brak logo

Tutek

Stromiec

Opinie o Tutek

Czeker 2016-10-25 19:20
Pracowałem na montażu. Robota jak każda inna. Dobrze się w niej czułem. Jako mężczyzna lubię składać różne rzeczy. Nie narzekałem na atmosferę i zarobki. Odszedłem bo założyłem własny biznes, ale pobyt wspominam dobrze.
Filip 2016-10-27 23:07
Robota na montażu ok
1
Czeker 2016-10-28 15:26
Moim zdaniem trzeba się trochę napracować, jak to właśnie na montażu, ale generalnie nie ma co narzekać. Ja nie miałem kłopotów, z resztą jak pisałem miło wspominam ten czas, również finansowo. Plsem też było to, że mieszkam blisko, spokojnie mogłem dotrzeć do roboty nie tracąc czasu.
Elyy 2016-11-02 23:00
Dla mnie miło spędzony czas w kontroli jakości. Atmosfera pracy okej, nie rozumiem rozżalenia kolegów z firmy, którzy negatywnie komentują. Ja akurat nie miałam żadnych przykrości.
Filip 2016-11-03 23:19
Montaż i kontrola jakości to dwa zależne od siebie działy  Pozdrawiam wszystkich
Romqq 2016-11-04 16:18
A właśnie jak teraz z pracą na montażu? Jestem zainteresowany podjęciem pracy właśnie.
Czeker 2016-11-04 19:14
No genralnie kolego Romqq tak jak pisałem: okej, choć trzeba się napracować trochę, wiadomo montaż. Na pewno jest to doświadczenie, pójdziesz przekonasz się.
Noakimi 2016-11-24 23:28
Jak ktoś po prostu pracuje to moim zdaniem praca jest naprawdę okej.
Barbey 2016-11-29 20:48
Praca przy składaniu wózków musi być okej, jeśli ktoś sam ma dzieci :)
Noakimi 2016-12-01 23:21
Barbey – to na pewno ma bardzo pozytywny wpływ. No wiadomo, że praca to praca, nie uwielbia się jej na 100%, ale na pewno duży plus, jak właśnie się robi coś, co człowiek lubi albo czym się interesuje.
Raffik 2016-12-04 23:49
Praca fajna na montażu, normalna płaca, generalnie ja jestem zadowlony.
Paulinke 2016-12-05 10:20
Firma całkiem spoko. Jak ktoś chce pracować to będzie pracował.
Barbey 2016-12-05 12:55
Ja się z tym też właśnie często spotykam, że ludzie właśnie narzekają że pracy nie ma, a jak zaczynają pracować to odpuszczają temat. Stąd są problemy.
Jola85 2016-12-05 17:10
Tak, jak pisałam wcześniej pracowałam w obsłudze klienta. Nie każdy taki rodzaj pracy lubi, bo jest kontakt z dużą ilością osób, ale generalnie takie rozmowy z klientami bardzo dużo dają. Ja akurat się bardzo dobrze czuje w takim fachu i taka praca mi odpowiada. Lubię mówić, a czasem klienci opowiadają różne historie z udziałem dzieci, więc przyjemnie posłuchać. Dla mnie atmosfera pracy dla kogoś kto chce pracować jest okej.
KasiaM 2016-12-23 23:24
Popieram Cię KasiaM w 100%.
Jola85 2016-12-28 11:38
Dzięki Kasia. Teraz jestem gdzie indziej, ale w razie czego zawsze chętnie wrócę do tej pracy.
Tommis100 2016-12-30 23:25
Pytanie do Panów jak warunki pracy na montażu? Z opinii widzę, że okej w miarę. Pracy się nie boję, chciałbym po prostu stabilnego zatrudnienia.
Gezzo 2017-01-01 22:52
Pracodawca okej, jak dla mnie praca bez zastrzeżeń. Dla osoby szukającej stabilnego zatrudnienia to właściwe miejsce.
Awianti 2017-01-02 22:45
Akurat nie znam pracodawcy, ale przeglądają można powiedzieć, że jakieś negatywne opiniie to pisane są przeważnie w jednym i tym samym tonie. Radziłabym się tak nie sugerować.
Steccu 2017-01-03 11:17
Podpisuję się pod stwierdzeniem, że większość osób w ogóle nie wie co pisze o swoim pracodawcy. Znam to z autopsji.
Boyya 2017-01-04 11:22
Firma godna polecenia jako pracodawca. Zwłaszcza fajna praca na montażu.
Noakimi 2017-01-04 13:48
Powrótrzę swoją opinię, że jeżeli ktoś chce pracować to będzie pracował i dobrze się będzie w tej pracy czuł.
Rovael 2017-01-04 20:04
Jak kto chce robić przy wózkach to tutek sporo miejsce jes.t Można normalnie popracować i ustabilizować swoją sytuację finansową.
Noakimi 2017-01-05 11:25
Z tą stabliziacją finansową to na pewno. Na pewno dobrze jest zarabiać i być spokojnym, że tak praca jest i będzie, bo Tutek to jednak spora firma jest.
Rovael 2017-01-10 00:19
To prawda. To jeden z większych producentów wózków, i dobrych przy tym, więc praca jest stabilna.
Steccu 2017-01-11 21:56
Firma jest okej według mnie. Ze stabilnością pracy bym nie polemizował bo jest jej dużo, tym bardziej teraz jak 500+ jest więc ludzie mają więcej pieniążków, co się na zakupy od razu przekłada
Noakimi 2017-01-16 16:22
Słuszna uwaga z tym 500+. Na pewno jeszcze długo będzie to miało przełożenie na zakupy, np. takich wózków Tutek, więc o pracę raczej nie ma co się obawiać.
Selennne 2017-01-23 23:32
Ja pracowałam w obsłudze klienta jakiś czas i jestem jak najbardziej zadowolona z pracy tam. Ogólnie atmosfera i traktowanie pracowników okej, czasem mega dużo pracy było, ale to chyba w każdej firmie tak jest.
Ofala 2017-01-25 23:59
Znajomi pracują i sobie chwalą, że spoko firma pod względem godzin pracy i socjalu, więc pozytywna opinia.
Majaxx 2017-01-26 23:52
Firma na pewno warta uwagi. Jak ktoś chce nabrać doświadczenia w pracy i pracować to dobrze trafił.
Waxosss 2017-01-28 21:12
Podzielam opinię poprzedników, że praca na montażu jest okej.
Czeker 2017-01-29 20:06
Właśnie montaż to chyba z najfajniejszych części tej firmy. Praca dla osób, które dobrze się czują w manualnych czynnościach, jednocześnie widać efekt końcowy w postaci wózka.
Waxosss 2017-01-30 21:55
Dla Panów to zdecydowanie montaż z racji umiejętności, dla Pań obsługa klienta :)
MeybeBeibe 2017-02-01 14:47
A co, Panie nie mogłyby pracować na montażowni? :)
Gawron15 2017-02-06 23:13
Jak dla mnie firma, w której naprawdę można spokojnie popracować.
Gabrysia 2017-02-20 15:16
Fajne miejsce na pierwszą pracę. Można zarobić i nabrać jakiegoś praktycznego doświadczenia.
Memmi 2017-02-23 22:53
Pracowałem tam rok na montażu i była to moja pierwsza praca i wspominam ją jak najbardziej pozytywnie.
Właddd 2017-02-26 23:13
Firma spoko. Można spokojnie popracować i zarobić. Za moich czasów naprawdę fajnie, choć na montażu trzeba być bardzo dokładnym.
Rovael 2017-02-27 23:55
Moim zdaniem firma daje (na różnych stanowiskach) całkiem niezgorsze warunki. Można spokojnie poprawocwać, bo jest stabilność zatrudnienia. Co do zarobków nie uważam je za niskie. Można zarobić i idzie odłożyć.
Stromianin 2017-02-28 20:51
Jak sprawa z umową? Czy jest umowa o pracę z pełnym odprowadzaniem składek czy może na najniższą krajową? Jakiej stawki można się spodziewać na początek? bo rozumiem że zdobyte doświadczenie we wcześniejszych firmach raczej nie podnosi stawki?
Wojtase 2017-03-01 23:39
Czyli tak czytam opinie głównie od dwóch miesięcy i widzę, że są pozytywne :) To dobrze, bo to ważna informacja dla potencjalnych pracowników.
Gabrysia 2017-03-02 22:09
Wojtase - Akurat dlatego piszemy, że Tutek to fajne miejsce do pracy :)
Wojtase 2017-03-03 23:26
Generalnie jak przeglądam oferty pracy u potencjalnych pracodawców to widzę, że ludzie jadą po nich ostro, a tu pozytywnie. Miłe zaskoczenie.
Garbysia 2017-03-05 15:41
Myślę, że to nie kwestia zaskoczenia tylko odpowiedniego podejścia pracodawcy do własnej firmy i pracowników.
Wojtase 2017-03-06 13:11
A to Gabrysia akurat masz w 100%.
Pawełek113 2017-03-15 22:20
Pracowałem przed 1,5 na montażu i ten czas oceniam jako inwestycję w swoje umiejętności. Dla faceta to fajna robota. Traktowanie pracowników i pensja okej, choć wiadomo każdy by chciał mieć większą kasę, ale nie ma co narzekać.
Kminek 2017-03-20 14:07
Czytam sobie tu właśnie sporo opinii o Tutku i widzę, że zdecydowanie Panowie bardzo dobrze się wypowiadają o pracy na tak zwanej montażowni. W cale mnie to nie dziwi, bo to fajne, męskie zajęcie jest.
Garssonka 2017-03-22 22:41
W Tutku spędziłam prawie 2,5 roku i oceniam ten czas naprawdę pozytywnie i miło
Glimm 2017-03-26 14:02
Firma dobra, traktowanie pracownika okej, pensja na czas.
Fir 2017-03-27 16:29
Profesjonale podejście, zwłaszcza w takich działach, które mają kontakt z klientem.
Zostaw swoją opinię o Tutek - Stromiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tutek