Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZICOM NEXT

Pracowałeś w firmie ZICOM NEXT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bydlęcie - 2010-08-28 21:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Typowy "prywaciaż": płacić jak najmniej, wymagać jak najwięcej. Część wynagrodzenia "pod stołem", część godzin pracy nieopłacana. Samozatrudnienie. Wstyd dla pracownika, duma dla pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
km - 2011-08-23 13:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plusem jest miła atmosfera w tym zakładzie pracy, szefowstwo symatyczne, które szanuje pracowników. Niektórzy pracują w tej prywatnej firmie latami.
zdjecie uzytkownika
były - 2011-10-15 16:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i niechaj ci \"niektórzy\" pozostaną w zicomie na reszte lat. Nie życze nikomu ich towarzystwa.
zdjecie uzytkownika
x-men - 2011-10-16 15:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie tej brak jakiegokolwiek profesjonalizmu ze strony szefostwa. Brak wykształconej kadry pracowniczej, finanse bardzo kiepskie, na papierze jak jesteś wybranym -- zatrudnionym to masz najniższą krajową - 1350 zł brutto,, resztę płacone "pod stołem"l ub jesteś kwalifikowany przez szefostwo do założenia własnej działalności. Jako pracownik nie masz żadnych praw, szefostwo nie dba o pracowników i jego morale. Na święta pracodawca nie jest w stanie wypłacić przysłowiowego grosza pracownikowi. Wstyd i hańba !!!!! Oby takich pracodawców było jak najmniej w Polsce i powinni być ścigani przez US i PIP.
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2011-11-15 13:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem byłym pracownikiem ale wcale nie wspominam źle pracy w tej firmie. Warunki gospodarcze są bardzo ciężkie. Po drugie wielu moich kolegów z pracy w tej firmie to też lenie byli..kombinują i oszukują pracodawców. Nikt nie jest bez winy zatem łatwo jest tylko pluć na drugiego i narzekać.
zdjecie uzytkownika
Olaf - 2011-11-15 18:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez jestem bylym pracownikiem i nie przypominam sobie aby pracownicy byli leniami i kombinatorami. Jezeli juz to wlasciciele firmy!!!!
I nie mozna tlumaczy wszystkiego ciezka sytuacja gospodarcza. Wiec prosze nie wypisuj bzdur i klamstw o kolegach z pracy. Pisz prawde!!!!
zdjecie uzytkownika
były pracuś - 2011-12-16 15:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POPIERAM, WSZYSTKO TO PRAWDA, A MIŁA ATMOSFERA BYŁA, ALE SIĘ SKOŃCZYŁA
zdjecie uzytkownika
były - 2012-03-28 10:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Temat firmy ZICOM jest mi znany od podszewki. W istocie pracodawca oraz jego świta to ludzie absolutnie nastawini na kasę. Nie mają szacunku dla ludzi, którzy tak na prawdę stworzyli tę firmę od podstaw - i dzięki których pracy mogą zmieniać samochody jak rękawiczki.
Prezes nastawiony na wydzieranie pieniędzy, żona prezesa kompletnie bez przygotowania do pełnienia funkcji dyrektora personalnego, nie umie wypowiadać końcówek wyrazów. W-ce prezes zadufany w sobie kozak. Gdyby tą firmą zarządzali inni ludzie, to pewnie nie wukruszyłby się tak zespół, który stanowił trzon tej firmy.
Bezmyślność i ślepe zapatrzenie w pieniądze właścicieli firmy - jest jej najgorszym minusem.... Co do reszty też potwierdzam - najniższa krajowa, reszta pod stołem,a najlepiej na wlasnej działalności byleby za dużo podatków nie płacić... Żałosny sposób oszczędzania!! Bardzo żałosny!!!
zdjecie uzytkownika
QQQQQQ - 2012-05-09 16:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zapewne należałeś do tego trzonu firmy, który się wykruszył :)
Pracodawca nie zrozumie pracownika a pracownik pracodawcy.. Najlepszy pracodawca będzie zawsze zły a nagorszy pracownik zawsze pokrzywdzony..wniosek stwórz swoją własną firmę i nie będziesz miał powodu do narzekania. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Obecny - 2012-05-11 21:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba nie bardzo znasz temat firmy Zicom, jak np to że ta pani od dawna tutaj nie pracuje ale gdzieś w Warszawie..a po drugie to ty chyba jesteś zazdrosny o sukcesy innych ludzi
Idz i pracuj w Multimediach, i też na swojej działalności gospodarczej..niektórzy ludzie zamiast zająć się sensowną robotą to tylko pierdolą anoniomowo głupoty o innych ..typowo polskie..nasz polski produkt
zdjecie uzytkownika
hjko - 2012-06-12 14:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niektórym niestety brak i klasy i wykształcenia bo jak np Pani po polonistyce pracuje niby w dziale IT i ma niby doświadczenie w tej branży to jest to policzek dla wszystkich informatyków..chyba że się ma w tym jakiś interes..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 19:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie proszę, na czy konkretnie polegał brak profesjonalizmu pracodawców? Czy sytuacja dotyczyła strony finansowej? Trudno uwierzyć że firma z tak długim stażem na rynku pracy jest tak nieprofesjonalna
zdjecie uzytkownika
kokoszka - 2013-07-31 20:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Strony finansowej, formy zatrudnienia, warunków socjalnych, świadczeń pracowniczych itp.
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2014-02-05 16:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Otwarli oddział w Gorlicach i mega poracha przedstawiciel wciska neta 30 mbits a wieczorami i w weekendy chodzi max 8 mbits. Technicy jak się zgłasza wolny net nic z tym nie robią. Poracha na maxa.
zdjecie uzytkownika
Majki - 2014-03-06 11:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ZICOM to synonim kiepskiej jakości, olewania klientów oraz marnej jakości usług... Wolałbym zbierać puszki niż dla nich pracować i być utożsamianym z tą pseudo informatyczną firmą.
Szkoda moich nerwów... pora przesiąść się na neostradę lub netię - każda o niebo lepsza od ZICOMU
zdjecie uzytkownika
baster - 2014-03-15 11:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam prosze o wiecej na temat ZICOM zamierzam podpisac umowe ale dziwne jest to ze najpierw chca aby podpisac umowe a potem moze za tydzien podlacza internet . Wogole to jedna osoba telefonicznie mowi co innego druga na miejscu co innego , Do tego wszystkiego nie maja routerow na stanie . Jak dlamnie to naciagarstwo lub jakis przekret . Mysle ze lepiej poszukac innego dostawcy internetu . A wy co o tym sadzicie ?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-03-25 01:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majki - 2014-03-06 11:41:46]:
Ja mam net zicom i jest ok / swiatłowód do mieszkania. Cena 50% niżej od mojego poprzedniego dostawcy
zdjecie uzytkownika
zalwamdupesciska - 2014-03-25 01:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baster - 2014-03-15 11:31:06]:
Widać że nieżle dostajecie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od Zicomu. Mieliscie monopol w gorlicach ( moje osiedle) a teraz 50% i 3 x szybciej. W sumie dobrze wam tak za to jak potraktowalisci mnie. Wypowiedzialem wam umowe, a Zicom opłacił kary bo miałem dość waszego dziadostwa i waszego zdzierstwa. Były klinet firmy na Infonet / Duma ale nie wiem z czego :)
zdjecie uzytkownika
roberB - 2014-05-15 12:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich
zauważylem że w większości pojawiają się negatywne opinie na temat tego dostawcy/firmy.
Mam pytanie, czy polecacie tego usługodawcę? Zastanawiam się nad zmianą internetu. Jestem z gorlic, becnie mam neta z : Ap-media z Jasła. 2mb za 40 zł, tak słabo powiedział bym chociaz te 2 mega takie stabilne i pewne. Aha i nie mieszkam w bloku tylko dom prywatny.
Ten zicom ceny ma bardzo bardzo niskie dlatego zastanawiam się czy np te 10mb będzie chodziło tak jak prawdziwe 10 mb.
Bardzo bym prosił o poradę. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
cotomabyc - 2014-05-15 12:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec u mnie sprawa jest taka z pseudo zicomem ze zamówiłem neta 20mbs a dostaje jakieś 4mbs (zgłaszanie tego problemu nic im nie robi). Ludzie uważajcie i lepiej szukajcie innego dostawce neta.
zdjecie uzytkownika
Maciek A. - 2014-05-15 16:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo dynamiczna - zarbki zależne od wyników.
1. To co ją wyróznia na + to : szybkie decyzje, i jasne reguły gry. Dość dobre wyposażenie w narzędzia : auta sł. komóra laptop + @ mobilny to standrad w sprzedaży
2. To co na "-" : można zarobić ale tzreba ciężko pracować aby uzyskać dobrą kasą / sprzdawca 4-5 tys zł / mc . Jak nie masz wyników - podstawa.
3. Inne: firma bardzo szybko się rozwija i może być w przyszłości dobrym pracodawcą
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-05-22 11:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobry dostawca Internetu. Nie wiem skąd takie złe opinie.
Jeden z najlepszych dostawców za czasów kiedy to do nich należał Internet w Tarnowie. Jakość spadła po zakupie ich udziałów przez Multimedia. Ale to uroki korporacyjne.
zdjecie uzytkownika
ZICOM - 2014-06-17 16:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry,
Szanowni klienci zapraszamy do naszego biura obsługi klienta a konkurencję do działania w realu a nie hejtowania rodem z gimbazy.
Z naszym internetem nie ma problemu.
Pozdrawiam MK
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-07-15 09:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZICOM - 2014-06-17 16:44:09]:
Jasne !!! Gratuluje poczucia humoru :)


zdjecie uzytkownika
pracownik IntoNet - 2014-07-21 15:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zalwamdupesciska - 2014-03-25 01:23:01]:
To ciekawe, bo nikt u nas jeszcze nie opłacał jakichkolwiek kar za wcześniejsze rozwiązywanie umowy :) Gratuluję fantazji.
zdjecie uzytkownika
Priv - 2014-09-12 17:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że opinie na temat firmi Zicon są podzielone . Powiedzcie tak szczerze czy nażędzia pracy są pożądne tzn.jakiej marki jest samochód służbowy
zdjecie uzytkownika
bodziak - 2014-10-15 11:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@priv A czy to przypadkiem nie zalezy od stanowiska na jakie aplikujesz? Mam wrazenie, ze samochod sluzbowy nie jest standardowym narzedziem jaki mozna dostac w zicom next. Powiedz lepiej na jakie stanowisko aplikowales to wtedy bedzie mozna miec lepsze pole do dyskusji i dodatkowo podyskutowac o wielkosci wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
Analiza rynku ISP - 2014-12-21 11:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Większość komentarzy to "rozmowa" pomiędzy lokalnymi operatorami. Kilka osób pyta o faktycznie działanie usługi... ale przecież nie otrzyma rzetelnej odpowiedzi od ZICOM lub ich konkurencji bo każdy bedzie podawał skrajne opinie. Faktem jest że ceny Internetu z ZICOM są znacznie poniżej rynkowych co znaczy że dostawca chce wyciąć konkurencję i zostać monopolistą na danym obszarze a wtedy podniesie ceny powyżej rynkowych więc drodzy mieszkańcy/ użytkownicy w waszym interesie jest aby inne mniejsze firmy pozostały na rynku tak dla równowagi i waszego dobra :) Umowa z ZICOM trwa 2 lata .. a potem jak nie będzie mocnej konkurencji to może się okazać że będziecie płakać i płacić - ale to może zbyt czarny scenariusz :) Pomyślcie Internet za 5 zł (pięć złotych) miesięcznie ??Nawet 30 zł nie pokryje kosztów tylu zatrunionych ludzie i sprzetu. Trzeba odjąć VAT i inne koszty serwisu sieci, obsługi technicznej, urzadzeń w wasztch domach itp i okazuje się że dokładają do tego żeby was pdłączyć.A przecież wszyscy wiemy że nic nie ma za darmo i wcześniej czy później musicie za ten internet zapłacić tak żeby im się opłacało. W życiu nie ma nic za darmo. NO chyba że tak niskie ceny utrzymują faktycznie dzięki oszczędnościom na pracownikach... Nawt dotacje UE nie pozwolą na takie ceny w dłuższej perspektywie. O jakości usług nie moge się wypowiadać bo nigdy nie korzystałem z ich usług. Najlepiej jest zapytać kilku osób które posiadają Internet od tego operatora - bedzie to najbardziej wiarygodna informacja. Pozdrawiam Obserwator rynku IT/ISP.
zdjecie uzytkownika
Gromyk - 2015-01-22 17:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Witam Zicom to synonim tandety i krętactwa obiecują pracownikowi góry złota a później kop w tyłek i do widzenia mimo,że się sprawdzasz w tym co robisz. Ogólnie nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-03-06 11:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fatalna obsługa i olewanie klienta w na infolinię cud żeby się dodzwonić mi się nigdy nie udało a w biurze w Gorlicach telefon obłożony osobiście widziałem z resztą i tak zostałem odesłany z kwitkiem bo oni nic nie mogą bo od tego jest infolinia jak skończy mi się umowa wracam do dostawcy było drożej ale była też jakość i szacunek do klienta NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-03-14 18:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może i działa nieźle ale, podłączenie darmowe, abonament niski ale po pierwszej umowie proponuja abonament wyższy o 5 zł przy tej samej prędkości bez mozliwości wybrania czegoś tańszego (jednocześnie wolniejszego). Natomiast nowym klientom proponuja szybciej i taniej np 10 Mb/s za 30zł a nawet mniej jak sie ponegocjuje a obecny miał 5 Mb/s za 35zł 1 proponują dalej 5 Mb/s za 39,90zł lub 10 Mb/s za 49.90zł. Oczywiście chodzi o internet radiowy przez antenę. Coś się wydaje że Użytkownik "Analiza rynku ISP" na tym "forum" przepowiedział przyszłość (czyli teraz to już teraźniejszość.) Płacz i płać. Czas wypowiedzieć umowę i jednak wrócić do poprzedniego internetu.Pewnie też będzie jakas promocja przy podłączeniu nowgo klienta :)
zdjecie uzytkownika
extrem - 2015-06-12 02:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie każdy z obsługi ma zawsze dobre podejście, to ciężko kawałek chleba, każdy też może mieć zły dzień, choć oczywiście rozumiem że klient chce być miło i przyjemnie obsłużony bo przeciez za to płaci. Zicom next chyba wymienia trochę ekipę bo w gorlicach słyszałam o miejscu dla przedstawiciele handlowego, może trafi się ktoś miły i sympatyczny
zdjecie uzytkownika
Domi - 2015-08-13 23:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Janusz jeśli to co piszesz, jest stuprocentową prawdą, to faktycznie kiepsko to wygląda. Jeśli mają takie podejście do klienta to powinni się z tym liczyć, że taka wiedza pójdzie dalej i mogą masowo tracić obecnych klientów i nie mieć możliwości zwiększenia ilości osób chętnych.. Dziwi mnie to, może wnętrze firmy też nie jest takie super, jakby się wydawało.
zdjecie uzytkownika
Domi - 2015-08-13 23:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Janusz jeśli to co piszesz, jest stuprocentową prawdą, to faktycznie kiepsko to wygląda. Jeśli mają takie podejście do klienta to powinni się z tym liczyć, że taka wiedza pójdzie dalej i mogą masowo tracić obecnych klientów i nie mieć możliwości zwiększenia ilości osób chętnych.. Dziwi mnie to, może wnętrze firmy też nie jest takie super, jakby się wydawało.
zdjecie uzytkownika
Domi - 2015-08-13 23:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Janusz jeśli to co piszesz, jest stuprocentową prawdą, to faktycznie kiepsko to wygląda. Jeśli mają takie podejście do klienta to powinni się z tym liczyć, że taka wiedza pójdzie dalej i mogą masowo tracić obecnych klientów i nie mieć możliwości zwiększenia ilości osób chętnych.. Dziwi mnie to, może wnętrze firmy też nie jest takie super, jakby się wydawało.
zdjecie uzytkownika
nx - 2015-09-03 19:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak tam pracuje polonistka w dziale IT to nie dziwota że są ciągłe przerwy w dostawie neta.
zdjecie uzytkownika
Borka - 2015-09-13 02:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można być kimś z wykształcenia a jednocześnie kimś z zamiłowania. Co w tym dziwnego, że polonistka jest po IT. Według mnie to dobrze, tym bardziej, że gdyby jedna działka na rynku pracy nie wyszła to można iść i próbować sił w drugiej. Teraz IT jest na topie więc warto rozglądać się za przyzwoitymi wynagrodzeniami.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-09-24 22:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Net- prawie bez zarzutu, tv porażka, cały czas awarie, i cały czas tłumaczenia o jakimś "globalnym" problemie...
zdjecie uzytkownika
Netsen - 2015-10-03 00:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam awarię, nie wiem w czym tkwi problem. Szukałem w internecie gdzie to można zgłosić i nie znalazłem, będę musiał poświęcić swój czas i podjechać samochodem osobiście i zgłosić. Błąd 700
zdjecie uzytkownika
paka - 2015-10-13 12:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dla mnie zicom next to calkiem niezla firma. chyba powinna swiadczyc o tym ilosc klientow ktorych obsluguja bo az 7104. a co do awarii to wszedzie sie zdarzaja ale maja 30 technikow ktorzy codziennie pracuja nad najwyzsza jakoscia uslug. a w ofercie maja zarowno pakiety internetowe jak i telefoniczne i telewizyjne. sama mam ochote z ich uslug skorzystac.
zdjecie uzytkownika
grid - 2015-10-13 13:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ofercie posiadają telewizję, internet i telefon. Z doświadczenia wiem, że raczej są to bezawaryjne usługi. No ale jeśli masz jakiś problem to chyba wypadało by się zgłosić bezpośrednio do firmy, napisać do nich na maila czy coś w tym stylu, bo raczej nie czytają oni tutaj forum, a na pewno nikt z serwisu.
zdjecie uzytkownika
nx - 2015-10-20 13:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Borka - 2015-09-13 02:11:34]:
Znajdz i przeczytaj post na stronie 1 odnośnie owej polonistki, poza tym nie ma mozliwosci aby będac tylko po studiach polonistycznych oraz nie mieć doświadczenia w dziedzinie IT, mieć nawet podstawową cząstkową wiedze ktora jest potrzebna aby pracować w dziale IT średniej wielkosci ISP wniosek jest jeden firma jest nastawiona nie na jakośc a "bylejakośc" o czym świadczą częste przerwy w działaniu internetu na terenie Tuchowa.
zdjecie uzytkownika
mała kania - 2015-11-12 18:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dla mnie ta firma jako pracodawca nadal jest zagadkę, chociaż chętnie bym poszła do nich pracowac jako przedstawiciel handlowy albo jakieś inne stanowisko związane ze sprzedażą. ciekawi mnie tylko czym ta firma wyróżnia się od innych pracodawców w branży bo wiadomo że firm w tej branży jest bardzo dużo
zdjecie uzytkownika
kleks - 2015-12-09 17:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wtrącę swoje 3 grosze... Kilkukrotnie próbowałem się dowiedzieć czegoś o ich szkielecie sieci, do jakich węzłów są podłączeni itd by się zorientować, czy warto zmieniać dostawcę i rzeczywiście są gotowi by na większą skalę dawać Internet. Niestety zawsze bebłanie o światowodach i wysokiej przepustowości do domu, ale jak piszę, że pytam nie o to ile do domu, to milkną... Co mi po światłowodzie do domu, jeśli mają słaby szkielet i im się zapycha albo szybko zapcha?? Co mi po dostawcy jeśli sami są podłączeni tylko w 1 punkcie i jak im padnie to nie będzie w ogóle netu... Wygląda na firmę krzak, bo nie chcą odpowiadać na takie pytania, więc pewnie jadą na marketingu,m że do domu światłowód, ale mi nie zależy na szybkim połączeniu tylko z nimi.
zdjecie uzytkownika
trtrt - 2015-12-09 22:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej, nie orientujecie się może czy w najbliszym czasie w firmie Zicom Next Sp. z o.o. bedzie prowadzona jakas rekrutacja, na [przyklad na przedstawiecila handlowego
zdjecie uzytkownika
nx - 2015-12-11 09:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleks - 2015-12-09 17:58:59]:
kleks to nie do końca tak jest, Pierwsza sprawa to to że rdzen jest nadmiarowy( czyli net ktory przychodzi do dostawcy) jak i dystrybucje tez zazwyczaj sa nadmiarowe( czyli to co bierze np zicom i puszcza do sieci dostepowej)natomiast siec dostępowa na ktorej końcu sa uzytkownicy juz zazwyczaj nie jest nadmiarowa i nie ma sie czemu dziwic bo zazwyczaj ISP ma spory obszar i po prostu koszty utrzymania takiej sieci byłyby bardzo duze i przez to internet byłby duzo drozszy, awarie w dystrybucji sa rzadkie natomiast częstsze sa w sieci dostepowej, przy zastosowaniu swiatlowodow zdarzaja sie rzadko ale jak np tauron uwali swiatlowod na linii to nic sie nie poradzi. A druga sprawa to to że nikt Ci nie poda informacji o budowie sieci dlatego że pracownicy nie moga tego robić, reguluje to umowa o zachowaniu tajemnicy przedsiębiorstwa. Trzecia sprawa to to że Pani która zazwyczaj sprzedaje usługi, nie ma pojęcia jak zbudowana jest siec internetowa operatora.
zdjecie uzytkownika
dziara - 2015-12-20 01:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś pamiętam poszukiwali koordynatora , wiadomo coś jak obecny się sprawuje, bądź szykują kogoś innego do opuszczenia firmy, bo widzę po ofertach, że na razie nie ma się do czego szykować.
zdjecie uzytkownika
Zan - 2016-02-02 10:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę Ci powiedzieć @dziara że podobno koordynator działa całkiem nieźle i nie ma z nim problemu, więc z minusem dla Ciebie może nie być tego stanowiska aktualnie, ale to dobrze świadczy o firmie.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-04-14 15:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko! jest u nich nowa oferta jako Koordynator Zespołu Handlowego i to teraz już można aplikowac, bo kilka dni wisi tylko jak widze. Dajcie znać jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2016-05-16 21:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma w dalszym ciagu poszukuje na stanowisko koordynator zespołu handlowego @jacek. Wymagają doświadczenia w sprzedaży i w zarządzaniu zespołem pracowników. Oferują umowę na czas nieokreslony po czasie próbnym i wynagrodzenie w przedziale 2.500,00 zł - 3.000,00 zł / miesięcznie (Brutto) plus premia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZICOM NEXT!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZICOM NEXT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert