Opinie o Asket w Poznań

1.5/5
Na podstawie 26 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Asket. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Asket o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja maszyn specjalnego przeznaczenia

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Asket w Poznań

Mieciu Nowy wpis

Szukam dobrej atmosfery i jak widzę teksty typu przykra firma to czerwona lampka jednak sie zapala. Do teraz tak samo można o nich napisać czy może sie pozmieniało na plus?

Alina Nowy wpis

Bardzo przykra firma. Ludzie? Nie żal mi ich. Jak można za takie pieniądze wysłuchiwać tych bzdur i udawać że ich to interesuje. Kłamliwe uśmiechy, klaskanie na wszystko co samozwańczy pan i władca słomy powie. Życie ma się jedno :) Nie pozdrawiam.

Artur Nowy wpis

Na rozmowie jedynie wychwalanie jaki to pan dyrektorek nie jest. Słabe. Podziękuje.

Byly pracownik

Firma asket i akpia to jeeno i to samo ten sam wlasciciel (usunięte przez administratora) i tu i tu niech ktos wreszcie zrobi porzadek z tym powalonym pracodawna mobing brak dobrze wyszkolonej kadry dowodzacej ludzmi same wyksztalciuchy bez zadnej wiedzy i umiejetnosci mysla ze atudja im cos dadza a tak naprawde nic nie potrafia i sie na niczym nie znaja.

był Nowy wpis
@Byly pracownik

taki jarosław. Co chwile coś potrzebował, gadał i chciał, pouczał na wzór swojego pana - dyrektorka. reszta fakt nie lepsza, jakiś student, pracownice głupie teksty waliły, żeby swojemu panu nie podpaść.

Z ilu etapów składa się proces rekrutacji w firmie Asket? Czy rozmowa kwalifikacyjna przebiega w pozytywnej atmosferze? Pracodawca umożliwia pracę w trybie zdalnym? Podziel się swoimi wrażeniami ze spotkania z rekruterem.
dyrektorek

"dyrektor" ( z małej, za brak szacunku ) nawet na rozmowe przyszedł brudny od słomy, wieśniak. Kadra naiwna, nawet w piecu paliła tym światowym produktem, a jak zapomnieli napalić to kurtka zimowa nie dawała rady. Śmiech, żenada, płacz, rozpacz i więcej synonimów. Nie pozdrawiam, nie polecam.

biosraser i tosraser
@dyrektorek

Ten stary rep niech zrobi sobie ze słomy mydło z tych światowych biosraserów i tosraserówi i używa, leci od jego brody i nie tylko . Oblech. Niech się naciera tym brykietem (usunięte przez administratora) zwykły.

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Asket?

@Pytanie

Na żadne, a ciuchy po starych pracownikach.

Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie Asket?

Życzliwy
@Pytanie

Produkcja 6-14, biuro 7-15 (ew. 6.45-14.45).

Czy rozmowa rekrutacyjna w Asket odbywa się również w języku angielskim?

Gość
@Pytanie

To zależy od tego, na jakie stanowisko aplikujesz. Jeśli np. w ogłoszeniu o pracę wymagana jest znajomość języka angielskiego, na pewno zostanie zweryfikowana, zarówno w rozmowie, jak i na piśmie.

Błażej

PRL. Stanowcze nie uciekać

Jarosław

Pewni jesteście, że firma nie zasługuje na pozytywne opinie?

Janusz
@Jarosław

Oczywiście, ze nie. Ile razy można to powtarzać? Żenada ..

Radek

@wybraniec losu Mam wrażenie, że zabrakło ci w ogóle chęci do pracy. Żałuj bo firma jest spoko!

wybraniec losu

serdecznie NIE polecam pracy w Asked. Nawet na rozmowie kwalifikacyjnej (do pracy w biurze) zimno - a to już daje do myślenia. Biurowiec pamięta głęboki PRL, parking chyba czasy wojenne.... Zimno, głucho, ciemno, ogólnie syfiaście.

los
@wybraniec losu

heh widać że na rekrutacji i negatywnej odpowiedzi się skończyło, skoro nawet nazwy firmy nie umiesz poprawnie przytoczyć :D

dyrektor

Nawet z biura chodzą brudni od tej słomy. Trzeba palić w piecu tym badziewiem. Ponizenie. Współczuję.

Jacek
@dyrektor

Z czego? Nie nazywaj tego biurem hahahha

Brykiet cie nie ogrzeje

Lubiącym zimno gorąco polecam!

Czarek

Co taka cisza, mało osób się wypowiada, napiszcie, czy przyjmują do pracy? Jakie dają umowy?

Żenada

Myśle, że chodzi o januszostwo pracodawcy. Stara sie jak najmniej wydawać na ogrzewanie. Jeśli ktoś lubi pracować w czapce i kurtkę to również gorąco polecam!

Barnaba

Zastanawiam się dlaczego przestaliście pisać? Szkoda

Padliniarz
@Barnaba

Myśle, że ludzie przestali pisać gdyż wszystko zostało już napisane. Po co się powtarzać? Dno..

Jan

Jeśli odpowiada Ci praca w słomie, zimą w zimnie jeśli sobie nie napalisz w piecu, słuchania dyrektorka jaki jest cudowny to praca dla Ciebie :)

Żenada. Omijać ..

raf

naRZekam krych :) proponuję słownik języka polskiego :)

raf

nie polecam!

krych

ja tam nie nazekam. warunki jak na moje ok a pracuje nie od dzisiaj

Zostaw merytoryczną opinię o Asket - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Asket?

Zobacz opinie na temat firmy Asket tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)