DCT Gdańsk S.A.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 91 ocen.

Opinie o DCT Gdańsk S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DCT Gdańsk S.A.

ziobro

Mamy pytanie. Ile czasu czekaliście aż sie z wami skontaktowali od czasu wysłania aplikacji?

Nikt
@ziobro 19.09.2017 17:12
Mamy pytanie. Ile czasu czekaliście aż sie z wami skontaktowali od czasu wysłania aplikacji?

3 miesiące

Andrzej

Witam interesuje mnie opinia na temat mechanika w dct srednie zarobki i rozwój w zawodzie czy ktos posiada taka opinie

.

Uwielbiam słuchać j czytac narzekania osób, którym nigdy nic nie pasuje. Zawsze za mało. Praca jak praca tylko trochę inna jej forma. Wyścig szczurów jak wszędzie, korpo niestety. Pol miesiąca pracy, gdzie jeszcze można sobie dorobić jeżeli ma się taką potrzebę. Więc przestancie narzekać a jak coś się nie podoba to szukaj innej pracy gdzie będzie Ci "lepiej".

ja

Czy wszyscy muszą zawsze narzekać ?

ja

Czy wszyscy muszą zawsze narzekać ?

Krakers

Czy coś zmieniło pod względem zarobków jako kierowca? Na jakie zarobki można liczyć?

Michu
@Krakers 11.09.2017 18:35
Czy coś zmieniło pod względem zarobków jako kierowca? Na jakie zarobki można liczyć?

Kolega zaczął pracę miesiąc temu. Ze wszystkimi dodatkami 1900netto na start. Plus karta paliwowa 120. Później ma mieć 2500 ale myśli żeby odejść na magazyn do biedronki na karczemki. Tam 3600 na start netto.

Ww
@Michu 18.09.2017 21:31
Kolega zaczął pracę miesiąc temu. Ze wszystkimi dodatkami 1900netto na start. Plus karta paliwowa 120. Później ma mieć 2500 a...

No wątpię ja pracowałem na magazynie biedronki na kokoszkach non stop zapierdzielasz i po 6 latach masz 3100 podstawy brutto. Ja bylem na rozładunku biedronek.

Johnny Cage

Szkoda prądu na tą firmę, miało być fajnie pięknie a kombinują tylko jak ludziom mniej zapłacić. Poziom kultury 35% tego zakładu pozostawia wiele do życzenia. Panowie operatorzy coniektórzy zachowują się jak jakieś bożki i coniektóre osoby nałogowo liżą im rowy co się bardzo podoba obydwóm stronom.

ochronneokulary

Operatorzy co godzinę przerwa, zmiana na sprzęcie, fotele do masażu, telewizorek na socjalu... dur jedna przerwa 30 min na 12 h, jak jesz w miedzyczasie to dostajesz "czerwone kontenery". kierownicy cisna brygadzistow, a ci fizoli, zeby zasuwali na ich premie. bezpieczenstwo ponad wszystko, ale masz robic szybko i dokladnie, co sie ze soba calkowicie wyklucza. a jak zdarzy sie wypadek to robia wszystko, zeby udupic tego, ktoremu sie zdarzyl, na dodatek taka osoba jest wysmiewana i obmawiana. a narzedzia zepsute i dla amatorow... kupcie dobre narzedzia zamiast wymyslania okularow itp glupot, niczym w przedszkolu. ludzie ogarnijcie sie, bo dur zaczyna byc obozem pracy, a nawet juz jest

Romek

Witam tych którzy pracuja bądz pracowali w DCT. Jestem doświadczonym operatorem maszyn, w tej chwili pracuje na terminalu masowym za płotem DCT, chciałbym pracowac na STS-ach w DCT jaki jest proces dostania uprawnień itp?

jio_1

Tragedia! Praca jak w kieracie, poziom kultury ludzi tu pracujących pozostawia wiele do życzenia. Nie polecam!!!

olek

Ile zarobię jako kierowca? Widziałem na stronie że szukają chętnych

chris
@olek 23.01.2017 19:44
Ile zarobię jako kierowca? Widziałem na stronie że szukają chętnych

jako kierowca pierwsze 3 miesiące 2800brutto plus premia plus dodatki nocne nadgodz pod 3 miecach 3400 brutto plus toco napisałem wyżej karta paliwowa 120zł albo jakies ubezpieczenia kartamultisportkarty podarunkowe itp. itd. oczywiście nie wszystko naraz wolnego dość sporo. jak grafik wyjdzie średnio 160h czyli po 12h zmiana jakies 13-16dni w pracy... tragedii nie ma ale miodu tez nie. wszędzie chcą cie podpie.......olic. taka jak już pisali wyścig szczurow pozdrawiam

Gosciu

firma w trakcie rozwoju. przyjmuja duzo ludzi. zarobki ok + benefity. ostatbio dużo sie pozmienialo na plus, lepsze premie i prezio czsem cos sypnie extra ( np. tablety dla wszystkich). kto ambitny ma.szanse na rozwoj. wyscig szczurow? a.gdzie go dzisiaj nie ma? generalnie jestem zadowolony z pracy ( kierowca) i polecam, po probnym 3 na reke albo i wiecej mozna wyciagnac za pol miesiaca pracy.

rolo
@Gosciu 16.01.2017 22:02
firma w trakcie rozwoju. przyjmuja duzo ludzi. zarobki ok + benefity. ostatbio dużo sie pozmienialo na plus, lepsze premie i pr...

w dur nie jest tak kolorowo...

rolmops
@rolo 24.02.2017 10:26
w dur nie jest tak kolorowo...

niezle tam maja przedszkole

no

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest sie pilnowanym przez przelozonych. musisz non stop zasuwac. wyscig szczurow, na ludzi trzeba bardzo uwazac, a zwlaszcza na ambitnych przelozonych, ktorzy pilnowaniem roboli i glupimi pomyslami nadrabiaja brak wiedzy. ogolnie to kolchoz, tyle ze placa troche wiecej niz srednia zarobkow w tej branzy

Stef

Pracownicy DCT biorący udział w wyścigu szczurów na obwodnicy południowej - Czy moglibyście nie przenosić atmosfery z pracy na ulicę?

dostef
@Stef 27.10.2016 09:49
Pracownicy DCT biorący udział w wyścigu szczurów na obwodnicy południowej - Czy moglibyście nie przenosić atmosfery z pracy na...

a to dlaczego? warto informowac innych na czego moga sie spodziewac chcac pracowac w dct

anonim

(usunięte przez administratora)

elek

Tyle to sam wyczytałem...

taaa
@elek 22.05.2016 22:24
Tyle to sam wyczytałem...

Duzo tu falszywcow i dwulicowcow, konfidentow, ale jesli robisz swoje, masz stalowe nerwy i jestes "neutralny" to wytrzymasz kasa jest dobra, wiec jak tylko masz dobra psyche to warto sie troche pomeczyc

KAROL

DCT TO DNO

elek
@KAROL 20.05.2016 13:29
DCT TO DNO

Rozwiniesz swoją myśl?

anonim

(usunięte przez administratora)

elek

ze strony internetowej DCT wynika, ze prowadza aktualnie rekrutacje na stanowisko mlodszego elektryka.

elek

Ktoś coś wie na temat pracy w DCT jako elektryk?

Tulipan

Potwierdzam nie warto tracić czasu na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na rozmowie ładnie kolorowo a później tragedia...

pixi

kołchoz !!!!!! czas pracy po 12h 1800 PLN na płetwę żenada !!!!

aga
@pixi 25.10.2014 11:20
kołchoz !!!!!! czas pracy po 12h 1800 PLN na płetwę żenada !!!!

moze i pracujesz po 12 godzin ale jest duzo wolnego 2dni pracy na 2 dn wolne a co do pensji maz pracuje jako kierowca i ma 3 tys na reke

informatyk

A jak wyglada praca na stanowisku IT help desk ? warto tam skladac cv ?

kolo

Jak najdalej od DCT szkoda nerwów i czasu

Zostaw opinię o DCT Gdańsk S.A. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DCT Gdańsk S.A.