy przyjazni nikt nie drze mordy wszystko spoko. zapier...olu nie ma praktycznie wgl.. czasem w weekend jest troche ciezej. godzin mam +40 na tydzien kasa zawsze na czas i to dosc dobra mimo wszystko idzie spokojnie z tego z 300-400 funtow odlozyc po oplatach. moze offtopic ale powinno to komus dac myslenia. a i polecam kazdemu uk do wyjazdu bo pomimo wszystkim gadaniom ze praca sie skonczyla to tak naprawde jest jej w c,.. i jeszcze wiecej . drukujessz 20 -40 cv i masz o tak o .
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-04-06 18:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam w firmie All in i powiem ze wyplaty slabe za caly tydzien wraz z niedziela i sobota wzielam 350euro warunki fatalne
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2015-04-08 20:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cojawidzeniewierze - 2015-04-06 04:31:36]:
moze daj jakies namiary na ta super prace?
zdjecie uzytkownika
MISIA - 2015-04-08 20:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pozdro - 2015-04-08 20:23:10]:
wejdz na niedziela.nl,tam są lepsze oferty
zdjecie uzytkownika
blebleble byłam tam - 2015-05-05 10:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aroo - 2015-02-06 17:44:44]:
hahaha noo widze kolego że nie źle zarabiasz...za 36 godzin masz 300-400 euro PRZELEWU wiec netto masz od 8.33 do 11.11 za godzinę...czyli rozumiem że domek,ubezpieczenie,dojazd wszystko masz za free no i stawka zmienia Ci się co chwilę bo raz masz ponad 8 na czysto a raz 11... geniuszu jak Ty to robisz??? nie łgaj ludziom którzy w desperacji szukają pracy i na własne życeznie trafiają do tego gów...na! szanuj się i szanuj innych!!!
zdjecie uzytkownika
blebleble byłam tam - 2015-05-05 10:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nozownik - 2015-02-06 16:45:28]:
sorki mała pomyłka odpowiedź na "nożownik" nie "AROO" hahaha noo widze kolego że nie źle zarabiasz...za 36 godzin masz 300-400 euro PRZELEWU wiec netto masz od 8.33 do 11.11 za godzinę...czyli rozumiem że domek,ubezpieczenie,dojazd wszystko masz za free no i stawka zmienia Ci się co chwilę bo raz masz ponad 8 na czysto a raz 11... geniuszu jak Ty to robisz??? nie łgaj ludziom którzy w desperacji szukają pracy i na własne życeznie trafiają do tego gów...na! szanuj się i szanuj innych!!!
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-05-16 16:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a inpack w belgi jeszcze idzie czy już nie
zdjecie uzytkownika
Bella - 2015-05-19 21:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze moj wpis zostal skasowany co do morderstwa na zakladzie gdzie pracuja ludzie z bylego All worksu a teraz BestWest.Proponuje poczytac o morderstwie ktore wydarzylo sie w Rosmalen w firmie vrisekoop.Normalna patologia.
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-06-07 13:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra piszcie jak to jest z tymi godzinami i przelewami, bo mam tam jechać i muszę podjąć decyzję.
Ile dni się pracuje w tygodniu i po ile godzin?
Ile wychodzi tygodniówka po odliczeniu wszystkiego?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-11 13:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylam na tamte wakacje. zawsze miałam wypłate na czas, + po 6 tyg dostałam 320 euro wakacyjnego. wypłaty różne, za 3 dni pracy od 150-180 euro, za 4 ok 220, 250. raz byłam 5 dni 62h, to dostałam 330. ale po tylu godzinach wszystkiego się odechciewa.
Prawdą jest to, że nigdy nie wiesz kiedy Cię ściągną do pracy bo ktoś odpadł. nieraz o 7 rano dowiadujesz sie, ze jednak masz isc, tak od razu z marszu. masz 10 min i wyjazd. jest ciezko, przynajmniej na poczatku. praca monotonna, ale czego sie spodziewac. najbardziej przykre jest to, ze nawet Ci koordynatorzy się nie drą na początku, tylko ludzie którzy pracuja koło Cb- Polacy... po 3 tygodniach jyż jesteś stałym pracownikiem, jest wielka rotacja, nieraz w tygodniu ok 20 nowych osób przyjeżdza. no ale da się przeżyc. najgorsze jest to ze w wielkiej tajemnicy trzymają na ile godzin idziesz do pracy. nie możesz sie przygotowac. najgorzej jest w pt, nieraz robi się do 20. oczywiscie nikt Cie nie uprzedza;/
zdjecie uzytkownika
;-/ - 2015-07-08 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-06-11 13:17:22]:
Lepiej napisz za ile godz dostalas te 330 euro...bo przy 40 godz to nawet 200 euro nie bylo no chyba ze sie zapieprza po 15 godz to wtedy jest to mozliwe ale na innych firmach taka pensja to minimum przy 8 godz pracy a nie 15....
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2015-07-08 23:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam! Nie polecam nikomu. Gnoja ludzi chyba ze potrzebuja cos to mili sa poza tym potrafia z minuty na minute wyrzucic za szlaban czlowieka zwalniajac porazka nie polecam
zdjecie uzytkownika
ciacho - 2015-08-21 17:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polak - 2015-05-16 16:42:46]:
inpack na Belgii już nie idzie,przeniesiono go na Oss
zdjecie uzytkownika
Hola - 2015-08-23 12:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zawiedziona a może mówisz konkretnie o firmie, do której docelowo zostałaś zatrudniona.. Bo chyba Agencja Pracy jest jedynie pośrednikiem i oni Cię zwolnić nie mogą. Mogę się mylić, bo jednak nie wyjeżdżałem do pracy za pośrednictwem agencji, a to informacje jedynie zasłyszane. Nie chcę wprowadzać w błąd nikogo.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-31 21:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blebleble byłam tam - 2015-05-05 10:22:35]:
a ja na tej stronie ciągle trafiam na oszustów
zdjecie uzytkownika
King - 2015-09-22 16:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz przypadkiem nie szukają kogoś do pracy może? bo widziałem, że tam jakieś oferty się pojawiają, ale znikają i sam nie wiem co o tym sądzić, proszę, jeśli ktoś pracuje aktualnie dla nich to niech da znać, jak to wygląda i czy szukają kogoś teraz do pracy i jak to obiektywnie wygląda, bardzo mi na tym zależy
zdjecie uzytkownika
zyczliwa - 2016-01-13 15:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie,to,najgorsza,firma,jaka,znalam,pozdro,do,paskudnej,monisi,z,oss,wysuszona.ruda.paskuda
zdjecie uzytkownika
bigos - 2016-01-20 15:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyczliwa - 2016-01-13 15:38:20]:
kobieto tej firmy jeż nie ma teraz tam jest Best&west albo Best and west albo jakoś tak firma z Tych.Z tego co wiem to Ben dalej tak szaleje jak kiedyś.Nie byłem na OSS ale słyszałem tez opinie o Monice kawał (delikatnie określę łobuziary :) )
zdjecie uzytkownika
Jędrzej - 2016-01-21 12:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może dlatego że szybko przyjmują nowe osoby do pracy @King bo to akurat brzmiałoby logicznie że tak jest, ważne żeby się pojawiały, wtedy trzeba szybko aplikować :)
zdjecie uzytkownika
RAFI - 2016-01-28 10:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna z najgorszych agencji.zarobki smieszne.mieszkania ciasne.nie polecam
zdjecie uzytkownika
bania - 2016-02-03 09:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RAFI - 2016-01-28 10:52:30]:
co ty wiesz o tej agencji. Babki z Opola sa super pomagają doradzają,teraz szukaja mi fajnej pracy.A tam w Holandii to co innego Moniczka strasznie wredna fałszywa baba która sprzeda cie za 2 euro .Ben podobno swir jakoch mało ale nie wiem nie miałem z nim styczności.
zdjecie uzytkownika
RAFI - 2016-02-04 17:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bania ty nic nie wiesz jak nie byles w holandii.
zdjecie uzytkownika
bania - 2016-02-15 23:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RAFI - 2016-02-04 17:12:28]:
Byłem widziałem i wiem co mówie
zdjecie uzytkownika
Truelife - 2016-03-02 14:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Czy wiecie może coś o agencji lider job ? Z tego co wiem jest to chyba 2 nazwa allworks dane wszystkie w obu agencjach jak i nr telefonu się zgadzają..
zdjecie uzytkownika
truelife - 2016-03-08 13:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie Lider Job jest napisane że administratorem państwa danych jest spółka all-works... Też zdziwiło mnie to że nie ma żadnych informacji o rejestrze agencji... Być może zmienili nazwe bo do all-works już nikt jezdzić nie chciał...
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-03-08 15:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam w all-works. all-works to teraz bestenwest. Bestenwest wykupilo all-works. Slyszalam , ze Lider job tam nie wysyla . Dzwonilam do nich i oni wysylaja do ogrodnictwa a nie to tych kurczakow. Do kurczakow wysyla teraz bestenwest i on przejol to wielkie g'.....
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-03-08 15:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej pracowałam w all-works i wiem , ze rok temu firm all-works wykupila czy przejela firma bestenwest. ( takie same g..). Teraz bestenwest wysyla do tych nieszczęsnych kurczakow.... Dzwonilam do LiderJob oni nie maja nic wspólnego z tymi kurczakami już, wysylaja teraz do ogrodnictwa i na produkcje.
zdjecie uzytkownika
Jędrzej - 2016-03-09 15:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracowałem i naprawdę nie mogłem nic im zarzucić, kurczaki to faktycznie taka sobie sprawa, ale już własnie jak mówisz ogrodnictwo to proste i przyjemne
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2016-03-30 22:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz rozumiem czemu firma bestenwest do mnie dzwoniła bo nasz kochany Ben takiego syfu narobił ze zmienił agencje.Powiedzcie mi czy Pani Wiola lub Magda pracuje w tym Lider? jak tak to czy dalej pomaga w znalezieniu pracy? tylko nie do Bena :)
zdjecie uzytkownika
violka - 2016-03-31 11:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tykacz - 2015-02-08 21:03:34]:
Witam zgadzam się z osoba w 100 % proszę was ludzie nie wybierajcie tej firmy od nich cięzko cokolwiek wyegzekwować,oszuści,krętacze.Pośrednik pracy były all works obecnie best west food pracownice co niektóre niekompetetne,i do tego opryskliwe,dno,dno i jeszcze raz dno,straciłam przez 6 tyg.pracy mase nerwów,doszło mi sporo siwych włosów ,lecz kontakty z niektórymi pracownikami pozostały i to jest plus tego wszystkiego,pozdrawiam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak słów
Pytania: jak dlugo czekac na wakacyjne i urlopowe po zakonczeniu umowy
zdjecie uzytkownika
jlhbljn - 2016-04-08 18:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@violka to faktycznie nie za ciekawie...jeśli atmosfera jest słaba to naprawde fatalnie, dla mnie to ważna kwestia. teraz widzę że All-works nie szuka nikogo
zdjecie uzytkownika
Jędrzej - 2016-05-14 12:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, ale ja już to powtarzałem kilka razy i powiem to kolejny, że jesli chodzi o atmosferę to jest naprawdę dobra, zresztą chciałbym przypomnieć, że oni mają sporo ogłoszęń o pracę więc się trochę mylisz, mam nadzieję, że dasz radę czegoś znaleźć

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie All-works!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert