GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.

Adres: Kujawska 2, 80-550 Toruń

NIP: 5830001675 KRS: 0000033530

GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.
3 33 6 1

Opinie o GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.

Filtruj opinie po kryteriach:

Jigsaw
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Cześć jakie jest wynagrodzenie i warunki pracy jako aparatowy w Gdańsku?

Pomocna?
TakNie
byly aparatowy
 Opinia

mój boże! straciłem w tej firmie 4 lata swojego życia.produkcja nawozów. często była łopata, pył, smród, rządzili mną nisko wykształceni majstrowie. żenada...

Pomocna?
Ja
 Opinia
@byly aparatowy 11.10.2018 20:16

Gdzie jest Zbigniew zwany Gebelsem zmiana D. Człowiek podłej natury bez znajomych bez przyjaciół tyle lat w tej firmie :) Podobno żywi się energią płynącą z ludzi, których wysyła na łopatę. . Znacie go, to prawda ?

Pomocna?
wysoko wykształcony
 Opinia
@byly aparatowy 11.10.2018 20:16

Dobrze że odszedłeś leserze ! Takich nam tu nie trzeba .

Pomocna?
Ryba
 Opinia
@Ja 18.10.2018 20:09

Wszystko się zgadza oprócz zmiany. Gościu jest ze zmiany B . B jak baran.

Pomocna?
Franki
 Opinia
@wysoko wykształcony 25.10.2018 09:35

pracuś się odezwał ...

Pomocna?
TakNie
Zosia Samosia
 Opinia
@byly aparatowy 11.10.2018 20:16

Wracaj !

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Ja 18.10.2018 20:09

Jeszcze ciągnie... Reszta już na odwyku ????????

Pomocna?
TakNie
Zuzia
 Opinia

Firma ma dobrą opinię jako pracodawca więc może warto to docenić?

Pomocna?
Ryba
 Opinia
@Zuzia 15.08.2018 11:46

Może i ma dobrą opinię ale za mało płaci pracownikom. Praca zmianowa przy materiałach niebezpiecznych a na rękę 2600 ,to coś tu nie gra. Za tyle to ja mogę herbatkę w biurowcu .....

Pomocna?
OnlyOne
 Opinia
@Zuzia 15.08.2018 11:46

Dokładnie tylko opinię czyli że jest wypłacalny przynajmniej nie pamiętam żeby kiedyś nie wypłacili albo spóźnili się z wypłatą. Ale ogółem pracy tutaj się nie poleca tym bardziej na szeregowym stanowisku. teraz idą słuchy że mają być podwyżki (niepotwierdzona informacja) ale tylko dla pracowników z działu produkcji bo utrzymanie ruchu i reszta nic nie robią. A jak ktoś chce się zatrudnić to radzę iść na ranki bo pracownicy zmianowi są traktowani gorzej niż zwierzęta a zarabiają tyle samo o ile nie mniej.

Pomocna?
Franki
 Opinia
@Ryba 26.08.2018 18:04

Popieram

Pomocna?
TakNie
Gacek
 Opinia
@Zuzia 15.08.2018 11:46

Powiadasz że ma dobrą opinie ? To czemu już nawet laborantki się zwalniają !

Pomocna?
Były Pracownik
 Opinia
@Ryba 26.08.2018 18:04

Popieram wypowiedź . Pozdrawiam

Pomocna?
Były Pracownik
 Opinia
@Zuzia 15.08.2018 11:46

A u kogo , psze Pani ?

Pomocna?
wodno-gazowy to był wydział
 Opinia
@Były Pracownik 14.11.2018 21:11

Ma dobrą opinie u prezesa ?

Pomocna?
TakNie
Ryba
 Opinia
@Zuzia 15.08.2018 11:46

Nie warto Zuzia !

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Zuzia 15.08.2018 11:46

Zuzia chyba się w biurowcu puszczasz od 07.00 do 15. 00, odpuść bo już.. łacha.. drwią z ciebie za ten pic na H 2 O. Ale Zuzię warto docenić - bądźmy jak Zuzia ☹️

Pomocna?
Jigsaw
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Cześć mam pytanie ile płaca jako aparatowy?

Pomocna?
TakNie
Zainteresowana
 Opinia

Na ile może licZyć specjalista ochrony środowiska?

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia

Ile w biurze płacą na stanowisku specjalista admin.

Pomocna?
TakNie
Zosia Samosia
 Opinia
@Nick 30.11.2018 18:05

Mam 5500 brutto na waciki wystarczy ! Resztę mam od gacha .

Pomocna?
drhc
 Opinia

sposób ładowania statków przy ich nabrzeżu w Gdańsku to granda - pył i smród aż łzy lecą, roznoszony jest na znaczną odległość. Zero rozwiązań ograniczających pylenie, a substancje zrzucane są z dużej odległości do ładowni statków. To jest ciężka chemia, której chmura roznoszona jest w centrum miasta. Kilometr dalej zaczynają się osiedla mieszkaniowe. Moje sugestie dla GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.: ograniczcie pylenie towarzyszące przeładunkom.

Pomocna?
mądrala
 Opinia
@drhc 05.12.2018 20:34

Załadunek o którym piszesz odbywa się przy Nabrzeżu Przemysłowym , nie jest to nasze nabrzeże ! Wszelkie skargi i zażalenia do właściciela !

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Uuu
 Opinia

Po (usunięte przez administratora) to wstawiasz idioto

Pomocna?
TakNie
Uuu
 Opinia

Kurduplu masz 150cm wzrostu a się udzielasz zamilcz

Pomocna?
TakNie
Gucio
 Opinia

Za mało płacicie ,postanowił dorobić do pensji ? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Jacek Mikołajczyk pracownik HR
 Opinia

Stopień zadowolenia/niezadowolenia pracownika wynika przede wszystkim z poziomu wynagrodzenia. Pracownicy dobrze opłacani, to pracownicy zadowoleni. Jak wynika z poniższych postów jest to rzadki pracodawca, który nie usuwa swoich nieprzychylnych wpisów za co Go bardzo szanuje. Istnieje możliwość wykupienia abonamentu, gdzie ma się możliwość manipulacji niewygodnych postów. Śmieszą mnie posty na temat użalania się jednej osoby od drugiej, żywcem wyciągnięte z przedszkola, wynikające z dużej dziecinady. Szykanując dobre imię którejkolwiek z osób wypadałoby się pod tym podpisać. LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ !!! Odpowiedzcie sobie na pytanie, który pracodawca "głaska" pracownika. Każdy przełożony czy pracownik jest inny, Jeden przełożony mniej, drugi bardziej wymagający. Weźcie pod uwagę, że problem może leży po Waszej stronie, ja w każdym razie nie chciałbym w swoich szeregach mieć takich "anonimowych" pracowników. Na forum trafiłem przypadkiem i nie mogłem się powstrzymać żeby nie napisać kilka zdań czytając poniższe posty. Pozdrawiam użytkownika MAJA ;)

Pomocna?
TakNie
Były Pracownik
 Opinia
@Jacek Mikołajczyk pracownik HR 08.10.2018 20:20

Panie Mikołajczyk ,przestań tu wstawiać farmazony , jeżeli pracodawca ew. przełożony nie szanuje ,w jakikolwiek sposób ,swojego podwładnego to niech nie dziwi się ,ze ludzie narzekają i piszą jak jest .Zdejmij Pan swój krawacik i przyjdź porobić na trzy zmiany na produkcji lub innym dziale . Super praca za super kasę . To ,że pracodawca nie ma możliwości usuwania negatywnych wpisów to tyko zasługa Go.Work ,bo oni nie usuwają niczego ,oprócz małej cenzury dot .wulgarnych opinii, więc nie "pieprz głupot ",ok ? A nazywając ludzi "przedszkolakami " świadczy" tylko o Pana poziomie . Za dużą pensję pisze się takie " wersety" :) . Gdyby w tym zakładzie było tak jak super, to non stop nie byłoby zapotrzebowania na pracowników i to ciągle na tych samych wydziałach. Poza tym ,Panie szanowny , pracodawca nie ma "głaskać " pracownika ,jak Pan piszesz ,ale ma go szanować ( cokolwiek to znaczy w tym przypadku ). A w tej "fabryce " (usunięte przez administratora)jest i to nie tylko ze strony przełożonych ,niestety . I to w cale nie jest żadne użalanie się nad sobą ,tylko piętnowanie swoistej (usunięte przez administratora) . Wiem ,że każdy nowy przyjmujący się pracownik podpisuje klauzulę wzajemnego poszanowania na stanowisku pracy ,ale niestety niektórzy ,szczególnie ci starzy wyjadacze zakładowi ,mają to głęboko w "czarnej dziurze ". Co do anonimowości to zrozumiałe , ciekawe czy Pan byłby tak odważny ,jakby była Panu potrzebna praca ?? Odpowie Pan . Pozdrawiam .

Pomocna?
TakNie
Bolko
 Opinia

Jesli lubisz byc wyzyskiwany do wszystkiego co mozliwe za jedna pensje to tak tu jest. Nie rzadko pracuje sie na kilku stanowiskach naraz za jedna stawke, swiatek piatek czy niedziela. Praca w ciaglym ruchu, przeladunki, aparuta, produkcja, nabrzeze. Szkodliwosc - bardzo duza Kadra - chlopaki wporzadku bo kazdy sie jak jest a pracowac trzeba Kierownictwo - mlodzi, niedoswiadczeni, teoretycy po studiach nie majacy pojecia o praktycznych zasadam w pracy. Dla nich wszystko musi byc ok i bez problemu, kaza Ci cos robic a jak sie cos wydarzy odwracaja kota ogonem by wybielic samych siebie.

Pomocna?
Maja
 Opinia

Obecnie FOSFORY poszukuje OPERATORA URZĄDZEŃ TRANSPORTUJĄCYCH do pracy w Gdański. Co jako pracownicy firmy możecie powiedzieć o tym jak wygląda praca konkretnie na tym stanowisku?

Pomocna?
Ja nosik
 Opinia
@Maja 01.06.2017 11:02

Bieda z nędzą, na maszynę ZŁOMA to wejdziesz po 2 latach jak przewalisz setki ton łopatą w hałasie brudzie i gnoju . Polecam ;)

Pomocna?
Maja
 Opinia

@Onlyczy szkolenia, o których wspominasz są to szkolenia wewnętrzne? Zgłaszaliście to, że są one niewystarczające? Wspominasz też o tym, że w chwili obecnej pracownik ma nałożone obowiązki, które kiedyś były rozłożone na większą ilość osób. W jakim dziale firmy trzeba się liczyć z aż takim nakładem pracy?

Pomocna?
ONLY
 Opinia
@Maja 09.10.2017 10:29

Głównie chodzi o szkolenia wewnętrzne których tak naprawdę nie ma sam musiałem nauczyć się tych ważniejszych rzeczy bez pomocy bo nie było czasu na prawdziwe szkolenia. A taki nakład pracy jest wszędzie u pracowników zmianowych na tym zakładzie.

Pomocna?
Gucio
 Opinia

Kolejny kolega zwolnił się z naszej firmy .Szkoda, kupę lat z nami przepracował.Trzymaj się i dobrze wspominaj kolegów z wydziału !!!

Pomocna?
D
 Opinia
@Gucio 09.08.2018 12:22

Dorze zrobił ..

Pomocna?
OnlyOne
 Opinia
@Gucio 09.08.2018 12:22

w ciągu ostatnich 3 miesięcy to chyba z 5-6 osoba z pracowników zmianowych o pracownikach rannych nie słyszy się żeby tyle się zwalniali

Pomocna?
Zenio
 Opinia

Fosfory praca tak szukajcie.oferty pracy sa na stronce firmy

Pomocna?
Szakal
 Opinia

Kur .a ! Ludzie za jakie Wy pieniądze w tym (usunięte przez administratora) pracujecie ,rozumiem starą załogę ,której do emeryturki zostały jakieś tam latka ,ale tym z małym stażem ? Szkoda zdrowia za te pieniądze. Na jedną zmianę to da radę jakoś to "zgryźć" ,ale na 3 zmiany ,za 3500 brutto czyli ok 2300 na rękę . To w szkole ,jako konserwator mam 2500zł na ręke i wszystkie dodatki ( premie co 3 m , trzynastkę ,bon na święta ) . "Krawaciarze" to chyba mają was za zwykłych "jeleni" za te pieniądze !!! "Śmiech na sali ". Taki wielki zakład produkcyjny ...szkoda gadać . Lepiej iść pracować przy zbieraniu śmieci w mieście w firmie oczyszczania miasta .

Pomocna?
Bożydar
 Opinia

Praca bardzo ciekawa i dająca dużą satysfakcję zawodową . Polecam wszystkim zainteresowanym . Proszę pamiętać , pieniądze szczęścia nie dają ..

Pomocna?
Szkoda gadać
 Opinia
@Bożydar 22.03.2018 23:16

Weź się człowieku zastanów co Ty mówisz. Nie rozumiem Twojego rozumowania biorąc pod uwagę Twój poprzedni wpis. Jak żyjesz tylko satysfakcją zawodową to idź do kadr i powiedz, że od dzisiaj będziesz robił za darmo, w tej firmie na pewno będą zadowoleni z takiego podejścia pracownika. Będą płacić Ci w uśmiechach

Pomocna?
Karol
 Opinia
@Bożydar 22.03.2018 23:16

To w takim razie cytując "klasyka " z innego wpisu :) -"Zbieraj puszki i jedz gruszki "

Pomocna?
TakNie
Jopek
 Opinia
@Bożydar 22.03.2018 23:16

Oj chłopie ,komu ty d ..liżesz ,ludzi masz za głupków ?

Pomocna?
ttttttt
 Opinia

To jest smiech na sali zeby pracownik ktory pracuje tylko na rano od 6 do 14 mial wieksza stawke od tych ktorzy pracuja na zmiany tak to chyba moze byc tylko w fosforach ........

Pomocna?
Frank
 Opinia
@ttttttt 14.03.2018 18:42

Dlatego co cwańsi, i po układach, zrobili sobie papiery na mistrzów ,kierowników, etc. i pracują sobie na jedną zmianę ,ze wszystkimi korzyściami ,za lepszą kasę niż "robole" na 3 zmiany .A spróbuj coś powiedzieć to zaraz text " nie chce Ci się pracować " ( tekst od p. Flondro )

Pomocna?
melasu nam nie trzeba
 Opinia
@Frank 15.03.2018 22:06

Nie ma czegoś takiego jak papiery na mistrza ,pajacu !. Byle łajna nikt nie zrobi mistrzem !

Pomocna?
Jack Buntownik
 Opinia
@ttttttt 14.03.2018 18:42

Frau ...Bo to firma pełna niespodzianek !

Pomocna?
TakNie
Tom
 Opinia
@melasu nam nie trzeba 20.03.2018 17:23

A jednak się zdażają ....:))))

Pomocna?
TakNie
Frank
 Opinia
@Jack Buntownik 20.03.2018 17:58

Oj tak :)

Pomocna?
TakNie
Dama pokalowa
 Opinia
@melasu nam nie trzeba 20.03.2018 17:23

dobra ,dobra ,już my wiemy o co chodzi , gościu ...chyba nie wiesz wszystkiego

Pomocna?
Leworęczny Jack
 Opinia
@ttttttt 14.03.2018 18:42

Ważne że serce Fosforów ruszyło. Ludzie mają pracę i michę ryżu . Wszędzie widać radość i zadowolenie .

Pomocna?
boss
 Opinia
@ttttttt 14.03.2018 18:42

To się zwolnij i idż wpi....

Pomocna?
TakNie
@ttttttt
 Opinia
@boss 07.05.2018 18:45

boss ty to pewnie pracujesz tylko na rano i (usunięte przez administratora) boli jak maja zmiany cos dostac wiecej boli ma bolec mendo

Pomocna?
Frank
 Opinia
@boss 07.05.2018 18:45

Zabolało co ? Troche prawdy i nerw , co ?

Pomocna?
TakNie
Maja
 Opinia

@Iza widzę, że znasz firmę od środka, mogłabyś napisać coś więcej na temat pracy w GDAŃSKICH ZAKŁADACH NAWOZÓW FOSFOROWYCH? Jakie są plusy i minusy pracy tutaj, czy relacje z szefostwem są dobre? Jesteś zadowolona z warunków płacowych które oferuje firma? Jaka panuje atmosfera wewnątrz zespołu? Każda taka szczera opinia bardzo pomaga osobom poszukującym tu pracy, warto dzielić się dokładnie swoimi spostrzeżeniami.

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia

Zgadzam się , że premia jest niewiadomą ale jej wysokość zależy głównie od nas samych!!!!

Pomocna?
TakNie
Gucio
 Opinia
@Iza 15.07.2018 12:08

Małe pytanko do Izabeli ? Jak zmotywować pracowników naszej wspaniałej firmy do wydajniejszej pracy ????

Pomocna?
TakNie
Zainteresowany
 Opinia

Słyszałem dobre opinie o firmie. Podpowiedzcie czy potrzebują pracowników?

Pomocna?
TakNie
Jigsaw
 Opinia

Hej jakie są stawki albo wynagrodzenie jako aparatowy?

Pomocna?
Jack
 Opinia
@Jigsaw 07.06.2018 13:02

Standardowo to 3500 brutto. Premii nie ma i nie będzie.Zapraszamy !

Pomocna?
Anon
 Opinia
@Jigsaw 07.06.2018 13:02

Mówiąc szczerze to jeszcze zależy na jaki wydział trafisz. Ale generalnie nie licz na kokosy. Na drogę rozwoju nie licz, zarobki tak jak wyżej. Na okresie próbnym zarobisz około 3200 brutto. Premia to zawsze wielka niewiadoma, może będzie, może nie. Generalnie jedyne na co możesz liczyć w tym zakładzie to wypłata, jedyne co jest zawsze na czas. Szkolenia pracownika raczej nie istnieją, nauczysz się od chłopaków jeżeli będzie czas bo z reguły brakuje ludzi do roboty. Na kursy będziesz czekał długo a pracować i tak będziesz musiał (chyba nie muszę tłumaczyć jak to działa). Szkodliwość duża, sprzęt na którym pracujesz jest często zaniedbany albo nie powinien w ogóle funkcjonować. Jak coś nie działa to martwisz się sam i nie licz na szybkie usunięcie usterki.. no chyba, że jest to coś bardzo istotnego lub potrzebnego w danym momencie (choć to nie jest reguła). Ludzie ogólnie w porządku, ale wiadomo, jak to wszędzie zawsze ktoś się trafi. Ogólnie pracujesz w (usunięte przez administratora) często ciężkich warunkach i musisz obskoczyć kilka stanowisk na raz. Nie robi już to na nikim wrażenia, pracować trzeba a Ci na górze sądzą, że skoro da się funkcjonować przy braku w ludziach to nie ma problemu.

Pomocna?
Maja
 Opinia

@taxi śpioch Pamiętaj, że na forum publicznym nie można nikogo wyzywać i obrażać. Proszę, byś się to tego stosował. Jeśli jednak chciałbyś w sposób kulturalny wypowiedzieć się o firmie GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY, to zapraszam. @Jack Jak długo jesteś zatrudniony u tego pracodawcy? Czy możesz podać nam jakieś szczegóły na jego temat?

Pomocna?
TakNie
Bożydar
 Opinia

Firma wspaniale się rozwija.Dużo inwestuje w nowe technologie. Aż cieszy się dusza szeregowego pracownika. Oczywiście jest paru malkontentów którym wszystko się nie podoba,ale wszystkim nie da się dogodzić .

Pomocna?
Ja ????
 Opinia
@Bożydar 28.04.2018 17:43

Prowokacja pisali pewno z biurowca te brednie ;)

Pomocna?
Ja to w wojsku dupa !
 Opinia
@Ja ???? 13.05.2018 22:41

Pisze zwykły pracownik z KP i tyle.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Ja to w wojsku dupa ! 15.05.2018 20:28

stul pysk baranie

Pomocna?
TakNie
taxi śpioch
 Opinia
@anonymous 03.06.2018 17:36

Baran to cię zrobił, oczywiście po pijaku !

Pomocna?
Jigsaw
 Opinia
@Bożydar 28.04.2018 17:43

Witam mam pytanie jakie są średnie zarobki na stanowisku aparatowego?

Pomocna?
TakNie
Jopek
 Opinia
@Bożydar 28.04.2018 17:43

Nie pij tyle chłopie :)))))))))

Pomocna?
Maja
 Opinia

@anonymous @ttttttt Muszę Was upomnieć, że skoro wypowiadacie się na forum publicznym, to powinniście stosować się do regulaminu Gowork, w którym jest zaznaczone, iż nie wolno tutaj nikogo wyzywać i obrażać. Jeśli macie nam coś merytorycznego do przekazania na temat pracy w firmie GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY - zachęcam.

Pomocna?
TakNie
Maja
 Opinia

@Ryszard Dziękuję za niewątpliwie istotną opinię. Jednak może ona niewiele mówić osobom, które chcą zaczerpnąć informacji o pracy w GDAŃSKICH ZAKŁADACH NAWOZÓW FOSFOROWYCH. Jeśli pracowałeś, albo pracujesz w wyżej wymienionej firmie, to śmiało napisz o swoich doświadczeniach. Jestem przekonana, że inni użytkownicy będą Ci za to wdzięczni.

Pomocna?
Ryszard
 Opinia

Niestety nie potrafimy docenić tego co już mamy tylko wiecznie coś nam brakuje i jest coś nie tak!!!

Pomocna?
Łysy
 Opinia

Praca miła i przyjemna na świeżym powietrzu,prawie jak na wczasach .

Pomocna?
Jopek
 Opinia
@Łysy 25.04.2018 15:19

Dobrze prawisz , świeże powietrze ,no może troche pyłu w powietrzu ,obok rzeczka ,trochę syfiasta,ale co tam , zdrowo i rześko ...:)))))))

Pomocna?
TakNie
Jopek
 Opinia

Zgadzam się z poprzednimi opiniami . Stary zakład ,ogólnie syf ,zaniedbana instalacja przede wszystkim energetyczna , praca na 3 ZMIANY za 2400-2600 na rękę + premia ( jak jest !!! ) ,ogólnie ludzie na wydziałach w porządku ,ale zdażają się &quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; np. u elektryków dyżurnych , jest taki pan Kuciński szeregowy pracownik a "narcystyczny" fałszywy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ek ,który "nadaje" na innych .a sam uwaźa się za ideała ( współczuję jego kumplom ze zmian ), jest w zasadzie nie do ruszenia ,bo zna się dobrze na zakładowej instalacji jak mało kto i wie ,ze kierownik i mistrz "kucają" przy nim .Kiedyś je.ał jakiegoś nowego pracownika za jakiś głupi błąd ,że żal było patrzeć . Skoro tam tak wygląda wdrażanie nowych to omijać dział Utrzymania Ruchu . Wytrzymałem tam tylko rok , niestety . Najlepszą fuchę mają automatycy - zawsze uśmiechnięci ludzie :) .

Pomocna?
Ryba
 Opinia
@Jopek 04.12.2016 13:09

Pisze taki cymbał sam nie wie co.Powinieneś się podpisać Jełopek !

Pomocna?
Jopek
 Opinia
@Ryba 27.04.2018 07:41

Dobrze ,ze ty wiesz , bo pewnie to o tobie" leszczu"

Pomocna?
TakNie
Stary Wyga
 Opinia

Pomyłka ! Odradzam kazdemu, no chyba ze lubisz byc wyzyskiwany do wszystkiego co mozliwe za jedna pensje. Nie rzadko pracuje sie na kilku stanowiskach naraz za jedna stawke, swiatek piatek czy niedziela. Bhp - brak Wyplaty - 2400zl po kilkunastu latach pracy Praca w ciaglym ruchu, przeladunki, aparuta, produkcja, nabrzeze. Szkodliwosc - bardzo duza Kadra - chlopaki wporzadku bo kazdy sie jak jest a pracowac trzeba Kierownictwo - mlodzi, niedoswiadczeni, teoretycy po studiach nie majacy pojecia o praktycznych zasadam w pracy. Dla nich wszystko musi byc ok i bez problemu, kaza Ci cos robic a jak sie cos wydarzy odwracaja kota ogonem by wybielic samych siebie. DRAMATYCZNE PENSJE ! ZA TAKĄ PRACE/OBÓZ/WYZYSK I KRYCIE TEGO CO SIE NA ZAKŁADZIE DZIEJE POWINNO SIE ZARABIAĆ MIN. 3000ZŁ. NA REKE

Pomocna?
chłop z Tczewa
 Opinia
@Stary Wyga 10.05.2017 14:34

?? czy we sobie żartujecie...ja w Tczewie w korporacji...........przy śmieciach zarabiam 2300 na reke po 2 latach pracy (do 2,5 na reke z premiami dodatkami)

Pomocna?
Jaro
 Opinia
@chłop z Tczewa 31.01.2018 20:23

Tak ,chłopie z Tczewa ,takie są mniej więcej zarobki w zakładzie , jedynie "swoi" mają dobrze ,bo moga liczyć na ew. nadgodziny ,zawsze z "nawiązką " ,

Pomocna?
Zdyszani mleczarz
 Opinia
@Jaro 02.02.2018 20:56

Dzięki za info a chciałem cv wysłać bo robię 7 lat jako aparatowy w podobnej firmie z gdańska ale chyba kasa lepsza a wyzysk pewnie ten sam także wielkie dzięki ze nie wpadłem w takie szambo

Pomocna?
Piwko
 Opinia
@Stary Wyga 10.05.2017 14:34

BHP to tylko symbol ,bo taki musi być na zakładzie . Gdyby zobaczył jak łamane są przepisy to ,jak by miał "jaja" , ręku by mu zdrętwiała od wypisywania "mandatów" ,albo by się zwolnił ,bo honor by mu nie pozwalał na dalsza tu pracę . Dlatego nigdzie nie chodzi ,bo rzadko bywa w ogóle : )))

Pomocna?
TakNie
Kierowca cytryny
 Opinia
@Stary Wyga 10.05.2017 14:34

Zbieraj puszki i jedz gruszki i spadaj z tej firmy !

Pomocna?

Zostaw opinię o GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O. - Toruń

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.