brak logo

Cri-Val Polska

Jelcz-Laskowice

Opinie o Cri-Val Polska

anonim 2011-07-12 19:37:48
Ciekawe czy te opinie są od pracowników, którzy jeszcze pracują?! Jeśli tak to nikt nie dodał, że dla najlepszych pracowników co roku prezes daje podwyżkę, bardzo często organizowane są zabawy integracyjne-bardzo ekstremalne, oraz kolacje wigilijne. Firma zatrudnia mało pracowników co powoduje, że atmosfera jest niemal że rodzinna ;-)
Praca na produkcji ciężka ale niestety taki ma firma swój charakter działalności, to jest tłocznia i na prasach tłoczy się metalowe, czasem ciężkie komponenty do AGD... Kierownicy są w porządku, czasem muszą krzyknąć i dać naganę bo pracownicy weszli by im na głowę...tak jest w każdej firmie.
anonim 2011-07-22 16:57:56
Widać tę opinię musiał pisać ktoś umysłowy,tyle w niej znaków interpunkcyjnych.A atmosfera nie jest rodzinna,otwórz oczy lub wychodz częściej na halę to zobaczysz,albo i nie zobaczysz-z nami trzeba pracować i mieć oczy szeroko otwarte aby zauważyć kto jest normalnym,wartościowym człowiekiem.Owszem każdy do każdego się uśmiecha ale za plecami wbija nóż tak jak zrobili to z (usunięte przez administratora)Widzę że nasza firma to jest dla Ciebie tzw. \'\' eldorado\'\' to żyj dalej w tej bajce i życzę Ci powodzenia w dalszej karierze w tej firmie.
W 2011-08-05 01:52:33
Zresztą nikogo nikt tam nie trzyma,wszyscy narzekają a dalej pracują nie ma kolorowo ,robić coś gdzieś trzeba ,ale jak ktoś coś będzie miał na oku to dajcie znać.
anonim 2011-10-05 19:47:59
WITAM.
Pozdrawiam wszystkich moich byłych pracowników. Przykro mi was, że wciąż się męczycie!
Bądzcie dzielni, a i jeszcze jedno pamiętajcie że każdy jest kowalem swojego losu.
PA.
anonim 2011-10-19 08:26:34
przykre, rze potraficie pisac prawde tylko na forum ale jak dyrektor wzywa was na rozmowe chce sie dowidziec czy sa jakies problemy by poprawic sytuacje w firmie kazdy z was twierzdi ze jest OK, kogo proponujesz zamiast Renaty?
anonim 2011-10-25 07:45:45
a mi sie wydaje ze teresa wczoraj byla o tej godzinie w pracy...kto sie bezczelnie za nią podpisuje....???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-10-25 07:51:17
widze , ze "teresa" ma napewno zloty srodek na polepszenie sytuacji w firmie, zapraszam do podzielenia sie pomyslem
anonim 2011-11-02 18:16:32
Ja pier.dole ale tu już hardcoory idą!!!!!!!!!!!!!
Przynajmniej można wejść i pośmiać się z ludzkiej głupoty.
xxxx 2011-12-02 23:57:54
LUBIĘ komentarz "ooo" :)
Pamiętajmy, że nie liczy się to jak zaczynasz. Ważne jest jak kończysz.
anonim 2011-12-04 00:09:07
jak wam nie pasuje praca to załatwcie sobie grupe inwalidzka, i możecie pracowac jako ochrona, np w ronalu.
toro 2012-04-03 18:11:06
wiecej samokrytyki mondralo
DAWCA 2012-04-16 12:53:31
Masz szanse pokazać co potrafisz, .
MP3 2012-04-25 00:09:36
no i cóż że plotki, dobra plotka może ożywić drętwą atmosferę, pozatym w każdej jest krztyna prawdy czyż nie ?


...to nie jest tak, że z upływem czasu tracimy przyjaciół...z wiekiem uświadamiamy sobie, kto spośród nich zasłużył na to miano.
toro 2012-04-27 11:45:29
mp3 czy to nie ta pani z sekretariatu?????
aaaaaaa 2012-04-27 21:18:53
Pirackie haslo? jakie jest
lol 2012-05-25 12:57:19
anonim ,[usunięte przez moderatora] to porządny i przyzwoity gość tak doceniony przez[usunięto przez moderatora] . że zwinoł zabawki jak cała reszta i dał noge. jak widzisz wszyscy gdzieś pracują i maja sie doskonale.ciekawe czy ciebie stać na taki ruch. ludzie majacy wiedzę i umiejętności zawsze znajdą prace i[usunięto przzez moderatora]
Anonim 2012-12-28 21:18:19
Szanujcie swoja prace bo lepszej nie znajdziecie !!! Chyba nie chcecie zawijac w Italmetal za 1500zł netto !!!
Beast from the west 2013-02-17 19:28:06
Pracowałem i wiem , ze te maszyny długo nie wytrzymaja :) pozdro
1
Były 2013-08-20 21:07:52
słyszałem , że zwolnili niedawno 3 osoby...
2013-08-24 16:29:07
Redukcji takiej to nie rozumiem ponieważ kolega mowił, że bedą przyjmować 2 nowe osoby. Podobno oni zostali zwolnieni . Powodzenia w nowej pracy.
2013-09-02 20:12:16
zwolnieni chyba za l4 i niewyrabianie norm produkcji.
Cd 2013-11-27 18:41:14
Witam czy w tej firmie dostajecie 13-tki ?
1
miś 2013-12-26 21:48:22
Witam i zachęcam do szukania innej pracy! niedługo whirpool wam wszystko zabierze i bedzie klepanie łodzi i radomska.
as 2014-03-11 23:02:57
PlOtKa :P
XVS 2014-04-05 18:05:17
"Ddy kota nie ma myszy harcuja..."
Anonim2 2014-04-18 20:34:28
Cat is bad
567 2014-04-19 12:08:25
pracowałem tam 3 miesiace praca jest ciężka można łatwo się skaleczyć, kierownictwo to młodzi ludzie tzw cwaniaki, niczego nie ucza a wymagaja bóg wie czego. Nie polecam za taka stawke lepiej pracowac u konkurencji. Pozdro
anonim 2014-04-26 22:58:59
Niech przestana grać w godzinach pracy w empire!!!! to żałosne.
Johny 2014-07-13 21:30:18
Witam pracowałem tam 2 miesiace powodem mojego zwolnienia była nadprodukcja przez starszych pracowników, jeszcze nie widziałem takich kretynów co robia ponad norme a później narzekają,że szef nie chce dac podwyżki wiec d.po lizą mówie nie i nie chcę pracować z takimi ludzmi. Zastanówcie się czy warto!? chcecie pokazać, że jestescie the best ale jakim kosztem !!!! normy idą w góre zarobki stoją w miejscu!
Dani 2014-08-31 12:40:23
Co poradzisz chcą robic wiecej sztuk za mniejsze wynagrodzenie ich sprawa.
S.T 2014-09-20 06:41:41
Chciałam tam pracować ale pracownicy narzekaja na siostry " P " które wygryzaja pracowników z nadgodzin i maja lajtową prace przez to ,że kazdy kierownik i ich lubi. Niech kierownictwo da szanse każdemu.
teresa 2014-09-24 21:39:11
zwolnić kierowników-gówniarzy
Paweł 2014-10-19 18:25:04
Składałem tam podanie ale wybrałem italmetal, cri val wcale sie nie rozwija, Italmetal dużo inwestuje zbudowali drugą hale.
gosc 2014-10-31 14:23:53
italmetal inwestuje w firme a nie ludzi !!! :D
Anonim 2014-11-02 12:15:01
Michał na starat dawali 1500 zł :/ składaj podanie na pewno dasz rade :)
anonim 2014-12-06 16:49:33
na bogato to będziesz jak zabiorą ci premie za 1 dzień chorobowego :)
X 2015-09-16 15:40:36
Nowy Capo !!!
Pracownik 2015-11-27 18:47:22
Disperato marco
1
X 2015-12-12 16:40:14
Teraz jest dużo lepiej nie ma marco i dzanasa, skończyło się przyjmowanie ludzi po znajomości ! Op 330 spróbuj sam ogarnąć produkcje, nowy kierownik zmiany będzie o wiele lepszy od poprzedniego !!!
1
Adi 2015-12-18 14:29:48
Bóg rychliwy ale sprawiedliwy, zdegradowany K.J jestem zadowolony. Masz to na co zasłużyłeś !!! kiedyś wyśmiewałeś się z pracowników produkcji teraz oni smieją się z ciebie.
git 2016-01-01 20:57:28
adi coś ci się pomyliło z tą degradacją K J, nikt go nie zdegradował, a z tym ,że wyśmiewał pracowników to już przesadziłeś...
anonim 2016-01-10 14:44:32
Stawka na UR wynosi z tego co słyszałem 1500 netto. Ogólnie nie polecam tej firmy.
anonim 2016-01-30 18:35:31
Kregoslupy firmy pozdrawiam srodkowym palcem.
3
Antek 2016-03-19 13:59:52
Kolejny wypadek :(
anonim 2016-05-12 19:25:35
Natalia we love you !!!
anonim 2 2016-05-12 19:25:54
Natalia we love you !!!
ewy 2016-06-23 16:44:29
witam ja tam tez kiedyś pracowałem i było dobrze wręcz bardzo dobrze jak był Janek i Wojtek a teraz to wielka wiecie co
Rfsa 2016-07-04 18:11:17
Dobrze napisane pracowałeś @ewy więc zastanawiam się skąd masz informacje na temat tego jaka jest w firmie aktualna sytuacja. Coś mi się zdaje, że nie najgorsza skoro ludzie pracują tam po tyle lat i nie potrzebują nowych pracowników
zx 2016-11-24 18:14:08
Teraz tam jest syf, pracownicy zapiepszają a Panie z jakości tak zwane FLIP I FLAP ściemniają, siedzą w biurze na internecie i nic ich nie interesuje, ale z tego co mi wiadomo niedługo to sie skończy!!! Nigdy jeszcze nie pracowałem z takimi leserami
zx 2016-11-24 18:14:52
Teraz tam jest syf, pracownicy zapiepszają a Panie z jakości tak zwane FLIP I FLAP ściemniają, siedzą w biurze na internecie i nic ich nie interesuje, ale z tego co mi wiadomo niedługo to sie skończy!!! Nigdy jeszcze nie pracowałem z takimi leserami
1
Zostaw swoją opinię o Cri-Val Polska - Jelcz-Laskowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cri-Val Polska