Edbak

• Wilkowice
  • Trzebiny
  • Radosław

3. Opinie o pracodawcach Strzyżewice
  5. Opinie o Edbak Sp. z o.o.

Opinie o Edbak Strzyżewice

Kontakt - Edbak Sp. z o.o.

Piotrowice 186 23-107 Strzyżewice

Branża główna: Maszyny i urządzenia

Nie przegap nowości o Edbak Sp. z o.o.!

komar

02.08.2026 23:16

Nie polecam tam pracować. Wyzysk jak w każdej firmie jeśli się nie jest ziomkiem wyżej postawionych kolegów. 0 perspektyw. ,, Rodzina atmosfera '' Wiesz co to oznacza? To oznacza 0 rozwoju dla Cb bo w kolejce na rozwój są tylko te osoby z rodziny które tam pracują, żeby gdziekolwiek awansować musisz czekać tak od 10 lat by pójść wyżej mimo, że będą Ci mówić, ,, spoko '' nie ma sprawy, załatwimy to za jakiś czas '' Zarobki najniższa krajowa (usunięte przez administratora) Wychyl sie poza szereg z umiejętnościami to od razu Ci dowalą jeszcze więcej i będziesz robił za 2 lub nawet 3 osoby. (usunięte przez administratora) Nie pozdrawiam i odradzam pracy tam ja jeszcze muszę sie przemęczyć by odejść(usunięte przez administratora)
    Ciekawy

30.04.2021 19:05

W ostatnim czasie sporo negatywnych opinii o tej firmie słyszałem, coś musi być na rzeczy. Śledziłem tutaj opinie, i dużo z nich wyparowało.(usunięte przez administratora) Szkoda, kiedyś to była duma okolicy. Teraz raczej wstyd.
    Magnetic

12.06.2021 10:38

Pracuje w Firmie już kilka lat. Jak większość organizacji boryka się ona z różnymi - mniej lub bardziej od niej zależnymi - przejściowymi trudnościami, które są szybko dostrzegane i rozwiązywane. Każde rozwiązanie wymaga jednak czasu, zaangażowania załogi, sumiennej pracy i konsekwencji w realizacji nowych, nie raz dodatkowych zadań. Na tym polega rozwój. Być może powoduje to niezadowolenie części załogi - zwłaszcza tych osób, którym nie specjalnie zależy na kulturze pracy, dobrej atmosferze a przede wszystkim sytuacji Firmy. Zastanawiam się dlaczego kreujesz negatywne opinie o Firmie skoro nie jesteś jej pracownikiem, a co za tym idzie kompletnie nie wiesz jak ona funkcjonuje. Pamiętaj o tym, że Firma to nie tylko maszyny ale przede wszystkim ludzie. Następnym razem Panie @Ciekawy Kandydacie, przed umieszczeniem wpisu zastanów się czy nie robisz krzywdy tym wszystkim, którzy są dumni z tego co robią i gdzie pracują. Wstydzić to się powinieneś TY - a nie jak to napisałeś OKOLICA - za powtarzanie zasłyszanych gdzieś i od kogoś opinii.

mleko

28.07.2026 16:52

racja zgadzam się z Ciekawy! dobrze napisane

04.09.2018 08:00

Asystent AI

Jesteś aktualnym pracownikiem? Daj nam koniecznie znać jak wygląda teraz praca w firmie Edbak Sp. z o.o. w miejscowości Piotrowice. Napiszcie jak wygląda obecna sytuacja i atmosfera.

06.06.2023 19:33

Zarobki najniższe w Polsce. Zbliżone do najniższej krajowej. BHP na poziomie sprzed 20 lat. Reszta ujdzie

23.06.2023 21:23

Zarobki pracownika fizycznego (spawacz /szlifierz/ operator ) między 2900 a 3900 netto. Inżynier 5000. Zero premii, nadgodziny rzadkość a w dodatku wypłacane kwartalnie. Jak coś potrafisz to szukaj gdzie indziej

Oferty pracy - Edbak Sp. z o.o.

Inżynier Sprzedaży / Export Sales Specialist - Specjalista ds. Rozwoju Biznesu (Obróbka Metali) (K/M)

Edbak Sp. z o.o.

Piotrowice

k

03.02.2022 19:01

Jakie zarobki dla samodzielnego programisty/operatora?
    Marian

15.03.2021 14:09

A ja nie polecam pracy w Edbaku, marne pieniądze, zero perspektyw rozwoju i zero optymalizacji produkcji.
    Piotr

15.03.2021 11:11

Każda firma ma swoją politykę i sposób na utrzymanie się na rynku. Nie każda decyzja zarządu czy też kierownictwa musi być trafna i nie musi prowadzić do sukcesu. Tak jak człowiek na produkcji tak i ludzie w biurze nie są nie omylni. Pracuję w tej firmie przeszło 3 lata. Kilka firm zwiedziłem przed Edbakiem i w dalszym ciągu uważam że jest to miejsce godne polecenia dla ludzi którzy wiedzą po co do pracy przychodzą. Owszem, jest wiele kwestii organizacyjnych do poprawienia, zarządzanie również leży, ale to w jaki sposób firma na przestrzeni 10 lat się rozrosła budzi podziw. Trawa zawsze wyda sie być bardziej zielona u sąsiada za płotem.

Zostaw merytoryczną opinię o Edbak Sp. z o.o.