brak logo

ZICOM NEXT

Tarnów

Opinie o ZICOM NEXT

XXXX 2011-11-15 13:41:20
Też jestem byłym pracownikiem ale wcale nie wspominam źle pracy w tej firmie. Warunki gospodarcze są bardzo ciężkie. Po drugie wielu moich kolegów z pracy w tej firmie to też lenie byli..kombinują i oszukują pracodawców. Nikt nie jest bez winy zatem łatwo jest tylko pluć na drugiego i narzekać.
Olaf 2011-11-15 18:45:52
Ja tez jestem bylym pracownikiem i nie przypominam sobie aby pracownicy byli leniami i kombinatorami. Jezeli juz to wlasciciele firmy!!!!
I nie mozna tlumaczy wszystkiego ciezka sytuacja gospodarcza. Wiec prosze nie wypisuj bzdur i klamstw o kolegach z pracy. Pisz prawde!!!!
były pracuś 2011-12-16 15:47:24
POPIERAM, WSZYSTKO TO PRAWDA, A MIŁA ATMOSFERA BYŁA, ALE SIĘ SKOŃCZYŁA
1
były 2012-03-28 10:19:11
Temat firmy ZICOM jest mi znany od podszewki. W istocie pracodawca oraz jego świta to ludzie absolutnie nastawini na kasę. Nie mają szacunku dla ludzi, którzy tak na prawdę stworzyli tę firmę od podstaw - i dzięki których pracy mogą zmieniać samochody jak rękawiczki.
Prezes nastawiony na wydzieranie pieniędzy, żona prezesa kompletnie bez przygotowania do pełnienia funkcji dyrektora personalnego, nie umie wypowiadać końcówek wyrazów. W-ce prezes zadufany w sobie kozak. Gdyby tą firmą zarządzali inni ludzie, to pewnie nie wukruszyłby się tak zespół, który stanowił trzon tej firmy.
Bezmyślność i ślepe zapatrzenie w pieniądze właścicieli firmy - jest jej najgorszym minusem.... Co do reszty też potwierdzam - najniższa krajowa, reszta pod stołem,a najlepiej na wlasnej działalności byleby za dużo podatków nie płacić... Żałosny sposób oszczędzania!! Bardzo żałosny!!!
2
QQQQQQ 2012-05-09 16:23:54
Zapewne należałeś do tego trzonu firmy, który się wykruszył :)
Pracodawca nie zrozumie pracownika a pracownik pracodawcy.. Najlepszy pracodawca będzie zawsze zły a nagorszy pracownik zawsze pokrzywdzony..wniosek stwórz swoją własną firmę i nie będziesz miał powodu do narzekania. pozdrawiam
4
Obecny 2012-05-11 21:32:31
Chyba nie bardzo znasz temat firmy Zicom, jak np to że ta pani od dawna tutaj nie pracuje ale gdzieś w Warszawie..a po drugie to ty chyba jesteś zazdrosny o sukcesy innych ludzi
Idz i pracuj w Multimediach, i też na swojej działalności gospodarczej..niektórzy ludzie zamiast zająć się sensowną robotą to tylko pierdolą anoniomowo głupoty o innych ..typowo polskie..nasz polski produkt
2
hjko 2012-06-12 14:28:44
niektórym niestety brak i klasy i wykształcenia bo jak np Pani po polonistyce pracuje niby w dziale IT i ma niby doświadczenie w tej branży to jest to policzek dla wszystkich informatyków..chyba że się ma w tym jakiś interes..
1
anonim 2013-05-24 19:53:01
Powiedzcie proszę, na czy konkretnie polegał brak profesjonalizmu pracodawców? Czy sytuacja dotyczyła strony finansowej? Trudno uwierzyć że firma z tak długim stażem na rynku pracy jest tak nieprofesjonalna
1
kokoszka 2013-07-31 20:56:53
Strony finansowej, formy zatrudnienia, warunków socjalnych, świadczeń pracowniczych itp.
1
zyczliwy 2014-02-05 16:45:07
Otwarli oddział w Gorlicach i mega poracha przedstawiciel wciska neta 30 mbits a wieczorami i w weekendy chodzi max 8 mbits. Technicy jak się zgłasza wolny net nic z tym nie robią. Poracha na maxa.
2
Majki 2014-03-06 11:41:46
ZICOM to synonim kiepskiej jakości, olewania klientów oraz marnej jakości usług... Wolałbym zbierać puszki niż dla nich pracować i być utożsamianym z tą pseudo informatyczną firmą.
Szkoda moich nerwów... pora przesiąść się na neostradę lub netię - każda o niebo lepsza od ZICOMU
2
baster 2014-03-15 11:31:06
Witam prosze o wiecej na temat ZICOM zamierzam podpisac umowe ale dziwne jest to ze najpierw chca aby podpisac umowe a potem moze za tydzien podlacza internet . Wogole to jedna osoba telefonicznie mowi co innego druga na miejscu co innego , Do tego wszystkiego nie maja routerow na stanie . Jak dlamnie to naciagarstwo lub jakis przekret . Mysle ze lepiej poszukac innego dostawcy internetu . A wy co o tym sadzicie ?
1
ewa 2014-03-25 01:15:49
Ja mam net zicom i jest ok / swiatłowód do mieszkania. Cena 50% niżej od mojego poprzedniego dostawcy
zalwamdupesciska 2014-03-25 01:23:01
Widać że nieżle dostajecie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od Zicomu. Mieliscie monopol w gorlicach ( moje osiedle) a teraz 50% i 3 x szybciej. W sumie dobrze wam tak za to jak potraktowalisci mnie. Wypowiedzialem wam umowe, a Zicom opłacił kary bo miałem dość waszego dziadostwa i waszego zdzierstwa. Były klinet firmy na Infonet / Duma ale nie wiem z czego :)
roberB 2014-05-15 12:21:23
Witam wszystkich
zauważylem że w większości pojawiają się negatywne opinie na temat tego dostawcy/firmy.
Mam pytanie, czy polecacie tego usługodawcę? Zastanawiam się nad zmianą internetu. Jestem z gorlic, becnie mam neta z : Ap-media z Jasła. 2mb za 40 zł, tak słabo powiedział bym chociaz te 2 mega takie stabilne i pewne. Aha i nie mieszkam w bloku tylko dom prywatny.
Ten zicom ceny ma bardzo bardzo niskie dlatego zastanawiam się czy np te 10mb będzie chodziło tak jak prawdziwe 10 mb.
Bardzo bym prosił o poradę. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
cotomabyc 2014-05-15 12:27:57
wiec u mnie sprawa jest taka z pseudo zicomem ze zamówiłem neta 20mbs a dostaje jakieś 4mbs (zgłaszanie tego problemu nic im nie robi). Ludzie uważajcie i lepiej szukajcie innego dostawce neta.
Maciek A. 2014-05-15 16:58:25
Firma bardzo dynamiczna - zarbki zależne od wyników.
1. To co ją wyróznia na + to : szybkie decyzje, i jasne reguły gry. Dość dobre wyposażenie w narzędzia : auta sł. komóra laptop + @ mobilny to standrad w sprzedaży
2. To co na "-" : można zarobić ale tzreba ciężko pracować aby uzyskać dobrą kasą / sprzdawca 4-5 tys zł / mc . Jak nie masz wyników - podstawa.
3. Inne: firma bardzo szybko się rozwija i może być w przyszłości dobrym pracodawcą
Anna 2014-05-22 11:44:50
Bardzo dobry dostawca Internetu. Nie wiem skąd takie złe opinie.
Jeden z najlepszych dostawców za czasów kiedy to do nich należał Internet w Tarnowie. Jakość spadła po zakupie ich udziałów przez Multimedia. Ale to uroki korporacyjne.
ZICOM 2014-06-17 16:44:09
Dzień dobry,
Szanowni klienci zapraszamy do naszego biura obsługi klienta a konkurencję do działania w realu a nie hejtowania rodem z gimbazy.
Z naszym internetem nie ma problemu.
Pozdrawiam MK
koko 2014-07-15 09:09:32
Jasne !!! Gratuluje poczucia humoru :)


pracownik IntoNet 2014-07-21 15:28:51
To ciekawe, bo nikt u nas jeszcze nie opłacał jakichkolwiek kar za wcześniejsze rozwiązywanie umowy :) Gratuluję fantazji.
Priv 2014-09-12 17:49:32
Widzę że opinie na temat firmi Zicon są podzielone . Powiedzcie tak szczerze czy nażędzia pracy są pożądne tzn.jakiej marki jest samochód służbowy
bodziak 2014-10-15 11:51:50
@priv A czy to przypadkiem nie zalezy od stanowiska na jakie aplikujesz? Mam wrazenie, ze samochod sluzbowy nie jest standardowym narzedziem jaki mozna dostac w zicom next. Powiedz lepiej na jakie stanowisko aplikowales to wtedy bedzie mozna miec lepsze pole do dyskusji i dodatkowo podyskutowac o wielkosci wynagrodzenia.
Analiza rynku ISP 2014-12-21 11:05:54
Większość komentarzy to "rozmowa" pomiędzy lokalnymi operatorami. Kilka osób pyta o faktycznie działanie usługi... ale przecież nie otrzyma rzetelnej odpowiedzi od ZICOM lub ich konkurencji bo każdy bedzie podawał skrajne opinie. Faktem jest że ceny Internetu z ZICOM są znacznie poniżej rynkowych co znaczy że dostawca chce wyciąć konkurencję i zostać monopolistą na danym obszarze a wtedy podniesie ceny powyżej rynkowych więc drodzy mieszkańcy/ użytkownicy w waszym interesie jest aby inne mniejsze firmy pozostały na rynku tak dla równowagi i waszego dobra :) Umowa z ZICOM trwa 2 lata .. a potem jak nie będzie mocnej konkurencji to może się okazać że będziecie płakać i płacić - ale to może zbyt czarny scenariusz :) Pomyślcie Internet za 5 zł (pięć złotych) miesięcznie ??Nawet 30 zł nie pokryje kosztów tylu zatrunionych ludzie i sprzetu. Trzeba odjąć VAT i inne koszty serwisu sieci, obsługi technicznej, urzadzeń w wasztch domach itp i okazuje się że dokładają do tego żeby was pdłączyć.A przecież wszyscy wiemy że nic nie ma za darmo i wcześniej czy później musicie za ten internet zapłacić tak żeby im się opłacało. W życiu nie ma nic za darmo. NO chyba że tak niskie ceny utrzymują faktycznie dzięki oszczędnościom na pracownikach... Nawt dotacje UE nie pozwolą na takie ceny w dłuższej perspektywie. O jakości usług nie moge się wypowiadać bo nigdy nie korzystałem z ich usług. Najlepiej jest zapytać kilku osób które posiadają Internet od tego operatora - bedzie to najbardziej wiarygodna informacja. Pozdrawiam Obserwator rynku IT/ISP.
6
Gromyk 2015-01-22 17:22:40
Witam Zicom to synonim tandety i krętactwa obiecują pracownikowi góry złota a później kop w tyłek i do widzenia mimo,że się sprawdzasz w tym co robisz. Ogólnie nie polecam tej firmy
9
Janusz 2015-03-06 11:27:58
Fatalna obsługa i olewanie klienta w na infolinię cud żeby się dodzwonić mi się nigdy nie udało a w biurze w Gorlicach telefon obłożony osobiście widziałem z resztą i tak zostałem odesłany z kwitkiem bo oni nic nie mogą bo od tego jest infolinia jak skończy mi się umowa wracam do dostawcy było drożej ale była też jakość i szacunek do klienta NIE POLECAM
3
Piotr 2015-03-14 18:17:56
Może i działa nieźle ale, podłączenie darmowe, abonament niski ale po pierwszej umowie proponuja abonament wyższy o 5 zł przy tej samej prędkości bez mozliwości wybrania czegoś tańszego (jednocześnie wolniejszego). Natomiast nowym klientom proponuja szybciej i taniej np 10 Mb/s za 30zł a nawet mniej jak sie ponegocjuje a obecny miał 5 Mb/s za 35zł 1 proponują dalej 5 Mb/s za 39,90zł lub 10 Mb/s za 49.90zł. Oczywiście chodzi o internet radiowy przez antenę. Coś się wydaje że Użytkownik "Analiza rynku ISP" na tym "forum" przepowiedział przyszłość (czyli teraz to już teraźniejszość.) Płacz i płać. Czas wypowiedzieć umowę i jednak wrócić do poprzedniego internetu.Pewnie też będzie jakas promocja przy podłączeniu nowgo klienta :)
2
extrem 2015-06-12 02:52:22
Nie każdy z obsługi ma zawsze dobre podejście, to ciężko kawałek chleba, każdy też może mieć zły dzień, choć oczywiście rozumiem że klient chce być miło i przyjemnie obsłużony bo przeciez za to płaci. Zicom next chyba wymienia trochę ekipę bo w gorlicach słyszałam o miejscu dla przedstawiciele handlowego, może trafi się ktoś miły i sympatyczny
2
Domi 2015-08-13 23:01:39
@Janusz jeśli to co piszesz, jest stuprocentową prawdą, to faktycznie kiepsko to wygląda. Jeśli mają takie podejście do klienta to powinni się z tym liczyć, że taka wiedza pójdzie dalej i mogą masowo tracić obecnych klientów i nie mieć możliwości zwiększenia ilości osób chętnych.. Dziwi mnie to, może wnętrze firmy też nie jest takie super, jakby się wydawało.
Domi 2015-08-13 23:03:16
@Janusz jeśli to co piszesz, jest stuprocentową prawdą, to faktycznie kiepsko to wygląda. Jeśli mają takie podejście do klienta to powinni się z tym liczyć, że taka wiedza pójdzie dalej i mogą masowo tracić obecnych klientów i nie mieć możliwości zwiększenia ilości osób chętnych.. Dziwi mnie to, może wnętrze firmy też nie jest takie super, jakby się wydawało.
Domi 2015-08-13 23:04:50
@Janusz jeśli to co piszesz, jest stuprocentową prawdą, to faktycznie kiepsko to wygląda. Jeśli mają takie podejście do klienta to powinni się z tym liczyć, że taka wiedza pójdzie dalej i mogą masowo tracić obecnych klientów i nie mieć możliwości zwiększenia ilości osób chętnych.. Dziwi mnie to, może wnętrze firmy też nie jest takie super, jakby się wydawało.
nx 2015-09-03 19:09:25
No jak tam pracuje polonistka w dziale IT to nie dziwota że są ciągłe przerwy w dostawie neta.
Borka 2015-09-13 02:11:34
Można być kimś z wykształcenia a jednocześnie kimś z zamiłowania. Co w tym dziwnego, że polonistka jest po IT. Według mnie to dobrze, tym bardziej, że gdyby jedna działka na rynku pracy nie wyszła to można iść i próbować sił w drugiej. Teraz IT jest na topie więc warto rozglądać się za przyzwoitymi wynagrodzeniami.
abc 2015-09-24 22:28:26
Net- prawie bez zarzutu, tv porażka, cały czas awarie, i cały czas tłumaczenia o jakimś "globalnym" problemie...
Netsen 2015-10-03 00:22:27
Mam awarię, nie wiem w czym tkwi problem. Szukałem w internecie gdzie to można zgłosić i nie znalazłem, będę musiał poświęcić swój czas i podjechać samochodem osobiście i zgłosić. Błąd 700
paka 2015-10-13 12:01:20
a dla mnie zicom next to calkiem niezla firma. chyba powinna swiadczyc o tym ilosc klientow ktorych obsluguja bo az 7104. a co do awarii to wszedzie sie zdarzaja ale maja 30 technikow ktorzy codziennie pracuja nad najwyzsza jakoscia uslug. a w ofercie maja zarowno pakiety internetowe jak i telefoniczne i telewizyjne. sama mam ochote z ich uslug skorzystac.
grid 2015-10-13 13:51:39
W ofercie posiadają telewizję, internet i telefon. Z doświadczenia wiem, że raczej są to bezawaryjne usługi. No ale jeśli masz jakiś problem to chyba wypadało by się zgłosić bezpośrednio do firmy, napisać do nich na maila czy coś w tym stylu, bo raczej nie czytają oni tutaj forum, a na pewno nikt z serwisu.
nx 2015-10-20 13:33:49
Znajdz i przeczytaj post na stronie 1 odnośnie owej polonistki, poza tym nie ma mozliwosci aby będac tylko po studiach polonistycznych oraz nie mieć doświadczenia w dziedzinie IT, mieć nawet podstawową cząstkową wiedze ktora jest potrzebna aby pracować w dziale IT średniej wielkosci ISP wniosek jest jeden firma jest nastawiona nie na jakośc a "bylejakośc" o czym świadczą częste przerwy w działaniu internetu na terenie Tuchowa.
mała kania 2015-11-12 18:27:19
a dla mnie ta firma jako pracodawca nadal jest zagadkę, chociaż chętnie bym poszła do nich pracowac jako przedstawiciel handlowy albo jakieś inne stanowisko związane ze sprzedażą. ciekawi mnie tylko czym ta firma wyróżnia się od innych pracodawców w branży bo wiadomo że firm w tej branży jest bardzo dużo
kleks 2015-12-09 17:58:59
Wtrącę swoje 3 grosze... Kilkukrotnie próbowałem się dowiedzieć czegoś o ich szkielecie sieci, do jakich węzłów są podłączeni itd by się zorientować, czy warto zmieniać dostawcę i rzeczywiście są gotowi by na większą skalę dawać Internet. Niestety zawsze bebłanie o światowodach i wysokiej przepustowości do domu, ale jak piszę, że pytam nie o to ile do domu, to milkną... Co mi po światłowodzie do domu, jeśli mają słaby szkielet i im się zapycha albo szybko zapcha?? Co mi po dostawcy jeśli sami są podłączeni tylko w 1 punkcie i jak im padnie to nie będzie w ogóle netu... Wygląda na firmę krzak, bo nie chcą odpowiadać na takie pytania, więc pewnie jadą na marketingu,m że do domu światłowód, ale mi nie zależy na szybkim połączeniu tylko z nimi.
2
trtrt 2015-12-09 22:01:52
hej hej, nie orientujecie się może czy w najbliszym czasie w firmie Zicom Next Sp. z o.o. bedzie prowadzona jakas rekrutacja, na [przyklad na przedstawiecila handlowego
nx 2015-12-11 09:59:11
kleks to nie do końca tak jest, Pierwsza sprawa to to że rdzen jest nadmiarowy( czyli net ktory przychodzi do dostawcy) jak i dystrybucje tez zazwyczaj sa nadmiarowe( czyli to co bierze np zicom i puszcza do sieci dostepowej)natomiast siec dostępowa na ktorej końcu sa uzytkownicy juz zazwyczaj nie jest nadmiarowa i nie ma sie czemu dziwic bo zazwyczaj ISP ma spory obszar i po prostu koszty utrzymania takiej sieci byłyby bardzo duze i przez to internet byłby duzo drozszy, awarie w dystrybucji sa rzadkie natomiast częstsze sa w sieci dostepowej, przy zastosowaniu swiatlowodow zdarzaja sie rzadko ale jak np tauron uwali swiatlowod na linii to nic sie nie poradzi. A druga sprawa to to że nikt Ci nie poda informacji o budowie sieci dlatego że pracownicy nie moga tego robić, reguluje to umowa o zachowaniu tajemnicy przedsiębiorstwa. Trzecia sprawa to to że Pani która zazwyczaj sprzedaje usługi, nie ma pojęcia jak zbudowana jest siec internetowa operatora.
dziara 2015-12-20 01:18:44
Kiedyś pamiętam poszukiwali koordynatora , wiadomo coś jak obecny się sprawuje, bądź szykują kogoś innego do opuszczenia firmy, bo widzę po ofertach, że na razie nie ma się do czego szykować.
Zan 2016-02-02 10:09:32
Muszę Ci powiedzieć @dziara że podobno koordynator działa całkiem nieźle i nie ma z nim problemu, więc z minusem dla Ciebie może nie być tego stanowiska aktualnie, ale to dobrze świadczy o firmie.
jacek 2016-04-14 15:39:46
siemanko! jest u nich nowa oferta jako Koordynator Zespołu Handlowego i to teraz już można aplikowac, bo kilka dni wisi tylko jak widze. Dajcie znać jak to wygląda.
mikołaj 2016-05-16 21:23:36
firma w dalszym ciagu poszukuje na stanowisko koordynator zespołu handlowego @jacek. Wymagają doświadczenia w sprzedaży i w zarządzaniu zespołem pracowników. Oferują umowę na czas nieokreslony po czasie próbnym i wynagrodzenie w przedziale 2.500,00 zł - 3.000,00 zł / miesięcznie (Brutto) plus premia.
Mariusz 2016-08-17 21:42:37
okazuje się, że negatywne komentarze pod adresem firmy/ polityki firmy nie są bezzasadne. Na wstępie należy wspomnieć że dyrektor personalny jest nim tylko z nazwy ponieważ nie posiada żadnej pedagogicznej, psychologicznej wiedzy tym bardziej praktycznych umiejętności z zakresu zarządzania ludźmi. Nie posiada wiedzy z zakresu motywacji, konstruktywnego feedbacku umiejętności prowadzących do wzrostu efektywności pracy pracowników a przede wszystkim nie ma pojęcia o faktycznym zakresie obowiązków i kompetencji podwładnych; z osobowością niedojrzałą, infantylną nie potrafi efektywnie zarządzać podwładnymi.
W firmie duży chaos jest na porządku dziennym. Brak profesjonalnych szkoleń oraz ułatwiającego pracę podziału obowiązków. Bardzo prowizoryczne tygodniowe przyuczenie po którym pracownik obejmuje stanowisko z ideą “Radź sobie” bez wspomnianych powyżej informacji o zakresie kompetencji na danym stanowisku. Także o narzędzia potrzebne na stanowisku pracownik musi sam się zatroszczyć. W firmie częste są sytuacje gdy współpracownicy celowo wprowadzają w błąd. Co więcej, w firmie brak jednomyślności, wielokrotnie zdarzają się sytuację, gdy różne osoby wydają sprzeczne polecenia. Pomimo, że personel w firmie nie jest zbyt rozbudowany, i tak brak w niej solidarności, zaufania a wręcz dojmujące uczucie podejrzliwości. Dla stażysty/osoby obejmuje stanowisko pracownika administracyjnego-biurowego demotywujący może być brak chęci współdziałania I dzielenia się wiedzą ze strony wspólpracowników. Pracownika a-b obowiazuje zakaz używania telefonów komórkowych oraz spożywania posilków na stanowisku pracy. Doceniane cechy osobowości to cwaniactwo czy lizusostwo oraz tworzenie odpowiednich pozorów. Atmosfera w pracy 5/10. (Dominujące cechy to: cwaniactwo, chamstwo, plotkowanie i podkopywanie niczym w najprzedniejszej operze mydlanej.) Nie zalecane jest także korzystanie ze zwolnień lekarskich. W przypadku skorzystania z L4 następuje natychmiastowa reprymenda. Mniej problematyczne jest przyjście z niedyspozycją do pracy, do czego dostosowują się pracownicy. Pracownik administracyjno – biurowy może spotkać się także z sytuacjami gdy jest ściągany z urlopu aby obsłużyć ekspres do kawy. Co ciekawe już stażysta jest zobligowany do pracy w nadgodzinach. Oczekiwane efekty pracy stażysty to 110 % plus coś ekstra przy wspomnianym przyjemnym show I nienagannej prezencji. Przyjaciołom raczej nie polecam tej firmy, w przypadku posiadania umiejętności I kwalifikacji można znaleźć lepiej prosperującą firmę, zaś w przypadku braku kwalifikacji, I tak trudno będzie zdobyć w firmie jakieś konkretne I przydatne umiejętności.
Jeśli chodzi o korzyści, z pewnością dużym plusem jest szybkie tempo pracy I duży zakres obowiązków oraz właściciele firmy Jan, Marek, oraz kierownicy budowy, którzy z pewnością nie jedno już widzieli, są zwyczajni normalni i bez tendencji do nadużywania swoich stanowisk.
7
Łabędziem być 2016-09-16 11:08:22
i jak długo tam popracowałaś Mariuszu? :P
1
OXOX 2016-09-16 12:45:00
Witam.
Nie pracował u nas żaden pan Mariusz w ostatnim czasie, a tym bardziej na stażu w sekretariacie takiej osoby nie było.
Natomiast była Pani Magdalena na stażu, która ukrywając się pod takim pseudonimem opisuje rzeczy nie z tej ziemi.
Pracodawca podjął decyzję o przerwaniu stażu z przyczyn leżących wyłącznie po stronie tej Pani a przede wszystkim poprzez niestosowne zachowanie się wobec przełożonych, skonfliktowaniu się w ciągu niecałych 2 miesięcy z zespołem pracującym ze sobą długie lata oraz notorycznym kłamstwie i lenistwie.
A i owszem duża śmiałość i otwartość wobec męskiej części firmy ( np. pana Marka) była nieakceptowalna w naszym środowisku. Tu z pozdrowieniami żona tegoż Pana:)

Życzymy jednak Pani dużo dobrego i znalezienia odpowiedniego Pracodawcy.

Proszę także zastanowić się nad hejtem, który jest zarówno bezzasadny, jak i niedopuszczalny.
Aktualnie pracodawcy sprawdzają jakie treści udostępniamy na swoich profilach społecznościowych, jakim słownictwem się posługujemy w komentarzach, i czy wyrażane przez nas poglądy nie obrażają uczuć innych.
Wszelkie niedopuszczalne zachowania mają realny wpływ na ścieżkę kariery i procesy rekrutacji.

Zespół firmy Zicom Next Sp. z o.o.
2
PM 2016-09-16 13:23:08
W Zicomie nie ma Dyrektora Personalnego
1
Zostaw swoją opinię o ZICOM NEXT - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZICOM NEXT