GROMULSKI PIEKARNIA CUKIERNIA

Mińsk Mazowiecki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 103 ocen.

Opinie o GROMULSKI PIEKARNIA CUKIERNIA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GROMULSKI PIEKARNIA CUKIERNIA

Natalia

@Pomocnik dziękujemy za opinię na temat pracy w firmie GROMULSKI PIEKARNIA CUKIERNIA. Czy ktoś jeszcze podzieli się swoją opinią na temat pracy w firmie? A może ktoś był ostatnio na rozmowie i opowie czego można się spodziewać?

anonim

(usunięte przez administratora)

marta
@Pomocnik 07.08.2017 18:42
godziny pracy to zalezy jak ci ustalą, jako pomoc piekarza mam na 20 lub 22 do godziny 6 rano, jesli sie szybciej wyrobimy to...

trzeba miec ksiazeczke sanepidu?

marta
@Pomocnik 07.08.2017 18:42
godziny pracy to zalezy jak ci ustalą, jako pomoc piekarza mam na 20 lub 22 do godziny 6 rano, jesli sie szybciej wyrobimy to...

co sie robi jako pomoc piekarza i ile godzin odsypiacie w dzień, zeby sie nie wykonczyc?

.

Nie polecam pracy w tej firmie. Wieczny problem ze źle policzona wypłata.

Olka
@. 17.02.2017 21:59
Nie polecam pracy w tej firmie. Wieczny problem ze źle policzona wypłata.

Nie zgadzam się z tą opinią. Każda ekspedientka dostaje do sprawdzenia swoje wynagrodzenie i potwierdza podpisem zgodność policzonej wypłaty. Dopiero na tej podstawie jest robiona Lista płac. Jeżeli rzetelnie odbijałaś się w RCP i logowałaś w systemie, to na pewno z wypłatą wszystko jest OK. Pracuję w tej firmie 5 lat i nie zdarzyła mi się nigdy pomyłka.

Agnieszka

Piekarnia Gromulski Kotuń miła obsługa, konkurencyjne ceny, luksusowy sklep, zadbany czysty. Polecam wszystkim! Najlepsze pieczywo, lepsza jakos niz w Lewiatanie czy u Wąsowskiej. Przerozne ciastka jest w czym wybierac i sa stoliki takze mozna spokojnie usiasc zjesc i pogadac tylko kawy brak :)

Misia

Piekarnia na Sosnkowskiego same plusy! Przemiłe Panie, świetnie doradzają i zawsze bardzo uprzejmie podchodzą do klientów. Polecam

Xxx

Witam. Chcieliśmy pogratulować przemiłej ekspedientki w sklepie przy ul. Bora Komorowskiego. Robiliśmy dziś zakupy i polecone ciastka o ile dobrze pamiętam przez Panią Olgę były pyszne. Jeszcze raz bardzo dziękuję,miło robi się tam zakupy.

Xxx

Witam. Chcieliśmy pogratulować przemiłej ekspedientki w sklepie przy ul. Bora Komorowskiego. Robiliśmy dziś zakupy i polecone ciastka o ile dobrze pamiętam przez Panią Olgę były pyszne. Jeszcze raz bardzo dziękuję,miło robi się tam zakupy.

Dawn

W tym momencie Koordynator ds. Rozwoju Sieci Detalicznej Sklepów Firmowych jest potrzebny do Mińska.

ninia

Nie polecam pracy w tej firmie

anonim

(usunięte przez administratora)

jmg

Bystrych ludzi do pracy zawsze potrzeba, bez względu na porę roku. Na pewno są szanse na pracę. Trzeba tylko aplikować !

Pol

Super obsługa

Adek

Witam szanownego szefa pana Gromilskiego. Mam przyjemność pogratulować wyboru przemiłej ekspediętki,która dziś jest pierwszy dzień w pracy w mojej ulubionej piekarni przy Żeromskiego 66 i mnie obsługiwała. Razem z po.Anią tworzą bardzo zgrany,uśmiechnięty duet. Aż miło robić w takim towarzystwie zakupy. Pozdrawiam całą firmę i dziękuję ja i w imieniu klientów za cudowne i smaczne pieczywo.

Bibi
@Adek 12.03.2016 13:58
Witam szanownego szefa pana Gromilskiego. Mam przyjemność pogratulować wyboru przemiłej ekspediętki,która dziś jest pierwszy dz...

To co dzieje się na Żeromskiego66 to PORAŻKA,ktoś kto wybiera panie do pracy chyba nie ma pojęcia o rekrutacji,są nie miłe i obrażające,a wypiek to jeszcze gorsza porażka-kajzerki są pieczone,przeciśnięty,śmierdzą zapełniają i sfrermętowanymi drożdżami!!! NIE POLECAM

mm

Ja pracuję w tej firmie od 3 lat jako ekspediętka i powiem tak jest ciężko ale chociaż płaca to wynagradza. dla osób które chcą pracować i zarobić jak najbardziej polecam, tylko nie ukrywam praca jest ciężka ale za to jak się trafi na sklep gdzie jest zgrana ekipa i nie ma zawiści czas tam spędzony jest naprawdę miło. a jak jeszcze są mii klienci to z chęcią się przychodzi do pracy

Jbb

Witam i DZIĘKUJĘ JA jako klient i w imieniu stałym,że w sklepie firmowym Gromulski na Żeromskiego 66 w Wigilię przy tak dużej ilości klientów NIECIERPLIWYCH i nerwowych dziewczyny umiały opanować sytuację,a szczególnie p.Ania nad wszystkim czuwała z uśmiechem i stoickim spokojem jak zawsze godziła właśnie. Całej załodze sklepu i i super Piekarni Gromulski z b.dobrym pieczywkiem i ciastami życzę cudownego Nowego Roku i wielu klientów. Pozdrawiam stały klient J.bb

Jbb

Gdzie jest p.Ania,przemiła,uśmiechnięta ekspedient z Piekarni Gromulski Żeromskiego 66??? Co to za nową panią dali?? W imieniu klientów stałych proszę aby wróciła!! Pozdrawiam stały klient

Misio
@Klientka 20.06.2017 15:17
Wiem. Czy ktoś z firmy potrafi znaleźć i przeciął Panią Anię punktu przy Żeromskiego 66 i sprawić,aby wróciła tu do pracy bo be...

A komu tęskno tak za Panią Anią?jestem klientem tego sklepu od kiedy on istnieje i stwierdzam ja i okoliczni mieszkańcy osiedla,że od dawna nie było tak miłej i fachowej obsługi jak jest teraz:)a Pani Ania już dawno poszła w zapomnienie-przynajmniej moje,być może robi karierę u konkurencji:)wydaje mi się że Pana Gromulskiego stać na lepszą obsługę niż Pani Ania:) Drogie Panie tak trzymać,nie ma lepszej obsługi w całej stolicy!

...
@Misio 22.06.2017 22:08
A komu tęskno tak za Panią Anią?jestem klientem tego sklepu od kiedy on istnieje i stwierdzam ja i okoliczni mieszkańcy osiedla...

Tak niektórym klientom tęskno za uśmiechniętą P. Anią!!

ania

Na stronie jest informacja ze poszukują ekspedientek, nie wiem czy aktualna, jestem zainteresowana pracą w Warszawie.

anonim

(usunięte przez administratora)

JG

W chwili obecnej jest prowadzona rekrutacja na Kierownika detalu. Proszę przesłać aplikację na adres mailowy: biuro@piekarniagromulski.pl

Nina

Witam. Jestem stałą klientką Piekarni Żeromskiego 66 i mogę pochwalić,polecić bardzo gorąco wyroby i przemiłą obsługę,a szczególnie pani kierownik, która z tego co widzę to więcej godzin niż powinna poświęca pracy,jest zawsze uśmiechnięta mimo zmęczenia,pilnuje bardzo i wypiekanych i wykładanych produktów i obsługi.Bardzo polecam tą piekarnię.

zgredzik

Korzystając z innych placówek Gromulskiego należy wyróżnic placówke przy ul.Łukowskiej na Pradze Płd. Dziewczyny są sympatyczne i kompetentne. Nigdy nie zauważyłem aby były zgryzliwe czy nieprzyjemne. Ich kierowniczka ma zawsze uśmiech na twarzy dzięki czemu w placówce gości ciepła i przyjazna atmosfera. Produkty są smaczne i w rozsądnej cenie. Jeżeli jesteś w pobliżu zawsze wpadnij na swieżą kajzerkę czy inna bułeczke. Goraco polecam.......

juro

skoro już wszyscy pytają to ja też :) czy ktoś z was wie czy cenią cukierników z doświadczeniem? robię wyśmienite ciastka i torty ale niestety cukiernię gdzie pracuje obecnie zamykają z dniem 1 stycznia 2015, i już teraz postanowiłem się rozglądać za pracą, bo zdaje sobie sprawę że znalezienie jej nie będzie należało do najprostszych.

Arek

Ja tam mam praktyki i jest bardzo w porządku

ptyś

Irka, jeśli jesteś nadal zainteresowana, to możesz spróbować. Płacą dobrze, a teraz szukają cukiernika, więc jest okazja. Ja pracuję i nie narzekam.

Fifi

Ktoś aplikował ostatnio na taka ekspedientkę do piekarni Gromulskiego? Bo chyba znowu szukają, wysokie wymagania?

Zakara

Też jestem ciekaw ile płacą kierowcom. Jakby ktoś wiedział niech napisze ile dostają i czym jeżdżą. DZięki

miska
@Zakara 26.02.2014 23:02
Też jestem ciekaw ile płacą kierowcom. Jakby ktoś wiedział niech napisze ile dostają i czym jeżdżą. DZięki...

Przeciez jest napisane ze "informacje w biurze piekarni w tych godzinach. Czytanie ze zrozumieniem sie klania!

asia

Gromulski szuka Ekspedientek, mogliby doprecyzować, czy pisząc od pn. do pt. w godz. 9.00-11.00, mają na myśli czas pracy, czy godziny kontaktu.

maciej

a ile zarabia kierowca w takiej pracy? to pewnie jest jazda tylko rano??? na rozwożeniu? jakie są stawki?

KANDYDAT

NIE MA LUDZI? CHCĘ TAM IŚĆ DO PRACY JUŻ Z PÓŁ ROKU I NIE MA PRZYJĘĆ. KIEDY SŁYSZAŁEŚ, ŻE SĄ PRZYJĘCIA?

AB

Pracuję w tej firmie ponad 10 lat. Nie jestem masochistą. Szef jest w porządku. Lubi porządek i dyscyplinę co nie każdemu się podoba. Stąd pewnie te opinie o nim. nie słyszałem, żeby kogoś oszukał albo nie wypłacił kasy. To brednie. Wymaga, ale sam też ciężko tyra, więc zamiast wypisywać te bzdury lepiej weźcie się za robotę.

Zadowolony

Facet, skąd ty się urwałeś. Ponad 130 osób u niego pracuje i nie słyszałem. żeby ktoś narzekał. Nie rozumiem o jaki czas pracy ci chodzi? Za wszystko płaci i jeszcze daje wolne jak masz jakieś nadgodziny. Chyba go bardzo nie lubisz, co gościu? Pewnie nieźle podpadłeś, bo tylko wobec złodziei i oszustów bywa niemiły!

anonim

ja nie wiem skąd te złośliwe opinie ja pracowałam tam ponad trzy lata i bendę je wspominać bardzo dobrze szef oczywiście mniewa gorsze dni ale ludzie jak każdy z nas według mnie jest spoko lubię go a szefowa to dla mnie autorytet podziwiam ją za jej spokój kiedy trzeba pomóc bo nie ma ludzi a jest porażka np.na święta zawija rękawy i bierze się do roboty i nie zważa na to że może nie wypada w koncu JEST SZEFOWĄ wypłata jest zawsze na czas a premia jak nie zasłużyłeś to nie dostałeś no ludzie nic nigdzie za darmo nie dają.Powiem tak jak będe miała możliwość wspólpracy z tą firmą jeszcze raz nie zawacham się podjęcia tam pracy

Zostaw opinię o GROMULSKI PIEKARNIA CUKIERNIA - Mińsk Mazowiecki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GROMULSKI PIEKARNIA CUKIERNIA