brak logo

Polkorn

Ciechocinek

Opinie o Polkorn

manita 2014-04-18 14:09
jeśli jesteś zainteresowany pracą w Polkom, to od czego masz telefon? wystarczy zadzwonić i się dowiedzieć
1
żona 2014-06-20 14:18
Polkorn to porażka!!!! Niby premia 900zł a jak maja płacić to dadzą 500zł! Pomijając kwestie pieniężną ora się 6 dni w tygodniu po 12 godzin i o urlopie można pomarzyć !!!!! Nie polecam!!!!!!!!!!
6
PRAWDA 2014-06-30 16:23
I NIE STAĆ CZŁOWIEKA NAWET NA WAKACJE DLA DZIECIE!!!!!!!!!!!!!!
WIEM O CZYM MÓWICIE!!!!!!!!!!!!
A BURŻUAZJA JEŹDZI SOBIE NA WCZASY ZA GRANICE, A MURZYNI PRCUJĄ
RoBCIE TAK DALEJ, SAMI JESTEŚCIE SOBIE WINNI ZGADZACIE SIĘ NA TAKIE WARUNKI I CIERPIĄ NA TYM TYLKO WASZE DZIECI.
4
linek 2014-10-29 15:31
a z premii i tak pan W. zapieprzy ci polowe pieniędzy. znajac zycie to i tak sie nic nie poprawi bo kazdy na wyższym stanowisku martwi się tylko o swoj tylek.
1
Andrej 2014-12-01 19:39
Jeżeli ktoś z was czekał na nowe nabory w firmie Polkorn to polecam nowe ogłoszenie które wrzucili. Jest praca do wzięcia. W imieniu swoim i innych szukających pracy, obecnych pracowników prosimy o skomentowanie i poradę. Piekarnia Polkorn w Ciechocinku zatrudni CUKIERNIKA. CV proszę przesłąć na adres e-mail: zatrudnienie@polkorn.com.pl...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5708548?keywords=&region=
anita 2014-12-10 10:15
Pracy w tej firmie nie polecam.Pracujesz bez umowy , co innego obiecują, praca bez badań sanepidowskich, bez przeszkolenia bhp obsługa pieca oraz pieczenie chleba i bułek a pracujesz jako sprzedawca,praca po 10 godz, a za nadgodziny nie płacą, szef czepialski a kierowniczek z niczym nie może nadążyć, bardzo nie kompetentna osoba.PO PROSTU ŻENADA!!!Praca na czarno
2
pracownik 2015-07-16 12:00
Ja pracuje w Polkornie od kilku lat i wszystkim polecam ten zakład. Szef i pani kierownik bardzo wyrozumiali i pozytywnie nastawieni do pracowników. Trzeba naprawdę się postarać by nie dostać całej premii, czasami nawet trafi się też jakaś premia ekstra. Nie widziałem nigdy nikogo pracującego po 12 godzin. Widzę tych wszystkich "pokrzywdzonych" pracowników którzy przychodzą i nic nie dają od siebie tylko mają kosmiczne wymagania. Skoro jest tak źle to ciekawe dlaczego bardzo dużo pracowników z tych co odeszło wraca z prośbą o ponowne zatrudnienie. Ogólnie praca dla tych którzy chcą pracować. POLECAM!!!!!
3
Pati 2015-07-21 07:27
Praca na umowę zlecenie o umowie na etat można zapomnieć.Bardzo duża rotacja pracowników nie tylko w piekarni ale także na sklepach.Gorąco i bez klimatyzacji .Wymagania coraz większe a premii i tak nie dostaniesz.Więcej kierowników tam niż pracowników.
pola 2015-07-29 14:17
Dzisiaj byłam na rozmowie od jutra zaczynam pracę w sklepie w Toruniu zaproponowano mi od razu umowę o pracę. Po przeczytaniu wcześniejszych opinii miałam wątpliwości czy iść ale wszystkie te opinie okazały się nieprawdziwe. Napiszę po kilku dniach jak jest.
2
123 2015-08-02 14:02
@pracownik Ty chyba robisz za biurkiem co? Kierowniczka i szef wyrozumiali? Żart oczywiście. Pani kierownik jest osobą niekompetentną to po pierwsze a po drugie nie widze pozytywnego nastawienia ze strony szefa bo gdyby mógł to by na każdego z ryjem o kawałek okruszka albo szczotke nie na swoim miejscu (głupota) niech już lepiej siedzi dalej w kieliszku :) Najfajniejsza jest praca po 9h :) robisz mniej - źle :) robisz po 10-11 najlepiej @nero dokładnie :) @pola zaczynasz prace w sklepie fajnie ale wpadnij na piekarnie to zobaczysz co to jest POLKORN :)
1
pracownik 2015-08-07 09:36
123-wiesz nie robie za biurkiem tylko razem z tobą i taki syf i olewactwo jak ty stosujesz to szef gdyby nie był wyrozumiały to dawno by cię wy..bał. Nikt już z tobą procowac nie chce stale masz jakieś problemy i uwagi, spóźnienia. Nikt cię do pracy nie zmusza skoro ci tak źle to po co jeszcze pracujesz? Odejdź - wielu się ucieszy. Bo mamy już dosyć pracy i sprzątania za ciebie.
1
pracownik 2015-08-07 09:37
Nero-Pracuje oczywiście na umowę o pracę jak wszyscy w zakładzie
1
987 2015-08-08 21:21
Dzięki temu że pilnuje tej szczotki i okruszków ty masz gdzie pracować.
1
taka 2015-08-15 16:50
praca jest bez umowy,premii nie ma,zapieprzasz jak czubek w temperaturze okło 50 ponad stopni w sklepie i jeszcze poslizg z wypłata... porazka,nie polecam,wymieniaja pracowników co jakis czas,a zresztą częsc kasy dostajesz na konto,czesć do reki
1
POLA 2015-08-19 14:19
Nie opowiadajcie głupot. Pracuje w sklepie w Toruniu od trzech tygodni. Od razu tak jak obiecywano dostałam umowę o pracę, premia jest po osiągnięciu wyników, rozmawiałam z dziewczynami z innych sklepów i faktycznie tak jest że dostają. @Taka podejrzewam że to ciebie zwolniono jak ja przyszłam, dziwisz się?: niechlujstwo, ciągłe manka, brud i przesiadywanie przy kolejce klientów na zapleczu. Nie żałuję że zmieniałam pracę. Polecam!!!!!
1
Hhhhh 2015-09-07 18:12
Przyjdźcie, sprawdźcie jak jest, a potem zacznijcie pisać. To piekarnia, więc oczywiste jest to, że w święta pracuje się dłużej niż 8 godzin. Prawda z wyplatami są opoznienia, ale umowę o pracę dostajesz normalnie. U mnie z premią nie było problemu. Należy się - dostajesz. Proste! Pani kierownik prawda osoba na niewłaściwym stanowisku nie zna się na niczym. Szef dopieprza się do szczotki czy okruchów? Jakby Ci nikt nie powiedział, że masz pozamiatać to byś sam na to nie wpadł. Jakby był czepialski to nie oszukujmy się, ale wpadły w nocy na zakład i wyje...bał połowę ludzi za alkohol, a pszenną za wychodzenie z torbami jak Rumuny. Wszyscy narzekają, a jak co do czego przyjdzie to wracają. Bardzo duża rotacja pracowników? Bo dużo osób przychodzi nie zdając sobie sprawy, że to na prawdę ciężką praca. Przyjdźcie, pracujecie tyle lat co my i dopiero zacznijcie pisać.
1
Kkkkkk 2015-11-21 12:49
Pracuje od 3 miesięcy umowę mam. Na badania wysyłają sami. Wypłata jest z kierownictwem i szefem można się dogadać.
1
blee 2016-01-30 22:24
Szef masakra, pijak i malkontent
17
pracownik 2016-03-31 19:14
tak jest umowa na pol etatu a robi sie na caly. o premi mozna zapomniec bo gdy ci sie nalezy ciagle podwyzszaja prog do jej otrzymania
3
pracownik 2016-03-31 19:17
aaa...a propo rozmowy kwalifikacyjnej...szef sie zawsze spoznia, trzeba laskawie czekac az przyjedzie...potem mydli ci oczy jak to cudownie o premiach,umowie itd
8
blee 2016-04-01 21:40
Nie płacą, oszustwo, Zieliński to bankrut, to małe dziecko z jego pracownicą go chyba dobiło, leci na pysk, alkohol i brak perspektywy, firma masakra
15
blee 2016-04-02 23:08
Zieliński to oszust i pijak, nawet alkoholik, spytajcie jego byłej żony, której zawdzięcza piekarnię, to cwaniaczek.....
10
Ona 2016-04-04 23:44
Zarobki żadne. Zaś wymagania..... sięgają zenitu
2
pracownik 2016-04-05 10:56
moze i pijak ale nie mozna powiedziec bo pracuje juz tam ok roku ale wyplata jest zawsze na czas...pracuje na sklepie i tez nie jest az tak ciezko. pracowalo sie ciezej
5
ZUZA 2016-04-14 18:09
Pracuję w sklepie i jakoś nigdy nie widziałam szefa pijanego, mam umowę i wypłatę na czas a że trzeba pracować... no cóż a gdzie nie trzeba ? Wybierzcie się do sieciówki, tam dopiero zobaczycie... zreszta wszędzie się narzeka....ale mogę mówić tylko o sobie. Mnie nie jest żle...
1
ZUZA 2016-06-27 21:17
Slyzałam, że zatrudniaja właśnie do działu handlowego i marketingu, ale jak i na jakich zasadach niestety nie wiem.....
Pracownik 2016-06-30 18:19
to nie prawda , że nie płaci.. co miesiąc jest wypłata , na czas, a co do wymagań to wszędzie trzeba pracować , nigdzie nie będą płacić za bycie w pracy...
KD 2016-07-27 17:14
Słyszałam o tej piekarni cuda, że robią tam narkomani i alkoholicy. Może z ciekawości przejdę się zapytać o pracę.
5
Ponczek 2016-07-27 18:07
O boże, to prrzecieć tylko jakieś totalne bzdury, z tego co wiem to nic się nie dzieje, ludzie pracują normalni to tylko piekarnia
Klient 2017-01-27 13:53
Ok byłam ostatnio na rozmowie o pracę w tej piekarni. Za lade bez badań sanepidowskich obłęd, no i pani Czarnula sama gadał ze pan Z to po rozwodzie bo żona go pożycia i ze % lubi zawsze się spóźnia ,selekcja ludzi ,cały czas siedzi z notesikiem i dzwoni po ludziach bo praca jest!!!
5
blee 2017-01-31 20:04
to chory człowiek....
3
robo 2017-02-08 10:20
Z tego co widać i piszą tu sami nieudacznicy którym robić się nie chce.Zawsze można wyjechać i dymać na zmywaku nikt nikogo na siłę nie trzyma. To tyle .
1
prezes 2017-02-08 14:40
Witam, faktycznie forum dla nieudaczników lub zwolnionych z tej firmy, oprócz narzekań nic ciekawego się o tej firmie nie dowiesz. Odnośnie pani Czarnuli -chyba najlepszy menager jakiego Polkorn ma-na rozmowie same konkrety żadnej ściemy,jak komuś się chce pracować to będzie,tak na marginesie niezła dupka,ciekawe czy wolna bo dla mnie mogłaby mnie szkolić co noc.Pozdrawiam
Zuuu 2017-02-08 15:49
Z tego co wiem, to fakt... chory facio i niezłe przeboje z nim tam mają...współczuję pracownikom, bo panować to on nad soba nie potrafi. Czarnulka niezła fakt, trochę ostry języczek, ale daje radę. Zastanawiam się jak Ci z kierownictwa tam wytrzymują, bo skoro jedzie po innych , to po nich pewnie też.
Brak szacunku do pracownika, cóż... jeśli nawet punktulanie, szanowny właściciel, nie potrafi przyjechać na rozmowy kwalifikacyjne, to co będzie później ? Chyba nie chce dla niego pracować, odpuszczam. Rynek otwarty, każdy może wybierać, nie tylko pracodawcy... Czasy, kiedy to pracodawca był panem i władcą minęły, mam nadzieję, że bezpowrotnie.

Powodzenia wszystkim pracownikom tej firmy.....

8
blee 2017-02-12 20:11
A co na to mąż tej czarnuli????
1
blee 2017-02-19 20:05
Jest mądrzejszy od piekarza ...
3
Zuzanna 2017-03-15 10:17
Śledzicie stronę internetową firmy? Znajdziecie tam informacje na temat aktualnej rekrutacji. http://www.polkorn.com.pl/praca.php
Zamierzacie aplikować na którąś z ofert pracy?
1
Kati 2017-04-07 09:08
W sieci jest więcej ogłoszeń, widziałam... szukają sprzedawców w Toruniu... możecie napisać jak płacą, jak praca ? Mozę warto uderzyć do tej firmy ?

Mój chłopak szuka pracy w logistyce, może ktoś coś gdzieś widział, wie ? Coś w fajnej firmie, którą polecacie... Dzięki
Martin 2017-04-07 15:25
Praca jak każda inna wszendzie wymagania ale to chyba normalne. Za samo bycie w pracy nikt nie płaci. Chcesz pracować to jest ok. Jedyna osoba której nie trawię i to nie tylko ja to szanowna wiecznie nie zadowolona Pani od naliczania płac. To jak ona traktuje ludzi to naprawdę przeginka. Robi wszystko z wielką łaską traktując wszystkich jak śmieci. Pomijając ciągłe błędy w naliczaniu wynagrodzeń. Nie wiem za co jej tam płacą!!!!
2
Zuzanna 2017-04-10 10:27
@Martin czyli jesteś zadowolony z pracy w Polkorn? A co możesz powiedzieć o plusach pracy w firmie?
Zniesmaczona 2017-04-17 12:16
1500 zl +300 zl premii ktorej nigdy w zyciu nie zobaczysz.. A wymagania nie wiadomo jakie . Robisz jak wół i nikt Cie za to nie docenia .
2
blee 2017-04-18 23:50
Dno....................Zieliński to pijak........
1
Zuzanna 2017-04-19 11:45
@Zniesmaczona co sprawia, że nie czujesz się doceniana? Jakie zmiany chciałabyś by zaszły w firmie?
@blee bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień.
Sprzedawca 2017-04-21 15:35
Zupełnie nie zgadzam się z twoją opinia premia zawsze jest jeśli spełnimy warunki. Warunki są podstawowe i nie trudne do osiągnięcia trzeba tylko chcieć. Dostajemy też czasami nawet jak jesteśmy blisko wyrobienia premii także nie opowiadaj bzdur!!!! Weź się do pracy a gwarantuje ze dostaniesz za nic się nie dostaje nigdzie.
Zniesmaczona 2017-04-21 16:58
Dziwne. Inne dziewczyny tez nie dostaja. Wymogi ? 2500 przez caly dzien i to codziennie ma byc utarg. Prosze Cie jakim cudem ? Moze mam cyce klientom pokazywac zeby wyrobic taki utarg ?
Zniesmaczona 2017-04-21 17:02
Przedewszystkim wiecej pieniędzy za taki hardcor w pracy. Co namniej 3 osoby na zmianie rannej i popołudniowej . Reszta okej
AAAAAAA 2017-04-21 23:29
To może zapytaj na innych sklepach jak jest bo u nas jest zawsze premia czasami nawet naciągana na zachete A progi są wcale nie wygorowane tylko realne
AAAAAAAAAAA 2017-04-21 23:34
A pozatym po co pracujesz idz tam gdzie jest dobrze masz nakaz pracy chyba nie?
Zniesmaczona 2017-04-22 21:26
Obecnie poszukuje czegos lepszego i za normalne pieniadze. Wiadomo, ze za siedzenie nie placa. Nawet czasu na przerwe tu nie ma ... Smiech na sali
1
Roky 2017-04-29 15:50
Martin mnie te błędy w wynagrodzeniach nie przeszkadzają jak mam za mało to idę i dostaje w nastepnym miesiącu a jak za dużo to wiadomo przyda się:):):) ale fakt ze ta pani jest jakaś zfrustrowana
3
Zostaw swoją opinię o Polkorn - Ciechocinek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polkorn