Piekarnia Oskroba S.A.

Człekówka

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 106 ocen.

Piekarnia Oskroba S.A.
3 106 6 1

Opinie o Piekarnia Oskroba S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

kobieta_polka_org

Witam. Słyszałam o dyskryminacji kobiet w zakładach Oskroba. Kierownikami są wyłącznie mężczyźni, którzy mając "władzę" wyżywają się głównie na dziewczynach. Podobno wszystkie wyższe stanowiska zajmują wyłącznie mężczyźni, jest tylko kilka brygadzistek. Czy to prawda? W dzisiejszych czasach to raczej niezbyt dobrze świadczy o firmie zatrudniającej wiele setek osób.... Dziewczyny napiszcie jak jest naprawdę.

Weta
@kobieta_polka_org 20.09.2018 18:08

Tak dokładnie jest.przyjmują kobiety bo nie ma chętnych mężczyzn a później nas dyskryminuja.

anonymous
@Weta 20.09.2018 19:03

No właśnie czemu nie ma kobiet brygadzistek, pracownic .....w mrożni gdzie jest - 20, na magazynie gdzie trzeba dzwigać i przerzucać setki jak nie tysiące kartonów dziennie.....tak to jawna dyskryminacja !!! Kubek zimnej wody i nie szukajcie problemu gdzie go nie ma. Są działy gdzie brygadzistami są same kobiety ( a pracuja tam też i mężczyżni )

Weta
@anonymous 20.09.2018 20:42

anonymous Zgodze się z Tobą jezeli chodzi o mroznie i magazyn ale jest jeszcze wiele,wiele innych działów.

anonymous
@Weta 21.09.2018 19:58

no i .... na których to innych działach brakuje kobiet brygadzistek?

Pracus
@kobieta_polka_org 20.09.2018 18:08

Jest to fizyczna, ciezka praca w ktorej trzeba nie raz przerzucac dziesiatki kilogramow dziennie. Kobiety nie nadaja sie do takiej pracy. Im wiecznie trzeba w czyms pomagac, trzeba im szukac lzejszych zajec, sa traktowane ulgowo. Prawda jest taka, ze facet zrobi na produkcji wszystko, a kobieta... Bedzie wolac faceta do pomocy. Kobiety do biura albo do serwisu sprzatajacego, nie na produkcje.

Master of flamaster
@kobieta_polka_org 20.09.2018 18:08

Wszystkie wyzsze stanowiska zajmuja mezczyzni i to tylko biali mezczyzni, czyli dyskryminacja na tle plciowo-rasowym! Czemu zaden Mudzin z Afrika nie rzadzi ja sie pytam?! Gdzie miejsce dla kobiet, afropolakow, homoseksualistow, cyklistow, filatelistow, swiadkow jehowy no i dla gender!

oskrobowy@o2.pl

Witam. Zauważyłem że jest tu ktoś z biura który chciał by wiedzieć, co nam pracownikom brakuje i co by moze pomoglo sciagnac pracowników zapraszam a maila, mam już dosyć tego co tu się dzieje i chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Mail założony tylko do pisania z firmą, oskrobowy@o2.pl

Szukam pracy.
@oskrobowy@o2.pl 10.09.2018 09:43

W pierwszej kolejnosci powinni wziac sie za tych nierobow w zoltych czepkach, poganiaczy ktorzy lataja z miejsca w miejsce jak widzą kierownika a w nocy kawka i siedzenie na (usunięte przez administratora) przy biurku albo na stolowce. Dostanie taki troche wladzy i wielki pan czy pani, ryja drzec tylko potrafia ale ze robia juz x lat to nie do ruszenia sa.

anonymous
@oskrobowy@o2.pl 10.09.2018 09:43

piniendzy!!!

anonymous
@oskrobowy@o2.pl 10.09.2018 09:43

.....he he czyli uprzejmie donoszę :)

Sracz
@oskrobowy@o2.pl 10.09.2018 09:43

Czyli nie ma tu biura, mają gdzieś to coś co będzie. Ukraińcy przyjdą, a hasło piekarnia z.tradycjami itp pójdzie w pi.zdu ogarnijcie się... Mikołaj wydajesz się spoko, a ile dasz to co się dzieje... ostatnie wypłaty to w ogóle żenada. Na prawdę chcecie doprowadzić firmę do upadku? Masakra. ...

Pokemon
@Sracz 12.09.2018 04:03

Zapomnij. Ukrainiec nawet nie spojrzy na taki kołchoz.

Pracus
@Pokemon 12.09.2018 11:48

Ukraincy nie beda robic za darmo to raz, dwa oni w przeciwienstwie do Polakow trzymaja sie razem i jak jednemu bedzie dziac sie krzywda to reszta tez sie postawi. Przejada sie na nich.

anonymous
@Pracus 13.09.2018 12:57

Polak się jeszcze przejmuje bo tu żyje a ukrainiec wie że jak już tu jest to niema kto tu przyjść....i wtedy bedzie odststawiał hopki że ten co zarzuci pomysł właścicielom " zatrudnjimy ukrainców " nie pozbiera tego pózniej do kupy przez rok

Jeszcze Tu Pracuje

Brak ludzi do pracy sprawia, ze trzeba robic za dwoch. Coraz wiecej pracy, coraz bardziej napieta atmosfera tylko wyplaty stoja w miejscu...

anonim

(usunięte przez administratora)

P

Bo panowie czują się bez karni,bo liza (usunięte przez administratora) panu kierownikowi

Ff

Niech zgadne ktorys z kierownikow Z ? Wspolczuje ludzia pracy z tak nie konpetentnymi ludzmi jak Panowie Kierownicy Z. Ciekawe, jak tacy ludzie takie fuchy zlapali. Wgl. To powinno sie zaczac skladac do inspekcji pracy, temperatura ostatnio mysle ze przekracza dopuszczalne temperatury w jakich czlowiek moze pracowac fizycznie.

Wiktoria

@Mira- jeśli dalej poszukujesz ofert pracy w firmie to warto odwiedzić zakładkę "praca" na stronie piekarni Oskroba- http://oskroba.pl/o-firmie/praca na wszystkie wymienione tam w tym momencie stanowiska na pewno prowadzona jest rekrutacja. Ciekawi mnie co jeszcze macie do powiedzenia jako byli lub obecni pracownicy piekarni Oskroba- co Waszym zdaniem działa w firmie prawidłowo, a co wypadałoby zmienić na lepsze? Każda opinia wnosi wiele dla osób poszukujących tutaj pracy, warto dzielić się wszelkimi odczuciami- zarówno negatywnymi, jak i tymi pozytywnymi.

Pracownik
@Wiktoria 18.05.2018 01:10

Zmienić to należałoby w pierwszej kolejności system płac tak by system dwu i trzyzmianowy nie byl poszkodowany wzgledem czterozmianowego. Ilosc godzin przepracowanych powinna byc proporcjonalna do zarobków.

Kaja
@Wiktoria 18.05.2018 01:10

Jest nawet dobrze. Jakiś romansik z mlodszym mężczyzna.

Lobbi
@Kaja 12.06.2018 22:08

A ten romansik to chyba na górze na dziale deserowni?

Wiktoria

@Hahaha nie obrażaj innych użytkowników tylko dlatego, że żywisz urazę do firmy Piekarnia Oskroba. Taka wypowiedź, jak Twoja łamie regulamin forum. Każda wypowiedź, negatywna jak i pozytywna powinna być uargumentowana w sposób rzetelny i treściwy.

Pracownik

Najgorsze jest to że kierownictwo przenosi pracownika gdzie mu się podoba na inną zmianę często na inny dział bez wcześniej rozmowy mogli by się zapytać czy pasuje czy ma z kim przyjechać itp. Aktualnie zaczyna się sezon urlopowy co za tym idzie też i jest wiele osób na L4. Osoby które nie mają żadnego dnia zwolnienia powinny być premiowane już nie mówię że co miesiąc ale raz na kwartał. Powinna być ogólnie taka premia motywacyjna za to że się nie jest na zwolnieniu co kwartał.

leon2
@Pracownik 25.05.2018 15:08

są działy na których jak ktoś jest w porządku i nie kombinuje to premie ma"....nie mówie że co miesiąc ..."

Hahaha
@Pracownik 25.05.2018 15:08

Kierownictwo hahaha xD buahahahaha u mnie Ci z pod budki z piwem lepiej by temat ogarneli niz oni, nierozumiem skad tacy nie udolni pracownucy na takich stanowiskach. No coz to jest OSKROBA

Wiktoria

@leon2 a jak przedstawia się możliwość awansu oraz dodatkowe benefity takie jak kursy językowe, czy też karnet na siłownie? Każda merytoryczna opinia, która będzie zasadna i zgodna z regulaminem, przyda się nam. Czy mógłbyś opisać swoje doświadczenia pod kątem rekrutacji, może masz jakieś wskazówki dla przyszłych pracowników?

Robol fizyczny
@Wiktoria 04.06.2018 23:34

Mozliwosci awansu jakies tam sa, paru brygadzistow jeszcze niedawno chodzilo z bialymi czepkami na starej czesci zakladu. Z dodatkowych benefitow to tylko bony na swieta, zadnych karnetow, kursow, wczasow pod grusza niet. Rekrutacja polega na tym, ze jak masz komplet rak oraz nog to cie przyjma bo zawsze gdzies brakuje czlowieka. Rada dla nowych? Odpornosc na stres. Musisz byc odporny na poganianie, pokrzykiwanie, wysmiewanie oraz inne mobbingopodobne czynnosci ze strony tych smiesznych brygadzistow. Chociaz wsrod nich tez zdazaja sie ludzie a nie wiesniaki z kijem w (usunięte przez administratora)

Aga1657

Pyszne ciasta, świeże na komunię i obsługa sklepu w Lublinie na ul. 1maja do pochwały. POLECAM.

Mira

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

cv
@Mira 24.04.2018 22:56

cały czas!!!!!!!!!!!!

Monika

Dzień dobry, chciałbym dowiedzieć się jakie są zarobki netto w sklepie i ile godzin dziennie się pracuje. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Twoja Stara
@Monika 21.04.2018 14:59

Pracujemy po 8h dziennie. W systemie 2-3 zmianowym od niedzieli do piatku, wolne tylko w soboty. W systemie czterobrygadowym masz wiecej dni wolnych ale robisz w soboty. System 2-3 zmianowy wyrabia 24-27 dni w miesiacu, czterobrygadowka 3-5 dni mniej. Pieniądze praktycznie te same co jest samo w sobie zastanawiające i z góry stawia osoby pracujace tygodniami na pokrzywdzonej pozycji. I tu i tu zarobisz +- 3000 netto po okresie probnym. Nie dotyczy okresów przedswiatecznych kiedy musisz robic za niewolnika nawet po 20 dni bez wolnego.

Monika
@Twoja Stara 24.04.2018 12:30

Dziękuję, już tam nie pójdę...

Twoja Stara
@Monika 24.04.2018 18:34

A sorry, o sklep pytałaś a ja o pracy na produkcji napisalem, moj błąd. Na temat pracy w sklepie sie nie wypowiem bo nie wiem nic na ten temat.

sss

Duży wpływ szczególnie na to co się dzieje na nowej hali to kierownictwo 1 i 2 Panowie Z. Sa nie kompetentni, niechce im sie wykonac swoich obowiazkow nalezycie. Jedynie co potrafia, to wysluchac swoich pupili, co mysla np. na temat tego czy tamtego pracownika po czym na podstawie takiego pupila bez zadnych popartymi faktami dowodow taki kierownik np. nie przedluza umowy. Ogólnie przez takie przyzwolenia duzo ludzi sie z tym odnosi, i dokuczaja przez ta innym. A zreszta szkoda gadac, odchodze za tydzien z tego obozu oracy.

Czesiek
@sss 19.02.2018 10:16

Bardzo trafna Opinia. Nik nawet nie raczy zapytac podpadnietego ,, sluchaj jak to bylo,,

Marzena

P Lukasz Z i jego fumfel drugi kierownik Z. Niemam zielonego pojecia jak tacy nie kompetentni ludzie moga zajmowac takie stanowiska. Oni sie do nawet na produkcje nie nadaja... Naprawde duzym problemem tej firmy sa tego typu ludzie... Nie bedzie lepiej puki tacy ludzie beda obejmowac takie stanowiska. Krotko i zwiezle -OMIJAJC SZEROKIM LUKIEM

Artuditu
@Marzena 27.02.2018 07:35

Kierownicy w firmie to temat rzeka. Festiwal kolesiostwa i braku kompetencji zmieszany z brakiem szacunku do podwładnych.

Cetrzypeo
@Artuditu 28.02.2018 11:26

Opisujecie konkretne sytuacje. Fajnie się to czyta.

Czesiek
@Marzena 27.02.2018 07:35

Pamietam jak uslyszalem rozmowe Pani M.P i Pana A.Cz(wtedy zastepcy kierownika) jak przegladali CV ludzi i wybierali kogo by kierownikowi polecic zeby zatrudnic. Trafili na CV goscia ktory kilka lat byl kierownikiem w innej piekarni itp. Ogolnie gość z doświadczeniem. Gdy doczytali to CV do końca padło stwierdzenie ,, tego to nie bo jeszcze nas wygryzie,, hahaha i jak tu ma byc normalnie.

Leon

Może zamiast pisać na forum rozmawiajcie o sytuacji z szefostwem?

leon2
@Leon 23.03.2018 17:06

Myślaiśż że ktoś z góry tego nie czyta? Pewnie czyta ale mają w...bane

misiu

pracuję w oskroba sa 10 lat na 34 lata doświadczenia a zapewniam że bardzo dużo widziałem i przeżyłem stwierdzam ; sami w sv wpisujecie odporność na stres czego wymaga już wyjście z domu a w pracy to bardzo normalne zjawisko wzór zachowania prawidłowego to kierownicy w oskroba sa stu procentowe zachowanie etyki zawodowej gratuluję Panu Prezesowi a wszystko co złe piszecie to objaw lenistwa złośliwość brak pokory ' uważacie się niektórzy że jesteście najlepsi a tu nie ma efektów . koniec.

czerwony
@misiu 02.03.2018 06:57

coś w tym jest. a nawet bardzo dużo.

Sracz
@misiu 02.03.2018 06:57

Jak dla mnie to pisał to któryś z panów kierownikow. Ale hu.j tam. Śmieszne jest to że brygadzisci zachowują się jak świnie i wydobywają nerwy na pracownikach. Nie powinno tak być że ktoś z domu przyniesie zły humor to musi gnębi podwladnego . Ciekawe co by firma zrobiła jakby naglosnilo się mobing i założył ktoś sprawe. I naglosnil. Po firmie. Dlatego dziwi mnie to że nie poprawiają warunków... Czy na canolu, piekarni, pakowaniu, wszędzie to samo... kasa? Jak na 4zmianowke ok. Na 3zmianowce maja mniej kasy a wiecej robią... tez nie sprawiedliwe... Ale podwyżki to żal... (usunięte przez administratora) jest z takimi prostymi rzeczami że szok... kierownicy też niech się obudza. A kto słyszał o tekście że i małpy by tego nauczył i za banany by robiły?

Canol rzadzi
@Sracz 08.03.2018 18:01

Kwestia wyplat dla trzech i czterech zmian to w ogole sa jakies jaja. Zarobki takie same w obu systemach a na trzech zmianach nieporownywalnie wiecej sie trzeba narobic. No ale wszystkim trzeba zrownac wyplaty niewazne czy sie robi 26 czy 21 dni w miesiacu.

Coco

Czy ktoś pracował z panią adamus wiola ? Podobno był a dyrektorem. Chwali się jak to zapieprzala w Oskrobie. Ciekawe jak to było naprawdę...bo jakoś trudno w to uwierzyć. Województwo śląskie.

Cezary

Dla osób które maja dwie lewe ręce praca w dobrej firmie jest z cała pewnością zbyt dużym wyzwaniem!!

dd
@Cezary 21.01.2018 19:06

Cezary xD idz dopelnij wyzwania ! :D natęż uszy ! i strzelaj ! :D ahah xd człowieku, jak nie masz nic do napisania na temat to spadaj do mamy na garnuszek na ktorym juz pewnie siedzisz.

fddff

Niedawno odszedłem z tej firmy i nie zaluje. Czuje sie psychicznie i fizycznie o niebo lepiej.Co tam sie dzieje w tej firmie to ciezko opisac.. Jak tak dalej pojdzie firma bedzie miec problemy z produkcja bo nie bedzie komu tam pracowac, a te co juz zna temat juz tam nie wroci. Wielu oracownikow sie boi... ze nie znajdzie nic lepszego i ze tam to jest "zlapal Pana Boga za nogi" tez tak myslalem i pewnie dlatego tak dlugo znosilem ten mobing...i wysyk pracowniczy.. nadgodziny... kiedy mi pekla psychika i odszedlem okazalo sie ze wcale nie jest trudno znalesc prace za podobne pieniadze ! wiem bo mi sie udalo no i nie jestem wyksztalconym czlowiekiem Wiec skoro mnie sie udalo to komus innemu rownierz sie uda na obecnym rynku pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

:)

Wiejski to niw tylko dzial, ale i charakter pracownikow :D

cv
@:) 09.01.2018 13:12

100 % racji

Pracownik1

Wypłaty? Tu jest gow.no a nie kur.wa wypłaty... hu.j z nadgodzinami.... gdyby normalnie od poniedziałku do piątku się pracowało to 1800zl na reke. Przychodzi się w soboty dodatkowo na jedynym dniu wolnym a tu hu.j z wypłaty. Dno nie robota. Nie polecam nawet wrogowi.

Pablo x

To co tu się dzieje to patologia,brygadziści po podstawówce bez pojęcia jedyne co im wychodzi to strzelanie z ucha. Zakład co miesiąc oszukuje z wypłatami gdy nie zgadzają się torebki spirytus,mąka itp ucinają pracownikowi pensje!! Przegiecie!Kierownictwo ciągle płacze że nie ma ludzi dziwić się jak tak postępują z pracownikiem! Nikt za darmo nie będzie robił. Brak życia prywatnego ciągle praca niedziele i święta! Walą scieme że niedziele są nieobowiązkowe teoretycznie a w praktyce się za....dala jak (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

a2327

to cała prawda najważniejszy makowiec reszta działów da sobie radę chociaż ludzi do pracy brak bo kierownicy wszystkich biorą do tego (usunięte przez administratora) makowca ludzie już wysiadają jeszcze trochę i kierownictwo samo będzie pracować.

Makowiec
@a2327 15.12.2017 23:15

Sluchajcie koledzy mam zapytanko pracowalem ostatnio 3 tygodnie na makowcu czy moge liczyc na premie (usunięte przez administratora)

Yolo667
@Makowiec 02.01.2018 23:32

hahahaha, nie.

hahahah xd
@a2327 15.12.2017 23:15

Wybilales 3 tyg makowca? haahahaahahaahah :D ale Cie zrobili :D ahahhahah XD niech sobie kierownik 3 tyg tam powybija :d

Meksyk

Polecam, wiejski Rządzi!

PARYŻANIN

WIEJSKI RZĄDZI POZDRO

xxc

Tak bedoki nie trawimy was garwolinskie chamy tylko prace zabieracie u oskroby nawet za 3zł byście robili.nauczcie się jeździć samochodami i krowy paść pozdro.

Keyy
@xxc 03.02.2016 20:25

"Tak bedoki nie trawimy was garwolinskie chamy tylko prace zabieracie u oskroby nawet za 3zł byście robili.nauczcie się jeździć samochodami i krowy paść pozdro" Prace zabieramy? A kto wam tam broni CV złożyć? A nie zapomniałem wam ta praca się należy z automatu, bo wy z miasta,(wy światowi!!!),albo przynajmniej bliżej do Wa-wy macie, i już jesteście lepsi. Kolejny gość z wyższym mniemaniem o sobie słuchaj no pajacu to że ktoś robi robotę lepiej niż ty i przez to awansuje albo go po 3 mieś nie wywalą nie znaczy że jest gorszy od ciebie,jakby okoliczni wieśniacy umieli robić to by ich więcej było a tak to jest ich raptem kilku no i niestety ty matole.. ,a za 3 zł to byś prędzej laskę zrobił(a) niż ktoś z Garwolina by za tyle robił. A i jeździć to my się może nauczymy ale krowy paść jak wy to już niestety nie :)))

Maciek 33
@xxc 03.02.2016 20:25

"bedoki nawet za 3 tys byscie robili" heeh jak Ci nie pasuje to zuc robote i pracuj za 1300 w Akzonobel jak Cie kuje 3 tys . My wam robote zabieramy?.. dobre sobie. Zwal se konia i sie uspokuj idioto ;p

Do wiesniaka
@xxc 03.02.2016 20:25

A Ty co hamie z warszawy jestes ??? :) moze Ty nas nauczysz?

Pająk
@xxc 03.02.2016 20:25

Śmierdzące chamy z fugami między palcami. W-ali G-ównem hehe

Keyy
@Pająk 27.11.2017 13:08

Długo nad tym myślałeś?? WieśObokTorów nie lepsza

dd
@Pająk 27.11.2017 13:08

od cb napwno wali:) koro takie teksty znasz to pewnie ci juz ktos wypominal :D

Bedok
@xxc 03.02.2016 20:25

(usunięte przez administratora) je.bana w lesie sie wychowales i robisz z siebie cyber kozaka. Ciekawe czy w rzeczywistosci taki cwaniaczek jestes. Kolejny burak "wszyscy ze wsi tylko ja z Chrosny/Człekówki" hehe

Masowy

Nie polecam, a w szczególności pracy na cukierni w palestynie. Nie chodzi tu o pracowników szeregowych, ale o kierownika świniaka, który jeszcze trochę a sam będzie na produkcji. I skończą się jego teksty o zwalnianiu z pracy. Pozdro 600 dla znajomych. (L)

Rozum

wyraze swoja opinie po pracy w zakladzie w Celestynowie.pracowalem 3 lata na piekarni i raz bylo lepiej raz gorzej ale ogolnie bylo spoko.mam tylko zarzuty w kwesti rzadzenia a wiec tak: 1.Pan kierownik J ktory nie wiem dlaczego pelni te funkcje powinien byc zmieniony bo jest osoba flegmatyczna. 2.zastepca Pana J Pan M.tu jest calkiem pomylka bo wszyscy wiedza ze te funkcje powinien pelnic brygadzista Pan Sz(czego mu bardzo zycze bo bez niego jest balagan i chaos)a obecnie osoba pelniaca ta funkcje oprocz lazenia i denerwowania ludzi nic wiecej nie robi

e
@Rozum 10.03.2017 01:38

Prawdopodobnie rozum pisze sam o sobie, Pan Sz to najwiekszy gbur i (usunięte przez administratora) jakiego tylko da sie spotkac w spoleczenstwie. Ten czlowiek nic nie robi, po za utrudnianiem zycia innym. Malo tego jak zlapal na paleniu 4 osoby to poskarzyl na 2 bo 2 to jego znajomki. Wszedzie wtyka nosa, i utrudnia produkcje tym samym. To idota nie kompetntna idiota. jak by mu przyszlo teraz znow pracowac, moze wytrzymal by ze 2 dni. (usunięte przez administratora) ze wsi

Zezo

Ładnie obiecują na początku. Wydzwanaja do ciebie żeby cie ściągnąc do firmy. Potem na umowie dostajesz 2/3 tego co Ci obiecywali. Cwaniaczki. Uważajcie!!!

Stefan

W Oskrobie pracuję już od paru lat i bardzo podoba mi się ta praca. Zaletami są w niej ,że kasa jest na czas oraz poprawiły się zarobki. Brygadziści i kierownicy są spoko ludzie (większość). Jednym z nich jest Pan B z Człekówki. Podczas pracy mam dużo więcej spokoju niż w domu od moich dzieci i grubej żony, która ciągle siedzi w domu i obżera się.

Bartek K

uważam że praca sama w sobie nie jest zła. Duża część ludzi odchodzi przez brygadzistów którzy mają za dużo pozwolone co z kolei prowadzi do absencji pracownika bądz rezygnacją z pracy. Myślę że dużo by zmieniło jak oni również by pracowali. Niestety w tej firmie, z biegiem czasu że brygadziści nie pracują tylko chodzą sobie, poganiając innych i straszeniem typu szybciej zapier. albo Ci zalatwie zwolnienie z bezrobocia i nudy akurat w tym przypadku ich zachowanie zaczęło stawać sie mobingiem. Tutaj mowa o piekarni w Celestynowie. Jeśli dalej będą się zachowywać względem pracowanika, dojdzie to tego że w koncu zaczną sie pozwy o mobing, i ludzie będą odchodzić z pracy masowo a przecierz nie o to w tym wszystkim chodzi. Ogólnie nie polecam omijać szerokim łukiem

Zostaw opinię o Piekarnia Oskroba S.A. - Człekówka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Oskroba S.A.