jakoś ze cztery lata temu ktoś pisał tu o tym, że chyba nie płacono mu za nadgodziny i miało być coraz gorzej, ale w jakim kontekście? I z czego same te nadgodziny wtedy mogły wynikać? Czy teraz poziom zatrudnienia jest wystarczający? Jakie są rotacje, raczej od lat te same osoby obsługują?
Jakość po przejęciu przez syna wyraźnie spadła. A szkoda. Już mnie tam nie zobaczą.
Wymagana jest książeczka sanepidowska?
szynka niedowedzona ,metka ciemna nie da sie smarowac w parowkach jakies grudki, krakowska sucha -tlusta same chrzastki,pomijam (usunięte przez administratora) na wadze.stara wedzarnia to byla klasa ,ta nowa chyba upadnie jakosc-0.maly sloiczek zylcu 12zlotych.ludzie im sie w glowach poprzewracalo.
Tak zgadza się wędliny wagowo dużo drożej wychodzą niż np w domieniku
Będąc w sobotę w sklepije za małego kurczaka zapłaciłam 47 zł.tyle było na paragonie nie mam pojęcia czy to świadome czy błąd wagi dlaczego klienci nie mogą widzieć wagi ponieważ wyświetlacz wagi widzi sprzedający w domieniku można zobaczyć wagę co z tego ze przyjechałam do domu i zdążyłam kurczaka i waga była 1,45 kg śmieszne nie będę więcej robiła w tym.miescu zakupów
Tak też spotkałam się z tym że ta pani w krótkich włosach (usunięte przez administratora) wędliny nie mają tej wagi co na paragonów moje pytanie czy ta pani myśli ze ludzie nie mają wagi w domach . Proszę właściciela aby zwrucil na to szczególna uwagę .
Ogólnie to jakaś żenada ta starsza pani potrafi oszukiwać na żywca jak nie oszuka na wadze to za dużo za towar na liczy wędliny znacznie się pogorszyła
Hej, czy w firmie Wytwórnia Wędlin Sobolski Sp. z o.o. płacą za nadgodziny?