Piekarnia Oskroba S.A.

Człekówka

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 100 ocen.

Piekarnia Oskroba S.A.
3 100

Opinie o Piekarnia Oskroba S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Oskroba S.A.

Wiktoria

@Mira- jeśli dalej poszukujesz ofert pracy w firmie to warto odwiedzić zakładkę "praca" na stronie piekarni Oskroba- http://oskroba.pl/o-firmie/praca na wszystkie wymienione tam w tym momencie stanowiska na pewno prowadzona jest rekrutacja. Ciekawi mnie co jeszcze macie do powiedzenia jako byli lub obecni pracownicy piekarni Oskroba- co Waszym zdaniem działa w firmie prawidłowo, a co wypadałoby zmienić na lepsze? Każda opinia wnosi wiele dla osób poszukujących tutaj pracy, warto dzielić się wszelkimi odczuciami- zarówno negatywnymi, jak i tymi pozytywnymi.

   
Lobbi
@Kaja 12.06.2018 22:08

A ten romansik to chyba na górze na dziale deserowni?

   
Wiktoria

@Hahaha nie obrażaj innych użytkowników tylko dlatego, że żywisz urazę do firmy Piekarnia Oskroba. Taka wypowiedź, jak Twoja łamie regulamin forum. Każda wypowiedź, negatywna jak i pozytywna powinna być uargumentowana w sposób rzetelny i treściwy.

   
Pracownik

Najgorsze jest to że kierownictwo przenosi pracownika gdzie mu się podoba na inną zmianę często na inny dział bez wcześniej rozmowy mogli by się zapytać czy pasuje czy ma z kim przyjechać itp. Aktualnie zaczyna się sezon urlopowy co za tym idzie też i jest wiele osób na L4. Osoby które nie mają żadnego dnia zwolnienia powinny być premiowane już nie mówię że co miesiąc ale raz na kwartał. Powinna być ogólnie taka premia motywacyjna za to że się nie jest na zwolnieniu co kwartał.

   
Hahaha
@Pracownik 25.05.2018 15:08

Kierownictwo hahaha xD buahahahaha u mnie Ci z pod budki z piwem lepiej by temat ogarneli niz oni, nierozumiem skad tacy nie udolni pracownucy na takich stanowiskach. No coz to jest OSKROBA

   
Wiktoria

@leon2 a jak przedstawia się możliwość awansu oraz dodatkowe benefity takie jak kursy językowe, czy też karnet na siłownie? Każda merytoryczna opinia, która będzie zasadna i zgodna z regulaminem, przyda się nam. Czy mógłbyś opisać swoje doświadczenia pod kątem rekrutacji, może masz jakieś wskazówki dla przyszłych pracowników?

   
Robol fizyczny
@Wiktoria 04.06.2018 23:34

Mozliwosci awansu jakies tam sa, paru brygadzistow jeszcze niedawno chodzilo z bialymi czepkami na starej czesci zakladu. Z dodatkowych benefitow to tylko bony na swieta, zadnych karnetow, kursow, wczasow pod grusza niet. Rekrutacja polega na tym, ze jak masz komplet rak oraz nog to cie przyjma bo zawsze gdzies brakuje czlowieka. Rada dla nowych? Odpornosc na stres. Musisz byc odporny na poganianie, pokrzykiwanie, wysmiewanie oraz inne mobbingopodobne czynnosci ze strony tych smiesznych brygadzistow. Chociaz wsrod nich tez zdazaja sie ludzie a nie wiesniaki z kijem w (usunięte przez administratora)

   
Aga1657

Pyszne ciasta, świeże na komunię i obsługa sklepu w Lublinie na ul. 1maja do pochwały. POLECAM.

   
Mira

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

   
cv
@Mira 24.04.2018 22:56

cały czas!!!!!!!!!!!!

   
Monika

Dzień dobry, chciałbym dowiedzieć się jakie są zarobki netto w sklepie i ile godzin dziennie się pracuje. Z góry dziękuję za odpowiedź.

   
Twoja Stara
@Monika 24.04.2018 18:34

A sorry, o sklep pytałaś a ja o pracy na produkcji napisalem, moj błąd. Na temat pracy w sklepie sie nie wypowiem bo nie wiem nic na ten temat.

   
sss

Duży wpływ szczególnie na to co się dzieje na nowej hali to kierownictwo 1 i 2 Panowie Z. Sa nie kompetentni, niechce im sie wykonac swoich obowiazkow nalezycie. Jedynie co potrafia, to wysluchac swoich pupili, co mysla np. na temat tego czy tamtego pracownika po czym na podstawie takiego pupila bez zadnych popartymi faktami dowodow taki kierownik np. nie przedluza umowy. Ogólnie przez takie przyzwolenia duzo ludzi sie z tym odnosi, i dokuczaja przez ta innym. A zreszta szkoda gadac, odchodze za tydzien z tego obozu oracy.

   
Czesiek
@sss 19.02.2018 10:16

Bardzo trafna Opinia. Nik nawet nie raczy zapytac podpadnietego ,, sluchaj jak to bylo,,

   
Marzena

P Lukasz Z i jego fumfel drugi kierownik Z. Niemam zielonego pojecia jak tacy nie kompetentni ludzie moga zajmowac takie stanowiska. Oni sie do nawet na produkcje nie nadaja... Naprawde duzym problemem tej firmy sa tego typu ludzie... Nie bedzie lepiej puki tacy ludzie beda obejmowac takie stanowiska. Krotko i zwiezle -OMIJAJC SZEROKIM LUKIEM

   
Czesiek
@Marzena 27.02.2018 07:35

Pamietam jak uslyszalem rozmowe Pani M.P i Pana A.Cz(wtedy zastepcy kierownika) jak przegladali CV ludzi i wybierali kogo by kierownikowi polecic zeby zatrudnic. Trafili na CV goscia ktory kilka lat byl kierownikiem w innej piekarni itp. Ogolnie gość z doświadczeniem. Gdy doczytali to CV do końca padło stwierdzenie ,, tego to nie bo jeszcze nas wygryzie,, hahaha i jak tu ma byc normalnie.

   
Leon

Może zamiast pisać na forum rozmawiajcie o sytuacji z szefostwem?

   
leon2
@Leon 23.03.2018 17:06

Myślaiśż że ktoś z góry tego nie czyta? Pewnie czyta ale mają w...bane

   
misiu

pracuję w oskroba sa 10 lat na 34 lata doświadczenia a zapewniam że bardzo dużo widziałem i przeżyłem stwierdzam ; sami w sv wpisujecie odporność na stres czego wymaga już wyjście z domu a w pracy to bardzo normalne zjawisko wzór zachowania prawidłowego to kierownicy w oskroba sa stu procentowe zachowanie etyki zawodowej gratuluję Panu Prezesowi a wszystko co złe piszecie to objaw lenistwa złośliwość brak pokory ' uważacie się niektórzy że jesteście najlepsi a tu nie ma efektów . koniec.

   
Canol rzadzi
@Sracz 08.03.2018 18:01

Kwestia wyplat dla trzech i czterech zmian to w ogole sa jakies jaja. Zarobki takie same w obu systemach a na trzech zmianach nieporownywalnie wiecej sie trzeba narobic. No ale wszystkim trzeba zrownac wyplaty niewazne czy sie robi 26 czy 21 dni w miesiacu.

   
Coco

Czy ktoś pracował z panią adamus wiola ? Podobno był a dyrektorem. Chwali się jak to zapieprzala w Oskrobie. Ciekawe jak to było naprawdę...bo jakoś trudno w to uwierzyć. Województwo śląskie.

   
Cezary

Dla osób które maja dwie lewe ręce praca w dobrej firmie jest z cała pewnością zbyt dużym wyzwaniem!!

   
dd
@Cezary 21.01.2018 19:06

Cezary xD idz dopelnij wyzwania ! :D natęż uszy ! i strzelaj ! :D ahah xd człowieku, jak nie masz nic do napisania na temat to spadaj do mamy na garnuszek na ktorym juz pewnie siedzisz.

   
fddff

Niedawno odszedłem z tej firmy i nie zaluje. Czuje sie psychicznie i fizycznie o niebo lepiej.Co tam sie dzieje w tej firmie to ciezko opisac.. Jak tak dalej pojdzie firma bedzie miec problemy z produkcja bo nie bedzie komu tam pracowac, a te co juz zna temat juz tam nie wroci. Wielu oracownikow sie boi... ze nie znajdzie nic lepszego i ze tam to jest "zlapal Pana Boga za nogi" tez tak myslalem i pewnie dlatego tak dlugo znosilem ten mobing...i wysyk pracowniczy.. nadgodziny... kiedy mi pekla psychika i odszedlem okazalo sie ze wcale nie jest trudno znalesc prace za podobne pieniadze ! wiem bo mi sie udalo no i nie jestem wyksztalconym czlowiekiem Wiec skoro mnie sie udalo to komus innemu rownierz sie uda na obecnym rynku pracy.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
cv
@:) 09.01.2018 13:12

100 % racji

   
Pracownik1

Wypłaty? Tu jest gow.no a nie kur.wa wypłaty... hu.j z nadgodzinami.... gdyby normalnie od poniedziałku do piątku się pracowało to 1800zl na reke. Przychodzi się w soboty dodatkowo na jedynym dniu wolnym a tu hu.j z wypłaty. Dno nie robota. Nie polecam nawet wrogowi.

   
Pablo x

To co tu się dzieje to patologia,brygadziści po podstawówce bez pojęcia jedyne co im wychodzi to strzelanie z ucha. Zakład co miesiąc oszukuje z wypłatami gdy nie zgadzają się torebki spirytus,mąka itp ucinają pracownikowi pensje!! Przegiecie!Kierownictwo ciągle płacze że nie ma ludzi dziwić się jak tak postępują z pracownikiem! Nikt za darmo nie będzie robił. Brak życia prywatnego ciągle praca niedziele i święta! Walą scieme że niedziele są nieobowiązkowe teoretycznie a w praktyce się za....dala jak (usunięte przez administratora)

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
hahahah xd
@a2327 15.12.2017 23:15

Wybilales 3 tyg makowca? haahahaahahaahah :D ale Cie zrobili :D ahahhahah XD niech sobie kierownik 3 tyg tam powybija :d

   
Meksyk

Polecam, wiejski Rządzi!

   
PARYŻANIN

WIEJSKI RZĄDZI POZDRO

   
xxc

Tak bedoki nie trawimy was garwolinskie chamy tylko prace zabieracie u oskroby nawet za 3zł byście robili.nauczcie się jeździć samochodami i krowy paść pozdro.

   
Bedok
@xxc 03.02.2016 20:25

(usunięte przez administratora) je.bana w lesie sie wychowales i robisz z siebie cyber kozaka. Ciekawe czy w rzeczywistosci taki cwaniaczek jestes. Kolejny burak "wszyscy ze wsi tylko ja z Chrosny/Człekówki" hehe

   
Masowy

Nie polecam, a w szczególności pracy na cukierni w palestynie. Nie chodzi tu o pracowników szeregowych, ale o kierownika świniaka, który jeszcze trochę a sam będzie na produkcji. I skończą się jego teksty o zwalnianiu z pracy. Pozdro 600 dla znajomych. (L)

   
Rozum

wyraze swoja opinie po pracy w zakladzie w Celestynowie.pracowalem 3 lata na piekarni i raz bylo lepiej raz gorzej ale ogolnie bylo spoko.mam tylko zarzuty w kwesti rzadzenia a wiec tak: 1.Pan kierownik J ktory nie wiem dlaczego pelni te funkcje powinien byc zmieniony bo jest osoba flegmatyczna. 2.zastepca Pana J Pan M.tu jest calkiem pomylka bo wszyscy wiedza ze te funkcje powinien pelnic brygadzista Pan Sz(czego mu bardzo zycze bo bez niego jest balagan i chaos)a obecnie osoba pelniaca ta funkcje oprocz lazenia i denerwowania ludzi nic wiecej nie robi

   
e
@Rozum 10.03.2017 01:38

Prawdopodobnie rozum pisze sam o sobie, Pan Sz to najwiekszy gbur i (usunięte przez administratora) jakiego tylko da sie spotkac w spoleczenstwie. Ten czlowiek nic nie robi, po za utrudnianiem zycia innym. Malo tego jak zlapal na paleniu 4 osoby to poskarzyl na 2 bo 2 to jego znajomki. Wszedzie wtyka nosa, i utrudnia produkcje tym samym. To idota nie kompetntna idiota. jak by mu przyszlo teraz znow pracowac, moze wytrzymal by ze 2 dni. (usunięte przez administratora) ze wsi

   
Zezo

Ładnie obiecują na początku. Wydzwanaja do ciebie żeby cie ściągnąc do firmy. Potem na umowie dostajesz 2/3 tego co Ci obiecywali. Cwaniaczki. Uważajcie!!!

   
Stefan

W Oskrobie pracuję już od paru lat i bardzo podoba mi się ta praca. Zaletami są w niej ,że kasa jest na czas oraz poprawiły się zarobki. Brygadziści i kierownicy są spoko ludzie (większość). Jednym z nich jest Pan B z Człekówki. Podczas pracy mam dużo więcej spokoju niż w domu od moich dzieci i grubej żony, która ciągle siedzi w domu i obżera się.

   
Bartek K

uważam że praca sama w sobie nie jest zła. Duża część ludzi odchodzi przez brygadzistów którzy mają za dużo pozwolone co z kolei prowadzi do absencji pracownika bądz rezygnacją z pracy. Myślę że dużo by zmieniło jak oni również by pracowali. Niestety w tej firmie, z biegiem czasu że brygadziści nie pracują tylko chodzą sobie, poganiając innych i straszeniem typu szybciej zapier. albo Ci zalatwie zwolnienie z bezrobocia i nudy akurat w tym przypadku ich zachowanie zaczęło stawać sie mobingiem. Tutaj mowa o piekarni w Celestynowie. Jeśli dalej będą się zachowywać względem pracowanika, dojdzie to tego że w koncu zaczną sie pozwy o mobing, i ludzie będą odchodzić z pracy masowo a przecierz nie o to w tym wszystkim chodzi. Ogólnie nie polecam omijać szerokim łukiem

   
Artek

Pracuję już od wielu lat i jestem bardzo zadowolony z tej pracy. Kasa jest zawsze na czas, ludzie bardzo mili i pomocni zwłaszcza pan brygadzista B z Człekówki. Jeśli chodzi o czas wolny to nie ma co narzekać, mamy przecież wolny jeden dzień.

   
Rozum

I nie denerwujcie pana Sz bo wkoncu zawalu dostanie albo Wam wszystkim sprawy pozaklada

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
spragniony

to prawda ..... niektórzy brygadziści uważają sie za bogów , a tak naprawde to debil e.....

   
Makowies

Praca generalnie w porządku, kto chce to zarobi nikt nikogo do niczego nie zmusza, najgorsze są te jebane wieśniaki, i ich jebana zazdrość, że ktoś żyje lepiej jak oni, że ktoś kupi sobie nowe auto, bądź pali droższe papierosy. To jest smutne że taka jebana bieda umysłowa, musi przebywać między normalnymi pracownikami... Generalnie Piekarnie Oksroba jako pracodawcę oceniam 9/10.

   

Zostaw opinię o Piekarnia Oskroba S.A. - Człekówka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Oskroba S.A.