04.09.2018 08:00
Jesteś aktualnym pracownikiem? Daj nam koniecznie znać jak wygląda teraz praca w firmie Edbak Sp. z o.o. w miejscowości Piotrowice. Napiszcie jak wygląda obecna sytuacja i atmosfera.
06.06.2023 19:33
Zarobki najniższe w Polsce. Zbliżone do najniższej krajowej. BHP na poziomie sprzed 20 lat. Reszta ujdzie
23.06.2023 21:23
Zarobki pracownika fizycznego (spawacz /szlifierz/ operator ) między 2900 a 3900 netto. Inżynier 5000. Zero premii, nadgodziny rzadkość a w dodatku wypłacane kwartalnie. Jak coś potrafisz to szukaj gdzie indziej
k
03.02.2022 19:01
Jakie zarobki dla samodzielnego programisty/operatora?
Ciekawy
30.04.2021 19:05
W ostatnim czasie sporo negatywnych opinii o tej firmie słyszałem, coś musi być na rzeczy. Śledziłem tutaj opinie, i dużo z nich wyparowało.(usunięte przez administratora) Szkoda, kiedyś to była duma okolicy. Teraz raczej wstyd.
Magnetic
12.06.2021 10:38
Pracuje w Firmie już kilka lat. Jak większość organizacji boryka się ona z różnymi - mniej lub bardziej od niej zależnymi - przejściowymi trudnościami, które są szybko dostrzegane i rozwiązywane. Każde rozwiązanie wymaga jednak czasu, zaangażowania załogi, sumiennej pracy i konsekwencji w realizacji nowych, nie raz dodatkowych zadań. Na tym polega rozwój. Być może powoduje to niezadowolenie części załogi - zwłaszcza tych osób, którym nie specjalnie zależy na kulturze pracy, dobrej atmosferze a przede wszystkim sytuacji Firmy.
Zastanawiam się dlaczego kreujesz negatywne opinie o Firmie skoro nie jesteś jej pracownikiem, a co za tym idzie kompletnie nie wiesz jak ona funkcjonuje. Pamiętaj o tym, że Firma to nie tylko maszyny ale przede wszystkim ludzie. Następnym razem Panie @Ciekawy Kandydacie, przed umieszczeniem wpisu zastanów się czy nie robisz krzywdy tym wszystkim, którzy są dumni z tego co robią i gdzie pracują. Wstydzić to się powinieneś TY - a nie jak to napisałeś OKOLICA - za powtarzanie zasłyszanych gdzieś i od kogoś opinii.
A ja nie polecam pracy w Edbaku, marne pieniądze, zero perspektyw rozwoju i zero optymalizacji produkcji.
Piotr
15.03.2021 11:11
Każda firma ma swoją politykę i sposób na utrzymanie się na rynku. Nie każda decyzja zarządu czy też kierownictwa musi być trafna i nie musi prowadzić do sukcesu. Tak jak człowiek na produkcji tak i ludzie w biurze nie są nie omylni.
Pracuję w tej firmie przeszło 3 lata. Kilka firm zwiedziłem przed Edbakiem i w dalszym ciągu uważam że jest to miejsce godne polecenia dla ludzi którzy wiedzą po co do pracy przychodzą. Owszem, jest wiele kwestii organizacyjnych do poprawienia, zarządzanie również leży, ale to w jaki sposób firma na przestrzeni 10 lat się rozrosła budzi podziw.
Trawa zawsze wyda sie być bardziej zielona u sąsiada za płotem.
Zostaw merytoryczną opinię o Edbak Sp. z o.o.