Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-09-11 13:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niezdecydowany - 2014-09-09 20:39:16]:
Ile płaca za pisanie takich opini?Podaj namiary na ta firme która płaci za pisanie opini bo jakos nie moge znalez.Jak cos to pisz na olaf.olafski@wp.pl
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-09-12 08:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olaf - 2014-09-11 13:37:25]:
ty masz racje bo tam bylem i nie sluchaj opini nastempnego pedala
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-09-12 10:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleks - 2014-09-12 08:18:09]:
Ja tez bylam i wszystko bylo dobrze. Ja jestem zadowolona
zdjecie uzytkownika
Niezdecydowany - 2014-09-12 13:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aleks, ty malo inteligentny czlowieku. Najpierw w poscie piszesz "bylem", w nastepnym juz "bylam". Zmieniaj nick jak juz tak bardzo chcesz piac pod kilkoma osobami... Teraz dobitnie widac, ze negatywne opinie o tej agencji to prawea, a pozytywy wystawiaja tylko sami pracownicy...
zdjecie uzytkownika
Niezdecydowana - 2014-09-12 16:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niezdecydowany - 2014-09-12 13:40:11]:
właśnie , pamiętaj o zmianie nicku
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-09-15 12:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niezdecydowana - 2014-09-12 16:27:08]:
Niezdecydowany :) ja z tego co wiem to jestem dziewczyna . mam na imie Aleksandra czyli Aleks zrobniale
zdjecie uzytkownika
BENTEN - 2014-09-15 15:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarejstrowałem sie u nich i tez poczytałem forum i mam wrazenie ze to jakaś podstawiona firma wypisuje te negatywy pewnie ich konkurencja wystarczy sie wgłebić w opinie ciagle jak by te same osoby wypisywały a pozytywne raczej rozne osoby pisza.Tak czy siak na wszystkie firmy cos pisza.Jak zadzwonia to pojade od nich.P.S i nie wypisujcie mi zaraz postów typu "nie jedz tam jest masakra itd" Byłem juz w NL i to nie raz i duzo widziałem.Pozdrawiam BENTEN
zdjecie uzytkownika
Wkurwiona!!! - 2014-09-15 16:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pojechałam do pracy w wasenar. Wszystko ładnie pięknie było przedstawione mi przez polska firme all-works. Stawka godzinowa spoko bez stawek wiekowych. Po dojechaniu na miejsce zakwaterowania moim oczom ukazał sie nawet spoko ośrodek z domkami. Pokoje, kuchnie wyposażone super. Jedynym minusem była pralnia(5euro pranie) ale da sie przezyc. Dzien w którym trzeba było podpisać umowę holenderską. Wszystko podstawione pod nos byle by podpisać, dopiero pozniej mozna było se ja przeczytać. W umowie brak informacji o stawce godzinowej, brak informacji o miejscu pracy ale o karach, mieszkaniu i ubezpieczeniu nie zapomnieli napisać. Jednym słowem nie polecam tej agencji. Dzień pracy: Przyjeżdzasz na miejsce pracy autobusem który kosztuje 5euro dziennie, ludzie zachowują sie tam jak najgorsza chołota. 5km przed firmą część ludzi juz wstaje by być pierwszym na kantynie. Nie rozumiem takiego zachowania i nie mam pojecia o co chodzi ale spoko. Moja kolej pobrania uniformu.... niestety na kantynie brak ich przyniesli z magazynu fajnie dostałam niestety z 7 rozmiarów za duży. Buty miały być do "wypożyczenia" okazało sie że mam założyć buty które były noszone juz przez co najmniej 5 osób. Mojego nr brak miałam se wziąść mniejsze ;) hehe Po tych wydarzeniach przyszedł czas pracy. Praca sama w sobie spoko da sie wszystko wytrzymac. Przerwy powinny trwać 15 minut niestety trwają od 7do11minut. No i wypłaty tygodniowe od 120 do 200 euro jak jestes "pupilem" to zarobisz wiecej. Nie polecam tego biura kategorycznie odradzam jakich kolwiek układów z tymi firmami. Kto jest mądry to mi uwierzy kto nie uwierzy niech jedzie i sie przekona. :):):)
zdjecie uzytkownika
zeden - 2014-09-16 23:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wkurwiona!!! - 2014-09-15 16:48:59]:
A ja jestem i co?Dajemy rade i ludzie sa normali to ty jesteś nienormalna
zdjecie uzytkownika
celina - 2014-09-17 08:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś nie jest nauczony pracy to później wypisuje głupoty....
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-17 13:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [celina - 2014-09-17 08:05:14]:
nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem , to widac jak się tam utrzymujesz i jak jesteś PRACY nauczona - LODZIARNIA DZIAŁA
zdjecie uzytkownika
celina - 2014-09-17 17:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-17 13:20:45]:
Widzę że każdego mierzysz swoją miarą.....
No ale uderz w stół a nożyce się odezwą
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-09-17 18:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [celina - 2014-09-17 17:54:11]:
ona nie mierzy ...tylko REKLAMUJE SWÓJ BIZNES :)
zdjecie uzytkownika
smiec - 2014-09-18 09:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale beznadziejny jest ten portal
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-18 13:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzzz - 2014-09-17 18:00:53]:
Ja nie pracowałam przez to zakłamane biuro. Ale wiem co tam sie dzieje jeśli nie pracujesz po nocy to nie masz nic.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-18 15:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiedzieć to możesz jak widzisz na własne oczy w innym wypadku to się nazywa plotka
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-09-18 18:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pojechalam do holandii w ten weekend tez sie balam, bo jechalam sama. Po 2 dniach przepracowanych moge powiedziec , ze praca nie jest zla. Nie jest lekka, ale nie przesadzajmy nie jest katastrofa. Jesli ktos chce pracowac i zalezy mu na pracy jest ok
zdjecie uzytkownika
Wassenaar - 2014-09-20 08:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak kazda inna niby się tak wydaje każdemu to proszę niech jedzie na wasenar zobaczymy czy tak będzie pięknie Idziesz 3 razy w tygodniu do pracy po 12 godzin w piątek na 16 godzin rygor każdy patrzy na ciebie źle robisz zawsze się znajdzie ktoś kto cię pod. .. panu ben owi no ale dobra 3 razy w tygodniu pracujesz jak ci się uda to 4 razy i na wypłatę bierzesz 154 € kup sobie jedzenie wybierz ciuszki pralki oczywiście płatne 5€ zostaje ci 100€ tygodniowo to jest ludzie 400 zl proszę was jeśli chodzi o oss to zgodzę się fajnie miło dużo godzin wypłaty ponad 240€ ale są plusy i minusy możesz pracować rok / 2 ale też 1 dzien nie spodoba sz się ekranowi to week poland także lepiej się zastanowić gdzie jechać elo
zdjecie uzytkownika
Cala elita - 2014-09-20 12:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ben traktuje nas Polaków jak śmieci które można wyrzucac każdy z nas jedzie do pracy żeby zarobić każdy chce pokazać że potrafi pracować i chce pracować ale i tak to jemu nie wystarcza bo woli podejść do ciebie w trakcie pracy i powiedzieć pedale szybko a te marokancy to by tylko mówili power a sami hu robią są i pupile na zakładzie jak by mogli i mogły a szczególnie mogły to by zrobili mu L w trakcie pracy stop lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do ekrana na rosmalen to on ma to głęboko chodzi sobie chowa się i patrzy z ukrycia nawet nie wiesz kiedy podejdzie do ciebie klepnie cie w plecy i powie tempo jeśli się mu nie spodoba twoje tempo to usłyszysz week poland i z długami do polski jedziesz jak masz za co . Jest jeszcze grubas na belgi gdzie znajduje się jeszcze jeden zakład tam jest ompak ale tam ludzie pracują po miesiac może dłużej lepsza stawka i wypłaty najlepsze tyle o nich przyjedz do allworks może zarobisz może nie heh pozdro dla tych wszystkich których wyrzucono za nic ....
zdjecie uzytkownika
malutka - 2014-09-21 18:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moje opinie o tej firmie nie będą pochlebne,pomimo tego że udało mi się przetrwać do końca kontraktu.Praca jest ciężka zarówno dla dziewczyn które pakują filety jak i dla nożowników,jest szybkie tempo pracy do czego niestety trzeba się przyzwyczaić.Większość dziewczyn zapierdziela a tylko co niektóre najzwyczajniej w świecie się opierd.....ale to chyba kwestia tego że trzeba wiedzieć komu dać d....,żeby się nie narobić a żeby nikt Cię z pracy nie wyrzucił(w sumie mowa tu o jednej konkretnej osobie ).Co do brygadzistów to większość z nich jest ogólnie wporządku.Ja byłam na nowej hali więc mogę się wypowiadać tylko o brygadzistach z którymi przyszło mi pracować .Wojtek brygadzista od dziewczyn stojących na bakach to naprawdę fantastyczny człowiek pełen spokoju,któremu zależy na pracownikach,poza tym jest jeszcze kilku spoko brygadzistów.Ale jest też prawdziwa szuja wśród brygadzistów mowa tutaj o Andrzeju- brygadziście od nożowników.To naprawdę temat woda ale tak w ogólnym skrócie to największa szuja w Allworksie.Cwaniak jakich mało gów....umie a rządzi się jak mało kto.Uważa się za najważniejszego.Poza tym babiarz jakich mało upatrzył sobie taką jedną ale chyba mu dała bo nic nie robiła a miała spokój (szkoda tylko jego żony).Jeśli mu podpadniesz to Cię gnoi i szuka haka jak się Ciebie pozbyć .A jak już znajdzie haka to idzie lizać tyłek naszej głownej koordynatorce Monice i na drugi dzień już nie pracujesz (a to niespodzianka!)a On śmieje Ci się w oczy.Co do ludzi pracujących na hali to ogólnie są w porządku,na wielu można polegać jeśli potrzebuje się pomocy.A teraz pozdrowienia dla niektórych czyli Asi i Łukasza,Renaty,Agnieszki która zmieniła pracę na inną Ewy i innych ludzi pracujących na Nowej hali z którymi pracowałam .
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-09-22 20:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przestrzegam wszystkich przed wyjazdem do wassenaar.warunki bytowe są urągające człowieczeństwu.Nie jedźcie tam nigdy proszę Was.Tam na miejscu podpisuję się całkiem inną umowę niż z agencją pracy.Nijaki Ben to ćpun a warunki pracy są tragiczne.Szkoda Waszych pieniędzy i stresu.
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2014-09-23 08:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich,
Pracuję na wasenarze 4 miesiąc. Czytając te opinie wydaje mi się ze albo pisze je konkurencja, albo pracuje w innej firmie. Tak, zaraz się odezwą ,,mądre'' osoby które stwierdzą że utrzymuje sie tam jedynie dlatego ze swiadcze dodatkowe usługi(widocznie oni jedynie to potrafią). Wyobrazcie sobie że jesli ktoś chce pracować i wie po co tam pojechał to nie ma przeszkód żeby pracował !!
Owszem, domki to nie sa hotele 5 gwiazdkowe, ale halo ,kto jadac do pracy , wiedzac ze zakwaterowanie to bungale spodziewa sie nie wiadomo czego?! Na domkach wszystko jest(przynajmniej nie trzeba brac talerzy itp ze soba). Jak ktoś dba o porządek to nie będzie narzekał....
Jeśli chodzi o robotę to teraz jest sporo godzin, więc się nie dziwie że nie którzy nie dają rady a później udają pokrzywdzonych i wypisują idiotyzmy na forum. Gdyby faktycznie było źle to nie pracowałoby tu tyle osób!Wynagrodzenie tez jest ok, nie ma wiekówek, a poza tym jest nie trzeba znac jezyka i miec doswiadczenia i tak jak pisałam wcześniej jest dużo godzin.
Co do wypowiedzi Pana Romana.... ja podpisywałam umowe na miejscu z zakładem pracy ( co wydaje mi sie normalne). Warunki byly takie same jak w tej co podpisywałam w pl.
Wracam tam z urlopu za tydzień i moge polecic .
zdjecie uzytkownika
marcelina - 2014-09-23 09:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOj brat u nich pracuje i sobie chwali a to jego pierwszy wyjazd za granicę.
zdjecie uzytkownika
Aniaaa - 2014-09-23 15:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam:)
Dzwonili do mnie i wybieram się do Oss w sobotę.Czytając niektóre opinie można się nieźle wystraszyc ale wole sama się przekonać jak tam jest:)
zdjecie uzytkownika
Aniaaa - 2014-09-23 15:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak by ktoś jechał tez w sobotę to piszcie:p anna.michalska-93@wp.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x