brak logo

MZK,SPAK SZCZECIN

Szczecin

Opinie o MZK,SPAK SZCZECIN

anonim 2009-02-26 19:50:06
Słowa kojarzące się z MZK,SPAK SZCZECIN (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako średnia .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są atmosfera stresująca,ludzie ok .
5
lipawsky 2015-10-16 22:15:59
nie polecam pracy spa-klonowica
toja 2015-10-23 21:45:30
Spa Klonowica to naprawdę dziwna zajezdnia??? Trudno znaleźć tu pracownika który byłby zadowolony z wykonywanej tu pracy. W mojej długoletniej pracy kierowcy nigdy w tej firmie nie było tak źle, tj. od 2003r miłościwie panującego nam zarządu spółki i prezesa tejże. Nowo zatrudnieni kierowcy uciekają jeszcze prędzej niż trwa okres zatrudnienia do innych zajezdni w tym mieście, Spa Dąbie opinia o tym zakładzie jest pozytywna znacznie lepiej się traktuje pracowników a także zarobki są lepsze. Na Klonowica nieprzestrzeganie praw pracowniczych jest na porządku dziennym. Trudno się tu pracuje a rządzący spółką i związki zawodowe mają się dobrze. Wystarczy powiedzieć że prezes dostał nagrodę za 2014 r w kwocie rocznego wynagrodzenia nowo zatrudnionego kierowcy. Nagrodę zaproponowali i przyznali przedstawiciele pracowników w radzie nadzorczej i do tego z naszych pieniędzy - z kasy spółki. Tymczasem nie polecam pracy na Klonowica, żadnych perspektyw awansu finansowego, po prostu jest to uznaniowe dadzą lub nie, kiedy i czy w ogóle dadzą, zależy to od przełożonych a oni maszczą swoim. A tym co pracują – kierowcą i technikom z warsztatu /do dziś pracują i myją się w nieogrzewanych pomieszczeniach/ życzę wytrwałości a niebawem wszystko się zmieni – taką mam nadzieję !!!
Jack 2015-10-27 12:55:22
no cóż Kolego pięknie piszesz ale uwierzył bym Ci gdybyś powiedział że pracujesz w tej firmie a nie tylko że słyszałeś ---- może też słyszałeś o podobnej firmie w USA jeśli tak po możesz jeszcze coś z bajek poopowiadać
1
Jack 2015-10-27 13:10:35
opinia jest bardzo rzetelna i zgadzam się z tym że o pracownika się po prostu nie dba tylko wymaga a jak jeszcze da się uszczuplić mu dochód to pełna euforia w zarządzie firmy ----- bo nagrodzić to tylko siebie umieją ---- brawo za odwagę by w końcu to choć w tren sposób poruszyć i wyłuszczyć na światło dzienne
1
nowy2014 2015-10-27 22:50:37
ok kaloryfery już grzeją, wprawdzie jak umarłego tyłek - ale chodzi plotka że ktoś dał cyk do miasta i prezes narobił w majty i włączył ogrzewanie, a nawet nie wyłącza na wolne dni. Taki jest stanowczy - a teraz zaoszczędzone kwoty na ogrzewaniu przedstawiciele załogi w radzie nadzorczej mogą spokojnie przeznaczyć na nagrodę dla prezesunia za 2015.
fraktal 2015-10-27 22:57:33
a może by tak ktoś opisał związkowców ile zarabiają i jak pomagają pracownikom.
legi 2015-10-27 23:04:43
dogadać się o pracę a może jeszcze czekoladki wręczyć chłopie gdzie ty żyjesz biorą do pracy jak leci albo znajomych królika /taka to rozmowa kwalifikacyjna/ praca z myślą o pracownikach - to jakieś kpiny
1
LAla 2016-05-11 21:45:28
No z pewnością o poprzednie prace będą pytać i jakie są plany na przyszłość, jak to na rozmowie kwalifikacyjnej @hygtf.
Zostaw swoją opinię o MZK,SPAK SZCZECIN - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MZK,SPAK SZCZECIN