No i już na starcie zniechęcają mnie te komentarze o wypłacie na raty i kręceniem ze stawkami. Dobrze ze to opinia sprzed lat bo może nie jest już aktualna? Potwierdzicie ze lepiej płacą?
Pani Knop to uczciwy pracodawca. Płaci pracownikom za każdą przepracowaną godzinę, zawsze na czas lub jeśli jest taka potrzeba nawet codziennie. Za godziny próbne również!???? Jest bardzo miła i wyrozumiała. Można się tu wiele nauczyć ????
Bardzo pochlebnie wyrażasz się o warunkach wynagrodzenia i przełożonej. Czy restauracja szuka obecnie osób do pracy - kucharzy lub kelnerek? Daj znać na forum.
Uczciwość to przeciwieństwo w tej Karczmie. Wypłaty na raty i kręci ze stawkami. Wystarczy między sobą pogadać a okazuje się, jaka jest prawda. Osoby dorabiające tylko dostają od razu pieniądze. Im dłużej człowiek tam pracuje tym gorzej jest traktowany. Wstawia nowych pracownikow za mniejszą stawkę tym samym pozbawiając stalych pracownikow odpowiedniej ilości godzin. A jak nowi ją wystawią to dzwoni z płaczem na ostatnią chwile. Ciężko z umową, atmosfera taka sobie, jedyne co to miedzy załogą ok i to nie wszystkimi Tej Pani wiecznie coś nie pasuje nawet jak człowiek sie stara. Szczególnie jak nie ma humoru to widac po zachowaniu. Potrafi robić awantury, kłamać i skłócać ze sobą wszystkich. Sama na każdego i do każdego mówi co innego. A najlepuej jakby jej donosić na koleżanki z pracy. Ogółem jedna porażka. Ludzi na barze non stop nowych widać a to chyba o czymś świadczy. I zgadza sie to, że za poerwsze dni nie płaci bo to szkolenia twierdzi są. A później różnie to bywa. Mówi, ze lepsza stawka na obsludze imprez a placi jak chce. Ogółem nerwowo i nie polecam pracy na barze ani na kuchni. Brak organizacji ze strony samej szefowej.
Sytuacja wygląda tak: Pani Knop zaprasza dziewczyny na próbne 3 dni do pracy, 3 pierwsze dni są niepłatne! pod pretekstem, sprawdzenia czy się nadają po 3 dniach odprawia z kwitkiem albo obiecuje zadzwonić i bierze kolejne nowe dziewczyny ! Znalazła sobie sposób na darmowych pracowników...
Miałem przyjemność być w Karczmie Piwnicznej, zamówiłem czekoladę na gorąco z bita śmietaną i ku mojemu zdziwieniu był to budyń czekoladowy. Pytając pani z obsługi co to jest powiedziała, że tak u nich smakuje czekolada. NIE POLECAM CZEKOLADY NA GORĄCO
akurat nie polecam pracy tam
słyszałem to samo, praca fajna, z perspektywy klienta muszę przyznać że na pewno przyjemnie pracuje się w takim klimacie, polecam
Drogi Użytkowniku,
Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:
NIE dodawaj opinii, która:
Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.
Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.
Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.