brak logo

S.I. "Metal-Incar"

Warszawa

Opinie o S.I. "Metal-Incar"

anonim 2009-01-29 16:26
kompletne dno!
anonim 2009-04-30 10:31
zmarnowałem tam 2 lata.....jedna wielka klika....kierownictwo do bani...jeśli pokazałeś ,że coś potrafisz byłeś dle nich zagrożeniem...i jeszcze jedna zasada ...jak kablujesz i [usunięte przez admina] to jesteś tam kimś...bez względu na to czy coś potrafisz czy nie.normalny człowiek nie ma tam czego szukać.jeśli jesteś dobrym fachowcem szukaj pracy gdzie indziej...tu cie wykończą
anonim 2009-06-22 11:38
Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Zakład pracy chronionej? owszem tak jest ale dla kadry administracyjnej. Niepełnosprawni pracownicy bardzo często tak są obciążeni, że nie jeden "sprawny" by dał by sobie spokój. Każdy kto ma swoje zdanie od razu jest wrogiem, szczególnie pracownik fizyczny bo "góra" jest praktycznie nie do ruszenia (jedna wielka rodzina). I jeszcze jedno, a jest to istne kuriozum. W tej chwili "fizycznych" i "umysłowych" jest po równo i wszystko idzie ku temu aby "umysłowych" było więcej. A teraz pensje. Umysłowy zarabia średnio trzy razy tyle co fizyczny od którego tak naprawdę wymaga się pracy ponad siły. Nie wiem jak teraz ale jeszcze nie dawno "lizusy" przyznały prezesowi dodatek do benzyny (około 500 zł.) bo "biedny" pan prezes codziennie "musi" dojechać do pracy swoim samochodem. Firma chwali się jakością ale tak na prawdę jest to jakość tylko pozorna. Oj można by jeszcze dużo pisać. Jedyna zaleta tej firmy to był stomatolog. pozdrawiam pracowników Metal - Incar.
2
mielony 2016-04-21 12:24
stronka to jest od wielu lat zarobki poszły w góre chyba nie jesteś w temacie
5
sic 2016-08-16 09:42
Masz złe wiadomości.
1
anonim 2017-02-19 15:44
Zgadzam się ja pracuje już ponad 30 lat , mobbing wobec pracowników jest tu na początku dziennym nawet między pracownikami , w tym zakładzie z nazwy Spółdzielni Inwalidów , niepełnosprawnych się traktuje jak murzynów do roboty , jakiekolwiek rehabilitacja w godzinach pracy odpada nie mówiąc już o traktowaniu przez kierownictwo pracowników
1
pracownik 2017-06-10 23:28
Najgorsze dno jakie można było osiągnąć to powołanie na prezesa największego nieroba w historii zakładu RK i dołożenie do Niej księgowej ,która nie zna się na robocie w takim zakładzie. Duet idealny do rozłożenia spółdzielni i zwalniania tych ,którzy nie pasują , oczywiście po zwolnieniu pracownika nie są wypłacane należnych im pieniądze co skutkuje wizytami inspektorów .
3
jajco 2017-07-06 13:47
Firma bardzo dobra. Pani prezes dba o wszystkich pracowników. są regularnie wypłacane premie dla wyróżniających się w realizacji zadań służbowych. No i najważniejsze, są perspektywy dzięki realizacji zadań przez wyróżniających się pracowników do których należy koordynator d/s handlu oraz dyrektor tej komórki. Również duże zasługi w szczególnie dobrej obecnej sytuacji ma były mprezes techniczny a obecny gówny technolog, który ze wszystkimi się zgadza i o wszystkim głośno myśli.
7
buła 2017-07-06 13:59
To po co tam q.....e pracujesz?
3
MI 2017-07-10 09:45
Pracowniku (były) - największy śmierdzący leń, tłumok, amatorka cudzych mężów i firmowych pieniędzy nie pracuje już w spółdzielni.
3
oIo 2017-07-15 08:43
MI masz złe wiadomości. Pracuje, pracuje tylko jest chwilowo na zwolnieniu i z domu steruje (podpuszcza) ludźmi którzy jeszcze przychodzą do pracy.
suchar 2017-07-15 21:19
Coś mi się wydaje, że ten "Mielony" to Lalka, bo tylko on dostał ostatnio podwyżkę. W końcu chłopak księgowej to i nic dziwnego.
2
Zostaw swoją opinię o S.I. "Metal-Incar" - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.I. "Metal-Incar"