Bakalland S.A.

Adres: Fabryczna 5, 00-446 Warszawa

NIP: 5211501724 KRS: 0000253890

Bakalland S.A.
3 273 269 5 1

Opinie o Bakalland S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Kaśka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

OK. Chciałam aplikować do tej firmy ale to co tu zobaczyłam jest żałosne. Ta strona nie służy do przepychanek i obgadywania tylko do udzielania informacji na temat pracy w danej firmie. Jak czytam takie komentarze to na myśl przychodzi mi jedno na jakim poziomie są pracownicy firmy Bakalland. Ja w robię swoje i tyle, mam cel do zrealizowania i to jest zadanie w pracy a nie zastanawianie się kto z kim i gdzie. Wychodzi na to, że macie za dużo czasu w pracy. Przenieście się na portale typu fb i tam piszcie to co tu. Nie dowiedziałam się jak wygląda praca w firmie, jakie są zarobki, jakie warunki itp. p.s. Pisząc takie rzeczy pokazujecie jakimi jesteście ludźmi,na jakim poziomie. Pamiętajcie!! Reprezentujecie nie tylko firmę ale przede wszystkim samych siebie. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Bronisław
 Opinia
@Kaśka 12.07.2019 07:26

Masz rację. Dyskusje nie na temat nie powinny mieć miejsca na tym forum. Przyszli pracownicy szukają tu przede wszystkim informacji o zatrudnieniu. Jeśli jesteś nadal zainteresowana pracą to pod linkiem https://pracodawcy.pracuj.pl/bakalland-s-a,1299 znajdziesz aktualne ogłoszenia rekrutacyjne. Pracodawca oferuje dofinansowanie studiów i kursów, szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne oraz pakiet socjalny i bony świąteczne. Jeżeli zdecydujesz się na rozmowę kwalifikacyjną rekruterzy na pewno przedstawią Ci dokładne warunki zatrudnienia. Daj znać jaką podejmiesz decyzje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Twojdok@yahoo.com
Nazwa działu: Dział Logistyki
 Opinia

Nie określiłabym rekrutacji w tej firmie na profesjonalnym poziomie. Zadawanie w kółko tych samych pytań przez HRa pani kierownicza pewnego działu jedynie z dziwna mina i śmiechem spod nosa się patrzyła. Olbrzymie oczekiwania w zamian za najniezwyklejszym krajowa ( haha ) a wymagania obsługa wszystkich i wszystkiego. Młodzi ludzie to popychadła w Bakallandzje czy współpracownicy ?

Pomocna?
Tak2Nie3
Hubner
 Opinia

Witam zamierzam kandydować na stanowisko operatora produkcji, na jakie wynagrodzenie można liczyć? ( 9 lat doświadczenia jako operator w piekarni) Ile jest zmian? atmosfera?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia
@Hubner 02.04.2019 15:44

Pracodawca oferuje atrakcyjne wynagrodzenie, premie finansowe oraz otwartą komunikację z kadrą kierowniczą. Te informacje znalazłam na stronie internetowej firmy: https://bakalland.pl/poznaj-bakalland/kariera/oferty-pracy/ Jednak miło by było, gdyby któryś z obecnych pracowników potwierdził te informacje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia

Bakalland na swojej stronie internetowej przygotowała specjalną zakładkę i poradnik: "Kariera", w której zawarte są wszystkie niezbędne informacje odnośnie nowych rekrutacji do firmy, a także wskazówki przygotowujące do ewentualnego procesu kwalifikacyjnego. Czy korzystaliście z niego? Czy pomógł Wam w przygotowaniu się do rozmowy kwalifikacyjnej? Jestem ciekawa Waszych opinii na ten temat.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janek
 Opinia

Proponuję wszystkim zabrać się do pracy a nie zajmować się głupotami. I jeszcze jedno...... Pamiętajcie, że wpisy na tym forum nie są już anonimowe także byłoby dobrze aby to co piszecie było poparte dowodami bo pomówienia to słaby temat.....

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magda Gessler
 Opinia

Przepis na zupę buraczkową: wrzucić do kotła z wrzątkiem Piotrusia N., zamieszać raz w prawo raz w lewo i gotowe

Pomocna?
Tak6Nie
Gargamel
 Opinia
@Magda Gessler 25.10.2018 23:00

Jak widać tak poważna firma może być reprezentowana przez buraka. Współczuję pracownikom firmy.

Pomocna?
Tak2Nie1
Czarownica
 Opinia
@Gargamel 26.10.2018 22:56

Jak ktoś nie pracuje w firmie Bakalland to po co się tu wypowiada jak zna sytuacje z plotek. Jak ludzie robią swoją prace to i zarobią. Piotr N. jest normalnym człowiekiem i robi dobrze swoją robotę bo spadków w jego dziale nie ma. Pozdrawiam plotkarzy!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gargamel
 Opinia
@Czarownica 23.01.2019 19:29

Znam tylko jedną osobę, która jest zadowolona ze współpracy z PN. Zwłaszcza na płaszczyźnie prywatnej.To pewna pani z Bydgoszczy. Pseudonim Czarownica dobrze do niej pasuje.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czarownica
 Opinia
@Gargamel 26.01.2019 18:49

Ja znam więcej osób którym z PN współpracuje się dobrze. A co do kontaktów prywatnych to każdego jest indywidualna to sprawa. Jeżeli Ty nie kolegujesz się z kimś z pracy prywatnie to Twój problem. P.S. Nie jestem z Panią z Bydgoszczy jeżeli to Cię tak bardzo Gargamel interesuje i lubisz żyć plotkami...

Pomocna?
TakNie2
Gargamel
 Opinia
@Czarownica 02.02.2019 20:21

Hej. Co tak odpowiadasz dopiero po 7 dniach. Ciężko było coś wymyśleć z sensem? Rozumek za mały? Akurat w przeciwieństwie do P mam wielu przyjaciół w pracy i prywatnie, i to są przyjaciele przez duże P. Jakoś dziwnym trafem tylko Ty bronisz na tym forum tego nieudacznika i oszusta. To gdzie Ci wszyscy jego koledzy? Nie myl kolegowania się z romansowaniem. Zresztą to nie ma już znaczenia. Dwa tygodnie jeszcze każdy wytrzyma. Ostatni dzień w pracy P będzie najszczęśliwszym dla wielu.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KAR
 Opinia
@Gargamel 02.02.2019 21:58

Kilka regionów w Polsce szykuje dużą bibę, aby uczcić jego odejście. Powinien jeszcze zabrać ze sobą Czarownicę z Bydgoszczy. Po co jest jej stanowisko. Wszyscy wiedzą, że zostało ono stworzone specjalnie pod nią, w dowód wdzięczności za ............. . Generuje tylko koszty. Później firma nie ma zysku i cisną PH, nie płacą premii. Z pensji, samochodu, hoteli Czarownicy wyżywił by się pewnie jeden region. Nie na darmo mówią na nią Wspólna. Niech P spłaca swoje zobowiązania wobec niej u nowego pracodawcy.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@KAR 03.02.2019 16:51

Ale Ty jesteś słaby. Życie Ci nie wyszło, że zajmujesz się życiem innych? ????

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty system
 Opinia
@KAR 03.02.2019 16:51

cześć Nie wiem o który region chodzi bo my nie robimy i moi koledzy także. Generalnie pewnie nie pracujesz już w tej firmie, bo info poszło już wcześniej o odejściu a obudziliście się tutaj. Pracuję w firmie 5 rok i jak wszędzie są plusy i minusy. Mieliśmy już spotkanie w sprawie nowości i powiem, że pożegnanie miał ładne. Odnośnie KAM widziałem cyfry (dostaliśmy info, że przechodzimy z budżetów na forkast, mieliśmy pokazany styczeń i luty różnice) i dwójka KAM była super a dwójka wywołała politowanie i śmiech. Marketing mówi, że ostatni rok był dobry, ja po koncie też to widzę. Sporo ludzi wprost komunikuje, że pójdzie za P jak da znać (ASM/KAR, część WDM pewnie też i KAM). Mówił, że ma papiery podpisane i nie bardzo może. Obiektywnie: + dostałem podwyżkę podstawy, mam 3600 + mam umowę na czas nieokreślony + średnia z premii za ostatnie miesiące (bez Dubaju a z tego co wyrobiłem) 2700 + zespół znam, w końcu się nie zmienia + wiem czego mogę oczekiwać +auto Minusy: - sprzedamy się i nie wiem co dalej - widać, że dużo ludzi już gra nie dla firmy Generalnie jest rynek pracownika, jak coś będzie nie tak pójdę dalej i tyle.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KAR
 Opinia
@Nick 04.02.2019 09:39

Zajmuję się tym, bo ma to realny wpływ na moje życie. Nie opisuję relacji damsko męskich np. W Nestle, albo Coca Coli, bo mnie to tyle obchodzi co zeszłoroczny śnieg. Niestety ale osoba PN i jego zachowania odbijają się na każdym pracowniku działu handlowego, w tym również na moim. Mówisz słaby? Że niby życie mi nie wyszło? Twój jedyny argument, to plotkarz, plotki, żyjesz czyimś życiem. Na tym koniec. To jest Twój sufit. Dla mnie zdobywanie stanowisk przez łóżko, to taka forma prostytucji. Więc odpowiedz sobie sama, kto tu jest nieszczęśliwy. Żeby to jeszcze z przystojnym, inteligentnym, błyskotliwym facetem. Ale z takim wymoczkiem, to trzeba być bardzo zdesperowaną.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty system
 Opinia
@anty system 04.02.2019 17:01

Zapomniałem oddać: To ja mówiłem. Jarząbek Wacław. Trener drugiej klasy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty system
 Opinia
@anty system 04.02.2019 17:01

Teraz mi się jeszcze przypomniało, że po stronie plusów można zapisać fakt, że można się przespać ze Wspólną. Niestety po stronie minusów, że po tej wątpliwej przyjemności zawsze jest jakaś wysypka, albo inna niespodzianka.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia

A jak jest z systemem motywacyjnym? Czy Bakalland w jakiś sposób zachęca do wytężonej pracy? Czy później się z tego rozlicza? Np. jakaś wycieczka do Dubaju. Napiszcie proszę jakie są Wasze spostrzeżenia.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spostrzegawczy
 Opinia
@Julita 17.01.2019 05:38

Spostrzeżenia są takie, że to kolejna obietnica bez pokrycia. Nikt już się nawet nie denerwuje tym, bo w Bakalland to normalne. Nikt też się nie będzie napinal w kolejnym programie motywacyjnym, bo nie ma sensu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@Spostrzegawczy 18.01.2019 12:17

Spostrzegawczy napisałeś, że to kolejna obietnica bez pokrycia, a czy spełniliście warunek konkursu? Napisz proszę, bo to zapewne zainteresuje czytających ten wątek.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ivona
 Opinia

Czyżby zrobiło się przyjemnie w firmie skoro nastała cisza? ????

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz
 Opinia
@Ivona 19.12.2018 18:25

Wszyscy siedzą cicho bo firma została wystawiona na sprzedaż

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@Mariusz 20.12.2018 21:38

Jest to informacja z potwierdzonego i rzetelnego źródła? Znasz może powody, dlaczego wystawiono firmę Bakalland na sprzedaż? Czy w związku z tym zatrudnieni pracownicy mogą liczyć się z tym, że zostaną zwolnieni, czy raczej właściciel zapewnił, że każda z zatrudnionych osób ma zagwarantowaną dalszą pracę? Zachęcam, abyś przedstawił szczegóły tego, co napisałeś.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz
 Opinia
@Julita 30.12.2018 12:04

Wystarczy wpisać w wyszukiwarce Bakalland na sprzedaż i jest wywiad z samym prezesem. A z pracownikami się nie rozmawia bo po co?? HR i prezes udaje że tematu nie ma i mydła oczy na spotkaniach wigilijnych

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rozmowakwali
 Opinia

Nie jestem pracownikiem ani nie byłam ale chciałabym napisać o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Bakalland. Żenujący poziom, pytania nie adekwatne do oferowanego stanowiska tak samo jak przedstawiona ilość obowiązków w stosunku do płacy. Zero przygotowania ze strony HR. Po uzyskaniu odpowiedzi na dane pytanie po 5 minutach znowu pytano o ten sam wątek. NIE POLECAM.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wilga
 Opinia

Nie odpowiadajcie Julicie, bo ona nie odpowiada na zadane pytania.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@wilga 31.10.2018 20:45

Twoje pytanie odnośnie mojej osoby nie było w żaden sposób związane z pracą w firmie Bakalland. Zwróć uwagę, że jest to wątek, który dotyczy dyskusji na temat warunków pracy w tej firmie, dlatego chciałabym, abyśmy nie schodzili na inne tematy niezwiązane z pracą w tej firmie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wilga
 Opinia
@Julita 04.11.2018 15:42

Jak to nie, skoro sama w Bakalland pracujesz. Jesteś takim pokrętnym kłamczuszkiem, nieładnie, nieładnie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@wilga 04.11.2018 16:06

Dlaczego sugerujesz, że pracuję w firmie Bakalland? Informowałam już w tym wątku, że nie jestem pracownikiem tej firmy i uważam, że dalsza dyskusja na temat mojej osoby nie wnosi nic do tematu. Skupmy się na tym, jak obecnie wygląda praca w tej firmie. Znalazłem ogłoszenie, że firma poszukuje obecnie pracownika na stanowisku specjalisty do spraw kadr i płac. Ktoś pracował kiedyś na tym stanowisku i mógłby wypowiedzieć się, na jakie wynagrodzenie można liczyć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wilga
 Opinia
@Julita 11.11.2018 17:55

INFORMOWAŁAM a później ZNALAZŁEM- to nie gra i dodatkowo piszesz w dniu wolnym od pracy. Oczywiście,że dalsza dyskusja z Tobą nic nie wnosi i nie ma sensu, jednak nie trawię kłamstwa i tyle. Siejesz zamęt, koniec kropka. Ja jestem byłą pracownicą i niejedno wariactwo w tej popieprzonej firemce przeżyłam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zorro
 Opinia
@wilga 31.10.2018 20:45

do zawiedzionego- jeśli produkty bakalland przeterminowane oddaje się z powrotem do firmy, to jak to ma smakować? Jak świży powiew wiosny. Fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia

@Ex Kar, błędnie interpretujesz moją rolę na forum i w wątku opinii o pracy w firmie Bakalland. Tak jak wcześniej wspomniałam, mam zupełnie inne zadania i moim głównym celem jest prowadzenie dyskusji na tematy związane z pracą w tej firmie. Nie uważam, żebym w którymś momencie, potraktowała kogoś "z góry". Zadaję pytania podstawowe, które są ważne, dla osób, które rozważają podjęcie pracy w tej firmie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Santiago
 Opinia
@Julita 23.07.2018 12:50

Odradzam pracę tej firmie szczerze

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zawiedziony
 Opinia
@Julita 23.07.2018 12:50

Opisz proszę swoje zadania na Twoim forum .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były pracownik
 Opinia

Głównym zadaniem i obowiązkiem menadżera w jakimkolwiek dziale jest pamiętać, że nie tylko profesjonalizm pracowników zapewnia dobry wizerunek firmy czy np. dobra cena produktów, ich, jakość, opakowanie. Lata działania na rynku i wiele, wiele innych czynników wpływa na obraz naszego przedsiębiorstwa. Innymi słowy na uznanie i szacunek w oczach otocznia pracuje cała firma, w której, przede wszystkim pracują ludzie, natomiast w tej firmie kłamstwo i wykorzystanie pracowników to norma. HR powinny stać na straży przepisów prawa pracy i zrobić wszystko, żeby nikt nie był dyskryminowany w żaden sposób, ale to nie w Bakallandzie, ponieważ w HR, menadżerowie robią wszystko żeby był w tej firmie człowiek traktowany jak nic nieznaczące coś i pracował od rana do nocy i może dłużej, za nędzną kasę.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pyza
 Opinia

ech Pjoter Pjoter buhaha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@były pracownik 15.11.2018 21:44

Napisałeś o tym, że firma Bakalland wykorzystuje pracowników. Czy możesz napisać, w jaki sposób objawia się to w przypadku tego miejsca pracy? Może przez okres Twojego zatrudnienia w tym miejscu zauważyłeś jakieś pozytywne kwestie związane z pracą w tej firmie, którymi mógłbyś się z nami podzielić? Pamiętaj, że warto wymienić zarówno pozytywne kwestie, jak i negatywne, aby potencjalnie zainteresowana osoba mogła mieć szerszy obraz obecnej sytuacji w danym miejscu pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wilga
 Opinia

Nie reagujcie na posty Julity. To osoba podstawiona przez Bakalland, żeby odwrócić uwagę piszących o sytuacji w firmie, a skupić się na niej. To typowe dla tej firmy. Pamiętacie jak ludzie zaczęli się dochodzić, w jaki sposób przydzielane są targety? Zamiast odpowiedzi ograniczyli dostęp do danych w innych regionach i każdy widział tylko siebie. Większość pracodawców jak czyta wpisy, to stara się zmieniać pewne negatywne zachowania, nawyki, które się często powtarzają w postach. Bakalland woli podstawic taką Julitę, żeby pracownicy zamiast pisać prawdę wdawali się z nią w pyskówkę.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KS
 Opinia
@wilga 12.11.2018 10:36

Jestem byłym pracownikiem działu HR i jedno wam powiem. Uważam ze tzw Julita to nikt inny jak sam Dyrektor HR lub Kierownik HR p. Joanna. Ten dział ma największy procent osób odchodzących i nie warto w nim się angażować bo i tak Cie zniszczą.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia

@Bakaliusz, co takiego dokładnie dzieje się w firmie Bakalland S.A.? Możesz przedstawić nam to, co wiesz na ten temat? Przedstaw również, dlaczego pracownicy decydują się na to, aby jednak odejść z pracy w tej firmie? Opisz, jak to dokładnie wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wilga
 Opinia
@Julita 16.10.2018 08:09

A Ty Julita opowiedz nam coś o swojej pracy. Mnie akurat to bardzo interesuje. Opisz jak to dokładnie wygląda.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
@Pracownik BAK
 Opinia
@Julita 16.10.2018 08:09

No przecież wiesz jak u nas jest, pracujesz z nami to chyba widzisz co się tu dzieje. Tu nie warto wysyłać CV, chyba tylko po to, aby przemeczyc się jakiś czas a potem iść do prawdziwej firmy. To nie jest już firma na lata, że człowiek zatrudnia się i robi aż do emerytury. Tu było kiedyś fajnie, ludzie się lubili. Było inaczej. A teraz? Cóż...kto pracuje ten wie. Ludzie nie wytrzymują, mają dość nadgodzin - każdy chce mieć jakieś życie - szczególnie po pracy, a nie odbierać telefony cała dobę a w weekendy odpowiadać na meile. Szkoda że firma nie docenia swoich ludzi, bo to oni są największą wartością tej organizacji. Gdyby dostali trochę więcej każdy zostawiłby tu serce, bo w tych produktach i marce jest cos niesamowitego. Produkty rzeczywiście są drogie ale najlepsze na rynku. Marka jest znana. Ludzie mają ogromną wiedzę tego co robią. Szkoda, że najlepsi odchodzą, że firma została tym czym jest teraz, że nie proponuje im większej kasy aby zostali. Nasza polityka? Mamy kogoś super w organizacji, osoba się sprawdza ale w porównaniu do innych firm zarabia marne grosze. Znajduje pracę, mówi o tym i co robi BA? Życzy szczęścia i szerokiej drogi. Nikt tu nie będzie za Tobą tęsknił. I zatrudniają nowa osobę na to samo stanowisko, ale za kasę większą (zamiast mieć kogoś wdrożonego, dać mu parę stów więcej aby został). A nowy posiedzi popatrzmy i max po roku ucieknie. Tutaj takie historie to norma. Pracuje tu kilka ładnych lat, więc więc czas uciekać. Ja wiem, że w każdej firmie będą jakieś problemy, jacyś źli ludzie, ale u nas to już chyba kumulacja.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@@Pracownik BAK 22.10.2018 23:55

W ostatnim zdaniu napisałeś, że pracujesz w firmie Bakalland już kilka lat. Możesz przedstawić czytelnikom tego wątku, jak wygląda kwestia wynagrodzenia za pracę w tej firmie? Czy na przestrzeni czasu Twojego zatrudnienia udało Ci się wynegocjować wyższą stawkę?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KAR
 Opinia

Czy ktoś na tym forum może mi wytłumaczyć, na czym polega fenomen Pana N. W czasach gdy wszystko rośnie i jest rynek pracownika N notuje spadki i nie szanuje podwładnych. Bardzo źle wypowiadają się o nim klienci. W każdej innej firmie taki gość już dawno by nie pracował, a tu czwarty rok robi karierę Nikodema Dyzmy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Santiago
 Opinia
@KAR 15.07.2018 07:56

Może wujek wysoko postawiony jak myslisz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia
@Santiago 19.10.2018 20:22

Wiesz może, czy obecnie firma Bakalland S.A. prowadzi jakąś aktywną rekrutację do pracy w swojej firmie? W okresie zimowym również są szansę na to, aby otrzymać zatrudnienie? Przedstaw, proszę, co wiesz na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia

@Ex kar, uprzejmie informuję, iż nie jestem w żaden sposób powiązana z pracą w firmie Bakalland. Moim zadaniem jest uzyskanie informacji odnośnie tego, jak wygląda obecnie sytuacja w tym miejscu pracy. Dlatego tak szczegółowo dopytuję o różne aspekty z życia zawodowego pracowników, którzy mają doświadczenia związane z tym miejscem. W dalszym ciągu nie przybliżyliście swoich poprzednich zarzutów odnośnie mobbingu, jakoby miał występować w firmie Bakalland. Proszę przedstawcie konkretne przykłady tego zjawiska w tym miejscu pracy, ponieważ w dalszym ciągu nie zostały odpowiednio uzasadnione te poważne zarzuty, które zostały skierowane w stronę pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ex Kar
 Opinia
@Julita 15.07.2018 20:07

Julita, każdy, kto czyta to forum jest pewien, że jesteś pracownikiem Bakallandu i próbujesz coś wyciągnąć. Robisz to w bardzo nieumiejętny sposób, a to oznacza, że traktujesz innych jakby byli głupsi od Ciebie. Dokładnie tak samo postępuje N, a to też pewna forma mobbingu.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Santiago
 Opinia
@Julita 15.07.2018 20:07

Hej Wszyscy piszacy myślę że mają na mysli podejście Liderow do pracownikow to zgroza

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KAM
 Opinia

Uff. Wreszcie. Tylko ze dwa lata za późno .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LKAM
 Opinia
@KAM 31.08.2018 21:50

Teraz jeszcze niech pozbędą się N i stanie się jasność. Oczyści się atmosfera. Aż chce się iść do pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
HURTOWY
 Opinia
@LKAM 01.09.2018 07:07

Liczę na to, że nowy dyrektor szybko pozna się na umiejętnościach, wiedzy i kompetencjach N i podejmie właściwe decyzje. Jeśli tego nie zrobi, to pójdzie na dno jak G.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karek
 Opinia
@KAM 31.08.2018 21:50

Jeszcze jeden, jeszcze jeden.... a potem te dwa pieski (płeć żeńska) Pana N.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia
@Karek 03.09.2018 12:48

Pieski kochały go jak był gwiazdą disco polo, to teraz powinny razem z nim zejść ze sceny. Prawdziwa miłość jest przecież na dobre i na złe.

Pomocna?
Tak1Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sam
 Opinia
@KAM 31.08.2018 21:50

Zobaczymy czy nowy spełni Wasze oczekiwania

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Santiago
 Opinia
@HURTOWY 01.09.2018 09:30

Nie licz na to

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia

@Adam,@Sam, może Wy możecie napisać o wydarzeniach, które w ostatnim czasie miały miejsce w firmie Bakalland, ponieważ z Waszych wypowiedzi mogę przypuszczać, że stało się coś, co może mieć realny wpływ na postrzeganie tego miejsca pracy przez osoby, które są już zatrudnione w tej firmie. Proszę, abyście szczegółowo napisali, co takiego się wydarzyło.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sam Sam
 Opinia
@Julita 10.09.2018 09:25

Julito, zatrudnij się sama w Bakalladzie w dowolnym dziale... potem się zwolnij lub nie bo może Ci się spodoba i opowiedz nam wszystkim co takiego się wydarzyło i jak Ci się pracowało.

Pomocna?
Tak3Nie
mała
 Opinia

To jakiś idiota z Baka, ośmiesza się i tyle w temacie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Santiago
 Opinia
@Julita 10.09.2018 09:25

Julita Ja nie dawno odszedlem z Bakallandu jak myslisz jaki był powód.Opinie są szczere bez sciemy,to się dzieje Santiago

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bakaliusz
 Opinia

Nie składajcie tu CV. W firmie dzieje się źle, bardzo źle. Uciekajcie, szukajcie innych firm. Tutaj nie istnieje socjal. Są za to wymagania. Premia roczna? Może zostawię to bez komentarza. Trochę tu już pracuje. Każdy odchodzi z tej firmy, każdy. Max 3 lat dla większości.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia

@Sam Sam, przed zatrudnieniem w firmie Bakalland potencjalny pracownik chciałby poznać opinie osób, które posiadają doświadczenia związane z pracą w tym miejscu, aby uniknąć sytuacji, w której pracownik zatrudnia się w firmie, a po kilku dniach odchodzi z firmy. Jest to strata czasu zarówno dla pracownika, jak i pracodawcy. @BOB, @mała, dlaczego mnie obrażacie? Dyskutuję jedynie na temat tego, jak wyglądają warunki pracy w firmie Bakalland, więc nie rozumiem, dlaczego jesteście tak niemili w stosunku do mojej osoby. Proszę na przyszłość o zachowanie kultury.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia

Drodzy użytkownicy, czy w ostatnim czasie wydarzyło się coś szczególnego w strukturach firmy Bakalland? Z Waszych ostatnich komentarzy można odnieść wrażenie, że nastąpiła jakaś zmiana, która może mieć szczególne znaczenie, co do dalszej pracy w tej firmie. Sprecyzujcie, proszę, co takiego zmieniło się w tej firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KAR
 Opinia

Czy ktoś na tym forum może mi wytłumaczyć, na czym polega fenomen Pana N. W czasach gdy wszystko rośnie i jest rynek pracownika N notuje spadki i nie szanuje podwładnych. Bardzo źle wypowiadają się o nim klienci. W każdej innej firmie taki gość już dawno by nie pracował, a tu czwarty rok robi karierę Nikodema Dyzmy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia

@Wąski, możesz napisać coś więcej o pracy w firmie Bakalland S.A.? Jak długo pracujesz już u tego pracodawcy? W poście wspomniałeś o terminowych wypłatach, czy poza podstawową stawką wynagrodzenia pracownik może liczyć na inne świadczenia dodatkowe takie jak bonusy bądź premie? Napisz proszę coś więcej na temat pracy w tym miejscu. @Ex kar, przypominam Tobie, iż forum gowork.pl to forum publiczne. W swoim poście wspomniałeś o przestępstwie jakie według Ciebie występuje w firmie Bakalland S.A. w postaci mobbingu. Czy, aby na pewno w firmie występują zjawiska poniżania, zastraszania pracowników? Proszę Cię, abyś uzasadnił swoją wypowiedź w tym zakresie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bulwa
 Opinia
@Julita 09.07.2018 10:17

oczywiście że poniżanie ludzi przez dyrektora to norma. A podczas pracy wspólnej w terenie także personelu sklepowego. Cóż, pan N. kultury nie ma za grosz. Wstyd!!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ex kar
 Opinia
@Julita 09.07.2018 10:17

Julita , nie pograzaj się ! Dobrze wiesz co się w tej firmie dzieje non stop rotacje przez to co N robi z firma , ci co jeszcze siedzą toczę względu na to,ze nie mogą strzelić focha i odejść bo maja rodziny i kredytu , wiec daruj sobie te pytania co ?dlaczego ? jak to ? Chyba , ze przyszłaś do tej formy miesiąc temu i jeszcze masz zamydlone oczy .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
weekner
 Opinia
@Julita 09.07.2018 10:17

Tak, w firmie panuje mobbing. Każdy o tym wie i każdy milczy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Uwolniona
 Opinia
@weekner 12.07.2018 19:35

Zgadza się, plus chaos i niesamowita szybkość rotacji pracowników. To nie miejsce dla ludzi wrażliwych.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Są na forum jacyś pracownicy firmy Bakalland S.A.? Jakie dobre cechy wymienicie pracodawcy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wąski
 Opinia
@Administrator 27.06.2018 10:03

Jedyną dobrą rzeczą w tej firmie jest to, że nie ma opóźnień w wypłatach.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
weekner
 Opinia
@Wąski 05.07.2018 16:41

Ale wiecznie wypłaty są źle naliczane. W kadrach nie ma żadnej kompetentnej osoby. Brak pojęcia nawet o podstawowych zagadnieniach...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Uwolniona
 Opinia
@weekner 12.07.2018 19:28

Potwierdzam, kadry to porażka. Dobrze, że już tam nie pracuję.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ex kar
 Opinia

Odszedłem , w końcu jestem wolny w życiu nie byłem tak szczęśliwy , ale ile się zdrowia straciło w parze z mobbingiem niestety się nie odzyska . Produkty super , ale niestety nie długo będzie można sobie tyle je zobaczyć w internecie z taka polityka traktowania człowieka jak ...

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cezary
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zuza
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia

@Pracownik BAK Atmosfera w pracy jest bardzo ważna, więc dziękuję, że poruszyłeś ten temat. A jak oceniasz pakiet socjalny oferowany pracownikom przez firmę Bakalland? Dobrze by było jakbyś odniósł się jeszcze do tego. @anonymous Z jakiego powodu odradzasz pracę w tej firmie? Jakbyś mógł jakkolwiek sensownie uzasadnić swoją opinię, to będzie świetnie i sprawi to, że będzie ona bardziej wiarygodna.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michi
 Opinia

Witam. Widzę że pojawiło się ogłoszenie do działu planowania w Łodzi, zastanawiam się jak wygląda atmosfera i praca w tym miejscu, ponieważ chciałbym zaaplikować, ale nie wiem czy warto- nie chce pakować się z jednego syfu w drugi

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Michi 04.05.2018 18:56

Moim zdaniem odpusc.jest wiekszy (usunięte przez administratora) niz w mojej bylej pracy.ja szukam dalej

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik BAK
 Opinia
@Michi 04.05.2018 18:56

Zdecydowanie polecam. Fajni ludzie i dobrze poukładany zakład w Łodzi

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Czy jakiś pracownik firmy Bakalland S.A. chciałby zabrać głos w sprawie zatrudnienia tam?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Bakalland S.A. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej