brak logo

Cri-Val Polska

Jelcz-Laskowice

Opinie o Cri-Val Polska

anonim 2011-07-22 16:57
Widać tę opinię musiał pisać ktoś umysłowy,tyle w niej znaków interpunkcyjnych.A atmosfera nie jest rodzinna,otwórz oczy lub wychodz częściej na halę to zobaczysz,albo i nie zobaczysz-z nami trzeba pracować i mieć oczy szeroko otwarte aby zauważyć kto jest normalnym,wartościowym człowiekiem.Owszem każdy do każdego się uśmiecha ale za plecami wbija nóż tak jak zrobili to z (usunięte przez administratora)Widzę że nasza firma to jest dla Ciebie tzw. \\\'\\\' eldorado\\\'\\\' to żyj dalej w tej bajce i życzę Ci powodzenia w dalszej karierze w tej firmie.
W 2011-08-05 01:52
Zresztą nikogo nikt tam nie trzyma,wszyscy narzekają a dalej pracują nie ma kolorowo ,robić coś gdzieś trzeba ,ale jak ktoś coś będzie miał na oku to dajcie znać.
anonim 2011-10-05 19:47
WITAM.
Pozdrawiam wszystkich moich byłych pracowników. Przykro mi was, że wciąż się męczycie!
Bądzcie dzielni, a i jeszcze jedno pamiętajcie że każdy jest kowalem swojego losu.
PA.
anonim 2011-10-19 08:26
przykre, rze potraficie pisac prawde tylko na forum ale jak dyrektor wzywa was na rozmowe chce sie dowidziec czy sa jakies problemy by poprawic sytuacje w firmie kazdy z was twierzdi ze jest OK, kogo proponujesz zamiast Renaty?
anonim 2011-10-25 07:45
a mi sie wydaje ze teresa wczoraj byla o tej godzinie w pracy...kto sie bezczelnie za nią podpisuje....???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-10-25 07:51
widze , ze \"teresa\" ma napewno zloty srodek na polepszenie sytuacji w firmie, zapraszam do podzielenia sie pomyslem
anonim 2011-11-02 18:16
Ja pier.dole ale tu już hardcoory idą!!!!!!!!!!!!!
Przynajmniej można wejść i pośmiać się z ludzkiej głupoty.
xxxx 2011-12-02 23:57
LUBIĘ komentarz \"ooo\" :)
Pamiętajmy, że nie liczy się to jak zaczynasz. Ważne jest jak kończysz.
anonim 2011-12-04 00:09
jak wam nie pasuje praca to załatwcie sobie grupe inwalidzka, i możecie pracowac jako ochrona, np w ronalu.
toro 2012-04-03 18:11
wiecej samokrytyki mondralo
DAWCA 2012-04-16 12:53
Masz szanse pokazać co potrafisz, .
MP3 2012-04-25 00:09
no i cóż że plotki, dobra plotka może ożywić drętwą atmosferę, pozatym w każdej jest krztyna prawdy czyż nie ?


...to nie jest tak, że z upływem czasu tracimy przyjaciół...z wiekiem uświadamiamy sobie, kto spośród nich zasłużył na to miano.
toro 2012-04-27 11:45
mp3 czy to nie ta pani z sekretariatu?????
aaaaaaa 2012-04-27 21:18
Pirackie haslo? jakie jest
lol 2012-05-25 12:57
anonim ,[usunięte przez moderatora] to porządny i przyzwoity gość tak doceniony przez[usunięto przez moderatora] . że zwinoł zabawki jak cała reszta i dał noge. jak widzisz wszyscy gdzieś pracują i maja sie doskonale.ciekawe czy ciebie stać na taki ruch. ludzie majacy wiedzę i umiejętności zawsze znajdą prace i[usunięto przzez moderatora]
Anonim 2012-12-28 21:18
Szanujcie swoja prace bo lepszej nie znajdziecie !!! Chyba nie chcecie zawijac w Italmetal za 1500zł netto !!!
Beast from the west 2013-02-17 19:28
Pracowałem i wiem , ze te maszyny długo nie wytrzymaja :) pozdro
1
Były 2013-08-20 21:07
słyszałem , że zwolnili niedawno 3 osoby...
2013-08-24 16:29
Redukcji takiej to nie rozumiem ponieważ kolega mowił, że bedą przyjmować 2 nowe osoby. Podobno oni zostali zwolnieni . Powodzenia w nowej pracy.
2013-09-02 20:12
zwolnieni chyba za l4 i niewyrabianie norm produkcji.
Cd 2013-11-27 18:41
Witam czy w tej firmie dostajecie 13-tki ?
1
miś 2013-12-26 21:48
Witam i zachęcam do szukania innej pracy! niedługo whirpool wam wszystko zabierze i bedzie klepanie łodzi i radomska.
as 2014-03-11 23:02
PlOtKa :P
XVS 2014-04-05 18:05
"Ddy kota nie ma myszy harcuja..."
Anonim2 2014-04-18 20:34
Cat is bad
567 2014-04-19 12:08
pracowałem tam 3 miesiace praca jest ciężka można łatwo się skaleczyć, kierownictwo to młodzi ludzie tzw cwaniaki, niczego nie ucza a wymagaja bóg wie czego. Nie polecam za taka stawke lepiej pracowac u konkurencji. Pozdro
anonim 2014-04-26 22:58
Niech przestana grać w godzinach pracy w empire!!!! to żałosne.
Johny 2014-07-13 21:30
Witam pracowałem tam 2 miesiace powodem mojego zwolnienia była nadprodukcja przez starszych pracowników, jeszcze nie widziałem takich kretynów co robia ponad norme a później narzekają,że szef nie chce dac podwyżki wiec d.po lizą mówie nie i nie chcę pracować z takimi ludzmi. Zastanówcie się czy warto!? chcecie pokazać, że jestescie the best ale jakim kosztem !!!! normy idą w góre zarobki stoją w miejscu!
Dani 2014-08-31 12:40
Co poradzisz chcą robic wiecej sztuk za mniejsze wynagrodzenie ich sprawa.
S.T 2014-09-20 06:41
Chciałam tam pracować ale pracownicy narzekaja na siostry " P " które wygryzaja pracowników z nadgodzin i maja lajtową prace przez to ,że kazdy kierownik i ich lubi. Niech kierownictwo da szanse każdemu.
teresa 2014-09-24 21:39
zwolnić kierowników-gówniarzy
Paweł 2014-10-19 18:25
Składałem tam podanie ale wybrałem italmetal, cri val wcale sie nie rozwija, Italmetal dużo inwestuje zbudowali drugą hale.
gosc 2014-10-31 14:23
italmetal inwestuje w firme a nie ludzi !!! :D
Anonim 2014-11-02 12:15
Michał na starat dawali 1500 zł :/ składaj podanie na pewno dasz rade :)
anonim 2014-12-06 16:49
na bogato to będziesz jak zabiorą ci premie za 1 dzień chorobowego :)
X 2015-09-16 15:40
Nowy Capo !!!
Pracownik 2015-11-27 18:47
Disperato marco
1
X 2015-12-12 16:40
Teraz jest dużo lepiej nie ma marco i dzanasa, skończyło się przyjmowanie ludzi po znajomości ! Op 330 spróbuj sam ogarnąć produkcje, nowy kierownik zmiany będzie o wiele lepszy od poprzedniego !!!
1
Adi 2015-12-18 14:29
Bóg rychliwy ale sprawiedliwy, zdegradowany K.J jestem zadowolony. Masz to na co zasłużyłeś !!! kiedyś wyśmiewałeś się z pracowników produkcji teraz oni smieją się z ciebie.
git 2016-01-01 20:57
adi coś ci się pomyliło z tą degradacją K J, nikt go nie zdegradował, a z tym ,że wyśmiewał pracowników to już przesadziłeś...
anonim 2016-01-10 14:44
Stawka na UR wynosi z tego co słyszałem 1500 netto. Ogólnie nie polecam tej firmy.
anonim 2016-01-30 18:35
Kregoslupy firmy pozdrawiam srodkowym palcem.
3
Antek 2016-03-19 13:59
Kolejny wypadek :(
anonim 2016-05-12 19:25
Natalia we love you !!!
anonim 2 2016-05-12 19:25
Natalia we love you !!!
ewy 2016-06-23 16:44
witam ja tam tez kiedyś pracowałem i było dobrze wręcz bardzo dobrze jak był Janek i Wojtek a teraz to wielka wiecie co
Rfsa 2016-07-04 18:11
Dobrze napisane pracowałeś @ewy więc zastanawiam się skąd masz informacje na temat tego jaka jest w firmie aktualna sytuacja. Coś mi się zdaje, że nie najgorsza skoro ludzie pracują tam po tyle lat i nie potrzebują nowych pracowników
zx 2016-11-24 18:14
Teraz tam jest syf, pracownicy zapiepszają a Panie z jakości tak zwane FLIP I FLAP ściemniają, siedzą w biurze na internecie i nic ich nie interesuje, ale z tego co mi wiadomo niedługo to sie skończy!!! Nigdy jeszcze nie pracowałem z takimi leserami
1
zx 2016-11-24 18:14
Teraz tam jest syf, pracownicy zapiepszają a Panie z jakości tak zwane FLIP I FLAP ściemniają, siedzą w biurze na internecie i nic ich nie interesuje, ale z tego co mi wiadomo niedługo to sie skończy!!! Nigdy jeszcze nie pracowałem z takimi leserami
2
Hanna 2017-05-18 15:49
Ostatnie komentarze są z ubiegłego roku, a jak Cri-Val Polska przedstawia się obecnie? Czy w firmie zaszły jakieś zmiany? O czym warto byłoby powiadomić potencjalnych kandydatów? Czekamy na Wasze opinie.
Zostaw swoją opinię o Cri-Val Polska - Jelcz-Laskowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cri-Val Polska