MZA

Social media

• Skierniewice

5. Opinie o MZA

Opinie o MZA Warszawa

Nie przegap nowości o MZA!

frantz

26.04.2011 21:12

(usunięte przez administratora)wystarczy spojrzec kto kieruje autobusami mza,same dziadki jezdza, mlodzi nie chca robic za takie pieniadze,praca w tej firmie oznacza zycie na bardzi niskim poziomie,chyba ze zona tez pracuje wtedy od biedy mozna,w kazdym razie takie zarobki jakie oferuje mza sa stanowczo za niskie w prywatnych firmach placa wiecej
    winyl

20.04.2011 11:37

prace w mza odradzam,rotacja jaka tam sie odbywa jest niesamowita,jeszcze nie spotkalem takiej firmy zeby tylu ludzi jednoczesnie odchodzilo i przychodzilo,to o czyms swiadczy,praca w nienormalnych godzinach soboty i swieta,zarobki sa zniechecajace,po prostu jak przepracujesz miesiac stwierdzisz ze sa smieszne za tak ciezka prace,jazda w korkach po warszawie tragedia,no i pasazerowie raczej niezbyt pozytywnie nastawieni do kierowcow,generalnie nie polecam.

29.09.2010 12:37

Nie polecem nikomu pracy w MZA na jakimkolwiek stanowisku. Pracowałam kilka miesięcy w biurze zarządu. Bałagan w dokumentach, ludzie niereformowalni, właściwie wszyscy tuż przed emeryturą. Załatwienie sprawy w innym dziale graniczy z cudem, ponieważ panie siedzące od 30 lat za tym samym biurkiem jak twierdzą " nie mają tego w zakresie czynności".(usunięte przez administratora) Nie jest to miejsce dla młodych ludzi. (usunięte przez administratora)

Kontakt - MZA

Włościańska 52 01-710 Warszawa

FacebookIconInstagramIconXIcon
    kugel

02.09.2010 14:38

ktoto - 2010-08-03 22:07:05 a może jakiś kierowca się wypowie na ten temat jak sie pracuje w mza warszawa Witam R-2 to po prostu "(usunięte przez administratora)" pracuje tu ok 4 lat jako kierowca i faktycznie na placu stoi według mnie 25 wozów zdatnych do jazdy są to nowe solarisy które dostaliśmy w zeszłym roku (chyba przez przypadek) (usunięte przez administratora).Sam mam na stanie wóz w którym od 1,5 roku przecieka szyber dach i podczas opadów deszczu pasażerowie muszą w środku otwierać parasolki żeby nie zmoknąć. Jeżeli chodzi o zarobki to te 13.40 brutto na godzine to nie są takie kokosy jak wszyscy myślą za naprawdę ciężką harówkę bo nie dosyć że musisz się użerać z kierowcami osobówek to jeszcze musisz wysłuchiwać od pasażerów a jak by tego było mało to jeszcze patrzą Ci na ręce i szukają byle powodu aby Cie ukarać. Pozdrawiam
    ktoto

03.08.2010 22:07

a może jakiś kierowca się wypowie na ten temat jak sie pracuje w mza warszawa
    MZA.R2

23.08.2009 19:28

Jeśli chodzi o MZA zarobki raczej nie za ciekawe ok 2400 na ręke miesiecznie na warsztacie brutalna rzeczywistość naprawia się stare graty nie masz prawa sie pomylić bo jak jutro po twojej naprawie autobus się popsuje dostaniesz od pana kierownika kare Upomnienia a pózniej Naganę . Kierowca w lato się gotuje w zime marznie telepie sie (usunięte przez administratora)po miescie i swieci oczami pasazerowie narzekaja ze simna badz goraco a jak cos pojdzie nie tak kierownictow zabierze mu premie . Ogólniejak macie w miare dobra prace to zastancie przy tym .

Zostaw merytoryczną opinię o MZA