brak logo

INSS-POL

Wrocław

Opinie o INSS-POL

anonim 2010-08-03 13:23:49
Nie tylko u was taka atmosfera.
1
XXX 2010-08-03 13:32:25
Nerwowo moze byc wszedzie.
Grunt to miec nerwy na wodzy.
polll 2011-02-11 17:26:15
nie polecam tej firmy.
Jarek 2012-11-20 21:59:29
Pracuje w firmie od niedawna jest bardzo psychiczna praca-nie polecam
Jarosław 2013-04-21 14:16:01
Witam nie polecam tej firmy,jestem pracownikiem na stanowisku szlifierz od dłuszego czasu czekam za pracą lecz firma INSS-POL nawet nie zadzwoni,jestem zawiedziony to nie firma lecz (usunięte przez administratora).
Jarosław M. 2013-05-07 21:39:29
Witam kolego odpowiem na twoje pytanie,ja pracuje na stanowisku szlifierz-monter sytuacja jest taka że psychiczne możesz nie wytrzymać tzn. stres w pracy,nie ma stałej pracy jak w przypadku moim że siedze w domu dłuższy czas a potem wyjeżdzam na tydzien może dwa i znowu czekam,druga sprawa pieniądze płaca jak płacą przelewy na kilka razy itd.jesli masz inna prace skorzystaj z niej a tu sie nie pchaj w ta dziure.
Jarosław.M 2013-06-30 20:18:05
Kolego umowy są różne,pracujesz na etacie lud działalność.Ja jestem obecnie w Holandii i mam umowe z inspolem bo taki jest wymóg po powrocie wracam na działalność.W moim przypadku jest to krótki okres 1 miesiąca a pozostali też są na etacie.Co do stawek są różne ja jako monter mam 12 euro.
Maro 2013-07-25 08:43:38
Witam, ja również nie polecam tej firmy, praca w ciągłym stresie a do tego niskie stawki, dlatego przeniosłem się do Apakoru w Brzegu Dolnym, znacznie lepiej płacą no i lepsza atmosfera w pracy.
tani 2013-08-10 23:39:29
praca w godz.nocnych jak najbardziej ceniona przez pracodawce insspol gdyz dodatkowo zarabia na twojej kazdej godz.ale jako pracownik dost.golo stawkie bys sie zaduzo niedorobil i byl jeszcze wdzieczny ze masz prace
1
Jarek M. 2013-09-25 22:08:32
Co do liczby pracowników ciężko odpowiedzieć jest duża rotacja i dużo wyjazdów ja obecnie jestem w Afryce.Tak czy owak jak dzwonisz dużo do biura to jedziesz na lepsze wyjazdy tak to działa.
5
anonimmmm 2014-02-03 21:25:05
tam ktos napisal 12 Euro ale nie dodal ze jest to stawka brutto... wiec szalu nie ma
mario 2014-03-12 22:59:08
człowieku,pośrednik na kontrakcie da ci min 14 netto,mieszkanie i w domu bedziesz co 4 tyg.Uczciwie cie rozliczy.Tu dostaniesz 12brutto,wieczne zastraszanie,praca świątek piątek,ciągle jakieś dodatkowe potrącenia,jesteś w domu co 8 tyg,wiecznie jakieś podwójne listy obecności,kierownictwo słabe,pijaki po wieczorówkach,dyrektor chce wiedzieć kiedy twoja babcia miała ostatnio okres,uwielbia ploty i sam sieje zament w firmie.Wiecej pracowników w biurze jak fizycznych,obiecanki cacanki,umowy dopiero po wykonanej pracy.Słaby social,kapusie,atmosfera jak w więzieniu,nie masz prawa iść na chorobowe i urlop.Firma zatrzymała sie w średniowieczu,zadnej kultury pracy,brygadziści po podstawówkach,oderwani od pługa,tak jak kierownictwo.Ogólnie który więcej donosi to ma ciut lepiej,na hotelach niski poziom,pijaństwo,smród,rozróby,po czterech w pokoju 2m kw.Dziadostwo nie firma.
2
pracownik 2014-06-08 09:43:30
Panie (usunięte przez administratora) jak to się mówi - jaka praca taka płacą!
1
LMA 2014-07-28 09:31:54
A co sie stało z kier panem markiem baiakiem? choroba czy stres???
1
Aga 2014-10-19 17:52:03
Pan (usunięte przez administratora) był najlepszym kierownikem w yej firmie - proszę dajcie mu spokój.
tig boj 2014-11-27 23:16:15
nie dość ze marne pieniądze to jeszcze karzą się wszystkim w biurze i warsztacie składać po 20 zeta na prezent dla prezesa składać - widział kto coś takiego???niektórzy to wstydu nie mają i jak tu nie dać. Szkoda że nikt na mnie się nie złoży
3
Płaca 2015-01-31 16:27:25
dobra pisaliście, że "marne pieniądze" ale czy takie pieniądze jakie są oferowane w inss polu możę zadowolą absolwenta prosto po studiach , to wtedy byłaby najlepsza informacja o tym czy warto zrobić coś takiego i pytać o zatrudnienie w tej firmie. chetnie poznam dokładne zarobki w inss polu . prosze
sołtys samsung glaxy 2015-02-03 22:15:03
Witam! jestem wykwalifikowanym pracownikiem w Firmie Inss-pol.Obecnie znajduję się na projekcie w Borculo. Chciałbym się podzielić pewnymi refleksjami związanymi z tym projektem i firmom.Zacznijmy od kierownictwa. Kierownik projektu Maciej Sz. osoba niekompetentna, wykształcenie zawodowe, brak kultury osobistej,brak komunikacji z załogą,żadnego pojęcia o wykonywanych pracach, kompletny brak zaangażowania w projekt,jedynym Hobby i konikiem kierownika jest upijanie się na umór. Można by o tym człowieku pisać bez końca,niestety o samych negatywnych jego stronach.
Kierownik number 2 Łukasz T.Po za faktem że w miare prawdziwie potrafi przetłumaczyć języki angielski na język polski w odróżnieniu od Macieja Sz. Na projekcie nie myśli o niczym innym jak przyłapać kogoś na papierosie,bądz w toalecie poza za przerwą.Priorytetem jego są ucieczki piątkowe z projektu i powroty na wtorek kolejnego tygodnia gdyż jak twierdzi, musiał spotkać się z rodziną. Gdzie zwykły pracownik nie ma takiego prawa.
Prezes Firmy Inss-pol proponuje wspaniałomyślnie zjazdy z projektów zagranicznych co 8 tygodni na 3 dni. Dodatkowo proponuje wynagrodzenie za 1godz. roboczą 13 (euro) brutto, co daje około 10 (euro) netto.Firma działa na zasadzie pośrednika pracy, gdzie otrzymuje za 1 godz. pracy minimum 60 (euro). Wymagania i restrykcje porównywalne są do pracy w instytucie badań jądrowych, ciągłe zastraszania i wymuszania, nieustanne zmiany ustaleń miedzy pracownikami na niekorzyść pracownika. Jest to firma która ma wygórowane oczekiwania, najniższe płace i minimalny wkład na podnoszenie kwalifikacji i szkolenia pracowników.Opinia jest prawdziwa. NIE POLECAM TEJ FIRMY
4
Bez_sciemy 2015-02-09 16:38:42
Firma nie dostaje 60 EUR/rg spawacza. NIE ma takich stawek w EU na instalacjach, o których piszesz. Gdyby tak miało być to zatrudnili by spawaczy lokalnych (przy takich stawkach co drugi zachodnioeuropejczyk byłby spawaczem). Ogarnij się człowieku :D
Reszta jest bardzo prawdopodobna ;-) Trafne spostrzeżenia, p-kt dla ciebie :D
2
znam Cię 2015-02-10 19:07:15
Drogi samsungu galaxy, wiem kim jesteś, życze Ci powodzenia w nowej pracy, Potrafisz obsmarowac innych, ale spójrz najpierw na siebie, świety to Ty też nie jesteś
Serdecznie Cię Pozdrawiam
Jarek 2015-02-11 21:07:16
Zgadzam się jak najbardziej z Samsungiem , pisze o tym jak naprawde wyglada praca w Borculo , a kierownik M. niech się zajmnie tym co trzeba a nie werbowaniem ludzi do pićia w wekend.
2
masa 2015-02-15 21:18:10
Zgadzam się z bez sciemą . Stawki 60 euro płaci się kierownikom i to niemieckim albo holenderskim. Stawki polskich firm to pułap 23-26 euro za godz. Z tej perspektywy wypłaty po 12 - 13 euro brutto zwłaszcza jeśli się doda zakwaterowanie i niestety biurokracje wynikająca z legalności pracy. Nie pracuje akurat w insspol ale realia są podobne wszędzie. Stawka 12-13 to stawka przeciętna ale jak kto jest dobry to i wyciągnie 16-17 euro. Ale do tego trzeba mieć umiejętności i wiedze a nie tylko skończony kurs i parę godzin spawania praktycznego. Wykonuj 60-70 spoin DN 80 dziennie, znaj izometryki, bądź samodzielny i mów w jakimkolwiek języku to dostaniesz 16-17 a może i więcej. Jeśli jednak tego nie potrafisz a tylko umiesz gadać i narzekać to ciesz się swoimi 12 euro brutto bo w Polsce nikt ci takich pieniędzy nie da.
1
spawacze 2015-02-18 15:47:43
Nie do konca wszyscy macie racje. Jak to mówią wszędzie dobze gdzie nas niema.
Pracujemy w insspol-u dłuższy czas ,praca w porządku ,kierownictwo tez jak najbardziej. A odnośnie pracy pracować trzeba wszędzie raczej za leżenie nie placa,a jesli chodzi o pana który uwaza ze 13,5 euro to malo, to znaczy ze na więcej nie zasługuje. Wszędzie pracują ludzie jest lepiej i gorzej ale ogólnie kazdy wie co kto potrafi i zazwyczaj nieroby wypisują głupoty.
prawdziwy sołtys 2015-02-23 15:25:18
Witam.

Kimkolwiek jesteś, opinia wystawiona powyżej przez(sołtys samsung glaxy - 2015-02-03 22:15:03) nie jest napisana przez zemnie ponieważ o tej wypowiedzi poinformowano mnie dziś telefonicznie. Jak piesze (sołtys samsung glaxy) zacytuję "Obecnie znajduję się na projekcie w Borculo"
Pomyślmy, ja zjechałem z Borculo 30.11.2014 a wpis został napisany 03.02.2015 gdzie dana osoba jest na wyjeździe.

Wiem co zrobiłem i napisałem jaką głupotę popełniłem i nic mnie nie tłumaczy,teraz każdego dnia meczy mnie poczucie winy, to że nie mogę spojrzeć ludziom w oczy,nie potrafię sobie z tym poradzić.To był błąd za który teraz żałuję, popełniony został po namowie przez drugą osobę,teraz zastanowię się 10 razy zanim coś zrobię lub powiem.

Bardzo pragnę przeprosić wszystkie osoby które zostały zranione bądź skrzywdzone jakimi kolwiek moimi wypowiedziami.

Jeszcze raz bardzo przepraszam
1
Jarek 2015-03-06 21:44:15
Witam ;

Czu ktos wie co sie dzieje na budowie w Monachium bo wlasnie mam tam jechac
1
ENstaal 2015-07-06 12:31:48
Firma z ENstaal z Warszawy zatrudni spawaczy TIG z doświadczeniem, praca za granicą. 536 333 423
też Ciebie znam 2015-07-06 15:28:45
To jest tak, jak tu piszą ! Jak lubisz się uchlać do nieprzytomnego- to dobry adres! Przyjmuj się do „I-P”! Można chrzanić robotę i cuda w pracy wyrabiać! Jak stawiasz flachy i chlejesz z kim trzeba, to jesteś najlepszym pracownikiem i krzywdy nie dadzą ci zrobić?
Narcyz 2015-07-06 18:50:10
Poprzedni wpis jest konkretny i rzeczowy ze firma z Warszawy zatrudni spawaczy a P.Norbert były pracownik Inss-polu będzie się bogacił , najpierw P.Narcyz trzeba mieć coś w głowie a nie nas pracowników zapraszać do pracy.
nie wazne 2015-07-19 20:21:36
może jaka opina na temat nowego kierownika warsztatu?
kolega 2015-09-05 14:05:00
witam bylem na bodowie w borculo i tak jak piszecie o swojej opini od kierownikuw dowiedzialem sie od pana derektora czemu ja o swoich opiniach dowiaduje sie ostatni boja powiedziec sie w oczy a pisza takie bzdury ze żygać sie chce np. zjechal bo za duzo paliw ,bo czesto chodzil do toalety itp. nic nie zwiazane z praca
INSTAALMAX Sp.z o.o. 2015-10-07 16:16:32
INSTAALMAX Sp.z o.o. zatrudni spawaczy TIG kom.535 333 401
ługibugi 2015-10-13 07:38:54
...co możesz powiedzieć o p.Norbercie żelaznowskim - opinie
1
s.p.a.w. 2015-10-13 15:52:11
A robie u P. Norberta i nie ma tragedii stawki nie są rewelacyjne ale są premie i robota jest, kasa na czas. Tylko kierownik Pan K. to karierowicz i donosi o wszystkim. I zapiepsza się po 12 godz czasem 7 dni w tygodniu.
ługibugi 2015-10-13 16:40:05
A co to za kierownik , jaka jest organizacja pracy i atmosfera , czy jest czym tą prace wykonywać .
1
jakiś 2015-10-14 19:04:11
ogólnie dziadostwo i syf
1
jakapłacatakapraca 2015-10-14 19:55:20
patologia kierownicza... jeśli coś potrafisz to lepiej rozglądnąć się za normalnymi firmami. pozdro dla karierowiczów-pseudo kierowników!
2
ecgu 2015-12-06 14:34:19
Kierownicy robią co chca niczego nie pilnują mój kolega miał wypadek w tej firmie i ledwo wyszedł z tego a całą firma miała to glemboko
1
erere 2015-12-07 19:14:01
Chłopaka przygniudl wózek widłowy bo tak tam pilnuje kierownictwo
dyludylu 2015-12-13 21:11:43
Panie Norbercie proszę sobie nie robić reklamy,wiadoma sprawa że Pan to sam osobiście pisze , zawsze Pan miał nasrane w głowie i będzie tak Pan miał .
2
jajajaja 2015-12-14 20:28:37
hahah....no Norbercik tak nasrane w czajniku dno i kupa mułu ten Instaalmax sp.z o.o. , czy enstaal , nie polecam i omijajcie daleko i nie dajcie sie nabierać , na cwaniackie historie i jakieś zapewnienia , na początku super , a pożniej wymyślania , obciążąnia i nie wypłacanie !
1
Prawda 2016-07-28 20:41:34
Złodzieje i oszuści. A współpracownicy są beznadziejni będę drugiego podpieprza, co chwilę ktoś przychodzi i odchodzi masakra nie firma
2
stefcio 2016-08-30 12:14:25
To jest parodia nie firma.Na bazie główne skrzypce odgrywa pan Cz... wraz ze swoją ekipą,który nie dość że nie zarabia źle to jeszcze kroi chłopaków za zlecenia i bezczelnie żąda profitów za dane zlecenia.Lizusostwo to jest jedyna droga do "sukcesu". Szacunek w tej firmie do pracowników nie istnieje.Nie polecam tej firmy.Dużo lepsze warunki znajdziecie w innych firmach.
3
Daro 2016-10-06 18:41:41
Polecam Inox Instal z Brzeska pracuje tam Cztery lata
veine 2016-10-13 23:05:37
Cześć. Aktualnie poszukuję zatrudnienia w zawodzie i zastanawiam się czy firma w najbliższym czasie będzie prowadzić jakąś rekrutację, wiecie może? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że pewnie warunki finansowe czy socjalne odpowiadają każdemu. Dzięki
Zostaw swoją opinię o INSS-POL - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INSS-POL