brak logo

Tutek

Stromiec

Opinie o Tutek

zła 2011-05-29 19:20:33
Nie wypłca pensji, cham, prostak, wymaga nie stworzonych rzeczy od pracodawnika, drze sie nonstop, nie mily, wulgarny, [usunięte przez moderatora] tyle, nie pracujcie u niego ludzie bo to zwykly [usunięte przez moderatora] , jak sie pieniadze chce to jeszcze ma zal do ciebie ze pensje chcesz, pensje u niego za duzo powiedziane jakis zadatek to sie chyba nazywa. [usunięte przez moderatora] , mydli ci oczy ze dostaniesz umowe a tu [usunięte przez moderatora] pozdrawiam
an 2012-02-11 10:09:03
dokładnie cała prawda
pracownik 2012-02-18 23:56:44
nic dodac nic ujac cala prawda o tym c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie
pracownik 2015-08-25 10:13:51
ciągle się trzeba upominać o wypłatę, ciągle żąda więcej i więcej bez żadnego wynagrodzenia za trud, pensja nieadekwatna do pracy
Młody 2015-09-17 21:35:46
Pracowałem tam ponad rok. Kasa wiecznie po czasie do tego jak się upomniałem o podwyżkę to powiedział że Firma nie ma pieniędzyi że na moje miejsce jest 100 osób, atmosfera straszna a Syn Edzia Sebastian to już szkoda nawet niszczyć klawiatury. Nikomu nie polecam.
JS 2016-01-21 18:23:23
Opinia taka jak wszystkie powyższe. Nie płaci na czas NIGDY !!! - pretensje jak się człowiek upomina o to co wypracował i zwolnieniem grozi. Prostak ze wsi, słoma wystaje nawet uszami, wielki Pan Dyrektor Mr. Sebastian Tutakowski jeszcze gorszy ! wraz ze swoją panną - żądają pracy za 3 osoby a nie płacą, drą się jakby to jakaś obora była a nie biuro. Polecam ich tylko do Inspekcji Pracy, ludziom współczuję, że tam jeszcze pracują. Powinni odwrócić się wszyscy na raz to ciekawe czy wtedy tak by cudowali właściciele i nie szanowali tych, którzy właśnie na ich samochody, mieszkania i wygodne życie zasuwają.
e-lin 2016-02-01 13:09:17
stres, pretensje, nie płaci na czas a jak się upomnę to masa epitetów i gróźb, że jak się nie podoba to ma 100 innych na miejsce. szefostwo to banda prostaków co się dorobiło na nie wypłacaniu pensji innym. odradzam wszystkim szukającym uczciwego pracodawcy.
pracownik - już nie długo 2016-06-14 15:00:59
okropna atmosfera, szefostwo to jakaś banda pajaców z przerośniętym ego, wieś z butów wychodzi. dzięki bogu już niedługo... nie polecam tego pracodawcy. wiem skąd opinia, że dobrze płacą bo kiepsko, i prawie nigdy na czas. a wymagań nie mam wielkich - szacunku i poszanowania a nie darcia gęby.
PH 2016-07-12 15:45:50
Witam.
Aby oceniać jak się sprzedają produkty trzeba mieć wiedzę na ten temat.
A ja słyszałem że jutro ma padać śnieg - uwierzycie w to.
Zły 2016-07-27 17:12:23
W firmie „TUTEK” pracowałem ponad pół roku. Przez cały ten czas pracowałem sumiennie, należycie, wykonywałem swoje czynności starannie. Jako pracownik nie miałem sobie nic do zarzucenia. Pomyślałem, że miło by było dostać podwyżkę, jednak szef szybko pozwolił mi zapomnieć o tej myśli.
Uznał, że firmy po prostu nie stać na podwyżki dla pracowników, hmm to dość kontrowersyjne, jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że syn szefa posiada nowe auto marki Porsche Panamera S4, gdzie koszt samochodu to 200-250 tyś zł, nie biorąc pod uwagę kosztów utrzymania samochodu ;-)
Na swoje potrzeby posiadają bardzo dużo pieniędzy, pracownika traktują jak tanią siłę roboczą.
Nie pozwalają nawet na to, by pracownik mógł czuć się w pracy dobrze, atmosfera tam panująca jest straszna. Na temat syna szefa nie będę się wypowiadać, ponieważ szkoda moich nerwów i żal mi przycisków na klawiaturze. Skoro wszystko jest takie na minus to może znajdziemy jakieś plusy? Nie sądzę. Wypłata nawet nie pokrywała w połowie tego, co przepracowałem, a kiedy się upominałem o nią to grożono zwolnieniem. Kiedy w czwartek przypadało święto naszym obowiązkiem było wstawić się w piątek do pracy. Nikt nie mógł pozwolić sobie na długi weekend, jeśli ktoś próbował to było mu to „ wynagrodzone ” zwolnieniem. Wielokrotnie próbowaliśmy się dogadać, jednak szef nie dał dojść pracownikowi do głosu, traktując nas z góry, podnosząc głos na pracownika.
Wielki Pan Dyrektor MGR, któremu słoma z butów wystaje, zapomniał o tym, że sam jeszcze jakiś czas temu był zwykłym pracownikiem…
Moi Drodzy, Panie i Panowie, Chłopcy i Dziewczęta. Z troski o wasze zdrowie psychiczne i fizyczne chciałbym Was ostrzec przed pracą tej placówce. Szef oraz jego syn nie znają granic w byciu „nie miłym”. Zdecydowanie odradzam, pozdrawiam.
5
Studentka 2016-08-29 12:34:53
Ja miałam przyjemność pracować dla tej firmy na stanowisku promocyjnym w C.H. w Markach i jeżeli chodzi o pensję, to Pan Łukasz T. zawsze wypłacał ją na czas. Stawkę miałam godzinową, praca była bardzo lekka, choć strasznie monotonna (rozdawanie magazynów, pokazywanie jak składać wózki, odpowiadanie na pytania klientów), a gdy ruch był znikomy uczyłam się do egzaminów :) Gdy musiałam wziąć dzień wolny (wizyta u lekarza, praktyki) Pan Łukasz nie robił problemów, chociaż wiem, że w takie dni to on musiał na tym stoisku zostawać sam na całe 12h.
Nie wiem jak pracuje się na produkcji w Stromcu (nie poznałam ani Pana prezesa, ani starszego syna), ale jeżeli jeszcze otworzą jakieś stoisko w Markach/Warszawie i będzie się tym opiekował Pan Łukasz, to dla uczciwej osoby, która chce sobie spokojnie dorobić - polecam tą pracę :)
1
Jola85 2016-10-21 09:54:11
Pracowałam przez rok w obsłudze klienta. Akurat miło to wspominam, bo w tym kierunku chciałam się rozwijać, nie lubię tradyyjnej pracy biurowej i przekładania papierków. Tu miałam spory kontakt z klientami, a pracowało mi się dobrze, bo lubię po prostu tę tematykę. Pracodawca okej, nie miałam nigdy żadnych kłopotów.
3
KasiaM 2016-10-24 08:05:32
Jola85 moim zdaniem dobrze napisała. Jak się pracuje przy czymś takim, co się lubi to jest o wiele przyjemniej. Firma moim zdaniem jest okej dla kogoś, kto chce nabrać doświadczenia, nie ważne czy to biuro czy np. montaż lub magazyn.
Czeker 2016-10-25 19:20:47
Pracowałem na montażu. Robota jak każda inna. Dobrze się w niej czułem. Jako mężczyzna lubię składać różne rzeczy. Nie narzekałem na atmosferę i zarobki. Odszedłem bo założyłem własny biznes, ale pobyt wspominam dobrze.
Filip 2016-10-27 23:07:55
Robota na montażu ok
Czeker 2016-10-28 15:26:05
Moim zdaniem trzeba się trochę napracować, jak to właśnie na montażu, ale generalnie nie ma co narzekać. Ja nie miałem kłopotów, z resztą jak pisałem miło wspominam ten czas, również finansowo. Plsem też było to, że mieszkam blisko, spokojnie mogłem dotrzeć do roboty nie tracąc czasu.
Elyy 2016-11-02 23:00:48
Dla mnie miło spędzony czas w kontroli jakości. Atmosfera pracy okej, nie rozumiem rozżalenia kolegów z firmy, którzy negatywnie komentują. Ja akurat nie miałam żadnych przykrości.
Filip 2016-11-03 23:19:27
Montaż i kontrola jakości to dwa zależne od siebie działy  Pozdrawiam wszystkich
Romqq 2016-11-04 16:18:12
A właśnie jak teraz z pracą na montażu? Jestem zainteresowany podjęciem pracy właśnie.
Czeker 2016-11-04 19:14:39
No genralnie kolego Romqq tak jak pisałem: okej, choć trzeba się napracować trochę, wiadomo montaż. Na pewno jest to doświadczenie, pójdziesz przekonasz się.
Noakimi 2016-11-24 23:28:39
Jak ktoś po prostu pracuje to moim zdaniem praca jest naprawdę okej.
Barbey 2016-11-29 20:48:16
Praca przy składaniu wózków musi być okej, jeśli ktoś sam ma dzieci :)
Noakimi 2016-12-01 23:21:07
Barbey – to na pewno ma bardzo pozytywny wpływ. No wiadomo, że praca to praca, nie uwielbia się jej na 100%, ale na pewno duży plus, jak właśnie się robi coś, co człowiek lubi albo czym się interesuje.
Zostaw swoją opinię o Tutek - Stromiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tutek