brak logo

Tutek

Stromiec

Opinie o Tutek

Steccu 2017-01-11 21:56
Firma jest okej według mnie. Ze stabilnością pracy bym nie polemizował bo jest jej dużo, tym bardziej teraz jak 500+ jest więc ludzie mają więcej pieniążków, co się na zakupy od razu przekłada
Noakimi 2017-01-16 16:22
Słuszna uwaga z tym 500+. Na pewno jeszcze długo będzie to miało przełożenie na zakupy, np. takich wózków Tutek, więc o pracę raczej nie ma co się obawiać.
Selennne 2017-01-23 23:32
Ja pracowałam w obsłudze klienta jakiś czas i jestem jak najbardziej zadowolona z pracy tam. Ogólnie atmosfera i traktowanie pracowników okej, czasem mega dużo pracy było, ale to chyba w każdej firmie tak jest.
Ofala 2017-01-25 23:59
Znajomi pracują i sobie chwalą, że spoko firma pod względem godzin pracy i socjalu, więc pozytywna opinia.
Majaxx 2017-01-26 23:52
Firma na pewno warta uwagi. Jak ktoś chce nabrać doświadczenia w pracy i pracować to dobrze trafił.
Waxosss 2017-01-28 21:12
Podzielam opinię poprzedników, że praca na montażu jest okej.
Czeker 2017-01-29 20:06
Właśnie montaż to chyba z najfajniejszych części tej firmy. Praca dla osób, które dobrze się czują w manualnych czynnościach, jednocześnie widać efekt końcowy w postaci wózka.
Waxosss 2017-01-30 21:55
Dla Panów to zdecydowanie montaż z racji umiejętności, dla Pań obsługa klienta :)
MeybeBeibe 2017-02-01 14:47
A co, Panie nie mogłyby pracować na montażowni? :)
Gawron15 2017-02-06 23:13
Jak dla mnie firma, w której naprawdę można spokojnie popracować.
Gabrysia 2017-02-20 15:16
Fajne miejsce na pierwszą pracę. Można zarobić i nabrać jakiegoś praktycznego doświadczenia.
Memmi 2017-02-23 22:53
Pracowałem tam rok na montażu i była to moja pierwsza praca i wspominam ją jak najbardziej pozytywnie.
Właddd 2017-02-26 23:13
Firma spoko. Można spokojnie popracować i zarobić. Za moich czasów naprawdę fajnie, choć na montażu trzeba być bardzo dokładnym.
Rovael 2017-02-27 23:55
Moim zdaniem firma daje (na różnych stanowiskach) całkiem niezgorsze warunki. Można spokojnie poprawocwać, bo jest stabilność zatrudnienia. Co do zarobków nie uważam je za niskie. Można zarobić i idzie odłożyć.
Stromianin 2017-02-28 20:51
Jak sprawa z umową? Czy jest umowa o pracę z pełnym odprowadzaniem składek czy może na najniższą krajową? Jakiej stawki można się spodziewać na początek? bo rozumiem że zdobyte doświadczenie we wcześniejszych firmach raczej nie podnosi stawki?
Wojtase 2017-03-01 23:39
Czyli tak czytam opinie głównie od dwóch miesięcy i widzę, że są pozytywne :) To dobrze, bo to ważna informacja dla potencjalnych pracowników.
Gabrysia 2017-03-02 22:09
Wojtase - Akurat dlatego piszemy, że Tutek to fajne miejsce do pracy :)
Wojtase 2017-03-03 23:26
Generalnie jak przeglądam oferty pracy u potencjalnych pracodawców to widzę, że ludzie jadą po nich ostro, a tu pozytywnie. Miłe zaskoczenie.
Garbysia 2017-03-05 15:41
Myślę, że to nie kwestia zaskoczenia tylko odpowiedniego podejścia pracodawcy do własnej firmy i pracowników.
Wojtase 2017-03-06 13:11
A to Gabrysia akurat masz w 100%.
Pawełek113 2017-03-15 22:20
Pracowałem przed 1,5 na montażu i ten czas oceniam jako inwestycję w swoje umiejętności. Dla faceta to fajna robota. Traktowanie pracowników i pensja okej, choć wiadomo każdy by chciał mieć większą kasę, ale nie ma co narzekać.
Kminek 2017-03-20 14:07
Czytam sobie tu właśnie sporo opinii o Tutku i widzę, że zdecydowanie Panowie bardzo dobrze się wypowiadają o pracy na tak zwanej montażowni. W cale mnie to nie dziwi, bo to fajne, męskie zajęcie jest.
Garssonka 2017-03-22 22:41
W Tutku spędziłam prawie 2,5 roku i oceniam ten czas naprawdę pozytywnie i miło
Glimm 2017-03-26 14:02
Firma dobra, traktowanie pracownika okej, pensja na czas.
Fir 2017-03-27 16:29
Profesjonale podejście, zwłaszcza w takich działach, które mają kontakt z klientem.
Demos 2017-04-02 23:36
Popieram pracę tam. Fajna firma na start, choć pracy jest bardzo dużo i trzeba pracować dokładnie.
Jaroisław 2017-04-03 16:00
Chyba jest to jeden z lepszych i bardziej normalnych pracodawców w tej okolicy. Pozdrawiam wszystkich którzy tam pracowali albo pracują.
M 2017-04-12 14:23
Niestety co do kasy nie ma co liczyć na zadowalające wynagrodzenie. Obiecują że na początek tylko tyle a po dwóch trzech miesiącach na pewno będzie większa pensja, niestety to tylko obietnice. Obowiązków coraz więcej, a kasa ta sama. Wmawianie pracownikom że wszystko co źle to ich wina. Pozdrawiam ;)
3
Mirabelka22 2017-04-21 15:48
Świetna firma na pierwszą pracę. Polecam. Można nabrać doświadczenia i zobaczyć, jak wygląda realna praca, a nie praktyki.
Oszka 2017-04-24 21:52
Dobry pracodawca. Normalna praca, choć czasem trudna. Jak ja pracowałam to nie narzekałam.
Wimkka 2017-04-27 22:52
Mi tam się podobało jak tam pracowałam. Miło wspominam ten czas. Odeszłam, bo założyłam z mężem firmę. Ale byłego pracodawcę naprawdę miło wspomnam.
Ofaa 2017-04-29 23:11
Jak pracowałam, bardzo dawno to było to miałam naprawdę wszystko fajnie załatwione. Płacowo, kadrowo zawsze było na czas i na tip top. Teraz nie wiem jak jest.
ReniaRenia 2017-04-30 23:48
Pracodawca solidny. Pracowałam 1,5 roku i nigdy nie spotkała mnie tam żadna przykrość. Fajna atmosfera, choć często nawał pracy był.
Aroon 2017-05-01 20:58
Faktycznie co do pracodawcy moim zdaniem nie ma co mieć większych zastrzeżeń. Wiadomo zawsze coś tam się nie podoba, ale nie ma pracodawcy idealnego. Jak ktoś chce się przyuczyć, szuka pierwszej pracy czy chce robić w tej branży właśnie to moim zdaniem dobrze trafił.
ReniaRenia 2017-05-02 16:09
Aroon – w 100% popieram Twoją opinie.
Aroon 2017-05-03 13:13
Dzięki. Tak jak pisałem z mojej strony wrażenia są jak najbardziej pozytywne.
Ofaa 2017-05-04 14:41
Też się przyłączam do pozytywnych opinii. Tak jak pisałam wcześniej nie miałam podczas pracy żadnych przykrości. Byłam bardzo zadowolona. Fajnie jest pracować w firmie, która produkuje wózki dla dzieciaczków.
Aroon 2017-05-04 20:37
Rzeczywiście, jak się ktoś pytał gdzie pracuję i mówiłem, że w firmie, która produkuje wózki dziecięce to znajomi zawsze mówili, że to fajne miejsce musi być. I było.
Arianna 2017-05-24 13:56
Byłam kilka dni temu na rozmowie, chyba jest okej. Stanowisko w obsłudze klienta. Nie wiem, jaki będzie efekt rozmowy, ale z tego, co zaobserwowałam to bardzo fajna firma jest.
TomekCew 2017-05-25 22:04
Arianna – to życzymy powodzenia. Warto się starać, bo pracodawca fajny i stabilny co najważniejsze.
Arianna 2017-05-29 23:42
Dzieki. Tak włąśnie myślę nad tą pracą i w sumie to będę się starać ją dostać, bo to fajne miejsce do tego, aby się rozwinąć.
Tomoś 2017-05-31 23:15
Zdecydowanie to jeden z fajniejszych pracodawców w naszym regionie. Ma na to wpływ nie tylko stosunek do pracowników, ale również branża.
MichałC 2017-06-01 15:10
Potwierdzam pozytywne opinie o tym pracodawcy. Już tam nie pracuję, ale czas który tam spędziłem wspominam naprawdę bardzo ciepło. Mam też stały kontakt z osobami, które tam pracują.
Garssonka 2017-06-01 22:17
Już się wypowiadałam w tym wątku, ale powtórzę – jako osoba która tam spędziła 2,5 roku oceniam pracodawcę naprawdę dobrze.
Porzeczka112 2017-06-05 21:42
Pracowałam w Tutku 1,5 roku. Fajna firma. Idealnej nie ma wiadomo zawsze jakiś tam powód do narzekania się znajdzie ale życzyłabym sobie takich pracodawców w przyszłości.
Garssonka 2017-06-06 10:09
Wiadomo, że nie ma idealnego pracodawcy, ale tutek jest naprawdę okej.
Patrycja 2017-07-24 13:38
@Garssonka a możesz opisać warunki zatrudnienia w Tutek? Każda merytoryczna informacja będzie cenna dla osób, które zaglądają na forum w trakcie poszukiwania pracy
Chytra baba z radomia 2017-07-25 19:16
WTF??? Co to za bełkot??? To chyba Panowie S i P piszą na zmianę lub ktoś przez nich zaangażowany. Firma bez fajerwerków aczkolwiek z bardzo dużym potencjałem.
2
Patrycja 2017-08-27 18:26
@Chytra baba z radomia - co masz na myśli wspominając o potencjale firmy? Dlaczego Twoim zdaniem teraz osoby zarządzające firmą nie wykorzystują go? Twoje doświadczenie może być pomocne dla osób potencjalnie zainteresowanych ofertami pracy od Tutek.
Arek 2017-09-08 15:24
Firma Godna Zaufania, to że czasem ktoś podniesie głos, mając przy tym rację - jeśli Pracownik coś ewidentnie spieprzy, nie oznacza negatywnego podejścia szefostwa. Płacą to wymagają. Pozostałe osoby uzewnętrzniają tylko swoje frustracje, po zwolnieniu.
Zostaw swoją opinię o Tutek - Stromiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tutek