brak logo

Jastim

Warszawa

Opinie o Jastim

abdul 2013-09-02 17:11
Nie którzy nie muszą siedzieć u szefa
Od pożyczenie są banki chyba że robisz za najniższą krajowa to masz problem, teraż musisz się wykazywać i tyrac za czapkę drobnych
Roki 2013-09-04 04:55
Panowie , będzie lepiej ..... Już niedługo [usuniete przez moderatora] przejmie Jastim . Poczekajcie a u niego zarobicie ....
analna jola 2013-09-05 17:33
Tak i to on najwięcej zrobił szumu że kierowcy kradną
A sam wali w rogi prezesa aż miło
Jeszcze młody szef się garnie do przejęcia firmy
On byłby dobry
1
przesmiewca 2013-09-10 12:18
międzynarodowy - 2013-08-30 22:09:57

Potwierdzam. Jezdze od wielu lat w grupie międzynarodowej i nie zamierzam zmieniać... Kasa jak zwykle... mogłaby byc lepsza, ale jak przychodzi bieda zawsze można liczyć na Prezesa. Sam skorzystałem. Wiem o przypadkach kiedy chłopcy popadli w klopoty ze zdrowiem na zachodzie, szpital, leczenie, kolosalne koszty. Firma wszystko załatwiła, a czego nie pokrył nfz dopłacili i nie ciągali chłopaków o jakies zwroty...

Generalnie jest normalnie< ale jak widac nie dla wszystkich
Witam. Jedno mnie zastanawia, skoro tak dobrze sie zarabia to czemu prezes musi Ci pomagac? Po drugie, z tymi wypadkami to pamietam taki przypadek kiedy to chlopak po zabiegu hirurgicznym, nieszczesliwie sie to zdarzylo w Metzu, wracal na wlasna reke bo firma jak powiedziano '' nie ma obowiazku zapewniac transportu''. dostajesz karte europejska NFZ inic wiecej, ale czy to az taki przywilej? Ludzie po malu sie wykruszaja bo sa firmy, ktore pozwalaja zarobic wiecej. Dzis juz wiekszosc firm placi na czas, wiec to zadny atrybut, raczej fakt, ktory staje sie normalnoscia. Premie paliwowe owszem sa, ale kazdy kierowca wie , ze spalanie zalezy w duzej mierze od ciezaru przewozonego ladunku, wiec czy premia jest czy nie bardziej zalezy od szczescia zeby trafic lekkie ladunki.Dzis placi najnizsza krajowa, reszta od przerobu, ale i odpowiedzialnosc za uszkodzenia jest nie mala.
anonim 2013-09-22 10:29
Część
Jak tam panowie można już chodzic na urlopy
Czy prezes zabronił bo nikt nie chce przyjść do pracy
Trzeba mu zaproponować żeby [usuniete przez moderatora] wsiadł za stery razem z nim byłaby podwójną obsada
zorientowany 2013-11-30 12:48
Coraz lepiej dzieje się w tej naszej firmie. Wydarzenia z ubiegłego tygodnia można skomentować jednym powiedzonkiem: Przypomniał sobie wół jak cielęciem był. Ale skoro doprowadza się do stanu że kierowcy odchodzą to samemu trzeba siadać za fajerę. Pełen szacun.
malpa 2014-01-08 09:50
Za grudzień napewno też coś sobie szef skubnie z wypłaty
Bo jest nowy wóz to kierowcy go teraz spłaca
Szefie pokaż obroty naszych aut, przecież od tego mamy procent,
UJr 2014-06-17 01:51
Tak, a to z jakiego powodu warte uwagi? Do tej pory średnio chyba było ze skargami na firmę a tu nagle taka heca.
3
twinki 2014-07-29 20:35
Szukają na zachód kierowców
Każdy weekend we francji przerzuty 3 tygodnie 45 godzin w domu
I dalej zachód, pensja dobra od 4000 do 4500
Ją ogólnie polecam wcześniej pracowałem za 1500 na magazynie
Szef mi dał szansę i za to mu dziękuj
1
ozgrozo 2014-07-30 23:23
ludzie 4tyś do 4,5tyś za trzy tygodnie i 45h w domu i wy piszecie że to konkretna kasa??? to w Wa-wie tak się zarabia??? Szok!!! Ja bym nie chciał być nawet sprzątaczką w tej firmie.
szybki 2014-09-17 16:36
Mejn pytanie kto w firmie zarabia 5000-na pewno nie kierowca.
twinki 2014-10-21 02:37
Panie szefie, daj odejść tej mendzie z tej firmy
Może zabrać nawet kolegę , przynajmniej spokój będzie
Jest jeszcze paru nie udacznikow, ale to wyjdzie w praniu
byk 2014-11-23 17:23
jak bedziesz donosic to da sie nawet wybudowac

dobry człowiek 2014-12-03 16:01
O proszę jakie fajne wpisy się pojawiły,podejrzewam że należą do pana Wójcika.Pokazał jakim był wspaniałym kierowcą,wystarczy zobaczyć jak dbał o sprzęt.
dobry człowiek 2014-12-03 16:10
A i jeszcze mi się coś przypomniało.Pan Wójcik tak dbał o firme że potrafił na stacji paliw szczotką do mycia szyb,umyć kabine ciężarówki,zamiast jechać na myjnie.Świadczy to że był łąkę do potęgi.I ciągle tylko SEFIE MAŁO ZARABIAM
adam 2015-01-15 21:01
pracuje bardzo krótko w tej firmie chciałbym żeby jakiś kierowca napisał coś o tej firmie czy robi jakieś przekręty z kierowcami i na co mam uważać czy warto pracować dalej czy nie oskarży mnie o coś o co nie powinna i obciąży kosztami
momo 2015-02-03 23:10
Jeden z kierowców postawił sobie cel, oddam stolec w scani na środku na tunelu
Nie udało się zbyt mało miejsca
Dostał teraz mana bedzie miał więcej miejsca
bobik 2015-03-04 13:33
a ja jezdze na kraju, mysle ze sytuacja robi sie powoli do d.... i trzeba zaczac szukac pracy, techniczny ma wszystko gdzies z prezesem nie ma kontaktu pieniadze sa urywane cały czas, ale wyjscie jest zawsze jakies. na ta chwile na dzialalnosci nie wyciagniesz 3500, czyli kasa dobra! a jezdzic jak co nie którzy i spac po 4 godziny zeby zarobic 500 zł wiecej to nie tendy droga. Czekamy na jakies zebranie Panie Prezesie, bo do nie których nie dociera ze jest kiepsko.pozdrawiam
bonifacy 2015-03-13 23:00
Panowie kierowcy pamiętajcie że szef zawsze ma racje.W tej firmie wcześniej było dużo lepiej,ale niestety. czasy są jakie są i firmie z zarobkami jest jak w innych firmach.Ja tu się jeszcze pobujam,a jak wygram w totka to kupie klatkę wódki balujemy się i spadam stąd poleżeć przed tv.
wdzieczny 2015-03-27 14:39
Niech tych paru oslow jeździ na tym wrocławiu
Niech się wykazują
Zobaczymy ich miny 10 znowu będzie kwas
zawiedziony 2015-04-17 20:04
Potwierdzam to co ktoś napisał wyrzej jeździ się 3 tygodnie czasem 4 i w domu 2 dni wolne i z powrotem w trasę , do tego powroty z okolic poznania lub okolic ostrowa wielkopolskiego zawsze pociągiem , jeśli chodzi o kasę zawsze na czas , około 4700 zl
rajek 2015-07-14 19:10
Moje zdanie jest takie
prezes placi za prace nie za lezenie
praca ulozona kasa na czas wozy dobre
kierownictwo ci nie pomoze bo nie maja czasu
ogolnie polecam, kierowcy jeden drugiego by w lyzce wody utopil
ale jestem zadowolony
Mały 2015-08-07 14:18
Macie racje ,Szef płaci za prace .żeby zarobić trzeba jezdzić ,zeby jezdzić trzeba mieć dobre układy z panem J.
Czesław 2015-10-01 14:23
Nigdy nie widzialem obiecanej ilosci pieniedzy na koncie. Zawsze znajdzie sie jakies wytlumaczenie. Brak komunikacji w firmie. Pan Damian lubi miec dobry kontakt z kierowcami po czym na drugi dzien szef wie o wszystkim. Jesli wiesz ze zarabiasz malo to juz tu nie pracujesz. Pan Marcin kierowca po mefedronie opowiada duzo bajek szefowi i za to jest wzorowym kierowca. Kierowcy robia kolka glownie Francja Niemcy. W domu co 2 tyg srednio. Placone procent od frachtu. Czyli nigdy nie wiesz ile zarobisz. Serwis leży i kwiczy. Jesli zglaszasz usterke to slyszysz ze trzeba naprawic. I dalej jestes w kropce. Tabor nowy glownie Man i Volvo. Placone na czas. Nie polecam.
wicia 2015-11-01 20:56
szukaja na linie warszawa wrocław
dzwonic pytac
islamabad 2015-12-08 03:26
Ale fajnie byloby dostac jakis bonus na swieta
za ciezka prace
moze w koncu sie ktos przelamie
irek 2016-09-26 22:24
bardzo fajna firma
kierowca pracuje w systemie 3 (tygodnie) na 2 (dni)
zarobki miedzy 5000 a 5500
kolegen 2016-10-07 17:11
Techniczny wez sie za robote
bo to ty chodzisz i smierdzisz
kiedys prezes przej4zy na oczy i zobaczy ze placi ci za dobre wrazenie
czemu sie tak boisz jak kuba przyjezdza
bo moze zobaczyc ze nic nke robisz
mis uszatek 2016-10-08 20:07
dobry jest, dobry
bedziem działał :) buhaha
bo najpierw musze ogarnac swoje volva
fistaszek 2016-10-09 21:07
niech nam w zdrowi wzrasta
tomus stary
bonifacy 2017-01-09 14:01
bardzo cenie prezesa, osoba z bardzo wysoka kultura osobista, (mowa i wyglad)
przez bardzo długi okres jak pracuje nie uslyszalem slowa przeklenstwa.
ogolnie firma w porzadku , wiadome kazdy liczy pieniadze i iszef i kierowca
co do czlowieka wyzej wymienianego (przeciwienstwo prezesa)
ale wszyscy kierowcy juz sie przyzwyczaili do niego
nie ma co na pajaca zwracac uwagi.
tutaj jedzie na starego ze az uszy wiedną, a za 10 minut lata co chwile na brame zeby wprowadzic prezesa
ale tacy sa ludzie.
tomus zmien sie bo źle wygladasz w oczach kierowców
a co dopiero kobiet :)

aleks 2017-01-25 14:11
wszyscy wiedza kto to pisze
a kazdy glupiego udaje.
lepszy taki kierownik co ma w ch.ju wszystko
jak ambitny co bedzie wnikal.
LASKABACKI 2017-01-31 14:32
Kolego czytaj między wierszami,jeden tyrał za 1500 i teraz szef pozwolił za kółko usiąść to bez wazeliny teraz mu wejdzie,a 4500 za 3 tygodnie to tylko SŁOIKI w kabinie wysiedzą.
Bobek 2017-02-03 10:27
Na krajowce nie jest lepiej. Szczególnie na Wrocławiu. Praca 15 godzin dziennie. Sam rozładuj sam załaduj.do tego działalność która zaczyna się robić bardzo nie ciekawa z racji naszego rządu. Ale chłopaki jeżdżą. Bo jest paru nie udacznikow że do emerytury będą siedzieć i szefowi się klaniac jak tylko wjedzie na parking.
bonifacy 2017-02-05 21:20
zwolnij sie, przeciez na zachodnim tysiac podan leży,
chyba ze ci co czekali az sie dostana do tej firmy
juz sie zachlali, buhaha
tom.s i h2o
przeciez wiesz kto 2017-03-12 10:42
kolejny poszedl z ch.j
przynajmniej mniej do rampy, wiecej sie zarobi
bardzo sie cieszymy, dwoch cwaniakow udalo sie wykonczyc
4
Miło mi 2017-03-28 21:32
To borciuch z Ukrycia
Jak ja was ku. Wy nie nawidze
Jak ja wami k. Rwy gardze
Lijalija 2017-05-11 13:37
Tomek weź się za robotę.
Ciepło się robi. Znowu będzie paszka
Bazyl 2017-06-28 13:51
Panowie co tam na zebraniu
Tuzy firmy pewnie walczyły
Lehehe
Dobrze ze nie miałem możliwości uczestniczyć
Szef Sie nie podzieli a o urlopach zapomnijcie
WALO 2017-07-05 21:43
Cześć Bazyl,a raczej Artur jak tam po urlopie.Wypoczołeś i masz wene do pisania kolejnych opinii i podśmiewania się z kogoś.
7
@@@@ 2017-07-05 23:28
Panie Chmielewski a może tak sam pójdziesz i powiesz na zebraniu szefowi o podwyżce a nie dopiero jak szef pojedzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na parkingu na szefa i Tomka albo tu jesteś mocny napisać swoje wypociny w opiniach a jest tu parę twoich prawda...
6
Rita 2017-07-07 02:31
Panowie wasz płacz już nie zna granic. Oczernianie kogoś to jest płacz nieudaczników. Jakbyście chcieli zarabiać pieniądze to by się dało. Ale ładując proinvala całość. Nie chcę się odwiesc. Bo lepiej iść na mieszkanie i się napic to do kogo macie żal. Wyrowac w kolejce we Wrocławiu. Prezes po co to mieszkanie we Wrocławiu. Przecież tam nikt nie chodzi. W Poznaniu nie ma. Zamiast tego można dołożyć do wyplaty
Misio 2017-07-07 02:40
I co niby wykonczyliscie konkurencje. Dalej źle. Ile wy chcecie zarabiać za nic nie robienie. Kilometrów trzeba robić. Wtedy będzie wypłata. Każdy z was na parkingu jest mądry. Ale kredyt sam się nie splaci.
Lika 2017-07-07 03:06
Jedno mnie zastanawia. Jest i było parę osób które zawsze na zebraniu zawsze miało odwagę rozmawiac otwarcie z szefem i to oni zawsze mieli najlepszą robotę. Czy tu coś nie jest granie za kotara. Daniel. Marek i jeszcze jedna osoba. Powiedzcie coś. Liski cwane
Jaaa 2017-07-07 13:03
Prezes postanowił dac podwyżkę Dopiero jak się grunt pod nogami zaczął palić, bo bał sie, że nie będzie miał kto zarabiać na jego mercedesa.
Rit 2017-07-07 15:30
Za robotę się weźcie.
WALO 2017-07-07 19:20
KOMAR TY CIULU.Po co komentujesz jak nie pracujesz już w tej firmie.
5
Piko 2017-07-12 12:32
Robić nurki. Płacz nie wskazany. Szacunek na prezesa
Jaa 2017-07-12 20:37
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć
Meeeeeeeeehehe 2017-07-14 08:19
Ale nadeszły czasy.
Na kolanach proszą żeby jeździć.
Trzeba damiankowi powiedzieć może sprowadzi. Dziadka albo wujka
Zostaw swoją opinię o Jastim - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jastim