Uważajcie na ten zakład (usunięte przez administratora) umowa o pracę bez pokrycia nie zgłaszana do urzędów obowiązków tysiące za grosze godzin w tygodniu ponad 80 za 3500 brak badań książeczek zdrowia tragicznaatmosfera właściciele uważajcie na nich@
Przerabianie chleba z innego chleba? Czy któryś z pracowników to potwierdzi? Generalnie jak stoicie z recepturami, trzeba ścisłe trzymać się przepisów? Są standardowe? Interesuje mnie także wyposażenie w samego zakładu przy Częstochowskiej, bo właśnie wisi oferta dla pomocnika. Będzie można nauczyć się dobrych praktyk?
Niech mi Pan odpowie jak można sprzedawać chleb przerobiony ze starego chleba i tak (usunięte przez administratora) ludzi co kupię chleb to zakalec na zakalcu ,jest Pan zwykłym (usunięte przez administratora) a cena Pana chleba nie odpowiada jakości ,.Etykiety są ale najlepiej spożyć przed brak , Co z Pana za człowiek aby tak (usunięte przez administratora)
Ile ostatecznie zarobi tu piekarz i ilu ich obecnie pracuje? Było ogłoszenie kiedyś i pisali o stawce OD najniższej, więc w sumie na czym negocjacje sie kończą? jest tu jakiś dzien próbny żeby mieli podstawę do negocjacji? jak organizacyjnie praca tutaj wygląda?