Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZICOM NEXT

Pracowałeś w firmie ZICOM NEXT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
km - 2011-08-23 13:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plusem jest miła atmosfera w tym zakładzie pracy, szefowstwo symatyczne, które szanuje pracowników. Niektórzy pracują w tej prywatnej firmie latami.
zdjecie uzytkownika
były - 2011-10-15 16:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i niechaj ci \"niektórzy\" pozostaną w zicomie na reszte lat. Nie życze nikomu ich towarzystwa.
zdjecie uzytkownika
x-men - 2011-10-16 15:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie tej brak jakiegokolwiek profesjonalizmu ze strony szefostwa. Brak wykształconej kadry pracowniczej, finanse bardzo kiepskie, na papierze jak jesteś wybranym -- zatrudnionym to masz najniższą krajową - 1350 zł brutto,, resztę płacone "pod stołem"l ub jesteś kwalifikowany przez szefostwo do założenia własnej działalności. Jako pracownik nie masz żadnych praw, szefostwo nie dba o pracowników i jego morale. Na święta pracodawca nie jest w stanie wypłacić przysłowiowego grosza pracownikowi. Wstyd i hańba !!!!! Oby takich pracodawców było jak najmniej w Polsce i powinni być ścigani przez US i PIP.
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2011-11-15 13:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem byłym pracownikiem ale wcale nie wspominam źle pracy w tej firmie. Warunki gospodarcze są bardzo ciężkie. Po drugie wielu moich kolegów z pracy w tej firmie to też lenie byli..kombinują i oszukują pracodawców. Nikt nie jest bez winy zatem łatwo jest tylko pluć na drugiego i narzekać.
zdjecie uzytkownika
Olaf - 2011-11-15 18:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez jestem bylym pracownikiem i nie przypominam sobie aby pracownicy byli leniami i kombinatorami. Jezeli juz to wlasciciele firmy!!!!
I nie mozna tlumaczy wszystkiego ciezka sytuacja gospodarcza. Wiec prosze nie wypisuj bzdur i klamstw o kolegach z pracy. Pisz prawde!!!!
zdjecie uzytkownika
były pracuś - 2011-12-16 15:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POPIERAM, WSZYSTKO TO PRAWDA, A MIŁA ATMOSFERA BYŁA, ALE SIĘ SKOŃCZYŁA
zdjecie uzytkownika
były - 2012-03-28 10:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Temat firmy ZICOM jest mi znany od podszewki. W istocie pracodawca oraz jego świta to ludzie absolutnie nastawini na kasę. Nie mają szacunku dla ludzi, którzy tak na prawdę stworzyli tę firmę od podstaw - i dzięki których pracy mogą zmieniać samochody jak rękawiczki.
Prezes nastawiony na wydzieranie pieniędzy, żona prezesa kompletnie bez przygotowania do pełnienia funkcji dyrektora personalnego, nie umie wypowiadać końcówek wyrazów. W-ce prezes zadufany w sobie kozak. Gdyby tą firmą zarządzali inni ludzie, to pewnie nie wukruszyłby się tak zespół, który stanowił trzon tej firmy.
Bezmyślność i ślepe zapatrzenie w pieniądze właścicieli firmy - jest jej najgorszym minusem.... Co do reszty też potwierdzam - najniższa krajowa, reszta pod stołem,a najlepiej na wlasnej działalności byleby za dużo podatków nie płacić... Żałosny sposób oszczędzania!! Bardzo żałosny!!!
zdjecie uzytkownika
QQQQQQ - 2012-05-09 16:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapewne należałeś do tego trzonu firmy, który się wykruszył :)
Pracodawca nie zrozumie pracownika a pracownik pracodawcy.. Najlepszy pracodawca będzie zawsze zły a nagorszy pracownik zawsze pokrzywdzony..wniosek stwórz swoją własną firmę i nie będziesz miał powodu do narzekania. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Obecny - 2012-05-11 21:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie bardzo znasz temat firmy Zicom, jak np to że ta pani od dawna tutaj nie pracuje ale gdzieś w Warszawie..a po drugie to ty chyba jesteś zazdrosny o sukcesy innych ludzi
Idz i pracuj w Multimediach, i też na swojej działalności gospodarczej..niektórzy ludzie zamiast zająć się sensowną robotą to tylko pierdolą anoniomowo głupoty o innych ..typowo polskie..nasz polski produkt
zdjecie uzytkownika
hjko - 2012-06-12 14:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórym niestety brak i klasy i wykształcenia bo jak np Pani po polonistyce pracuje niby w dziale IT i ma niby doświadczenie w tej branży to jest to policzek dla wszystkich informatyków..chyba że się ma w tym jakiś interes..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 19:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie proszę, na czy konkretnie polegał brak profesjonalizmu pracodawców? Czy sytuacja dotyczyła strony finansowej? Trudno uwierzyć że firma z tak długim stażem na rynku pracy jest tak nieprofesjonalna
zdjecie uzytkownika
kokoszka - 2013-07-31 20:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Strony finansowej, formy zatrudnienia, warunków socjalnych, świadczeń pracowniczych itp.
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2014-02-05 16:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Otwarli oddział w Gorlicach i mega poracha przedstawiciel wciska neta 30 mbits a wieczorami i w weekendy chodzi max 8 mbits. Technicy jak się zgłasza wolny net nic z tym nie robią. Poracha na maxa.
zdjecie uzytkownika
Majki - 2014-03-06 11:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZICOM to synonim kiepskiej jakości, olewania klientów oraz marnej jakości usług... Wolałbym zbierać puszki niż dla nich pracować i być utożsamianym z tą pseudo informatyczną firmą.
Szkoda moich nerwów... pora przesiąść się na neostradę lub netię - każda o niebo lepsza od ZICOMU
zdjecie uzytkownika
baster - 2014-03-15 11:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam prosze o wiecej na temat ZICOM zamierzam podpisac umowe ale dziwne jest to ze najpierw chca aby podpisac umowe a potem moze za tydzien podlacza internet . Wogole to jedna osoba telefonicznie mowi co innego druga na miejscu co innego , Do tego wszystkiego nie maja routerow na stanie . Jak dlamnie to naciagarstwo lub jakis przekret . Mysle ze lepiej poszukac innego dostawcy internetu . A wy co o tym sadzicie ?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-03-25 01:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majki - 2014-03-06 11:41:46]:
Ja mam net zicom i jest ok / swiatłowód do mieszkania. Cena 50% niżej od mojego poprzedniego dostawcy
zdjecie uzytkownika
zalwamdupesciska - 2014-03-25 01:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baster - 2014-03-15 11:31:06]:
Widać że nieżle dostajecie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od Zicomu. Mieliscie monopol w gorlicach ( moje osiedle) a teraz 50% i 3 x szybciej. W sumie dobrze wam tak za to jak potraktowalisci mnie. Wypowiedzialem wam umowe, a Zicom opłacił kary bo miałem dość waszego dziadostwa i waszego zdzierstwa. Były klinet firmy na Infonet / Duma ale nie wiem z czego :)
zdjecie uzytkownika
roberB - 2014-05-15 12:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich
zauważylem że w większości pojawiają się negatywne opinie na temat tego dostawcy/firmy.
Mam pytanie, czy polecacie tego usługodawcę? Zastanawiam się nad zmianą internetu. Jestem z gorlic, becnie mam neta z : Ap-media z Jasła. 2mb za 40 zł, tak słabo powiedział bym chociaz te 2 mega takie stabilne i pewne. Aha i nie mieszkam w bloku tylko dom prywatny.
Ten zicom ceny ma bardzo bardzo niskie dlatego zastanawiam się czy np te 10mb będzie chodziło tak jak prawdziwe 10 mb.
Bardzo bym prosił o poradę. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
cotomabyc - 2014-05-15 12:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec u mnie sprawa jest taka z pseudo zicomem ze zamówiłem neta 20mbs a dostaje jakieś 4mbs (zgłaszanie tego problemu nic im nie robi). Ludzie uważajcie i lepiej szukajcie innego dostawce neta.
zdjecie uzytkownika
Maciek A. - 2014-05-15 16:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo dynamiczna - zarbki zależne od wyników.
1. To co ją wyróznia na + to : szybkie decyzje, i jasne reguły gry. Dość dobre wyposażenie w narzędzia : auta sł. komóra laptop + @ mobilny to standrad w sprzedaży
2. To co na "-" : można zarobić ale tzreba ciężko pracować aby uzyskać dobrą kasą / sprzdawca 4-5 tys zł / mc . Jak nie masz wyników - podstawa.
3. Inne: firma bardzo szybko się rozwija i może być w przyszłości dobrym pracodawcą
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-05-22 11:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobry dostawca Internetu. Nie wiem skąd takie złe opinie.
Jeden z najlepszych dostawców za czasów kiedy to do nich należał Internet w Tarnowie. Jakość spadła po zakupie ich udziałów przez Multimedia. Ale to uroki korporacyjne.
zdjecie uzytkownika
ZICOM - 2014-06-17 16:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry,
Szanowni klienci zapraszamy do naszego biura obsługi klienta a konkurencję do działania w realu a nie hejtowania rodem z gimbazy.
Z naszym internetem nie ma problemu.
Pozdrawiam MK
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-07-15 09:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZICOM - 2014-06-17 16:44:09]:
Jasne !!! Gratuluje poczucia humoru :)


zdjecie uzytkownika
pracownik IntoNet - 2014-07-21 15:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zalwamdupesciska - 2014-03-25 01:23:01]:
To ciekawe, bo nikt u nas jeszcze nie opłacał jakichkolwiek kar za wcześniejsze rozwiązywanie umowy :) Gratuluję fantazji.
zdjecie uzytkownika
Priv - 2014-09-12 17:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że opinie na temat firmi Zicon są podzielone . Powiedzcie tak szczerze czy nażędzia pracy są pożądne tzn.jakiej marki jest samochód służbowy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZICOM NEXT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x