MZA

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 563 ocen.

MZA
2 563 6 1

Opinie o MZA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

(nie)Doświadczony

Witam . Czy przy zatrudnieniu można wybrać sobie zajezdnię na której ma się pracować , jestem z Wołomina i pasowała by mi Ostrobramska . Oczywiście jeżeli został bym zatrudniony , bo prawo jazdy kat. D mam jakieś dwa miesiące i doświadczenia zero.... A pani w dziale rekrutacji powiedziała że po rozmowie z Panią Kierownik która stwierdzi czy jestem godzien , zapisze mnie na taki "wewnętrzny egzamin" z jazdy po łuku i po mieście przegubem i się zobaczy co dalej....To wie ktoś jak to jest?

Szczęsciarz
@(nie)Doświadczony 24.09.2018 11:58

Zapraszam na Stalową - tu bez żadnego łuku masz etat i do Wołomina rzut Beretem

heheszek
@Szczęsciarz 24.09.2018 13:49

Gdzie by go nie przydzielili to na Woronicza z instruktorem z OSK będzie miał sprawdzenie m in. jazda przegubem po łuku i mieście. Skoro jesteś ze stalowej to dobrze wiesz jak nieraz łatwo wyjechać przegubem z miejsca postojowego zwłaszcza jak nie masz swojego wozu i zmiennik Ci postawi w dogodne miejsce.

anonymous
@Szczęsciarz 24.09.2018 13:49

A za momencik metro i trzeba będzie przenosić Stalową w inne miejsce? Jest taki deficyt że cos się tej pani pomyliło.Poza tym sam chłopaku widzisz że nie ma co robic prawka gdzieś po katach.Gdybyś robił w MZA nie musiałbyś tracić czasu na łuki i fiuki. Dostałbyś swojego Patrona parę kółek i jedziesz.......... w świat, w Stolicę. masz twardą psychę? oraz jaja? To dasz radę. Najgorzej to złamać się przed roszczeniowym pasażerem który na dzień dobry zrobi ci kilka fotek i postrasz skargą. Jeżeli weźmiesz to na wydepilowana klatę i się nie przestraszysz będą z ciebie ,,ludzi,,. Pamiętaj jak we wojsku-najważniejszy jest regulamin przewozu.Pasażer może sobie ,,pogrzebać,, palcem w bucie ze swoimi ,,pomysłami,,.Ty jesteś najważniejszy, masz dbać o życie i zdrowie swojego ładunku postępować zgodnie z procedurami.Nie wiesz? naciskasz zielony przycisk nad głową, czujesz się zagrożony naciskasz czerwony i łapiesz za gaśnicę by bronić swego zdrowia oraz autobusu z pasażerami. Praca ciekawa o ile lubisz przygody?

(nie)Doświadczony
@Szczęsciarz 24.09.2018 13:49

A o przyjęcie można się skierować bezpośrednio do konkretnej zajezdni czy trzeba na Woronicza?

heheszek
@(nie)Doświadczony 24.09.2018 14:24

Wejdź na stronę mza.waw.pl tam jest ogłoszenie i numer telefonu, zadzwoń. Rekrutacja jest teraz chyba na Woronicza, kiedyś była na włościańskiej. Zadzwoń to się dowiesz jakie dokumenty przygotować.

Bobek
@(nie)Doświadczony 24.09.2018 14:24

Musisz na Woronicza. Jak zaliczysz łuk to wyjazd na trasę. Przeważnie jedziesz wąską Aleją Niepodległości gdzie szczególnie musisz uważać aby lusterek nie uszkodzić:-) To jest właśnie ,,kretynizm" firmy MZA. Młody kierowca powinien uczyć się jazdy od 10 i 12. Po 3 miesiącach , dopiero powinien zasiadać na 15 czy 18. No ale w MZA wiedzą lepiej, a potem się dziwią ,że kierowca autobus uszkodził.I będzie uszkadzał bo każdy uczy się na błędach ,a jak ktoś jest świeżo po egzaminie to powinien oswoić się z pracą na krótkich autobusach, dopiero potem przestawiać się na dłuższy tabor. No ale święta prawda pracy w MZA, to musisz być gotowy na jazdę wszystkim co na stanie , nie ważne czy z doświadczeniem czy bez. Liczy się realizacja planu, a jak rozwalisz autobus to zabiorą Ci premię, nie dostaniesz podwyżki przez dwa lata itd. Przychodzą młodzi i uciekają po miesiącu bo inaczej wyobrażali sobie ten kierat w MZA.

Sam bym pośmigał
@(nie)Doświadczony 24.09.2018 11:58

Praca lekka , miła i przyjemna - leć na Woronicza załatw wszystkie papierki ( łuk i ......... ) i do wozu bo ludzi brakuje

anonymous
@Bobek 24.09.2018 15:34

Co za głupoty piszesz nikt nie ucieka tylko kierowców brakuje

Bobek
@anonymous 24.09.2018 17:39

A dlaczego brakuje jak nikt nie odchodzi :-) Co nagle MZA autobusów dokupiło ,a ZTM 50 nowych tras stworzyło ??? Niestety statystyki nie kłamią ,duża ilość kierowców odchodzi. Odchodzą ludzie ze stażem 10 letnim i młodzi po 1-2 miesiącach. Jak by było tak słodko w MZA to nikt by nie opuszczał firmy ,zwłaszcza jeśli firma najlepiej płaci w Warszawie. Nie o zarobki tu chodzi. Tutaj chodzi przede wszystkim o warunki pracy.( tankowanie,mycie,OC ,szukanie miejsc aby zaparkować autobus w nocy na przeładowanych zajezdniach, brak krańców z dostępem do bieżącej wody , brak przerw na odpoczynek , zmiany na dalekich krańcach, szarpanie się z rowerzystami bo nie można wprowadzić zakazu przewozu rowerów, brak obrony pracowników przez spółkę , ZTM dyktuje warunki a MZA im przyklaskuje. Kto ma możliwości ucieka z tego kieratu, mimo ,że praca na ogłoszeniach wygląda zachęcająco.

anonymous
@Bobek 24.09.2018 18:21

Ojtam ojtam czepiasz się szczegółów zachwalanym naszego pana bo za miesiąc może już go nie byc

anonymous
@Bobek 24.09.2018 15:34

Co kolega robiący Bobki pisze? Zasiadać w 15stce? Najłatwiej jeździ się dziesiątką następnie przegubem później 12stką najgorzej 15stką. Czemu gdyż 15stki mają ponad 18scie lat/ Co za tym idzie niby są sprawne ale? Potrafią jednak spłatać niejednemu psikusa. Puścisz gaz na zakręcie może się okazać nagle że nie działa wspomaganie gdyż pasek ślizga sie po napinaczu paska klinowego. Nagle wszystkie drzwi po zamknięciu zaczną żyć własnym życie i nieprędko ruszysz, zatem żegnaj przerwo na krańcu na papieroska. Może się zdarzyć że zapatrzysz się na koleżankę za kierownikiem i bęc tył zawinął osobówkę.Będzie z półtora metra zachodzenia jak w Ikarusie, o ile się zapomnisz i nie zerkniesz w lustereczko. 18stak jak to ładna dziewczynka zakręcisz ogonkiem polawirujesz nią jak kobrą, napędzik na ostatnią oś więc jak to ogarniesz to nie będziesz chciał się przesiąść na mniejsze.Jak by kursa chłopak robił na Woronicza to by chyba dali mu ogarnąć gabaryty 18stki jej cycuszki i tyłeczek. Jeżeli nie może spać z powodu jej tyłeczka to niech sobie ze dwie godzinki wykupi u Rafałka na Woronicza i niech opanuje łuki na zajezdni. Nie ma tam mrocznego zatem nikt zawału z powodu łuków nie dostanie))))))))))))) a i będzie pierwsze spotkanie z przegubem.Po takich lekcjach rande vous z egzaminami przejdzie bezboleśnie

anonymous
@anonymous 24.09.2018 17:39

To prawda, głupio napisał cymbał dla którego Aleje są za wąskie. Zamykasz oczy i jedziesz, za wąsko to jest na przystanku 507 pod gitarką przy Emili P w stronę Gocławia, lub na wyjeździe z krańca Dworzec Centralny czyli 109,131,525,522, zresztą przegubem wszędzie wjedziesz fakt że nie zawsze wyjedziesz ale od czego masz nadzór z MZA chłopaki Cię poprowadzą lub wyjadą jak poprosisz przez ,,satelytę,,)))))) Wąsko to jest na Madalińskiego, lub przy Tagora jego w ząbek czesana mać.Ale jak to się mówi ,,jak przyjdzie ochota to i pies kota wychrobota,, zatem po to jest Patron by z młodym przejechać po wąskich gardłach na przegubie względnie 15stce po miejskich słupkach lub koło nich.Prawdą jest że Kierowcy uciekają ale od ajentów którzy maja super indywidualne grafiki ale mają problem z normalną stawka godzinową która daje priorytet pasztetowej zostawiając szynkę w sferze marzeń. Toć szynka nie jest jedzeniem koszernym a pasztetowa czasem z braku mięsa nim się staje. Co tu dużo gadać jedynie MZA daje szansę na normalna egzystencję na jako takim poziomie. Dawaj chłopaku i nie marudź jak stara baba.Jeden łuk szast prast i po wszystkim

(nie)Doświadczony
@anonymous 24.09.2018 21:47

Dzięki koledzy za odpowiedzi :) Ja jako wieloletni pasażer komunikacji miejskiej bardzo was szanuje i mam wielki respekt do tej ciężkiej i odpowiedzialnej pracy. Ja jednak pracując w małej prywatnej firmie z zarobkami na poziomie 2500-3000zł i zarejestrowaniem na najniższą krajową , przychodząc do takiej pracy jak MZA mogę trochę poprawić swoją sytuację materialna . A co do jazdy , jeździłem 2 lata na ciężarówkach , jednak tak długa rozłąka z bliskimi nie jest warta takich pieniędzy. Mam nadzieje że uda mi się dostać pracę w komunikacji miejskiej i że poradzę sobie , bo wiem że wsród kierowców też są mili ludzie którzy czasem coś podpowiedzą , pozdrawiam wszystkich .

Aaaa
@(nie)Doświadczony 25.09.2018 07:34

Na dzień dobry w nominale godzin dostaniesz nie mniej niż 3500,00 zł nie zastanawiaj się przychodź, brakuje kierowców do pracy.

p. Mroczek
@Aaaa 25.09.2018 07:39

Hahah

Aaaa
@p. Mroczek 25.09.2018 08:28

Panie kierowniku czyżby miał Pan nadmiar pracowników na oddziale i nie potrzebował kierowcy do pracy?

Aaaa
@Aaaa 25.09.2018 08:34

Rozumiem 40 kierowców na dziś w rezerwie plan w 100 procentach wykonany, Pan to ma dobrze tylko takiej sytuacji mogą pozazdrościć kierownicy innych oddziałów

3 cytryny
@Aaaa 25.09.2018 08:45

Czy Ty aaaa nie Jesteś (usunięte przez administratora) A moze to Ty Jesteś p.Mroczek?

Baran
@(nie)Doświadczony 25.09.2018 07:34

Czasem się trafi czarna owca ale to jak w każdej firmie

Aaaa
@3 cytryny 25.09.2018 10:04

Teraz to można się tylko smiac, skoro sarkazmu nie rozumiesz to nie jest mój problem

3 cytryny
@Aaaa 25.09.2018 10:28

Bić 10 czy 11 miesięcy nadgodziny by miesiąc czy dwa nie przyjść ani dnia bu ha ha

Aaaa
@3 cytryny 25.09.2018 11:29

Skoro tego wszystkiego nie rozumiesz proszę nie zabieraj głosu, to co proponujesz to jest Mały Pikus na to ZTM jest przygotowane. Została przekroczona moc przerobową kierowców i tylko przychodząc z wolnego do pracuje i zamiany dni pracy zgodnie z potrzeba planisty powiększa się braki mocy przerobowej kiedy braki przekroczą dozwolone 20 procent wtedy możesz nie przychodzić robić co chcesz ZTM nie da sobie już z tym rady

3 cytryny
@Aaaa 25.09.2018 11:43

Tak masz rację i wtedy ztm padnie i planiści i my bedziemy rządzić

Aaaa
@3 cytryny 25.09.2018 11:29

Gdybys miał do podniesienia ciężar o wadze 100 kg, byś się wściekał ze złości ale i tak go dał do góry, ale gdyby ten ciężar został zwiększony do wagi 500 kg byś już się śmiał wiedział ze nie dasz rady podnieść. My już możemy tylko się smiac wiemy ze roczny plan wozokilometow jest nie do zrealizowania przy obecnym stanie kierowców.

Smerf Maruda
@Aaaa 25.09.2018 08:34

Kierownik wyraził swój zachwyt. Przyjdzie jeden więcej do karania.

Icek z PISu
@(nie)Doświadczony 25.09.2018 07:34

Idz do PKS Grodzisk. Za niewiele mniejsze pieniądze niż w MZA spokojnie nabierzesz wprawy ,jezdząc autobusami 12 m.na 5 trasach a jeśli zechcesz to nawet na jednej tej do której masz najbliżej z domu, aby nie tracić czasu na dojazd do zmiany lub po zmianie.. Poznasz specyfikę pracy . A jak się wprawisz to na spokojnie MZA Ciebie przyjmie i podejrzewam ,że za pół roku to nawet łuku nie będą wymagali, obyś tylko zechciał się u nich zatrudnić.

anonymous
@Icek z PISu 25.09.2018 13:07

Przestań agitować kierowców do pracy u konkurencji w MZA jest najlepiej, miła atmosfera, wysokie zarobki tylko pracować tu w MZA

EB
@anonymous 25.09.2018 13:25

O tym całym PKS-e takie opinie że lepiej na pośredniak iść niż tam :)

Icek z PISu
@EB 25.09.2018 13:29

Opinie opiniami a tak naprawdę nie jest żle. Wszędzie są plusy i minusy. Jak pilnujesz swego to krzywda Ci się nie stanie. Jesli natomiast przymykasz oczy to wykorzystują to. Po MZA, PKS najlepiej płaci w Warszawie i po zjezdzie nie musisz sie martwić tankowaniem,myciem i OC. Zostawiasz autobus na bramie i PA!

anonymous
@Icek z PISu 25.09.2018 14:03

Proszę proszę nawet i na forum zrobiła się walka o deficytowego kierowcę, tego jeszcze nie było.

Bolo

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata przed rozmową?

Statystyka

Dane statystyczne ile wozokilometrów wykonuje MZA na przełomie ostatnich 4 lat 2015 rok Liczba wozokilometrów 82 500 000 2016 rok liczba wozokilometrów 84 000 000 2017 rok liczba wozokilometrów 88 000 000 2018 rok liczba wozokilometrów 89 000 000 Zwiększenie wozokilometr w ciągu 4 lat o 7, 8%, o tyle procent powinna być zwiększona liczba zatrudnienia kierowców od 2015 roku do dziś żeby nie było obecnej sytuacji.

rozumny

Pewne już jest że podwyżek w tym roku nie będzie. Związki nie mogą się dobić do zarządu. Zarząd zupełnie olewa każdego związkowca, no i po części słusznie, bo narobili szumu przed wyborami na przewodniczących a wyszło jak wyszło, każdy widzi. Także panowie i panie kierowcy, zakasać rękawy i do roboty, a nie jakieś marudzenie że to źle czy tamto.

Aaaa
@rozumny 25.09.2018 02:44

Popieram Namawiam do pracy z dnia wolnego, zamiany dni pracy zgodnie z zapotrzebowaniem planisty.

Popapraniec od dekady
@rozumny 25.09.2018 02:44

Do końca roku zostało raptem parę miesięcy - trzeba się przemęczyć [ pewnie po nowym roku coś się wykluje ] za to na święta dostaniemy pewnie ładną kaskę

Weekend

Na sobotę i niedziele w sumie 140 kierowców otrzymało dzień wolny

bart
@Weekend 21.09.2018 17:23

Ciekawe a na R3 wisi kartka:"chętnych do pracy 22/23/24 w zmianie B i noc"

Smerf Maruda
@Weekend 21.09.2018 17:23

I tego właśnie nie rozumiem. Nigdy tak nie było, że setki kierowców dostają wolne w weekend, a jednocześnie proszą o przychodzenie z wolnego. Wydaje mi się, że pracownik z wolnego jest droższy, bo trzeba mu podwójnie płacić. Taka ekonomia MZA. Chyba, że ci co dostają wolny weekend, dostają go na zamianę i zapychają dziury w tygodniu. Ale to z kolei dowód, że firma ma pieniądze i dla wykonania planu żadne koszty nie mają znaczenia.

Aaaa
@Smerf Maruda 21.09.2018 22:24

Tylko żeby nie było ze prowadzę jakaś kampanie wyborcza. Nie firma, a miasto, to miasto zarabia na MZA, to miasto w ciągu ostatnich 3 lat zmniejszyło koszty na komunikacje miejska o 8 procent, to miasto jest jedynym właścicielem MZA. Spółka jako sama w sobie wykonuje zlecenia miasta i za to otrzymuje kasę. Teraz dla miasta koszty się nie liczą komunikacja miejska musi dzialac, spółka MZA musi wykonać plan. I tez chce żeby tak było plan dzienny byl wykonany w 100 procentach. Licznik dozwolonych godzin nadliczbowych bije, ludzi do pracy wciąż brakuje.

Aaaa
@Aaaa 24.09.2018 06:42

2017 Budżet - Transport i komunikacja Zakup usług komunikacji miejskiej, czyli opłata z budżetu miasta za kursowanie pojazdów wszystkich linii, wyniesie 2 754 mln zł. Średni koszt wozokilometra przeznaczony dla MZA 10, 00 zł, ogólna suma przeznaczona dla MZA 88 mln zł. 2015 Budżet - Transport i komunikacja miejska Zakup usług komunikacji miejskiej, czyli opłata z budżetu miasta za kursowanie pojazdów wszystkich linii, wyniesie 2 479 mln zł. Średni koszt wozokilometra przeznaczony dla MZA 9, 29 zł, ogólna suma przeznaczona dla MZA 82, 5 mln zł. Tak podane dane wydatki miasta świadczą, że w ciągu ostatnich 2 lat na zakup usług komunikacji MZA, miasto przeznaczyło więcej 6,6% W porównaniu z wykonaniem budżetu wychodzi całkiem inaczej. 2015 Wykonanie Budżetu - Transport i komunikacja Wpływy z biletów pokrywają koszty funkcjonowania systemu komunikacji miejskiej w 34%. Pozostała część jest opłacana z miejskiej kasy. Utrzymanie systemu komunikacji miejskiej Miasto 66%, pasażer 34 % 2017 Wykonanie Budżetu - Transport i komunikacja Miasto finansuje 62, 8% kosztu przejazdu. Pozostałe 37, 2% przypada na pasażera, który płaci za bilet. Wzrost przychodów ze sprzedaży biletów faktycznie zmiesza wydatki przeznaczone na komunikacje miejską. 2018 Budżet - Transport i komunikacja Zakup usług komunikacji miejskiej, czyli opłata z budżetu miasta za kursowanie pojazdów wszystkich linii, wyniesie 2 607 mln zł. Średni koszt wozokilometra przeznaczony dla MZA 9, 90 zł, ogólna suma przeznaczona dla MZA 89mln zł. Porównując budżet z 2017 roku i 2018 roku wychodzi? Zakup usług komunikacji miejskiej został zmniejszony o 5,3% Średni koszt wozokilometra przeznaczony dla MZA został zmniejszony o 1% Ogólna suma przeznaczona dla MZA została zwiększona o 1,13% Jak widać jest prowadzona dziwna kreatywna księgowość przy zmniejszonych zakupach, zmniejszonej cenie wychodzi większa wartość? Matematycznie jest to nie do osiągnięcia, podaje to tylko, jako ciekawostkę jak wydatki przeznaczone na komunikacje dla MZA są księgowane.

heheszek
@Aaaa 24.09.2018 08:21

Obawiam się że jesteś za słabym mózgiem żeby to rozkminić. Tobie się tylko wydaje że Ty to rozumiesz i widzisz tu jakieś machloje. Jeśli jesteś kierowcą weź się za kierowanie, jeśli jesteś związkowcem weź się za robotę bo po podwyżce jakoś związki nic nie robią. Na pewno nie jesteś księgowym więc nie bierz się za księgowość.

Aaaa
@heheszek 24.09.2018 12:03

Przestań robić zament doskonale wiesz ze w zakładzie w którym pracujesz na dziś jest 160 dziur

anonymous
@Aaaa 24.09.2018 06:42

Widząc co się dzieje Kneset uchwalił podwyżki dla swoich kierowców.Nie będzie zatem odpływu z Posagu Siedmiu do MZA. Zaczyna się gra o deficytowego Kierowcę. Jeszcze trochę krzywych uśmiechów i do większości Zarządu dotrze że tak dalej się nie da. Albo idą na całość i drenują ajentów z pracownika dając 28 zeta za godzinę albo czekają na cud. Kneset uchwalił 23 netto plus 10% premii.Teraz ruch Prezesa bo mu się plan sypnie jak nie zaoferuje czegoś ekstra.Pozdrawiam Zarząd, dobrze by było gdyby reakcja na podwyżki u konkurenta były szybkie gdyż wielu Kierowców może się zreflektować i wrócić na Łono Panien Siedmiu.

Aaaa
@anonymous 24.09.2018 14:08

Najważniejsze żeby teraz plan wychodził w 100 procentach, czy beda podwyżki czy nie ja o tym nie decyduje. Sa mądre głowy niech myślą. Ważne ze na zajezdniach jest miła atmosfera kierowcy przychodzą z wolnego, zamieniają dni pracy istna sielanka jak powinno byc. Nawet tu na forum nie pisze się zle o zakładzie jest super tylko pracować.

rolkarz
@Smerf Maruda 21.09.2018 22:24

Skoro nie rozumiesz to Cię oświecę. Z braku chętnych przyjmuje się jak leci,A te jak leci to jeżdżą na 1 zmiany, na drugie im ,,nerwacja,, nie pozwala lub daleki dojazd bądź sprawy rodzinne. Zatem Brakuje chętnych na 2 zmiany oraz tych co nie mogą usnąć na noce. Stąd ssanie na Nocniki oraz drugą zmianę. Na pierwszej to czasem i kilku rezerwistów siedzi. Jak by wprowadzono dodatek pięciu złotych za godzinę popołudnia i nocy od razu by się chętni znaleźli.

Aaaa
@rolkarz 24.09.2018 21:56

To nie tak, wytworzona dziurę zatyka się innym kierowca i dziurę przenosi na weekend kiedy jest mniejsze zapotrzebowanie na kierowców żeby ja znowu załatać. Czy skoro dziś wolne dostało 25 kierowców, a w rezerwie 65 jest to znaczy ze nadmiar ich jest?. Jest większe zapotrzebowanie na kierowców niż posiadany stan, nakręciła się spirala zapotrzebowań na kierowcę jej nie da się zatrzymać, ilość dziur bedzie wzrastać wraz z upływem dni.

2018

Policzylem godziny pracy z wolnego w tym roku wyszlo 11 godz, nie jest zle mam jeszcze zapas do konca roku.

Aaaa
@2018 24.09.2018 11:10

Dobre podoba mi się to,minimum 6 godzin w miesiącu dochodzi nie przychodząc do pracy z dnia wolnego. Późniejsze zjazdy, zamiana ilości godzin pracy kiedy z grafiku wystawiona jest rezerwa.

2018
@Aaaa 24.09.2018 11:28

Myslisz, ze zle licza jak mam miesiace nadliczbowe 50 to 0,68, nadliczbowe 100 to 1,20 ponadwymiarowe 0,00

Aaaa
@2018 24.09.2018 12:10

Mylisz jak rozliczane sa godziny nadliczbowe z faktycznie przepracowanymi godzinami nadliczbowymi.

W 2018 już ponad 200 godz
@2018 24.09.2018 11:10

Naprawdę masz się czym chwalić - pomyśl ile masz w plecy jak byś przyszedł kilka razy z wolnego tak dla przyjemności ( korona by z głowy nie spadła )

Zmiana rozkładów jazdy

W tym miesiącu ZTM zmienił rozkłady jazdy autobusów na 50 liniach. Tym sposobem chce dostosować rozkłady jazdy do możliwości realizacji kursów, a przecież niespełna 20 dni temu wszedł "Nowy" rozkład jazdy, czyżby ZTM przeliczył się w możliwościach realizacji kursów. 100 kierowców którzy ostatnio byli na rezerwie to braki o ilu kierowców przeliczył się ZTM układając rozkłady jazdy. Namawiam do pracy z wolnego i zamiany dni pracy zgodnie z zapotrzebowaniem planisty, licznik dozwolonych godzin nadliczbowych bije.

Smerf Maruda
@Zmiana rozkładów jazdy 21.09.2018 10:55

ZTM nie przeliczył się, bo ZTM niczego nie liczy. ZTM uprawia radosną twórczość przed wyborami na polecenie ratusza, a możliwości realizacji zwala na przewoźników.

heheszek
@Zmiana rozkładów jazdy 21.09.2018 10:55

Na początku to było śmieszne ale teraz to już płakać mi się chce panie Aaaa. Twoje teorie są naprawdę śmieszne. Teraz już nawet rezerwa oznacza braki. Jeśli dobrze kojarzę to ostatni rozkład, zmiana rozkładu wiąże się z przegrupowaniem kilku linii, brygad po zajezdniach i wcale nie oznacza że wyjedzie mniej niż w poprzednim rozkładzie.

bart
@Zmiana rozkładów jazdy 21.09.2018 10:55

Dzień bez agitacji dniem straconym

Aaaa
@heheszek 21.09.2018 12:07

Rozumiem ze twoim zdaniem 100 kierowców którzy byli tego dnia wystawieni na rezerwę nie było do dyspozycji ZTM nie wykonywali kursu brygad innych przewoźników, tylko spokojnie na ławie siedzieli w zakładzie pracy czekając czy jakiś autobus się nie popsuje by wyjechać na miasto.

3 cytryny
@bart 21.09.2018 12:47

Idą wybory to to znak który wszystko wyjaśnia

Aaaa
@3 cytryny 21.09.2018 13:39

Może wyjaśnisz co wspólnego wybory maja ze zmiana sposobu wynagradzania kierowców?. Przecież nie ukrywam ze namawiając do pracy z dnia wolnego, zamiany dni pracy, chce zmusić zarząd do zmiany zasad wynagradzania za prace pracowników.

heheszek
@Aaaa 21.09.2018 13:22

Tego do czego służy rezerwa nie musisz mi tłumaczyć. Z dnia na dzień wypisujesz gorsze brednie... Szkoda że nie odniosłeś się do mojego komentarza 20.09 na temat twoich wypocin o wyprawkach. Lubisz rzucać liczbami i procentami wyssanymi z palca. Jeszcze raz powtórzę to że na wyprawkach jest wiele numerów nie oznacza że tyle brygad nie miało przypisanych kierowców i nie przyszli oni z wolnego. Poprostu zmienił się czas wyjazdu/ zmiany/ zjazdu.tylko ułamek z nich to kierowcy z wolnego. Jak wyliczyłeś któregoś dnia według Ciebie było to 64% kierowców. Naprawdę zastanów się czasem co piszesz.

Aaaa
@Aaaa 21.09.2018 13:57

Wystarczy ze tylko 20 procent zatrudnionych pracowników do grudnia wypracuje dozwolony nominał godzin pracy, na grudzień zabraknie w przeliczeniu godzin obsady około 140 kierowców, przed samym okresem świątecznym ZTM ponownie bedzie musiał zmienic rozkłady jazdy, przepełnione autobusy ulica upomni się co jest z komunikacja. Nic złego nie robie namawiam do pracy z dnia wolnego, zamiany dni pracy. To zarząd podejmie decyzje jak komunikacja miejska bedzie wyglądała w Warszawie w grudniu.

heheszek
@Aaaa 21.09.2018 14:14

Rozbawić to Ty umiesz. Za dużo procentów. Mam nadzieję że w pracy nie jesteś

Planista
@Aaaa 21.09.2018 14:14

Żeby wyjezdzić 260 godz nadgodzin w roku to trzeba się nieźle nakombinować - wielu to się nie uda choć by nie wiem jak bardzo się starali . Tak więc w grudniu nie braknie kierowców

Aaaa
@Planista 21.09.2018 14:44

24 godziny nadliczbowe X 11 miesięcy = 264 nadgodzin 24 godziny nadliczbowe w miesiącu to aż tak dużo?

anonymous
@heheszek 21.09.2018 14:25

Rozbawić to mogą plany rozwoju spółki z czerwca 2016 roku które zakładają uruchomienie zakładu Redutowa do końca 2020 roku, dostosowanie 15 pętli autobusowych na potrzeby ładowania autobusów elektrycznych i tym podobny fantastyczny rozwój spółki. Ja pisze o realiach dnia dzisiejszego i skutkach które niedlugo mogą nastąpić.

Święty z Podkulina
@Aaaa 21.09.2018 15:03

W teorii to łatwo pomnożyć a w praktyce to jakoś inaczej wychodzi

Nicka
@Planista 21.09.2018 14:44

Ty to chyba jesteś początkującym planistą że takie rzeczy piszesz. Już teraz niektórzy kierowcy mają zakaz przychodzenia z wolnego. Oczywiście rezerwa jakaś minimalna została ale do pokrycia opóźnień lub innych zdarzeń wynikłych podczas linii na mieście w dniach grafikowych. Jedyne co można zrobić to ściągać z urlopów lub ich nie udzielać. Na choroby wpływu już nie ma. A kierowców brakuje nie od dzisiaj. I jakoś mza daje rade...oddzialy pokrywają plan nawet wzajemnie.

Kierowca z zakazem ???????????
@Nicka 21.09.2018 17:10

Jesteś w błędzie - jeszcze żaden kierowca nie ma zakazu przychodzenia z wolnego [ proszę żebyś tu takich głupot nie pisał ]

Nicka
@Kierowca z zakazem ??????????? 21.09.2018 21:09

Tzn ze masz niekompletne info kolego albo nie znasz realiów z wszystkich oddziałów. I bardzo proszę mi tu głupot nie zarzucać.

anonymous
@Kierowca z zakazem ??????????? 21.09.2018 21:09

Można spokojnie przyjąć ze modelem pracy zatrudniania z wolnego jest grupa pracowników którzy do końca września wypracują dozwolony limit godzin i później czekają na rozpoczęcie nowego roku żeby ponownie rozpocząć prace z dnia wolnego. Wchodzimy właśnie w ten okres kiedy kierowcy którzy do tej pory pracowali z dnia wolnego wyczerpują dozwolony limit godzin. Wystarczy do nich dołączyć innych kierowców którzy sporadycznie przychodzili do pracy z wolnego miesięcznie do 15 godzin i cały system zatrudniania kierowców z wolnego padnie, a przewiduje braki kierowców do 20 procent.

Florek z Bródna
@Aaaa 21.09.2018 15:03

To bardzo dużo

Aaaa
@Florek z Bródna 24.09.2018 10:05

20 procent to jest przewidziana ilość kierowców w planie komunikacji jakie mogą byc braki, tego nie przebije się nie przychodząc z wolnego, czy robiąc sporadyczne akcje, protesty. Teraz jest sytuacja ze brakuje więcej niż 20 procent kierowców tylko przychodzenie z wolnego do pracy latanie dziur zamiana dni pracy pod koniec roku przekroczy ilość kierowcow jaka zakład może zadysponować do pracy z dnia wolnego. Namawiam do pracy z dnia wolnego zamiany dni pracy zgodnie z potrzeba planisty tak by wychodził w 100 procentach plan

Aaaaaaaa

Idź z wolnego ja ci nie bronie ani nie krytykuje tych co chodzą z wolnego misie tylko że parę dni nie wyjdzie z 20 brygad to zarząd w trimiga będzie się starał coś wymyśleć bo będzie się bał o swój stołek my ich nie interesujemy ich obchodzi tyłka własny stołek i o to będą walczyc

Aaaa
@Aaaaaaaa 23.09.2018 00:10

Niech mysli i tak drukarka laserowa kierowców nie dodrukują. Powstała sytuacja to skutek wieloletnich działań zarządu, dociskanie Nam pasa aż oczy z orbit wychodziły.

Aaaa
@Aaaaaaaa 23.09.2018 00:10

20 brygad kiedy nie wyjdzie to kropla w morzu, teraz były problemy z wyjściem 50 brygad, ZTM z tym sobie poradził. Ciekawe jak poradzi sobie kiedy przed świetami pomimo zmiany rozkładów jazdy na rozkład świąteczny bedzie miał problemy z wyjściem 100 brygad.

Aaaa
@Aaaa 23.09.2018 08:41

Strategiczna rezerwowa grupa kierowców których można zadysponować do pracy w święta i weekend to kierowcy pracujący na dodatkach, można dziennie z tej rezerwy zatrudnić około 150 kierowców. Do świat można jeszcze przepracować około 140 godzin nadliczbowych liczac z akcja znicz która opiera się na pracy z dnia wolnego. Namawiam do pracy z dnia wolnego zamiany dni pracy zgodnie z zapotrzebowaniem planisty.

Aaaaaaaaa

Po co czekać do grudnia po prostu nie przychodzić z wolnego parę dni i zobaczycie reak zarzadu

Aaaa
@Aaaaaaaaa 22.09.2018 13:44

Ile osób nie przyjdzie z wolnego? Jest to kropla w morzu. Plan dotyczy minimum 20 procent zatrudniochych pracowników ze nie beda mogli byc zatrudnieni, i co najważniejsze to nie bedzie ze kierowca nie chce przyjsc do pracy z wolnego robi jakiś opór zakładowi, cała wina spadnie na złe zarządzanie zasobami ludzkimi, zła organizacja pracy.

Praca tylko z wolnego
@Aaaaaaaaa 22.09.2018 13:44

Ja jutro przychodzę z wolnego i co mi zabronisz ?

Aaaa
@Praca tylko z wolnego 22.09.2018 19:13

Tez dziś byłem z wolnego, chce by wyszedł plan, namawiam innych kierowców do przyjścia do pracy z dnia wolnego lub zamiany dni zgodnie z tym jak chce planista. Nie robie nic co można uznać ze szkodę zakładowi, namawiam innych kierowców do przychodzenia do pracy.

Ulubieniec Prezesa
@Aaaa 22.09.2018 20:28

Tak trzymać - dajesz dobry przykład

Riksza Gocławka Kol...
@Ulubieniec Prezesa 23.09.2018 00:24

Popieram

Aaaa
@Ulubieniec Prezesa 23.09.2018 00:24

Będę przychodził tak długo z wolnego aż Prezes nie zmieni zasad wynagradzania za prace.

Aaaa
@Aaaa 23.09.2018 00:54

Humor dopisuje czyli dobrze jest, tak długo jak się klnie tak to świadczy ze to jakoś się wytrzyma. Doskonale wiemy cały system komunikacji padnie przed świetami już smiac możemy się z tego.

Smerf Maruda

Na stronie MZA w aktualnościach ukazał się z datą 13 września raport MZA. Zawiera informacje o spółce, które mogą się przydać w dyskusji na tym forum. O ile zawiera prawdziwe dane.

Aaaa
@Smerf Maruda 21.09.2018 21:19

Już sądziłem ze raport ze sprawozdań finansowych znalazłeś, a to tylko jest broszurka propagandowa.

Aaaa
@Aaaa 22.09.2018 01:37

Na infobus.pl tez znajdziesz sporo propagandy dla poprawienia humoru

Aaaa
@Smerf Maruda 21.09.2018 21:19

wolał bym już podjąć się dyskusji na temat takiego raportu http://www.infoveriti.pl/raport/2251892/993ed7f681e2da191756a7500c8296cc.html dane finansowe za rok 2016 i 2017 celowo nie zostały pobrane.

Sproket

A ja tak pozamieniałem dni ze na koniec zrobilo się 5 dni wolnych taki maly urlop jadę w góry

Lubię góry
@Sproket 21.09.2018 19:01

A gdzie dokładnie ?

Aaaaaa

Przypominam autobus po Warszawie jeździ 50 km/h .zakład za was nie będzie płacił mandatów tylko wy

Bryczką z koniem
@Aaaaaa 21.09.2018 05:36

Chcesz być wyprzedzonym przez konia z bryczką - gaz do podłogi i kita

Aaaa
@Bryczką z koniem 21.09.2018 06:30

Mnie to może i rowerzysta na jednym kole wyprzedzać, mam na pokładzie pasażerów i prokuratora za plecami.

Gaz w podłogę
@Aaaa 21.09.2018 08:20

Daj spokój z tym prokuratorem - jak by tak człowiek się wszystkim przejmował to by z zakładu nie wyjechał

Aaaa
@Gaz w podłogę 21.09.2018 09:01

Więcej pokory więcej nie znasz dnia ani godziny kiedy może on ciebie w pracy odwiedzic.

Aaaa
@Gaz w podłogę 21.09.2018 09:01

Przypomne, wigilia, przejście dla pieszych,pieszy, prokurator, nie myśl ze ta sytuacja ciebie może nie dotyczyć, a dotyczy tylko innych kierowców.

R3
@Aaaaaa 21.09.2018 05:36

Moze przyjdzie taki dzien i kierowcy autobusow zaczna jezdzic rozsadnie.

Wszechmogący wieczny
@Aaaa 21.09.2018 09:11

Masz rację człowiek nie zna dnia ani godziny

Aaaa
@R3 21.09.2018 10:49

Jezdzimy rozsądnie jeździmy, żaden kierowca z kilkuletnim stażem młodego tego uczyć nie przestanie, tez to po paru latach pracy innego kierowcy rozsądku, pokory uczyć bedzie. Ważne by sam nie nauczył się tego podczas rozmowy z prokuratorem.

AaaaaaAaaaaa

Koń z bryczką z dopingiem 25 km/h nawet by nie powąchał twoich smrodów

Czas na podwyżki

Stawka 4 netto plus premia plus WYSŁUGA - to podstawa i od tego trzeba zacząć a dalej to się zobaczy .Związki do roboty

anonymous
@Czas na podwyżki 20.09.2018 10:02

Teraz jest stawka wiele wyższa niż 4 netto za godzinę. Mam nadzieję że chodziło Ci o 4000netto za miesiąc plus wysługa? Na związki chyba nie masz już co liczyć? Swoją siłę przebicia pokazały przy podwyżkach które niby były wstrzymywane przez kilka miesięcy z powodu ,,pertraktacji,, z Zarządem. I tak przeszła wersja Prezesa tylko dała czas innym uczestnikom gry na podniesienie płac u siebie by nagle nie zaliczyli nagłego odpływu Kierujących. Jedno jest pewne mamy kapitalizm Łodzki z początku XIX wieku. Teraz przejdźmy do epoki rozwoju i traktowania Pracownika jak w czasie prosperity Niemiec z lat 60 ub.wieku.

aaaaaa

ciągle mieszasz weekend z dniem roboczym w weekend nie ma dodatków i ilość kierowców to chyba na 2 dni

Aaaa
@aaaaaa 20.09.2018 13:18

Dane stanu ilości wykonywanych brygad i stanu zatrudnienia kierowców do oblslugi brygad, sa uzyskane z oficjalnych informacji jakie podaje MZA

Aaaa
@aaaaaa 20.09.2018 13:18

Zgadza się weekend to 2 dni, cała dyskusja dotyczy ile osób w weekend ( sobota, niedziela ) mogli pracować z wolnego.

Aaaa

Zaczynają się dobre czasy dla planistów, w sumie na jutro w "rezerwie" pozostaje 100 kierowców. Namawiam do pracy z "wolnego", zamiany dni pracy zgodnie z zapotrzebowaniem planisty.

heheszek
@Aaaa 20.09.2018 00:34

I tu twoja ideologia się rozjeżdża. Dwa dni temu piszesz o 300 kierowcach w weekend z wolnego dziś że jest 100 górka. Skoro jest górką to nawet jakbym rzucił raport albo zadzwonił to i tak mnie nie wezmą. Zdecyduj się. A może Ty właśnie jesteś planistą? I w ten sposób chcesz sobie robotę przyspieszyć

Aaaa
@heheszek 20.09.2018 08:31

W weekend, na jeden dzień pracy MZA wystawia około 700 brygad oznacza to ze jest zapotrzebowanie na 2800 kierowców do pracy w weekend. Tylu kierowców „grafikowo” powinno być zaplanowanych i wystawionych do pracy na jeden dzień weekendowy. 300 Kierowców, o których wcześniej wspomniałem jest to szacowana wartość kierowców, jaka mogła w weekend przyjść do pracy z dnia wolnego. Na weekend z „wyprawki” do pracy zostało zaplanowanych i wystawionych około 900 kierowców, wolne otrzymało 80 kierowców. 80 Kierowców, którzy otrzymali wolne na pewno trzeba było zastąpić kierowcami, którzy przyszli do pracy z dnia wolnego. Pozostaje około 800 kierowców wystawionych do pracy z „wyprawki” na weekend, zakładając ze 1/4 stanu kierowców wystawionych do pracy w „wyprawki” to kierowcy, którzy przyszli do pracy z dnia wolnego, wychodzi, że do pracy z dnia wolnego wystawionych z „wyprawki” przyszło dodatkowo 200 kierowców, dlatego podałem, że w weekend do pracy przyszło 300 kierowców. Jest to szacunkowa wartość. Dziennie MZA wysyła 775 brygad całodziennych oraz 425 brygad szczytowych, oznacza to ze jest zapotrzebowanie dziennie na około 1900 kierowców. Ogółem na dzień 20.09 Wystawionych na „rezerwę” jest 100 kierowców. Dla pełnego obsadzenia wszystkich brygad, jakie obsługuje MZA, powinno zatrudniać 3.800 Kierowców, jaki jest obecny stan zatrudnia nie jest mi znany. Namawiam do pracy z dnia wolnego i zamiany dni pracy zgodnie z potrzebami zakładu.

heheszek
@Aaaa 20.09.2018 09:45

Zakładasz że 1/4 z wolnego przyszła. Równie dobrze możesz założyć że to 3/4 albo 7/8. Twoje dywagacje na temat przychodnia z dnia wolnego są coraz głupsze. Piszesz że jest 100 górką i uważasz że to Ci którzy przyszli z wolnego? Kto by na to pozwolił?? Ja namawiam Cię do kontaktu z psychiatrą.

Raf
@heheszek 20.09.2018 11:43

Heheszek dobrze powiedziane, już się bałem że tylko ja to widzę

Aaaa
@heheszek 20.09.2018 11:43

Po raz drugi Zadam pytanie która stronę reprezentujesz?

Aaaa
@Raf 20.09.2018 11:49

Jak nie możesz zrozumieć ze w ostatni weekend trzeba było zatrudnić do pracy w wyprawki 64 procent kierowców którym grafikowo nie można było ustalić pracy to nie jest mój problem. Skala braku kierowców do pracy jest większa niż przypuszczałem.

Emeryt
@Aaaa 20.09.2018 00:34

Twoj cel zostal osiagniety - nikt nie przyszedl z wolnego.

heheszek
@Aaaa 20.09.2018 12:40

Ja jestem szeregowym kierowcą a Ty kim jesteś? Swoje wyliczenia opierasz na wyprawkach, przyjmujesz sobie jakieś ułamki. To że na wyprawkach znalazło się jak mówisz 800 numerów kierowców to uważasz że tyle brygad/2 bylo nie zadyspinowanych w grafikach?? Pomyśl że jeśli wyjazd/zmiana/ zjazd zmieni się nawet o minutę już brygada widnieje w wyprawkach i to wcale nie oznacza że są takie luki. I dziwi mnie że na tym opierasz swoje opinie na temat pracujących z dnia wolnego bo to jak wróżenie z fusów. Sorry ale tak jest.

Ciekawostek z Warmii

Czy zauważyliście że o ZZ jakoś cicho ?

3 cytryny
@Ciekawostek z Warmii 20.09.2018 05:30

W mza nie ma związków zawodowych

alibabai40rozbójników
@Ciekawostek z Warmii 20.09.2018 05:30

Zapytajcie się kogo ZZ popiera? Rafała? czemu gdyż to co było trwać będzie. Jedni będą tyrać drudzy jeździć im po plecach.Ile zarabia związkowiec aktywny zawodowo? czy jest jakaś oficjalna informacja. Skoro zbierają ,,składki,, to wszystko winno być jawne.To jaki mają grafik, ile zarabiają łącznie z rozmiarem buta?-to dla transparentności. Jeszcze przydałoby się gdyby napisali z jakimi problemami się uporali w tym roku rozliczeniowym?

W99X
@Ciekawostek z Warmii 20.09.2018 05:30

Ostatnia jawna akcja ZZ to dwa pisma do Zarządu, wystosowane w pierwszej połowie czerwca. Jedno dotyczyło prac nad zmianą regulaminu pracy a drugie, powrotu do rozmów w sprawie niezałatwionych tematów ze sporu zbiorowego. Odpowiedzi Zarządu brak lub ZZ ich nie ujawniły. Działania w tempie ślimaka. Za co kierowcy płacą składki? Kto kogo i jak w tej firmie traktuje? Żenada!

Papa
@3 cytryny 20.09.2018 09:18

Chyba tak bo jakoś ostatnio ani ich nie widać ani nie słychać

Aaaa
@Papa 20.09.2018 10:06

W temacie namawiania do pracy z dnia wolnego i zamiany dni pracy zgodnie z potrzeba zakładu nie udzieli się nikt z ZZ tu nie widzi dla siebie korzyści.

3 cytryny
@Papa 20.09.2018 10:06

Myślę że to może dlatego bo są zapracowani przychodząc z wolnego i bijąc 260 godzin

Aaaa

Są kierowcy, którzy dla zasady nie przychodzą z „wolnego”, mają swoje zasady i niech się ich trzymają. Jest sposób żeby połączyć działania kierowców nieprzychodzących z „wolnego” i moje gdzie chce podnieść jak najwięcej koszty zakładu przeznaczone na wynagrodzenie dla pracowników. Wystarczy, że „wolny” dzień w tygodniu przyjdą do pracy i zamian wezmą wolny dzień w sobotę lub niedzielę. Co to daje? Ilość dni pracy w miesiącu jest taka sama jak w grafiku, wykonuje się „dziurę” grafikową w sobotę lub niedziele, kiedy otrzyma się wolny dzień. Tą „dziurę” zapełni kierowca chętny do pracy w weekend i koszty zakładu są podniesione. Swoich zasad nikt nie zmieni przepracuje nominał godzin grafikowych i jednocześnie umożliwi jak najszybsze wypracowanie innym kierowcą dozwolą ilość godzin nadliczbowych. Proste połączenie działań kierowców nieprzychodzących z „wolnego” i chętnych do pracy. Czy i z zamianą dni też są jakieś problemy? Usłyszę Nie, bo Nie dla zasady?

Raf
@Aaaa 18.09.2018 10:04

Przestań z tymi swoimi mądrościami; chcesz to pracuj z wolnego nie chcesz nie pracuj. Ale daj spokój z tym przynudzaniem i wyliczeniami.

Smerf Maruda
@Aaaa 18.09.2018 10:04

Oczywiście, że są. Mam w rodzinie osobę niepełnosprawną. Wymaga rehabilitacji, wizyt u lekarza , stałej opieki itd. Problem polega na tym, że w soboty i niedziele większość ludzi nie pracuje łatwiej być komuś z rodziny. I służba zdrowia w niedzielę jakby słabsza. Ja chętnie zrobię zamianę odwrotną. Przyjdę w święto, a w tygodniu wolne. Tylko, że w tygodniu mniej chętnych z wolnego i nawet o urlop na żądanie trudno. A zasady swoją drogą.

Aaaa
@Raf 18.09.2018 10:26

Moim celem jest jedno zmusić zakład do zmiany zasad wynagradzania pracowników za prace. Jestes idywidualista to sobie siedź we własnym bagnie i nikomu nie przeszkadzaj. Jest okazja zarobienia kasy doprowadzenia żeby w weekend pracowało 80 procent kierowców z dnia wolnego a i tak na miasto nie wyjedzie połowa taboru. Tylko zorganizowana akcja nie kierowana przez nikogo zmusi zakład do zniany zasad wynagrodzenia pracowników za prace. Nad tym co pisze nikt nie zapanuje posypią się głowy w zarządzie. Wiec cicho siedź i głosu nie podnoś skoro nie chcesz byc pomocny.

Aaaa
@Smerf Maruda 18.09.2018 10:34

Nie wszystko można zaplanować sa sytuacje jak Twoja na która ciężko coś poradzić, efektem ubocznym takich zamian dni jest to ze możemy tak jak mamy w grafiku pracować dwie niedziele ale wtedy ta praca dodatkowo jest płatna 100 procent, przez zamianę dni wolne mamy w pracująca niedziele, a pracujemy w grafikowo wolna.

Adam
@Raf 18.09.2018 10:26

100/100 :)

Raf
@Aaaa 18.09.2018 11:10

Kim ty jesteś żeby mi mówić czy mam siedzieć cicho? Już widzę jak cały zarząd trzęsie pordkami lub spódnicą bo wielki Gall anonim ma plan jak rozłożyć całe mza. Nie rozsmieszaj mnie bo tracę oddech. Czytam twoje komentarze i zastanawiam się czemu jeszcze nie jesteś w zarządzie. Piszesz o zorganizowanej akcji tak zorganizowanej jak całe żałosne ZZ. Nie wiem co bierzesz ale dawkę powinieneś zmniejszyć

Aaaa
@Raf 18.09.2018 13:50

Era krzykaczy już dawno minęła, wiec zmien płytę bo twoja jest już bardzo zdarta. Mam cel w tym co robie, zmusić zarząd do zmiany systemu wynagradzania kierowców, a ty jaki masz cel ze tak bardzo mnie krytykujesz słucham?

Raf
@Aaaa 18.09.2018 19:42

Era krzykaczy? Przecież to ty jesteś krzykaczem na domiar złego marzycielem. Już widzę jak zarząd czyta twoje wpisy na posiedzeniu i panika co my zrobimy. Żałosne. Gdyby mi praca nie odpowiadała to bym odszedł, tak jak zrobiłem to w poprzednim miejscu pracy (po 15 latach). Myślisz że zarząd albo prezes zmieni cokolwiek po przeczytaniu twoich wypocin- zejdź na ziemię.

Aaaa
@Raf 18.09.2018 20:36

Nie wykonuje nic co by zakład mógł uznać ze działam przeciw niemu, namawiam kierowców do pracy z wolnego, zajmiemy dni pracy jak pasuje dla zakładu, pomagam w tych trudnych chwilach, a ty mnie tak krytykujesz wyjaśnij dlaczego?, ale wiem nie zrozumiałeś tego co teraz napisałem wiec proszę weź łopatkę idz do swojej piaskownicy i tam lep swoje zamki z piachu.

Raf
@Aaaa 18.09.2018 22:32

Kolego, a nie zastanawiałeś się do czego doprowadzi twoje przychodzenie z wolnego ( i namawianie innych); zastanówmy się: 1) dajesz logo do ogłoszenia o pracę, bo: zarząd na reklamie może napisać średnie zarobki 4500 netto, zamiast 3300; oczywiście nie wspomną o tym, że żeby mieć te 4500 netto trzeba wykręcić 30 nadgodzin (przypadkiem zapomną o tym wspomnieć) 2)w przypadku kolejnej awantury medialnej (takiej jak miała miejsce przy próbie ostatniego strajku) wystąpi Pan prezes w radiu lub tv albo da wywiad w prasie i powie, że średnie zarobki kierowcy to 4500 netto oczywiście zapomni wspomnieć, że kierowcy jadą ponad siły i kręcą 30 nadgodzin miesięcznie. Już słyszę tą falę hejtu na kierowców, że im się w (usunięte przez administratora) poprzewracało. Żadne nasze dementi nic tu nie pomoże. 3)jeśli organ założycielski wezwie prezesa na dywanik ten wyjmie tabelki w exellu i pokaże ile kasy musi przelewać na nasze pensje oczywiście poklepią go po ramieniu, a na te spotkanie nie wpuszczą naszych przedstawicieli także nici z naszego dementi. Do tego powie, że ma same sukcesy bo rozbudowa R5 zbliża się wielkimi krokami plus zakup zero emisyjnego taboru. 4)myślisz, że planiści i główni dyspozytorzy są tak źle przygotowani do pracy, że dadzą tobie i zwolennikom twojego pomysłu wypracować wszystkie nadgodziny do maja lub czerwca? Na każdym oddziale jest około 1000 kierowców zejdź na ziemię. Wg. mnie zarząd i ZZ czekają na rozwój sytuacji po wyborach i żadnych zmian w najbliższym czasie się nie spodziewaj (tu bardzo chciałbym się mylić). Idę za twoją radą i zabieram zabawki do swojej piaskownicy; szkoda czasu na gadanie z tobą. Pozdrawiam

Aaaa
@Raf 19.09.2018 10:15

Cała powstała sytuacja to nie jest wina poszczególnych zakładów MZA czy kierownictwa zakładów, teraz mamy początkowe skutki polityki miasta które przez ostatnie lata zmniejszała wydatki budrzetu przeznaczone na komunikacje. Z 33 procent wydatki te zmniejszyła do 24 procent . Działam na korzyść zakładu pracy namawiam do przychodzenia z wolnego, namawiam kierowców do zamiany dni pracy tak by zakład mógł wykonać dzienny plan. Nic złego nie robie chce pomoc zakładowi pracy jak tylko umiem. Ale efekt swojej pomocy doskonale znam przyspieszy destabilizację, paraliż komunikacji miejskiej w Warszawie. To co może byc tylko rozciągnięte w czasie, przyspieszy Czas pracy kierowców, limit pracy dni, limit pracy godzin,jest ograniczony wystarczy ze to wszystko skumuluje się w krótkim czasie i zgodzie z obowiązującymi przepisami pracy kierowców nie wyjedzie 50 procent taboru.

Smerf Maruda
@Aaaa 19.09.2018 11:34

A nie wydaje Ci się, że może to zostać odebrane jako zaangażowanie polityczne. Idą wybory samorządowe, nie wiadomo kto wygra i czy zmieni się zarząd spółki. Jeżdżąc teraz z wolnego i namawiając innych, pomagasz staremu zarządowi i układowi w ratuszu winnemu obecnej sytuacji, a z problemem zostanie być może nowy zarząd, który choćby był najlepszy od razu go nie rozwiąże. Stary przejdzie do opozycji i będzie krzyczał jak za ich rządów było dobrze, oczywiście jak napisał Raf, nie wspomni jakim kosztem.

Aaaa
@Smerf Maruda 19.09.2018 12:16

Czy to zostanie odebrane jako moje zaangażowanie polityczne trudno jest mi to określić, nie jest to moim zamiarem. Jest totalny bałagan i o tym wszyscy wiemy. Mamy dwie możliwości albo teraz pokazać jakie skutki beda tego bałaganu kiedy można to wszystko jeszcze naprawić, albo biernie czekac na skutek który i tak znamy, przepełnione autobusy, mniej brygad na miescie. Zgodzę się ze coś musi dziac się w zarządzie skory już sa podawane listy osób którym jest przyznana roczna nagroda Prezesa, a przecież okres rozliczeniowy mija z końcem Października.

Raf
@Aaaa 19.09.2018 13:18

Boże widzisz i nie grzmisz. Gdzie są te listy, kto na nich jest??? Oszczędź nam tych bajek. Może jeszcze zasugeruj, że dostaną premię roczną tylko ci którzy jeżdżą z wolnego. Utwierdzasz mnie w przekonaniu że odpisuje panu redaktorów i z "klaksona". Czy mam zwracać się do ciebie Sławomir?

Aaaa
@Raf 19.09.2018 14:42

Z informacji jakie posiadam od wczoraj na R1 jest wyżej wymieniona lista dostępna do względy dla kierowców.

Wujek Stefan
@Aaaa 19.09.2018 11:34

"budrzetu' powiadasz?!

Smerf Maruda
@Raf 19.09.2018 14:42

Prawdę pisze. Na R1 wiszą takie listy. Na parterze, naprzeciwko wyjścia z kibelka, więc jak papieru zabraknie to jak znalazł. Są na nich numery wszystkich kierowców (chyba nawet tych co już nie pracują) i już w pierwszej rubryce zaznaczono czy posiada uprawnienia. Nie rozumiałem o co chodzi ale koledzy szybko wytłumaczyli, że chodzi o uprawnienia do premii. W dalszych rubryczkach podpadki jakie kierowca miał, a więc zwolnienia chorobowe , urlopy na żądanie w ostatniej chwili itd.

A nawet 300
@Adam 18.09.2018 13:49

200/200

Raf
@Smerf Maruda 20.09.2018 02:21

OK rozumiem taka lista jest też na R3 wisi cały rok i jest aktualizowana czasami co kwartał, czasami co miesiąc

Czekam na tel by tylko z wol

174 nadgodzin od początku roku - myślę że do końca grudnia dobiję do 260 ( a nawet jestem tego pewien )

Nadgodziny tylko dla mnie
@Czekam na tel by tylko z wol 19.09.2018 14:51

174 malutko ja mam grubo ponad 200 i cały czas rośnie

Nick
@Nadgodziny tylko dla mnie 19.09.2018 15:03

brawo..ale nie martw sie..grudzień iswięta miast z rodziną czy sylvek dobijesz wariacie..tak 3maj.

Pełna skarpeta
@Nick 19.09.2018 15:21

Ale z pełną skarpetą

Miki

Czy to prawda że MZA zatrudnia od września chętnych na zlecenie?

Aaaa
@Miki 04.09.2018 18:37

Na umowę zlecenie nie można pracować w komunikacji miejskiej, tak zawarta umowa nie jest zgodna z obowiązującymi przepisami. Jeżeli faktycznie MZA zawiera umowy zlecenia na wykonywanie prac ktos już za bardzo przegiął w nie przestrzegania przepisów i wyroków sądowych które były wydawane na ten temat.

Smerf Maruda
@Aaaa 04.09.2018 20:19

Słyszałem o tym. Podobno zatrudniają na zlecenie emerytów pomostowych. Nie dostają grafiku. Są na telefon. Umowa jest podobno taka, że kierowca odpowiada materialnie za szkody z jego winy ponad 1500zł. Tyle słyszałem na R1. Taką umowę to może tylko jakiś kretyn podpisać, a podobno znaleźli 15 chętnych. Jeśli w umowie jest zatrudnienie na stanowisku kierowcy autobusu KM, to pomijając jej legalność, emeryt pomostowy, który się na to zgadza ryzykuje zawieszeniem emerytury przez ZUS, bowiem przepisy zabraniają pomostowym pracować w zawodach o szczególnym charakterze lub w warunkach szczególnych. Chyba, że zatrudnieni są na inne stanowiska a jeżdżą. Wtedy z pełną świadomością kantują obie strony.

Aaaa
@Smerf Maruda 04.09.2018 20:58

Zgodnie z uzasadnieniem wyroków sądowych w tej sprawie umowa taka nie może byc zawarta z uwagi na duza zależność między zleceniodawca a zleceniobiorca. Jeżeli kiedykolwiek kierowca bedzie dochodził swoich praw w sądzie ma już sprawę wygrana.

Aaaa
@Aaaa 04.09.2018 21:12

Gdyby w zakładzie działały prawdziwe ZZ już powinny skierować pismo do PIP czy umowa zlecenie zawarta z kierowca nie narusza ich praw pracowniczych gdzie nie będąc pracownikiem firmy kierowca zobowiązany jest do przestrzegania regulaminu firmy i wykonywać prace zgodnie z rozkładem panującym w firmie

Emeryt
@Miki 04.09.2018 18:37

34 zl brutto na godzine dla emerytow na zlecenie?

anonymous
@Emeryt 05.09.2018 10:27

Wziasc kija i pognać emerytów z roboty skoro za taka cenę tyrają i nie daja zarobić tym co chca z wolnego przyjsc do pracy. Praca z wolnego w sobotę i niedziele to ponad 50 zł za godzinę

Regulamin wynagrodzenia
@anonymous 05.09.2018 12:04

34,00 zł na godzinę daje 5400,00 zł. Jest to kwota najwyższej stawki wynagrodzenia jaka jest z zakładzie. Pójście na emerytur podowuje rozwiązanie umowy o prace i ponownie zawarcie nowej umowy. Posiadamy w tej chwili dwie kategorie nowo przyjętych osób do pracy jedni otrzymują 4700,00zl drudzy 5400,00zl gdzie w myśl przepisów tez od nowa rozpoczynają prace. Czy w tym zakładzie ktos wogule przestrzega przepisy które sam uchwała?

R3
@Regulamin wynagrodzenia 05.09.2018 12:23

Tak jak ostatnie przeszeregowanie po 2 latach o 300 w gore. Nie ma jasnych regol.

Nicka
@anonymous 05.09.2018 12:04

Emeryci nikomu nie zabierają pracy. Emeryci są zatrudniani bo brakuje kierowców. A przychodzenie z wolnego też ma swoje granice. To limit rocznych godzin nadliczbowych.. Im więcej ich wyrabiasz, tym wcześniej Ci się skończą. Więc nikt nikomu pracy nie zabiera. Ty też kiedyś będziesz emerytem. Inna sprawa to taka że jeżeli emeryci się zatrudnią ZUS może im cofnąć pomostówkę.

Aaaa
@Nicka 05.09.2018 19:21

Nie zgadzam się emeryci szkodzą pracownika zatrudnionym na etat tak długo jak Oni dorabiają tak długo zakład nie zrobi nic by zachęcić Nowych pracowników do pracy.

Nicka
@Aaaa 05.09.2018 19:32

Szkodzą ale nie w przypadku mza. Jak sam wiesz tu braki obecnie są zbyt duże aby kilku emerytów blokowało młodym zatrudnienie.

Aaaa
@Nicka 05.09.2018 20:07

Dziś zakład zatrudnia 15 osób które nie będąc pracownikami firmy wykonują dla niej prace pod nadzorem kierownictwa zakładu. Czy jutro tak ma pracować 50 osób którzy nie będąc pracownikami MZA beda dla zakładu wykonywali prace ?

Nicka
@Aaaa 05.09.2018 21:14

Hm... Nie jestem wróżką więc nie powróżę...ale nie do końca rozumiem z czego wynika takie niezadowolenie.. Jeżeli na wolne miejsca pracy nie ma chętnych na umowę o pracę a są na zlecenie.. to może tak się zdarzyć jak piszesz. Każda firma próbuje jakoś sobie radzić z niedoborem pracowników.... Trzeba zauważyć że im mniej wyjechanych km tym mniejsze wpływy co może się przełożyć np.na niższe nagrody roczne lub brak podwyżek.. Mza to nie jedyna firma na rynku, która korzysta z takiej formy zatrudnienia jaka pasuje danemu kandydatowi na kierowcę. Czasy są takie że gdy będzie chętny na zlecenie to go przyjmą, bo taka forma jest dużo tańsza dla pracodawcy, a jak na umowę o pracę to też go przyjmą. Dla nas niczym negatywnym to nie skutkuje.

Aaaa
@Nicka 06.09.2018 04:36

Muszę Ciebie poprawić nie czas prowadzenia, a czas pracy !!!! i proszę to sobie zapamiętać. Druga nowelizacja UOCPK wprowadziła wykaz prac ekspedycyjnych które zaliczone sa do pracy kierowcy w naszym przypadku sa to wszystkie czynności jakie wykonujemy na pętli dlatego w karcie drogowej mamy wpisana pozycje , postój’ spędzony czas na pętli nie jest przerwa w pracy. Mamy sytuacje gdzie poza jazda wykonujemy inne czynności które związane sa z wykonaniem pracy dlatego z dnia pracy można odliczyć 30 minut lub 45 minut czasu pracy który to czas przeznaczony jest na przerwy w pracy, a ten czas odbieramy z czasu przeznaczonego na ,postój’’. Zakładam w okresie dwu tygodniowym możemy pracować 90 godzin, pracujemy 10 dni po 8 godzin dziennie daje nam to 80 godzin pracy w okresie dwu tygodniowym. Możemy z tego okresu odliczy czas przeznaczony na przerwy w pracy 30 minut razy 10 dni daje to razem 5 godzin pracy. Wychodzi ze możemy w okresie dwu tygodniowym pracować 15 godzin nadliczbowych. W okresie miesięcznym daje to około 35 godzin pracy w godzinach nadliczbowych. Teraz jeżeli pracować będziemy z wolnego tylko w soboty lub niedziele gdzie średnio godzina pracy wynosi 50 zł możemy do pensji dorobić 1750,00 zł. Dlatego namawiam wszystkich kto ma siły i zdrowie do pracy z dnia wolnego w soboty i niedziele. Dorobi sobie do pensji i tym samym zwiększy wydatki na przeznaczone na pensje dla pracowników zakładu. Ekonomia jest jedyna bronią jaka możemy zastosować by zmusić zakład pracy o podniesienie wynagrodzenia o 15 procent co daje stawkę początkowa 5520,00 zł. Może to wydaje się dziwne ale tylko przychodząc z wolnego zmusimy zakład pracy do podniesienia wynagrodzenia.

Aaaa
@Nicka 06.09.2018 04:36

Umowa w przeciwieństwie do umowy o pracę nie musi być zawarta na piśmie. Strony mogą zawrzeć umowę-zlecenie także w formie ustnej, a wszelkie zmiany umowy zawarte w tej formie również mogą być wprowadzone w ten sam sposób. Dodatkowo, jeśli umowa zlecenie nie stanowi inaczej, to nie obowiązują nas m.in. przepisy ochronne dotyczące czasu pracy, minimalne wynagrodzenie, prawo do urlopu, prawo do przerw w pracy ani okres wypowiedzenia. Przedmiotem umowy zlecenia jest wykonywanie określonej czynności prawnej innego podmiotu. Zleceniobiorca ma obowiązek informować zleceniodawcę o przebiegu wykonywania umowy, a na zakończenie – przedstawić mu sprawozdanie z jej wykonania. Rodzaj umowy zlecenie nie jest zgodny z obowiązującymi przepisami żeby taką umowę zawrzeć z osobą w MZA !!!!!!

Nicka
@Aaaa 06.09.2018 10:26

Tyle wątków w jednej wypowiedzi... Niesamowite... I ta konkluzja... Ze z powodu przychodzenia do pracy z wolnego... Pracodawca podniesie wynagrodzenie..tu się zginą dziób pingwina???? A czy Ty wiesz ze Twoje nadliczbowe kosztują mniej niż płacą dla nowego pracownika.. Z punktu widzenia firmy, opłaca się zapłacić na nadliczbowe i nie zatrudniać nowych. Tylko wszystko ma swoje granice... Nadliczbowe się skończą takim chętnym jak Ty i to na pewno nie w grudniu.. Każdy ma. Swój rozum.. I sam Decyduje..czy być w pracy, czy z rodziną w domu. Każdy ma jakieś swoje powody przychodzenia z wolnego i nieprzychodzenia.

Aaaa
@Nicka 06.09.2018 21:08

I dobrze napisałaś nadliczbowe się skończą o to właśnie się rozchodzi. Kiedy wszyscy zaczniemy przychodzić z dnia wolnego w Maju skończą się nadliczbowe godziny, będziemy mogli pracować tylko nominał tym sposobem 30 procent miesięcznego planu nie wyjedzie na miasto. Nie bedzie to wina kierowców ze pracować nie chca, nie bedzie to wina ze jakiś strajk prowadzimy, bedzie to wina złego zarządzania zasobem ludzkim i prowadzona zła polityka finansowa. Namawiam do przychodzenia z wolnego żeby jak najszybciej wyrobić nominał dozwolonych godzin pracy.

Smerf Maruda
@Aaaa 06.09.2018 22:07

A jeśli wszyscy natychmiast przestaną przychodzić z wolnego, to godziny nadliczbowe skończą się już dziś, a nie dopiero w maju. I nie będzie to wina kierowców. A oskarżenia, że pracować się nie chce, strajk? Jeśli ktoś w firmie tak Ci powie poślij mu kwiecistą wiązankę. Chyba, że upoważniłeś firmę do dysponowania Twoim wolnym czasem. Moja zasada jest prosta- dla firmy nigdy więcej niż musisz.

anonymous
@Nicka 06.09.2018 21:08

W sumie? można przecież spać na zajezdni. Hasło dnia,, PRACA TWOIM DRUGIM DOMEM,, jest aktualne. Zachęcam Kierowców by chodzili na wszelkie szkolenia podnosili swoje wykształcenie tak by mogli zmienić pracę w każdej chwili,nie byli przywiązani drutem do autobusu i by nie musieli spać w autobusie na Zajezdni tylko po to by mieć piatkę z przodu dziesiątego.Są znacznie przyjemniejsze sprawy, choćby kontakt z Rodziną, Dziećmi, Zoną(o ile człowieka nie wkurza za mocno). Można iśc w czasie wolnym do kina, teatru,muzeum czy choćby na ,,pifko,, .Nie trzeba (usunięte przez administratora) za kierownikiem non stop, nie potrzeba też ,,teatru,, na linii

Aaaa
@Smerf Maruda 06.09.2018 23:56

Jest to błędny sposób rozumowania, nic tym sposobem się nie zrobi, pomyśl bardziej perpektywicznie z dalszej odległości jakie skutki będą kiedy do Maja przyszłego roku wykorzystamy dozwolony limit pracy godzin nadliczbowych. Obecnie i tak dostajemy około 12 godzin nadliczbowych miesięcznie, są to czasy zmiany linii, opóźnione zjazdy do zakładu, wydłużanie pracy kiedy mamy pozycję grafikowa „rezerwa”. Tym sposobem Nasze 120 godzin pracy w godzinach nadliczbowych rozkładane jest na cały rok. Daje to około 10 procent zwiększenia planu miesięcznego w stosunku do ilości osób pracujących w zakładzie. Teraz braki są większe sięgają do około 30 procent i nic nie widać by zakład robił w tym kierunku by tą sytuacje poprawić. Skutki wykorzystania dozwolonych godzin nadliczbowych pracy. Brak możliwości zmian godzin pracy w ustalonym grafiku, każda zmiana powoduje dodatkową prace w godzinach nadliczbowych czego już nie możemy wykonać. Każda zmiana rozkładów linii autobusowych wykonana przez ZTM z dnia na dzień będzie wiązać się z gehenną dla działu ruchu jak ją dopasować do Naszych godzin pracy kiedy nie będzie można dopisać Nam godzin nadliczbowych. Będziemy musieli wykonywać punktualne zjazdy do zakładu żeby nie przekroczyć dozwolonych godzin pracy. Wykorzystanie możliwych do przepracowania w roku godzin nadliczbowych do Maja przyszłego roku wykona wielkie zamieszenia, będzie problem z obsadzeniem 30 procent taboru i jak piszę to nie będzie wina kierowców że pracować nie chcą lub że prowadzą jakąś akcje protestacyjną to będzie wyłącznie wina złego zarządzania zasobami ludzkimi i złą polityką płacową. Namawiam do przychodzenia z Wolnego jak najszybszego wykorzystania dozwolonego limitu przepracowania godzin nadliczbowych !!!!!!!

ROZUM
@Aaaa 07.09.2018 10:42

Namawiaj gdzie indziej.

Smerf Maruda
@Aaaa 07.09.2018 10:42

Mój sposób rozumowania jest realistyczny i wynika z dużego doświadczenia z firmą MZA. Wystarczy przejrzeć to forum, aby przekonać się, że ta firma ma prawo głęboko w poważaniu i nagina je do własnych potrzeb. Kto zagwarantuje, że po wyczerpaniu godzin nadliczbowych nie załatwią w ratuszu stanu klęski żywiołowej lub innych szczególnych potrzeb zakładu i miasta. I powiedzą, że możesz kręcić 260 godzin nadliczbowych rocznie, bo jesteś niewolnikiem któremu nadliczbowe nigdy się nie kończą. Wtedy wrócimy do mojego punktu widzenia. Twój sposób rozumowania daje kierownictwu firmy czas na przetrwanie do maja i kreatywne pomysły. Tego nie wolno im dać, jeśli chcecie coś wywalczyć. Nic nie dadzą dopóki nie staną pod murem.

Nicka
@Aaaa 07.09.2018 10:42

Jakie 120 godzin? W MZA limit roczny godzin nadliczbowych jest już dawno temu zwiększony do 260. A praca z wolnego świadczy o tym że się łaszczymy na kasę. A jeżdżąc z wolnego pokazujemy że to nie musi być kasa w pensji zasadniczej. Proste i logiczne dla pracodawcy.

Aaaa
@Nicka 07.09.2018 11:42

Czytaj ze zrozumieniem dobrze?. Podałem jak 120 godzin i tak przychodzimy z wolnego choc tego nie chcemy. Mało która osoba się bedzie kłócić ze około 12 godzin pracy ma więcej niż grafik zakładał. Jak wpczesniej podałem miesięcznie zgodnie z przepisami może dodatkowo pracować 35 godzin, jeżeli wezme pod uwagę zwiększone godziny do 260 godzin to i tak wychodzi ze dozwolony limit godzin nadliczbowych wypracowany bedzie w 6 miesięcy, wszystko tylko trochę przesunie się w czasie i zgodnie z obowiązującymi przepisami MZA nie bedzie miała kim obsadzić 30 procent taboru. Namawiam do pracy z wolnego jak najszybszego wyrobienia dozwolonych norm godzin pracy.

3 cytryny
@Aaaa 07.09.2018 10:42

Kolego rozumiem Twój sposób rozumowania ale ja mam inny. Jak miałem ostatnio w grafiku (ktory zresztą podpisuje odbierając grafik od dyspozytora ) rezerwę od 6 do 10 a wpisali mi dzień wcześniej jak to zwykle bywa linię od 4.z minutami do 13 z minutami to nie przyjechałem wdg. Wyprawki tylko wdg grafiku jaki podpisałem. Oczywiście chcieli mnie za to ukarać ale Nie mają takiego prawa. Nie można mi zmienić godzin pracy ponieważ mam swoje życie. Co do przychodzenia z wolnego w tygodniu czy weekendy to również mam inny pomysł po prostu nie przychodzę. A Ci co chcą sobie dorobic przychodząc z wolnego czy emeryci na zlecenie to zapraszam bardzo chętnie bo wtedy przynajmniej do mnie nie dzwonią ju hu ???????????? Grafik który otrzymuje to jest świętość A wszelkie zmiany tylko za moją zgodą. Ewentualnie za zgodą mojej żony ????

Aaaa
@3 cytryny 07.09.2018 12:23

Mało jest osób w zakładzie które tak potrafią zrobic jak Ty, poprostu boja się pidpasc wiec trzeba zastosować inna taktykę jak najszybciej wypracować dopuszczalny limit godzin nadliczbowych, wtedy wilk syty i owca cała i cel osiągnięty.

Zdzichu z R1
@Miki 04.09.2018 18:37

Tak zatrudnia. Do ręki 21zl. Nie masz urlopów i płacone za święta.

Napoleon
@Zdzichu z R1 07.09.2018 18:08

To w PKSie placa ponad 22 zł na zleceniu

Nicka
@Aaaa 07.09.2018 10:42

Niczego nie wykorzystac ie w maju bo planiści i GD nigdy na to nie pozwolą. To kierownictwo odpowiada za jazdę planem a nie kierowcy. I to pracodawca ustala harmonogram i zadba o to aby godzin wystarczyło na cały rok . I nie ma takiej opcji aby wszyscy wyjezdzili wszystko do maja.. Jazdy po 260 godzin nadliczbowych? Ktoś tu chyba oszalał...

Aaaa
@Nicka 07.09.2018 22:26

Przykład tego co opisałem jest od paru lat co roku w grudniu. Od listopada osoby które pracują w godzinach nadliczbowych posiadają wykorzystany limit zatrudnienia w godzinach nadliczbowych, sa umieszczane na listach osób których nie można zatrudnić. W grudniu żeby nie było widać braków pod pozorem świat, ferii zmienia się rozkłady ale i tak brakuje kierowców żeby wszystkie linie obsadzić. To wszystko można sprawdzic w dziale ruchu jak borykają się z brakiem kierowców pod koniec roku kiedy już nie mogą zatrudnić kierowców chętnych do pracy z wolnego. Z uwagi ze teraz sa bardzo duze braki trzeba to przyspieszyć tak by w połowie roku już nie można było zatrudniać do pracy chętnych którzy chca pracować w godzinach nadliczbowych, wtedy osoby które zawsze odmawiają takiej pracy musza byc konsekwentni w tym co robia. Skoro My mamy mała sile przebicia sile przebicia bedzie miała ulica kiedy zobaczy jak przepełnione beda autobusy i jak zostały zmienione rozkłady jazdy. Namawiam do pracy z wolnego by jak najszybciej przepracować dozwolony nominał godzin nadliczbowych.

Nicka
@Aaaa 07.09.2018 12:14

Akurat nie Ty decydujesz kiedy i ile godzin nadliczbowych wykorzystasz. Tylko kierownictwo. Jak najszybsze wyrobienie godzin? Fajnie brzmi a w praktyce? ile Ci pozwolą tyle wyrobisz.

Nicka
@3 cytryny 07.09.2018 12:23

Bravo, zgadzam się w całej rozciągłości. Obowiązuje nas harmonogram a nie wyprawka że zmienionymi godzinami. Kodeks pracy mówi wyraźnie kiedy i w jaki sposób można ten harmonogram zmienić. Ja też bym nie przyszła na 4 z wyprawki jeżeli z grafiku miałabym 6. Owszem. Linia z rezerwy ok, ale. Od 6 lub późniejsza a nie tak z partyzanta jak się podoba. A karać w tym wypadku za co?? Jak u Ciebie spóźnienia nie było bo zgodnie z grafikiem przyszedłes. Poza tym w k. P. Ani żadnym regulaminie pracy nie ma mowy o jakiejś tam wyprawce...ze zmianami godzin pracy.

Aaaa
@Nicka 07.09.2018 22:44

Praktycznie teraz można wypracować 35 godzin nadliczbowych można w ten sposób dorobić ponad 1000,00 zł. Jest brak pracowników o tym każdy wie i nikt w zakładzie nie martwi się co bedzie za pół roku a martwi się co teraz jest. Tylko myśląc przyszłościowo, planem długoterminowym można osiągnąć cel. Namawiam do jak najszybszego przepracowania dozwolonych godzin nadliczbowych.

Już 250 z wolnego
@Nicka 07.09.2018 22:49

Ludzi w du......ch wam się już poprzewracało - jest robota to trzeba pracować ( korona wam z głowy spadnie jak przyjedziecie raz czy dwa )

3 cytryny
@Aaaa 07.09.2018 22:41

Jest brak lekarzy również i z tego co wiem to część lekarzy pidpisała jakieś klauzule opt aut by pracować dłużej. Myślę że gdyby się zdarzyło ze ktoś wykorzysta te godziny to znajdą sposób na obejście. Więc najlepszym jest nieprzychodzenie. A pytanie mam takie gdzie na pasku są godziny nadliczbowe które wykorzystaliśmy w ciągu roku lub które nam zostały? Czy chodzi wam o ponadwymiarowe? Bo ja mam ich zero

heheszek
@3 cytryny 12.09.2018 08:57

Nadgodziny trzeba sobie samemu sumować z każdego paska. Ponadwymiarowe dotyczą tylko tych zatrudnionych na mniej niż 1 etat, tylko taka różnica.

Aaaa
@3 cytryny 12.09.2018 08:57

Ilość nadgodzin można sprawdzic w dziale ruchu, już sa osoby które przekroczyły dozwolony limit nadgodzin, a Dzial ruchu nadal zaprasza ich do pracy. I bardzo dobrze ze to robi ITD lubi wystawiać mandaty karne, przypomne od września zmieniły się przepisy i za nieprzestrzeganie czasu pracy odpowiada w naszym przypadku Dzial ruchu. Posypią się mandatu karne i My kierowcy nie będziemy musieli pilnować norm czasu pracy.

3 cytryny
@heheszek 12.09.2018 09:43

Myślałem że coś mnie ominęło i czegoś nie wiem ale dzięki za info. A co do sumowania to u mnie i tak nie ma co sumować ????

3 cytryny
@Aaaa 12.09.2018 11:50

Przepraszam bardzo ale kierowca jest jako pierwszy odpowiedzialny za nieprzestrzegania czasu pracy. Nie wiem to końca jski to jest przepis który się zmienił i choćby nawet pracodawca był też pociągany do odpowiedzialności to moim zdaniem my jesteśmy sami na pierwszym miejscu odpowiedzialni czy to za przekroczenie prędkości czy przekroczenie czasu pracy tym bardziej godząc się samemu przyjść z wolnego biorąc nadgodziny wiemy o tym że bierzemy nadgodziny i powinniśmy sami dopilnować by nie przekroczyć dozwolonych godzin A nie liczyć że ktoś za nas coś zrobi dopilnuje czy nas wyręczy. Nie Jesteśmy dziecmi tylko dorosłymi ludźmi A zaklad pracy ma nam tylko w tym wszystkim pomóc.

Aaaa
@3 cytryny 14.09.2018 23:21

Odnośnie przestrzegania godzin czasu pracy kierowca zobowiązany jest ich przestrzegać. Odnośnie planowania czasu pracy kierowcy obowiązek ma przestrzegac planista w naszym przypadku jest to Dzial Ruchu i to jest właśnie ta zmiana tego nie było. Już nie bedzie ze pracodawca powie to kierowca nie przestrzega czasu pracy i pracuje kiedy musi miec przerwę. Teraz cały obowiązek prawidłowego zaplanowania prawidłowej pracy spadł na pracodawcę. Dlatego powoli zaczynam współczuć naszym planista kiedy pewnego dnia dostaną mandat karny i nie beda zdawać sobie sprawy dlaczego musza go zapłacić.

WoroniczaR1
@Smerf Maruda 06.09.2018 23:56

Jak to jest z niedzielami jeśli kierowca przychodzi z wolnego, jest tyle samo płacone co za sobotę ?

Smerf Maruda
@WoroniczaR1 15.09.2018 23:27

Mnie nie pytaj. Stary jestem i mam już pierwsze objawy sklerozy, ale dokąd sięgam jeszcze pamięcią nie byłem z wolnego i temat mnie nie interesuje. Dla firmy nigdy więcej niż musisz. Ale kolega Aaaa kręci nadliczbowe do upadłego, więc może odpowie na to pytanie.

Aaaa
@WoroniczaR1 15.09.2018 23:27

Praca z wolnego w soboty, niedziele i w dniu grafitowym wolne za niedziele jest płatna 100 procent. Wychodzi wtedy około 50 zł. Jak widać z wyprawki wykonanej w R1 na sobotę i niedziele wolne na każdy weekendowy dzień otrzymało 50 kierowców, oznaczać to może tylko jedno w zajezdni autobusowej R1 w ciągu tygodnia z wolnego przychodzi ponad 100 kierowców. Jest możliwość zarobienia kasy robie to zarabiam, mam możliwość podnoszenia kosztów przeznaczonych na wynagrodzenie robie to podnoszę je. Od czerwca przyszłego roku zabraknie mi godzin nadliczbowych będę razem z Wami nie przychodził do pracy z wolnego.

Nowy
@Nicka 06.09.2018 21:08

Zdrowie i zycie osobiste najwazniejsze. Za slaba kasa zeby z tego rezygnowac.

Woronicza jest the best

A planisci z R1 dzwonią we dwoch. Dwa razy do tych samych osób. Bylem świadkiem jak Kajdel mówił tak do Mateusza: dzwon drugi raz. Plan musi być. Boże! Co oni wyrabiają! Wielu kierowców poprostu blokuje numery z kancelarii! Dają grafiki dzień przed końcem miesiąca a później wszystkim próbują zamieniać dni żeby Kajdel miał plan.

Plan R1
@Woronicza jest the best 19.09.2018 05:23

Plan musi // wyjść // i wszystko w temacie

1282
@Plan R1 19.09.2018 09:15

Jest coraz gorzej emeryci zatrudnieni na ćwierć etatu wyrabiają już po 180 godzin na lajtowych liniach ,telefony rozgrzane do czerwoności na R -3.

1282
@Woronicza jest the best 19.09.2018 05:23

Już im się w głowie poprzewracało.

anonymous
@Woronicza jest the best 19.09.2018 05:23

nie narzekaj, nie narzekaj teraz możecie jeździć bez krawata, poluzowali wam cugli na Woronicza w głowach się wam poprzewracało. Zróbcie mu plan bo sprowadzi z powrotem Hrabinę i wielkiego M.Wtedy to nawet nie będziecie mogli głośniej kichnąć i na dyżurze papierki po zajezdni będziecie zbierać. Szanujcie co macie

przemęczony

Zarząd gra na zwłokę, bo wie że ich dni są już policzone. Ludziom pod koniec roku skończy się limit nadgodzin. Będzię bałagan jak dwa razy dwa. Nad stawkami w tej firmie już nikt nie panuje. Zatrudniają kogo się da, kiedyś pozwalnianych za faktury za wczasy itp... Widać gołym okiem że nie radzą sobie tam na Włościańskiej. Dzwonią jak opętani żeby przychodzić z wolnego, zamieniać dni na te które im pasują. A jak kiedyś człowiek chciał coś załatwić to była chamska odzywka że nie ma możliwości. Pamiętacie? Młodzi którzy przychodzą są zrównani z pracownikami z doświadczeniem, dobrze znającymi trasy itp... Niech im nowi przychodzą z marszu z wolnego. Zobaczymy co będzie się dziać na mieście. Już i tak ludzie narzekają na jakość usług świadczonych przez firmę. Z dnia na dzień jest coraz gorzej.

Memory
@przemęczony 16.09.2018 13:02

Prędzej stary przyjdzie z wolnego niż nowy pracownik a druga sprawa jakie doświadczenia jaka trasa jak czasami słyszę na zakładzie starego kierowcę który narzeka że dostał z rezerwy linie której nigdy nie jeździł pracując 10 lat i pierdzi że strachu że się zgubi. Doświadczenie to możesz złapać w transporcie międzynarodowym a tu jeździsz od słupka do słupka po Warszawie

Aaaa
@przemęczony 16.09.2018 13:02

Tylko w ten weekend dodatkowe koszy przeznaczone na wynagrodzenie dla pracowników za prace z dnia wolnego to 200 tys zł, jak tak dalej utrzyma się sytuacja do końca roku koszty wzrosną do 3 milionów. Oznacza to ze koszt etatu kierierowcy wzrośnie o 1 tys zł. Jak pisze żeby obniżyć koszty wydatków na pensje dla pracowników zakład musi podnieść stawkę zasadnicza i tym zachęcić do pracy w MZA

anonymous
@Memory 16.09.2018 19:13

Kolezko,jezeli stary smiga caly czas na przegubie,trudno by znal trase na solowce i to na dodatek N.

heheszek
@Aaaa 16.09.2018 19:29

Ja nie wiem skąd Ty bierzesz te sumy, liczby??200 tysięcy złotych dla kierowców z wolnego w weekend?? Pomyśl co piszesz bo piszesz głupoty albo zupełnie nie umiesz liczyć i skąd u ciebie taka wiedza ilu kierowców przyszło z wolnego?

Aaaa
@heheszek 16.09.2018 21:08

Masz problem to sprawdzic w księgowości?.

Aaaa
@anonymous 16.09.2018 21:02

Jak sadze o tym tez nie słyszałeś prze euro 2012 r.ZTM poręczył ilość wozi km dla MZA które dostanie do wykonania, na tej pidctawie zakład uzyskał gotówkę na zakup nowych autobusów, po euro ZTM zmniejszył limit wozokilometrow. MZA stanęło przed widmem bankructwa, zliwitowano Redutowa i wprowadzono nowy Regulamin Płacowy by wyjsc z tego. Teraz mamy podobna sytuacje tylko to nie widmo bankructwa a widmo brak ludzi do pracy.

Desperat
@Aaaa 16.09.2018 21:54

Ja mogę iść ale z Tobą do tej księgowości, na pewno szeregowemu kierowcy udziela takich informacji. Na 200000 zł przyjąć 700zl na łeb to prawie 300 osób więc 150 brygad. Pamiętaj że na weekend są mniejsze obsady więc i ludzi mniej potrzeba.

Aaaa
@Desperat 16.09.2018 23:01

Zgadzam się z Tobą szeregowy pracownik nie uzyska informacji, które mogę uzyskać. Sądzę, że tez nie wiesz, iż obecnie zakład realizuje projekt o wartości 440 mil zł, na który dostał dotacje unijne 160 mil zł. Projekt dotyczy zakupu konkretnego typu autobusów, wykonanie określonej infrastruktur w Warszawie, wybudowania nowej zajezdni autobusowej Redutowa. Po otrzymaniu dotacji zarząd zaczął kombinować jak inaczej zrealizować projekt, na który dostał dotacje unijne, ale to się nie uda projekt trzeba zrealizować zgodnie z tym, na co otrzymał dotacje. Ale to nie temat na teraz, o tym będzie głośno za dwa lata, kiedy minie termin wykonania projektu. Przyjąłeś, że 150 brygad więcej musiałoby wyjść w ostatni weekend żeby moje dane były prawdziwe. To możesz sam sprawdzić bez wychodzenia z domu. W pierwszych dniach miesiąca ZTM zmieniło rozkłady jazdy autobusów, wystarczy, że z weekendowych wyprawek odejmiesz zmienione linie autobusowe i obliczysz ile brygad zostało wystawionych. To nie są jakieś nowe brygady czy dodatkowe, to są brygady, na których zostali zamienieni kierowcy, zatrudnieni z dnia wolnego. Nie sadzisz chyba ze, kiedy na R1 wolne otrzymało 50 kierowców na sobotę i na niedziele to na R1 jest tak duży stan osobowy, że trzeba wysyłać pracowników na wolne?. Tych kierowców trzeba było zastąpić innymi, którzy mogli przyjść do pracy z wolnego. Możesz jeszcze powiedzieć, że skoro ZTM zmienił rozkłady jazdy zmniejszył ilość potrzebnych autobusów w weekend, ale ile mógł zmniejszyć 40%?, to i tak wyjdzie ze na samym R1 z wolnego w weekend przyszło 60 kierowców którzy zastąpili tych co otrzymali wolne, a jeszcze są inne zajezdnie autobusowe gdzie z wolnego do pracy przyszli kierowcy.

polo
@anonymous 16.09.2018 21:02

koleżko ja pracuję trzy lata i znam wszystkie linie na r-3 jak ktoś jest sierotą po komunie jak większość tych starych to i 20 lat będzie mu mało żeby to ogarnąć

Raf
@polo 17.09.2018 12:30

Jesteś moim bohaterem. Czyli wg. ciebie zwolnić wszystkich po komunie i zatrudnić młody narybek? Pracuję na R3 dłużej od ciebie i widziałem nie jednego takiego kozaka tylko duża rotacja jest wśród pracowników ze stażem do 5 lat, duża jest też statystyka popełnianych błędów u kierowców z małym stażem. Więc nie popisuj się i więcej pokory.

anonymous
@polo 17.09.2018 12:30

Znasz> (usunięte przez administratora) nie znasz.Pracuję dwanaście i nie znam N24,N21, itd oraz 512, 518 i tych które co rok są podrzucane i oddawane innym. Weź nie pierdziel bo dostanę zajadów ze śmiechu. Znasz wszystkie linie? chyba metra a prowadzić z tego co widzę to możesz ......kozę na sznurku)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nick
@anonymous 18.09.2018 08:20

Miasto znam, wsiadam, jadę, co tu do ''znania'' jest ? jest może na palcach jednej ręki linii peryferyjnych np z r3 co bylyby problemy a reszta to chwila do ogarnięcia jak i ktoś ogarnięty..nigdy nie zapoznawalem linii wcześniej, czy na r1 czy w mobilisie (i na utracie i na ursusie) czy w pks czy its czy w eec czy wreszcie w arrivie, jak już kolega napisał, rozwalają płacze, ''rady'' i wieczne narzekania, nie jezdzilem tego, nie znam tego, blablabla ileż razy to było przerabiane.. robicie to samo x lat czy nawet jak nie x lat bo od niedawna to kto u siebie, kto stąd, kto tu wychowany a nie przyjezdny to tym bardziej świadczy.. zostań już za tą fajerą wkoło komina, bo w świecie czy nawet w Pl nie ogarniesz nic(tym bardziej jak masz jeszcze CE).

polo
@anonymous 18.09.2018 08:20

jesteś strasznie prymitywny zmień miasto na mniejsze z 5 liniami to może dasz radę

polo
@Nick 18.09.2018 11:22

brawo popieram twoją wypowiedz inteligenta i konkretna

Adam
@polo 17.09.2018 12:30

bardzo śmieszne bardzo !!! ty też będziesz niedługo miał 50 lat i będziesz sierotą po pis dzielcach !!!!

Nie cwaniakój
@polo 17.09.2018 12:30

Za bardzo cwaniak....... - znałem takich ale już ich nie widzę

polo
@Nie cwaniakój 18.09.2018 14:40

nie widzisz bo jak im nie podobało się to zmienili pracę a tacy jak ty płaczą jak to w mza jest żle ale boją się ruszyć i zmienić pracę

Al Gor

Takiego syfu jak teraz o jeszcze na Stalowej nie było.

Bingo
@Al Gor 18.09.2018 09:42

A co tam się takiego dzieje?

Czyścioszek
@Al Gor 18.09.2018 09:42

Brakuje ludzi do sprzątania

Bingo
@Czyścioszek 18.09.2018 17:38

Patrząc na wyprawki to na stalowej jest chyba najwięcej dyżurnych więc nie jest tak źle

Fan STALOWA
@Bingo 18.09.2018 17:56

Jest super - najlepsza zajezdnia

anonim

(usunięte przez administratora)

Mlody

Kierowca powinien byc wypoczety, nie pracowac zmian powyzej 8 godz. Przeciez bezpieczenstwo pasazerow najwazniejsze.

heheszek
@Mlody 18.09.2018 12:47

Wypadki były, są i będą. Pamiętaj, że kierowca autobusu i ciężarowych to kierowca zawodowy. Co oznacza zawodowy? Chyba wiesz. Nie wiem czy Ty zwracasz uwagę jak jeżdżą kierowcy betonomieszarek czy wywrotek? Ja zwracam na to uwagę i 99% z nich jeździ na wariata. Niestety czasem warto myśleć za kierownicą zwłaszcza takich bestii jakimi jeździmy. Autobus czy ciężarówka swoje ważą. Masa i prędkość zabija!!! Nie tylko w tym przypadku. Do tego jeszcze notoryczne rozmowy przez telefon przy uchu. Bycie kierowcą zawodowym powinno wymuszać na nas pewne zachowania. Nie da się przewidzieć wszystkiego ale w pobliżu szkoły trzeba zachować szczególną ostrożność. Szkoda dziecka i rodziców.

Karol
@heheszek 18.09.2018 13:05

Jestem kierowcą autobusu z 25 letnim stażem nie zgodzę się że jazda zdecydowana i pewna jest jazdą " na wariata" większe zagrożenie stwarza taka mameła która nie wie jak się zachować niż pewny siebie zdecydowany kierujący. Oczywiście trzeba myśleć i przewidywać co może się stać . Moim najgroźniejszym zdarzeniem na drodze było to że na łuku w czasie gołoledzi zorientowałem się że nie zdołam opanować autobusu pełnego ludzi ! i co zrobiłem ? wjechałem w polną drogę na której bezpiecznie wytraciłem prędkość po czym wycofałem na szosę . Uważam że trzeba być pewnym siebie, zdecydowanym i oczywiście wiedzieć co się robi a nie mamełą i zawalidrogą .

Emeryt
@Karol 18.09.2018 13:46

Jazda powyzej 45 km na godz. po stolicy to jazda na wariata. Jest coraz wiecej oszolomow na ulicy to juz nie te czasy ze mozna cos przewidziec.

R3
@Emeryt 18.09.2018 13:54

Jak tak bedziesz jezdzil to przerwy nie zobaczysz, ztm wyliczyl ze mozna jezdzic po warszawie duzo szybciej.

anonymous
@R3 18.09.2018 15:08

Dozwolona jazda autobusem komunikacj miejskiej po miescie 50 km/h, będziesz jeździł szybciej mandat karny dostaniesz ale przerwy będziesz miał, co?

Jędrzej

Jeszcze 2 lata temu MZA w ogłoszeniu wymagało średniego wykształcenia i niekaralności. Dziś ani tego ani tego nie ma. Zaczynają nas wozić głąby po podstawówce(lub bez), byli skazańcy oraz emeryci. Jestem ciekaw do czego ta droga doprowadzi. Bo raczej do niczego dobrego

Smerf Maruda
@Jędrzej 15.09.2018 10:54

Niekaralności wciąż się wymaga. Wiedza i inteligencja kierowcy nie jest potrzebna, jak powiedział prezes. Natomiast wykształcenie nie świadczy o kulturze, co widac po Twoim wpisie. Głąbem można być nawet po kilku fakultetach.

olo
@Jędrzej 15.09.2018 10:54

to nieprawda niekaralność cały czas jest !!!

Kretynów kupa

Od pewnego czasu zatrudniaja wszystkich. Nawet (usunięte przez administratora) Dochodzi do tego co było za komuny. Bydło pracowało. Wzrokowcy pracowali. (usunięte przez administratora) pracowali. Za karę pracowali. W latach 90-tych i 2000 chcieli zatrudniać profesorów. Gnoili ich za byle co. Zaczęli odchodzić. A dyrekcja to tez stado (usunięte przez administratora) pracują tylko dla kasy.

Minimalna płaca

Od przyszłego roku minimalna płaca wyniesie do 2250,00 zł, obecnie nasze wynagrodzenie kształtuje się na poziomie 130% minimalnej płacy, po wzroście minimalnej płacy będzie się kształtować na poziomie 110% godzi nas minimalna płaca goni.

heheszek
@Minimalna płaca 15.09.2018 12:48

Widać że matematyki to jesteś noga. 2250 to płacą minimalna brutto a my mamy min 4700 brutto co daje ponad 200% płacy minimalnej

anonymous
@heheszek 15.09.2018 13:19

My nadal będziemy miec 4700 minimalne wynagrodzenie wzrośnie a nam pensja nie. Idziemy w dobra stoję praca za jednego banana dlatego swój umysł muszę przystosować do nowej sytuacji.

Aaaa
@heheszek 15.09.2018 13:19

Widzisz błąd podałem przypadkowo dostrzegłem go kiedy post został zamieszczony. Jest to nieplanowany przykład jak funkcjonuje nasz umysł po 12 godzinach pacy. Zero koncentracji, myślenia nad tym co się robi. I teraz mogą dopaść mnie zwolennicy nie wykonywania pracy w godzinach nadliczbowych, ze to samo każdego czeka kto bedzie więcej pracował niż ma w nominale, brak racjonalnego myślenia. Jest ryzyko takiego zachowania innych kierowców podczas wykonywania pracy kiedy w jak najkrótszym możliwym czasie beda chcieli wykpracowac możliwe godziny nadliczbowe, ale do podjęcia tego ryzyka zmusza mnie zakład kiedy nic nie robi żeby wynagrodzenie podnieść do wartości wykonywanej pracy.

Banda oszołomów R-4

Ostatnio kolega wspominał o zastraszaniu kierowców przez kierownictwo zakładu, a co się dzieje na R-4?. Banda oszołomów którzy nie mają jak się dowartościować, zastraszają innych kierowców którzy z różnych przyczyn muszą pracować z dnia wolnego. Dochodzi do popychania wymierzania kopniaków !!!!, dosłowny terroryzm nie dowartościowanych pseudo działaczy udzielających się w zakładzie. Może na ten temat wypowiedzą się kierowcy z R-4?.

Robert Tywon.
@Banda oszołomów R-4 12.09.2018 09:42

Mrok i Dama biją Was??? Jak idziesz do nich na spotkanie włączaj dyktafon w telefonie.

anonymous
@Robert Tywon. 12.09.2018 09:52

Skoro nie znasz tematu nie dyskutuj, tego płazem nie można zostawic żeby grupa osób zaczęła terror wprowadzać w zakładzie

Plan nie wyszedł
@Banda oszołomów R-4 12.09.2018 09:42

Nie wierz w te brednie co ludzie wygadują na mieście

anonymous
@Plan nie wyszedł 12.09.2018 10:49

Mam swoje wady potrafię każdemu wejsc za skore, ale ten temat znam z tak pewnego źródła ze wątpię żeby płoty puszczał i sensacji szukał.

Czub
@Banda oszołomów R-4 12.09.2018 09:42

Zachlałeś , przewruciłeś się , upadłeś a teraz szukasz winnego bo zrobiłeś sobie kuku - nie z nami takie numery

Robert Tywon.
@anonymous 12.09.2018 10:37

Znam temat znam. Na Woronicza było to samo. Musiałem Mroczka do Mińska odwozić autem. Serio.

Nadzorca
@Banda oszołomów R-4 12.09.2018 09:42

I dobrze, że tak jest. Na plantacjach też byli nadzorcy pilnujący czarnych. Inaczej firma nie osiągnie zakładanych zysków. Nie wierzyłem, że to zadziała... a jednak. Pomysł był dobry i będziemy szli dalej tą drogą. Bierzcie się więc za robotę bo... licho nie śpi.

Aaaa
@Nadzorca 13.09.2018 11:15

Podaj sensowne argumentu ze nie przychodząc z wolnego coś zdziałamy. Nic nie zdzialamy taka jest prawda ZTM dostosuje rozkłady jazdy do mocy przerobowej zakładów jak to teraz zrobił, korygować bedzie cała sytuacie jak robi to obecnie. Kosztem naszych postojów na pętlach będziemy wykonywać więcej kursów na zmianie, zostaną nam tylko ustawowe przerwy których ZTM nie może nam zabrać. Tylko podniesienie kosztów wydatków na pensje pracownicze zmusi zakład do podniesienia wynagrodzenia żeby obniżyć koszty i nie zatrudniać kierowców z dnia wolnego. Teraz słucham jakie masz argumenty żeby nie przychodzić z wolnego z którymi ZTM nie da sobie rady.

3 cytryny
@Aaaa 13.09.2018 12:21

Dalej nie przychodzic i robic prawdziwe przerwy na pętlach A nie teoretyczne. Jakieś pytania?

Aaaa
@3 cytryny 13.09.2018 13:31

Jeszcze nie tak dawno postój na pętli wynosił 15 minut obecnie wynosi 10 minut spokojnie ZTM może jeszcze zejść z takim postojem do 5 minut. Nie myl tego z regulaminowa 15 minutowa przerwa która i tak musisz wykonać bez względu jak długi masz zapisany postój w karcie. Efekt nie przychodzenia bedzie jazda na okraglo stałe Bezpisrednie Sterowanie, My nic i tak do gadania nie będziemy mieli bo nikt nam nie zabroni wykonać ustawowych przerw. Jednym słowem kołki w żeby i jazda na okraglo w ciągu dnia zgonie z ustawa o czasie pracy kierowcy. Czy do tego doprowadzić chcemy? Nie mamy żadnych argumentów by z tym wygrać. Jedyny argument jest ekonomiczny dla zakładu kiedy w sprawozdaniu rocznym koszty na płace pracowników wzrosną o 30 procent.

3 cytryny
@Aaaa 13.09.2018 14:03

Kolego argumenty więc po pierwsze 1. Mamy lata pracownika i A nie pracodawcy i to pracodawca ma problem ze znalezieniem pracownika A nie my pracy. A to bardzo istotne bo jedyny okres teraz by o cos zawalczyć. 2. Idziemy do pracy po to by pracować A nie stać na pętli i odpoczywać. Nie dostajemy kasy za stanie tylko za wykonaną pracę między innymi wykonane km. 3. Pracując spędzamy w pracy ponad połowę swego życia więc warto zadbać o komfort psychiczny fizyczny i atmosferę na stanowisku pracy. Nie jestem w obozie koncentracyjnym tylko w pracy. Obowiązuje mnie umowa która podpisałem z pracodawcą, regulamin przewozów, czerwona książeczka, kodeks drogowy, ustawa o czasie pracy kierowcy. Obowiązują mnie między innymi przerwy np. 30 lub 45 minut. Jeśli ktoś nie wie co to jest przerwa na odpoczynek to niech poszuka w encyklopedii czy zapyta wujka Google. 4. Postoje na krańcach mogą zmniejszać do 5 czy nawet zero minut tylko wtedy zaczną mieć niewykonane półkursy. Ludzie czy wam naprawdę odebrało rozumy. Czy to ta pracy powoduje ze wysychają wam mózgi i nie potraficie racjonalnie myśleć? Nie Jesteśmy w obozie koncentracyjnym tylko w pracy i należy nam się godne traktowanie. To tutaj spędzamy większa część swojego życia. W dużej części to my jesteśmy odpowiedzialni za to co się dzieje wokół nas. Więc jeśli na wszystko będziemy się zgadzać A nie używali swoich rozumów to będziemy robotami bo nie będziemy mieli nic do powiedzenia.

Aaaa
@3 cytryny 14.09.2018 08:04

W 100 % zgadzam się ze wszystkimi Twoimi argumentami. Analizę, którą staram się wykonać nie dotyczy ona „Teraz”, a jak powstała obecna sytuacja i co możemy najlepszego dla Nas „Dziś” zrobić. Od lat wśród pracodawców Komunikacji Miejskiej była zmowa cenowa wynagrodzenia pensji dla pracownika. Zamrożenie wynagrodzenia na najniższym możliwym poziomie, podział zakładów przewozowych na wiodący MZA i pozostałe. Była też niepisana umowa między przewoźnikami, że zakład wiodący MZA nie zatrudnia pracowników z pozostałych zakładów, a pozostałe zakłady mogą zatrudniać byłych pracowników MZA. To wszystko sprawiało ze była rotacja kierowców od strony MZA w stronę pozostałych przewoźników przy zachowaniu jednakowej ilości pracujących kierowców w Warszawie. Z powodu braku kierowców na rynku pracy MZA zamiast zwiększyć szkolenie kierowców i podnieść wynagrodzenie tak by nim zachęcić do pracy, zaczęła podbierać pracowników ze stanu osobowego innych przewoźników. Bańka mydlana takiego podbierania pękła, kiedy MZA zaczęła zatrudniać kierowców innych przewoźników na umowę zlecenie. Do tej pory MZA, która chwaliła się, że jest jedynym zakładem przewozowym w Warszawie gdzie wszyscy pracownicy pracują na umowę o pracę już tego zrobić nie może, zeszło do kategorii pracodawców łamiących przepisy prawa pracy związanych z rodzajem podpisywania umowy o pracę z pracownikiem. Wszystkie te czynności MZA wykonała w jednym celu obniżenia kosztów przeznaczone na pensje dla pracowników. Zachwianie stanu osobowego pracowników pozostałych zakładów przewozowych wprowadziło chaos, zabrakło pracowników do wykonania zaplanowanych przewozów u innych przewoźników i tu wkroczyło ZTM, zażądało od MZA wystawiania rezerwy pracowniczej w takiej ilości żeby ZTM mogła pokryć braki pracowników w innych zakładach przewozowych. Plan obniżania kosztów przeznaczonych na pensje pracowników przez podbieranie innym przewoźnikom kierowców nie powiódł się, teraz MZA musi wystawiać kierowców na rezerwy ZTM i wykonywać własny zakontraktowany plan przewozowy. Nie dajmy szansy MZA wykonania renegocjacji podpisanego kontraktu z ZTM na wykonywanie przewozów, jedyna zasadność takiej renegocjacji jest wykazanie przez MZA braku siły przerobowej do wykonania zaplanowanej ilości przewozowej. „Dziś” musimy wszystko zrobić by zaplanowany kontrakt był wykonany w 100%, tym sposobem odbierzmy MZA argument zmiany kontraktu na wykonanie przewozów. Każda nasza praca w godzinach nadliczbowych podnosi koszty przeznaczone na pensje pracowników. Każdy z Nas może zgodnie z Ustawą przepracować 260 godzin nadliczbowych zakładając, że wykonamy to w weekendy gdzie średnia stawka godzinowa za pracę wynosi 50, 00zł możemy podnieść koszty przeznaczone na pensje dla pracowników o 13000, 00 zł w stosunku rocznym. Daje to średnio miesięcznie około 1100, 00zł. Przy stawce zasadniczej 4800, 00 zł suma ta podnosi koszty o 23% miesięcznie. W takiej sytuacji zakład pracy żeby zmniejszyć koszty przeznaczone na pensje dla pracowników będzie musiał podnieść zasadniczą stawkę wynagrodzenia o 15% do sumy 5520, 00zł. Skończy nam się wtedy praca w godzinach nadliczbowych i dla oszczędności zakładu będziemy pracować tylko nominał godzin pracy.”Dziś” nie przychodzenie z wolnego daje możliwość wykonania przez MZA renegocjacji podpisanego kontraktu z ZTM. Namawiam do pracy w godzinach nadliczbowych i podnoszenia kosztów finansowych przeznaczonych na pensje dla pracowników.

Ciągle wam mało
@Aaaa 14.09.2018 10:42

Troszkę się rozpisałeś

heheszek
@Aaaa 14.09.2018 10:42

Mówiąc o renegocjacji kontraktu co masz na myśli? Zmniejszenie wykonania wozokm czy podwyżkę stawki za wozokm? Gdyby MZA nie miała obsady to nie wystawianoby rezerw za Mobi*s. Co więcej za nie wykonanie wzkm to Mobi dostanie karę a MZA jako spółka miejska jest tak jakby zobowiązana pokryć te dziury. W Gdańsku było zamieszanie związane z niewykonywaniem kursów przez GAiT spółkę miejska i nie dostali kary bo jaki cel miałoby karać siebie? Miasto nie ukarze firmy której jest właścicielem. Tak samo z MZA nawet jakby nie wykonali planu to nic z tego nie będzie. A pamiętam na jesieni jak była burza ze strajkiem to miasto mówiło że przekaże jakieś dodatkowe środki, gdzie one są? Chodzą słuchy o przywróceniu premii w wysokości 600 zl, ma ktoś na ten temat jakieś konkretniejsze info?

Aaaa
@heheszek 14.09.2018 11:22

Bajesz po bandzie równo zaczynam się zastanawiać którą stronę reprezentujesz? Dzień w dzień na R1 po 12 kierowców wystawianych jest na rezerwę ZTM celem zasilania braków kierowców Mobilis.

Kamil
@Aaaa 14.09.2018 11:34

Czyli za duzo jest kierowcow - podwyzki pensji nie bedzie.

Smerf Maruda
@Aaaa 13.09.2018 14:03

Sprawozdanie roczne? A kto je zobaczy? Tu masz post sprzed kilku miesięcy z tego forum. Znajdź sobie i przeczytaj całą dyskusję pod tym wpisem. Może Ci się oczy otworzą. Drajwer.info 22.05.2018 09:37 Może nie wszystkim jest wiadomo ale, obowiązkiem zakładu jest składanie sprawozdań rocznych działalności spółki w Sądzie i tym sposobem można dokładnie dowiedzieć się o kondycji finansowej spółki i planach na przyszłość. Obecnie spotykam się z dość dziwną sytuacja od 6 miesięcy nie można pozyskać akt spółki i obiektywnie przedstawić na czym polegała ostatnia zmiana systemu wynagrodzenia. Ale spokojnie czekam aż akta będą dostępne i można będzie opisać faktyczny stan finansowy spółki.

heheszek
@Aaaa 14.09.2018 11:34

Ja daję po bandzie? Ja piszę fakty a Ty obracasz kwotami i procentami. Więc zadałem Ci pytanie o renegocjację kontraktu o którym mówisz, po to miasto utrzymuje firmę na własność żeby w przypadku zawirowań przejąć ciężar transportu i zapewnić jak najwięcej kursów, więc nie ma się co dziwić na taką liczbę rezerw.

Aaaa
@Smerf Maruda 14.09.2018 12:12

Tutaj muszę zgodzić się z Tobą podałeś informacje jaka sam tu umieściłem. Zgadza się były kłopoty żeby miec wzgląd do sprawozdania w Sądzie, kłopoty minęły i mam wzgląd do ostatniego sprawozdania rocznego spółki, jak chcesz wiedziec nadal wydatki przeznaczone na wynagrodzenie dla pracowników sa mniejsze o 10 procen niż spółka miała przed wprowadzeniem Regulaminu Wynagrodzenia w 2014 roku. Na naszym wynagrodzeniu spółka nie ma jak oszczędzać trzeba tak wywindować wydatki przeznaczone na wynagrodzenie żeby spółka wykonując podwyżkę w wydatkach wykonała oszczędności.

Nicka
@Aaaa 14.09.2018 10:42

To jest śmieszne co piszesz... Myślisz że jak zarobisz ponad 5 tys. z nominału to się skończy praca w nadliczbowych??? A niby skąd wezmą kierowców którzy zamiast nas pracujących w godz. nadl. będą wykonywac później te kursy? Kim Obsadzą brygady którymi my dzisiaj jeździmy z wolnego? . Twoje rozumowanie sprowadza się do tego że w tej pracy liczy się tylko kasa. Chciałbyś zarobić więcej za nominał i dalej jeździć w nadliczbowych po podniesieniu zasadniczego. I taka jest Twoja strategia bo wszyscy doskonale wiedzą że kierowców na rynku w ogóle brakuje i że po podniesieniu Tobie pensji nie zaczną raptem wchodzić drzwiami i oknami do MZA. A mza też nie zrezygnuje z zarobku na wzkm. Więc tak czy siak... Jeden rok możesz sobie wyjeździc do maja te 260 h nadliczbowych (o ile planista i GD się na to zgodzi a mogę się z Tobą założyć że nie) i później podniosą Ci pensje a w następnym roku co??? Przestaniesz przychodzić z wolnego?? Nie, pierwszy się zgłosi sz i znowu będziesz namawiał do niczym nie uzasadnionych ruchów wyrobienie szybko 260 nadliczbowych. Tak jak napisał 3 cytryny... Praca to tylko część naszego życia.. A z wolnego niech jeżdżą Ci co chcą. Ja wolę zarobić mniej i jeść kaszankę w gronie rodziny niż szynkę w niedzielę z wolnego samotnie na pętli....

Aaaa
@Nicka 14.09.2018 17:36

To nie jest mój problem skąd MZA wezmie pracowników do pracy. Wiem ze wykonując w miesiącu 30 nadgodzin na konto wpłynie mi 4500,00 zł , a nie 3400,00 zł jak przy pracy w nominale.

Nicka
@Aaaa 14.09.2018 18:23

Pewnie że nie Twój, dlatego dalej tkwij z uporem maniaka w przekonaniu ze wyrobienie 260 nadgodzin spowoduje podwyżki...tylko nie zameczaj już innych swoim pomysłem bo sam widzisz ze koledzy potrafią samodzielnie myslec, liczyć...i wybierać.. pieniądze lub inne wartości, które są w życiu dla nich ważne.

Aaaa
@Nicka 14.09.2018 18:48

Tylko proszę swojego zdania nie narzucaj innym pisz we Własnym imieniu. Każdy zrobi co bedzie uważał za dobre dla siebie

Aaaa
@Nicka 14.09.2018 18:48

Jesteśmy teraz jak dwa różne konie z klapkami na oczach idący różnymi drogami do tego samego celu. Jeżeli ja wypracuje w jak najkrótszym czasie dozwolony limit godzin nadliczbowych osiągnę cel podniosę koszty przeznaczone na wynagrodzenie dla pracowników. Jeżeli Ty będziesz konsekwentna nie wykonywania pracy więcej niż Masz z nominału osiągniesz swój cel kiedy mi się skończy limit dozwolonych godzin nadliczbowych. Idąc różnymi drogami osiągniemy zamierzony cel tylko nie doprowadzajmy do takiej sytuacji jaka była na R4

mam gdzies prace z wolnego

ja zwolnego nie chodze i nikt mnie do tego nie zmusi,nie obchodzi mnie to ze kierownika wywala na zbity pysk jak planu nie wykona,jego problem a mi moze skoczyc na bata z rozbiegu :)

Twardziel z Kcimia

Kochani ponad 10 lat w MZA i tylko 2 razy na zwolnieniu lekarskim .

3 cytryny
@Twardziel z Kcimia 12.09.2018 03:58

I jak sobie radzisz? Dajesz radę? Nie potrzebny Ci jakiś lekarz?

Twardziel
@3 cytryny 12.09.2018 13:13

Twardy człowiek i właśnie takich ludzi potrzeba nam w MZA

Zostaw opinię o MZA - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MZA