brak logo

BCT Bałtycki Terminal Kontenerowy

Gdynia

Opinie o BCT Bałtycki Terminal Kontenerowy

Fizol 2016-07-12 10:36:54
Może i wypłaty w terminie ale jak długo jeszcze tak będzie (i czy w ogóle będzie), to tylko fajny prezes wie. Co prawda jeszcze nieoficjalnie ale już dość głośno mówi się w BCT i okolicach, że filipiński właściciel chce się pozbyć tej upadającej firmy. No i nie się co dziwić - przez słabiutkie zarządzanie w BCT, obecnie nawet najmniejszy statek przy nabrzeżu powinien być traktowany jako sukces a o takim fakcie powinny rozpisywać się wybrzeżowe media.
12
Fizol 2016-07-14 11:12:25
To akurat słabiutki argument, bo tego typu firmy nie zamyka się z dnia na dzień, wykreślając ją z rejestru KRS, więc musi się to jeszcze jakoś kręcić przez jakiś czas. Poza tym BCT ma zostać sprzedane (co także wiąże się ze zwolnieniami) a nie spalone i zamiecione. Nie zastanawia cię, dlaczego szukają ludzi na te stanowiska ? Już tłumaczę - jeśli idzie o elektryka, to odsyłam cię do wcześniejszych komentarzy (i wszystko ci się rozjaśni). Jeśli natomiast idzie o inspektora BHP, to dotychczasowy miał już dość roboty w tej firmie i swoje odejście lojalnie zasygnalizował swojemu szefowi już dawno temu (kierownictwo nie zrobiło jednak nic, żeby chociażby próbować zatrzymać u siebie tego doświadczonego pracownika).
I możesz mi wierzyć lub nie (mam to w nosie) ale wiem co mówię.
12
nie 2016-07-14 17:52:38
ktos ten wozek musi wbrew pozorom jeszcze uciagnac.
9
Fizol 2016-07-15 12:37:13
Jadzia po co podpuszczasz tu ludzi ? Przecież gdyby pisał to kto inny, to wziąłby pod uwagę wcześniejsze wpisy.
No tak ale co się dziwić - wszak twoja retoryka jest bardzo charakterystyczna dla kierownictwa BCT (jak to się ostatnio zwykło mawiać w TV - próbujecie zaklinać rzeczywistość).
11
ach jadzia... 2016-07-19 13:31:56
Jest terminowa. te twoje benefity itd. nijak sie maja do traktowania pracownikow. dla mnie zadne pieniadze nie sa warte tego, zeby dac soba pomiatac i byc niesprawiedliwie traktowanym. a tak jest wsrod operatorow i elektrykow. teraz bct sie pali, bo ludzie uciekaja z tonacego statku. tylko bierzecie sie nie za to za co trzeba. przeciez to normalne ze ciecie kosztow odbija sie na zwyklych robolach, ktorzy przychodza do pracy po kase a nie dla idei, dlatego tylu odchodzi
14
Fizol 2016-07-19 17:51:00
Przykro stary, że wzrok ci się aż tak popsuł w tej robocie. Idź do okulisty do Swissmedu - może pora już na grubsze okulary.
11
Fizol 2016-07-20 09:51:15
A kto tu mówi o rotacji ? Mowa jest o tym, że albo ludzie uciekają z BCT (m.in. np. elektrycy lub właśnie dotychczasowy inspektor BHP) albo są zwalniani/przeznaczani do zwolnień !
12
Diegooo 2016-07-20 14:27:47
był już ktoś na rozmowie na inspektora ds. BHP i ochrony środowiska ??

rozmowa odbywa się w języku angielskim ??
Fizol 2016-07-20 15:17:03
Bo są niewdzięcznikami i dlatego w takich niekomfortowych sytuacjach stawiają swoje - jakże wspaniałe, wyjątkowo profesjonalne ale jednocześnie empatyczne - kierownictwo.
12
Diegooo 2016-07-20 17:19:30
Czy rozmowy prowadzone po angielsku? Głównie dla bhp?
Fizol 2016-07-21 09:12:14
Po filipińsku.
8
hehe 2016-07-22 19:39:45
nie osmieszaj sie, jesli nie wiesz co sie dzieje, bo bredzisz. w tym roku odeszlo 3 elektrykow z doswiadczeniem i uprawnieniami
12
hehe 2016-07-22 19:41:37
przez mobbing i niesprawiedliwe traktowanie
12
hehe 2016-07-22 19:45:25
ktoś musi ten wózek jeszcze uciągnąć
10
anonim 2016-07-30 18:00:30
Witam wszystkich,odnośnie stanowiska Inspektora BHP całkiem normalna rozmowa,jez. ang. tez byl
...
Pytanie jak płacą hmm...
7
Fizol 2016-08-02 11:16:11
No ale po co się chwalisz, że widziałeś ogłoszenie i informujesz wszystkich, że uważasz iż warto ? Ja na ten przykład widziałem wczoraj ciężarówkę na obwodnicy i się nie chwalę ? Zatrudnij się w BCT i wtedy dopiero będziesz miał co komentować, oj będziesz miał co.
9
Fizol 2016-08-13 10:56:02
A czy drodzy forumowicze słyszeli już o zaplanowanych - bardzo grupowych - zwolnieniach w BCT ? Zwolnienia te mają związek z "nowym" - coraz bardziej realnym (a po cichu już realizowanym) pomysłem połączenia BCT z terminalem z naprzeciwka a w takiej sytuacji wszystko razy dwa (poza sprzętem) nie będzie już potrzebne.
Tak więc dotychczasowe, jak twierdził prezes - bezpodstawne pogłoski o powyższym pomyśle - niestety się potwierdzają. Już jakiś czas temu, na jednym z trójmiejskich serwisów ktoś proroczo napisał : szukajta sobie ludziska nowej roboty.
No cóż - sam prezes jest z siebie niezmiennie zadowolony i nawet lubi pochwalić się w różnych miejscach tym, że jak obejmował funkcję prezesa, to BCT był w tragicznej sytuacji i to on wyprowadził firmę na prostą.
Brawo prezesie, gratuluję poczucia humoru !
9
Fizol 2016-08-13 17:49:16
Spokojnie, jeśli jeszcze nie słyszałaś, to niebawem usłyszysz. A skąd takie info ? Już odpowiadam - praktycznie z samego źródła (jednak nie wszyscy z otoczenia bossa są tak lojalni, jak mu się wydaje).
Poza tym źródło informacji jest najmniej ważne, bo samo życie (w niedalekiej przyszłości) zweryfikuje te newsy.
8
tikitaka 2016-08-15 22:48:50
czy plotka o polaczeniu bct z gct jest prawdziwa?
Fizol 2016-08-16 09:46:59
Po pierwsze to nie plotka, to informacja pochodząca od osoby z bliskiego otoczenia prezesa (chociaż jeszcze bez oficjalnego potwierdzenia, bo przecież wg. filozofii kierownictwa BCT, lepiej postawić wszystkich przed faktem dokonanym). Po drugie, spora część tych, którzy znają tę informację, uważa że "połączenie" to jedynie najłagodniejsze na dzień dzisiejszy określenie (takie mydlenie oczu maluczkim), bo tak czy inaczej ma ponoć chodzić o sprzedaż BCT. Ci, którzy interesują się nieco gospodarką morską, powinni też wiedzieć, że właściciel BCT - ICTSI z Filipin, lubi czasem kupić jakiś terminal a czasem sprzedać jakiś inny - zwłaszcza taki, z którego kasa do Manilii nie płynie. A w przypadku BCT kasa płynie coraz słabiej, bi niby skąd BCT ma ją mieć, skoro prezes tak intensywnie "ratował i rozwijał" upadający ponoć niegdyś terminal, że dzisiaj wygląda on jak sanatorium pod Czarnobylem - martwa cisza i spokój...
A jeśli prezes chciałby, żeby w przyszłości takie newsy nie wypływały zbyt wcześnie, musi staranniej dobierać sobie swoich "zaufanych" oraz zapomnieć o tzw. lojalności (w BCT to słowo już dawno się zdewaluowało a ci "zaufani" lojalność traktują już teraz jedynie przez pryzmat własnych korzyści).
12
Fizol 2016-08-17 14:21:12
Poczytaj starsze wątki - tam są odpowiedzi na takie pytania i fantazje o "stabilnym zatrudnieniu" w BCT (trafisz także na twoje własne wpisy). A tak już na marginesie - jeśli nie ma cię w BCT (bo dopytujesz co jakiś czas o różne stanowiska), to skąd u ciebie taka szczegółowa wiedza, np. w kwestii aktualnej atmosfery panującej w BCT (a zwłaszcza jej rzekomej poprawy)?
Czyżbyś to znowu ty Jadzia próbowała ratować sytuację, która do uratowania już nie jest ? A jak tam tocząca się w gdyńskim sądzie sprawa o mobbing i ta wcześniejsza sprawa - o dyskryminację płacową, wszystko ok ? Pytam przewrotnie i całkowicie retorycznie, bo powszechną wiedzą jest już fakt, że w tych kwestiach jest BCT bardzo daleko od ok !
10
Fizol 2016-08-18 09:23:49
Nie ma to jak poczucie humoru (nawet w tym czarnym wydaniu) - "BCT ma się dobrze" - a to dopiero zadziwiająca i jakże niedorzeczna opinia ! A czy według ciebie równie głośno warto mówić też o tej ciemnej - faktycznej - stronie, czy to należy pomijać milczeniem i próbować robić ludziom wodę z mózgu ? Wydaje ci się, że najbliższa przyszłość nie zweryfikuje faktycznej sytuacji ? A może liczysz, że twoja błędnie pojmowana "lojalność" przysporzy ci na tym etapie jeszcze jakieś korzyści ?
Czytasz poprzednie posty, czy piszesz te swoje bzdury tak dla zasady ? No cóż mogę więcej powiedzieć w tej kwestii, skoro jako jeden/jedna z nielicznych na tym (i nie tylko na tym) forum pociskasz te swoje propagandowe, głodne kawałki !
9
masz racje 2016-08-19 19:28:30
pracowalem swego czasu w bct i masz chlopie calkowita racje w kazdym swoim poscie. nieustanna propaganda, zamiatanie wszystkiego pod dywan, ludzie, ktorzy kompletnie nie maja pojecia o robocie, a siedza przyklejeni do swoich stolkow. odkad wyciekla info ze ma nastapi polaczenie bct z gct to dopiero zaczal sie wyscig szczurow - najlepsi koledzy beda sie podkopywac byle zachowac swoje dotychczasowe pozycje. zaczna sie czystki zapewne. szkoda tylko tych uczciwych i pracowitych. ale nie zaluje tych wszystkich kretaczy i zlodziei. szanowny prezesie, kazesz ochroniarzom trzepac torby i plecaki zwyklych szeregowych pracownikow, a powinienes kazac przetrzepac tych, ktorzy zarabiaja u ciebie gruba kase. zdziwisz sie przyjacielu, jak ci robia kolo tylka i ile potrafia nakrasc...
8
Fizol 2016-08-24 15:32:22
No więc "plotka" o połączeniu BCT z GCT właśnie się ostatecznie potwierdziła. Proces jest w toku a jego zakończenie określa się na połowę przyszłego roku.
Najciekawsze jest w tym wszystkim to, jakim cudem sytuacja ma się poprawić przez to "połączenie", skoro ani jeden, ani drugi terminal (każdy z osobna) na nawał pracy nie narzeka (zwłaszcza BCT, w którym polery już mchem i paprocią zarastają) !?! Większej logiki tu nie widać i w związku z tym coś tu chyba jeszcze nieładnie pachnie.
A do tego ta zastanawiająca niechęć szefostwa obu terminali do publicznego zakomunikowania tego wydarzenia - np. w trójmiejskich mediach, w których przecież jeszcze całkiem nie tak dawno prezes BCT lubił się popisywać maratonami pływackimi, "dniami otwartymi BCT" i opowiadaniem o wspaniałych inwestycjach i perspektywach dla kierowanej przez niego firmy.
6
nachovidal 2016-08-25 14:48:40
Oni i tak nie sa w stanie zagrozic dct. nowy prezes portu w gdyni zreszta w wywiadzie powiedzial, ze chcialby, aby chociaz czesc kontenerow trafiala do gdyni. wiec nadziei na terminal z prawdziwego zdarzenia raczej nie ma. tez mnie zastanawia wspolna niechec. mysle ze po prostu jedni i drudzy chcieliby sie pozbyc tego brzemienia, kuli u nogi, jakim sa oba terminale. co z tej obrotnicy w przyszlym roku, jak nie bedzie poglebienia (podobno ma do 2020 byc)... tu info o tym: http://www.gospodarkamorska.pl/Porty,Transport/bct-i-gct-planuja-fuzje-chca-lepiej-konkurowac-z-gdanskim-dct.html a w jednej i drugiej firmie cisza... kierownictwo nie raczy informowac na biezaco szarych pracownikow...
4
Fizol 2016-08-25 17:10:42
Trochę na Trójmieście napisali dzisiaj ale to też takie lakoniczne, nijakie i niejasne. Najlepsze są jednak komentarze pod artykułem - dają do myślenia.
4
nachovidal 2016-08-27 19:54:05
propaganda jednym slowem. nikt przeciez prawdy do konca nie powie. po komentarzach widac jaka jest sytuacja
3
Fizol 2016-09-01 14:58:37
Sorki stary ale gdzie wyczytałeś, że ludzie tam nie mają pojęcia o pracy, bo chyba ten wątek mi gdzieś umknął ? W szczególności - gdzie i kto napisał, że wszyscy tam nie znają się na robocie (bo to wynika z kontekstu twojego popisu) ?
I od razu - skoro już o tym mowa - to muszę ci potwierdzić, że jest tam kilka osób, które faktycznie o robocie tam zielonego pojęcia nie mają. I wbrew pozorom - nie mam tu na myśli pracowników tzw. fizycznych - a co poniektóre osoby z kadry kierowniczej ! I to właśnie jest najbardziej zatrważające !
Więc niepotrzebnie sapiesz tu na ludzi a jedynym "usprawiedliwieniem" twojego durnego zachowania może być fakt twojej chorej lojalności wobec jaśnie państwa rządzącego (słabo niestety) w BCT.
4
Fizol 2016-09-04 16:50:15
Nie chcę być niemiły ale poczytaj wcześniejsze wpisy - zwłaszcza, jeśli idzie o stanowisko, o które pytasz (o atmosferze w firmie - tak ogólnie oraz konkretnie u elektryków - też coś znajdziesz). A jeśli nie chce ci się szukać ani tu, ani np. na Trójmieście pl a do tego jeśli lubisz terror psychiczny (zwany czasem z angielska mobbingiem), lubisz ponadprzeciętny stres, skłócanie i wzajemne podpuszczanie ludzi przeciw sobie przez kierownictwo oraz niepewną przyszłość firmy w związku z planowanym tzw. "połączeniem" jej (he, he) z sąsiednim terminalem, to ta oferta jest wprost wymarzona dla ciebie !
5
hejhej 2016-09-04 16:57:39
wczytaj sie w poprzednie komentarze na ten temat. calkiem sporo pisza o pracy elektryka w tej firmie
3
Fizol 2016-09-05 17:51:12
Zapewniam cię, że nic się nie zmieniło (przynajmniej nie zmieniło się na lepsze) od czasu, kiedy umieszczono tu wpisy.
A najlepiej, skoro tak ci zależy na tej akurat robocie, to zwyczajnie idź, zatrudnij się a ja życzę ci powodzenia.
I nie naciskaj, żeby powtarzać to wszystko, co zostało już tutaj (i nie tylko tutaj) napisane.
2
Fizol 2016-09-06 12:33:54
"Romku" drogi - bardzo proszę, nie rozśmieszaj mnie (i zapewne innych, pracujących jeszcze w BCT), bo mi się zajady odnowią.
I naprawdę nie ma tu znaczenia, czy faktycznie jesteś jakimś naiwnym Romkiem, czy wymyślonym w BCT - na potrzeby nieudolnej propagandy - "Romkiem".
1
notak 2016-09-06 22:48:17
Niestety nie zmienili. wszystko jest tak, jak masz opisane we wczesniejszych postach. pracuje tu jako elektryk od kilku lat.
2
notak 2016-09-06 22:50:44
premia w utrzymaniu ruchu to max 200 zl brutto. o jakich benefitach mowisz? teraz z powodu kryzysu mnostwo socjalu pozabierali albo ograniczyli az o polowe
2
notak 2016-09-06 22:51:43
okolo 2000 na lape, ale to zalezy rowniez od stanowiska
2
Fizol 2016-09-07 10:49:09
Możesz niestety nie zdążyć zdobyć nowych umiejętności - bo albo sam uciekniesz jak zobaczysz, co tam się wyrabia albo "połączą" terminale i na pierwszy rzut do zwolnienia będą ci, którzy właśnie chcieliby zdobywać doświadczenie. Proste jak drut. Ale oczywiście próbuj - bo ponoć do odważnych świat należy !
2
Fizol 2016-09-07 15:32:01
Czemu As - agitatorze - nie dopowiesz, żeby wpisali sobie też "BCT i GCT razem - szykuje się fuzja ..." ? Informuję więc kolejny raz - BCT jest w okresie przekształceń i to, że teraz - bo akurat pali im się grunt pod nogami - poszukują elektryka (poprzedni pouciekali), nie znaczy, że ktokolwiek znajdzie w tej podupadającej firmie stabilne zatrudnienie.
2
Fizol 2016-09-08 09:53:13
W Amber Gold też ludzie dali się wkręcić, bo ... bazowali na tym, co było napisane w ofercie. I dobrze mnie zrozum - ja nikomu nie zamierzam układać życia, więc niech każdy zatrudnia się gdzie tylko chce (nawet w BCT). Tylko skoro jeden z drugim ma ochotę na dane stanowisko i pyta o opinie na temat firmy - po czym zaczyna z tymi opiniami głupawo polemizować, to szkoda czasu na przekonywanie takiego mądrali do czegokolwiek. W związku z powyższym, życzę powodzenia tak w życiu prywatnym, jak i na niwie zawodowej w BCT.
3
123zmiana 2016-09-20 12:33:45
Oj ubaw mam jak czytam te opinie (FIZOL-mój idol :)pogard. slang. ktoś, kto pracuje fizycznie (sprzątacz, kopacz, sztauer itp. ale się pokrzywdziłeś, hahaha). Stary nie obraź się, dzielisz się swoimi przeżyciami w BCT? bo chyba już tam nie pracujesz. Ja tam pracuje i powiem Ci o co chodzi u "elektryków". Po pierwsze ciężko jest zatrudnić dobrego pracownika za 2500 netto (rozumiem to, każdy ma wymagania finansowe, nie pasuje nie pracuj tam), dlatego przychodzą dzieciaki z uczelni , którzy po 6 miesiącach prywatnie nabywają uprawnienia do konserwacji urządzeń dźwignicowych i żądają większych zarobków. NIE zdając sobie sprawy że ten dokument dopiero dopuszcza ich do "samodzielnej"pracy. Poziom nauczania w gimnazjum, liceum i na studiach - wiadomo jaki jest, do tego wychuchane jajeczko idzie do pracy w trybie 3 zmian, stres spowodowany pracą na wysokości i do tego ktoś wymaga od niego słuchania, rozumienia... TO NIE JEST MOBBING, tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w rurkach. Spoko, też nie trawie rozdmuchanego zarządzania, ale cóż, umowa podpisana.
1
Fizol 2016-09-20 14:49:54
Stary nie obraź się, chociaż mało mnie to tak naprawdę obchodzi "kolego" - tak - "kolego", bo domyślam się kto ty jesteś i chyba vice versa), więc nie pitol kocopołów.
"Rozdmuchane zarządzanie" jak to określasz, hmm - to ciekawe określenie ale zupełnie nietrafione, bo gdyby jedynie o to chodziło, to praktycznie można by to olać. Tam - tzn. w BCT - od góry do dołu nie ma profesjonalnego zarządzania i to jest pierwszy problem. Drugi problem to ten obśmiewany/bagatelizowany przez ciebie mobbing ale jak rozumiem, ty jako jeden z tych niewielu twardych - taki prawdziwy facet z krwi i kości wiesz lepiej o co chodzi - inne wychuchane c*py w rurkach i inne cieniasy nie powinny się odzywać (i to jest kolejny problem - sporo ludzi pisze jedno ale trafia się twardziel z miodem w uszach i twierdzi coś zupełnie innego, ba - jest przekonany, że wie najlepiej i że tak ogólnie jest najlepszy).
A np. Jacka pamiętasz ? On też był wychuchana c*pą w rurkach, czy może "rozdmuchane zarządzanie" próbowało wymóc na nim zapitalanie przez całą dobę za frajer (pomimo, że nie robił już na etacie tylko świadczył usługi a i tak traktowali go jak swojego robola) ? No i jak rozumiem, atmosfera napięcia zupełnie ci pasuje - no tak, przecież jesteś twardym elektrykiem, więc napięcie to norma. A o innych BCTowskich - brzydkich - historiach nie che mi się nawet z tobą gadać - przecież ty (nawet wbrew innym głosom) i tak wiesz najlepiej. Tak więc powodzonka życzę i mam nadzieję, że ponownie poprawię ci humor i nieźle się ubawisz.
7
notak 2016-09-23 10:35:59
nie przejmuj sie nim, on ma swoj swiat i widocznie postawa chama pozwala mu ukryc jego niedoskonalosci i ustawiac sie wsrod kierownictwa, ktore kompletnie nie ma pojecia o sprawach technicznych, wiec dlatego umiejetnie szczekajacy maja w bct calkiem dobrze. kreowanie sie na wielkiego fachowca wsrod takiej kadry kierowniczej to nic trudnego. zauwaz kolego 123zmiana, ze niektorzy ludzie sa uczciwi i nie chca zostac za wszelka cene karierowiczami tak jak ty
3
ach 2016-09-24 15:39:36
Czytaj ze zrozumieniem - wszystko masz w ogłoszeniu.
ach 2016-10-03 22:39:24
od tego jest tez rozmowa kwalifikacyjna...
Były kolega Włodzimierza 2016-10-04 10:13:14
Odnośnie rzekomo świetlanej przyszłości BCT (w kontekście rzekomego "połączenia" terminali na zasadach 50 na 50 (i wspólnego rządzenia firmami, o czym przedstawiciel BCT mówił w portalu 3city. Otóż dla wszystkich niedowiarków i wiernych wyznawców pana prezesa mam ciekawostkę, w postaci wypowiedzi nowego prezesa gdyńskiego portu : http://radiogdansk.pl/index.php/wiadomosci/item/49141-ostra-konkurencja-z-gdanskiem-gdynia-chce-polaczyc-terminale.html
Jeśli porównamy do tego fakt w postaci długości okresu dzierżawy terenu BCT przez obecnego - filipińskiego - właściciela w tym przypadku to okres 16 lat) oraz okres dzierżawy terenu przez GCT (to okres 90 lat), to chyba wszystko staje się jasne. Przypomnę jedynie jeszcze, że okres dzierżawy terenu przez BCT dobiega już pomalutku do końca ! Nie muszę chyba dodawać, że najprawdopodobniej oznaczać to może jedno - filipiński właściciel BCT nie będzie mocno zabiegał o przedłużenie umowy dzierżawy tylko po to, żeby utrzymywać "rozdmuchane zarządzanie" (jak określił to wyżej koleś o nicku "123zmiana") tą firmą.
Jakie więc połączenie na zasadach 50 na 50 !?! Przecież to bezczelna ściema dla naiwnych, bo boss z Manilii zwyczajnie opyli BCT pierwszemu chętnemu !
2
Były kolega Włodzimierza 2016-10-05 08:58:25
Tak, tak Asiul. Ta firma zachowuje się nad wyraz po ludzku, godnie i nikomu życia nie psuje. Zapomniałaś wspomnieć o wyjątkowo profesjonalnej kadrze kierowniczej, rekordowych wynikach w przeładunkach - a przede wszystkim o wspaniałej atmosferze tam panującej.
Oj Asiul, Asiul, skąd ty się urwałaś, tzn. na którym stołku kierownikujesz ? Nikt ci na żadnym szkoleniu dla kierowników nie powiedział, że zaprezentowana przez ciebie forma propagandy - zwłaszcza w obliczu tego co się od kilku lat wyrabia w BCT - niestety się nie sprawdzi ? Ba - to co napisałaś, spowoduje skutek odwrotny do zamierzonego, bo nawet sceptycy zaczną podejrzewać, że w BCT wszystko daleko jest od ok.
I jeszcze jedno - chyba nie przeczytałaś wypowiedzi prezesa portu na temat rzekomego połączenia terminali. Jego wypowiedź stoi w całkowitej sprzeczności z zapewnieniami przedstawicieli BCT na temat tego niby połączenia. Ktoś więc kłamie, czy mi się wydaje ?
2
Były kolega Włodzimierza 2016-10-05 17:33:53
Czyżby zwolniło się miejsce ? Przecież do tej pory panowie z informatyki doskonale radzili sobie z powierzonymi obowiązkami, wiec co zaszwankowało ? Któryś z panów nie wytrzymał napięcia, czy może któryś miał "problem z komunikacją" ?
Traktuj to "si" jako pytania retoryczne, bo przecież wiemy o co leci.
2
hehe 2016-10-10 19:55:43
przesledz poprzednie posty. masz tam przedzial wynagrodzenia dla informatykow. zapewniam cie, ze sie nie zmienil i zapewne sie nie zmieni do konca istnienia bct. co bedzie dalej to sie dopiero okaze
KK 2016-10-12 20:56:07
No i właśnie można zaoszczędzić na tej rozdmuchanej kadrze zarzadzajacej. Takze, Panie i Panowie z biurowców GCT i BCT : za pół roku szykują się zwolnienia. Połowa z Was jest zbędna. Lepiej już teraz sobie szukajacie roboty.
3
Były kolega Włodzimierza 2016-10-14 17:46:00
Jakbyś ty i tobie podobni na tym forum propagandziści prezesa faktycznie był zainteresowany robotą w tej przecudnej firmie, to zwyczajnie złożyłbyś aplikacje i wszystkiego byś się dowiedział od pani Jadzi.
2
Były kolega Włodzimierza 2016-10-17 17:47:07
Oj romek, romek - żal mi cię kimkolwiek jesteś. Jak ty się widzisz jako potencjalny specjalista (od czegokolwiek), skoro nie ogarniasz prostych treści powyżej - a tych treści są aż 3 strony, więc wybierz co ci pasuje i nie ściemniaj "specjalisto").
1
Zostaw swoją opinię o BCT Bałtycki Terminal Kontenerowy - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BCT Bałtycki Terminal Kontenerowy