Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 254 ocen.

Opinie o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka

Aa

Może ktoś napisać jak wygląda praca na Szlacheckiej, ostatnio pojawiły się oferty pracy? Dziękuję za każdą informację.

Katarzyna

Zależy od punktu ale praca dość ciężka w sprzedaży ogrom klientów w punktach gastronomicznych już nie wspomnę obowiązków do usrania i często nawet nie można iść na przerwę bo kolejka, bo sprzątanie bo coś... ciągle słyszałam tylko o karach jakie mogą mnie spotkać bo np. jest kolejka to trzeba przerwać posiłek itd. Kary są potrącane z Premii Uznaniowej stanowiącej 40% pensji . Płacą nie najgorzej ale też nie myślcie że nadzwyczaj . Ogólnie atmosferę w zależności od dziewczyn gdyż dochodzi często do sprzeczek ale nie dziwcie sie stoisz 8 h bez przerwy . Na Prywatnej przerwie jak już uda Ci się ją "wyrwać" nie wolno Ci Wyjść na papierosa to taka inf. dla palaczy . Zarządzający dodają coraz więcej nowych obowiązków kosztem pracowników . Zatrudniają się myślałam że będzie to praca w , której uda mi się utrzymać długie lata niestety każdy dzień w pracy był jak długie lata męki. To Moja Opinia , każdy może mieć inne zdanie jednak osobiście nie polecam pracy w tej firmie.

Zainteresowany

Ile można zarobić jako kierowca w tej piekarni ?

Omg

A czy samochody kierowcy samochodów firmowych to osobiści szoferzy ekspedientek???????

Agaton
@Omg 06.02.2017, 21:17
A czy samochody kierowcy samochodów firmowych to osobiści szoferzy ekspedientek???????

Pracowałam w tej firmie i choć zbyt wiele powiedzieć nie mogę, to akurat w tym wątku prawda jest taka, że sklepy firmowe czasami są na jednym końcu miasta, a biura firmy na drugim końcu i to peryferyjnie, gdzie dojazd ZTM nie jest najlepszy. Kadry nie zadają sobie zbyt wiele trudu, aby pomyśleć, że nikt nie chce i nie ma obowiązku poza godzinami pracy tracić dodatkowe godziny, aby dojechać do biura, bo kadrowa żąda na już, zamiast uprzedzić, żeby można się było zorganizować. Niepisanym zwyczajem jest zatem, że pracownicy sklepów zabierają się firmowym autem po ostatniej dostawie, gdy kierowcy już wracają do bazy. Tak jest najszybciej i najwygodniej. Nie widzę w tym nic zdrożnego. to nie jest pańskie wożenie się, a jedynie zwyczajno ludzkie zachowanie i logistyka.

laczykowska.d@vp.pl

Dzień Dobry , zgłaszam reklamację dotyczącą sklepu w Warszawa Ursus przy ul . Wojciechowskiego. Panie sprzedające w tym punkcie cały czas ze sobą rozmawiają i bardzo wolno obsługują . nie otwierają o wyznaczonych godzinach. Kupuję często bo pieczywo jest dobre. Codziennie mam wrażenie ,że Panie sprzedające przystąpiły do strajku włoskiego, jest to opinia moja i moich znajomych. Myślę , że firma Lubaszka powinna bardziej zatroszczyć się o swoich klientów. Z poważaniem Danuta Łączykowska

Pracuję

Aż tak źle nie jest , aczkolwiek zdarzają się dziwne sytuacje tak jak ta wymieniona z kanapką. Pan P. jest odrealniony od rzeczywistości i czasami odnosi się wrażenie że on pracowników ma w d.... zarobki bez szału ale niema stawek też głodowych , premię są i nie najgorsze. Jeżeli ktoś oczekuję zarobków rzędu 3 tys to faktycznie nie ma co tam szukać na stanowisku sprzedawcy . Pracuję w jednym z Punktów i powiem szczerze że lubię tę pracę ze względu na ludzi z którymi się dogaduję i trzymamy się razem a sama praca jak każda inna są dni gorsze i lepsze. Pozdrawiam.

erfgt
użytkownik zarejestrowany

wiesz taka jest prawda ze łatwiej napisac to gorzej wykownac wiadomo jak teraz jest raczej nikt nie zostawi swojej pracy poki nie ma zandnej nowej na oku przecież to ryzykowne bardzo ja tam tez uważam ze trzeba doceniać jednak to co się ma nie uważasz?

Budyń
@erfgt 08.09.2016, 23:17
wiesz taka jest prawda ze łatwiej napisac to gorzej wykownac wiadomo jak teraz jest raczej nikt nie zostawi swojej pracy poki n...

Witam w poniedziałek idę na rozmowę w sprawie pracują magazyniera może coś napisać jak zarobki itp.? Dzieki

Chewbacca

Galera Wypieków. Łapiesz wiosło i jedziemy pod prąd.

piotr

oferta na informatyka lipna i na pokaz!!! wymagania 100%, a oni nie oddzwaniają i nawet nie potrafią odpisać - no ale to chyba normalka, że "kadry" nie potrafią korzystać w komputerów i wszystko mają w teczkach :D

Mnn

Dziwne te opinie. Chyba byłych pracowników co dobrą pracę stacili a sami nie byli chyba do końca uczciwi , a widać bardzo złośliwi. Ciekawe co napiszą o następnym pracodawcy.

Aadaczego

Zapomniałam + pot po d... się leje za najniższą krajową

Aadaczego

A dlaczego taki "wieczny "nabór ...jak myślisz???? bo gdyby wszystko było ok i tak SUPER to każda kasjerka trzymalaby się rękami i nogami kasy żeby nie stracić pracy no niestety wymagania i praca włożonya w stosunku do wynagrodzenia niestety nie idą w parze!!

polak

Nie polecam! Zatrudniają na najniższą krajową piekarzy i cukierników ŻAL. Skarbówka powinna się zainteresować nadgodzinami! Szanowny Pan Piotr nie raczy nawet dzień dobry odpowiedzieć jak napisał poprzednik. Szanowny Panie Piotrze to żaden rarytas pracować u was całe szczeście czasy kiedy można było przebierać w ludziach jak gruszkach minęły :P Z tego co wiem to i kasjerki nie za bardzo zadowolone bo ciągle się tylko dokłada pracy ale pieniążków to już nie za bardzo.

Łukasz

Jak ktoś lubi być poniżany przez Pana Piotra wraz z jego matką to tak. Jednej dziewczynie maszyna do ciasta oderwała kawałek palca i oczywiście jakby to zgłosiła to straciłaby z marszu prace, dali jej jakieś nędzne grosze. Ostatnio nawet ich informatyk się zwolnił. Mi przez dwa lata pracy szanowny Lubaszka ani razu dzień dobry nie odpowiedział. Cham i prostak. Przy takiej ilości sklepów chleb jest coraz gorszy, tylko zysk i ilość. Szkoda, że takiemu burakowi wszystko na sucho uchodzi bo stać go na łapówki albo kary. Z wypłaty potracaja za co im się podoba. Piekarze to tam z Ukrainy są, tak samo Ci co robią pizze na sklepach. Tania siła robocza zatrudniania na gorszych warunkach niż Polacy. Ciasto na pizze jest mrożone. Mniam hehe

Beata

To jest chyba jedna z najgorszych firm w Warszawie bo już nikt sobie na takie praktyki nie pozwala. Traktują pracowników jak śmieci i nawet mydła do rąk nie kupują więc panie sprzedają wam brudnymi łapskami chleb! Co z tego, że dają umowę o pracę. Nigdy nie jest na stałe tylko na czas określony i wywalają ludzi z pracy z dnia na dzień! Zwykłych pracowników i kierowniczki też. Sanepidowi dają łapówki bo warunki odbiegają często od wszelkich norm. Jak rozbudowywali piekarnie to się kamyczek i inne w chlebie trafiały. Liczy się tylko zysk a nie ludzie i ta tradycja, którą się chwalą. Odradzam wszystkim pracę w tej firmie! Ucinają z pensji co się da a za towar jest odpowiedzialność materialna! Jak ktoś kranie płacą wszyscy! Nie wiadomo ile dokładnie Ci zabiorą bo inspekcja pracy zakazała tego procederu wpisywania potrąceń z pensji do rmua. Wszystko jest na gębę z kierowniczką, która tylko liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafi i nic więcej. Dobre kierowniczki, które się znają na zarządzaniu ludźmi wyrzucają z pracy a awansują prostaczki z normalnych ekspedientek. Cyrk na kółkach. Jednej dziewczynie Pan Lubaszka dał 500zl kary za jedzenie kanapki na przerwie 10 min dziewczynie pracujązej na sklepie. Jest się niewolnikiem i można by tak wymieniać bez końca. NIe, Nie ,Nie i jeszcze raz Nie. Nie warto pracować dla tej firmy, która Cie wykorzysta przeżuje i wypluje.

Anna
@Beata 30.04.2016, 22:51
To jest chyba jedna z najgorszych firm w Warszawie bo już nikt sobie na takie praktyki nie pozwala. Traktują pracowników jak śm...

Z Tym Mydłem to szczera prawda . Na 10 pracowników na cały miesiąc dostają 5 l rozcieńczonego płynu do naczyń i 3 rolki papieru toaletowego do podziału pracownik i klient w punktach gastronomicznych.

Michal

Witam chce podjąć pracę na stanowisku cukiernik możecie mi pomóc jaka atmosfera zarobki zmiany itp kierownictwo jakie z góry bardzo dziekuje

darek

jest taka rotacja że ludzie uciekają do innych sklepów czy piekarni tj grzybki czy spc

wlodek

umowy dostajesz od razu na najniższą krajową i dostajesz pieniądze na konto a nadwyżkę w kopercie pod stołem

Była pracownica

Gosia,przepracowałam kilka lat w tej firmie. Umowy są jak najbardziej i to nie na najniższą krajową ale na tyle ile zarabiasz. Z tego o pamietam to pierwsza umowa jest zlecenie,potem na1-3 miesięcy a jak będziesz się nadawała to kierowniczka da ci dłuższą umowę. O zarobkach to sie dowiesz od pracodawcy na spotkaniu rekrutacyjnym. Jak w każdej tego typu firmie,gdzie masz do czynienia z pieniędzmi - odpowiadasz za nie i za powierzony towar. Wszystko jest jasne i przejrzyste,więc nie ma sie co bać. Może wiele dziewczyn narzeka na tę firmę,ale najlepiej nie słuchać plotek,tylko robić to co do ciebie należy. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć,że nigdy nie żałowałam,że pracuję w Lubaszce. Odeszłam sama,nikt mnie nie zwolnił.Mam za daleko do pracy,żeby tu zostać. Firma płaci na czas,wszystkie świadczenia jak najbardziej są.Pewnie za to co napisałam będzie mnie kilka starych koleżanek krytykować,ale podkreślam,że ja osobiście byłam bardzo zadowolona. Zawsze się z kierowniczkami dogadywałam,nikt mi nie utrudniał ani pójścia na urlop ani na zwolnienie.Za to i ja byłam w każdej chwili do dyspozycji i kiedy mnie wzywano na inny sklep,bo brakowało pracowników to chętnie szłam,bo mi się to opłacało również finansowo. Wiecej godzin - więcej kasy :) Zasada jest prosta: Pracuj uczciwie,nie gadaj głupot i nie spoufalaj się za bardzo z koleżankami, a będzie ci tam całkiem dobrze. Powodzenia!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

jagos

Najczęściej kupujesz i chyba kosztuje?

Ann

Jestem zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na jutro. Powiedzcie proszę czego mogę sie po tej rozmowie spodziewać, jakie zarobki oferują, jakie są warunki pracy? Pytam o sklepy na terenie Warszawy.

hmmm

Chodzi o pracę w biurze.

hmmm

Jak składa się wypłata np. większa połowa to. umowa o pracę a reszta zlecenia,?Jak ma się to do wypłaty, jak to działa i jakie są to pieniądze?

zleceniówka

Hmmm co do min Kasjerek mam proste wytłumaczenie. Nie wiem czy wie Pan/Pani od której te dziewczyny pracują i jak ciężko oczywiście ale to jest mało ważne przecież one od tego są. Czy tak Pan/Pani uważa? Zastanawiam się jaką może mieć minę osoba, która od 5.20 pracuje rozkłada ogromne dostawy sięgające 3 tyś zł. Jest to duża ilość pieczywa. Nie zapominajmy, ze samo się nie wyłozy mimo tego, ze wielu klientów tak uważa. Poza tym każdy może mieć gorszy dzień. Uśmiech dla nie których się nie należy. To, ze ekspedientka ma być miła uśmiechnięta to jedno ale będzie jej znacznie prościej jeśli tylko po drugiej stronie będzie ktoś równie uprzejmy. Pracowałam na wielu punktach i nie zawsze miałam minę zachęcająca do wejścia ale jesteśmy tylko ludźmi. Owszem są dziewczyny, które są nieprzyjemne bo tak już mają ale ludzie podstawie się na miejscu tych dziewczyn :) warunki też nie są rewelacyjne no cóż Pan Piotr i kilka osób wyżej ustawionych powinni wpaść na kilka dni do pracy na jakiś punkt Solidarności może Reymonta czy nawet Górczewska i popracować w warunkach w jakich pracują te dziewczyny. Z góry łatwo jest wydawać polecenia. Ale zapraszam N kilka dni na pewno wtedy Pan Piotr doceni swoich pracowników. Kolejna rzecz to nowe stroje.... Hmmm te długie spódnice i fartuchy ciekawe czemu miały służyć. DZIEWCZYNY SIE GOTUJA W TYM ogólnie pracę się da przeżyć ale znacznie jest lepiej jak przychodzą normalni klienci a nie wchodzą do piekarni i proszą bułkę tak jakby była tylko jedną. LUDZIE OGARNIJCIE SIE POTEM NARZEKAJCIENNA OBSŁUGĘ

milosĺaw

Skoro rozmowa kw!!to tez dziękuję sss,owszem jak powyzej kasjerka napisała -szybko, i niby miło, ALE TO JEST ZŁUDNE. panie zbyt dociekliwe,wręcz WSCIPSKIE,zadawaja pytania o zycie osobiste i plany na przyszłość, które w ogóle nie powinny paść. Jeśli chodzi o oczekiwania finansowe, to trzeba sie niezle napocic aby sie czegoś łaskawie dowiedzieć, usłyszałem ze2000zl-TO DUŻO, jesli chodzi o moją propozycję. Ponadto jest1dz.pracy za darmo ,i albo ci to odpowiada -albo nie.znowu usłyszałem "taka jest polityka firmy ".WIEC ROZUMIEM ŻE ,polityka firmy jest działanie NIE ZGODNIE z prawem,i zatrudnianie ludzi bez jakiej kolwiek umowy wstępnej!!!!zycze powodzenia. Firma powinna sie wstydzić....nie polecam sie tam fatygowac. STRATA CZASU

rozmowa.pl
@milosĺaw 05.03.2015, 22:26
Skoro rozmowa kw!!to tez dziękuję sss,owszem jak powyzej kasjerka napisała -szybko, i niby miło, ALE TO JEST ZŁUDNE. panie zbyt...

a o jakie stanowisko ty się starałeś w lubaszce

pracownik
@rozmowa.pl 08.03.2015, 19:07
a o jakie stanowisko ty się starałeś w lubaszce

nieprawda jest umowa od początku, ale zlecenie które potem przechodzi w umowę o pracę,a takich pytań to nigdy nie słyszałam

manuel

"Rozmowa kwalifikacyjna ",DZIĘKUJĘ BARDZO @

Soya

Za 5 ósma to Panie mają tam takie miny,że lepiej omijać ten sklep szerokim łukiem.......Jak pójdziesz w ciągu dnia to nawet Ci życzą miłego dnia , ale przed zamknięciem nie polecam.

Ania GW
@Soya 05.02.2015, 09:42
Za 5 ósma to Panie mają tam takie miny,że lepiej omijać ten sklep szerokim łukiem.......Jak pójdziesz w ciągu dnia to nawet Ci...

Nie dziwic sie , za 5 bierze sie kajzerki i do domu . Pracuje w sklepie i tez Ci za 5 mnie wkurzaja bo zawsze wszystko chcecie a czlowiek do domu te. Chce wyjsc a nie zrob nalesnika a do domu sobie usmazyc

B&N :)

Aaaa rozumiem cichy wielbiciel talentu pani A jeździ za nią od punktu B do punktu N no nie mogę :))

klient

Jestem bardzo nie zadowolony z obsługi na Nowym świecie a mianowicie chodzi konkretnie o Panią Anię oraz Marlenę chciałem kupić nalesniki była godz 19.30 stwierdziły że tylko na wynos a przecież sklep czynny jest do 20godz kilkakrotnie będąc w sklepie na zakupach panie zamiast obsługiwac śmiały się innym razem Pani (A) robiła awanturę koleżankom które tam pracują i to przy klientach zachowanie jej było naganne więcej tam nie pójdę.

klient
@klient 30.01.2015, 20:26
witam czytając ten post mam wrażenie ze chyba ktoś sobie wyssał z palca gdyż chodzę na nowy świat od roku a od niedawno bylem z...

Jesli chodzi o Pana który ponoć musiał zostać w pracy po godzinach to rzecz jasna pracuje w jakims biurze i nie sądzę że facet na poziomie robiłby takie okropne byki w tym co pisze,Aaaaale ktoś się pogrąża

klient
@klient 11.02.2015, 11:30
Jesli chodzi o Pana który ponoć musiał zostać w pracy po godzinach to rzecz jasna pracuje w jakims biurze i nie sądzę że facet...

I to jest św prawda miny mają takie że bez kija nie podchodz kogo tam zatrudniają

dwichici@tvp.pl

Bardzo przepraszam nie o tego Pana Lubaszkę mi chodziło. Pomyliły mi się strony .Ukłony i podziękowanie za wspaniałe wypieki. Jeszcze raz Bardzo , bardzo przepraszam.

palio

W Lubaszce się nie dorobisz nie zarobisz ale się narobisz

DWichici@TVP.pl

Pan Lubaszka to oszust i malwersant podatkowy , dlatego w jego firmie jest jak jest ,Ludzie narzekają i odchodzą , Ten pan ma dewizę wykorzystywać słoików a pracowników z Warszawy nie zatrudniać.Dostawców gnębić i zastraszać , w fabryce przyuczać tylko wschodniopracowników ,najlepiej na lewo , aż dziw że NIK nie siedzi tam non stop.Ale ręka rękę myje i najlepiej jak myjnia jest na Wiejskiej.

Tomek

Na Emilii Plater pracuje Kaska która jest chamska i chodzi po sklepie w krótkiej spódnicy a nogi jak u świni ludzie czy ona lustra nie ma

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Zuza

Czasem lepiej czasem gorzej jak wszedzie 2 zmiany najpierw zlecenie potem o prace kasa ok

goldi

Witam może ktoś wie coś na temat pracy na magazynie? Bardzo bym był wdzięczny za opinię

klient

Byłam ostatnio na zakupach na Krakowskim Przedmieściu sklep fajny dziewczyny szybko obsługujące i mile chleb bardzo dobry natomiast dziewczyna na kasie nie mogła oderwać się od telefonu co mnie bardzo zirytowało

odpowiedz
@klient 29.09.2014, 08:41
Byłam ostatnio na zakupach na Krakowskim Przedmieściu sklep fajny dziewczyny szybko obsługujące i mile chleb bardzo dobry natom...

A mnie IRYTUJE klient,który wchodzi do sklepu i rozmawia przez telefon a ja! obsługuje go na "palca"wskazującego i niejednokrotnie po skończonych zakupach odwróci się na pięcie i wyjdzie bez podziękowania. Proszę Klienta BURAKI są też z drugiej strony lady (co nie oznacza,że kasjerka przesadziła)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

chętny

ooooooo..... widzę, że pozytywne wpisy są mocno podkręcane przez galerię wypieków... ja tej odpowiedzi nie pisałem ale cały czas obserwuję wątek a to jest tak napisane jakbym to ja pisał! Tym bardziej że chciałem coś takiego napisać ale widzę że zrobił to ktoś za mnie w bardzo ładnym stylu du**właza. Teraz mam wątpliwości czy wierzyć w to co wcześniej czytałem dobrego bo widzę, że to jest mocno naciągane i nie pisane przez kierowców bo nawet ten sam styl jest w tych wpisach. Kierowcy chyba maja zakaz wypowiadania się i za nich robi to biuro!

kierowca

Lubliny tez jeżdzily nie bylo problemu ale teraz wszystko wymienione na nowki.Pensje to zalezy od trasy ale tak koło trójki raz mnie raz wiecej na to sklada sie wiele skladnikow dni wolne 2 w miesiacu i niedziele zwolnien sie nie bierze bo to sie nie oplaca lepiej isc na urlop

chętny

No właśnie z tymi samochodami to różnie chyba bo widziałem także takie zabytki za ulicach warszawy w reklamach galerii wypieków jak stare lubliny - a pod takim samochodem więcej się leży niż pracuje... idzie zima więc średnia przyjemność, no ale widocznie coś się zmieniło może już poszły na złom. I tak z tego co tu czytam jako kierowca nie jest tak źle jak na pawilonach. Jaka jest średnia pensja do wyciągnięcia jako kierowca w galerii wypieków? Jak jest płatne z dniami wolnymi i zwolnieniami lekarskimi? dzięki za odpowiedź.

kierowca

Idzie sie przywyczaic na początku troche cięzko ale pożniej to wstajesz bez problemu i caly dzien normalnie prosperujesz co do km to zalezy od trasy ale najwiecej to 200 dziennie towaru to wiadomo troche jest ale to tez zalezy od trasy na poczatek zawsze masz trase lzejsz tzn startowa a jezdzimy ducatami chodzą nie psuja sie bo sa nowe caly czas wymieniane na nowe i serwisowane wiec z tym problemu nie ma

wkur......a

Kazdy z nas ma rodzine i musi wytrwac w tym nienormalnym kraju jak masz od tych wyzyskiwaczy oferte to dawaj do nas i posmakowac tego " luksusu" :) jak jestes silna psychicznie i fizycznie daaaasz rade hahaha pozdr. I powodzenia :)

kamil

Chłopaki może jakiś kierowca się wypowie jak wygląda praca u Lubaszki? Zastanawiam się czy w transporcie jest porównywalnie jak opisują to panie ze sklepów i nie wiem czy warto iść tam do pracy... Podpowiecie?

kierowca
@kamil 05.09.2014, 11:20
Chłopaki może jakiś kierowca się wypowie jak wygląda praca u Lubaszki? Zastanawiam się czy w transporcie jest porównywalnie jak...

W transporcie nie jest zle ale nie mozna powiedziec ze jest kolorowa praca od 4 do 14 w tym ze 3h przerwy odpowiedzialnosc za samochody czystość kosze itp kierownik w miare idzie sie dogadac nie obcina kasy za byle co ale duzo wymaga pensja jak na te czasy nie najgorsza.

pracownik

pracujemy od pon do piatku i 2 soboty w mc niedziele są wolne i wcale ta żle nie jest

nowa

ja właśnie dziś dostałam ofertę z lubaszki i jak czytam wasze opinie to się zastanawiam pracuje się od pon do piątku? jesli mam iść i być źle traktowaną w sklepie 7 dni po Bóg raczy wiedzieć ile godzin to może lepiej iść tam i być źle traktowaną po 5 dni w tyg teraz b trudno o pracę bez weekendów. Mam 5 letnią córkę i czas dla niej tez jest dla mnie ważny

kot

a co do temperatury na niektórych sklepach: jeśli chodzi o kabaty przy metrze, szefostwo stwierdziło, że sklep ma za małe obroty, by instalować tam klimatyzacje... to jest normalne podejście do pracownika???

kot

1. siedzieć nie wolno bo stracisz premię 2. obcinają pensję za byle co 3. wyrzucają z pracy z dnia na dzień, "bo nie podobasz się kierowniczce" 4. suchej bułki nawet nie dostaniecie (raz w roku pączek na tłusty czwartek)

gonzo

Witam to prawda,że zwykli ludzie nie mają pojecia co tam się dzieje. To co masz na papierze to jest tyle że brutto i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci zostaje. Z urlopami mają problem bo idziesz wtedy kiedy Ci kier. pozwoli. Nie pominajcie tego że kier znącają się nad pracownikami nie mają żadnego poszanowania dla istoty ludzkiej. Traktują Cie jak szmatę to jest k...a mobing. wyklinają do pracowników chodzisz tam i z powrotem bo ona ci tak każe. A skoro tak łatwo znaleść pracę to czemu wy sobie jej nie ogarniecie. praca jest ale za gówniane pieniądze, a Ty musisz utrzymać rodzinę dom i modlisz sie o to żeby przeżyć kolejny dzień w pracy z kientami którym się wydaje że mogą wszystko..... wyżej sraj...niż d..ę mają.

zdziwiona

Ciekawe,dlaczego w "wolnej" Polsce administrator usuwa niektóre nazwiska lub wyrazy...a ponoć mamy wolnośc słowa :))) Co do pracy w tej firmie lekko nie jest,wiem bo przepracowałam tam kilka ładnych lat. Siedzieć faktycznie nie wolno,chyba,że się chce premię stracić,ale ja to olewałam,bo mam chory kręgosłup i nie wystoję na kasie 8 ani 10 godzin dziennie. O pracę w Warszawie trudno nie jest, ale już nie za takie pieniądze jak kiedyś,a Pan L. przynajmniej daje to co do ręki to na papierze. Wszystkie świadczenia mamy,więc tak do końca nie ma co narzekać...oprócz temperatury panującej na niektórych sklepach. Osobom z problemami sercowymi i ciśnieniowymi nie polecam tam przebywać w upalne dni.Jak nasze ekspedientki to wytrzymują to trudno sobie wyobrazić...

wkur......a

P. (usunięte przez administratora)dziekujemy my pracownicy za pensje !!! tra10 wypada jakby P.L nie wiedziala w niedziele wiec wypada wyplacic pracownikom pensje mamy godz 17:45 a wyplaty nie widac !!! a wy co piszecie ze za lezenie dostajemy pieniadze to sie zamknijcie bo g..o wiecie jak sa tu ludzie traktowani rabani i ponizani .Pracujemy bo innego wyjscia nie mamy ludzi potrzeba zapraszamy sam zobaczysz czy w kinie bylo lepiej a 2000 na na oczy nie widzialem podstawa 1350 premia po roku 550zl i prowizja od utargu ladnie wyglada co ? ale tak was nalicza tak otraca ze pensja to 1850 czasem wiecej czasem mniej ale mieszkajac w warszawie i tak do 10 wam nie starczy P.L ma swoje sposoby zeby kazdego na troche rabnac .Nie dziwie sie ze tak jest jak sie czyta te powalone wasze teksty kazdy da sie zeszmacic za pare groszy a niestety realia zyciowe sa duzo drozsze .pozdrowienia dla grubego portwela wypelnionego naszym potem i ciezka praca bo nasze sa niestety puste dzieki(usunięte przez administratora)polityce P.L

pracownik

ty od lezenia !!!!!! lezenie pisze sie przez z z kroooopka hahaha i nie badz taki madry/a zapraszamy na lezenie hahaha jednak deb....i nie brak w Polsce

Zostaw opinię o Galeria Wypieków Piotr Lubaszka - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wypieków Piotr Lubaszka