brak logo

Kummer Wytwórnia Wędlin Władysław Kummer

Rumia

Opinie o Kummer Wytwórnia Wędlin Władysław Kummer

EHTE 2015-10-10 19:24:46
I to jesst cala prawda
Maria 2015-11-06 19:55:16
Pani Polu po pierwsze proszę przeczytać tekst powyżej dobrze ,jeżeli jest pani osobą inteligentną i rozumie co czyta .A po drugie nie 6 min tylko 9 . Z poważnie Maria.
1
klientka 2015-11-26 14:45:12
Nowy Port od dawna powinien zostac rozwiazany (ekipa do wymiany) poczawszy od kierowniczki i jej corki. Kiedys byly tam mile i uprzejme ekspedientki. Od trzech lat jest coraz gorzej. A na te dwie królowe patrzec sie nie da. Az dziwne ze obie tak dlugo tam pracuja. Cos tu smierdzi panie Kummer... Ukladziki?
1
Julita Nowy Port 2015-11-28 06:05:51
Ja jestem ciekawa która to pisze ,pewnie ta co została wywalona za kradzieże .Miej odwagę i podpisz się imieniem ..to co piszesz to wcale nie prawda oczerniać to każdy morze oczywiście z ZAZDROŚCI .
Ja 2015-12-05 23:43:20
Najgorszy pracodawca! STRZEŚCIE się od pracy u niego!!!! Pan Władysław dbał o swoich pracowników ale jego syn od kiedy przejoł firmę jest tam totalny rozpierdol!Na wytwórni robia co chcą i nikt tego nie kontroluje a na sklepach eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh długo by pisać !!!!!!!!!! Wędliny po terminach,mieso zamrażane i odmrażane ale sprzedawane jako bardzo,bardzo świeże!
1234 2015-12-10 13:50:43
O co chodzi panie Adamie! Wszystkie wiekszw sklepy jak Gzzela Biedronka Nowak czy Lidl.Wszyscy dostali paczki na święta dla dzieci .bony po minimum 300zł a my nawet dobrego Słowa nieuslyszelismy od pana .pragniemy przypomnieć że bez pracowników nie miał by pan tego co ma .Wstyd Wstyd P. Adamie .
2
klient 2015-12-15 20:58:47
Panie Adamie jak poprzednicy wspominają!!!!!!! czas ochłonąć po zachłyśnięciu się przejęcia stanowiska,
Odpowiadając na nurtujące pytanie : czego się oczekuje od swojego pracodawcy ????
oto odpowiedź : SZACUNKU, WDZIĘCZNOŚCI I ZADOWOLENIA Z NALEŻYTEJ DOBRZE WYKONANEJ PRACY, BO TO DZIĘKI PRACOWNIKOM MA SIĘ TO CO SIĘ MA. A I W DOWÓD WDZIĘCZNOŚCI ŁADNIE PODKREŚLAM Ł A D N I E BYŁO BY TO TEMU PRACOWNIKOWI OKAZAĆ. nadchodzą święta i firma Kummer nie wykazała się najmniejszą inicjatywą by tą wdzięczność temu pracownikowi okazać. najmniejszy podarunek czy choć by czekolady dla dzieci. Za czasów Pana Władka było lepiej bo liczył się ze swoimi pracownikami i był większy szacunek w oby dwie strony. teraz to tylko kasa kasa kasa..... a wędliny i mięso mają wiele do życzenia. Niech Pan Panie Adamie weźmie się w garść i życzę więcej życzliwości w nadchodzącym roku
1
Kolejny człowiek 2015-12-17 04:58:48
Ludzie zrozumcie, że P. Adam ma na to wszystko wy.... Taka jest prawda i nikt nam nie powie(nam pracownikom firmy, może już nie firmy a zarabiania kasy dla szefów). P. Adam jest chamem i wielkim ale to wielkim chciwcem, życzę mu aby Władek przejzal na oczy i zdegradowal go albo nawet wyrzucił z tej firmy, niech sam pracuje na siebie.
Ps.Nasze dziewczyny liczyły chociaż na lekki zastrzyk gotówki bo na święta jest to bardzo potrzebne, czy to nawet bon do wykorzystania w naszym sklepie.
Nie pozdrawiam.
Kolejny czlowiek 2 2015-12-17 22:16:56
Się zaczną ludzie zwalniać sam stanie za ladą , ciekawe jak wtedy będzie gadał.Zakłady mięsne Kummer na dzień dzisiejszy są najgorszym zakładem co do jakości towaròw a co najważniejsze do sposobu w jaki podchodzi do pracownikòw ( najgorzej mają ekspedientki) kazdy kto słyszy jaki prezent dostały od szefa na święta to stwierdzenie jest zawsze to samo......... w s t y d !!!!!
1
sprzedawca 2015-12-18 22:48:41
Pracuje u Kummera już kilka lat,jeszcze za p. Władka, ostry szef, ale o pracowników dbał.Były wczasy pod gruszą, dofinansowanie do wakacjii dla dzieci, bony świąteczne, paczki dla dzieci.Szef pamiętał o DNIU Kobiet.Od kilku lat , syn p.Adam wprowadził inną politykę.Nie ma funduszu socjalnego, a w tym roku nawet życzeń świątecznych.....Cóż praca nie jest łatwa, ranne wstawanie, rozładunek towaru, nie dogrzane sklepy, które są stare i brzydkie nie pomagają nam przyciągnąć klienta, pomimo tego , że towar jest dobry.Dużo zalezy od pracowników, ale pracownik nie doceniany,nie chwalony, nie dostający pomocy z firmy zaczyna popadac w marazm.Jestem wieloletnim handlowcem, lubię pracę z ludżmi, ale nie tylko wymagam szacunku od Klienta i do Klienta, ale także od Mojego Szefa.Byłam dumna , że pracuję u pracodawcy POLSKIEGO, od wielu lat na Trójmiejskim rynku. Teraz zastanawiam się , czy choć czasami myśli PAN o NAS , Pracownikach.
1
pracownik 2015-12-19 13:24:36
Zgadzam się z całą resztą wpisów ....ale najbardzie bolą mnie zawiedzione dziewczyny które czekały na "MIKOLAJA"OD p.Adama żeby swoim pociecha kupić coś do tego buta ...bo z wyplaty malo co tego 6 .12 zostaje a maż dopiro 10.12 ..... ale szkoda mi pana i pomimo wszystko Życzę wszystkiego najlepszego i radości w tak pięknym dniu p.Adamie;)
Mama 2015-12-19 20:28:18
Jestem matką ktòra samotnie wychowuje 3 dzieci. Pracownikiem firmy jestem już dluugi czas. Zero zwolnień zero wolnego ( nie licząc obowiązkowych urlopòw) prace do tej pory wykonuję z całego serca i z pełnym oddaniem tak bym była sama z siebie zadowolona jak i moj szef. Grudniowa pomoc finansowa była ogromną pomocá przy tak dużych wydatkach . Mogłam godziwie wyprawić święta i dzieci dostały upominek. Przy zarobkach 1400 nie mam możliwości zapewnienia podstawowych przyjemnosci z przyjsciem mikołaja. Jest mi okropnie przykro i wyć mi się chce do nieba jak muszę dziecku odmawiać bo ktoś te pieniądze co mi się należą ktoś bierze do swojej kieszeni. Życzę Panie Adamie Panu by choć na jeden dzień zamienił się Pan z nami Pracownikami i skosztował naszej codziennosci i byciab zwykłą ekspedientką
5
Gość 2015-12-19 21:02:39
Zaś pracodawca zarabia kosztem pracownika i twierdzi że jest kryzys bzdura kryzys mają pracownicy ale nie oni
2
zocha 2015-12-20 20:09:35
WESOLYCH SWIAT -ZYCZYMY REFLEKSJI PRZY WIGILIJNYM STOLE
2
emu 2015-12-29 22:30:12
Jestem za,nich pan wielki szef stanie za ladą chociaż na jeden dzień i wtedy zobaczy jaki to ciężki niewdzięczny kawałek chleba
człowiek ktoś 2015-12-31 05:45:49
Ula, u Kummera napewno do2tys. Nie zarobisz pomylilas firmy
3
phyb 2016-01-10 16:56:10
Kiedy wkoncu firma zlikwiduje w Nowym Porcie Mamuske z coreczka bo juz na nie nie mozna patrzec
UHuG 2016-01-13 17:19:47
Zrobcie z tym Nowym Portem porzadek
POLA 2016-01-19 15:03:26
te france są nie do ruszenia ... a szkoda bo sklep NOWY PORT odetchnąłby w końcu ;)
Mic 2016-02-16 19:16:24
Nie wiem jak jest w Nowym Porcie i innych sklepach KUMERA ale od kiedy na Pogórzu ,Romanowskiego została zatrudniona nowa ekspedientka to zakupy stały się tam czystą przyjemnością dawno nie widziałem tak życzliwej i zawsze uśmiechniętej ekspedientki do klienta .... TYLKO WIĘCEJ TAKICH PRACOWNIKÓW
3
pracownik 2016-02-20 19:57:16
tylko jedna ekspedientka , jak widać wszystkie panie są nowe a one co są nie miłe
Mic 2016-02-22 20:04:36
Wszystkie sa miłe ,ale ta która pokazała się w sklepie pod koniec roku jest moja faworytką :-) mam tylko nadzieje za na dłużej zagości i dalej będę miał możliwość kupowania u niej paróweczek i nie tylko :-)
1
Live 2016-03-17 00:16:38
Z tego co zauwazylem, Trzy z Tych Pań zagościły na Romanowskiego pod koniec ubiegłego roku :)
miki 2016-04-06 09:49:52
Ponownie od niedawna kupuję u Kummera na Pogórzu i zostanę stałą klientką.Obsługa fantastyczna,p.Magda rozśmiesza do łez,jest przesympatyczna i bardzo miła,zresztą jak inne panie również.Kupowanie to czysta przyjemność.Jakość i świeżość dostępnych wędlin bardzo się poprawiła.Jest tam pozytywna energia,polecam wszystkim.
1
Jan Kowalski 2016-04-08 20:35:35
Miki twoja opinia juz jest nieaktualna , ta Pani juz tam chyba nie pracuje. Od dosyc dawna jej nie widzialem .Szkoda bo fajna babeczka .
1
KLIENT 2016-04-22 16:35:10
Z całym szacunkiem, żadna z ekspedientek nie jest sympatyczna i posiada mierne pojęcie o własnym asortymencie. Jedynie pani Gosia(zdaje sie kierownik sklepu) jest w stanie konkretnie powiedzieć co warto spróbować, a nawet jak przyrządzić mięso. Zresztą koło godziny 17 kiedy już pani Gosi nie ma, większość towaru jest schowana, nie ma możliwości zrobienia zakupów, panie zaczynają już myć podłogę, a sklep jest czynny do godziny 18? Takie zachowanie jest żenujące. Zero szacunku do klienta... Mięso i wędlina oczywiście są smaczne i warto zaglądać. Niestety fakt, że panie są śmieszne nie jest istotny, kiedy nie mają pojęcia o towarze, którym "powinny" handlować...
tenor2 2016-04-22 17:52:53
Brawooo,żenujący wpis od własnie zwolnionej byłej kierowniczki sklepu p.Gosi.
tenor 3 2016-04-23 11:14:12
Jezeli faktycznie napisała to byla kierowniczka to bardzo zle o niej świadczy.Bardzo brzydko,ze tak wyraża sie o koleżankach z którymi pracowala.Zarzuty sa jak najbardziej nie na miejscu.Jezeli takie sytuacje miały miejsce ,które opisuje ,to za jej przyzwoleniem.Przeciez byla tam kierowniczką.
KLIENT 2016-04-25 09:21:10
Bardzo dziekuje za brawa :) niestety nie mam takich informacji odnosnie personelu wczesniej wspomnianego sklepu, jestem jedynie zwyklym szarym klientem, o firmie wiem tyle ile sam zobacze, dziwi mnie, ze na forum danej firmy moge miec stycznosc z pracownikami, wydawalo mi sie, niestety tylko wydawalo, ze forum i kwestia opinii jakichkolwiek sklepow nie jest niczym dziwnym, ani zenujacym, a przedewszystkim wlasnie forum jest miejscem na ocene klientow tych bardziej i mniej zadowolonych, jezeli urazilem panie ekspedientki, serdecznie przepraszam, wedliny lubie, zamawiajcie wiecej, i dajcie czlowiekowi mozliwosc po tej 17 zrobic jeszcze zakupy...
pracownik 2016-04-25 11:37:15
Do pracowników firmy k. Żenujące jest to ze p.kierownk którą zastąpiła p.Małgosia pracuje zaledwie chyba pół roku ...daje to do myślenia .....nic nie wie o wedlinach jak je sprzedać jak wyeksponować nie mówiąc już o mięsie...... potrafi tylko ładnie wygladac i dobrze gadać ale to nie wszystko ,,gwiazda ,,,chyba dobrze komuś w zadek wlazła.Uważam ze jest tyle dobrych ekspedientek ktore dużo wiecej od niej wiedzą i to stanowisko sie im należało i większość tak uważa powodzenia życzę nowej p. Kierownik i wiecej wazeliny bo bedzie potrzebna. I nie jestem p.Małgosią
klient 2016-04-30 16:58:12
PANI kummer zrob pan z nowym portem porzadek bo jak sie wchodzi sie do sklepu iwidze ten sklad to sie odechcewa robic zakupy
Mieszkaniec Portu 2016-05-03 11:16:05
Dobry wpis o Nowym Porcie
klient 2016-06-05 17:33:00
Teraz milo ribic zakupy jak niema od jakiegos czasu mamuski z coreczka
klient 2016-06-08 09:47:49
Żona i ja jeżdzimy po calej europie w polsce zatrzymujemy sie w malych miejscowościach robimy zakupy tam gdzie nam wygodnie ,ostatnio zawitalismy do nowego portu w gdansku siec kummera jak wszedlem zobaczylem babke sprzedawczynie chyba sprzedawczynie na kolanach klęczała i jechala scierą po podłodze po chwili tą samą scierą po ladach,nastepnie blondynka krótko scięta zapytała"czego chce???!!" wbiło mnie w ziemie moją żone też,pani blondynka probowała coś jeszcze bełkotać ,ale wyrażnie nie dawała rady wyczuwalny swąd alkoholu od pani dawal sie we znaki,zachęcam do zakupów w porcie i życze powodzenia jak panie będa umialy odróznic poledwice sopocka od schabu sórowego wole isc do turka na kebaba pozdrawiam i odwiedzimy nastepny sklep sieci...
Fazi bedziem bogaci..;) 2016-06-08 10:01:15
popieram nie pierwszy raz ta pani skonczyla kilka fakultetów ostrzegam przed nia jędza....
stefania 2016-06-08 21:12:59
co pan pisze brak slow .jak sie zmienila kierowniczka z przyjemnascia znow robie tam zakupy jest bardzo mila i zaloga znow sie usmiecha a wlasnie przedtem czesto czulam alkohol od mlodej czarnej ekspedientki bardzo wulgarnej i nieprzyjemnej a kierowniczka byla to uwazala sie za hrabine,dziekuje ze w koncu pan zmienil kierowniczke ,wiele klientow wroci z powrotem
CHłopaki z kasyna Nowy Port 2016-06-09 08:11:10
Panno Anno ależ z Panny Europejka no tak teraz ma panna czas na zwiedzanie BU HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA .ŻENADA HA HA HA HA HA WSTYD HA HA HA.
Krzysztof Nowy Port 2016-06-09 11:07:15
W życiu tak się nie uśmiałem ha ha ha ha ha ha ha wręcz światowa .Popieram .
1
Klientka Nowy Port 2016-06-09 13:03:22
Matka z córką nie pracują? To wspaniale! Wreszcie będzie mozna w spokoju zrobić zakupy! Niestety byłam kiedyś swiadkiem nie miłej sytuacji z udzialem pani Ani. Tacy ludzie jak ona nie powinni pracować wśród ludzi. To chory człowiek...
Mieszkaniec Portu 2016-06-09 14:59:30
Wkoncu nie pracuja te dwi zyrafy juz po Nowym Poorcie nie beda chodzic z podniesiona glowa i nie beda traktowac ludzi jak smieci BRAWO PANIE KUMMER
Koledzy z dzielnicy 2016-06-09 19:04:19
Panno Anno surowy pisze sie przez u otwarte klawo z twoja ortografia moze tobie przyda sie jakis fakultet a nie oczerniac niewinna dziewczyne w oczach Pana Kummera
krece beke 2016-06-20 09:32:33
z ciebie agnieszko nie pisz imion i nie oczerniaj ludzi ktorzy nie maja z tymi wpisami nic do czynienia jak chcesz to moge dac ci numer mojego telefonu jestes plytka i tragiczna wiec nie podskakuj z chlopcami z dzielnicy napij sie lepiej wodeczki z kolegami twojego syna bo nie masz przeciez z kim wypic ...,jedziemy dalej dawaj mysle ,ze jestes inteligentniejsza ode mnie zawsze mozesz tez ustalic numer IP.....,prawda wtedy wyjdzie prawda kto wpisuje wpisy hehe ...,dawaj dalej
xyz nowy port 2016-06-20 15:37:45
Kobieto,jesteś alkoholiczką,w dodatku chorą na głowę,a piszesz "anonimowe" bzdury na temat Pani w blond krótkich włosach-niczym nie poparte,wyssane z palca:) w dodatku z błędami. Kręcenie beki? Kochana Pani Aniu,nie wystarczy,że cały Port ma bękę z Pani,jeszcze na forum sklepu się Pani poniża? Na odwyk i leczenie psychiatryczne a nie do internetu się pchać:)!
Mieszkaniec Portu 2016-06-21 19:00:01
Pani Aniu wez sie kobieto ogarni nierob z siebie chociaz posmiewiska w internecie wystarczy ze caly Nowy Port ma z ciebie beke nie rob chociaz tej matce wstydu
Renata G 2016-07-27 10:12:47
Widzę że w Nowym P ,jest nowa pani i mam cichą nadzieje że zostanie jest po prostu przemiła ,a nie widzę pani starszej przy kości i dobrze bo była niemiła wręcz wulgarna a jej krojenie wędlin zostawiało dużo do życzenia .
pracownik 2016-08-03 19:04:24
Dzisiaj jeden tak był tak najebany że nie mógł dojść do szatni tylko za dzwiami się położył na kartonach
TO JA 2016-09-02 20:03:37
pracowałam w tej firmie do niedawna jako skoczek, po prostu tragedia co się wyprawia na sklepach. Panie kierowniczki do godz 11 siedza w biurze i udaja ze wypelniaja dokumenty ( które zajmują z duza górka ok 1 godz. a dziewczyna sama na stoisku zastanawia mnie za co one biora podwojna premie za obijanie się w biurze do 11 a o 12 już ich nie ma na sklepach, nawet grafikow nie mogly zrobić normalnie tylko rzucały na tydzień już. Nie można było sobie nic zaplanować a jak chciałam się zamienic to wielka łaska. MAM NADZIEJE ZE KTOS PRZYJZY SIE WRESCIE Z BLISKA JAK WYGLADA PRACA KIEROWNIKOW W TEJ FIRMIE
3
miesko 2016-09-03 20:39:05
witam serdecznie, ostatnio aplikowalam na stanowisko kasjer sprzedawca do sklepu kummer. Jednak mocno zastanawiam się nad ewentualnym podjęciem pracy, gdyż opinie o panującej atmosferze ,przede wszytkim w dwóch sklepach Rumia na Dabrowskiego oraz w Gdyni na hali, jest co najmniej beznadziejna. Panujący tam mobingg glownie za sprawa kierowniczek, które zapewne nie sa autorytetami gdyż same swojej pracy nie wykonują na 100% bo rozwiazywanie krzyżówek i robotek na drutach podczas pracy dobrze o nich nie swiadczy. Najgorsze jest to ze wszelkie flustracje oraz niezadowolenia przelewają na pracownice, które jeśli nie podporzadkowuja się niestety zostają zdegradowane, usunięte lub przeniesione. Przykre jeśli osoby piastujaca kierownicze stanowisko tak postepuja to zdecydownaie swiadczy o niedojrzalosci emocjonalnej, zakompleksieniu i probie dowartościowania się poprzez uleglosc podwładnych. Pieniadze praca absolutnie sa ważne ale człowiek jest najważniejszy nie warto.
3
M 2016-10-21 20:17:22
Może i na Hali w Gdyni u Kumera jest taka zołza dla pracowników kierowniczka jak pisze miesko, ale dla klienta te panie są bardzo uprzejme i chce sie tam kupować, nie tylko mi, ale i innym ludziom, o czym świadczą kolejeczki. Przy stoiskach obok klientów nie ma, a tam zawsze ktoś stoi. Stoję i ja, jak mi sie nie spieszy, bo obsługa jest dobra oraz cierpiiwa i miła, a poza tym towar mają też dobry. W drugim sklepie na Morskiej, to już jest mistrzostwo świata w obsłudze, nawet przepisy na potrawy podają.
4
klientka 2016-11-10 15:54:00
Mam pytanko do właściciela, czy sklep na Portowców jest w ogóle kontrolowany ? Wchodzę i myślę, że to lodziarnia :) jak w sklepie mięsnym mogą być podkładane opakowania od lodów pod towar ? Jak by tego było mało wszystko prawie przedzielone na pół i zafoliowane wygląda to paskudnie . Czystość szyb i cenówek od mięsa pozostawia wiele do życzenia a już w nie wspomnę o zapachu jaki panuje czasem na sklepie. Jestem ciekawa czy sanepid był by zadowolony z czystości na tym sklepie. Mam nadzieje, że moja wiadomość coś zmieni, wpadnę z czystej ciekawości zobaczyć czy coś się zmieniło :)
Zostaw swoją opinię o Kummer Wytwórnia Wędlin Władysław Kummer - Rumia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kummer Wytwórnia Wędlin Władysław Kummer