brak logo

T-HOUSE Poland Sp z o.o.

Toruń

Opinie o T-HOUSE Poland Sp z o.o.

MMM 2014-05-05 19:29
Nie polecam. Totalny brak szacunku dla pracownika, mimo że na rozmowie kwalifikacyjnej "szacunek" jest podkreślany. Brak solidnego szkolenia, a po miesiącu musisz już wszystko umieć, bo jeśli nie, to cię zagnębią. Nie można liczyć na pomoc współpracowników, a wręcz przeciwnie!...
Wśród wielu doświadczeń z pracodawcami, nigdy nie było aż tak źle !!!
Yolo 2014-06-10 15:39
Również miałam odczynienia z tą firmą, brak ogłady, przekleństwa jak z rynsztoku i ciągłe nadgodziny za które ani nie otrzymałam zapłaty ani nigdy ich nie odebrałam. Dla własnego doba polecam omijanie tego pracodawcy.
THOUSE 2014-09-09 20:11
Niniejszym informujemy, że T-HOUSE Poland Sp z o.o. z siedzibą w Markach nie ma nic wspólnego z omawianą na niniejszym forum spółką z Torunia
1
MMM 2014-09-29 21:35
Moja opinia dotyczy T-HOUSE Poland z siedzibą w MARKACH.
Tim 2014-09-30 14:00
MMM Ty chyba jakiś upośledzony/a jesteś skoro w miesiąc nie potrafisz ogarnąć tematu i do tego wypisujesz posty pod firmami których dane fora nie dotyczą - nic dziwnego ze miałeś/łaś doświadczenia z wieloma pracodawcami
Yolo 2014-09-30 16:11
Podobnie jak MMM muszę potwierdzić ,że takie warunki i wątek na forum dotyczy T-House Poland z siedzibą w Markach przy Bandurskiego. Brak biznesowego podejścia do pracownika to ich wizytówka. Nie wspomnę o podejściu z dziedziny nowoczesnego HR ponieważ to już dla szefa i pracowników tej firmy abstrakcja.
Lily 2014-09-30 16:11
Ja mam w miarę dobre doświadczenia, wiele osób pracuje po kilka lat. Faktycznie bywało ciężko, ale w zamian normalne umowy o prace, atmosfera i kasa OK. Nie da się ukryć, że wiele osób nie daje rady i po okresie próbnym musi się pożegnać. Wdrożenie i szkolenie trwa ok półtora roku - o ile ktoś się w ogóle nadaje.
1
Yolo 2014-09-30 16:24
Lily. Pracując tam sama przecież sama wiesz,ze stałych pracowników jest może czworo. W tym prezes i jego siostra :) Poza tym kilka razy w roku przychodzą i uciekają w popłochu kolejne osoby. Czy to świadczy o tym ,ze coś nie tak jest z tą masą ludzi, która przewinęła się przez biuro czy z pracodawcą ?
Lily 2014-09-30 16:43
Yolo, masa ludzi się przewinęła zanim zarząd nie przejrzał na oczy i nie pozbył się głównej przyczyny takiego stanu rzeczy - szefowej działu operacyjnego :) Od kiedy jej nie ma, nikt nie odszedł a stałych pracowników jest wiele więcej, wiec albo nie wiesz o czym piszesz albo masz nieaktualne dane
niz 2014-09-30 16:59
ja przez nią odszedłem, cala robotę spychała na mnie ale tez i na innych. wszystkie zasługi przypisywała sobie i wykorzystywała ludzi którzy na nią zasuwali. Nigdy nikomu nie pomogla, spychologie i robienie dobrego wrazenia miała opanowana do perfekcji. Na koniec jeszcze się postarała żebym nie zmienił zdania. teraz bym się nie dał podpuścić. Z reszta gdybym wiedział ze wyleci to bym został. Jak bedzie można to chetnie wroce, jeżeli ona już tam nie pracuje
mokry 2014-09-30 17:14
Szef wymagający i to bardzo, ale OK, w porządku. Ta laska to była dopiero jedza i kombinatorka. Wszyscy mieli jej dość. Ciekawe gdzie wyladowała. Ktoś wie gdzie jej unikać :) ?
Ja 2014-10-23 20:59
Wytrzymać wśród pracowników jest ciężko. Atmosfera w tej firmie jest wręcz przykra :-( Nie idź nawet na rozmowę rekrutacyjną, bo szkoda Twojego czasu. Idziesz do pracy i jesteś zostawiony sam sobie, Ty po jednej stronie barykady, a po drugiej stronie wszyscy inni- nastawieni przeciwko Tobie. Strach się nawet odezwać. A na konkretne pieniądze, premie czy nadgodziny- nie licz.
Ja 2014-10-23 21:05
A, jeszcze jedno. Firma T-House Poland w Toruniu nie istnieje. Siedziba tej firmy jest tylko i wyłącznie w Markach. To tak w razie wątpliwości.
NOWA 2014-10-24 13:19
ja pracuje tam od miesiąca. miałam sporo wątpliwości po tym co tu wyczytałam. okazuje się ze większość to bzdury nie mające nic wspólnego z rzeczywistością, a raczej wypociny osób które albo wyleciały albo się nie załapały. ci co sie wahają niech lookną na ich stronę na face. powodzenia:)
NOWA 2015-01-15 16:47
Nic się nie dzieje specjalnego. Wszystko w normie raz luźniej, innym razem zachrzan jak wszędzie. atmosfera OK, imprezy i wyjazdy firmowe super :)
NOWA 2015-02-27 14:34
pracuje się jak w każdym biurze od 8:30 do ok 17, czasem trzeba zostać, ale to jak wszędzie, weekendy zawsze wolne. nie narzekam
NOWA 2015-03-25 16:28
z pensjami wszystko ok, nie ma kombinacji. kase dogadujesz indywidualnie, ale jest lepiej niż przeciętnie
haha 2016-05-08 13:30
jak firma płaci na czas, to naprawde duży plus,to ważne
Jogi 2017-03-07 13:55
Niestety muszę się zgodzić z negatywnymi opiniami na temat firmy T-house w Markach. Atmosfera bardzo nerwowa, ciągle nadgodziny nawet jak wszystko zrobione, bo tak wypada i w innym przypadku prezes źle spojrzy. Wszystko na zasadzie kija, bez marchewki. Jedyny plus to pensja na czasna koncie, ale nie za cenę pracy w takiej atmosferze. Osobiście nie polecam.
sunmachine 2017-03-15 21:02
a na jakie zarobki mozna liczyc na stanowisku asystenta?
ufo 2017-03-16 15:34
Trudno oprzeć się wrażeniu, ze autorem wszystkich negatywnych postów jest ta sama osoba. Pewnie się nie załapała i teraz wylewa gorzkie żale..... cóż myślenie to nie była mocna strona bajkowego Misia Yogi, podobnie jak autora powyższej opinii.
Biorąc pod uwagę ogólnie dostępne materiały o tej firmie oraz info na różnych funpage Jogi mocno mija się z prawdą. Samochody służbowe, wyjazdy integracyjne - niektóre zagraniczne, ciągle te same osoby na fotach ( wiec ludzie się nie zwalniają, dochodzą tylko nowi ) to mówi samo za siebie. Wyglądają na zgraną ekipę - a to że nie każdy może się załapać to już inna sprawa.
Maja 2017-04-20 12:07
@ufo rozumiem, że takie pozytywne wrażenie masz po obserwowaniu firmy. Rzeczywiście jeśli chodzi o negatywne komentarze to zdarzają się one częściej. Zdecydowanie łatwiej przychodzi nam krytykowanie i wskazywanie złych sytuacji i błędów, a dużo rzadziej widzimy dobre strony. Dlatego też zachęcam również do pisania o tym co lubicie w swojej pracy. Oczywiście, jeśli w firmie coś się dzieje warto o tym komunikować, jednak zawsze warto pamiętać o drugiej stronie.
Beata 2017-08-20 12:27
Dobrze wiecie ,że to o Was :)
Zostaw swoją opinię o T-HOUSE Poland Sp z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T-HOUSE Poland Sp z o.o.